Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elhallgat vidéken a Klubrádió 2013. január 25. péntek 0:36 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elhallgat vidéken a Klubrádió

Budapest, Fidesztán – Hamarosan már csak Budapesten és környékén lesz hallható a Klubrádió, miután a Fidesz által kézivezérelt médiatanács emberei újabb vidéki frekvenciákat akarnak elhallgattatni.

A médiatanács szóvivői irodájának friss közleménye szerint – miután a Klubrádió tulajdonosa legalább egy éve nem fizette meg a szerződésben vállalt szolgáltatási díjakat vidéki frekvenciái után – a Médiatanács felmondta a Klubrádió gyöngyösi, kecskeméti és debreceni frekvenciajogosultságát.

A Klubrádió múlt hétvégi közleménye szerint épp fordítva van, a Médiatanács tartozik a Klubrádiónak és partnereinek. Az NMHH közleményében azt írja, miután a Klubrádió tulajdonosa legalább egy éve nem fizette meg a szerződésben vállalt szolgáltatási díjakat vidéki frekvenciái után, a Médiatanács felmondta a Klubrádió gyöngyösi, kecskeméti és debreceni frekvenciajogosultságát.

Közleményük szerint a médiatanácsnak nincs több jogállami eszköze a Klubrádió vidéki frekvenciáinak megmentésére. A hatóság emlékeztetett: a médiatanács a megoldáskereső eljárás során folyamatosan partnerként tekintett a Klubrádió tulajdonosára.

Számára a testület először a kecskeméti és a debreceni frekvenciák tekintetében biztosított jelentős, összesen több mint 12 millió forintos éves díjkedvezményt, később a hatóság egy mentőcsomagot is kidolgozott: lehetővé tette, hogy a médiatulajdonos részletekben törlessze a frekvenciahasználat után felhalmozódó egyre tetemesebb díjhátralékát – közölték. Mint írták: a rádió működtetője elfogadta a segítséget, de már az első részletek kiegyenlítésével is adós maradt, és azóta sem fizetett. Mára összesen több mint 8,5 millió forintos tartozást halmozott fel a három csatornán, miközben zavartalanul használta a hullámsávokat.

“A testület a tegnapi ülésén sajnálattal vette tudomásul, hogy a Klubrádió tulajdonosa továbbra sem kíván élni a felkínált mentőcsomaggal, azaz saját maga kívánja abbahagyni a rádiózást a vidéki frekvenciákon” – közölték.

A médiatanács mérlegelte a kialakult helyzetet és megállapította, hogy noha minden lehetséges jogállami eszközt felhasznált a Klubrádió vidéki adóinak megmentése érdekében, a médiavállalkozó láthatólag mégsem érdekelt a rádiók további működtetésében – olvasható a kommünikében.

Megállapították azt is, hogy a rádióadók megmentése érdekében nem áll rendelkezésére több jogállami eszköz, és minden ez irányú további próbálkozás súlyosan sértené a rádiós piac etikusan működő szereplőinek érdekeit, a diszkriminációmentesség és az esélyegyenlőség elvét.

“A testület ezért a több mint egyéves megoldáskereső eljárása lezárásaként kénytelen volt tudomásul venni, hogy a Klubrádiót működtető üzleti vállalkozás tulajdonosa folytatólagos szerződésszegő magatartásával felmondottnak tekinti műsorszórási jogosultságát, így a rádió gyöngyösi, kecskeméti és debreceni frekvenciajogosultságát megszüntető döntését határozatba foglalta” – közölték.

A Klubrádió közleményben tiltakozik

A Klubrádió legutóbb az ügy kapcsán azt írta közleményében, hogy a Klubrádió és hálózatos partnerei, köztük a Lokomotív Rádió Kft. és a Partner Rádió Kft., immár harmadik éve érzik folyamatosan saját bőrükön a Médiatanács elszánt és cinikus igyekezetének következményeit, annak az áldatlan tevékenységnek a konzekvenciáit, amelynek kizárólagos célja a Klubrádió elhallgattatása, tönkretétele. A Médiatanács azzal, hogy nem hajtja végre a jogerős ítéleteket, kárt okoz a Klubrádiónak és partnereinek.

A Médiatanács módszereinek hivatalos minősítése a Klubrádió ellen folyamatosan hozott jogellenes határozatainak felülvizsgálata kapcsán hozott bírósági ítéletekben jelenik meg. Eddig hat alkalommal született a Médiatanácsot elmarasztaló ítélet, ezek közül három jogerős. Ezek legfőbb közös eleme a Médiatanács jogellenes, a törvényi előírásokat semmibe vevő tevékenységének következetes rögzítése. A Médiatanács éppen ezeket az ítéleti rendelkezéseket veszi rendszeresen semmibe, szabotálja azok végrehajtását, önmagát a törvényeken felül helyezve ezáltal.

A Médiatanács azon mondata, amelyben reményét fejezi ki, hogy a Klubrádió „mihamarabb megszünteti az általa előidézett jogellenes állapotot”, a tények ismeretében súlyos inszinuációnak minősíthető a folyamatosan jogsértő határozatokat hozó hatóság részről. Közleményük záró mondata pedig – „Amennyiben azonban nem hajlandó erre, azt a testület nem tudja másként értelmezni, mint hogy a Klubrádió tulajdonosa saját maga kívánja bezárni vidéki adóit” – valójában a testületnek a Klubrádió egészével kapcsolatos vágyait és egyben a tevékenységével elérni kívánt célt fejezi ki.

Mindezek ellenére a Lokomotív Rádió Kft. és a Partner Rádió Kft. megkísérelt partnerként tekinteni a Médiatanácsra, ezért a fentiek szerinti, működésüket ellehetetlenítő, károkozó tevékenységet tapasztalva nem indított azonnal kártérítési pert a Médiatanács ellen. Egyeztetésre invitált ehelyett azzal a céllal, hogy a Médiatanács műsorszolgáltatási díj-követelései és a Médiatanács sokszorosan jogsértő tevékenységének a Lokomotív Rádió Kft-t és a Partner Rádió Kft-t súlyosan hátrányosan érintő kihatásainak ellentételezése jogállami keretek között történjék meg.

A Médiatanács a válasszal mindeddig adós maradt, ahogyan harmadik éve utasít el minden tárgyalási kezdeményezést a Klubrádióval, folytatva az újabb törvénysértések és a már megszületett bírósági ítéletek semmibevételének gyakorlatát.

A Lokomotív Rádió Kft. és a Partner Rádió Kft. elszomorítónak tartja, hogy a Médiatanács bárkin és bármin átgázolva újabb médiakampányt indított a Klubrádió és immár hálózati partnerei ellen is. Közben az „üzleti érdekek tiszteletben tartására” hivatkozik akkor, amikor a számára kedves rádiós vállalkozásokat érintő díjcsökkentések felől érdeklődnek nála. A Klubrádió hálózati partnereit ez a nyugodt sugárzási környezet láthatólag nem illeti meg, hiszen miközben a Klubrádió kivételével az ország összes kereskedelmi rádiójának titkolt mértékben csökkentették a frekvenciadíját, addig kizárólag e két műsorszolgáltató szerződéses adatait publikálták.

A Médiatanács a regnáló hatalom számára kedves rádiós vállalkozásoknak ingyenes frekvenciákat osztogat, hálózatba kapcsolódásos pályázati nyertességüket követően pedig mentesíti a legkedvesebbeket a négy órás helyi műsor készítésének kötelezettségétől. Eközben a Klubrádió nem kapja meg a bíróságok által már megítélt alapjogát sem a sugárzásra és ezáltal hálózatos partnerei is lehetetlen helyzetbe kerültek. Tudatos és súlyos diszkriminációról van szó, a versenysemlegességet sértő és a sajtószabadságot mélyen sújtó, törvénytelen magatartásról!

A Médiatanács lassan egy éve nem tesz eleget a jogerős ítéletekben rögzített kötelezettségeinek, amelyek nemcsak a Klubrádiót, de hálózati partnereit, így a Lokomotív Rádió Kft-t és a Partner Rádió Kft-t is súlyosan érintik. A kár sokmillió forintot tesz ki, kifejezetten a Médiatanács által kifejtett jogtalanságok következményeként, miközben utóbbi közleményében a ”jótevő” hamis képében tetszeleg.

Kommunikációjában nem először próbálkozik ezzel az álságos mondattal: „A Médiatanács immár két éve folyamatosan és kiszámíthatóan biztosítja a Klubrádió számára a zavartalan működés lehetőségét” – ez a hatalom definíciója az immár harmadik éve kéthavonta hosszabbítgatott ideiglenes engedélyekre és ezen keresztül a teljes gazdasági ellehetetlenítésre.

Itt az ideje, hogy a Médiatanács végre megszüntesse az általa előidézett jogellenes állapotot, eleget tegyen törvényekben és jogerős ítéletekben foglalt kötelezettségeinek, felhagyjon a folyamatos károkozással. Adja meg a tartós közösségi frekvenciaengedélyt a Klubrádiónak, teremtse meg a versenysemlegesség elve alapján a hálózat-bővítés lehetőségét a számára mégoly ellenszenves médiumnak is. Jegyezzük meg: eddig a Klubrádió hét vidéki adójának megszűnését okozta a Médiatanács áldatlan tevékenysége.

Tisztelt Médiatanács, Önök súlyos adósságba kergették magukat, itt az ideje, hogy megkezdjék a törlesztést! Önök közvetlenül és közvetve is súlyos károkat okoztak a Klubrádiónak, hálózati partnereinek és a több százezres hallgatóságnak. Nem a Lokomotív Rádió Kft. és a Partner Rádió Kft. tartozik Önöknek, hanem éppen fordítva – áll a Klubrádió korábbi közleményében.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +18 ( 20 szavazatból)
Elhallgat vidéken a Klubrádió, 4.7 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. Itt az ideje a Médiatanács megszüntetésének. Jogutód nélkül.
    .
    A napnál is világosabb, hogy a Fidesz média-monopóliumra törekszik (vagy már meg is teremtette azt). A Fidesz már csak a közvélemény megtévesztésében bízhat, konkrét eredményei ugyanis nincsenek. Érdekes megfigyelni, milyen gátlástalanul teszi mindezt a Fidesz – és hát valljuk be őszintén: hülyének nézi a hülye társadalmat.
    .
    De tudjuk, hogy a fák nem nőnek az égig – egyszer mindennek, így a Fidesz uralomnak is vége lesz. Most már valóban nincs olyan társadalmi csoport, amelyiknek az érdekeit a Fidesz ne sértette volna meg súlyosan – kérdés, mikor borul ki a bili?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  2. Ha jól tudom, a Klubrádiót sem zavarta egyik jogerős ítélet sem, mert nem kértek rájuk végrehajtást.
    .
    Szerintem erre játszottak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  3. Maeldron
    A lényegre tapintottál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  4. It6t lenne az ideje hogy még hangosabban telikürtöljék az egész világot! Nem tudom hogy van-e még a világon olyan ország ahol ennyi jogerős ítéletet nem hajt végre az ÁLLAM ?!!!
    Maeldron felvetésére csak annyit – ha így van akkor nagyon amatőrök, és akkor megérdemlik !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  5. Milyen érdekes, hogy az elektronikus- és írott sajtónak mindig ugyanazon oldali részével vannak problémák. Mindig és éppen a hatalomtól eltérően gondolkodók lehetetlenülnek el.
    Hogy ez egy demokráciában hogy fordulhat elő?
    Nem értem…
    .
    Lehet, hogy már nem is élünk demokráciában?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  6. telekis
    Nem lehet, hanem BIZTOS!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  7. Báthory Ödönke

    Itt valamit nem teljesen értek. A Médiahatóság egyrészt azzal vádolja a Klubrádiót, hogy nem fizetett a vidéki frekvenciákért. Erre a KR kiadott egy közleményt, hogy a MT elszabotálja a budapesti frekvenciájukat. Itten süketek beszélgetnek? Nem a budapesti frekvenciáról volt szó, hanem a vidékiekről. Azt pedig egyszerűen el lehet dönteni: Fizettek? igen/nem. Ha igen, akkor a KR szíveskedjen virítani az átutalásról szóló igazolást. Ha nem tud ilyesmit virítani, akkor hiába hivatkoznak a budapesti kalamitásokra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  8. Kovács Szilveszter

    Kelet-Magyarország is ! elesett.
    Ben Hur – hajtóverseny. A győztes egyre bizonyosabb, a vesztes rajtunk kívül az Unio. Fel kellene már ismerniük, hogy “Messala” Brüsszel felé tart.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  9. Ez is bizonyság arra, hogy Magyarország államformája nem demokratikus köztársaság, hanem fasiszta diktatúra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  10. A diktatúra kiépülése zavartalanul folyik. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  11. Az ATV és a Klubrádióról alkotott véleményem, egyezik Bartus László véleményével!
    Ha megszűnne sem lenne kár értük!
    Majd, egyszer alakul egy valóban ellenzéki média, ahol nincs egyrészt-másrészt, meg még ez demokrácia stb! Nem Kósa Lajost, Varga Mihályt, Deutsch Tamást stb kell hallgatni, hanem ízig-vérig demokratákat, akik ízlést formáló gondolataikkal segítik a hallgatókat a tisztán látás érdekében!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  12. hangyácska
    Tökéletesen egyetértünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  13. A klubrádió viselkedését nem értem.
    Úgy viselkedik, mint aki elismeri hogy ő a kisegér az elefánt mellett. Néha egy kicsit cincog, hogy hallassa a hangját, de mintha tudná, hogy hol a határ.
    Az a ritka helyzet van, amikor nincs egyértelmű véleményem, és nem tudom eldönteni, hogy szerintem mi lenne a helyes lépés. (ez a kecske káposzta szituáció).
    A viselkedésüket ebben a kontextusban elítélem, mert jobban tetszene egy keményebb, határozottabb véleményalkotás és lépés.
    De, és ott van a de. Ha ezt meglépik, könnyen megtörténhet egy keményebb fellépés ellenük. És akkor bezár.
    Én, és velem együtt sokan ezt a rádiót hallgatják, mint egyetlen, még hallgatható rádiót. Minden műsora élvezet számomra, Bolgár uramat kivéve. Nagyon hiányozna ha megszünne.
    De annyi mindent tehetnének.
    Innen üzenek valamit.
    Nem hirdet náluk a szerencsejáték? ezeknek a hallgatónak a játékos kedvére nincs igénye? Én többször elmondanám, hogy ha a kedves hallgatóink nem kellenek ott, ne totót, lottót vegyenek; negyedévente utalják ide a pénzt. Nekünk szükségünk van a hallgatóinkra.
    Lehet, hogy sok kommentelő hallgató nem ért velem egyet, kérem nézzétek el nekem hogy én így érzek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  14. Nincs mindenkinek internetre lehetősége.
    Honnét tájékozódjanak a vidéki emberek?
    A fideszes rádiókból és a fideszes TV-kből?
    Hisz lassan már azok vannak többségben akik ott tájékozódnak és attól vannak eltájolódva!
    MAJD EGYSZER ALAKUL egy igazi ellenzéki média, addig pedig nyomatják ezerrel a kormány sikereit és hitetik el a zemberekkel, hogy minket mindenki csak bánt és ezért vannak a kudarcaink….
    Szerepeljenek mindenféle oldaliak egy rádióban vagy TV-ben, az emberek legalább láthatják a különbségeket.
    Én itt sem ellenzem, ha előjön Zsuzsa-féle, ion3-féle és a kitiltásukat kérik egyesek, mert szerintem legalább láthatjuk, hogy a másik oldalt kik is képviselik….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  15. bumburi

    Köszi.
    Lassan egy éve, nem hallgatok Klubrádiót, mert olyan szinten felidegesítettem magam a hallottak miatt, hogy inkább nem kérek belőle.
    Még csak nem is az volt a problémám, hogy a vízcsapjukból is kormánypártiak csöpögtek, sokszor elvakult jobbikos!! szimpatizánsok is mondhatták a magukét, hanem a nyilvánvaló dolgokat a műsorvezető nem javította ki, hagyta mondani a sok sületlenséget.
    Van olyan műsorvezetője a rádiónak aki átjár a HÍR TV-be, de nem is ez a baj, hanem a mély hallgatása bizonyos tényekről.
    Egyszer remélem lesz egy olyan média, amely nem kollaborál olyan pártokkal, akik a tömegek félrevezetésében jeleskednek, ezért hiteles nekem az AN, mert azt írja ami van, nem szépít “egyrészt-másrészt”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  16. Ha nem fizetem a villanyszámlát, előbb-utóbb kikapcsolják, hiába reklamálok, hogy ez drága, tessék a felét fizettetni velem, vagy Ausztriában olcsóbb, annyit akarok fizetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  17. Hát, ez nagyon nem jó hír. De talán mégis elindul valami éppen ezért, emiatt. Reménykedjünk!
    Hangyácska! Tudni kéne, ki az a műsorvezető, aki hírtévébe jár, már csak azért is, hogy legyen lehetősége eldönteni, hol dolgozik, meg aztán a hallgatók is jobb, ha tudják, ki, mikor, mit mond. Hm?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. bubu64
    Ha megnyerek egy pert, elvárom a jogerőre emelkedést követően a vesztes végrehajtsa a bíróság döntését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. hangyácska
    Klubrádiót nem hallgatok. Már az ATV Újságíróklubját sem nézem, mert olyan okosakat tudnak mondani, tenni meg nem tesznek semmit.
    Mindenki félti az egzisztenciáját, és mindenki mástól várja el a kiállást a demokráciáért.
    Te reméled,hogy lesz még olyan média…
    Én szkeptikus vagyok nagyon ezen a téren, mert akik most ilyenek, azok nem tudnak változni,és a saját alásimulásukba akarják kényszeríteni a többséget,már csak abból az okból kifolyólag is, hogy nekik lesz média felületük.
    És amint Navracsics mondta:
    Riporter: Miért ismételnek mindent annyiszor?
    Navracsics: Mert az emberek nem tudják melyik a jó út, és mi tereljük őket afelé,ezért kell mindent sokszor ismételni.
    Az ominózus riport a rémhír tv-ben ment, és a RIPORTER (ha annak lehet egyáltalán nevezni) Nagy Katalin volt.
    .
    Sajnos a most baloldalinak, vagy liberálisnak tartott közszereplők, talán fel sem fogják, hogy milyen nagyot vétenek, amikor nem nevezik nevén a dolgokat.
    Látod, Navracsics nem szégyellte közvetetten hülyéknek minősíteni a zembereket.
    A másik oldal képtelen úgy kommunikálni a dolgokat, hogy befogadásra találjon legalább abban a rétegben, amelyik irtózik a jobb oldaltól.
    Ez van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. bubu64
    Bocsánat, kihagytam az előbb egy szót
    Ha megnyerek egy pert, elvárom, hogy a jogerőre emelkedést követően a vesztes végrehajtsa a bíróság döntését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  21. Duma dumárium. Ugyanoda érnek, csak lassan. Lassan szűnnek meg, nem egy csapásra.
    Ha az elején keményen léptek volna, talán még lassabban szűnnének meg, és talán egyáltalán nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  22. girbegurba
    Ha mi is egymillióan lettünk volna a MIILLA tüntetésén………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  23. gigi60

    Szakonyi Péter szokott átjárni a rémhírbe, a Klubrádióban időnként délelőtt, valamint szombatonként a 3-5-ig c. műsorban is műsorvezető.
    Néha elképedek amikor a rémben véleményt mond ill. sokszor hallgat amikor nem kellene!
    Jelzem, nem az a problémám, hogy átjár más médiába (kell a pénz neki is), a megnyilvánulása problémás nekem, de nagyon!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. hangyácska
    Ejnye! Ha nem úgy nyilvánulna meg ahogy, akkor nem is hívnák.Ezek biztosra mennek minden esetben…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. Szenzor
    Így támadási felületet hagy a Klubrádió, és ezek mesterei annak, hogy kihasználják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  26. hangyácska@ eszembe nem jutott volna szakonyi. A hírtévébe való járkálás pedig csak a “vanazapénzamiértkorpásleszahajam” című történet. Ez nem pénz kérdése, hanem gerinc kérdése. Vagy van, vagy nincs.
    (Kösz, hogy néven nevezted, tudja meg mindenki, aki kíváncsi)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Nagyra értékelem, hogy ekézitek a még valamelyest nézhető-hallgatható rádiót-TV-t.
    De én mit hallgassak a Klubrádió helyett? Van ötletek? Majd ha lesz “igazi”. Nem lesz, és ennek sok oka van. Többek közt az, hogy nincs olyan média, amely mindenkinek tetszik, és amelyik műsor nem tetszik, azt nem kell nézni-hallgatni. Más kérdés, hogy soha nem kap ettől a Médiatanácstól a baloldalhoz közel álló adó frekvenciát. És kinek van annyi pénze, hogy összehozza, ha véletlenül…?
    Fanyalgás helyett talán azon kellene dolgozni, hogy legalább az utolsó omladozó bástyák ne omoljanak le. Én sem értek mindennel egyet az Amerikai Népszavával sem, de örülök, hogy létezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  28. naiva: “De én mit hallgassak a Klubrádió helyett? Van ötletek?”
    .
    Mozart, Bach, Beethoven, Bartók.
    .
    Tájékozódni meg itt az AN.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  29. Szolid 2o13.o1.25
    Klubrádió, Atv nekem olyan “valami van”, de………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Na,az ellenzéknek most kellene megkérdezni azt a szakadt, zsiroshajú, görög nőszemélyt a Szabadság téren ,hogy akkor most mi is van. Nem tetszik lenni
    eltévedve lenni egy picit? Két dolgot nevesitett a főnöke,mikor itt járt.
    1. Szabad és tisztességes választások. Hogy is áll ez most?
    2. Klubrádió ügye. Mi van ,ha mondjuk Debrecenben szeretném hallgatni?????
    Ki az a Melia urat is meg lehetne kérdezni. Miért KUSSOL mindenki? Az MSZP -nek óriási ribilliót kellene csapni az amerikaiaknál ( szavukon fogni őket!) és az EU-ban is, nem pedig a tarlóssal huzakodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. Barry1
    Nem is tudom, miért nem veszed észre, hogy az mszp minden fontos kérdést elfelejt feltenni?
    2010 óta naponta többször jön a magas labda, és senki nem üti le. Esetleg csatlakoznak valakinek a véleményéhez… Önálló gondolat semmi!
    Nincs egy gyors reagálású személy köztük, aki nyomatná a jobb oldalnak 1000-el orrba szájba a tényeket, és mellé a hazugságokat?
    Nem csinál mást az mszp ( csúnya szóval) csak taknyol!!!
    Ezektől várják,hogy majd 4. KÖZTÁRSASÁGOT hoznak létre? És az milyen lenne? Mint ők?
    Az eszem megáll!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Még valamit megjegyeznék…A DK!
    Gyurcsány mondta a napokban valamelyik TV-ben, hogy 25-30 millió Ft jön be adományokból, meg tagdíjakból.
    Egyszerűen nem tartom hihetőnek, hogy egy A/5-ös lapra nyomtatott szórólapot nem tudnak előállítani lényeges kérdésekről x példányszámban! Ha már meg van, és igaz a támogatottságuk, akkor az aktivistáikkal nem tudnák eljuttatni a zemberekhez???
    Egy nagy túró az egész,és nem az emberekért, meg az országért tenni akarók gyülekezete minden baloldali közösség!!!
    És ha már itt tartunk…
    Ki tenné meg azt Magyarországon amit Bartus itt az AN-nel?Időt, pénzt feláldozva???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Szűnjön is meg a KR is és az ATV is végre – hogy gond nélkül menjen az agymosás és legyen végre igaza Mikolának azzal a húsz évvel!
    Magyarország, én így szeretlek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. Milyen igaza van Kertész Ákosnak! (Aki most emigrációban kell, hogy éljen, mialatt Fónagy és Steiner dísz-zsidók a parlamentben arról papolnak, hogy itt nincs is antiszemitizmus…) A magyar egy seggnyaló, buta műveletlen nép, amely beszart egy kis felcsúti kerti törpétől, akit egy nagyobb tüsszentéssel örökre el lehetne zavarni. De egyszerre kellene tüsszentenie annak a sok kis pártnak, amelyik most alakul vagy már alakult. Ahol ilyen bunkók mint Selmeczi-Szíjjártó-Szalai Annamária-Kiricsi Karola meg Budai Gyula hatalmon lehetnek, ott a nép megérdemli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  35. Amikor ez a mocskos patkánybanda fidesz először hatalomra jutott azt mondtam nem örülök neki de ez van. Most azt mondom törökvészt hoztak az országra, tiszta szívből kívánom szenvedjék meg a tetteiket!
    Szeretném mielőbb visszakapni a hazám amit bitorolnak ezek a náci mocskok. Ami rajtam múlik mindent meg fogok tenni ezért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. naiva++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    És köszönöm!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. csakén
    2013. január 26. szombat
    11:40

    Szerintem nem azért lesz igaza Mikolának mert van, vagy nincs a Klubrádió vagy az ATV. Ezek az adók voltak 2010 előtt is, mégis a fidesz nyert!! Sőt, 56-ban szinte semmi nem volt a néprádión kívül főleg vidéken, mégis mozgolódás volt sok helyen!!!
    A fidesz elzavarása attól függ, mit fognak érezni az emberek, mennyit vásárolhatnak a pénzükért, okos, jó tanuló gyermekük, unokájuk nem tanulhat, mert nem lesz rá pénzük taníttatni, nem sztrájkolhatnak, mert a vagyonukkal fizethetnek a tüntetésért stb, na akkor esik majd le sok embernek az a bizonyos 20 fillér, de szerintem sajnos ez nem 2014-ben lesz, egy kicsit távolabb, az említett médiákkal vagy anélkül is “balhé” lesz, nem kicsit, nagyon!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Kedves Maeldron!
    Bartók, Mozart, Bach nekem is eszembe jutott, Jelenleg a Bartókon van a rádióm. De néha közéleti kérdésekről is szeretnék hallani…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. Mert megtehetik! És az ellenzék, még mindig nem lát okot az összefogásra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Gyöngyi Péter
    Nézegetem a jobbik oldalát.
    Pl., hogy egy pár százezres KR-tól és egy kb. 500 ezres TV-től retteg a hatalom!
    Sajnálom azokat az embereket, akiknek a fideszes rádiók és TV-k maradnak, mert abból csak a happy folyik, és ők majd úgy érzik, hogy mekkora lúzerek is, hogy ők nem ezt érzik és nem ezt látják a pénztárcájukból….
    Eddig azért valami tisztább képet kaphattak a KR-ból és az ATV-ből, hogy jogosan érzik rosszabbul magukat, de a KR megszűnik vidéken (pl. nálunk is) az ATV átkerült a drágább kábelcsomagba és annyi!
    Internet sem mindenkinek fér bele a költségvetésébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Bocsánat,de vidéken eddig sem volt hallgatható csak Budapest és környékén !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos