Ronai and Ronai
AMERIKAI

Varga a szemfényvesztésért felelős miniszter 2012. december 5. szerda 20:39 | AN

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Varga a szemfényvesztésért felelős miniszter

Budapest – Varga Mihály “hiteltárgyalásokért felelős” tárca nélküli miniszter nem folytat hiteltárgyalásokat, mert az IMF örökre elhagyta a pávatáncos Magyarországot. Varga feladata az, hogy kétnaponta fenntartsa annak a látszatát, mintha bármilyen kapcsolat lenne az IMF és az Orbán-kormány között, és az a dolga, hogy fenntartsa a befektetők felé az ország finanszírozhatóságának hazug látszatát. Mindennap mást hazudik, de ez nem számít, mert az a fontos, hogy a háromszorosan bóvli Magyarországgal szemben a befektetői bizalmat fenntartsa, és egy radikális tőkekivonást megakadályozzon. Egyetlen szava sem ér egy fabatkát sem, szégyen Magyarországra nézve, hogy a kormánya folyamatosan hazudik.

A hiteltárgyalások látszatának fenntartásáért felelős tárca nélküli miniszter a napokban kifejtette: a mai tudásunk szerint, ha a nemzetközi környezet nem változik, akkor 2013-ban az ország adósságát biztosan tudjuk finanszírozni, a lejáró adósságot meg tudjuk újítani. A nem létező tárgyalásokon magyar tárgyalódelegáció vezetője megismételte: jelenleg hivatalos tárgyalások nem folynak a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), illetve az Európai Unióval egy elővigyázatossági hitelmegállapodásról.  Elmondta ugyanakkor, hogy egyeztetések zajlanak, elsősorban arról, hogy a pénzügyi szektort érintő, az elmúlt hónapokban és években bevezetett adóintézkedések kivezethetőek-e, ez az adóteher mérsékelhető-e, és ha igen, mi ennek az ellentételezése. Néhány nappal korábban pávatáncos miniszterelnöke és a hazudásért felelős tárca nélküli miniszter is az ellenkezőjét állította: azt sugallták, hogy küszöbön van az újabb tárgyalás és lesz megállapodás.

Varga ezúttal is bedobott egy újabb maszlagot, amelynek semmiféle valóságtartalma nincs, kizárólagos célja, hogy a befektetőket megtévessze, és türelemre intse őket: eszerint a nemzetközi szervezetek a 2013-as költségvetés elfogadása után értékelik majd a jövő évi büdzsét, és ezt követően folytatódhatnak a tárgyalások. A kormány által októberben bejelentett, összesen 854 milliárd forint bruttó értékű költségvetési kiigazítási csomagról Varga elmondta: az IMF budapesti képviselője is jelezte már, hogy vannak olyan pontok, amelyeket ők másképp látnak, vagy nem tudnak elfogadni. Varga elhallgathatja, hogy ezek a kifogások a megszorításokat ellenezték, amelyeket az Orbán kormány bevezetett, miközben a megszorítások követelesésével vádolták az IMF-et. Varga hangsúlyozta: a magyar kormánynak nagyon komoly költségvetési korlátot kell tartania az Európai Unió nyomására, hiszen Magyarország 2004 óta a túlzottdeficit-eljárás hatálya alatt áll, és 3 százalék alatt kell tartania a GDP-arányos államháztartási hiányát. “Ha nem tudjuk tartani a hiányt, akkor az ország uniós támogatásoktól esik el” – mutatott rá. Érdekes módon, a Fidesz ellenzékben nem fogadott el ilyen racionális magyarázatokat, hanem hisztérikus uszításba kezdett, Varga pedig lemondásokat követelt.

Varga szerint egy megállapodás a befektetői oldalról nagyobb biztonságot jelentene, “talán csökkentené a kamatszintet, tehát meg lehetne spórolni néhány milliárd forintot”. De a másik oldalról azt is látni kell, hogy nem mindegy, milyen megállapodást érünk el, milyen programot fogadunk el – tette hozzá. Varga alábecsüli annak az IMF-megállapodásnak a jelentőségét, amelyet pávatáncos, soha nem hazudó Orbán Viktor Mihály ideológiai okok miatt soha nem is akart megkötni: nem milliárdokról, hanem százmilliárdokról van szó, amelyektől elesik Magyarország a nemzetközi pénztőke elleni antiszemita szabadságharc és az esztelenségük miatt. A Fidesz hazugságok most arra irányulnak, hogy nem kötnek hátrányos megállapodást, de egyelőre tárgyalás sincs, “követelések” sem ismertek, és egyetlen konkrétumot nem tudnának mondani, hogy milyen hátránnyal járna egy IMF megállapodás, amelyet a magatartásuk és az egészoldalas újsághirdetésekben közölt hazugságokkal végleg meghiúsítottak. Ez áll a százmilliárdos veszteséggel szemben: semmi.

Varga a legdurvább hazugságot ezután közölte: Görögország esetére utalva elmondta, hogy ott van egy megállapodás az IMF-fel, és látjuk, hogy több százezer ember van az utcákon, autókat gyújtanak fel, rendőrökkel csapnak össze. Mintha a görögországi tiltakozás az IMF hitel miatt lenne, és a két országot automatikusan össze lehetne hasonlítani. Az efféle mondatok miatt nincsenek IMF-tárgyalások, és veszít Magyarország százmilliárdokat. “Egy felelős kormánynak tehát azt is végig kell gondolnia hogy ha megállapodik az IMF-fel és ennek van egy kedvező gazdasági hatása, akkor az milyen társadalmi következményekkel jár” – fogalmazott, hozzátéve, hogy “a nemzeti érdekeket érvényesítő kormány azon van, hogy ez egy Magyarországra szabott program legyen és ne olyan, amelyben más országok már nem értek el sikereket”.

Varga olyan tárgyalásokról vizionál, amelyek nincsenek, olyan érvek ellen vitatkozik, amelyek nem hangoztak el, olyan veszélyektől óv, amelyek nem fenyegetnek, csupán egyetlen dolgot nem ismer el: miattuk nincsenek tárgyalások és biztonsági keretmegállapodás, ők okozták azt a borzalmas hiányt, amelyre jelenleg nincs fedezet, nekik nincs gazdaságpolitikájuk, amely kihúzná az országot a bajaiból, és még a baltás gyilkos szabadlábra helyezésével sem tudtak sehonnan pénzt szerezni, még sokkal nagyobb kamatra sem. Semmijük nincs, kilátásaik a nullával egyenlőek, nincs már honnan ellopni, értéket nem termelnek, nincs már kit megsarcolni. Nincs más, mint egy handabandázó, összevissza hazudozó, a külföld minimális bizalmát sem élvező, szalonképtelen miniszterelnök, egy piros pettyes fenekű gazdasági miniszter, akit sehol nem fogadnak el tárgyalópartnernek, és egy napi hazudozásra fenntartott, tárgyalások nélküli tárgyalási miniszter, akinek az ablakon kidobott magas fizetését is a százmilliárdos veszteségekhez kell sorolni.

Amiben ez a bűnözői banda reménykedik(het), a Nemzeti Bank devizatartaléka, amelyet ha ugyanolyan tehetségesen kezelnek, mint a MOL részvényeket, és ugyanúgy elherdálják, mint a nyugdíjmegtakarításokat, akkor az állam alapjait jelentő tartalékokat is felszámolták (ellopták). Akkor nincs mit tovább beszélni az államalapító István királyról, mert az állam tartalékai, pénzügyi alapjai megszűntek. Ebben az esetben Orbán Viktor Mihály fejére teheti a szentkoronát, és abban nézheti meg a Videoton-Pécs meccset, mielőtt az országot felszámolják, és őt vagy a bolondok házába, vagy a vádlottak padjára vezetik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +38 ( 42 szavazatból)
Varga a szemfényvesztésért felelős miniszter, 4.7 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. Ez a féreg is feliratkozott a listára. Alapból 5 év, teljes vagyonelkobzással.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  2. Visszamenoleg 20 evre havi 47 ezer forintert dolgozot, a tobbit vissza kell fizetni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  3. Ne túlozzunk! Jó lesz neki a 22800 Ft is! Annyit sem érdemelne!
    Nem is értem! Hogy tud ennyit hazudozni mindegyik? Milyen táboruk van ezeknek, hogy nem zavarják el őket?
    Ennyit ártani az országnak, mint EZEK,még nemigen ártott senki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  4. Régebben még valaki egyszer azt mondta , h ez az emberjó közgazda és igazi konzervativ. Mára kiderült , h egy a sok közül a fidesz oldalon. Én soha nem hittem Vargának…, mitől lenne más mint a többi fideszes, ráadásul tiszti fokozatban van.
    Tehát a kettős beszédet Ő is jól kitanulta. Ha nem igy lenne már régen a sülyesztőben lenne… Oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  5. bumburi,
    - nem tábor, hanem egy szekta. A szekta hívei követik őket, ha kell a halálba is.
    Fanatikus, elborult elméjű, agyhalottak. Még akkor is kitartanak, ha éhen döglenek ettől a “jóléttől”, amit vezérük biztosít nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  6. norbert
    Mondasz valamit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  7. Gyalázat hogy még szabadlábon lehetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  8. Norbert! Ez nálam sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  9. “…a Nemzeti Bank devizatartaléka, amelyet ha ugyanolyan tehetségesen kezelnek, mint a MOL részvényeket, és ugyanúgy elherdálják, mint a nyugdíjmegtakarításokat…”
    .
    - Már csak 3 és fél hónap, és az övék.
    .
    Aki tud, és/ vagy akinek van kellő megtakarított pénze, az ne vacakoljon (ahogy sajnos én tettem 3 évig), ne reménykedjen, hátha “jobb lesz”.
    .
    Hanem most meneküljön, ez már a huszonnegyedik óra. Itt már nincs mit tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  10. Orbán most nyúlja le a lakossági megtakarításokat az OTP és a Takarékbank (takarékszövetkezetek) hathatós együttműködésével. A lakosság erről persze mit sem sejt. Az eljárás majdnem megegyezik a magánnyugdíj pénztárak kirablásával – de mert lakossági betétekről van szó (és nem vagyoni ígéretről, mint volt a manyupok esetében), a dolog titokban történik.

    Ahogy Orbán mondta: „a lakosság veszi a magyar állampapírokat” – a külföld ugyanis egy darabot sem vesz már: ezt már én teszem hozzá. És ezért van szükség arra, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium határozza meg az állampapírok devizában nominált árfolyamát – és ne a piac.

    Fel kellene hívni a lakosság figyelmét arra, hogy irdatlan iramban folyik a kirablásuk – Orbán haverjának, Csányinak és a Takarékbank vezetőségének összefogásával. Egy szép napon arra ébred majd az ország, hogy a bankok nem tudják visszafizetni a betétjeiket, helyette értéktelen állampapírokkal akarnak majd fizetni.

    Emberek, bilibe lóg a kezetek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  11. Az lenne a legjobb! Jövő januárban úgyis lenyúlják a devizatartalékokat. Egy év, és teljes államcsőd. Ezután UN protektorátusként végre újjá lehet építeni a demokráciát. Nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  12. Először is ismersz-e személyesen valakit, aki „magyar állampapírt” vásárolt? Kérdezz körbe az ismerőseidnél ebben az ügyben… Nem hinném, hogy találsz ilyen személyt.
    .
    Akkor hogyan is van ezekkel a magánszemélyekkel? Úgy, hogy a kis megtakarításaikat – amiket nem tudnak, vagy akarnak külföldre kivinni, mert minden nap szükségük lehet rá – magyar bankokban tartják. Az OTP-ről és takarékszövetkezetekről (Takarékbank) beszélünk. A külföldi érdekeltségű bankok manapság nem hajtanak a magyar betétekre, ők már inkább szaladni szeretnének. Csak a kintlévőségeik tartják vissza őket.
    .
    A megoldás: a két „magyar bank” vásárolja a magyar állampapírokat, az OTP és a Takarékbank úgy, hogy az utóbbi részvényeinek a harmadát éppen a napokban vette meg a magyar állam. (Így szerzett döntő befolyást az állam a Takarékbankban.) Orbán igazat mond, amikor a magyar lakosságról beszél – éppen csak a magyar lakosság nincs tisztában azzal, hogy a betétjei milyen célokat szolgálnak.
    .
    Orbánnak most fontosabb az OTP-ből és a Takarékbankból kiszivattyúzható pénz, mint az MNB tartaléka. Ezzel a pénzzel stabilizálja ugyanis a forintot úgy, hogy az említett bankok a lakossági forintot devizára váltják, majd ebből „magyar állampapírokat” vásárolnak. Ez egy önfenntartó folyamat, míg a bankok bírják szusszal. Virtuálisan úgy tűnik, hogy mindig van vevő a magyar papírokra – a laikus azt hiszi, hogy ezt külföldiek veszik, milyen jó is a kormány reputációja! – de nem. A külföldiek nem hülyék és biztosabb befektetési források is vannak a világon, mint egy hazudozó kormány értékpapírjai.
    .
    A megoldás nem új, csak korszerűbb Rákosi békekölcsönénél –akkor ugyanis tudni lehetett, hogy a lakosság az államnak „ad” kölcsönt, ma erről teremtett fia néplélek sem tud. A látható folyamatok bonyolultabbak lettek, de a lényeg nem változott! A visszafizetés is hasonló lesz: ahogy a békekölcsönök elinflálódtak két évtized alatt, a banki betétek helyet majdan felajánlandó „magyar állampapírok” is nagyjából annyit fognak érni.
    .
    Orbán kockázatos vállalkozásba fogott – csak éppen nem ő kockáztat, hanem a lakosság. Aki ezt az egyszerű képletet nem érti, annak még pénzt sem szabad a kezébe adni. Orbán gazdaságpolitikája a csőd: keresi a forrásokat a lyukak betömésére – ezek egyfelől adók, másfelől olyan pénzügyi tranzakciók, amik átláthatatlanok. Ennek vége sokkal hamarabb lesz csőd, mint a görög, portugál, vagy olasz eset – mert míg ezek az államok az EURO övezet tagjai, addig az EU a saját érdekei miatt segít rajtuk.
    .
    Magyarország meg legfeljebb az Orbán-övezet tagja, más szavakkal fing a tavaszi szellőben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  13. Csacsicska
    Erre nem igazán reagált senki, mint most sem, amikor erről írtam Orbán X.30-i nyilatkozatát leírva, hogy veszik az államkötvényt a magyarok, mint a cukrot….
    A kamatot viszik le, az is ébresztő lehetne, hisz ennyiért már inkább a ciha.
    Erről tényleg egy nagy durranással kell terelni, mert a nagypénzűek már kivitték a vagyonukat!

    Na ezért van összetartás a végletekig a fideszeseknél, mert az ország és a lakosság tönkretételéhez asszisztálnak egységesen, tehát míg a hatalomban vannak nem érhetik őket baj, ha széthúznának, őket is le lehetne egyenként vadászni – a’ la Kövér!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  14. Fidesz=elso magyar illuzionista egyesulet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  15. Gonoszka!
    Te az első hzzászólásoddal megfeelsz a nevednek, mert alaposan megsértetteda férgeet, mert pl. a laposférgek, bélférgek,sb. eekhez képest szrethető állatok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  16. Nem sikerült gépelnem.
    Helyeseben:
    megsértetted a férgeket, mert pl. a laposférgek, bélférgek, stb. ezekhez képest szerethető állatok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  17. Csacsika—–ez nem önfentartó folyamat hanem piramis játék!!PSZÁF hol vagy???????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  18. Gonoszkánál a pont. Egyetértek vele, azzal a külömbséggel, hogy az 5 év az kevés. Életfogytiglant az összes fasiszta disznónak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  19. b:
    .
    “…Ezután UN protektorátusként végre újjá lehet építeni a demokráciát. Nem?…”
    .
    - Sajnos nem.
    .
    http://nepszava.com/2012/12/magyarorszag/a-nemetek-mar-diktaturat-mondanak.html
    .
    A cikk, amit idéz, abban világosan benne van, hogy erre a válasz: NEM.
    .
    A kutya sem fog segíteni, a dolog kivitelezhetetlen. Ilyen fajta “segítséget” kizárólag háborús helyzetben adna az EU, akkor is késve – ilyen helyzet meg nincs, nem is lesz.
    .
    Magyarsztán most már orKbán és prostituáltjai szabad dühöngője. Egyvalamit tehetsz: elhúzol az országból, ha lehet, családdal együtt, amilyen gyorsan csak tudsz.
    .
    Sajnálom, másik lehetőség nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  20. Varga, a Pávacáncos II. ebben a csapatban. A választópolgárokkal szemben gerinctelen dolog, amit csinál, a befektetőkkel szemben azonban hatékony, hiszen reakcióik vagy hatalmas naivitásra utal, vagy igenis jól tudják, hogy a kormánypolitika eredményeként – általam nem látható – óriási haszonra tehetnek szert a pénzpiacokon.
    Mindkét variáció árát a magyar adófizetők fizetik meg, rövid és hosszútávon, százmilliárdokkal mérhető nagyságrendben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  21. Guevara, nincs eltérés, bizonyos betegségekben nincs 5 éves túlélés. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. Varga Mihály maga a magyar abszurdum.
    Ő az egyetlen olyan gazdasági “szakember” aki sehol nem szerzett gyakorlatot.
    Ő az első olyan pénzügyminiszter aki soha nem készített költségvetést.
    Ő az első hiteltárgyalásért felelős miniszter, aki soha nem tárgyalt hitelről.
    Remélem Ő lesz ez egyik olyan politikus aki 49 évesen lesz pályakezdő közgazdász.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  23. Áder a másik szemfényvesztő!
    Elküldte a választási regisztrációs törvényt az AB-nek, ahol majd jól átnézik és megfelelőnek nyilvánítják, utána nyugodt lelkiismerettel aláírja.
    Ekkora hatalommal jót is tehetnének, miért nem teszik, tán akkor nem kellene rettegniük a leváltásuktól!

    Jó embernek lenni nem sokkal nehezebb, mint gonosznak. Viszont a különbség, amit akkor érzel majd, amikor el kell számolnod, leírhatatlan!

    A rongy ember is csakúgy meghal, mint a jó és becsületes ember.
    Érdemes akkor rongy embernek lenni?

    Ezek gondolnak-e arra, hogy az ország történelmébe miként íródnak be?
    Ezek a percemberek – csak a mának élnek, a hatalom mámorában a hatalom megtartásáért mindenre képesek? Semmi tartás, semmi szégyen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  24. “Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
    Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis”
    *
    Nos igen, Csak te is csak én is, úgy érezzük magunkat jól, ha ….
    Talán itt van a probléma. Ők meg máskor érzik jól magukat.
    *
    De ki lesznek terítve úgy is! :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Martonyi a másik szemfényvesztő: nem engedhetjük az uszító beszédet!

    Ja, csak a CÖF hányja teli az országot a lejárató újsághírdetésével!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  26. Mindenki ekézi Vargát pedig én egyenesen csodálom! A bal oldal a tényeket sem tudta és tudja elhitetni a lakossággal, ez a gazember pedig kisemmizi, meglopja, az ország kisembereit, a szemükbe hazudik naponta, akkora blődségeket beszél, hogy embertelen egy fehér egér sem venné be -de hisznek neki és hatalomra emelik a vezérével és a többi hazug gazemberrel együtt!
    Százmilliárdokat tapsolnak el, hogy a VEZÉR ne tartozzon elszámolással senkinek, százmilliárdokat csoportosítanak át a szegényektől a gazdagoknak, elűzik az értelmes és értékes fiatal embereket, szétszabdalják az országot az érdekeik mentén gyűlöletet hirdetve és szeretetet hazudva de hisznek nekik!
    Hol vannak ilyen képességű demokraták vagy bal oldaliak?
    Mit tudnak akiket mi követünk, mint egymást ekézni és oszlatni orbán ellenzékét a kicsinyes és önző viselkedésükkel?
    Ezt a vargát el kellene csábítani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. Szerintem itt az ideje egy újabb nemzeti konzultációs kérdőívnek.
    Csak most fordítva!
    A népnek nem Orbán Viktor teszi fel a kérdéseket, hanem fordítva.
    Orbán Viktor kapja a kérdéseket a néptől!
    Válaszolni kötelező, mégpedig őszintén !!!
    .
    Egy ilyen kérdés:
    Hogyan lehet bármilyen IMF segítséghez jutni, annak mi a menete?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Varga egy tehetségtelen vizesnyolcas, aki mindent megtesz az egzisztenciájáért. Pontosabban BÁRMIT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  29. “Ezt a vargát el kellene csábítani!”
    Olyan kurvát nem találtam, aki hajlandó lett volna rá.
    Egy jó lövész? :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  30. Gonoszka
    Van mááásííík!!! :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  31. Persze, hogy van másik, minden búcsúban sorbanállnak a legények, hogy lőjenek egy művirág rózsát a lányoknak :)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  32. Varga Mihály az álszentség, az ájtatosan és szenvtelenül előadott hazugságok figurája.

    Nézzétek csak meg közelebbről, gondolatban öltöztessétek át, adjatok rá szerzetesi csuhát, mely derékban kötéllel van megkötve.

    Gondolatban kulcsoljátok össze kezeit hasmagasságban, és képzeljétek el, ahogy lassan, kimérten körbe jár a kerengőn.

    Arcán aszketizmus tükröződik, az ájtatosság megejtő bája.

    Valójában az egyik legravaszabb Fidesz-politikus, akit kiemelten frusztrál, hogy tudja, mindaz, amit mond, kijelent, hazugság, szöges ellentétben áll azzal, amit maga helyesnek gondolna.

    Sülés szagát érzem. Lesülését. Nem napozás következményeként. Varga Mihály pofájáról folyamatosan sül le a bőr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  33. Nopasaran

    Ott a pont. Mihäly pontosan tudja mit csinál, bár fájdalom könyvelési gyakorlata nincsen.De úgy látszik egész jól meg volt enélkül is fölöttébb hasznos pályafutása alatt. És még valamit esze ágában sincsen dolgozni.Erről személyes tapasztalatom is van. És ha nem szállnak le rólunk a fijjuk meg is osztom a nyugati sajtóval. Betelt a pohár Miska.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  34. Miért még nem sült le a bőr a pofájukról?Pedig nagyon is illdomos lenne.Így Magyarországot még egyetlen kormány sem rabolta le, pedig a pártállam 40 évig volt a helyén Kádárral az élen.Vajon miért asszisztált ilyen végletekig és asszisztál még ma is az ellenzék nagy része?
    Megérjük még .hogy a szégyentelenül alacsony nyugdíjakat sem fogják fizetni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  35. Nopasaran !
    .
    A szerzetesek úgy gondolják , hogy őket esküjük és külön szerződésük köti az Úristenhez, mégpedig az ima általi . ö r ö k . megváltás lehetősége: Bűnt követsz el? Mondj két Hiszek egyet, három Miatyánkot, és máris fel vagy oldozva, és ez így megy, amióta kolostorok és szerzetesrendek “működnek” e világon…. Immár Magyaországon is ezer esztendeje…
    A kolostorok középkori kultúrája nem elsősorban az imádkozásban merült ki. Sokkal inkább iratok, kódexek másolása, és hát ’stenbocsá’, újak írása, szerkesztése valamint, régiek megsemmisítése és újra-írása. Így történhetett meg többek közt a nagy naptár-hamisítás, de a történelem lapjainak meg- vagy átfogalmazása, csakis az Egyetemes [azaz katolikus] Anyaszent Egyház szájíze szerint.
    A piaristáknál és más szerzetesrendeknél végzett volt diákok valahol ilyen “civil szerzetek”. Aligha nem Varga Mihály is… Ezért is jó katonája ő Vezérének és Kancellárjának, mert ott az alázatosságot is belé nevelték. “Alá szlgája”.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  36. Bocs az elírásért, helyesn:
    Alá > szolgája !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  37. Ha egyszer, valahára majd ezt a JUNTÁT sikerül leváltani, feltétlenül egy új (ellenzéki, vagy tudomisén) kerekasztalt kell létrehozni, mert ennek már ma is BELÁTHATATLAN a MENTÁLIS károkozása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  38. Tulajdonképpen a neonáci vezéreket kiszolgálók nagyobb bűnösök, mint a gazdájuk, mert a tömegek nagy részét félrevezetik. Az “őrállók”, a vezetők pedig ülnek a több milliós vagyonok foteljeiben, illetve az egyházak kényelmes vezető helyein, és sanda félrenézésekkel teszik tönkre a kereszténynek nevezett Európát és hazánkat is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  39. Vargának egy szavát sem lehet elhinni.Gondoljunk csak bele,milyen határozottan kijelentette,hogy “november 7-én folytatodnak az IMF.tárgyalások.”Mi lett belőle?Egy nagy semmi.Most majd a költségvetés elfogadása után lesznek tárgyalások.Hazudja.Ezzel a kormánnyal komoly pénzügyi szervezet nem áll szóba.Erre kell számitanunk.Nehéz napok várnak a magyarokra 2013-ban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  40. nopasaran!

    Varga egy gyomorbeteg ember, sárgásszürke arccal.
    Gyomorbetegsége valószínűleg született, erre még rátesz egy lapáttal, hogy olyanokat kell tennie és mondania, amivel nemigen ért egyet.
    Mosolyogni még az életben nem láttuk. Amit annak vélünk, az gúnyos vigyor.
    Önmagán vigyorodik el. De akkor miért csinálja?
    Ez itt a nagy kérdés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. Varga szerint januárban tárgyalni fognak az IMF küldöttségével.
    Igen, mert egy esedékes ellenőrzés lesz 2014. januárjában, nyilatkozta Irina Ivascsenko.
    Na az is érdekes menet lesz, mit, hova költöttek, mennyibe is került az IMF-t lejárató kampány. Milyen érzés lesz szemébe nézni a küldöttségnek és leülni tárgyalni velük?
    Varga gyomorbaja az ő baja, ha nem bírja gyomorral, miért teszi? Csak nem azért, mert neki is van egy dossziéja ott a Csúti Baltazár rezidenciáján?!
    Akik még mindig vállalják a szekértolást, azoknak mindegyiküknek lenne valami a fülük mögött? Hát akkor elég sokan sárosak e hazában….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos