Ronai and Ronai
AMERIKAI

Beélesíti az inkvizíciót a KDNP 2012. december 8. szombat 22:54 | AN

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Beélesíti az inkvizíciót a KDNP

Budapest – A Kereszténydemokrata Néppárt nem hagy kétséget afelől, hogy a demokráciát még a pártjában sem tűri meg, a pártvezetés határozatai ugyanolyan megkérdőjelezhetetlen dogmák, mint a tévedhetetlen pápák enciklikái: “elfogadhatatlannak nyilvánít és elutasít minden ezzel ellentétes megnyilvánulást”. A vétkesekkel szemben fellép a Pártügyésznek nevezett Inkvizítor, a bomlasztók önként távozhatnak a máglya elől. Minden saját gondolat, vélemény, kritika, politikai vita bomlasztásnak minősül, a Vatikán magyarországi pártja maga a sötét középkor.

A Kereszténydemokrata Néppárt Országos Választmány nyilatkozatának legszebb része az a bekezdés, amelyben néven nevezik (keresztnév nélkül, hogy a gyűlölet érezhető legyen) “Giczy és Bartók” eretnekeket, akik “idegen érdekek” által befolyásolták a pártot, és emiatt a KDNP egy időre megsemmisült. “Az Országos Választmány felidézve az 1997 és 2002 közötti áldatlan állapotot, amikor Giczy és Bartók nevéhez köthető, felelőtlen és kívülről, idegen érdekek által befolyásolt politikai kilengések következtében a párt politikailag, erkölcsileg, szervezetileg és anyagilag megsemmisült, a parlamentből kiesett és az Európai Néppártból kizárták; – ezen tapasztalatok alapján mindazokat, akik a párt Országos Választmánya által meghatározott irányvonalat, szövetségi politikát és kormányzati szerepvállalást, Barankovics István és Varga László politikai örökségét nem fogadják el, felszólítja, hogy az elvárható becsületesség alapján ne belülről bomlasszanak, hanem távozzanak önként a Kereszténydemokrata Néppártból.”

Emlékeztetni szeretnénk Semjén Zsoltot és társait, hogy a KDNP-ben az idegen érdekeket a Fidesz párton belüli emberei képviselték, akik belülről verték szét Orbán utasításai szerint a pártot, majd a Fideszben landoltak, mint megélhetési politikusok. Giczy György pártelnök “ifjú dögkeselyűknek” nevezte az Orbán-vezette Fideszt, amely a kisgazdák mellett a KDNP leszalámizásával foglalta el a jobboldalt. Ezután a katolikus egyház akarata miatt szerveződött újjá a KDNP, amely utána azokat fogadta vissza, akik elárulták és a Fidesz szándékai szerint szétverték a pártot. Így jött létre a “kettős párttagság” röhejes intézménye, mert a szavazók nélküli fantompártban nem bíztak a Fideszbe átvett megélhetési kereszténydemokraták, és nem merték a Fideszben feladni a párttagságukat.

Egy demokratikus pártban viták vannak, ellenvélemények fogalmazódnak meg, lehet másik elnököt választani, és a régi elnök munkáját bírálni, ellene kampányolni. A KDNP azonban a katolikus egyház mintájára képzeli el a pártját is, és az országot is: élén a tévedhetetlen és leválthatatlan pápa, a szervezetet a megkérdőjelezhetetlen dogmák irányítják, gondolkodni, véleményt alkotni, szigorúan tilos. Aki ezt megszegi, azzal szemben szigorúan fellép a Pártügyész, aki az inkvizíció szerepét tölti be. Íme: “Különös tekintettel a közelgő választásokra elrendeli, hogy mindazon kérdésekben, amelyek a párt irányvonalát, szövetségi politikáját, kormányzati szerepét, programját és kampányát akárcsak áttételesen is érinti, nyilatkozat – a párt hatályos szabályainak megfelelően – kizárólag a párt elnöke, illetve a frakció vezetője által megbízottakkal egyeztetett módon, a sajtóosztály koordinálásával történhet. Egyúttal – a párt társadalom előtti megjelenése és sikere érdekében – felkéri a Pártügyészt és az Országos Etikai és Fegyelmi Bizottságot, hogy az Országos Választmány ezen döntésével szembehelyezkedő, azt megsértőkkel szemben határozottan és szigorúan lépjen fel.”

Magyarországon a katolikus egyház politikai programja valósul meg. Ennek jele, hogy kormányzati pozícióba került a Vatikán idegen érdekeit képviselő pártja, a KDNP, amelyre a kiterjedt Semjén-rokonságon kívül élő ember még nem szavazott, és társadalmi támogatottsága mérhetetlen, gyakorlatilag a nullával egyenlő. De ők adtak alkotmányt az országnak: “Az Országos Választmány egyúttal hitet tesz következetesen képviselt irányvonala mellett, amely lehetővé tette a KDNP kormányzati szerepe által – többek között a keresztény ihletettségű új Alaptörvényünk megszületésétől kezdve a családi típusú adózás megvalósulásán át az egyházak egyenlő finanszírozásáig – legfontosabb programpontjaink megvalósulását. Politikai célként határozza meg az eddigieknek megfelelően, a jövőben is a kereszténydemokrata értékeknek és a KDNP programjának hangsúlyos megvalósítását a Fidesz-KDNP kormányban.”

A KDNP cinikusan úgy nevezi, hogy a katolikus vallás akaratának megfelelően betiltottak több mint kétszáz igazi keresztény gyülekezet egyházként való működését, hogy megvalósult az “egyházak egyenlő finanszírozása”. A Biblia nem ismer hierarchikusan felépített egyházat, csak önálló gyülekezeteket. A kereszténység ezért mindig csak “kisegyházi” formában létezett, a katolicizmus nevű másik vallásnak van piramisszerűen felépülő világszervezete, amely egy politikai állam. A KDNP a “keresztény” nevet csak bitorolja, mert a katolicizmus vallása nem keresztény hit. A KDNP a római katolicizmus kétezer éves történelmének megfelelően, ezúttal is betiltotta a keresztény gyülekezetek egyházi működését, a katolicizmus jogfosztottá tette a kereszténységet. Az állam hitelesíti, melyik hit és vallás igaz, melyik nem. Ezt nevezi Semjén pártja sikernek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (44 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +69 ( 77 szavazatból)
Beélesíti az inkvizíciót a KDNP, 4.8 out of 5 based on 44 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. A Hit gyülekezete nem tiltakozott a többi keresztény egyház betiltása ellen. Ezt nem szabad soha elfelejteni!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (55 szavazatból)
  2. Ez már nem is feudalizmus, hanem középkor. Hova jutottunk?
    Mikor ébrednek már fel a gyülekezet tagjai?
    Semjén szereptévesztésben van! Az ország nem az egyház tulajdona! Sőt! A híveik sem!
    A fidesz ugyanezen elvek alapján működik. Ott sem lehet más vélemény,csak az Orbáné.Már Orbán is bele van pistulva a keresztény egyházba,mert mindig azt emlegeti.
    Szerintem ezzel nemhogy azt érik el,hogy katolizálják az országot, de rendesen keresztényellenességet fognak generálni!
    Megbolondultak ezek? Tisztára be vannak gerjedve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (50 szavazatból)
  3. A kdnp olyan, mint egy kommunista párt, ahol csak a főelvtársak nyilatkozhatnak, senkinek nem lehet önálló véleménye, aki pedig ellenszegül, arra kimérik a büntetést. Ilyen egy igazi demokratikus párt.
    Méltó partnere a fidesznek.
    Magyarország nagy bajban van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (50 szavazatból)
  4. Balogh de nem balga

    antifülke!
    Valóban, Mo nagy bajban van, de nem a politikusok miatt, hanem azért, mert az emberek fejében van nagy zűr. ugyanis a rossz politikust a józan választók el tudják zavarni. Sajnos nálunk a józan választó hiánycikk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (45 szavazatból)
  5. Még az a szerencse hogy EZEK nem nagyon vanna többen mint egy falu lakosága.
    Úgyis el fognak tűnni a sűlyesztőben !
    Olyanok mint a kula : Az is fennforog ideig-óráig a vízörvényben , amikor lehúzzák..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  6. Méghogy semjén karaktergyilkosságot mer emlegetni! Kinek állna ez érdekében?
    Talán orbánéknak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  7. Semjén sikernyilatkozatából egyetlen de már nagyon jól ismert dolog került ki. A romai katolikus egyháznak nevezett pogány vallási létesítmény ugyanaz ami volt az inkvizíció vagy alig szent istván idején. Aki nem hódolt be azt likvidálták. A katolikus szellem és felfogás semmit sem változott, behálozta a földet és mindehol hatalomra törekszik.
    Meg lehet vizsgálni ezt a kérdést szellemi szinten is. Igaz Semjén úr szakértő képében tetszeleg de még sohasem vette észre hogy
    1.ott ahol a katolicizmus állami szinten működik, burjánzik a nyomor, a szegénység, a korrupció.
    2. ahol az emberek alárendelik magukat a katolicizmusnak ott megszünnek a többi keresztény közösségek/felekezetek/gyülekezetek.
    3. Megszünik a szülás szanadság és alázatosan kell elviselni az elnyomó hatalmat mert az a katolikus istentől SZÜZMÁRIÁTÓL ered.
    4. Hogy a katolikus vallás a maga halott szentjeivel és a szűzmáriázásával a halottkultuszt, bálványimádást és a mágiát emeli fel.

    Lehetne sorolni, de már sokan megírták ezeket a dologkat. Persze azok akik valamilyen homályos (valójában sötét) cél érdekében mégis kiszolgálják ezt az ősi pogány ingyenélő, tolvaj , mocskos, gyilkos szervezetet, azok nem ismerik fel a saját elkiismeretük hangját, mert elnyomja azt a reménylett anyagi/erkölcsi/politikai siker.

    A szó szoros értelmében eladták a lelküket a sátánnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (38 szavazatból)
  8. Ez a csótány épp most nevezte ki magát a pártja atyaistenévé. És a többi csótány meg hajbókol egy nyomorult csalónak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (44 szavazatból)
  9. Azzé a marxisták tutdtak valamit.
    Amikoris betiltották ezeket.
    Csak épp nem eléggé.
    ( ÉS sajnos a valóban hívő jószándékú embereket is üldözték )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  10. Miért van a párt nevében még a “demolrata” szó? Gyakorlatilag a párt neve is hazugság.
    Inkább ez illene rá: Szenteskedő Antidemokratikus Rablóbanda (SZAR)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (55 szavazatból)
  11. Na Ki
    2012. december 9. vasárnap
    00:37
    Ez nem semmi!!
    Farkast kiált a farkas!
    Először büszkén veri a mellét, hogy az ő feladata volt karakter gyilkolászni Gyurcsányt, majd üvölt, hogy karakter gyilkolni akarják, de nem hagyja magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  12. Mivel nincs meg cikk Vonanak az izraeli nagykovethez cimzett nyilt levelerol, csak ide tudom a most irt kepzelt valaszlevelet posztolni. Kerem osszak meg ha tetszik Facebook oldalukon.

    http://index.hu/belfold/2012/12/07/vona_ravasz_levelet_irt_az_izraeli_kovetnek/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  13. Nem jo linket adtam meg. Ez az en valaszom: http://drmandler.wordpress.com/2012/12/09/kepzelt-nyilt-level-vona-gabornak-ilan-mortol/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  14. David Mandler
    Frappáns, és tökéletes válasz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  15. A “keresztényüldözés” első számú alanya a kdnp, ami:
    - nem keresztény, hanem katolikus;
    - nem demokrata, mert diktatórikus;
    - nem néppárt, mert mérhetetlen a tagsága.
    :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  16. Egy normális országban olyan párt nem lehetne a parlamentbe amelyikre senki sem szavazott, a fidesz még frakciót is csinált belőlük hogy több pénzt, bizottsági helyet stb kaphassanak! Szégyen gyalázat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  17. Az esztergomi KDNP elhatárolódik az esztergomi fideszesektől, és nem akarnak továbbra is Fidesz-KDNP szerint együttműködni, akkor most ebből mi lesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  18. Hihetetlen, hogy az emberek nem veszik észre, hogy ez a KDNP, felvállaltan annak az egyháznak a politikai leképződése, ami több tízezer másként gondolkodót küldött halálba saját hatalma érdekében. A katolikus egyház egy intézményesített terrorisa szervezet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  19. A KDNP vezetői eltévesztettek valamit. Először is nem ismerik Krisztus Urunk szavait, amely a mi korunkról szól: “Tudom a te dolgaidat, hogy te nem vagy sem hideg, sem forró. Bárcsak hideg lennél vagy forró, mivel langyos vagy kivetlek téged az én számból” (Jelenések könyve laodíceai levél)
    A Kereszténység Csillaga, Megváltónk szerint tehát még az ateisták is különbek, mint az álkeresztények.
    Másodszor, összetévesztik posztmodern korszakunkat a több évszázados inkvizíciós időszakokkal.
    Harmadszor nem tanultak a hitlerizmus idején elkövetett álkeresztények hibájából, -akik kiszolgálták a modern sátánizmust és 50 millió ember, köztük csecsemők, kisgyermekek, idősek válogatás nélküli kínzását, embertelen módon történő kiirtásáthoz adtak segédkezet.
    Meg kell azonban állapítani, hogy a legfőbb felelősök a magukat kereszténynek nevező egyházak vezetői, akiknek kötelező lenne ismerni a Bibiliában Isten szavát. Ezékiel könyve 33. és 34. fejezeteiben egyértelműen le van írva, hogy a társadalom problémáiért az “őrállók” mai nyelven vezetők a felelősek. A Mindenható különbséget tesz abban is, hogy ezek a vezetők két csoportba tartoznak. Az egyikbe az emberek által választott vezetők, a másikba pedig az Isten szavát hirdetők,- a papok tartoznak.
    Az a mérhetetlen gőg, amit a KDNP határozata világosan mutat, szintén Krisztus Urunk egyik mondását juttatják eszembe. “Azért jöttem a világra, hogy a vakok lássanak aki pedig látnak, azok vakok legyenek” Erre megkérdezték tőle : Mester mi is vakok vagyunk? Jézus válasza: “Ha vakok volnátok, nem lenne bűnötök, mivel azonban azt mondjátok,hogy látunk, ezért a ti bűnötök megmarad.”
    Nos, – a KDNP-nek és az egyházak meghatározó vezetőinek gőzük sincs arról, hogy a mai posztmodern korszak államvezetése, politikai rendszere, a szükséges szervezési és vezetési tudás milyen ismereteket követel meg, de azért önmagukat meghatározó politikai tényezőnek tartják, -Jézus szerint vakok ugyan, de azt mondják hogylátnak, – ezért a mérhetetlen bűnük megmarad.
    Ezzel kapcsolatos véleményem hozzászólásként megtalálható az AN “Tolvaj az ország miniszterelnök-helyettese jelenlegi hozzászólások között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  20. Azer én kíváncsi vagyok a holnapi Parlamenti felszólalásokra – mert azer ezt nem lehet simán csak úgy a szőnyeg alá beseperni.
    A sok szentfazék aggastyán hogyan fog lapítani, vagy még nekik áll feljebb?!
    Bulvárkacsa, meg lezárt ügy, aha, a hülyék pedig a szomszédban dekkolnak.

    Ha ez nem a mostani kormánnyal történt volna, égne Bpest, minuszok ide/oda!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  21. Gedeon, a Hitgyüli alkut kötött Viktorékkal megmaradásának érdekében. Ezt még el is tudom fogadni. Ezt kihasználva akár még az eltakarításukban is tevékeny részes lehet. Nem összetévesztendő a magatartás az ügynök-papokával.

    Azt már kevésbé, hogy egyes helyi hitgyüli-vezetők megmondták a sok buta(!) hívőnek hogy kire kell szavazni. És egy se törte össze az arcát, és kérte ki magának! Nyilván a hitgyüli is így akar minél erősebb politikai befolyást szerezni, magának, hogy beleszólhasson más emberek életébe. Jobban tennék, ha ezek az elfajzottak a továbbiakban a lelkük tisztaságával foglalkoznának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  22. Volt már egyszer az Olgánál egy kádéenpés, aki nagyon szimpi és normális volt, persze meg is kapta a magáét.
    Kedves normális kádéenpések!
    Vigyázó szemetek Gyurcsányra vessétek! Kell ám a tiszta keresztényi hang is a parlamentben, ha ugyan tudjátok mi az. :D
    Tessék külön pártot alakítani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  23. Balog, mint volt pap politikus lett. Orbán megtért. Schmitt csalt.Semjén csalt. Miért is kapcsolódik az egyház a politikához? Ja , persze a pénzért. Isten szolgái ott sürögnek a zsiros fazék körül…. Pápa meg az 1000 eúros cipőcskéjében sétálgat,
    s magában még talán Hitler is élteti… az arra járó magyar politikusok szép töltőtollakat kapnak tőle. Megáldotta a pápa a csalókat, egy szava sem volt,h kéri vissza a töltőtollakat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. Tulajdonképpen a Kdnp feladata az ország erkölcsi tévelygéseinek a helyre hozatala akár a hálószobát is ide értve.Az ország nevében kikérjük magunknak ,hogy a Semjén és a Harrach féle, plusz alkoholista Pálfy mint érték mutatók lépjenek fel ebben az országban bárhol és bármikor.Mindenki aki felnőtt el tudja dönteni mi az a erkölcsi norma amit saját magára vagy családjára alkalmazni szeretne nem kellenek mű egyházak által felkent hamis prédikátorok………………………….l

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  25. A KDNP szentharomsaga lassan western filmbe illő nevekkel ruházza fel ezeket a figurákat: A jó a rossz és a csúf mintájára itt van: A tolvaj, az ivó és a füstölgő

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  26. Évekkel ezelőtt a tv közvetitett valami körmenetet a Szent István bazilikából. Szóltam a nejemnek:” Gyere már be! Ilyet még nem láttál! A riporter részeg!
    Jézus Mária ,beszélni se tud ,nem forog a nyelve,csak gurgulázik,nézz már oda!!
    Nem látja ezt senki? Miért hagyják ezt a szerencsétlent???”
    Szánalmas,nyomorult!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. http://atv.hu/belfold/20121210_zavartalanul_avathatott_a_garda
    :(((((((((((((
    Ejnye pintér sanyi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  28. Őrjöngő Zsebdiktátor

    semjén egy undorító seggnyaló, nem lehet tudni, hogy hol végződik orbanelli és hol kezdődik semjén,már annyira belegyógyult a szeretve tisztelt főnöke seggébe. Egy igazi szarlamenti képviselő…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  29. Boldoggá tenne, ha látnám már az autodafét, akmin a pártügyész gyújtaná meg a máglyát az eretnekek alatt. Ez igazii katolikus tett lenne. Van ebben a pártnak nem nevezhető hitványak csapatában netán pártbíróság is az ügyész mellett, vagy esetleg a tolvaj főinkvizitor tőmjén hirdeti ki az itéletet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Bekopogott az elôbb két fekete ruhàs csóka, de szó szerint, mint szemüveges varjak, olyanok voltak, oroszul beszélô személyeket kerestek àllítólag – nem vagyok nyugodt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. katolikusdemokrata nép párt katolikusdemokrata nép párt katolikusdemokrata nép párt katolikusdemokrata nép párt…
    mert ugye a kereszténységhez sok köze nincsen…
    köszönöm a figyelmet és a megértést
    kovácsúr

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A fasizmus 12 előjele 2014. március 2. vasárnap

A KDNP-nek tetszett Orbán beszéde 2014. február 17. hétfő

A Mazsihisz vezetői elnémítanak mindenkit 2014. február 11. kedd | AN

Katolikusok voltak a holokauszt áldozatai? 2014. január 23. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos