Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lázár György: Lipták Béla levelezőlistájáról 2012. november 1. csütörtök 23:18

  • Hozzászólások(93)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lázár György: Lipták Béla levelezőlistájáról

Lipták Béla egy 76 éves a magyar származású amerikai nagypapa, aki egy internetes levelezőlistát működtet.  Alkalmanként arra buzdítja listája 1470 résztvevőjét, hogy emeljék fel szavukat bizonyos ügyekben, mindehhez Lipták úr előre megírt sablon leveleket bocsájt az érdeklődök rendelkezésére, amelyeket a megadott címekre lehet elpostázni az interneten.

Az Amerikai Népszava a múltban kritizálta Lipták urat lobbi tevékenységéért, de én nagyra tartom Őt. Azért mégiscsak nagyszerű dolog az, hogy valaki érett korban is résztvesz a közügyekben, még akkor is, ha én személyesen nem értek egyet akcióival.  Amerikában szólásszabadság van, a First Amendment védi Lipták urat, szabadon kifejezheti véleményét, és az ilyesfajta szerveződéseknek (grassroots) amúgy is nagy hagyománya van az Újvilágban.

Remélem Lipták úr nem valamelyik magyarországi politikai párt megbízásából fejti ki tevékenységét, mert akkor az lobbizásnak számít az amerikai törvények szerint, és lobbistaként regisztráltatnia kell magát itt Amerikában. (FARA law)  Ezt azért említem, mert nem éppen szerencsésen „Hungarian Lobby”-nak nevezte el kezdeményezését.

Lipták úr legújabb akciójával mozgósítani kívánja az Ohio és Florida államaiban élő magyar származású amerikaiakat, nyomást akar gyakorolni az elnökválasztás kimenetelére, előnyöket szeretne kicsikarni az Orbán-kormány számára.  Nyilvánvalóan, az akció megmosolyogtató.  Még a legvadabb választásmatematikai spekuláció alapján sem gondolható az komolyan, hogy egy ilyen akciónak bármilyen hatása is lehet az amerikai elnökválasztásra.

De van itt egy másik probléma is.  Lipták úr ugyanis igencsak szabadosan bánik a listájára feliratkozottak személyes információival, támogatóinak email címei, nevei, lakhelycímei majdhogynem „szabad préda” bárki számára.  Úgy tűnik Lipták úr még nem hallott „disclosure” szabályokról, nem hallott a személyes adatok védelméről, vagy éppen „identity theft”-ről.

Újabban Lipták úr előre „aláírja” a leveleket (egyelőre csak elektronikusan) hívei nevében.  Nem meglepően egyik levelezője, egy bizonyos Sz. István felháborodott, és azt írja:  “Meglepetéssel látom feleségem és saját nevemet mint aláíró. Annak ellenére, hogy egyetértek a levél témájával nem értem, hogy került nevünk oda elõzetes hozzájárulásunk nélkül? Ha ez valóban egy minta levél, akkor miért volt ez szükséges? …. Ez nem egy petició, amit a HL (Hungarian Lobby) fog beterjeszteni, hanem egy privát levél, aminek elküldése az én privát ügyem.”

Azt hiszem Sz. István rátapintott a lényegre. Az amerikai hatóságok naponta figyelmeztetnek arra, hogy vigyázzunk személyes adatainkra, hiszen mindennaposak az internetes visszaélések.

Én Lipták úrnak nagyon jó egészséget kívánok, és remélem sokáig aktív marad a közéletben.  A “Hungarian Lobby” tagjainak viszon azt ajánlom, hogy gondolják meg, hogy a jövőben részt kívánnak-e venni Lipták úr akcióiban.  Nevük könnyen felbukkanhat olyan petíciók támogatói között is, amelyekről még csak nem is hallottak.

Szerkesztőségi megjegyzés:

Lapunk nagyra tartja Lázár György személyét és írásait, és tiszteletben tartja véleményét, amelynek készséggel helyt ad, és nagyon örülünk annak, hogy az Amerikai Népszavában különböző vélemények ütközhetnek. Ezért nagyon fontosnak tartjuk Lázár György írását. Mivel azonban cikkében megszólította az Amerikai Népszavát, ezért véleménye tiszteletben tartása mellett az alábbi megjegyzést tesszük:

Az Amerikai Népszava nem szeretné, ha Lipták Béla még sokáig maradna a közéletben. Kevés kártékonyabb és pusztítóbb tevékenységet ismerünk annál, mint amit ő folytat. Magyarországnak és a magyaroknak kevesen ártottak többet az Egyesült Államokban, mint a Magyarországot agyonszerető Lipták Béla. Nem azért, mert törvénytelenül végzett lobbitevékenységének bármilyen hatása vagy eredménye lenne, mert annak primitivitása miatt az általa íratott levelek a szemétkukákban végzik. De éppen ezért lejáratja a magyarokat a szélsőséges politikai manipulációival, elfogult és hazug leveleivel, azok primitivizmusával.

Arra Lázár György is rájöhetett saját cikkéből is, hogy Lipták egy gyűlölködő, ostoba vénember, aki ráadásul egy közönséges csaló. Csal akkor, amikor törvénytelen lobbitevékenységet folytat, csal akkor, amikor mások tudta és belegyezése nélkül a nevükben borzalmas leveleket küldözget a legnagyobb amerikai lapok szerkesztőségeinek, a Fehér Háznak, szenátoroknak, kongresszusnak, és csal akkor is, amikor mintaleveleit másolgatva “lobbijának” tagjai levelekkel bombáznak intézményeket, azt a látszatot keltve, mintha ezek magyar származású amerikaiak spontán reakciói lennének. Egy alkalommal Lipták írt egy levelet a New York Times levelezési rovatának, amelyet szerettek volna közölni. Csakhogy másnap még jött harminc levél szó szerint ugyanazzal a szöveggel, különböző aláírásokkal. Emiatt a levelét nem közölték, mert rájöttek, hogy Lipták egy csaló, megrögzött, mániákus elmebeteg és manipulátor. Ilyeneknek sem a New York Times, sem mi nem kívánjuk, hogy még sokáig legyenek a közéletben.

Lipták legutóbbi botrányos csalása az volt, amelynek alapján Orbán bejelentette, hogy Amerikában összeesküvést szőttek ellene. Lipták összehordott hetet-havat annak alapján, hogy a Johns Hopkins egyetemen, ahol Charles Gati is tanít, előadást tartott Bajnai Gordon, és tisztséget viselt Simonyi András volt washingtoni nagykövet, és itt végzett Hillary Clinton egyik tanácsadója, Tom Lantos unokája is. Lipták ennek alapján szabályos feljelentést tett az egyetemen és az egyetem ellen a magyar kormány elleni összeesküvés címén, ilyen tartalmú szórólapokat ragasztatott ki az egyetemen. Arról azonban már nem szólt, hogy ugyanitt előadást tartott Martonyi János, Németh Zsolt és még doktor Schmitt Pál is, akiknek eszerint szintén az Orbán-kormány elleni összeesküvés részének kellene lennie. Előtte Lipták levéllel ostromoltatta a Fehér Házat, hogy Obama ne fogadja az akkori miniszterelnököt, Bajnai Gordont, hanem csak a következő miniszterelnököt, Orbán Viktort, mert ő a magyarok legitim vezetője. Lipták nemcsak tisztességtelen, hanem hülye is. Lipták nevéhez fűződnek az olyan elmés eszmefuttatások, hogy Angyal Pista annak ellenére volt 56-os forradalmár, és rendes ember, hogy zsidó.

Lipták tevékenysége tehát nem ártalmatlan, hanem rendkívül káros, és a legutóbbi példákból kitűnik, hogy nem egy 76 éves kedves nagypapával, hanem egy gátlástalan hazudozóval, burkolt antiszemitával, és csaló manipulátorral van dolgunk, aki lejáratja a magyarokat mindenfelé, és időnként a normális értelmi képességei is megkérdőjeleződnek. Hogy rövid legyek: Lipták egy kártékony gazember. Mentő körülmény, ha nem normális.

Ezért a magunk részéről azt kívánjuk, hogy Lipták minél előbb tűnjön el a közéletből, és azt a mocskos tevékenységet, amelyet több évtizeden keresztül kifejtett, mielőbb felejtse el mindenki, vele együtt.

Bartus László

.

Lipták

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +29 ( 35 szavazatból)
Lázár György: Lipták Béla levelezőlistájáról, 4.8 out of 5 based on 24 ratings

  • Hozzászólások(93)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

93 Reader’s Comments

  1. “Egy ezoterikus nézet szerint Dobogókőn és környékén, a Pilisben található „a Föld szívcsakrája”, azaz „bolygónk dobogó szíve”, ami az ott tartózkodók szervezetét feltölti energiával.[3] Az Ősmagyar Táltos Egyház szerint a szívcsakra a Rám-hegyen, a Ferenczy-sziklánál található; vezetőjük laoszi és kambodzsai lámákat és buddhista szerzeteseket is elvitt oda.[4]

    Az elmélet alátámasztására többek között egy hibásan a dalai lámának tulajdonított idézet szolgál: „A tibeti szemlélet és magatartás a Szent Tudás többi hajtásához hasonlóan a Mindenséget egységben, Egynek látja és éli. Ennek megfelelően az úgynevezett erőközpontokat, csakrákat nemcsak az emberi testben, de például a Földgolyón is számon tartja. A hagyomány szerint a Föld szív-csakrája Magyarország területén van.”[3][5] Hendrey Tibor, a Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ vezetője szerint – aki a láma hét magyarországi látogatása közül ötnek szervezője volt – a láma ilyet nem mondott; már csak azért sem, mert ilyen fogalom a buddhista filozófiában nem is létezik.[6] A dalai láma legutóbbi magyarországi látogatásán egy erre vonatkozó kérdésre elmondta, hogy még a kérdést is „az ostoba kérdések halmazához” sorolná, és ez is „egyfajta Magyarország-központúságú gondolkodást sugall”, „nem mondhatjuk el azt, hogy egy különleges csakra Magyarországon lenne”. Wikipédia

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  2. Szóval Dr. Papp Lajos meghamisítja tényeket nacionalista elvakultságában, amikor elferdíti a Dalai Láma szavait és megpróbálja belekeverni a buddhistákat ebben a náci őrületbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  3. A jobboldal pedig szépen megy a szakadékba és követi a hamis prófétát: http://www.youtube.com/watch?v=51EgEaJ_a7Y

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Ne feledjük el hogy a Doktor Úr azt hirdeti, hogy Nyugat-Európa jelenleg is el akarja pusztítani a magyarokat, és lelkesen toborozta a tömeget Orbán Viktor megsegítésére az első “Béke menetre”. A Fidesz kiszolgálója aki “prófétaként” uszít és gyűlöletet kelt. Orbán “papja”: http://www.youtube.com/watch?v=tP6sMFHk8E8&feature=related

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  5. A Turul keveredik a történelmi egyházak elsősorban a katolikus egyház tanaival, azonban a reformátusok is asszisztálnak ehhez. Létrejött egy sátáni, torz magyarságtudat ami mindenben és mindenkiben ellenséget lát, beteges üldözési mánia, hazug szabadságharc, történelem hamisítás. Az ország és a nemzet lelkének megmérgezése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  6. Eldrad
    “Egy frászt kell, hacsak nem valamiféle pszichopatologiai tanulmányhoz való anyaggyűjtés miatt. Másért nem érdemes, mert ezeken nem lehet röhögni.”
    .
    Itt majdnem együtt van a kettő, igaz, hogy az “alaptanulmány” primitíven unortodox, de éppen emiatt nevetséges:
    .
    “Szétszedték Matolcsyt: „Őt kiröhögni hazafias kötelesség”
    Matolcsy az Orbán által teremtett pártállami kontraszelekció díjnyertes jelképe, kár, hogy nem érzi se ő, se a Gazda az elmebetegségük következményeit – írták a konzervatív Mandiner portál kommentelői a nemzetgazdasági miniszter Heti Válaszban megjelent jegyzete kapcsán. (…)
    .
    A Heti Válasz honlapján nincs lehetőség a kommentelésre, viszont a jobboldali hír- és véleményportál, a Mandiner szemlézte az írást. Többek közt ilyen hozzászólások érkeztek:
    „A totális jobboldali összefogás már megvalósult, a jobboldaliak fogják az arcukat az ámokfutása láttán.”
    „Hát mondjuk azt könyveljük be neki, hogy a NER vezérkarából ő az, akinek jól áll az elmebaj!)
    „Félreértések elkerülése végett: futóbolondokon röhögni csak akkortól illetlenség, ha már be vannak zárva. Amikor az egész nemzet nevében fogalmaznak meg efféle hülyeségeket, akkor kiröhögni őket hazafias kötelesség. Ugyanis ezekkel mindössze annyi baj van, hogy kevesen mernek rajtuk felszabadultan mulatni. Pedig ezen a marhán vihogni kellene.”
    Tovább:
    http://www.168ora.hu/itthon/szetszedtek-matolcsyt-ot-kirohogni-hazafias-kotelesseg-105192.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  7. Miért kell egy ilyen nyilvánvalóan elmebeteg senkiházival ennyit foglalkozni? EZEK
    mind ilyenek.Őrültek. A legjellemzőbb az volt rájuk( és ebben a példában minden
    benne van. )amikor ez az aljas féreg melocco vette magának a bátorságot és arra vetemedett, ez az utolsó briganti hogy RADNÓTI versének egy szavát kicserélte(csecsszopó / csecsemő) ARRA hivatkozva!!!!!!,hogy szerinte a költő is
    igy akarná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Radnóti milliószor magyarabb volt mint ez az egész tetves horda ! A nem tudhatom pedig a legszebb magyar vers,amit valaha irtak.Pláne ,hogy tudjuk miképpen halt meg a költő.
    Ez az általam valaha is tapasztalt legmagyarellenesebb cselekedet.Ez bizony a tökéletes nemzetárulás! ( JÓZSEF ATTILÁRÓL és TERSÁNSZKYRÓL most nem is beszélek) Igaz,szavakkal el sem tudnám mondani. Ezt érezni kell.
    Nos, egy liptákmelocco féle ezt soha nem érezheti! Szánalmas ,hazátlan senkik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. Gedeon
    “a Doktor Úr azt hirdeti, hogy Nyugat-Európa jelenleg is el akarja pusztítani a magyarokat, és lelkesen toborozta a tömeget Orbán Viktor megsegítésére az első “Béke menetre”.”
    .
    Papp Lajos átment szívsspecialistából Táltos-sámánba. Valamiből élni kell pályaelhagyás után is, de pont pogány sámánkodásból?
    .
    A bávatag “Békemenet”-nek lesz folytatása. Döbbenetes pogány-zarándoklat, ezek szerint újra Papp-Táltossal az élen, homlokpánttal és sámándobbal megsegítve, imádkozva a szintén pogány Orbán-Turul-szekta újabb választási győzelméért. Blogbejegyzés részlet.
    .
    “A minap láttam a facebookon a hírt, miszerint már most eldöntött tény, hogy a 2014-es választások előtti este ismét békemenetre kerül sor. Semmi gond! Meneteljenek a fideszbarik (értsd: FIDESZ-barátok)! Ami igazán elgondolkodtató volt az egészben, az maga a közlemény, melyben ezt tudatták mindenkivel a fidesz.hu-n. Íme:
    .
    „Bencsik András: Ma még nem látható pontosan, mikor kerül sor az újabb békemenetre, illetve egynek az időpontja a körülmények ismeretében már sejthető: 2014 áprilisában egészen bizonyosan lesz békemenet; a sorsdöntő választások előestéjén, hiszen akkor ismét szükség lesz arra, hogy a magyarság legjava egy nagy közös zarándoklaton – egy nagy, közös, szakrális eseményen – kérje kimondva és kimondatlanul a Mindenhatót, hogy adjon erőt a folytatáshoz, a sikerhez. Több mint valószínű, hogy az lesz a legnagyobb zarándoklat a politikai cselekvések történetében. És egészen bizonyos, hogy mint már sokszor a történelemben, a magyarságnak ezt a különleges, szent megnyilvánulását is követni fogják majd más népek a keresztény világban, amint a korai középkorban a csíksomlyói zarándoklat is példát mutatott.”
    Folyt.:
    http://www.168ora.hu/blogblokk/hiszek-egy-viktorban-105201.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  9. #
    proaktiv
    2012. november 4. vasárnap
    00:36 Akkor Papp Lajos szervezheti a következő ” béke menetet” az egész világ ellen amelynek “legfőbb célja a magyarság elpusztítása”. katolikus és református papok és sámánok menetelnek közösen a pokolba. A tömeg pedig követi őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  10. A Fidesz Budapest Díszpolgára címmel tüntette ki Dr. Papp Lajost. Ha jól tudom Kertész Ákostól ugyanezt a címet elvették!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Akkor meneteljenek Dobogókőre!
    Hiszen nálunk dobog a föld szíve, vagy nem?
    Élén a vezérrel.
    Talán leadnak pár kilót, mire felérnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Gyerekek.
    Kiajófranc ez a ” Protestár ” meg mán ?
    Megint megtalált minket egy idiótnyik ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  13. Egy szívsebész, nemzeti öntudatból nem operál!
    Fúúúúj!!!
    Vissza kellene venni tőle a dr-i címet.
    Kizárni az orvosi társadalomból.
    Nincs egy agyász, aki megvizsgálja?
    Igaz, a 2/3-ot is vizsgálhatná.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Én azthittem eza a ” csakra izé ” a végbélben van.
    Nade hogy egy hegy ???!!
    ( Géjjza kényszeredetten röhög…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. Geyza
    Kapaszkodj, mert a csakra nem hegy. Inkább az ezoterikusok gödre. Vagy olyasmi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Gedeon
    “katolikus és református papok és sámánok menetelnek közösen a pokolba.”
    .
    Csak meneteljenek közösen a pokolba. Összenő, ami összetartozik. A magyar nagyegyházak produktuma: világbotrány.
    A magyaroknak imáikban azt kellene kérni: A hitetlen papoktól ments meg Uram minket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Geyza!
    Olvastad az egészet?Hát itt már senki nem figyel oda?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  18. Geyza:Nem rólam van szó,hanem erről:Kordonblued:”Ne bagatellizáld el. Leht, és hál’isten, hogy neked olyan magas IQ-d és humorérzéked van, hogy az ilyen sötét alakokban csak a nevetségest látod meg, ugyanakkor, azok akikhez ez patkány szól nem rendelkeznek ekkora intellektussal és – az 56-osokra jellemző módon – az ördöggel is lepaktálnak azért, hogy a magyarországi demokratikus ellenzéknek odavághassanak.
    56-ot akár utalásokkal is fasisztának beállítani az aljasság,vagy az az idiotizmus.Ez is Orvbán szekerének tolása.Nem értem,már a második ember ugrik nekem ez ügyben,látszólag anélkül,hogy olvasta volna az előzetes hsz.-eket

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  19. Tölgy
    Lajos bácsié rég elgurult, a kuruc infón láttam, hallottam már talán 2 éve.
    A jelmeze, a haja a homlokpánttal tényleg röhejes. Hogy süllyedhetett ide?
    Tényleg jó szivsebész volt.” Összerugta a port” már nem tudom pontosan miért, és ezt váltotta ki belőle a sértődöttsége. Őrajta tényleg nevettem, nevetek.
    De fityiszesek imádják ! Őt is….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. Kedves Commandante,

    ez Lipták weboldala, itt minden megtalálható: http://hungaria.org/hal/lobby/

    Üdv., Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Dr. Papp Lajos Sámán prédikál a katolikus templomban! : http://www.youtube.com/watch?v=YLXJHQ91QU4

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  22. A Rovásírásos “HUN Miatyánkot” mondja és mondhatja a templomba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Attilára az volt a jellemző, hogy miközben gyilkolászta a keresztényeket és pogány szertartásokon vett részt, azért néha elmormolt egy “Hun Miatyánkot” amit most a katolikus templomban is hirdetnek. Állítólag, a Doktor Úr szerint valami nyeregre írva rovásírással fennmaradt az utókor számára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Tessék mondani a hunok keresztények voltak? Ezt hunnan tudják? Ha a katolikus egyház engedi a sámánokat prédikálni a templomokban akkor hamarosan létrejön, egy érdekes vallás. ” Ősmagyar-Pogány-Keresztény” vallás. Lipták Béla meg alakíthatja az amerikai tagozatot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. E Hun van ni: http://www.titokzatos_pilis.abbcenter.com/?id=47742&cim=1#

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    T.Tölgy 23,26!
    .
    Dobogókőn van egy hely, amelyet a misztikusok és mítikusok, tehát vallásos katolikusok és a pogány mítoszok követői úgy tizenegynéhány évvel ez előtt együtt díszítettek ki mindenféle ereklyékkel, ikon félékkel, meg sámánista totemekkel. Ezek a középkort és népvándorláskort egybe kotyvasztó “szent emberek” ahol csak lehet azt(at) híresztelik, hogy ez a hely a Föld csakrája, mely állítást Dalai Láma Őszentsége magyarországi hivatalos látogatásán meg is erősített. – Bizony.
    Namost, bár Erdő Péter Esztergomi Bíboros Érsek Úr egyszer már kinyilvánította, hogy a pogány mondák, legendák és szimbólumok [szerintem nem akart bebonákat mondani] nem egyeztethetők össze a kereszténységgel, e törekvése falrahányt borsónak bizonyult.
    Íme egy analógia a történelemből erre az esetre… Az Egyház a csodatételeket, először “hivatalból mindig kétségbe vonja”. majd évekkel, évtizedekkel, sőt évszázadokkal később nem hogy elfogadja, de teljesen magáévá is teszi azokat. Pontosan így történt ez a Torinói Lepellel is és számtalan más csodás jelenséggel… Lurd stb is így lett zarándokjáró kegyhely…
    Visszatérve a szépségében valóban csodás Dobogókőre, baráti körökben évek óta mondom, hogy ott, nem is olyan sokára, előbb utóbb csodának kell történni, mert például, a közelben, majdnem ugyanott, van egy Mária kegyhely féle is szikába vályva, vagy egy szikla mellett, amely vagy könnyezni, vagy vérezni fog… S no lám a csakra csoport környékén egyre nő az események száma – azaz folyik az elkerülhetetlen csoda előkészítése, mert az eddig befektett akarat és energia nem veszhet el!
    Bocsánat, az előbbi mondat kissé materialistára sikeredett.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. #
    tisztelhölgyeimésuraim
    2012. november 4. vasárnap
    10:20 A buddhisták és maga a Dalai Láma is cáfolta, hogy ilyet mondott volna: ” Hendrey Tibor, a Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ vezetője szerint – aki a láma hét magyarországi látogatása közül ötnek szervezője volt – a láma ilyet nem mondott; már csak azért sem, mert ilyen fogalom a buddhista filozófiában nem is létezik. A dalai láma legutóbbi magyarországi látogatásán egy erre vonatkozó kérdésre elmondta, hogy még a kérdést is „az ostoba kérdések halmazához” sorolná, és ez is „egyfajta Magyarország-központúságú gondolkodást sugall”, „nem mondhatjuk el azt, hogy egy különleges csakra Magyarországon lenne”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. tisztelhölgyeimésuraim! A Dalai Lámát a buddhizmust belekeverni a magyar nacionalizmusba nem túl elegáns dolog. Még, ha esetleg van valami magasabb szintű energia Dobogókőn, annak nem az a célja, hogy a magyar nacionalizmust szolgálja. Márpedig jobboldali körökben egyre erősebben terjed az az antiszemita nézet, hogy a zsidók meg akarják szerezni Dobogókőt. Az egész dobokói dologra ráépítették az antiszemitizmust és nacionalizmust.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    Köszönöm Gedeon utóbbi reagálásod és előbbi “linkedet” is.
    Amikor a linkre rákattintottam a képernyőm kisvártatva el is sötétült attól a sötétségől , ami ebből az oldalból árad.
    Annyit azonban még láthattam, ez is engem igazolt, hogyan férnek meg barátságos szimbiózisban pogány és keresztény dogmák… Feltéve, hogy a célnak megfelelnek… Hogy mi ez a cél? A szekularizácó fékezése.
    .
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    Kedves Tölgy!
    Azért a dalai lámáról annyit, hogy ő is csak egy messziről jött ember… akárcsak pápa őszentsége.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Gedeonnak gratulálok, mert nagyon bejött. A fradit megalázni 4-2-re nem semmi. Lehet, hogy jó volt a csapat is, de a kabalaállat is kellett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. T. Admin!
    Kérlek nézd már meg ProTestOrr tíz körömmel összekapart kommentjeit. Érdemes a körmére nézni. Eltévesztette a házszámot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  33. #
    tisztelhölgyeimésuraim
    2012. november 4. vasárnap
    11:02 Azonban Dr. Papp Lajos nem messziről jött ember. Egyébként ha a Dalai Láma támogatná a magyar nacionalizmust akkor nem számítana, hogy “messziről jött ember”! Azonban megelégelte, hogy kiforgatják a szavait és elege lett abból, hogy egyházát megpróbálták a magyar nacionalista törekvések szolgálatába állítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Dobogókő a magyar nacionalizmus zarándokhelye, mennek oda Sámánok, táltosok, katolikus és református papok és hirdetik a magyar felsőbbrendűséget. Lehet.hogy az eredeti cél nem ez volt, de ez lett belőle. Az Echo TV is ezt harsogja. Szegény lámák pedig nem tudhatták, hogy néhány mondatukat kiforgatják és erre hivatkozva építik a magyar felsőbbrendűség újabb bástyáját. A másik ilyen őrület a Turul kultusz, de ide sorolom a Szent István kultuszt is. Ezeket pedig mind egybe mossák és kijön belőle egy nagy trugyi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Parlament, korona – sámántáncos – KDNP-sek – röhejjjjjjj!
    Megérjük, hogy a templomban is sámándob fog szólni, az orgona helyett.
    További katyvasz: Fidesz – csuhások, térdre, imához – pápai kézcsók!
    Ilyenek vezetik Szent István országát, ki Európából, egyre távolabb a Nyugattól, talán Félázsiába, de lebutítva, megkeverve a híveket, az egészen biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Aki pedig nem akar részt venni ezen kultuszok építésében és ellenségképek gyártásában azt le hazaárulózzák, vagy le zsidózzák még akkor is ha nem az. Számukra mindenki hazaáruló és mindenki zsidó aki nem hajlandó enne a gyűlőlködó hordába beállni. A sámánokat, táltosokat , katolikus és református papokat egybe forrasztja a gyűlölet, ami egy hamis ellenség képre épül: ” “Mindenki rosszat akar a magyaroknak, mindenki el akarja pusztítani a magyarokat”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. #
    csakén
    2012. november 4. vasárnap
    13:17 A Fő Sámán Papp Lajos rendszeresen beszél a történelmi egyházak templomaiban. Majd visz magával sámán dobot is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Kordon Blued!

    Melyik házszámot, a tiédet, vagy az AN-ét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  39. Gedeon
    Popper Péter:
    “Akiben zűrzavar van, zűrzavart hoz létre a környezetében.”
    Hát a mostani, minden sarkon álltak már párt tagajaiban és az őket támogatóikban akkora zűrzavar van, hogy az már inkább katyvasz!
    Fideszben összeállt az MSZMP és a KISZ, és ők akarják az MSZP-re varrni az MSZMP bűneit – aki ezt beveszi, hát az sem 100-s, de hogy leng egy deszkája az tuti.
    62 évesen menjen mindenki nyugdíjba! OK, de akkor nagykövet, képviselő is,
    pl. Wittner mámi, Rubovszky,stb.
    Jövő héten az eladósításról vitáznak a Parlamentben!
    Remélem lesznek akik elmagyarázzák pl. az ott lévő ellenzékiek, hogy a mostani piaci kamattal hogyan is adósítják az országot az IMF kedvezményes kamatú hitele helyett 3xbóvlisék!
    Így vezetik meg ezt a hülyére vett, lealázott népet, mert mindent bevesznek tőlük.
    Megőrizzük a mnyp-t, mert eltőzsdézték: már ez is zavaros volt, hiszen, ha eltőzsdézték volna, nem tudtak volna 3 ezer milliárdot ellopni, majd eltőzsdézni…Pedig sokan elhitték.
    Gyurcsány őszödije miatt égett a város – most a pávatánchoz tapsolnak.
    Nem leszünk az EU gyarmata – de ne vonják meg a támogatási pénzeket, mert kell a Köz(gép)társaságnak!
    Stb., stb., stb…..Ezért mondom, hogy csak a buták, csak a Fidesz=2/3!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. csakén!

    Minden szavaddal egyetértek,csak az utolsó mondatoddal nem:akik szavaztak rájuk,
    az csak 1/3 volt, a 2/3 ettől lett a parlamentben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. Akko’ pontosítom a beírásom:
    Az ő számításaik szerinti 2/3 – mert, mint ismeretes, jobbkézék a számokkal mindig “hadilábon” álltak)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Stumpné Bekes Margit

    Lipták Úr! Ha segiteni nem tud a magyaroknak,akkor legalább ne ártson nekik!Ha annyira elvakult Orbánnal és annak rezsimjével szemben,akkor jöjjön Magyarországra és viselje el annak törvényeit,tetteit! Nagyon gyorsan visszahúzna befogadó hazájába! Ezt ne felejtse el,hagyjon bennünket békén! Tűnjön el gyorsan !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    dr.Papp Lajos hol a francban szedte össze ezt a sok baromságot?
    Hogy nem a MARXIZMUS LENINIZMUS ESTI EGYETEM, Filozófia és Esztétika tanszékein – melynek . p a d j a i t . a Villányi úti, akkor még (70-es-80-as évek) új, modern épületében . k o p t a t t a – annyi bizonyos…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos