Ronai and Ronai
AMERIKAI

Olimpiát akar rendezni Orbán? 2012. december 10. hétfő 3:08 | AN/VIA

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Olimpiát akar rendezni Orbán?

Budapest – Óriási sportdiplomáciai sikerként jelentette a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), hogy Győr városa elnyerte az öt év múlva megrendezésre kerülő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált (EYOF). 2017 júliusában Győr lesz az első magyarországi olimpiai verseny, a XIV. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál helyszíne. Kerül, amibe kerül.

Öt éven belül Győr új uszodával, stadionokkal, atlétikai pályákkal gazdagodik. Utána szegényedik, évtizedeken keresztül, éppen e létesítmények gigantikus fenntartási költségei miatt. A létesítményeket az önkormányzat, vagyis a város lakóinak adóiból fogják fenntartani, ha használják, ha nem.

Rómában született a döntés, a helyszínen Borkai Zsolt elnöki minőségben képviselte a Magyar Olimpiai Bizottságot, és Győr polgármestereként a várost is. Öröme felhőtlen, mert az új létesítmények létrehozásához kormánygarancia és a város önkormányzatának támogatása biztosított. Magyar részről Borkai Zsolton kívül Győr alpolgármestere, dr. Somogyi Tivadar is kézjegyével látta el a szerződést. Mindketten vállalták a felelősséget a város adósságcsapdájáért.

“Az EYOF-ot kétévente rendezik meg, és ugyanazokkal a jogokkal rendelkezik, mint a nagy olimpia: ötkarika, olimpiai láng, nyitó és záróünnepség, olimpiai falu.” A lángoló élmény még öt évig várat magára, de az építkezés megkezdése nem várhat sokáig. Rómában kezdetét vette, Győrben pedig ténylegesen megtörténik a magyar olimpia felé vezető tévúton az első kapavágás.

„1896 óta álmodunk arról, hogy Magyarországon olimpiát vagy olimpiai versenyt rendezzünk. Most valóra vált az álmunk” nyilatkozta a MOB nemzetközi igazgatója, dr. Nagy Zsigmond. Azt nem tette hozzá, ki álmodik 1896 óta magyar olimpiáról. Talán a MOB, amit 1895. december 15-én alapítottak, s alig egy éves korában már magyar olimpia rendezési tervei voltak?

A magyar adófizetők biztosan másról álmodnak, nem magyar olimpiáról. A megélhetésük biztonságát fontosabbnak tartják, mint az ország újabb évtizedekre történő eladósítását. Egy olimpia rendezésének költségei még sokkal tehetősebb országokat is maguk alá temethetnek, mint az eladósodott Magyarország.

Vegyük például Görögországot. Nyolc éve, 2004-ben rendeztek olimpiát, de azóta sem tudták kiheverni a költségeit. Csak éppen nem beszélnek róla, mert akkor melyik ország vállalkozna a hatalmas, de szinte soha meg nem térülő invesztícióra? Nagy-Britannia 2012. évi mérlege és az olimpia rendezése miatti járulékos plusz költségek még nem ismertek, habár a tervezett építési és egyéb költségek több milliárd fontos túllépését rendszeresen taglalta a brit sajtó. Anglia ki fogja heverni, ha másképpen nem sikerül, besegítenek a brit gyarmatok. Magyarországnak viszont nincsenek se eladható tengeri szigetei, se távoli gyarmatai, de a kormányzati körök holdudvarának van sok-sok milliárd – nem forintban, hanem nemzetközi valutában - befektethető anyagi bázisa.

A megtérülés számukra nem kétséges, az infrastruktúrát és a stadionokat állami költségen építtetik, a jogdíjakat lefölözik, a hirdetési felületeket és a belépőjegyeket sajátjukként árulják. Az olimpia röpke két hete után az évekig üresen tátongó stadionok, a kihasználatlan szállodák fenntartását, őrzését és felújítását az önkormányzatokra, az állami bevételek gondjaira, ezáltal a fogyasztók adóforintjaira bízzák és az építményeket sorsukra hagyják.

Magyarország lakosságát eddig suba alatt sem készítették fel a tervezett ötkarikás játékok rendezésére, de mostantól világos a cél: magyarországi olimpia megrendezése céljából hatalmas stadionok tucatjainak építése - mindenáron. Kinek áll érdekében? A mezei állampolgároknak legkevésbé, az olimpikonoknak sem hiányzik, mert szívesen utaznak külföldi versenyekre, a sport szerelmeseinek az olimpiai játékokat 24 órán keresztül élőben közvetítik a televíziós csatornák. Az otthoni kanapé kényelme mellé – ráadásként.

Az ország méretéhez és lakóinak számához képest grandiózus olimpiai tervek azoknak a pénzmágnásoknak kedveznek, akik több ezer milliárdos állami befektetés – újabb hitelfelvétel – terhére akarják a magánvagyonukat megsokszorozni. A költség az állam, illetve az adófizetők több évtizedes terhe lesz, az azonnali nyereség a hazai oligarcháké.

Jól kitalálták – maguknak és a kormány favorizált cégének, a Közgépnek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +33 ( 35 szavazatból)
Olimpiát akar rendezni Orbán?, 4.8 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. Bartus László: A mi megnyitónk
    http://nepszava.com/2012/08/velemeny/bartus-laszlo-a-mi-megnyitonk.html
    :)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  2. “2017 júliusában”
    .
    Nem hiszem, hogy megéri Orbán azt az időt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  3. Mikor veszi tudomásul ez az őrült, hogy Magyarország lélekszáma Európáénak 2%-a sincs. Szabad nagyobb országok sem bírják az olimpiával járó terheket, nem egy ekkora teljesítményhiányos ország. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  4. ÁLMODIK A NYOMOR(ULT)
    *
    Ha a focit nem teszik vissza az olimpiai sportok közé, akkor diktátorunk majd futball világbajnokságot rendez talán nem is budapesti, hanem Debrecen, vagy Felcsút központtal…
    Nagy elődje és példaképe 1936-ban nyitotta meg a Berlini Olimpiát, ahol a kirendelt hatalmas náci közönség fasiszta köszöntéssel, egy-emberként, felállva köszöntötte vezérét és kancellárját…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  5. *
    Bocs’, Székesfehérvár királyi város nevét kihagytam, melynek a nevét akkorra a legszívesebben Videotonra módosítaná a mi vezérünk…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  6. Tündérország Árgyéluskirályfija még mindig nagyokat álmodik!
    Álmodik a nyomor!
    Ki fizeti ki ezeket az álmokat, stadionok, fociakadémia, határontúli magánegyetem – csak nem a megnyomorított és kifosztott, itt élő nép?
    Méghogy nincs kétféle állampolgár….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  7. Először talán a mindennapos testneveléshez kellene biztosítani a tornatermeket. Mert azok bizony nincsenek!Sőt! Kilátás sincs rá, hogy lesznek valamikor is,ilyen gazdasági viszonyok között. Ez a hivatkozási alap.
    Olyan jó,és szép lesz, amikor majd egy magyar olimpiai rendezvényről tudósítanak a Tv csatornák, a díszpáholyban Magyarország oligarcháival, élükön a miniszterelnök, és együtt köpködik majd a szotyi magot kifelé.
    A világ olyat úgy sem látott még!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  8. Orballini Olympiát akar. Ez [is] bizonyítéka annak, hogy elmebeteg és egy u.n. alternatív valóságban él. Az ország s%gge kilóg a rongyokból, nyakig el van adósodva, ez meg olympiázik.
    Mégegyszer mondom: Ha ez az elfûrészelt órtiás zsebdiktátor normális, akkor az én s%ggem egy kínai írógép.
    Á propos: Mikor költözik Orballini Grázba – remélem hemar, még 2017 elõtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  9. *
    Pinocet óta tudjuk, hogy a stadion építés egy diktatúra számára egyáltalán nem kidobott pénz. Ez a chilei puccsista generális, emberek tízezreit tartotta fogva stadionokban. Ez a nyílttéri börtön volt az utolsó állomása annak több-ezer politikai fogolynak is, akiket ma is hivatalosan eltűntnek nyilvánítanak…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  10. KordonBlued
    Valamelyik itteni cikknél már én is kérdeztem hogy vajon mire használják majd azt a sok stadiont, mert mint tudjuk, voltak akik másra, most le is írtad mire.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  11. Már 25 ember fagyott meg és hűlt ki!
    Árgyéluskirályfi pedig mer nagyot álmodni….öreganyótól, aki e mesehősnek látta a turulban születettet most megkérdezném, még mindig annak látja ezt a népnyomorítót?
    Még alig kezdődött el a tél és huszonöt embertársunk nem élte túl!!!!!!!!
    Jön a téli szünet, mi lesz a gyerekekkel?
    Olimpia, igen, másra nincs is már szükségünk, mindenünk meg van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  12. Sajnos az őrültség nem most kezdődött: http://www.budapestiolimpia.hu/?page_id=3
    Más kérdésekben józan, normális emberek is szükségesnek látták, hogy a nevüket adják ehhez a rémálomhoz.
    Kevesen mernek nyíltan nemet mondani erre a baromságra, gondolom félnek a hazaárulózástól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  13. Elismerem, hogy hiányos a műveltségem, sosem hallottam az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválról. Ez nem azt jelenti, hogy ez egy jelentéktelen rendezvény, de azért sokkal jelentéktelenebb, mint “az Olimpia”. Viszont ez is jó sokba fog kerülni. A propagandagépezet meg elő tudja adni, hogy megcsináltuk, amitől a nép boldog lesz – pont úgy, mint A Tanú című filmben a magyar narancstól: “kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  14. Újabb zsebpénz a naplopóknak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  15. *
    Hunyadi fönti megjegyzése, és l i n k j e feltétlenül f i g y e l e m r e méltó.
    A “Mi megnyitónk” című Bartus írás sajnos mára már több, mint humor !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  16. Van egy olyan érzésem, hogy a következő években a Győrből külföldre menekülő családok, munkavállalók száma drasztikusan meg fog ugrani. Így vezetnek orKbánék és prostituáltjaik “munkateremtő” programjai tömeges meneküléshez, elvándorláshoz.
    .
    Nyilvánvaló, hogy ez az egész tökéletesen finanszírozhatatlan, nem hogy a megépítése, de a működtetése, és a fenntartása is. Ettől függetlenül az orKbán- maffia újabb sarcokat fog kivetni mindezért alakosságra, Győr önkormányzata szintén. Ez az ottani lakosság tömeges, a mostaninál is nagyobb elnyomorodásához fog vezetni, innen egyenes út vezet a vásárlóerő drasztikus csökkenéséhez, ennek viszont egyenes következménye a nagy és kisker cégek kivonulása, tönkremenetele.
    .
    Ami további adókieséshez fog vezetni.
    .
    Ami több tízmilliárdos lyukat üt a költségvetésbe, így alakul ki egy ördögi kör.
    .
    Orkbánnak és prostituáltjainak meg kell döglenie.
    .
    Kár, hogy nem fognak, sőt, még jobban híznak majd – ezen is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. KORDON BLUED
    2012. december 10. hétfő
    12:10
    .
    Sajnos amiket Bartus előre jelez rendre beválnak. Pedig nem jóstehetség csak nyitva tartja a szemét és használja az eszét. Kár, hogy a magyar választók nem így vannak ezzel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  18. Mit vagytok oda fórumtársak.
    Hitler is rendezett olimpiát 1936-ban.
    Márpedig lassan eltűnik a különbség a két emberbőrbe bújt sátán között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  19. Nevetséges! Addigra Orbán már csak egy rémálma lesz a nemzetnek. A rossz gyerekeket vele fogják ijesztgetni a szüleik. Sőt abban is biztos vagyok, hogy hazánkban még a kerti törpék árusítását is be fogják tiltani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. Olimpiát? Na neee!
    Fenn az ernyő, nincsen kas. Ez a pasas TÉNYLEG meghibbant.
    Éheznek a rongyos emberek (köszönjük, Emese – azaz orbánc!), ez a félkegyelmű meg olimpiáról álmodozik. Hát ne! Tessék a csalánt csakis a sajájával csapkodni! Szórakozzon azzal a párttitkár hágta jó durva Sipos Erzsébettel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  21. Aszittem Felcsúton lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválllal (EYOF) kapcsolatban lásd:
    http://en.wikipedia.org/wiki/European_Youth_Olympic_Festival

    Megjegyzéseim:
    1. Nem keverendõ össze az Ifjúsági Olimpiai Játékokkal, lásd: http://hu.wikipedia.org/wiki/Ifj%C3%BAs%C3%A1gi_olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kok
    2. Nyári EYOF-ot rendezett már Belgrád és Tbiliszi, télit pedig a felvidéki Poprád, a szlovén Bled, a lengyel Felsõ-Szilézia, a cseh Liberec, valamint az erdélyi Brassó is…

    Néhány link a BOM (Budapesti Olimpiai Mozgalom) tevékenységével kapcsolatban is:

    1. Playboy (!!!), 2009. december, 42-46. oldal; “OLIMPIAI ÁLMOK: RIO 2016, BUDAPEST 2020?”: http://www.budapestiolimpia.hu/?news_id=672
    (megjegyzésem: ne tessenek már annyit álmodozni, inkább tessenek végre észrevenni pl. a Brazília és Magyarország gazdasági teljesítõképessége közötti egetverõ különbségeket!)

    2. Budapesti Olimpia 2020 brosúra: http://issuu.com/budapesti_olimpia_brosura/docs/budapesti_olimpia_brossura
    (megjegyzésem: a nagy kaszálási/lenyúlási lehetõségrõl lehet némi képet alkotni a 34. o. alsó felének jobboldali ábrájából; eszerint 700 MdFt magántõke befektetésével hozzá lehet jutni 2 800 MdFt állami + 1 600 MdFt EU-forráshoz, az 500 MdFt-nyi olimpiai létesítmény- plusz a 4 600 MdFt-nyi infrastrukturális fejlesztés finanszírozásához!)

    3. A PwC legfrissebb megvalósíthatósági tanulmánya (2006-ból!): http://www.privycouncil.hu/bom/bom_pwc_0702.pdf
    (megjegyzésem: minek is kellene foglalkozni újabbal? hiszen két világválság + egy kiadós orbánizmus sújtotta csak azóta az országot!)

    4. A BOM-honlap legfrissebb híre (2010 szeptemberébõl!), hogy “A MOB vezetősége tárgyalt a 2020-as olimpiarendezés esélyeiről”: http://www.budapestiolimpia.hu/?news_id=682
    (megjegyzésem: a kiváló álmodozók figyelmét bizonyára elkerülte, hogy a 2020-as olimpia megrendezéséért Budapest tulajdonképpen nem is pályázott…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Fociban majd az orbán által aktívált rokkantak rúgják a gólokat, ja inkább Orbánnak ! – egyéni vágyait máshol és máshogy kellene kiélnie.

    Az ITTHONI MAGYAR NÉP K É R !!!! – nyugalmat, pénzt, életet, élhetőséget, lakhatást, ételt, italt, stb., stb……………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. http://index.hu/belfold/2012/12/10/elo_kozvetites_az_elte-rol/
    tüntetés Pesten!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Ezt az embert már régen Granzba kellene kezelni. Szerencsétlen embereket nyomorítanak meg csak azért, hogy ez az elmebeteg orbán szenvedélyének élhessen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. Már kezdenek edzeni a “távgyaloglók”.
    .
    “A hallgatók elfoglalták a Petőfi hidat.
    Több száz hallgató foglalta el a Petőfi hidat a keretszámcsökkentés ellen tiltakozva. Buda és Pest felől is dugó alakult ki, de a demonstrálók a villamost elengedik. A helyszínen egy járőrfurgont láttak. A hallgatók elindultak Pest felé, egyelőre nem világos, hogy hova: egyesek szerint a Nagykörúton mennek végig, mások szerint valamelyik egyetemet akarják elfoglalni. A tüntetők azt skandálják, hogy: „Hoffmann Rózsa mondjon le!”, illetve: „Nem hagyjuk!”
    .
    Elfoglalták a szegedi kormányhivatalt

    A Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzata és a Hallgatói Hálózat szegedi csoportja sztrájkbizottságot alakított, a HaHa aktivistái pedig hétfőn elfoglalták a szegedi kormányhivatalt. Az MTI tudósítása szerint a hallgatók a kormányhivatal aulájában ülnek, a lábuknál egy hosszú lánccal összekötve. A diákok magyarázatot követelnek „a felsőoktatást romba döntő intézkedésekre”. Az egyik transzparensen ez áll: „10 480 állami finanszírozott hely. Nem. Nem engedünk a kormánynak.” Az SZTE EHÖK szerint a diákok azért mentek a kormányablakhoz, mert azt hivatalosan a magyar állampolgárokkal való kapcsolattartásra hozták létre. A terület közforgalmú helynek minősül, az aktivisták a kormányhivatal mindennapi működést nem akadályozzák.”
    http://index.hu/belfold/2012/12/10/diaktuntetes121210/
    .
    Lesz itt csapat, főleg, ha mi is megismételjük:
    “Lezárt területre behatoló rendvédelmis tüntetők a Parlamentnél.”
    http://www.youtube.com/watch?v=AIEV4BMzB8g
    Akkor a kilincset már le kell nyomni!
    “Távgyaloglók”, szóljatok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Ez is épp olyan képtelenség, mint a választási regisztráció.
    Az olimpiára nem tudunk ennyi pénzt előteremteni, a regisztráció végrehajtására pedig nem áll rendelkezésre elegendő idő.
    http://atv.hu/cikk/video-20121205_schmuck_andor
    Most már van olimpiai-pávatáncunk is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. Nincs egy ápoló a közelében aki összekötné ezen a barmon a kényszerzubbonyt és a helyére szállítaná !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  29. Orban felcsuti paraszt, szeret mindent ami sok penzbe kerul, palyaztatna mindent es lass csodat o nyerne meg a kozgep sot egy ismertelen vallalat amit ok tulajdonolnak! Ezen mar huznanak 300-400 milliardot! Kene meg hotel persze EU -s penzbol amit a ki na ki nyerne?Hat Orban es csipetnyi csapata ! Orizni is kene a sportolokat meg a rendezvenyeket! A ki is kapna ezt a munkat???? Orban -Simicska cegei , Civil orzo vedo meg a tobbi stromanok neven levok(most is ovek szinte minden munka)! Aztan kell a kampany , hirdetes na hol na hol? Hat Orban-Simicska-Nyerges mediaban plakatok, radiok, ujsagok dol majd a penz oda is! Na ezert akarja Orban rablovezer az Olimpiat, az hogy ez nem a mi kaliberunk az ot ezert nem erdekli! O mindenen keres ezert politikus ezert nem dolgozott meg soha , ennyi pezt ilyen keves esszel mashol nem lehet keresni! Igaz kell ez a merhetetlen gatlastalan enje enelkul szegeny lenne mint Matolcsy! Igazi gazember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  30. KÖZGEP rendez olimpiat Felcsuton a felcsuti baltasnak, külföldi hitelekböl.
    A ,,pogarok” meg visszafizetik majd, szaz ev alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  31. Nem vagyok a pénzügyekben járatos, de mi a baj egy pár stadionnal?
    Mindig is egy 100 ezres standionban akartam megkéri a feleségem kezét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  32. Bezzeg az oktatásra, az egészségügyre, szociális hálóra, alapvető ellátásokra nincs pénz !!! Flancolni, rongyot rázni, oligarhák zsebét tömni, arra van pénz ??? Itt az ideje a diktatúra gonoszsága elleni társadalmi szintű fellépésnek, esetleg közös polgári engedetlenségnek, lázadásnak !!!! Diákok és egyetemisták, HaHa és HAÖK és Pedagógus szakszervezetek, RAJTA !!! TÜNTESSETEK, TARTSATOK GÖRDÜLŐ TÜNTETÉSEKET !!!! MI TÁMOGATUNK TITEKET !!!! HA A TÜNTETÉSEK LÉTSZÁMA ELÉRI A KRITIKUS KÜSZÖBÖT, VAGY TÚLLÉPI, AKKOR 2014 ELŐTT EL LEHET SÖPÖRNI ORBÁNT A KORRUPT FIDESZ-KDNP -vel együtt !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  33. Kettős érzésem van e hírrel kapcsolatban. Egyrészt annak csak örülni lehet, ha valamelyik magyar város megszerzi egy világverseny rendezési jogát, másrészt felvetődik a jogos kérdés, ki fogja megfizetni ennek az árát.
    A sortra sok pénz elszóró Fülkeforradalmi Kormány épp most készül az adófizetőktől beszedett adóforintokból átvállalni adósságuk nagy részét, amelyek az esetek többségében a fülkeforradalmárok polgármesterei által vezetett települések presztízs beruházásai miatt halmozódtak fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Bocsánat! A bejegyzésem második mondata, helyesen így kezdődik: A sportra…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Kedves Idaho , semmi baj a szazezres stadionokkal egy gazdag nagy lakosszamal rendelkezo orszagban! Magyarorszag pici , keves lakossal, minusz gazdasagi erovel! Folytassam! Nem nekunk valo az olimpia , elszor kene egy logikus kivitelezheto gazdasagi program ami segit felzarkozni a volt szocialista orszagok moge ez kb 8 ev . Majd ha ezt sikerrel vegrehajtottuk akkor kezdhetjuk a felzarkozast a kis europai orszagok moge mint Slovenia ez 15 ev . Ekozben masra nem lene szukseg csak ertelmes uj politikai elitre akiket nem a kozpenzek eltulajdonitasa motival csupan!Orban ebben a lista vezeto , ennyi penzt meg senkinek nem sikerult eltulajdonitani ilyen rovid ido alatt!Bilincs kattani fog valaha?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. Ahogy a magyar építkezések folynak,/ többszörös idővel,mint bárhol máshol,a rossz minőségről ne is beszéljünk / a megnyitó napján még javában folynának a munkálatok!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Hajrá Magyarok!!!!! Zavarjuk már el ezt az eszement, dilinyós, fasiszta bandát!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Egyszerűen, ŐRÜLT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. 100 méteres hazudozásban Dr. Orbán Viktor Mihály minden bizonnyal megnyeri a
    Magyar Olimpiát. Ria, ria, Hungária!
    Ezköllnekünk!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. EdCarping
    Nekem csak egyes érzésem van. BAROMSÁG, POPULISTA FÖCSÖGÉS az egész olimpiázás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. “Ötkarikás álmok” meg négy keresztes vizelet. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Leo Klein véleményéhez csak annyit tennék hozzá , amit már korábban gyors számolás után leírtam ! Számoljunk csak : Ez az idióta a politikában van hivatásosként (mint politikai prosti) ‘90 óta , mivel a felesége is eleinte képviselő volt , ezért “megszámolok ” nekik havi 2×1,5 millát ami ugye 3 , bár tudom hivatalosan ennyi sosem volt. ! Ez 22 év alatt 264 hónap , ha összeszorozzuk akkor 792 millió !!!! Mekkora vagyona is van ennek a munkát még hírből sem ismerő IDIÓTÁNAK ??!! ‘Ja lehet hogy a pulyák után ilyen magas volt a családi pótlék ??!! De akkor még a szűk famíliát nem is számoltuk !!! Ez akarja osztani az észt egy egész országnak ?! Hát a jó Q..a édes anyucikájának esetleg !! ALJAS GAZEMBER !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  43. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    .
    A Kossuth r. mai 30perc alatt a Föld körül című – eddig egyetlen hallgatható – kedvenc műsorom első 10 perce a FidSS, Böjte atya és konkrétan Orbán Vezér se-@-alásával telt el. A műsor eddig megszokott szerkezetét egyáltalán nem odillő, izléstelen és ájtatos hangú idézetekkel tömték tele. Egyszerűen hányingerkeltő volt. – FFFúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjj !!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Visszaadom a Magyar Érdemrend középkeresztjét 2013. március 20. szerda | AN

l’Unitá: Orbán a fasizmusba sodorja az országot 2013. március 8. péntek | AN/MTI

A pápa Szent István koronájával manipulál 2013. február 28. csütörtök | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos