Ronai and Ronai
AMERIKAI

A kommunista kutya és a demokratikus szalonna 2012. december 17. hétfő 7:39 Forrás: AN

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A kommunista kutya és a demokratikus szalonna

Budapest – Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Kövér Lászlótól származik ez a mondás, még valamikor a kilencvenes évek elején mondta mindezt a Fidesz szigorú tekintetű, bajuszos megmondó embere. Kövér és társai akkor még azt gondolták magukról, hogy liberálisok és ateisták. Változik a világ.

Kövér Lászlónak annak idején nem kellett felvételiznie az egyetemre. Nem azért, mert tanulmányi versenyt nyert. Atyai kitüntetés mentesítette a felvételi alól, (mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat). A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem. “Az 1956-osellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért.”

A gyermek nem felelhet az apa tetteiért, bár meggondolandó, hogy nem Kövér-apukát vették föl az egyetemre teljesítmény nélkül, hanem a gyermekét. Aki azután számtalanszor bukott az egyetemi vizsgákon, mert ott már nem volt érvényes a kitüntetés hatása.

Két alkalommal évismétlésre is kényszerült. Még a 2,0 átlagot elérő diákok is 5 éve alatt végezhettek a jogi karon,

Kövérnek ez 7 évbe került. (Deutsch Tompika 14 és fél évéhez képest igazán szép eredmény.) Jutalomból került az MSZMP KB-hoz tartozó Társadalomkutató Intézetébe.

Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (36 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +59 ( 63 szavazatból)
A kommunista kutya és a demokratikus szalonna, 4.9 out of 5 based on 36 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

20 Reader’s Comments

  1. Éppen gondolkodtam, hogy hova illene a leginkább, mert igen figyelemreméltó:
    ‘1998 ősze után éppen az fordított sok, tavasszal még a Fideszre szavazó választópolgárt a Fidesz ellenzőjévé, hogy Orbánék minden lehetőséget megragadtak a velük akár csak kicsit is egyet nem értők elutasítására és megalázására: igazi buta, műveletlen és civilizálatlan útonállókként viselkedtek. Pont úgy, mint 1948 után a voluntarista kommunisták, akik elhitték, hogy attól, hogy választást „nyertek”, attól egyből ők lettek a legokosabbak is, meg, hogy a képzettség, tapasztalat, meg a sok generáción át építgetett és féltve őrzött kultúra csak polgári csökevény és csak akadályozza az ország újjáépítését. És pont így lett ötven évvel később a szakértelem „kommunista trükk”, miközben azok kommunistáztak meg bolsevikeztek, akik e politikai hagyományok leghőbb követőiként produkálták magukat az ország élén. 2002-ben elbuktak egy választást, 2006-ban egy másikat, és 2010-re sem tanultak. A Mandiner cikksorozatából kiderült, hogy a Fidesz és szavazóik, illetve híveik a mai napig abban a tévhitben élnek, hogy az első Orbán-kormány remekül teljesített és csak a vakszerencse „csavarta ki a kormányrudat” a kezükből 2002-ben, szerintük „természetesen” teljesen jogtalanul.”
    “…szinte kitűzött cél a rendszerszerű működés teljes hiánya. Nincs rendszer, mert nem is lehet; az egyszemélyi irányításhoz nem kell rendszer, a legfőbb vezetőn kívüli szereplőktől itt mindössze feltétlen lojalitás kell és az önálló gondolkodásra való igény hiánya, ennyi a „rendszer”. A döntéseket nem kell rendszerszerűen előkészíteni, nem kell vitázni, nem kell mérlegelni, nem kell utánkövetni és nem kell szükség esetén korrigálni. Az ilyen rendszer lényege a nem-rendszerszerűség, és pontosan ezt sikerült Orbánnak és a Fidesznek Magyarország kormányzásában megvalósítaniuk. ”
    http://inoffensus.blog.hu/2012/12/17/a_nem-nemzeti_nem-egyuttmukodo_nem-rendszer
    És kézenfekvő a következtetés: nem a Kádár-korszak konszenzusos, népjólétre törekedő rendszere az ideáljuk, hanem Rákosiék egyszemélyi kultusza, arrogáns nyomulása. (csak ahhoz egyrészt ott volt a másik Unió támogatása, másrészt jött 56!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  2. Nem is tudom… Kinek kellett volna HATÁSTANULMÁNYT készíteni az Orbán baráti köréről? Mert valaki (kik) nagyon elmulasztották.. Ezeket a hatalom közelébe sem lett volna szabad engedni!
    Mióta hatalomra kerültek legelőször, azóta tort ül a gazemberség ebben az országban. És még mindig nincs vége..
    Egyhez nagyon értenek. A saját szarukat másra kenni. Hiába a múlt nem volt hiába. Fogva tartja őket..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  3. Ha demokratikusnak nem is, még szalonnának sem, de Kövért azért tuloknak már lehet nevezni.
    Hiszen vezérünk kedveskedett eme becenévvel őt megáldani. Így spontán adódik a kérdés :
    Tényleg ekkora tulok ez a Kövér?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  4. Én egyszerűen azt a kötelet ajánlanám meg neki, melyet ő másoknak felkínált!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  5. Kedves cikkíró ! Ez van. Ha visszagondolok néhány évre, akkor milyen módon hurcolták meg a fenti figura párttársát édesapja miatt. Szerintem alaptalanul, mert ugye itt is idézte ” a gyermek nem felelhet apja tetteiért “. Akkor az úriember, kiállt a nyilvánosság elé, nem félt és lemondott akkori tisztéről. Véleményem szerint ez a figura soha ilyet nem fog és tud megtenni. És még az elit közé sorolja magát !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  6. Ez a megjelenését tekintve is roppant gusztustalan pacák akkor is gyomorforgató lenne, ha nem tudnánk a szélkakasságáról.
    Kövér elvtárs igazi kommunista kutya, aki most a demokratikus szalonna szerepében próbál tetszelegni. Nemcsak bolond, gonosz is.
    Jól illik a Führerhez.
    Csak bízhatunk benne, hogy mielőbb megérdemelt helyére kerül mindkettő: tömlöc, tébolyda (moderálva).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  7. Elmebeteg kommunistábúúl lessz náci szalonna :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  8. Több forrás szerint, a nagypapa a kitüntetett, és nem az 56-os forradalom leveréséért kapta, hanem 1918-1919-es érdemeiért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  9. Mik derülnek ki. Elhullanának ezek az életben, ha saját tehetségükkel kellene boldogulni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  10. Bàrcsak hamvaitól rettegnénk màr !
    :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  11. A Kövér egy hátramaradt kommunista sakál. Az MSZMP tagkönyvét biztosan a páncéljában őrzi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  12. Hiába no, Ha a sz@rból trágy a lesz, kocsin viteti magát! ….. De, hogy már sz@rként is , és nem szippantóval? Hát ez az országunk roppant nagy baja. Már az, hogy több, mint háromszázan őrzik, csak azt bizonyítja, mekkora rakás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  13. Kövér modorával a világ, legszalonképtelenebb parlament elnöke, egy sárgarézkampóval a kézébe, egy subába, a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa mindenképp erre teszi alkalmassá, de csak erre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  14. A sunyi disznószemű, primitív arcú Kövér genetikailag ilyen. Jelleme az arcáról leolvasható. Semmilyen iskola nem tudja elfedni az igazi lényét, erősen korlátozott szellemi képességeit. És az ilyenek egyébként többnyire aljasak is, mert így vesznek elégtételt, amiért az anyatermészet megcsúfolta őket. Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak nemhogy házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  15. És még ő kommunistázik ???? Hogy nem sül le a bőr az arcáról ?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. Szegény nagyapa, forog a sírjában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  17. NANA !!
    NE kommunistázzuk kérem ökegyelmét.
    Ez nem való , mert ő csak egy komcsi volt.
    A ” kommunista ” az egészen mást jelent. Az ucca embere nem nagyon találkozhat kommunistával mert :
    A: vagy kivégezték őket Rákosi komcsijai ,
    B: az USA.-ba menekültek Rákosiék komcsijai elől ,
    és végül
    C: a komcsiktól elszenvedett gyötrelmek hatása miatt utóbb eltikolták kommunista meggyőződésüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  18. Erre a Kövérre csak rá kell nézni, még ki sem nyitja a száját, máris bunkó. ha kinyitja, akkor fröcsög a tahóság belőle. Soha nem volt “kommunista” a családja, hanem akkor ahhoz a diktatúrához alkalmazkodott. Bunkók nem lehetnek kommunisták, legfeljebb képzelhetik magukról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. Kövér esetében ez pont fordítva van:
    Kommunista szalonnából csak demokratikus kutya lehet!
    És lett is!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Hofi: A tiszai ciánszennyezés kapcsán: Biztosan Kövér szájából ment a cián a Tiszába! Lehet, hogy így volt! Ronda modortalan fráter a DICK, az biztos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos