Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tanárok nyílt levele Hoffmann Rózsának 2012. december 21. péntek 17:15 Forrás: AN

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tanárok nyílt levele Hoffmann Rózsának

Balatonalmádi – Nem csitulnak az indulatok Balatonalmádiban, és ez így van rendjén. Ami történt, elképesztő és vállalhatatlan. A Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium igazgatónője diákokat és tanárokat faggatott politikai kötődésükről. A beszélgetéseket rögzítette, majd elküldte a megyei kormányhivatalnak.

Az igazgatónő és a kormányhivatal most egymásra mutogatnak, egyikük sem vállalja, hogy köze lenne a dologhoz. A kihallgatott tanárok, és az őket támogató kollégáik Hoffmann Rózsától kérik az igazgatónő leváltását.

Hoffmann Rózsa nyilván nem váltja le Gránásiné Bácsi Tündét. Nem tudja ugyanis, hogy leválthatja-e. Hogy le kell-e váltania. Hoffmann Rózsa nem tud semmit, hiába követelik a diákok, hogy „Hoffmann Rózsa, gyere ki a hóra!”

Akár kimegy, akár nem, mondani érdemben semmit sem tud. Hoffmann Rózsa ugyanis valójában nem államtitkár, csak annak látszik. Hoffmann Rózsa csupán egy bábú, akinek Orbán Viktor mondja meg, hogy mit mondjon, és mit gondoljon.,

Hoffmann Rózsa ezért nem mond semmit, mert a miniszterelnök még nem mondta meg neki, hogy mire kell gondolnia. A miniszterelnök ugyanis nem ér rá arra, hogy Hoffmann Rózsával közölje annak gondolatait. Orbán Viktor műfüves pályát avat Nyírlugoson, válogatott csatárral gurigázik.

Ez most a legfontosabb a számára, mi is lenne más.

A balatonalmádi tanárok nyílt levelét az alábbiakban közöljük. Mint volt szerencsénk említeni: azt kérik Hoffmann Rózsától, váltsa le Gránásiné Bácsi Tünde igazgatónőt.

NYÍLT LEVÉL DR. HOFFMANN RÓZSA OKTATÁSÉRT FELELŐS ÁLLAMTITKÁRNAK

Tisztelt Államtitkár Asszony!

Mint a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium hét kihallgatott tanára és az őket támogató kollégák kérjük Gránásiné Bácsi Tünde igazgatói kinevezésének visszavonását, mert mint vezető és pedagógus hitelét vesztette.

Kérésünket az alábbi tényekkel kívánjuk alátámasztani:
Iskolánkban 2012. december 18-án, kedd reggel minden előzmény és tájékoztatás nélkül Gránásiné Bácsi Tünde igazgató egyenként behívott hét tanárt (utólagos tájékoztatása alapján véletlenszerűen) és az 50-es évekre jellemző módon kihallgatta őket. Az igazgatónő, aki „Ki szervezte? Ki volt ott? Miről beszéltek?” jellegű kérdéseket tett fel, felhívta a figyelmet, hogy a beszélgetésről jegyzőkönyv készül. A jegyzőkönyv készítésére felkért iskolatitkár mellett a megbízott igazgatóhelyettes is mindvégig jegyzetelt. A tanárok után a tanórákról kiemelt 14 utolsó évfolyamos diák kikérdezése következett. Ez a példátlan, egy jogállamban megengedhetetlen információgyűjtési eljárás döbbenetet váltott ki, és mindenki magyarázatot várt. Mivel a diákok levélben fordultak az igazgatónőhöz, a kérdéseikre szerda reggel szóbeli választ kaptak. A tantestületet csak külön tanári kérésre tájékoztatta. Kérdéseinkre azt a választ kaptuk, hogy az iskolavezetés kétféle ügyben végzett vizsgálatot. Az igazgatónő elmondása szerint egy névtelen bejelentés miatt behívatták, és azt a megbízást kapta a Kormányhivataltól (Intézményfenntartó Központ), hogy vizsgálja ki, igaz-e, hogy egy tanár (akit nem nevesített) az iskolában az aktuális keretlétszám kapcsán politizált a tanórán. Ez ügyben kérdezte ki a diákokat. A tanárok kikérdezésére azért került sor, mert a tantestület nélküle értekezletet tartott, amit ő szervezkedésnek vélt, ezért jelentette a feletteseinek, és ennek a kivizsgálásával is megbízták. Valószínűleg nincs jelentősége, de a tényekhez tartozik, hogy a tanári táblára kiírt időpontban a tervezett közös tantestületi karácsonyi ebéd részleteit terveztük megbeszélni, az igazgatónő előzetes kérésére, amiről többen, így ő is távol maradt. Majd kötetlenül beszélgettünk a felsőoktatás diákjainkat érintő kérdéseiről (összesen 15 perc időtartamban). Az események indoklására kapottak valóságtartalmát nincs módunkban ellenőrizni, de az oktatás menetét megzavaró kihallgatási eljárást elképesztőnek és elfogadhatatlannak tartjuk.

Elhatároljuk magunkat a médiában megjelent különböző ellentmondó tájékoztatásoktól, és azoktól a próbálkozásoktól, amelyek politikai célokra kívánják felhasználni helyzetünket. Példátlanul felháborítónak tartjuk a külvilág számára adott igazgatói nyilatkozatot, amely a történtek eltussolására irányul, akárcsak az iskolánkban elhangzott hivatalos csütörtöki igazgatói tájékoztató, amelynek tartalma nem egyezik meg a szerdán nekünk elmondottakkal.

Hangsúlyozzuk, hogy iskolánk politikamentes oktatási intézmény, ahol a legfőbb érték a tudás, a pedagógiai programunkban megfogalmazott értékek szellemében oktatjuk és neveljük diákjainkat, akikre büszkék vagyunk, akik kiemelkedő tanulmányi munkájukkal dicsőséget hoznak iskolánknak (a középiskolák rangsorában mindig az élmezőnyben vagyunk). Szüleikkel együtt büszkék vagyunk jelenlegi diákjainkra, mert példaértékűen, fegyelmezetten viselik a pillanatnyilag is bizonytalan, feszültségtől terhes légkört, és a történtek ellenére igyekeznek a tanulásra koncentrálni.

Elfogadtuk,
- hogy augusztus 1-től Ön külsősként Gránásiné Bácsi Tündét kinevezte igazgatónak elenyésző támogatottsága ellenére, a tantestület, a szülők és a diákok által kétszeri pályáztatás után is döntő többség bizalmát élvező pályázóval szemben;
- hogy igen keveset tudott az igazgatónő a két tannyelvű oktatásról, sőt pályázatában szinte szót sem ejtett róla;
- hogy az eltelt négy hónap alatt az iskolánkban folyó oktató-nevelő munka lényegéről tájékozatlan maradt;
- hogy a szakmaiságot mellőző, önkényes döntéseket hozott (leváltotta a szaktanárok által megválasztott angol munkaközösség-vezetőt, szaktanári vélemény ellenére alkalmazott angoltanárt);
- hogy döntései végtelenül lassan születtek meg, és késlekedése, bizonytalansága hátráltatta a mindennapi munka eddig megszokott tempóját (például késlekedése miatt majdnem lemaradtunk a TÁMOP 3.1-4/2 pályázatról);
- hogy a kétirányú kommunikációtól tartózkodik (szinte csak e-mailben tájékoztat, ami hátráltatja a megfelelő tempójú reagálást az aktuális feladatokra);
- hogy iskolánk szellemétől teljesen idegen, a tanárokkal szembeni bizalmatlanságon alapul a vezetési stílusa.

Nem könnyen, de tudomásul vettük,
- hogy döntéseiben rendkívül bizonytalan;
- hogy nem állt ki a kétnyelvű oktatás mellett, a tantestület által egyöntetűen támogatott KIE állásfoglalást magánvéleménynek nyilvánította;
- hogy nem látjuk a koherenciát kimondott szavai és a cselekvései között.

Igyekeztünk alkalmazkodni a megváltozott helyzethez.

Már nem tudjuk elfogadni,
- hogy akár fenntartói utasításra, akár önálló kezdeményezésre Gránásiné Bácsi Tünde igazgató alapvető állampolgári jogokat sértő, emberi méltóságot megalázó módszerekkel vizsgálatot folytatott állítólagos, névtelen szülői bejelentés vagy vélt szervezkedés kapcsán (ami saját bevallása szerint is alaptalannak bizonyult);
- hogy ezzel a pedagógusokat és diákokat megalázó módszerével, iskolánkban zűrzavart és a tanárokat és a diákokat megfélemlítő feszült légkört teremtett.

Ebben a helyzetben a további magas színvonalú eredményes oktatói-nevelői munkát Gránásiné Bácsi Tünde vezetésével nem látjuk megvalósíthatónak, ezért kérjük igazgatói megbízatásának visszavonását és az iskolánkból való eltávolítását. Iskolánkban szeretnénk barátságos, nyugodt, munkalégkört, amelyben a diákok és a tanárok a hazugságot nem az igazság egy árnyalatának tekintik, mint ahogyan azt a szülők tőlünk jogosan elvárhatják. Ezt személye jelenlétével nem látjuk biztosítottnak.

Az elmúlt napokban a szülők, jelenlegi és volt diákjaink részéről felénk áradó bizalma ad erőt és kötelez bennünket erre a lépésre.

Tisztelettel:

A Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium hét kihallgatott tanára és a velük közösséget vállaló kollégák

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 41 szavazatból)
Tanárok nyílt levele Hoffmann Rózsának, 4.7 out of 5 based on 28 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Ez a minimum! Optimum pedig a borton lenne !!!Aljas Orban csatlos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  2. Vigye el az ördög orbán! Most!

    Gránásiné Bácsi Tündét is prosztó-maffiózó-don-vittorio-Csalez-Lopez-orbán-patkánynak köszönhetjük!

    Ébresztő!!!

    Ébred fel és kelj fel Magyarország!

    Január 2.-án az Operánál üvöltsük le a fasiszta és náci Fideszesek fejét, visszhangozzák az Andrássy úti házak:

    Orbán takarodj, Qrva anyád! Qrva anyád!
    Megbuktatok! Megbuktatok!
    Demokráciát!
    Szabad választást!
    Köztársaság!
    Ötvenhat! Ötvenhat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  3. Mindenesetre az “igazgató” jelenléte ebben az iskolában az utolsó egy órája kellene legyen, ilyennek még 24 óra sem jár. :(((((
    A csicskái is büntetendők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  4. Gránásiné Bácsi Tünde nem érti, mi a probléma? Meggyőződése szerint helyesen járt el. Felettesei bizalmát élvezve, tájékoztatta a „hivatalt. Neki nem az iskola, a beosztás és a főnök a fontos. Tényleg nem érti, és nem fogja fel mit tett. Számára ez a természetes és követendő magatartás. Hiába telt el hat évtized az ötvenes évek óta, az emberek nem változnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  5. Nem tudom, hogy a tanarak ennyire nem tudják milyen országban élnek?!
    Mindegyik ki lesz rúgva, csak a dirinéni nem.
    Helyettük találnak majd más tanarakat, de az igazgatónő lojalitása az mérvadó!
    Ebből a suliból csak eljönni lehet….ha jónevű iskola tönkre is megy, a hatalmat ez úgysem érdekli, most nem a kiművelt emberfőkre való igény korszaka köszöntött ránk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  6. http://www.youtube.com/watch?v=lNzwpHZm-1w

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  7. Ez a nőcske a Rákosi korszakból reikarnálodott a mába.Szégyelheti magát a megbizojával /kinevezőjével együtt./Kedves tanárok!Ne hagyjátok magatokat birkáknak,alatvaloknak nézni.Ne türjétek az efféle modszereket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  8. Leváltják!
    Oszt jó napot!!
    (no problem, nekik ez belefér!!!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  9. A tanárok meg ne legyenek már olyanok, mint a ma született bárányok!
    Ez a nyílt levél olyan Rózsinak, mint halottnak a csók.
    Ő keresztényi lelkület által alá van rendelve az orbáni hitnek, és slussz passz!
    Meddig akarnak vajúdni még a kedves tanárok, hogy aztán egeret szüljenek?
    Vegyék végre tudomásul, hogy nem arról szól a nóta, hogy mi lesz az oktatással, és mi lesz a diákokkal!
    A nóta az egyszemélyi vezetőé,Orbáné. Vagy szól,vagy nem szól!Ha szól, csak szép csendben, hogy a kedves vezető komfortosan érezze magát.
    Ha meg nem akarják azt a nótát, akkor zendítsenek rá, hadd szóljon! Akár tetszik a kedves vezetőnek a kakofónia, akár nem!
    .
    Azért nem ártana, ha eszükbe vésnék a kedves tanárok!
    Nem ők vannak Orbánért, a kedves vezetőért, hanem Orbánnak kell úgy, és olyan nótát énekelni, hogy az a diákoknak, és a tanároknak is tessék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  10. Mivel bűncselekményt követett el, egyértelmű, hogy nem lehet tovább egy közintézmény igazgatója. Sajnos ebben az érában már az ilyen egyértelmű dolgok sem egyértelműek. Vannak egyenlők és egyenlőbbek. Lassan eljutunk oda, hogy a parlamentben meg sem kell szavazni a törvényeket, mert Orbán Viktor elvtárs már megszavazta. Szégyen, hogy ilyen mélyre sűllyedtünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  11. Én már a WC – n is szétnézek , mert ” ezek ” -től minden kitelik !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  12. Gyula Bognar, Jr.

    Hoffmann Rózsa takarodjon el, tudása nincs, nyelve azonban az ország bármely városából elér a felcsúti diktátorig. Az önkény és gonoszság megtestesítője, állandó hazugságai szándékos megtévesztésre szolgálnak egy ronda szipirtyó, minden diák és szülő gyűlöli már!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. telekis,
    Dehogy váltják le! “Ez a példátlan, egy jogállamban megengedhetetlen információgyűjtési eljárás döbbenetet váltott ki, és mindenki magyarázatot várt.” Nem jogállamban élünk, hanem pártállamban, ahol pártkatonákat nem váltanak le, maximum feljebb buktatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  14. Emberek, a ner rendszere erről szól. Szakmailag alkalmatlan, aljas, gerinctelen, jellemtelen és hazug emberek bármilyen pozíciót betölthetnek, ha kellő a s*ggnyalásra való hajlamuk és feltétlen hittel és hűséggel vannak orkbánc-vezér felé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  15. Minden tiszteletem a tanároké.Ők tudják,hogy “a módszer maga az ember”.
    Orbánnak nincs egyetlen tisztességes,becsületes udvaronca sem !!!
    Bár ez őt nem bántja,mert ő akarta így.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  16. Most látható, hogy hova vezet a középiskolák központosított vezetése, ejtőernyősök kinevezése. Orbán egész pályás letámadást játszik és minden szinten a rendszerhű emberek kerülnek pozícióba. Nem tudom, hogy a fanatikus Fidesz szavazók mikor fognak végre elgondolkodni, de nagyon itt lenne az ideje, mert nem marad ebből az országból csak pusztaság és rom……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  17. Miért nem váltja le maga az iskola, vagy az önkormányzat. Minek ide Hoffman . Tényleg mindenki hülye ?
    Tagadják meg a tanárok a tanitást a diákok a tanulást amig az igazgatónő pozicióban van !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  18. Hungarian citizen

    Es tenyleg meg epek a hazanak az ablakai? Erintetlen az autoja? Veletlen sem botlott meg a parkoloban? Es igen? Es olyan nehez ezen a szennyen megtorolni a serelmeket? Ilyen gyavak vagytok ti ott?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  19. Hungarian citizen

    Gránásiné Bácsi Tünde
    8228 Lovas, Balatoni u. 65.

    No, lovasiak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  20. Hungarian citizen

    https://hu-hu.facebook.com/tunde.granasinebacsi
    Kedvencek: Orbán Viktor

    Születésnap 1967. júl. 5.
    Gránási János: +36-20-946-0174

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  21. Kommunikációs megközelítésből nagyon helyes megfontolást igazol a nyílt levél megfogalmazása. Helyes célkitűzés az, hogy minél többen ismerjék meg a fideszes kinevezési (uralkodási) gyakorlatot: hiszen többségi akarattal szemben a többség által a feladattal kapcsolatosan teljesen alkalmatlan pártkatonát ültetettek a nyakukra, aki ráadásul összevissza hazudozik is.
    Egyébként viszont a levél azt igazolja, hogy a diákok hiába mutatnak példát, a felnőtt társadalom csak szemlélődésre hajlandó, meg legfeljebb szurkolásra. A levél megírásával azonos időben általános sztrájkba kellett volna kezdeniük, s addig nem felvenni a munkát, amíg a szerintük alkalmatlan vezető ott ül a nyakukon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Kubatov fertozo! Minden szolgalelku barom elkapja ezt a kort! ORBAN ADOLF VIKTOR ELSO VEGYIMUVEK ZRT gyartja teljesen illegalisan ezt a vegyifegyvert. Hiba csuszott a receptbe mert csak a fideszes virust hordozokban mukodik ugy ahogy kell . Elso heten elveszi a latast , masodik heten kialakitja a fulekben a szelektiv hallas kepesseget, harmadik heten a szaglas teljesen eltunik es a legbudosebb szarrol is elhiszik , hogy Chanel NO 5 , negyedik heten alakul ki a magnes effektus ez adja a lenyeget rettenetesen vonzodnak a FUHRERHEZ meg a narancssarga partkonnyvel rendelkezokhoz. Maris kesz Orbanturbanfuhrer hadserege! O pedig frocsogi a szart minden Orbanista mediaban szonokol ha kell ha nem kell , megvedi nepet az arnyektol ami nagyon veszelyes. Orban megbukott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. terminus
    Jelen Magyarországon az a bűncselekmény amit orrrrrbán és csapata annak lát!!!
    Ez van. A bíróság lefejezve. Az ügyészség azt bírál felül, és úgy ahogy neki tetszik.
    Itt jogállam már nincs, fekete autó még nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. @Hungarian citizen
    Ez most komoly? Tényleg ez lesz a divat “mifelénk” is? Mert akkor húzok innen, mint a vadludak. (Tudom, hogy nem fogok senkinek sem hiányozni.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  25. Igen nem kellene átvenni a stílusukat, egyetértek Kuksival.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. (Azok a fránya X-ek a választó fülkébe, vajon hová kerültek?)
    Ideje a az ébredésnek, itt is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Kuksi, valaki: ez azert messze nem ugyanaz. Ezek azt hiszik, hogy a helyiek, a szomszedjaik felnek toluk, ezert ilyen otvar pofatlan, provokativ senkik. Ponthogy azt lehet bizonyitani, hogy “ismerunk am kiskoma, tudjuk hova menjunk erted, akarkinek is nyalod a segget!”.
    Termeszetesen eszem agaban sincs olyan(!) kis adatszolgaltatova valni, eszetekbe se jusson miattam akar csak rossz szajizzel kommentalni. Nem ez volt a szandekom, nem is ezt szeretnem elerni. Csak egy pillanatra belegondoltam, hogy ha az en gyerekem faggattak volna (na persze nem, mert az anyjukba kuldte volna oket), vajon hogy ereznek es mit tennek. Vagy en lennek az a pedagogus, akinek a fejere ultettek ezt a talpnyalo szardarabot, es egyszercsak en fuggok tole.
    Halisten semmi ilyesmirol nincs szo valojaban.
    Osszefoglalva: akinek sertettem a szellemiseget, attol elnezest kerek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. @Hungarian citizen
    Mi nem ugyanaz? Ez nyílt felhívás garázdaságra, bántalmazásra. Személyes adatokat közzétéve. Már csak az adatok és az a rövid kérdőmondat is bőven elég lett volna, de a megelőző hsz-on nincs mit magyarázni. Még szép, hogy a gyerekeik (ha vannak egyáltalán) adatait, netán fényképüket nem tetted ki!
    Ez bizony már messze nem stílus kérdése. (Nem éppen az a klasszikus polgári (citoyen, citizen) mentalitás.) Azt már megtanulhattuk a napokban, hogy a trágárság szinte maga az igazság, nélkülözhetetlen az őszinte felháborodás kinyilvánításához. De azért talán van egy határ, amit nem kellene átlépni. A náciknál ez ment és megy: nem tetszik valaki véleménye vagy mondjuk egy bíró ítélete, akkor adjuk meg az adatait és buzdítsunk a bosszúra! “Nálunk” eddig ez nem volt divat és remélem, ezután sem lesz az.
    Engem biztosan nem sértettél meg…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Szegény rózsika ha felfogná agyilag hogy mit csinál öngyilkos
    lenne egészen biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Ezt írták, kérték a pedagógusok, melynek következménye lehetne az igazgató leváltása. Nem fogják leváltani! Ezeket az embereket ezért nevezték ki, hogy ilyenek legyenek. A gazdi akarja ezt, úgy mint anno Rákosi pajtás, csak most a felállítás alatt levő ÁVO-t majd másképpen fogják hívni. Közhely, de igaz: fejétől büdösödik a hal! Orbán egy törpe, de nem méretileg, hanem lelkileg. Az ilyen piti zsarnok diktátoroknak a múltban se volt jövőjük , de mostanság csak percei vannak hátra, hogy ezek a percek másodpercekre rövidüljenek az tőlünk függ a demokratikusan gondolkodó többségtől!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos