Csányi Sándor felesége 14 millió euróért vásárolt 2013. január 31. csütörtök 0:39 Forrás: Napi Gazdaság

Csányi Sándor felesége 14 millió euróért vásárolt
Csányi Sándor és más előkelőségek a Videoton VIP páholyában.

Budapest – OTP-részvényekre váltható OPUS-kötvénycsomagot vásárolt Csányi Sándor OTP-elnök felesége, Csányi Erika 14 millió euró értéken.

A Napi Gazdaság értesülése szerint a kötvénycsomag 2016. október 31-ig OTP-részvényekre váltható, ez a csomag 392 ezer OTP-részvényt ér. A kötvényeket Csányiné 52,08 százalékos nettó árfolyamon vásárolta meg.

A kötvénycsomag nagysága árfolyamértéken 2,1 milliárd forint, de ennél fontosabb, hogy ez az első alkalom, amikor az OTP vezetése a bank papírjaira váltható kötvényeket vásárol.

Hernádi Zsolt Mol-vezérigazgató és az olajipari vállalat menedzsmentje már régóta vásárolja a Magnolia Mol-részvényekre váltható kötvényeit.

Címkék:

26 Reader’s Comments

 1. Játék a pénzzel fedezet nélkül? Mi a fedezet? Kormányszintű valuta, kötvény, értékpapír, forint árfolyam és tőzsdei manipulációk, biztos, jól időzített vásárlási és eladási tippeket kínálva a bennfentesek zárt körének. Pörög a rulett tárcsa, dörzsölgeti tenyerét a krupié.

 2. Szegény gazdagok. Retteghetnek örökké.

 3. 3724,5 evig dolgozot havi 47 ezer forinter, miert irigykedtek?

 4. Tartozott , visszafizette ! Legális . A gyereknek meg az a neve hogy kötvény :)
  De pénzmosásnak is nevezik . Lehet választani .

 5. Hogy honnan tudta a tutijó infót?
  És milyen bátor is volt!
  Miközben Apu focimeccsen volt, a kredencből elcsente a konyhapénzt (amit senki sem vett észre…) és a többi mellé még megvette magának ezt az apróságot.
  Biztonságból. Mert ki tudja, mit hoz a jövő…

 6. Szegény Magyarország!
  Ilyen éhes rablóbanda a tatárdúlás óta nem volt e honban.
  3xbóvlis:
  Először a gazdagokat kell jóllakatni, hogy a szegényeknek is tudjunk adni!
  A gazdagok mikor lesznek végre jóllakottak?! Mikor mondják, hogy elég már nekünk? SOHA!
  Csak a nép mondhatná, hogy elég ebből, de a nép még tűr és nyel.
  Naponta hűlnek ki emberek, naponta vannak öngyilkosok, ezen emberek és az éhező gyerekek könnyei kísérjék ezeket a hiénákat életük végéig!
  Nagyon már nem hiszek ebben a mondásban, de azer leírom:
  Aki a szegényektől elvesz, hogy a gazdagoknak tudjon adni, az a sorstól megkapja a magáét!

 7. Ez a diszpáholy-oligarcha-k fülkeforradalma, a vagyoni viszonyok végleges ártendezése.

 8. Tegnap olvastam, hogy lézeresannyitisér titkosszolgálatot is bevet a svájci bankszámlákkal kapcsolatosan.
  Most tehát már egyértelmű, hogy Boldizsárka, a jó parti számlái már nem Svájcban dekkolnak.
  Amikor 2011. okt. 23-án a világban szerte-széjjel rohangásztak az országvesztők, semmi ünnepi macera, na ők akkor rendezték a számláikat – mert ugye másutt nem volt ünnep, tehát lehetett a tranzakciókat bonyolítani….
  Totál nem foglalkozott ezzel senki – pedig nem a lóláb, hanem még a ló is kilóg!
  Azer kiabál, mert ők még a Simicska céget is felszámolták Svájcban.
  Tiszták, mint a ma született bárányok!)))))))))
  Kérdezzük, hogy hol van az iszapkárosultak pénze és hol a válasz?
  Kiknek kamatozik….

 9. Felvásárolják az országot suttyomban.Nem egyértelmű?
  Mióta mondom???

 10. Aha, szoval 50%-os arfolyamon. Visszahozta a pénzt Svajcbol? és most be kell fektetni…

 11. bumburi
  2013. január 31. csütörtök 08:47
  Nem vásárolják! Lopják!

 12. Ezt olvassátok el, nem semmi, bár nem a témához tartozik.
  bumburi
  Erről elmélkedtük már.
  http://index.hu/gazdasag/2013/01/31/ket_reszletben_johet_a_fizetes/

 13. “Csakén”,azt kérdezed mikor lesznek ezek azemberek jolakottak?Soha.Ezeknek semmi sem elég.Ez a nöcsike fülest kapott “valahonnan!!!” és gyorsan vásárolt 50-%-os áron.Majd jön a következő füle, “most add el szivem”,és eladja 110%-os áron.És dől a pénz a sok-sok milliárdhoz.Én azt szeretném tudni,hogy honnan van nekik ennyi pénz,Milyen munkát végeztek érte és mennyit?Én 41 évig dolgoztam egy munkahelyen,de csak a temetésre valót tudtam össze sporolni,pedig nem éltünk nagy lábon,és 80 évesen még üdülésen sem voltam egyszer sem.Ezeknek nem fog “könny hullani az éhező gyermekek láttán.”Ezeknek nincs lelkiismeretük,csak rettenetes,kielégithetetlen pénzéhségük.Sokan kérdezik,hogy a rendszerváltozáskor eltünt több,mint KETTŐEZERMILLIÁRD hová tünt el.Szerintem nagyon könnyen meglehetne találni.A pénz nem vesz el,csak gazdát cserél.Az un.”átkosban” a dolgozók által létreozott állami vagyon jól látható,hogy milyen magán személyekhez vándorolt.

 14. Hoppá! Most mondta egy közgazdász Olgának (nem tudom ki, mert csak hallgattam a tévét), hogy igenis nem baj, hogy kétszeres kamatért veszünk fel hiteleket államkötvény formájában, mert az a pénz itthon marad! Szóval Demján, Csányi, Parragh meg a többi “hazafi” zsebét tömjük vele. Tudom, hogy még van néhány százezer embernek csekélyke 1 millió körüli megtakarítása, de azért a többség egyik napról a másikra él, még ha nem is 47 ezerből, hanem mondjuk egy család havi 150 ezerből. Abból se jut államkötvényre.

 15. Én nem értem, hogy lézeresannyitisér vizsgálódására az ellenzék nem replikázott.
  Miért nem kapták fel a fejüket, hogy miért nem itthon emlékeznek 2011. okt. 23-án?
  A népnek hagyták azt hinni, hogy fél a fideszes csapat, azer nem itthon emlékezik, ja, mert félnek….oszt mitől? Közben a számláikat rendezték.
  Ha az akkori számlamozgásokat megnéznék, hát volna nagy ámulat!
  Felröppent egy hír, a Simlicska cégéről, amit Svájcban alapított, kb. 2 hónapra, aztán gyorsan megszüntette – senkit nem érdekelt? Miért?
  De legalább a HVG-s fiúk vizsgálódnának, a Plagizsolti nem bukott bele a lopásába, akkor talán ezt nem ártana vizsgálni….Ausztráliában hittérített akkor.

 16. Szenzor
  Igen. A következő lépés meg a nyugdíjak kurtítása lesz.Nincs más, amihez nyúlhatnak.
  Szemét egy társaság.

 17. Észak és Dél

 18. Ez is ide tartozik:1956 forradalmának következtében közel 200,000 Magyar hagyta el Magyarországot, Orbán fülkeforradalmának következménye 500,000 hagyta ott Magyarországot http://velemenyvezer.blog.hu/2013/01/29/matolcsy_elszolta_magat_felmillioan_dolgoznak
  .
  Ha most London a második magyar város akkor az Angolok sem panaszkodhatnak: a mai The Guardian szerint 353,000 Angol emigrált tavaly az Egyesült Királyságból.

 19. Mi van ezen csodálkozni való? Az emberek műveletlenek, tanulatlanok, gőzük nem volt arról (és még ma sincs), mi is az a kapitalizmus. Azt gondolták a rendszerváltás előtt, hogy egyik napról a másikra úgy fogunk élni, mint pl. az osztrákok, ahová azért gyakorta eljutott aki akart, legalább évente egyszer. A kapitalizmus eleve a lopás-csalás-rablás (szép szóval értéktöbblet, /extra/profit társadalma, hogy ki ne felejtsem, még a gyilkosságé is (lásd a Shell történetét Nigériában, vagy az indiai Bhopal-ban megölt /mérgezett/ sok száz munkást). Minthogy Nyugat Európában itt-ott már közel 500 éve, de másutt is jó 200 éve ez a rendszer honos, ott már finomabban és óvatosabban csinálják, és főként lényegesen többet visszajuttatnak az adófizetőknek, mielőtt a GDP egy jelentős részét ott is ellopnák. És persze ott hamarabb buknak le a törvények megszegői, mint nálunk. Itthon az a divat, hogy sok millió honfitársunkat (már-már állati) nyomorban tartjuk és kevesek, azok között is gyakran primitív bunkók (a la Csányi) teszik el a sok száz milliárdot, gondolván, hogy ők olyan hasznos tagjai a társadalomnak. Az anyagi javaikat tekintve egy (magyarul még helyesen sem tudó) Csányi több ezer milliárdszor hasznosabb mint teszem azt egy miskolci közmunkás, akinek talán ugyan olyan diplomája van mint Csányinak (ha van neki…….)Ez az ország még évszázadokig a Csányik-Szélesek-Tállaik-Czombák-
  és hasonszőrűek országa lesz. Mindaddig, amíg az emberiség nem “érik meg” egy igazságosabb társadalmi formátum bevezetésére.

 20. Orbán Brüsszelben is megmondta, hogy a munkaalapú társadalmaknak van jövője. Szegény Csányinéhoz biztosan nem jutott el a hír.

 21. 14 millio EU az 4,2 milliárd Ft
  ha enyiért vett 2,1 milliárd értékü kötvény csomagot akkor dupla áron vette nem
  féláron. Valami nem stimmel a számokkal,?

 22. Elindult az éhségmenet és volt ahol támogatták őket kaláccsal, nyalókával (cukorpótlás), de bizony akadtak gúnyolódók is.
  Akikből az éhségmenet ilyen gúnyolódást vált ki, azok hogyan éreznek magyar testvéreik iránt?
  A nyomorúság, a kilátástalanság miatt elinduló embereken gúnyolódni – hát nincs az a pénz, amivel rá tudnának ilyen gyalázatra venni!
  Nagyon szemétnek kell ehhez már lenni, mert ellenvéleménye lehet, de ne menjen oda alázni az elkeseredett embereket! Nem jó dolgukban vállalkoztak erre útra.
  Ez számomra felfoghatatlan, mert minuszolhatnak, meg hsz-t is írhatnak, de ez már a legalja mindennek!

 23. EdCarping
  2013. január 31. csütörtök
  07:58

  “Ez a diszpáholy-oligarcha-k fülkeforradalma, a vagyoni viszonyok végleges ártendezése.”
  Ezért mondom azt, hogy Orbán nagyon jól tudja, hogy mit csinál. Ez előre ki volt tervelve! Volt rá nyolc év, és ennek a kimunkálásában benne volt a magyar szellemi “elit ” apraja nagyja.
  Mindent elvettek, – amit a szocialista kormányok szociális biztonságként nyújtottak – az utolsó centig. És ne tévedjünk, ebben az is benne volt, aki bársony székéért képes volt elkergetni a politikából azt az embert, aki egyedül képes volt ezzel a csürhével szemben felvenni a kesztyűt! És bizony akkor is a bársony székről van szó, ha nem gondolt arra, mert ha nem látta át mit cselekszik azért, ha igen azért felelős! ( MSZP )

 24. Itt valami nem stimmel, vagy ha mégis akkor nagy dolog van készülőben.
  Az átváltható kötvény 392000 OTP papírt ér. Mindezt 4,06 milliárdért? Az kb 10357 Ft-os ár.

 25. Há most méé ?
  Vett volna inkább Zsigulikat ?

 26. Azt mondja Bumburi,hogy a “következő lépés a nyugdijak kurtitása lesz,nincs más.”Ez félig igaz,de én hozzá teszem hogy van még egy lépés,ez pedig az egyszerü embrek banki betétje.Attól tartok ere is sor kerlhet.

Kapcsolódó cikkek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók