Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán nem szereti, ha nézik a kezét 2012. december 11. kedd 15:49 | EG

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán nem szereti, ha nézik a kezét

Budapest - A Gyulai Húskombinát Zrt. és a Kapuvári Hús Rt. a csőd szélén áll, és menthetetlennek tűnnek. Mindkét cég magántulajdonban van, ennek ellenére állami segítségre számítottak. Az “állami szerepvállalás” anyagi vonzatát a kormány az Európai Unió költségére akarta elszámolni. Nem sikerülhetett, így nem is sikerült.

A Gyulai Húskombinát Zrt. tulajdonosa a Hage-Nagisz Nádudvari Mezőgazdasági Vállalkozói Csoport. A cég a csőd szélén áll, megmentése érdekében a kormány a vállalat felének államosítását tervezi. A Kapuvári Hús Rt. magántulajdonban volt és van. Valószínűleg az előző tulajdonos, Román Gyula annyira eladósította a céget, hogy megmentése milliárdokba kerülne. A vállalat jelenleg dr. Zsobrák Péter befektető és partnerei magántulajdonában van. A cég 2012. október 4-i jogerős végzés alapján felszámolási eljárás alatt áll. A felszámolást a részvényesek nem ellenezték.

2012. augusztus elsejétől van új tulajdonosa a kapuvári húsgyárnak, a dolgozóknak munkásgyűlésen jelentették be a tulajdonosváltást. A Kisalföld című lap augusztus 9-én tudósított az eseményről: “A dolgozók tájékoztatására szánt összejövetelt a helyi szakszervezeti vezető nyitotta meg, aki hangsúlyozta: ez nem a 2003-as történet (akkoriban zárták be a szebb napjaiban ezer embert foglalkoztató üzemet)! Foltányi Árpád, az igazgatótanács elnöke kiemelte, a tulajdonosváltáskor történt tárgyalásokat követően megnyugodott a gyár hosszú távú működését illetően. – Ma kijelenthetem, végre nyugodtan alszom a gazdasági hátterünk miatt – fogalmazott az elnök.”

A korábbi tulajdonos fölöttébb magabiztosan nyilatkozott az eladás kapcsán: “Kaptam egy olyan üzleti ajánlatot a cégre, melyet botorság lett volna elutasítani, így megtörtént a tulajdonosváltás – mondta Román Gyula. Hangsúlyozta azonban, a befektetői kör komolyságát jelzi, hogy a kapuvári gyárat pénzügyi és gazdasági szempontból hónapokig vizsgálták át és ennek nyomán tettek ajánlatot a vételre.”

Nem tartott sokáig sem a nyugodt alvás, sem az adás-vétel miatti tulajdonosváltás hozadékaként elvárt, a környék dolgozóinak folyamatosan munkát adó és a korábbi munkahelyeket megtartó bizakodás. A kapuvári cég életében a következő hivatali dátum: 2012. október 10.  Tárgy: Közlemény. “A Kapuvári Hús Húsipari Zrt. a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság 9.Fpk.08.-12-000359/22.sz. végzése alapján felszámolási eljárás alá került. A végzés a cégközlöny elektronikus változatában 2012. október 4 én jelent meg, ezért ez a nap a felszámolás kezdőnapja.”

A Kapuvári húsipari cég az új tulajdonos birtokában és üzemeltetésében élt – összesen - két hónapot. Mi történhetett ez alatt a két hónap alatt, ami teljesen ellehetetlenítette a termelés folytatását? Netán az uniós forrásokra alapozott állami beavatkozás és anyagi segítségnyújtás reménye, ami meghiúsult? A Húsipari Dolgozók Szakszervezete a húsipar helyzetét javító intézkedéseket kért a kormánytól, konkrétan azt, hogy mérsékelje az alapvető élelmiszerek áfakulcsát az Európában szokásos tíz százalék körüli szintre, a kereskedelem szerkezetének átalakításával szüntesse meg az alapanyag-termelők és az élelmiszeripar alárendelt helyzetét, és támogatott hitelkonstrukciókkal javítsa a cégek működési feltételeit.

A kormánynak állítólag kidolgozott intézkedési tervei voltak a két magántulajdonú húsüzem megmentésére, de ezeket még nem hozta nyilvánosságra. Talán nem véletlenül, ennek ellenére a terv kiszivárgott és az unió tudomására jutott. Az Európai Unió szabályzata szerint ugyanis magántulajdon finanszírozására uniós forrás nem vehető igénybe. Még titokban sem, mert sértené a többi uniós tagállam érdekét, akik pontosan olyan szabályozott keretek között igényelhenek uniós támogatást, mint a magyar állam.

Budai Gyula államtitkár szerint Brüsszel levelet írt a kormánynak, amelyben már előre megtiltja, hogy a kormány állami segítséggel állítsa talpra a két magántulajdonú húsüzemet. Ezek szerint az unió résen van, vagy legalábbis nyomon követi az újabb magyar trükk - lánykori nevén pávatánc - várható  bevetését. Megírták levelüket a kormánynak, hogy amit terveznek, az uniós forrásból kivitelezhetetlen.

A tények mást mutatnak Fidesz-szemmel: „Az unióig futott valaki hazánkból, hogy besározza a kabinetet a húsipari cégek megmentése miatt. Brüsszel már megírta levelét” – véli egy kormányzati forrás. A kormány – és nevében Budai Gyula államtitkár – dühödten csapkod. Az oka: Brüsszel ragaszkodik az uniós források felhasználási szabályainak betartásához, ami az Orbán kormány illetékese szerint felháborító. „Úgy látszik, nem mindenkinek az az érdeke, hogy megmentsük a híres hazai húsipari cégeket, a gyulai és a kapuvári üzemet” – mondta Budai Gyula, és szégyennek nevezte, hogy valaki vagy valakik azon fáradoznak, hogy ellehetetlenítsék a két céget.

Budai Gyula nem a cégek tönkretételének a tetteseit keresi, hanem vélt személyt vagy személyeket, akik az uniós szabályok és a minden tagországra egyaránt érvényes korrekt eljárás betartásának hívei. Tehát a kormány uniós pénzeket akart eltéríteni magáncégek finanszírozásához vagy államosításához, erre már kidolgozott tervek vannak, amiket valaki még a nyilvánosságra hozataluk előtt eljuttatott az uniónak, és Brüsszel a terveken jogosan felháborodva megírta a kormánynak, hogy eszébe ne jusson.

A kormány hisztérikusan reagált a brüsszeli körmösre, éppen hogy nem nevezte hazaárulónak a számukra dühítő módon ismeretlenül maradt bejelentőt. Már megint a szokásos magyar játék: magasról teszünk a szabályokra, arra költünk uniós forrást, amire akarunk, és aki erre felhívja az unió figyelmét, gazember, mert akadályozza a magáncégek - esetleg államosításra kiszemelt és – csalással kitervelt megmentését.

Ezek a valaha állami tulajdonú és kiválóan működő hazai húsipari cégek magántulajdonosokhoz kerültek, akik mint farkasok a bárányt, úgy tépték az évek során cafatokra a zsákmányt, majd a vállalatokat kifosztották és csődbe juttatták. Mindez nem váltott ki kormányzati felháborodást, intézkedéseket vagy mentőakciókat.

Felháborodást az vált, illetve az váltott ki, hogy valaki leleplezte a tervezett csalást.

Orbán korábban azt tanácsolta, hogy ne azt nézzék, amit mond, hanem amit tesz. Azóta kemény munkával elérte, hogy most már mindkettőt árgus szemmel figyelik, mert mindkettő szembe megy mindazzal, amit EU-tagként vállaltunk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (30 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 41 szavazatból)
Orbán nem szereti, ha nézik a kezét, 4.9 out of 5 based on 30 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Sikerült ezeket is megvédeni. :((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  2. Orbán nem szereti, ha ellenőrzik.
    A kipaterolt hárombetűs is három havonta ellenőrizné, így inkább eladósítja még a ükunokáinkat is, neki semmi sem drága azért, hogy ne nézzék, hova tűnnek a milliárdok!
    Elmegy 100 főnek munkát adó céghez szalagot elnyesni, de amiket bezárnak arról nagy csend van, ha netán hallunk róla, akkor jön a visszamutogatás és mindenki hibás csak ők, a 3xbóvlis kontár kormány nem!

    A lejárató plakátokon nekik kellene szerepelniük, mert ilyen kárt még egy kormány nem okozott, már térden vagyunk….ha nem tesznek valamit, ki is fekszünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  3. Nocsak – nem jött össze a kormánynak a “sundán-bundán-csóresz” ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  4. Ezt a fotót kellene kelet-Magyarországon reklámként bedobni, a szeretett vezér ingyen kalbászt oszt!!!! :(((((((
    Lenne mobilitás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  5. A Rodolfó híres szállóigéje:vigyázat,csalok! lehetne az Orbán kormány jelmondata.Nem ártana megkapargatni ezeknek a tulajdonosi köröknek sem a mibenlétét. Állítólag Lázár Janinak is van köze hozzá. Egy időben vehemensen lobbizott is érte. Mint a dohánytermékeknél…
    Ezek már olyan fortélyos csalási mechanizmusokat, és tulajdonosi viszonyokat alakítottak ki, hogy nincs ember a földön, aki kiismerné magát ebben az útvesztőben, amit tudatosan alakítottak ki.
    Az IMF hitel is azért van elutasítva, mert ellenőriznék a felvett pénz útvonalát, és a végén még kiderülne, amit mindenki tud!
    Orbán meg ne nagyon hepciáskodjon meg Budai sem! Anno Orbán volt, aki kiment az Eu-ba,lobbizni, hogy ne adjanak Gyurcsányéknak pénzt, mert ellopják!
    Érdekes módon a szigorúan ellenőrzött Gyurcsányéknál nem jött ilyen figyelmeztetés, hogy nehogy meg merjék tenni!
    Orbán ezt is elérte!
    Budai meg jobb ha hallgat! Az még ezután lesz nyilvánvaló az EU számára, hogy milyen aljasságokat követtek el a földekkel,meg az arra felvett támogatásokkal.
    A nagy csontvázkeresők, vajon mennyi csontvázat hagynak hátra, ha el lesznek zavarva?Amit nagyon remélek, hogy hamar be fog következni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  6. gets
    Ez egy rossz ízű megjegyzés volt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (13 szavazatból)
  7. “Az Európai Unió szabályzata szerint ugyanis magántulajdon finanszírozására uniós forrás nem vehető igénybe.”

    Akkor itten államosítás lesz, kéremszépen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  8. Felcsuti tehetsegtelen mesemondo , gatlastalanul rabolja ki az orszagot mert o ugy gondolja NEKI ez jar! Erdekes gondolat egy elmegyogyintezetben kivizsgalhatnak vegre! Egyszeruen semmihez nem ert , olyan mint a bab mese MEKK ELEK aki barmihez nyul mindent tonkretesz de dumaban verhetetlen! Orban hangosan szonokolni nagyon tud de amikor meg kell mutatni az mar nem megy, viszont ami megy a kozpenzek ellopasa abban professzor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  9. bumburi 2012. december 11. kedd 17:54
    Inkább humoros.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  10. proaktiv
    Jó lenne ha csak humor lenne. El nem tudjátok képzelni milyen reménytelen a nyomor azon a területen.
    Azért érzem ízetlen megjegyzésnek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  11. Pontosan erre az éles kontrasztra céloztam. Egyébként tényleg rossz az íze. :((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. Ez a kép jól mutatja hová való a felcsúti fülke forradalmár.
    Hentesnek.
    Nem kormányfőnek , hentesnek!
    Sajnos a nép elkábult és megválasztotta.
    Most a fiatalok azok, akik egyszerűen elzavarhatják. Minden feltételük meg van hozzá!
    Eszesek, intelligensek, műveletek, fedhetetlenek, sokan vannak és elegen!!!
    Hajrá fiatalok! Ha megindulnak Orbán villája felé, akkor Orbán Azerbadzsánig szalad majd! Ahol menedéket kap. Talán alku keretében ki is adják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  13. vélemény jókat álmodik. :) :(((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  14. Jó volna már egy csöppet elgondolkodni azon, hogy január 1-től mi lesz itt a Parlamentben????????????????????????
    A 40 oldalas dokumentum szerint az őrök kész akcióhősök lesznek: üthetnek, rúghatnak, de fegyvert is használhatnak, ha komoly csihipuhira kerül sor!!

    Jesszusom mi van itt???
    Súlyosabb esetben az öklüket is használhatják az őrök, ha megtámadják őket. Üthetnek és rúghatnak, de a szabályzat szerint csak akkorát, amekkora a támadás elhárításához szükséges!
    Basszus , ez már mindenen túltesz!
    Köztudomású, hogy Országgyűlés Elnöke mennyire utálja az Mszp-t, hát lesz ott csihi-puhi abban biztos vagyok!
    Ha támadók megfékezéséhez nem elég a testi erő, úgy előkerülhetnek a speciális eszközök. Ilyen a rendőrbot, amivel a megfelelő mértékben „lehetőleg” a végtagokra kell sózni. Akinek ez vagy a vegyi eszköz, vagyis a gázspray sem elég, könnyen megrázó élményben lehet része.

    Atya világ az égbe, hova jutunk/jutottunk???
    2013 január 1-től, aki akció filmet akar nézni, az bekapcsolja a Parlamenti TV-t és akciók tömkelegét láthatja majd!!!!
    Basszus, ép ésszel fel nem fogom, mi van itt nálunk!!!!
    Ez már túlmegy minden határon , ez agyrém ez már borzasztó!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  15. Szerintem már a kollégiumi szobatársak a startvonalnál állnak, / off-shore/ lovagok. OV meg már előképzettséggel rendelkezik kolbásztöltésből. Csupán egy kis aprót kell átcsoportosítani, Csányi Et-sat pedig beveszik csendes társnak. Ő alapanyagot fog beszállítani a kolbásztöltéshez. Hisz Ő 4,5 milliárd EU-s támogatást kapott a tehenészeti telep ki alakításához.!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  16. Gyerekek! Van remény!!

    Ez a rohadék a MAI tv felvételen ugyanúgy nyalogatta a száját,mint
    aug 20.-án !!!!! TV2 Tények 18:30!!!! Háromszor játszottam vissza! Váóóóóóó!
    Gondolom a dokik mindent megtesznek,hogy legalább a nyilvános fellépésekre
    úgy-ahogy rendbehozzák . Akkor mi lehet alapjáraton. ?És ez vezeti (teljhatalommal) az országot? Az ellenzék ezt miért nem teszi szóvá? Nem kellene finomkodni, hiszen nem babra megy a játék.Egy ország és 10 millió ember sorsáról van szó! Nyilvánvaló,hogy nagyon komoly a probléma!!! Istenem ,egyszer ennek a népnek is lehetne egy kis szerencséje!

    admin

    Nem szentelnél egy cikket ennek a témának?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  17. Részlet innen:
    http://www.figyelo.hu/cikkek/373219_nemzeti_tokehus
    ” Rendkívüli munkásgyűlésen jelentette be Román Gyula, a Kapuvári Hús Zrt.­ elnöke augusztus 6-án az öltözőkben már terjedő hírt: eladta a társaságot. A vevő egy fiatal ügyvéd, a húsiparban ismeretlen Zsobrák Péter.
    Nagy kivásárlásoknál előfordul, hogy az igazi befektetők helyett formálisan egy ismeretlen személy jelenik meg tulajdonosként. Így vásárolta meg annak idején Csányi Sándor számára az utcáról betérő Brazsák József és Csarodai János botcsinálta befektetőpáros a piacvezető Pick Szeged Zrt.-t. Ez alkalommal azonban a piaci szereplők Nyerges Zsoltot, a Közgép Zrt. elnökét sejtik az ügylet mögött. “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. Barry1, az egy karácsonyfás riport.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Mocsok élősködők!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. pogács

    Basszus, sajnos ezt benéztem. Már kezdtem reménykedni. Bocs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. A húsipatban is a tulajdonviszonyok átrendezése folyik, mint minden forradalom után. A 2010-es Fülkeforradalomnak hazudott szabad választás után ezt sokan, köztük én is szabadrablásnak tartjuk, mert a amilyen galád dolog volt a tisztességesen lebonyolított, szabad választást forradalomnak hazudni, olyan hazug és alávaló a fülkeforradalmárok összes cselekede, amellyek a hatalom kizárólagos gyakorlását és a tisztességes jogorvoslat lehetőségének kiiktatásával alapozták meg, hogy bármit és bárkit tönkretegyenek, hogy ők és csókosaik könnyebben és gyorsabban gyarapodhassanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Sajnos, él még a disznó! Pedig de szívesen vennék egy darab orbán kolbászt …. a kutyámnak! (Bár lehet, hogy megveszne tőle.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. vélemény
    Igen, hentes és vezeti az országot!
    Már több, mint harmincan megfagytak, gyerekek fáznak és éheznek a XXI. századi Magyarországon!
    Ám még sokan Ludmilláznak, pedig most kért bocsánatot Pesty László éppen a Bajnaira rátólt öngyilkos libás miatt, mely halálok nem bizonyítható!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. “Orbán nem szereti, ha nézik a kezét”
    Én egy jó ideje már a nyakát stírölöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. Bumburi!
    *
    Rodolfó azt is monda: “C s a k . a . k e z e m e t . f i g y e l j é k . !”
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. (Kép aláírás)
    *
    Svábhegy: szépülpül a ház, épül a kerítés.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Újra a magyaros maszatolás. A Bajnai ügyével kapcsolatban a csapból is az folyt, hogy Bajnai a bűnös. Kérem ez hazugság. a mostani helyzet ugyanaz. A tulajdonosok kinyúlták a lóvét és a munkahelyteremtő pénzeket. Utána irány a haverok kormánya és dolgozók megmentése címén pofátlanul pénz követelése.Miért csak vállalkozói csoportot mernek leírni és miért nem nevesítik a tönkretevő tulajdonosokat. A Bajnaihoz hasonló cégvezető egyedül nem tud ennyi pénzt kilopni, ami a véghez vezet, mert ha megteszi akkor kirúgják és lecsukatják sikkasztásért, hűtlen kezelésért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. KordonBlued
    Azt mindenki ismételgeti már. Azért írtam a másikat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Képaláírás:
    Látjátok? Ez is az enyém!
    Csak az enyém!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Az volt itt a probléma, hogy nem Csányié volt ez a két üzem. Be kell tenni a Pick- csoportba, rögtön menne bolt. Mint a Herz téli is becsődölt, átvette a Pick, oszt kezit csókolom, újra van Herz téli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Van egy olyan gyanúm, hogy mindig kivették a pénzt a tulajdonosok. Tisztára olyan, mint amikor a kisboltokban a főnök felesége időnként bemegy, a kasszából kivesz egy kis napi apanázst és a főnök csodálkozik, hogy “dik má’ nöm mögy a bót”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. KORDON BLUED
    “Svábhegy: szépülpül a ház, épül a kerítés.”
    .
    Tévedsz. Ez a felvétel nem svábhegyi, ez a kép a felcsúti disznóparadicsomban készült.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. Uraim, megéljük ha orbán ilyen tempót diktál, hogy még regnálása idején a pápa Felcsút-ot zarándok helyé szenteli. Már tudjuk 2010-ben a képviselő aspiránsok /önjelöltek, kiválasztottak/ Felcsut-ra zarándokoltak, egyesek “lázár” különös ellátásban részesült, a “paraszt” kolbászos rántottával vendégelte. No most már tudjuk mitől ilyen döfős ez a “lázár”. Van itt már foci akadémia, lesz stadion, tenisz pálya, stb. Ilyen mutatványra anno még József főherceg sem volt képes. Ezeknek a parasztoknak a még a nevét is apró betűvel vagyok képes szedni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Demján, Csányi nagyurak. A többi kishal nem kell őket kifizetni, nem baj, ha csődbe mennek. A munkahelyek?Kit érdekelnek az egymillió munkahelyet teremtő országban? Demján nagyon kardoskodott az új munkatörvénykönyve mellett. Egy érdekes adalék a vállalkozói szféráról.
    http://nol.hu/belfold/tovabb_dagad_a_debreceni_villamosbotrany

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Egy sunyi tolvaj sem szereti ha figyelik a kezet, mert akkor nem tud lopni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Hzzzz
    “Van itt már foci akadémia, lesz stadion, tenisz pálya, stb. Ilyen mutatványra anno még József főherceg sem volt képes.”
    .
    Tovább is van, mondjam még?:
    .
    “Milliárdokat fektet be a Csányi család Orbán volt falujában
    2012. december 12., szerda
    .
    Demján Sándor és Andy Vajna után a Csányi család is feltűnt Orbán Viktor második otthona közelében. November közepén vásárolta meg – információink szerint több mint 2 milliárdért – az állami fejlesztéseknek köszönhetően nagy jövő előtt álló Alcsútdoboz golfpályáját. A jelenleg még vesztességet termelő klubot a bankár fia, Csányi Attila szeretné felfuttatni.” (…)
    http://hvg.hu/itthon/20121212_Csanyi_golf_Felcsut?FullComment=true#comments

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Olvastam:
    1 060 225 122 166,- Ft, azaz: egyezer hatvan milliárd Ft-t költött el a rezsim, mely nem e nép javát szolgálja. A diákok pedig a szibériai hidegben koldulnak ettől az egoista, kinti magyarokat többre becsülőktől, a rákos betegekről nem is szólva…
    Na, ezért nem kell az olcsóbb IMF hitel, pedig nem ússzák meg, mert januárban esedékes egy ellenőrzés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Alakul a Felcsút-Székelyföld tengely 2014. március 19. szerda

A vidékfejlesztésnél valaki bűzlik 2013. október 15. kedd

Orbán nyíltan felvetette az EU-ból való kilépést 2013. október 13. vasárnap | AN-álláspont/Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos