Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mennyibe kerül Kövérné és a többi komisszár? 2012. december 27. csütörtök 8:03 Forrás: AN

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mennyibe kerül Kövérné és a többi komisszár?

Magyarország – Írtunk már róla, hogy Kövér Lászlóék családjában vége a nélkülözésnek, a házelnök felesége Bekk Mária már csak néhány napig Tököl jegyzője, januártól az eddiginél is fényesebb karrier veszi kezdetét: a járási hivatali vezetője lesz lakóhelyükön, Szigetszentmiklóson.

És a hajdúdorogi hős asszony, akinek védnöksége alatt a helyi lapból kiretusálták a település szocialista polgármesterét is hasonló sarzsit kap. Az sem két fillér, 500 és 700 ezer forint körül keresnek majd a járási hivatalok vezetői, szolgálati időtől függően. Csupa jól felépített életút, baráti kapcsolatokkal, rokoni szálakkal megtámogatva.

198 járást alakított ki a Fidesz, ezt a számot kell megszorozni a fenti összeggel. Ha még 12–vel is szorozzuk, megkapjuk, hogy évente  közel két és félmilliárd forintba kerül mindez az adófizetőknek.

Innen már a számok világáé a főszerep. Hogy ennyi pénzből hány méterrel lehetne lerövidíteni a meleg ételre várakozók sorát. Hány diáknak lehetne kifizetni a tandíját. Ami, tudjuk a miniszterelnöktől, nem tandíj.

Hány orvosnak és ápolónak lehetne emberhez méltó fizetést adni, hány tanár kaphatná meg az életpályamodellként beígért emelést.

Persze, ne legyünk telhetetlenek, örüljünk, ha van olyan, akinek sikerült. Bekk Mária, Kövér László felesége már révbe ért. Neki nem kell aggódnia a jövőért, gyerekeik tandíját, ami nem tandíj, könnyedén ki tudják fizetni.

Bekk Máriát Navracsics Tibor miniszter nevezte ki a felelős posztra. A férjnek, Kövér Lászlónak talán még a telefont sem kellett felemelnie az ügyben. A dolgok ugyanis enélkül is működnek, a Nemzeti Együttműködés Rendszerében mindenki tudja, mi a dolga.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +52 ( 60 szavazatból)
Mennyibe kerül Kövérné és a többi komisszár?, 4.6 out of 5 based on 42 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

40 Reader’s Comments

  1. Ne legyünk igazságtalanok, ezekből a fizetésekből fogják bővíteni a a kiszolgáló személyzeteik létszámát. Nagyobb jólét, nagyobb élettér, több szolga: kell komornyik, titkár, cseléd, szobalány, és mindenek fölött sokkal több személyi testőr. Ezek mind-mind bizalmi állások, nem tölthetők be közmunkásokkal. Ha ez az ára az egymillió új munkahely teremtésnek, ne fanyalogjunk.
    Teccettünk volna kétharmaddal nyerni… vagy minimum megakadályozni azzal, hogy elmegyünk ellenük szavazni… vagy kivonulni az utcára, hogy elég legyen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (54 szavazatból)
  2. Nagyszerű. Ez máris 198 új munkahely a beígért egymillióból. Már csak 999 802-t kell valahogy létrehoznia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  3. A mai ellenzék,kormányon is, és ellenzékben is egy kalap @art ér!
    Senki nem vállalja be azt, ami a kormány leváltását elősegíthetné.
    Van aki itt hagyja az országot, és azt várja, más kaparja ki a gesztenyét.
    Van aki itthon várja meg, hogy helyette más kaparja ki a gesztenyét!
    Van aki uszít kintről, van aki itthonról teszi, de többségünk lapít a háttérben.
    Aki, és ameddig tehetne, azt a hatalomféltés ellehetetleníti, meggyalázza.
    Mi itt blogolunk,de legalább hírt kapunk, ezekben az ínséges időkben, ez sem kevés.
    Nekünk még jut az asztalunkra étel, szellemi betevőnk egy részét meg itt kiélhetjük.
    Talán az előttünk álló évek, nem lesznek ennyire kiábrándítóak, úgy vélem, ez mindannyionkon múlik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (42 szavazatból)
  4. Én csak abban reménykedem, hogy ezt a sok rokont egy új kormány majd “visszavezeti a munka világába”. A főnökeikkel együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (64 szavazatból)
  5. Ó, nyilvánvalóan a remény ha meg utoljára. Mire elszámol(ásra)tatásra kerülne sor, ezek már mind kiegyeznek, nem marad más hozadék, mint hogy rajtunk röhögnek egymást karonfogva a háttérben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  6. Báthory Ödönke
    2012. december 27. csütörtök
    09:31
    Gondolom a “munka világát” a recski kőbányához hasonlóhoz gondoltad. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  7. Legyünk őszinték, ennek a nőnek kell a pénz.
    Ezt? Ha fizetne is, akkor is csak Há Turul, bekötött szemmel. 5 konyak után.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  8. “Hogy ennyi pénzből hány méterrel lehetne lerövidíteni a meleg ételre várakozók sorát.”
    .
    És a Századvég pénzéből? És a Művészeti Akadémia pénzéből? És az amerikai magyar alapítvány pénzéből? És a futballstadionok pénzéből? És a KÖZGÉP pénzéből? És a magánnyugdíj pénzekből? És a MOL részvényekre költött pénzből?……..
    .
    Nem sorolom tovább, mindenki tud még hozzáírni. Ezekből a pénzekből nemcsak, hogy nem lennének sorok, de még az oktatás is majdnem ingyen mehetne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (48 szavazatból)
  9. Eddig sem nelkuloztek Kover havi illetmenye 2 450 000+ sofor +benzinkartya+telo+3 fogasos fejedelmi menu 1300/nap ! Ezekutan meg az a csoda , hogy valaki a versenyszferaban akar dolgozni! Mindenki politikus akar lenni , dolgozni nem kell , tehetseg hatrany, love van dogivel es ha a nyelved hosszabb mint a tobbieke meg a vezer fo csicskasa is lehetsz! Allami szferaba elhelyezkedni az a tuti ha meg van pici hateszel grofi statuszban tengetheted eletedet egy a lenyeg azt mond amit a vezer hallani akar mar is biztositott a jovod! Tehetseg , ratermettseg? Minek? Hatszel , es egy jo nyelv! Mellesleg a legtobb moslek fideszesnek a felesegei mind a koszferaban leanykori neveiken tanyaznak valahol!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  10. Kover + Felesege eves netto keresete korulbelul 27 millio ami 120 000 dollar szerintem felhaborito ez korulbelull 4 etteremi general manager fizetese / ev es azok robotolnak 6 napot / het ok tudjak mi az a munka ! Ezt nem szabadna megengedni a nepnek osztogatjak a hatalmas penzeket maguknak! Ki kell vonulni az utcara!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  11. Nincs az az elsöprő népharag, aki ezeket mind, egytől egyig ki tudná söpörni, egy esetleges kormányváltással!
    Az ellenzék meg a fasorban sincs,egy ilyen hír hallatán! Azt már feltételezni sem merem, hogy gondolkodik valamelyik…Egyszerűen hagynak mindent szó nélkül,mert nekik az a jó.Gondolják, hogy büntetlenül tehetik ezt az idők végezetéig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  12. Ja majd elfelejtettem Kovereknek 2 auto is jar egy luxus A8 a papanak es egykozepkategorias A6 a mamanak ez a hab a tortan keressunk ilyet az Egyesult Allamokban !Botrany a kobon! Le a fidesszel! Orban megbukott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  13. Autokretén Vezérünknek a minap volt pofája azt blöffölni, hogy ” a számok azt mutatják”, hogy az egymillió – általuk ígért – munkahelyet az ígért 10 év alatt sikerül teljesíteni. [Amúgy még nyócc év van hátra az ígéret lejártáig, azt sulgallva, hogy tartsatok meg a trónomon és megszerzem néktek még a Dárius kincsét is.]
    Csak azt felejti el nyilatkozni ez a falusi mutatványos, hogy az adott be, vagy kijelentés pillanatában hány munkahely szűnt meg, mert amennyiben ezt is méltóztatná kinyilatkoztatni “Kormányzóúrőfőméllllltósága”, akkor pontosan a számok mai állása szerint nem, hogy nulla, de negatív eredmény lenne az egyenleg.
    Tehát tisztelt FidSS-ek szíveskedjenek rákapcsolni, mert . a .h i á n y . a . gazdasági “növekedés csökkenésének” arányában, ebben a mutatóban is csak .
    n ö v e k s z i k.
    [Ha pl. 200 munkahely létesítésének pillanatában megszűnik 250, akkor ennek az akciónak a produktuma: "-50 ", amihez nem kell még közgazdasági érettségi sem.]
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  14. Nem szégyellik? És ezt a jó magyar nép nézi, mint a birkák a kolompot,sőőőőt…még békemenetel is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  15. És a papa kommunista volt!
    Mennyi lenne , ha nem lenne ez a fekete pötty a multjukban?
    Hát igen, nem lehet mindenkinek piros pöttye, az unalmas lenne.
    A kérdés, hogy Magyarországon költik el?
    Hát tudjátok!
    Azért kellenek a magas jövedelmek, hogy fellendüljön a gazdaság!
    (Mert másképp nem fog!)
    Ezért van sok új állás is jó pénzért az államigazgatásban. Tudjátok, ezek nem költségek, mert egyik állami zsebből megy a másikba.
    Ha a hülyeség fájna………………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  16. nepotizmus (főnév) = atyafipártolás, atyafiuralom, ro­konuralom
    A demokráciára, jogállamra nem jellemző, mert ebben a környezetben az meghal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  17. Nem tudom hogy ezek az átalakítások miért szükségesek azon kívül hogy a haveri kör kerülhessen helyzetbe?!!Ez a 198 hűbéres csak a jéghegy csúcsa , oda még jön egynéhány alsóbb haver szintén nem 47000Ft-ért . Ha lesznek még választások ez a következő kormánynak nagy falat lesz eltakarítani !! Bízom abban hogy végre papíron lesz található a vezír elmeállapota szakvéleményként , akkor talán minden kitalálmánya semmis lehet !! Akkor lesz csak nagy ajvékolás !!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  18. Kedves Szenzor, ezért hiteles Kövérnek az a kijelentése, hogy kommunista disznóból nem lesz demokratikus szalonna. Ezt saját életpályája igazolja, hiszen nemzőatyjának az “ellenforradalom leverésében tanúsított elévülhetetlen érdemei” által kiérdemelt megjutalmazásaként jutott be felvétel nélkül az egyetemre, ahol aztán átbukdácsolt röpke hét év alatt, két évismétléssel (az adófizetők pénzén) elvtársi hátszéllel, elégséges érdemjegyű átlaggal, azonnal Aczél elvtárs védőszárnyai alá…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  19. A girnyó-szar bérminuszolgatói is jól kereshetnek,mert állandóan az AN-t lesik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  20. Magyarázzák el nekem, minek ezek az emberek? Pláne ennyi fizetésért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  21. ” Gonoszka” Há Turul annyira szakadt a banya? mit gondoltál hogy ennek a bárdolatlan, bunkó, f…nak , egy felső kategóriás manöken jár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  22. Alakulgat-alakulgat az egymillió munkahely sok-sok inproduktiv “dolgozovl.”Ez a matolcsi file gazdaság-politika és az orbáni munkahelyteremtés.Csak az a baj,hogy ezek a sogor-bátyám féle “dolgozok”nem hozzák,hanem csak viszik a pénzt.Tevékenységük nem gyarapitja a magyar gazdaságot,hanem tovább szegényesiti.Hogy hogyan leszitt fellendülés az mélységes titok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  23. Elvtársak állnak a sorban!

    Tényleg a parlament nem ezzel a 198 fideszes hellyel lesz kisebb?
    Mert akkor érthető!

    Egyébként meg csak óvatosan a kritikával, mert a vezető párt központi bizottságának döntését, utasítását nem lehet megizélni, mert rohadtul fog szaporodni! Ez már ismerős, csak ez nem ideológiai, hanem a sokkal gonoszabb NEMZETI SZOCIALIZMUS!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  24. Szüksége van a Kövér házaspárnak erre a pár fillérre, mert akkor nem tudnák a svájci villát megvenni. Kérdem én, hová menekülhetnének, ha kitör a balhé? Így legalább van menedék, ahol nem érheti utól a kisemmizett nép haragja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  25. “Gondoljátok meg proletárok!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  26. Báthory Ödönke
    2012. december 27. csütörtök 09:31
    Ne reménykedj!! Nem fog megtörténni. Ahhoz a mai ellenzék tutyi-mutyi, élén az MSZP-vel.
    Egy példát mondj, amikor kormányzásuk alatt valami igazságtalanságot megszüntettek. Mindig fennakadtak a törvényesség oltárán, no meg a Puch uron.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  27. Egy diktatúrában ne keresd annak értelmét, hogy a közpénzt kire-mire költik.
    Egy demokrácia költségvetése a teljes társadalomról, az abban levő feladatok elvégzéséről és annak finanszírozásáról szól.
    A kettő pedig nem ugyanaz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  28. Urak abban a bizonyos templomba nem glaszé kesztyűbe kell bemenni, hanem vasvillával, de a mi gondolkodásmódunk ettől nagyban eltér. Én legalábbis úgy ítélem, hogy az intelligencia fokmérője az önuralom. Orbán és bandáját nem ez a gondolkodás mód vezérli, kíméletlenül leszámolni, megszerezni, elrabolni, akár száműzni aki nem az Ők szekerét tolják. Remény, vagy csak álom, hogy egyszer még megélem, hogy Orbánt vezetőszáron kísérik kéz, és láb bilincsben. Nekem mindent megérne ha egyszer úgy rendesen amikor gúnyosan vigyorog szájon vághatnám, ezt az öntelt bunkó felcsúti paraszt fiút. Mocsok DIKTÁTOR!! Januártól majd köteles Kövér fogja kivezettetni azt aki neki nem tetszik. Hát ezért járt Ő 7 évig egyetemre ismételt kétszer, hogy ezt megtanulja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  29. Kövér megmagyarázhatná a Rózsának,, hogy az egyetem akkor is hasznos, ha csak 8-14 év alatt végzi el valaki, a léc alatt csúszkálva, mert nagy ember lehet azért belőle.
    Mint például házelnök, vagy uniós képviselő. De ha nagyon kutakodunk, gondolom másokat is találunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  30. Ahogy elnézem a T. Házelnököt , az az ugrik be nekem hogy mégiscsak megvalósulni láccik itten a proletár-hatalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  31. Na ezek jól együt működnek .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. Az a legsiralmasabb, hogy ebben a 198-as inproduktív listában nem Bekk Mária a legnagyobb gáz. Messze nem. Sajnálom azt a területet amit Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Ausztria, Szlovákia és Ukrajna határol.Így döntöttek a nagymagyarok, és múlik el a világuk dicsősége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  33. Ezek már annyian vannak, mint a nyű, nem lesz elég börtöncella számukra, de nem is fognak itthon maradni, menekülnek majd mint a patkányok a külföldre menekített milliárdjaik után. És ennek a népnek megint évtizedekre a nyomor jut részéül, amíg nem jön egy újabb “rendszerváltás”. 4 millió éhező, fázó ember, félmillió gyerek péntektől hétfői meleg étel, sokszor egyáltalán étel nélkül, amíg ezek tízmilliós jutalmakkal és milliós fizetésekkel nem csinálnak semmit, ingyenélő dilettánsok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  34. Kövérnét olcsón megúsztuk! Pedig neki is járt volna annyi, mint a Szájer
    feleségének!!!!! Na ugye?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  35. Na itt álljunk meg egy szóra. Tömény demagógiával semmire nem megyünk! Kövér felesége jelenleg jegyzői feladatokat lát el. Hogy hogyan került ebbe a beosztásba azt nem tudom. Ha jól végzi a feladatát, akkor nincs probléma, betöltheti az új státuszt. Inkább a többi mameluk hozzáértését kellene górcső alá vonni, nem pedig őt kipécézni. Az egész rendszer értelmének megkérdőjelezése egy más kérdés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  36. Geyza +++++++++++ :(((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Navra csicska nagyon megtanult hazudni és még nem töri össze a tükröket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Navrasics mit keresne mint egyetemi tanar? 200 nettot? Ezert inkabb eladta magat , minek oktasson szaros 2kg-ert? Minden csak nezopont kerdese!O sem ert semmihez , gyakorlatiassaga minusz 2. Orszagban fejlodes nem lesz soha amig ertelmes embereket nem tudunk delegalni a parlamentbe! Veget kell vetni a megelhetesi politikusok uralkodasanak! Nepszavazast kell ki irni , mi jar nekik megse ebbol gazdagodjanak mar meg! Berletet adnek minden kormanyhivatalnoknak , tudjak meg milyen is az a tomegkozlekedes + budapesten elnek , fizetest maxilmalnam brutto 350 000 be , dotalt kaja a parlamentbe senkinek, koltseg elszamolas szamla nelkul befejezve, jutalom bonuszok szo sem lehet rola eseteg ha majd egyszer nem lesz valsag fel havi fizetes karacsonykor! AKINEK NEM TETSZIK MENJEN A VERSENYSZFERABA, IGAZ AZ MEG MINDIG KEVESBE LESZ MENO , OT DOLGOZNI IS KELL! Vesszen minden szemet aljas eloskodo politikus!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Igen, ez van Magyarországon az előrejutás feltétele a sógor-komaság és egy hosszú nyelv. Megtömni a zsebeket minél rövidebb idő alatt. A szekértáborból kígyót-békát kiabálva az ellenségre, ellenzékre, akkor vagyunk szimpik a vezér szemében és itt csak ez a lényeg. Se istenünk, se hazánk, se jövőnk, lényeg, a ma és a holnap jó legyen, a távoli jövő? Messze van, ki lát, ki akar addig látni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. nem ezt nevezik nepotizmusnak?persze ne csodálkozzunk,a bolsevik tempót követik,mindenütt az ő rokonaik,embereik ülnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos