Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fekete György magyarnak látszik 2012. december 16. vasárnap 8:47 Forrás: AN

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fekete György magyarnak látszik

Budapest – Megismételte Konrád Györgyre tett, antiszemitának tetsző kijelentését Fekete György. A Magyar Művészeti Akadémia elnöke néhány napja a Demokrata című hetilapnak nyilatkozott, s ott mondta, hogy külföldről Konrád György is magyarnak látszik.

Ez a mondat, amely sokakban nagy felháborodást váltott ki, szombaton délután ismét előkerült. A MMA közgyűlését követő sajtótájékoztatón egy újságíró megkérdezte Feketét, miként kell értékelni ezt a mondatot, mire ő megismételte: szerinte Konrád György például Hollandiából nem románnak, vagy szlováknak, hanem magyarnak látszik. Az újságíró újabb kérdésére, hogy ezek szerint Konrád nem magyar, Fekete azt válaszolta, hogy egy festményről is azt lehet mondani, hogy festménynek látszik.

Mindezek fényében meg kell állapítanunk, hogy Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke is magyarnak látszik. Ha ezt sértésnek veszi, és úgy gondolja, hogy kétségbe vontuk a magyarságát, lelke rajta.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +33 ( 33 szavazatból)
Fekete György magyarnak látszik, 5.0 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. *
    Akkor most miben különbözik Fekete György Vona Gábor nyilasvezértől? Semmiben, legfeljebb abban, hogy az ő neve mellé még nem járul a Zazrivecz ősmagyar melléknév.
    *
    Amúgy mindenben egyeznek, legföljebb a szervezetük visel más-más nevet, de céljaikban tök. megegyeznek és világnézetükben is azonosak. Például Vona már jóval korábban – szintén a nyilvánosság előtt – odáig ment el Horváth Aladár polgárjogi harcos “minősítésében”, hogy az “csak magyar állampolgár , de nem magyar… ” Micsoda kísérteties hasonlóság …

    *
    No és, hogy mennyire egy követ fújnak, annak garanciája az, hogy mindkét szervezet és a csapatvezetői védnöke maga a Vezér és Kancellár; Orbán Viktor. Neki létszükséglete az olyan megmondóemberek léte, akik szó szerint kimondják, amit ő gondol de egyelőre nem mondhat ki.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  2. Szerintem F. György nemcsak magyarnak látszik, hanem az is.
    Ékesen demonstrálja a magyar rasszisták hitványságát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (48 szavazatból)
  3. Fekete pedig kimondottan “genyonak” latszik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  4. A témához nem ártana újra (és újra meg újra) elolvasni Orbán kötcsei beszédét
    “Ahhoz ugyanis, hogy elitről beszélhessünk, valamilyen értékelési rend szerint ki kell választani az adott közösségből bizonyos embercsoportokat. Hogy milyen értékelési rend szerint tekintünk valakiket minta- és értékadásra alkalmasnak? Hogy miért éppen olyan egy elit, amilyen? Hogy a társadalom miért éppen azokat tekinti saját elitjének, akiket? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása rend­kívül nehéz. Az azonban bizonyos, hogy az elit vezető szerepének elfogadása egyúttal azoknak az értékeknek a megértését és elfogadását jelenti, melyeket az elit közvetít. Az értékeknek az elit és a közösség közös meggyőződésévé kell lenniük.értékességről milyen fölfogást vall a magáénak”
    “Az igazi probléma ma Magyarországon tehát az, hogy semmifajta, a közösség által elfogadott értékelési rend nincs, amely kiválaszthatná a teljes magyar nemzetből azt az elitet, amelytől azt várjuk, hogy mintákat és példákat adjon számunkra. S ez az a pont, ahol meg kell értenünk és el kell fogadnunk, hogy politika és kultúra elkerülhetetlenül kapcsolódik egymáshoz.”
    ” a neoliberális elit által kínált minták és értékek kudarcba vezették Magyarországot, sikertelenséget hoztak a gazdaságban és a közélet számos területén, vagyis a neoliberális elit és az általuk támogatott politikai közösség együttesen felelősek a kudarcért, és így az egyik magával rántotta a másikat. A “mainstream” értelmiség szellemi teljesítményének megítélése tehát bizonyos mértékig azon múlik, és még évtizedeken keresztül azon fog múlni, hogy az általa képviselt értékek nevében szerveződő politikai közösség és kormányzás sikerrel jár-e vagy sem. Azt gondolom, hogy ezzel a felismeréssel érkeztünk most el egy korszak végéhez.”
    “És Bibóval folytatva, ez az elitre nézve is nagyon fontos következményekkel jár. Az elit irodalom ugyanis nagyon világosan megmondja: ahhoz, hogy az elit teljesíthesse a kultúrateremtésen keresztül fennálló kötelezettségét, néhány létformát nem választhat – már amennyiben szépen, nemesen és választékosan kíván élni. Ez az a minta ugyanis, ami kívánatos lenne, ha a társadalomban elterjedne. Szépen, nemesen és választékosan márpedig nem lehet élni, ha az elit az önteltség állapotában van.”
    ” Úgy gondolom tehát, hogy a következő kulturális kormányzatnak az a dolga, hogy a magyarországi kulturális elit számára ezeket a létformákat elkerülhetővé tegye, és a nyugodt lelkiállapothoz, a teremtő alkotáshoz, valamint a szép, nemes és választékos élethez szükséges feltételeket megteremtse és biztosítsa”
    ….
    Erre aztán igazán nem mondhatja a ballib “értelmiség” hogy nem volt világos beszéd! Akkor most mit rinyálnak, amikor a gyakorlatba is átültetik?
    Oscar ugyan mondhatta, hogy “Tudtam, tudtam, de nem sejtettem!” de már az a moziban is közröhejt váltott ki. Tetszettek volna a választások ELŐTT harcolni a saját érdekekért. A kultúrpolitika is politika, nem lehet attól távol maradni, mert az elefántcsont tornyocskákat is elnyeli a mocsár!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  5. De egyébként a komplett fasiszta államberendezkedés programja is röviden és tömören benne van, főleg így utólag, a gyakorlati kivitelezés UTÁN lehetne világos mindenki előtt. Szóval érdemes többször is átolvasni!
    http://www.hirextra.hu/2010/02/18/megorizni-a-letezes-magyar-minoseget-orban-kotcsei-beszede-szorol-szora/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  6. Szerintem pedig Gyurka nem magyar, hanem fekete !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  7. A rendőrnek fia születik, Gyuri.
    Bemegy a kórház újszülött osztályára, meglátogatni.
    Első ajtón a felirat: okos és szép gyerekek kórterme.
    Második ajtón: nem túl szép, de legalább okos gyerekek kórterme.
    Harmadik ajtó: se nem szép, se nem okos gyerekek kórterme.
    Negyediken: Gyuri

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  8. Elvtelen embertol mit varunk? Beleillik Orban csapataba. Orban is rasszista csak o nem vallalja nyilvanossag elott. Nem veletlen , hogy a mai napig nem szolalt fel Gyongyosi ugyben . Masnap orszag vilag elott el kellett volna utasirania Gyongyosit es a partjat .Koztarsasagi elnoknek szinten ezt kellett volna tennie. Egyikuk sem tette , egyertelmu hogy rasszistak . Fekete is detto ilyen mint ok! Fideszes egyenruhaban jarnak , enelkul nincs se pozicio se penz! Orban teljesen rossz iranyba kormanyozta magyarorszagot , zatonyra futott de o ezt Hawaiinak nevezi. Hazudozasban , hangos szonoklasban, mellebeszelesben , kozpenz lopasban eltanulo ez a ven rasszista munkakerulo csalo gazember .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  9. Esetleg fel kéne állítani egy bizottságot annak eldöntésére, hogy ki a magyar?
    Én úgy értelmezem a kötcsei beszédet, hogy azért kell az elit, hogy mintát adjanak a plebsznek. Hát nekem ilyen minta nem kell, és a gyereket is eltiltom az ilyen minta követésétől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  10. Bátorkom Kertész Ákos úr oly harsányan gyalázott, de minden betüjében igaz, korábbi írására utalnom.

    Nem hiszem, hogy Európában e tehetséges, okos és oly találékony nemzeten kívül bárhol lenyelnék ezt a fajta agresszív, fasisztoid, csont kemény nacionalista, akarnok, pökhendi és öntelt stílust, mint amivel karácsonyi ajándékként megörvendeztette Hálás Népét a Nemzeti Egyetértés, Összefogás és Nemzetmentés forradalmár kormánya.

    A 30-as évek Németországa köszön vissza ránk.

    Nem látja ezt senki? Nem aláz meg és sért senkit sem ez a fajta attitüd?

    Nyilvánvalóan nem. Akkor meg űcsörögjünk benne.

    Mi kell még ahhoz, hogy Mi, oly eszes Magyarok felfogjuk, mit művelnek velünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  11. kekec
    “nem ártana újra (és újra meg újra) elolvasni Orbán kötcsei beszédét”
    .
    Ki írta Orbán kötcsei szövegét? Hogy nem Orbán, az biztos.
    Az idézett két utóbbi bekezdésnél elég a mélymocsokban tobzódó L. Simon Gábor verseire gondolni, akit Orbán kulturális államtitkárnak nevezett ki, és máris nyilvánvaló, hogy Orbán Kötcsén valamelyik bértollnoka szövegét olvasta fel.
    .
    A teljes idézet Orbántól teljesen idegen szöveg, vagyis plágium. Kizárt, hogy Orbán írta.
    Lehet tippelni, ki írhatta a kötcsei beszédet az elit és a kultúra valódi képviselői közül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  12. “…egy festményről is azt lehet mondani, hogy festménynek látszik…”

    Ezen az alapon azt is lehet mondani, hogy egy fotón ábrázolt személy – ha nagyon akarom – embernek látszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  13. Ha beleolvastok a fenti FGY naplójába, rájöhettek, hogy nem rasszista. Egy mélységesen önszerető lélek, aki számára a külvilág csak annyiban létezik, amennyiben őt szolgálni hivatott. Ugyanúgy lenézi “becsületes magyar erdélyi” takarítónőjét, mint a “népséget”. Egy bugris számára egy “igazi úr”, sőt “művész”, aki nem foglalkozik érthetetlen, csúnya absztrakciókkal, számára a világ egyenes és “Szép”. Nem is értem, hogyan maradhatott ki “művei” sorából a hetvenes években divatos “pálmafa szigeten” című alkotás: tudjátok, amit spénből (rugózó fémforgács) és összenyomott söröskupakokból állítottak össze ügyes kezű lakatosok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. Fekete György innen Németországból egy rakás szarnak látszik. (Bocs!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  15. Komoly csalódást okozott, hogy a Magyar Művészeti Akadémiaához olyan személyiségek is csatlakoztak, mint Huszti Péter ls Haumann Péter.

    Titkon – és baromi naivan – azt reméltem, aki teheti, felemeli a szavát a gleichsaltolt “kulturpolitika” ellen. Nem emel fel itt senki, semmit. Győz a pénzsóvárság és a félelem.

    /http://de.wikipedia.org/wiki/Gleichschaltung)

    Érdeklődni szeretnék, hol a Magyar Értelmiség?

    talalom
    A választás tökéletes volt. Egy magát mélységesen imádó egyik személy választotta ki az őt és magát mélységesen imádó másik személyt.

    Pirézia imigyen műxik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  16. emigrant

    Csak ott a szagát nem érzed. Nem elhanyagolható ez a geringfügiger Unterschied.

    Oszt a derék német konzervatívok meg érdekes módon soha nem is hallottak Orbán vezérünk sajátságos országlásáról. Hol a keresztényi tisztesség, a felebaráti szeretet, a felelősségvállalás embertársainkért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. emigrant

    szerintem a nevezett s e m m i nek sem látszik !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  18. emigrant!
    Itt, Pesten is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  19. Külföldről Fekete György magyar értelmiségként rasszista, idegen-zsidó gyűlölő, újnáci, agyatlan mocsoknak látszik. Konrád György pedig annak, ami.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  20. Emigreant:
    Olyan csúnyán beszélsz bazzeg….. :D :D :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  21. Báthory Ödönke

    Kedves Ödönke!

    A bizottságos ötlet nem rossz, de – fájdalom – túlhaladta az idő.

    Az agysebész szakértő Matolcsy úrtól tudjuk, akinek csecsemőként piros pötty leledzett a popikáján, az Magyar Zembernek született (vagy jappánnak, de ez most mellékes).

    Geyza
    Tény, de ettől még igazat is mondhat, nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Gondolatim Feketi Gyurke.-ról
    -
    1: Magyarnak láccó tárgy: tisztára mint egy régi alispán.
    Kérdés:
    Hol a korbács a kezéből ?
    -
    2 : Magyarnak láccó kiállítási tárgy a Műcsarnokból.
    Kérdés:
    Holvan alóla a cimke?
    -
    3: Magyarnak láccó mobil szobor szintén a tárlatról.
    Kérdés:
    Mivel működik? Villannyal, vagy amit a seggből kinyal?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  23. Gyozike
    De akkor engemet is elkap a csúnyabeszélés gyönyörűségének a vágya , lásd fenti megjegyzésemet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Életkortúl függ, ki, mitől érez gyönyörüséget, meg vágyat.

    Óh, fájdalom, sajna én inkább már csak a csúnya beszédben találom meg mindezt….Ami nem nehéz, Elég meglátnom néhány díszmagyart, meg elolvasnom a közvéleménykutatásokat, melyek szerint Dr. Orbán Viktor Győző Mihály 2080-ban mond csak le a trónusról ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  25. kakadémia

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. Márpedig ez a fekete györgy nevű UNDORÍTÓ KÉPZŐDMÉNY számomra SE NEM MAGYAR, SE NEM EMBER, hanem inkább csak egy VÉGTELEN UTÁLATTAL ÉS MÉLYSÉGES MEGVETÉSSEL, grand kanyoni magasságból szemlélt MOCSKOS KIS FÍREG !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. Ráadásúl erősen “hajaz” EGY ESZMÉLETLEN MÓDON LEAMORTIZÁLT JEDI-LOVAGRA :-))).
    Csak hát a szerencsétlen még fénykardjának “fényétől” is írtózik :-).
    Ő egy “SÖTÉT” JEDI, KÍVÜL-BELÜL :-) !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Ha legalàbb mocskos romànnak vagy szlovàknak lehetne nézni, de nem, még azt sem…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  29. Magyarnak nézett ki Petőfi Sándor is a két szerb szülővel? Kossuth meg egy szlovák név. Maga Szálasi is Szalasján volt mellesleg. Ja, hogy mindenki más magyarrá válhat csak a zsidó nem, akárhogy próbálkozik? OK, rendben, de akkor ne dicsekedjenek a ” magyar” Nobel-díjasokkal akik szinte mind zsidók voltak.
    És Houdini-re se mondják hogy magyar származású, meg Hajós Alfrédre, meg sok tucat más emberre akik zsidók voltak de magyarok is, és dicsőséget hoztak a hazának, de ezeknek a mocskos rohadt rasszistáknak most nem elég jók. Rohadt szemét banda, Magyarország tönkretevői.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. GaborNYC
    Az üléspont határozza meg az álláspontot a gerinctelenjeinél, mert amikor büszkélkedni való kedvük van, akkor arra büszkék, hogy mennyi mindenkit adtunk a világnak, aztán lapoznak és cimkézik tovább a honfitársaikat.
    Most, hogy itt állunk Jézus születésének ünnepe előtt nem tudom, hogy eszükbe jut-e, hogy egy zsidó gyermek születését ünnepeljük, aki egy zsidó asszonytól jött a világra.
    Nem mellesleg erre a zsidó nőre bízta első királyunk halálakor az országát.
    Talán az ilyenfélék miatt fordult el tőlünk…..
    Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, előre a kordonbontói úton!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  31. 2012 – öt írunk.
    Az embeiség már járt az ürben, a holdon, és már a Mars bolygót
    tekinti a következő célnak.
    A világ tudósai, nemzetközi összefogással kutatják a Föld nevü
    bolygon végbe menö változásokat, az emberiség fentmaradásával
    összefügésben.
    Erre…
    Van egy kicsi kis ország, akinek kedve támadt királyosdit játszani.
    Elöbb végzetesen megosztja, béget birkvá zülleszti , majd vissza-
    repiti valahová a középkorba a beszivott kábszeresként viselkedö gyermeteg
    népet.
    Na persze hogy ez müködjön, a szabd rablás a fosztogatás , a maffia
    uralom, ahhoz kell az iditota ideologia.
    Idegenszívü , magyarnak látszo , Magyar, magyarabb, legmagyarabb,
    Én csak bámulok.
    Europa közepén , orbanisztánban , az örület válik normálissá.
    Szégyen.
    Az ö szégyenük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  32. Fekete György magyarnak látszik, de nem magyar.
    Aki a magyarokat megosztja, kirekeszti egy részüket, (és még sorolhatnám), az nem magyar.
    Fekete György embernek látszik, de annak is kevés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  33. emigrant
    Innen közelről meg trágyadombnak.
    Báthory Ödönke
    A lényeg “bizonyos, hogy az elit vezető szerepének elfogadása egyúttal azoknak az értékeknek a megértését és elfogadását jelenti, melyeket az elit közvetít.” Márpedig Fekete György TÖKÉLETESEN kifejezi a fidesz értékeit, csak hálIsten ahogy őt személyesen nem fogadják el, mivel emberileg és szakmailag is egy niemand, úgy az általa közvetített “értékeket” sem fogadják el, sőt az együk elutasítása törvényszerűen vonja maga után a másik elutasítását. Hogy méf egy II. osztályú kiöregedett focista is értse: öngól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. proaktív
    Az lehet, hogy a gondolatai szavakba öntéséhez segítséget vett igénybe – de a gondolatok a sajátjai.A kilátásba helyezett kulturkampfot és az állam fasisztoid átszervezését nem tudná ilyen eltökélten végrehajtani, ha nem lenne a sajátja a terv.
    motofocker
    kakadémon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. kekec
    csak belátod úgy veszem észre. A kötcsei beszédről írok.
    Ezért hibáztatom az mszp-t, mert még azt sem tudták értelmezni.Sem rámozdulni. Mert mindig magukkal voltak ( vannak ) elfoglalva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Nem értem… Nem tudjátok értelmezni Feketének a nagy magyar nemzeti intellektusát? Ami ugyan rasszista, és kicsi, sárga, savanyú,de amiénk! Mármint a fideszé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. kekec
    Orbán szerinted foglalkozik önszántából kultúrával? Kizárt. Ha valamelyik ágát ismerné vagy érdekelné, L. Simon nem lehetne kulturális államtitkár, de Szőts Géza sem rúgott volna labdába miniszteri szinten.
    .
    Aki futballőrült, akinek annyira a focilmeccs a mindene, mint Orbánnak, annak a kultúra nem esik a látószögébe. Nem fér bele, mert a foci betölti az elméjét és kitölti az idejét. Nem véletlenül mondják, hogy Orbán nem Magyarország, hanem a foci miszterelnöke.
    .
    Valamelyik jobber nemzeti kultúrkampfos megírta a neki fontos szöveget, de elmondani nem merte vagy nem akarta, Orbán pedig Kötcsén felolvasta. Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. gaborNYC:
    Arról azzé ne feledkezzünk meg hogy Nóbel-díjjas magyarjaink azután lehettek csak Nóbel-díjjasok , hogy zsidóságuk miatt fel kellett adniuk magyarságukat,
    Most meg a rohatt nácik azt öklendezik fel úton-útfélen hogy a magyar elme a legélesebb mert a magyarok adták a legtöbb Nóbeldíjjast , a lakoság számához képest.
    ÉLJEN A NEMZETKÖZISÉG !
    ÉLJEN EURÓPA !
    JOBBIK: OSZOLJ !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. ilyen csunya nőt mint ez a Fekete,még nem láttam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  40. manhattan
    A paróka teszi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Fekete tehetségtelen, és valamire büszke akar lenni.

    Arra büszke, hogy ő magyarnak látszik.
    Holott csak infantilisnek látszik az óvodás frizurájával.

    Ha Hitler tehetségesebb festő lett volna, akkor tán …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Konrad meg jol jart, mert o tenyleg magyarnak latszik innen, Hollandiabol. Fekete aprod peldaul csak egy szimpla s.ggfej nacinak latszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Fekete György egy végtelenül önhitt, akarnok, pökhendi “ember”, aki nem tűr ellentmondást: az művészet, amire ő azt mondja, az művész, akit ő annak tart, s az magyar, akiről ő kijelenti, hogy magyar. Ettől lesz Mo.-n a művészet szabad, színes, független stb.
    Ja, és éppen olyan küldetéstudatú, mint a főnöke OV. (Azt is mondhatnám, hogy megszállott, meghasonlott skizo.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. http://nol.hu/archivum/miert_lett_elege_novak_tatanak_

    azért vannak keménykötésű művészek is…. akik nem adják a nevüket ennek a levitézlett hajdani mdf-es gurunak a Kulturkampf-ához

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

Lázár János aggódik a zsidók miatt 2014. február 26. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos