Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Van még valami? 2012. november 27. kedd 22:11

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Van még valami?

Kár, hogy nem látjuk megöregedni ezt a Fidesz-csapatot! Tudom, hogy súlyos perverzió, de én szívesen elnézegetném a koros Selmeczi Gabriellát és nélkülözhetetlen kis segítőjét, Szijjártó papát, amint éppen a 2020-as évek gazdasági, kulturális és egyéb kihívásaira adott nagyszerű Fidesz-válaszokat magyarázzák a szájtátva figyelő népnek.

Kár, hogy hamarosan kénytelenek lesznek a szorgosan összegyűjtött közpénzhegyek közé elbujdokolni, és ott megöregedni csalódottan, sértődötten és rohadt gazdagon.

Ma reggel feltűnően enyhe szél fújt, nem beszélve a Napról, ami kisütött négy hét ködben bolyongás után, és mindennek egyáltalán nem voltak politikai okai, még szerencse, hogy vannak ilyen területei az életnek, a kutya például tök jó kontroll, mert minden, de minden cselekedete független a magyar valóságtól.

Kár, hogy ötmilliárd év múlva ennek az egésznek vége lesz, és a terjeszkedő Nap megeszi a földet. De érdemes-e addig pedálozni?

Van még valami, amit ezek a mostani kisstílű adócsalók nem csesztek el?

Mármint a mai reggelen kívül?

Nem tudom például, hogy a Fidesz-frakció mennyit fizetett Gyöngyösi képviselőnek, aki a Jobbik nevű nyilas pártot erősíti, és a minap arról értekezett a magyar országgyűlésben a gázai konfliktus kapcsán, hogy talán ideje lenne regisztrálni a parlamentben és a kormányban ülő zsidó képviselőket, – és ezt már én teszem hozzá – egy esetleges későbbi begyűjtés végett.

Természetesen nincs abban semmi meglepő, hogy egy nyilas párt nyilas képviselője úgy beszél, mint egy nyilas, de az időzítés tökéletes volt. A Fidesz éppen megszavazta Európa legszégyenletesebb választási törvényét, amiben biztosítja, hogy tisztességes választások ne lehessenek az országban, és ha már nem lesznek 2014-ben, akkor évtizedekig maradjon ez az állapot, mert a magyar paraszt nyíltan szavaz, a magyar értelmiség pedig, ha lehet, még nyíltabban. Egy rossz vicc az egész, ráadásul a párt éppen arról tárgyal, hogy megvásárolja az egész választási informatikai rendszert működtető céget is, nehogymá’, szóval folyik a keleti nyitás, Azerbajdzsán a mi legnagyobb barátunk, egyben szellemi vezetőnk is, rohamosztag készen áll, minden független intézmény élén pártkretének, mi történhetne még?! – kérdezi magától a fékezhetetlen agyvelejű Orbán, és akkor eszébe jut, hogy esetleg a nép, a végtelenül elkeseredett, de még mindig apatikus, közönybe tunyuló, gyáva és unott nép esetleg felkapja a fejét a választási regisztrációról szóló bekezdés hallatán. Ekkor, és pontosan ekkor felszólal Gyöngyösi jobbikos képviselő, és zsidózik egy akkorát, hogy a Hamasz aktivistái elpirulnak szégyenükben, amiért ilyesmit nem tudtak kitalálni.

Zsidózik és élvezi a hatást.

A hatás az, hogy a sajtó már megint nem a lényegre figyel, hanem erre a primitív antiszemitizmusra, ami ugyan veszélyes és káros, de korántsem annyira fogja tönkretenni az országot, mint a Fidesz államcsínye.

Az orbánizmus éltető eleme a náci beszéd, ami mindig a megfelelő időben hangzik el, és mindig ki lehet kelni ellene, ahogy most is jönnek majd a dörgedelmes beszédek a kormányirodától, hogy minden antiszemitizmustól, nácizmustól, a múlt sötét erőitől elhatárolódik a párt vezetése, nem kevésbé a kormány, élén Orbán Viktorral, aki annyira elhatárolódik, hogy az már szinte homlokráncolással egyenértékű, és akkor a nép majd örül, hogy milyen rendes emberek ezek, mert ugyan lopnak, mint állat, korruptak, gyűlölik a demokráciát, a kultúrát, az értelmiséget, a munkást, a parasztot, a munkanélkülieket, a nyugdíjasokat, az egyetemistákat és a középiskolásokat, de a zsidókat speciel nem.

Hogy egy antiszemita párt a parlamentben lehet, az mindannyiunk szégyene.

Mégis azt állítom, hogy a Fidesz sokkal nagyobb veszélyt jelent az országra, mint bármelyik operettnáci. Gyöngyösi képviselő persze nem azért ilyen sötét, mert a kormánypárt lefizette, hanem önerőből, saját forrásból építette fel személyiségét a mostani szintre, lett belőle öntudatos és védett személy, aki szavazatával nap mint nap dönthet Magyarország sorsáról, ilyeténképpen joggal érezheti fontosnak magát. Önerőből lett egyszerű, akár az ék, munkássága elismerést nyert a képviselői státusszal, és mint a mellékelt ábra mutatja: beszélhet is, ha szót adnak neki. Tömegeket képvisel.

Amikor Orbánék a múlt árnyai, a múlt sötétsége ellen harcolnak azt csak és kizárólag azért teszik, mert zavarja őket a jelen sötétségének kialakításában, megszilárdításában. Nem kellenek nekik erős nácik, mert nekik gyönge nácik kellenek, akikkel lehet riogatni, akik elől hozzájuk lehet menekülni. Megijednek, ha a Jobbik erősödni kezd, de még jobban megijednének, ha a Jobbikot végre betiltaná a – még valamennyire – független magyar bíróság, vagy ha csak simán kihullanának az országgyűlésből az érdeklődés teljes hiánya miatt. Ahogy ’98-ban a MIÉP, úgy most a Jobbik biztosítja a politikai szörnyet, amihez képest lehetnek demokratikusak, haladók és jó fejek. Mert nácik nélkül a Fidesz annak látszana, ami. Egy totális uralomra törő, embertelen és gátlástalan hatalmi gépezetnek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (190 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +291 ( 315 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Van még valami?, 4.9 out of 5 based on 190 ratings

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

48 Reader’s Comments

  1. Nagyon jó. Minden szó helyére került és a siralomvölgy pillanatnyi keresztmetszetét mutatja. :) :’(((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +69 (85 szavazatból)
  2. Mélyen egyetértek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (75 szavazatból)
  3. Csillagos ötös!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (72 szavazatból)
  4. besztof PKI.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (42 szavazatból)
  5. Már hogyne látnám megöregedni ezeket?! ‘89-től követhető ez a rapid demencia. Meg hogy a kutyám cselekedete független lenne a magyar valóságtól? Hát, én ezt nem így látom: minden nap szétszedi a kukát, mire haza érek!
    A cikk viszont pazar, minden más szava ott van, köszi! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (52 szavazatból)
  6. …….es a pont!!!! az utolso mondat, koszonom! Legalabb annyira “odavagyok
    magaert es szavaert” mint Bartus Laszloert!
    Boldog vagyok, hogy lassan 4. eve nem elek otthon! Elotte is idegesito 8 evet eltem meg, ahogy ez a kormany akkor ellenzekben hergelte a nepet, de amit most muvel az hanyingert es a tehetetlensegbol adodo eros szivszorito mely haragot gerjeszt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (56 szavazatból)
  7. Para nélkül nem – csakis Parázva lehet elviselni!(bár miért is…?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (32 szavazatból)
  8. Gratulálok! Minden szavával egyetértek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (48 szavazatból)
  9. A helyzet tökéletes elemzése. Tényleg ennyire kilátástalan a helyzet? Egyszer már “disszidáltam, 1977-ben, 4 éve úgy éreztem, “hazajöttem” Tévedtem, ez rosszabb, mint annak idején. Érik az ideje, hogy visszamenjek választott hazámba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (40 szavazatból)
  10. Nagyon jó cikk!Jó látod az ok-okozati összefüggéseket, időzitést,a szarházi,tolvaj elit cinizmusát,szociális érzéketlenségét,bebetonozott jövőkép,amig cs.a nap és a naprendszer bojgói elnem pusztúlnak pár millrd év múlva..ez a primitiv gondolkodásmód e honba valószinüleg így is marad.Siralmas valóság,hogy élhetetlen patkányfészek az ország.Az önámítás/önbecsapás, már,már 1ócska szinmű,bohózat..a tragédia cs.az,h.jelentős tömegek az embertelen szivatások,csalások,lopások ellenére sem ismerik fel az ŐRÜLETET.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  11. Én csak azt kérdezem, egy ilyen(!) választói törvény megszavazásakor mit is keresnek demokraták a parlamini épületében.

    Asszisztálnak? Eljátszák, hogy ez valamiféle demokratikus, parlamenti többséggel megszavazott törvény?

    Persze ettől függetlenül egy ilyen (keményen antiszemita) kijelentés után, szintén kérdés, hogy miért marad értelmes ember az épületben. Aki bennmarad, az komolyan veszi a bohóckodást.
    Akik pedig komolytalan dolgokat komolyan kezelnek… hát vicces ha “képviselőknek” nevezzük őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (37 szavazatból)
  12. Hungarian citizen

    Es nem hatalomra tortek ezek, nem harcban foglaltak el. Nem. Az aldott (vegtelen szar ostobasagu) magyar szavazopolgarok adtak nekik erre felhatalmazast. Ha a keses gyilkosnak adok egy leanyanya-otthon igazgatoi posztot, akkor tudom mi lesz, ha egy piromanra bizom az olajfinomitot, tudom mi lesz. Ezekrol is tudni lehetett, hogy kicsodak, micsodak, honnan szalajtodtak. Az az egy tart optimista hangulatban, hogy az a sok senki, aki rajuk szavazott mar mind munkanelkuli, fedelnelkuli, tan mar a nagy reszuk ehen is halt :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (35 szavazatból)
  13. “A hatás az, hogy a sajtó már megint nem a lényegre figyel, hanem erre a primitív antiszemitizmusra, ami ugyan veszélyes és káros, de korántsem annyira fogja tönkretenni az országot, mint a Fidesz államcsínye.”
    .
    Ez, finoman szólva is, logikai bükfansz, möszjő, A náculás, a náculat éppen hogy az államcsíny, tehát a “lényeg” része. A Fidesz és a Jobbik ugyanannak a szarból tapasztott gólemnek a két lába (a KDNP meg, ami közbül fityeg). Azt állítani tehát, hogy a ganéság célja elterelni a figyelmet a ganéságról, annyi, mint arról elmélkedni, hogy az egyik lábbal való lépés csak arra való, hogy elterelje a figyelmet a másik lábbal való lépésről. És viszont.
    Zsurnalisztikai fogásként persze elmegy, mert azt a látszatot kelti, hogy én, az írástudó bezzeg átlátok a szitán. De szita nincs is. Csak intellektuális mísz van.
    Ja, és “primitív antiszemitizmus”. Az efféle fordulatokat nevezik pedig a leglilább körökben tautológiának. Ugyanis, ami antiszemitizmus (és társdiszciplinái), az csak és kizárólag primitív lehet. Egy antiszemitizmus (és stb.) soha, még egyszer, soha nem lesz, mert nem lehet finoman cizellált, nagyívű és elegáns, magasröptű és kifinomult, mert az ilyesmi az ember mint species legbüdösebb, legsötétebb, legnyirkosabb ősmocsarában tenyészik. (Ilyenformán tehát az egyetlen, ami valóban megkülönbözteti az embert az állattól, ha a negatív tartományban is.)
    .
    “Mert nácik nélkül a Fidesz annak látszana, ami. Egy totális uralomra törő, embertelen és gátlástalan hatalmi gépezetnek.”
    Újabb bükfansz, möszjő. A nácikkal, a nácik leplezetlen támogatásával, mi több, a náci lényeggel való azonosulással együtt, ugyan mégis, mi a kórságnak látszik a Fidesz? Bébitápszernek talán? Akácvirágnak? Netán pisztrángötösnek? Vajon nem a náculat teremti-e meg éppen a Fidesz “embertelen” arculatát? Dehogyisnem. A nácik nélkül a Fidesz ma csak egy Ödesz, egy öreg demens szibariták vidéki legényegylete volna. A Fidesz pont hogy a náci vonulatnak köszönheti, hogy az, ami, “egy totális uralomra törő, embertelen és gátlástalan hatalmi gépezet”.
    Persze, ez a tiráda is csak szólam, közhely, frázis, szajkózás. Ilyesmit leírni csak arra jó, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy az újságírónak nem jut eszébe semmi.
    Ez kínos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (53 szavazatból)
  14. …és nem csak a választási törvényről terelték el ezzel a figyelmet, hanem az Orbán-rezsim leváltására irányuló ÖSSZEFOGÁS-téma napirenden tartásáról is !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  15. taotológia
    Pedig most mélyen egyetértek Parával. Mivel szerintem is TERELÉS, és bizony kell a fizeSSnek a még nála is nyíltabban náci szervezet, hogy ahhoz képest elfogadhatóbbnak tüntesse fel magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  16. Közben ugye azt is megtudtuk,hogy még új közlemény megírására sem vették a fáradtságot. Egy korábbi incidensnél már leadott közleményt hasznosítottak újra..
    Ez nem homlokráncolás hanem gúnyos fintor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  17. Bár már egyre ritkábban teszem, de ilyen írások olvasásáért még mindig érdemes visszatérnem az AN-hez…
    Ezt sajnos nagyon fején találta Para Kovács, attól tartok, nagyon…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  18. taotológia érvei azért szerintem megfontolandók. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  19. A cikk nagyon jó, minden szava kincset ér. Egy kérdésem van csak, és esküszöm, félve teszem fel, mert már látom, hogy mit fogok kapni ezért…előrevetítem, semmilyen szempontból nem elfogadható egy ilyen Gyöngyösi féle baromállat ostoba felszólalása tartalmilag.

    És a kérdés: az teljesen hihetetlen, hogy esetleg nem a nyilas náci irányból lett betolva ez a téma? Én néha nehezebben hiszem el, hogy ennyire buta, ostoba tahók ülnek azokban a székekben mint azt, hogy ez egy nagyon okos kampány része is lehet akár…nem vagyok fideszes, nem vagyok mszp-s se, igazából semmilyen nem vagyok már, fáradt vagyok, fásult, mint egy falhoz csapott szerető, akit megcsaltak, megaláztak, kihasználtak, hülyének néztek, állatnak tekintettek, majd a végén röhögve kidobtak. Nem politikai indítattásból kérdezem, és nem akarok állítani semmit, kérdezek szimplán.

    S mindössze azért vetem ezt fel, mert sajnos a mai magyar politikában szerintem már minden elképzelhető, megjegyzem, mindkét változat éppolyan mocskos és undorító, de bármelyik félről, felekről el tudok képzelni bármit már. A nácikról éppúgy, mint a nem nácikról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  20. Hetek óta olvasgatom a ragyogóbbnál ragyogóbb cikkeket a lap kitűnő szerzőgárdájától PKI-tól, Buják Attilán át Bartus Lászlóig bezárólag.
    Minden cikk a mai Magyarország egy-egy metszetének szomorú látlelete.
    Mi olvasók – már úgy gondolom a tisztességes többség – ezeket rendre elolvassuk, és mélyen egyetértünk velük.
    De hogyan lesz ebből kilábalás?
    És itt nem indulattól fűtött véleményekre – bármennyire is érthetők és megmagyarázhatók – gondolok, hanem végig gondolt, megvalósítható cselekvési programra, vagy programokra.
    Olyan kivitelezhető tervre, amely a létező valóság minden elemét figyelembe veszi.
    És nem csak azt ami ma van, hanem ami még jön, vagy ami még nagy valószínűséggel jöhet. Ami számba veszi a társadalom mély apátiájától kezdve, a média átpolitizáltságán keresztül ezt a fertelmes választási regisztrációs rendszerig mindent ami a jelenlegi politikai hatalom legyőzhetőségének útjában áll.
    De jó lenne egy ilyen kivitelezhető és végiggondolt, minden mozzanatában kidolgozott, reális, mozgósító erővel rendelkező, a cél elérésére alkalmas programot olvasni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  21. caretero
    A hazugságtól megtisztított látásmód megteremtése az első lépés a kivitelezhető terv alkotása irányába. :)
    Másrészt az alkalmas program publikálásának az időpontja a belső stratégiájának fontos része, hogy az ellenfél reakcióidejét ne rövidítse, sőt … :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  22. Látszik, hogy minden alapos tervezés, hatástanulmány alapján ídőzitett események láncolata. Ne gondoljátok, hogy az Orbánék képesek lennének ezt így megtervezni. Ehhez komoly elkárhozott tudósok sokéves tervező munkálya szükséges, hogy egy forgatókönyvszerü társadalmi eseményeket előre tervezzenek. Erre csak a Vatikán képes, aki az aljas dolgokat megtervezi, hatalomrasegíti az eléggé aljas hataloméhes gazembereket, majd a felszínen magukat tisztára mosva erkölcsről papolnak. A nép meg a csontot rágva morog egymásra.
    Mindíg megeszik a zemberek. Para lásd meg a fidesz mögötti erőt is!
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  23. Hamarosan csúfos módon bukni fog a tetű mocskos féreg orbánc.
    Csak kivárni nehéz. Mint amikor a víz alatt van az ember, levegő nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  24. Nagyon jó, sajnos akàr igaz is lehet !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  25. Orban oriasi karokat okoz , semmihez nem ert csupan a foci a foci a foci ez az elete . Mondjon le takarodjon el a politikabol es a par ezer milliardos vagyonabol csinajon Barcelonat a Felcsut Viktor Football Clubbol. Jatssza el Roman Abramovicsot vegul is Orban hasonlo vagyonu . Focihoz sem ert csupan szerelmes a jarekba ami nem lenne alaphelyzetben problema . Orbant es hordajat minel elobb takaritja el a nep annal hamarabb kezdodik a fellendules. Ha marad menekuljon mindenki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  26. A helyzet sokkal rosszabb , mint ahogy “Para” hiszi. Nem volt itt időzítés, nem akartak elkenni ezek semmit. Egyszerűen felnőtt egy ilyen vérbunkó új nemzedék, mint a jobbikosok összessége. Se szülői példa, se történelmi ismeretek, se tolerancia, se tanulság. Üres zsebű, hatalomra kiéhezett, bugris alja nép , aki megtalálta az “övéit”, s Magyarország 5%-nyi ,agyilag selejtes, amúgy lenullázott, szerencsétlen, ok-okozati összefüggéseket nem elemző töredéke parlamentbe juttatta e legrosszabbik “Jobbik”-ot.Sajnos a FIDESZ féle irányítást ill. tervszerűséget én azért nem feltételezem, mert egyrészt “Sanyibácsi”-val értek egyet, másrészt “ezek” önmaguktól ilyen eszement, szűk látókörű képviselők. ( Jó lenne egy képviselői normatívát is felállítani, nyilván az ilyenek kihullanának.. én kérek “elnézést” egy ilyen Novák Előd nevű pártvezértől.. )
    Egyébként nem kell elkeseredni..miért baj ez a regisztráció ? Sokkal rosszabb intézkedések miatt lehet keseregni. Tessék szíves regisztrálni’ OSZT SZAVAZNI, LEVÁLTANI EZEKET. Én nem akarom elhinni, hogy ez a rendszer ” A EMBEREKNEK” JÓ. Tessék bemenni a szavazófülkébe, s ott forradalmat csinálni ! Leváltani ezeket. Érdekes, hogy most mennyien vannak/vagyunk a fentiek szerint egyet értők..Remélem már “csak 550-et kell aludni (kb. annyi van a 2014-es választásig :-)), s eltűnik e rémuralom. Ha meg 2/3-ad magyarnak megint jó lesz ez a rendszer, nos akkor : nagy a baj ..
    Jó lenne persze előbb felébredni e rossz álomból..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  27. Azért jó ez a cikk, mert ez a valóság és ezt logikusan kikövetkeztette a szerző! Valóban a Fidesz és a Jobbik olyan mint egy mérleg és kényesen vigyáznak, hogy mindig megfelelően ki legyenek egyensúlyozva egymással.
    Gyöngyösi beszédére adott válasz már eleve igazat adott a szerzőnek, hiszen ilyen sunyi, álszent, elkenő választ nehéz lett volna államtitkár úrnak önerőből kiagyalnia. Felépítették rendesen, úgy ahogy ez megvan írva a nagykönyvben. Mehettünk tüntetni csillaggal a mellünkön, mint a birkák. Ők meg markukba röhögve dörzsölik a kezüket, hogy közben – megalapoztuk a legközelebbi választási győzelmünket az áthajszolt regisztrációs választási törvénnyel. Jó ez a munkamegosztás a jövőre vonatkozóan is, hiszen amennyiben valami belpolitikai gubanc keletkezik , akkor a Jobbik zsidózik egy jóízűt és máris sínen van megint a kormánypárt.
    Azok akik az ügyészségen próbálják feljelenteni a Jobbikot , ahol Polt Péter a főnök -Orbán legmegbízhatóbb csahosa-, azok pofára fogna esni, hiszen ő nem fogja szétválasztani azt ami összetartozik. Nyugodtan tudomásul veheti mindenki,hogy a Fidesz és a Jobbik összetartoznak, vagyis házasságban élnek, ahol sok a perpatvar, de lényeges kérdésekben mindig egyetértenek.
    Remélhetően az Unió észreveszi már végre, hogy Orbán és bandája a szervezet első számú ellensége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  28. kekec
    2012. november 28. szerda
    09:31
    kekec, na szóval. Ugyan miért szorulna rá Orbán, hogy elterelje a figyelmet? Egyrészt, kinek a figyelmét? Másrészt mi a rossebet kockáztat, mert mi a tököm történik, ha nem tereli el a figyelmet? Juhász Péter megborotválkozik? Az LMP megveszi előle az utolsó szalámis szendvicset a parlamenti büfében? A koronaőrök elvétik a lépést? Utcára megy megint az a hatmillió, akit mostanában amúgy is mindig az utcán esz a fene? Megint begyönnek a kéksisakosok? Vagy fékezhetetlen bolsi kommentelők újabb idétlen gúnyneveket agyalnak ki neki? De most komolyan, mondd már meg, mitől kéne félnie, ha egyszer véletlenül nem terelné el a figyelmet?
    Noch dazu, tényleg azt feltételezzük Orbánról, hogy kolerával tereli el a figyelmet a vérhasról? Pestissel a feketehimlőről? Mert ha igen, ha ennyire hülyének nézzük, akkor mire vagyunk így beszarva? Akkor inkább banzáj, hiszen az első anorexiás bölcsészlány simán lenyomja csuklóból két hányás között.
    Mit nyerünk azzal, ha elhitetjük magunkkal, hogy Orbán csak egy ujjal képes klimpírozni a billentyűkön? Úgy nem kell tudomást vennünk arról, hogy valójában egyedül játssza bármelyik virtuóz négykezest? Pedig nem ártana szembenéznünk ezzel. Akkor talán nyílna némi esélyünk meghallani a mostanra már fortissimóban harsogó igazságot.
    Vagyis hogy mit számít, de tényleg, ha elfogadták a választási törvényt? És mit számít, de tényleg, hogy milyen ez a törvény? Jó törvény. Még nincs benne a lex Gyöngyösi.
    Hát nem édesmindegy, bakker, hogy miféle választás lesz, vagy nem lesz egy fasiszta országban? Ezek után múlik-e bármi is egy választáson? Már rég eldőlt minden.
    Mert minden, ami itt történik, minden ugyanannak a játszmának egymást erősítő egy-egy része, minden ugyanabba az irányba mutat. Semmi sem véletlen, semmi sem terelés.
    De megmondom én, mi a terelés. PKI általatok agyonhozsannázott cikke.
    Pedig tudna jót írni, de nyilván olcsóbban jön ki, ha reggel még fogmosás előtt csak benyúl az újrahasznosító dunsztosba, és kiveszi belőle az aznapi penzumot. És leírja nektek azt, amit ti már leírtatok, százszor is, és jobban is; de csak zsenizzetek bátran.
    Csak aztán ne csodálkozzatok a megvezethetőkön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (18 szavazatból)
  29. novoter
    Miért kérdezed “félve”? Teljesen jogos, és Para erre válaszolt, amikor terelésnek nevezte a dolgot. Így most Amerika és Európa EZEN háborog, csámcsog és tiltakozik – azaz a gumicsonton, amit szándékosan vetettek eléjük a választási törvény elfogadásának napján. Enélkül ugyanis azt kellett volna kifogásolni.
    Egy napos késéssel a kormány is elhatárolódott – tehát a mosakodás és a saját fasizmusuk relativizálása is megindult.
    Orbán tehát jól számolta ki a reakciókat. Így most előadhatja magát, mint a demokrácia védője, a hőst a végvárakban, felteheti a kérdést, hogy Jó, velem ezer bajotok van, de tényleg EZEKET akarjátok helyettem?
    Ez a téma olyan, mint a térdreflex: ha megütik, kénytelen vagy kirúgni – és hát tényleg nem lehet szó nélkül hagyni. De össze kellett volna kapcsolni a kétfajta tiltakozást. Mert így az egyik szemétség elfedi a nagyobb szemétséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  30. taotológia
    A fenti válasz neked is szól. Vedd számba, hogy ki mindenki tiltakozik egy LISTÁZÁSI javaslaton, és ugyanezek nem szólaltak meg ugyanilyen súllyal egy másik listázási kötelezettségről – az általános választójog tömeges megvonásáról. Mert most éppen SENKINEK nincs Magyarországon választójoga, tehát mindnyájan bűnözők vagy elmebetegek vagyunk – ugyanis eddig csak ilyen okból lehetett a szavazástól eltiltani. Ezen nem változtat, hogy “kérelemre” listába vesznek! Röviden: a KÜLFÖLD figyelmét terelték el a demokrácia végleges lerombolásáról, a nagy mű befejezéséről.
    Onnan tehát nem várhatunk segítséget. Sajnálom, nem győztél meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  31. Tehát még egyszer kiemelve a lényeget:
    Jelenleg Magyarországon SENKINEK SINCS VÁLASZTÓJOGA! Az egész néptől megvonták és majd csak kérelemre “regisztrálnak” újra választópolgárként.
    Az alapvető demokratikus jogtól fosztották meg a népet, úgy kezelték, mintha kollektív bűnös lenne, vagy elmebeteg.
    Nem akarom lebecsülni a jobbikos mocskosságot – de azért nem kellene erről a mocskos húzásról sem megfeledkezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  32. Kekec
    “Tehát még egyszer kiemelve a lényeget:
    Jelenleg Magyarországon SENKINEK SINCS VÁLASZTÓJOGA! Az egész néptől megvonták és majd csak kérelemre “regisztrálnak” újra választópolgárként.”

    Ezt csak így a képünkbe vágod? Még ilyen szárazon nem is gondoltam végig a dolgot. Igazad van. Nem vagyok választásra jogosult, mint a köztörvényes bűnözők.:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  33. Az írás tetszett. Én egy kicsit azért másképp látom a dolgokat. Nem úgy nézem, hogy terelés, hanem úgy, hogy a náci választási törvényhez szervesen illeszkedő, kirekesztő zsidózás, kommunistázás és cigányozás folyik a parlamentben. Súlyosbító körülménynek tekintem. Aki nem úgy gondolkodik, ahogy ők, az vagy cigány, vagy zsidó, vagy kommunista. Hitlerizmus ez kérem. “Vegytiszta”, Bartus úr szavaival élve, csak ő a kapitalizmusra írta. Persze olyan szempontból terelés, hogy addig sem figyeli a jónép? a tolvaj kezét. Meglátjuk kivezetik-e januártól a parlamentből a nácikat, vagy csak az MSZP-seket. Tippeljetek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  34. Hajlok rá, hogy taotológia, higgadt fejjel átgondolt megjegyzései valóban helyesek, mert ugyan a cikk azon gondolatokat fejezi ki, amelyeket mindenki megfogalmazhatott már magában, ha átlát a szitán, de a logikai konstrukció mégis hibás. A Fidesz-KDNP és a Jobbik nyilvánvalóan egy olyan párost alkot, amelyben az Orbán által alakított szereposztás jelenik meg. A Jobbik mondja ki először azt, amit az Orbán-Semlyén duó a kormányzati programjába és a terveibe felvesz, majd a szükséges időeltolódással meg is valósít.
    A Jobbik és a Fidesz-KDNP vezető alakjai, egymást teljesen értő és elfogadó elvbarátok, a különbség csupán az indíttatásukban, a helyzetükben és a radikalizmus fokában mutatkozik meg.
    A kommunikációs hadviselés, az elhallgatás, a figyelemelterelés, a dezinformálás, a hangsúlyok ide-oda való áttétele központi helyet kap persze, de a nácizmus egyre élesedő megjelenése szerintem sem az elterelést szolgálja, hanem az általuk takargatott célok mind kendőzetlenebb módon való megfogalmazását és társadalmi elfogadtatását.
    A Fidesz-KDNP pedig már olyan messzire ment el a tisztességes ellenzékiségtől és kormányzástól a demokratikus viszonyok nyílt felszámolása irányába, amelyből eredően semmi kétségünk sem lehet afelől, hogy éppen maga Orbán az, aki a Jobbikos szerepek leosztója.
    Végezetül teljesen hibás, sőt felelőtlen honpolgári felfogás az, amely Orbánt hülyének, agyamentnek, parasztsuttyónak, dilisnek stb. tekinteni. Orbán éppen ellenkezőleg, hideg vérű, logikusan gondolkodó, az embereket jól ismerő, azokban rokonszenvet ébreszteni tudó, gátlástalan, kalandor személyiségű politikus, aki a tettek embere, a központi, mindent kézben tartó kulcsfigura, aki semmiféle kihívástól nem retten vissza, és abszolút hűséget követel a maga, a pártja és a kormánya irányába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  35. Cikkem a sargacsillag elohozatalarol szol angolul.
    http://drmandler.wordpress.com/2012/11/29/never-again-a-brief-case-against-the-yellow-star-of-david

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  36. kekec: “Így most Amerika és Európa EZEN háborog, csámcsog és tiltakozik – azaz a gumicsonton, amit szándékosan vetettek eléjük a választási törvény elfogadásának napján. Enélkül ugyanis azt kellett volna kifogásolni.”
    .
    Így legyen ötösöm a lottón, ahogy már tegnap tudtam: valaki elöbb-utóbb a képembe nyomja a horogkeresztények zsidóügyileg illetékes kedvenc sütijét, a “gumicsontot”. De hogy épp te leszel, aki gumicsonttá bagatellizálja ezt a nyíltszíni, kódolatlan, leplezetlenül uszító okádmányt, ennek a sámánpöcsnek a listaindító pogrombeszédét, és azt a semmihez sem fogható, világraszóló, vérlázító skandalumot, ahogy ez a gennykeltő baktérium akadály nélkül lubickolt a parlamentnek csúfolt kloáka förtelmes, bűzös szennyvizében, hát mit mondjak, ezen megütköztem.
    Úristen, néha az a benyomásom, hogy emberek sokasága hajlamos valami pszichedelikus önetetésre, vagy az automatikus paraírásra, végül is mindegy hogy hívom azt az állapotot, amikor valakinek a jobb agyféltekéje nem tudja, mit csinál a bal.
    Gondolhatja azt bárki komolyan, hogy ha Gyöngyösi honatya odanyilatkozik, hogy kéne már egy zsidólista, akkor ettől a művelt nyugat egyből amnéziába zuhan, és vad csámcsogásba, háborgásba és tiltakozásba esvén többé nem emlékszik arra, hogy min háborgott, csámcsogott és tiltakozott tegnap? Vagy egy hete, vagy egy éve, vagy egyfolytában? Hát Európa is hülye, meg Amerika is hülye, csak Para az egyetlen igazlátó? A művelt nyugat tényleg nem tudja, hogy egy meg egy az kettő? Akkor mégis mi a bánatot remélünk tőlük? Akkor minek remélünk tőlük bármit is? Hát kell az a magyarnak, hogy egy elévetett gumicsonton csámcsogni képes kretén agyhalott segítsen rajta? Egy frászt!
    De jó, lásd, kivel van dolgod, mondjuk, hogy terelés. Terelés, csak éppen nem úgy, ahogy a sok sasszemű móricka elképzeli, hanem mondjuk pont fordítva. Ne felejtsük el, hogy eredetileg az élőlánc napján akarták volna megszavazni a választási törvényt, de aztán jobbat gondoltak (mert kiderült, hogy a Jobbik még dolgozik a zsé betűn), és áttették mostanra, hogy eltereljék vele a figyelmet Gyöngyösi képviselő úr paradigmaváltó, korszakos indítványáról. Na, ehhez mit szólunk? És ez a megközelítés semmivel nem vadabb, mint a tiétek, sőt. Elvégre egy zsidótlanítási projekt beindítása fényes délben Európa csakrájában, valamivel mégiscsak nagyobb horderejű szarság, mint egy hónapok óta de factó már úgyis fungáló leválasztási törvényecske formális szentesítése. Amit mellesleg úgyis bojkottálni akartok.
    Nincs terelés. Minden, amit látunk, ugyanannak a láncnak egy szeme. És ezt a láncot egyelőre még csak csörgetik, igaz, de már a bokánk köré tekerve. És bizony, rövidesen kerül az a lánc följebb is, míg a végén ki ne köt a torkunkon. Viszont akkor már mindegy lesz. Legföljebb utolsó hörgésünkkel majd hitet teszünk Para mellett, és gúnyosan kacagunk, mert mi tudjuk ám, hogy az egész csak terelés, csak gumicsont, hogy ne beszéljünk a nagy…, a… hrrr…, a grrr… aaa…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  37. taotológia
    Térdreflexnek is minősítettem, amire az egészséges szervezett kiszámíthatóan és azonosan reagál. Mert nem is tehet másként. Ha ennyire zavar a “gumicsont” akkor fogadd el ezt a metaforát.
    De azért egy egész nép jogfosztása mégiscsak legalább akkora mocsokság, mint a listázás, és nem kellene hagyni, hogy elfedje!
    Nem vádolom a demokratákat feledéssel. De mutass egyetlen azonosan vehemens tiltakozást a népet totális jogfosztásba taszító választási törvényünk ellen!
    Az “ELterelés” a külföldi reakciók alapján nagyon jól sikerült! Mert ez erre irányult és nem a hazai közönségnek szólt. És ez a reakció kiszámítható volt.
    Ennél kevesebb nem lett volna elég az aznapi szarkupac elfedésére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. kekec
    Tudom hogy nem értesz velem egyet, de azért felemlíteném, hogy személy szerint én (és még többen is ) a regisztráció előtti bojkottal értenék egyet. Miért? Saját magad adtad meg a választ, én meg erre vártam!
    Reméltem hogy eljutsz idáig, és felfedezed, hogy milyen jogfosztott állapotban leledzünk most .
    De ha már ezt hagytuk,akkor ne tetézzük már a bénaságunkat azzal, hogy kegyet gyakorolhasson a kormány felénk, a regisztrációval. Nagy kegyesen eldöntötték, hogy szavazhatunk, ha regisztrálunk.
    Tudod, ez olyan mint a cseléd törvény. Az tetszene? Ugye hogy nem? Akkor miért kardoskodsz a regisztráció ellen, hogy fogadjuk el a ránk kényszerített illegitim törvényüket?
    Én nem akarok bemenni ebbe az utcába, mert a hátam borsózik attól, hogy alattvalónak nézzenek, aki még szavazásra sem jogosult, csak regisztráció után. Mintha törzskönyvet kérnének a megfelelő születési adottságaimról!Ez a gesztus semmivel sem különb, mint az elkésett reakció a parlamentben elhangzott listázásról! Színleg elhatárolódtak tőle, de milyen elhatárolódás az, ami nem zsigerből jön, hanem jól megfontolt szándékból. Mert ugye mit szól a világ…A regisztráció csak arra jó, hogy aztán a fidesz lobogtasson egy őket bebetonozó többségről egy papírt. 100% ma már hogy el lesz csalva a választás, ha bemegyünk ebbe a regisztrációs utcába!!!
    Ember vagyok, alapvető emberi jogom, hogy szavazzak,és ezt nem korlátozhatja senki, érted senki!!!
    Szabadon döntök, úgy, ahogy akarok, és nem fogok a marha felhajtón az akaratuknak megfelelően bekényszerítve egy vagonba a vágóhídhoz robogni! Mert ezzel együtt kiölnék belőlem azt is, ami emberré tesz!!!
    Nem akarok minősíteni senkit, de gondolja már végig mindenki komolyan, hogy mit von maga után a regisztráció!!!
    Papoljanak a pártok, meg az egyesületek, amit akarnak!
    Elszomorít,hogy nem érzi senki szükségét a szabad akaratnak, inkább hagyják magukat manipulálni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  39. Látom már minuszoltok.
    Felhívnám a figyelmeteket valamire.
    Mire jó a regisztráció?Miért ágál az E2014, meg az mszp mellette?
    Hogy mérni tudja a támogatottságát,és ennek arányában részesülni a hatalomból!!!
    És akkor megint ott vagyunk, ahol a part szakad. A pártok civakodásától ments meg Uram minket!
    Mert akkor megint csak hatalmi harcoknak nézünk elébe, az ország meg tovább süllyed a nihilbe.
    Ezt akarjuk?
    Álljunk már ki végre az országért, meg magunkért!
    A pártok csak így fogják tudomásul venni, hogy a népnek akarata van, és igenis működik a népfelség!
    Ezzel tudnánk elejét venni a további osztogatásnak, és fosztogatásnak! Ezzel a jogunkkal tudnánk érvényesíteni a képviselők feletti vétók jogát! Mert azért azt mindannyian tapasztaltuk már, hogy a képviselők messze nem a szavazókat képviselik, hanem a pártjukat, és amellett a különböző lobbikat!
    De minek is magyarázom! Csak a ködöt harapom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  40. Túl sok a töketlenkedés az AN hozzászólói között is, akiktől pedig az ember elvárná a tisztánlátást, az elfogulatlanságot, és hogy ne befolyásolják őket anakronisztikus előítéletek.
    Para-Kovács Imre itt telibe talált. Nem a személyének, nem a stílusának vagyok a híve: az igazságának.
    Mint zsidó, és mint holokauszt túlélő mondom (vagyis nem vagyok mai gyerek), ahhoz képest, ami a diktatúra megerősítése és a demokrácia totális fölszámolása terén történik az országban, a „Márton listája” csakugyan vihar a biliben. Ettől a magyarországi antiszemitizmus nem lesz erősebb, a magyar zsidóság helyzete nem lesz rosszabb, ez olyan kiszámítottan kontraproduktív – vagyis sűrű tiltakozást kiváltó –, a Fidesz és a Jobbik közös és nyilvánvalóan összehangolt akciója volt, amiről ordít a figyelemelterelő jelleg. És bejött nekik! Jellemző, hogy a külföldi sajtó is (Népszabadság, Egész Európát sokkolja a Jobbik), csak a „zsidó-listával” és ennek hazai és nemzetközi következményeivel foglalkozik.
    Miközben megszavaztatott az a „választási” törvény, amely beláthatatlan időre megszünteti Magyarországon a szabad, demokratikus választás intézményét. 2014-ben nem választáson, hanem egy neonáci kutyakomédiában vehet részt, akinek nem sül le a képe hozzá, és ezzel legalizálhatja az Orbán maffia totális diktatúráját, önként föladván a demokrácia lehetőségét Mesterházitól – sajnos – Bajnai Gordonig.
    S a másik! A hazai sajtóban nem is találtam rá utalást, egyelőre csak az Amerikai Népszava ad hírt a KEHI hatalmának kiterjesztéséről szóló törvénytervezetről, ami, garantálható, nem sokáig marad tervezet. Simicska új titkosszolgálati terrorszervezete – KGB-és Gestapo-s módszerekkel – a hírhedt Győri Tibor aranykezű irányítása alatt. Ezzel minden magyarországi gazdasági tényező önállósága megszűnik, és aki valamennyit is vállalkozni, gazdálkodni mer, fél lábbal a börtönben lesz, ha nem tejel le engedelmesen Simicskának és az ő terrorbandájának. Persze nem kell vállalkozni, csöndben éhen is lehet halni, az kevésbé fárasztó.
    Vagyis a neonáci totális állam diktatúrája mind politikai mind gazdasági téren teljesé válik: egy kiút marad, az – egyelőre még – nyitott határ. S akinek nincs már jártányi ereje, családostul megdöglik. Sortűz se kell.
    Ezek az ország kilátásai azon a napon, amikor Gyöngyösi testvér bedobta a zsidó-listát. És ezt senki nem vette észre Európában és máshol sem. Ez pontosan ki volt számítva. A zsidózás következmények nélkül marad, míg ezalatt észrevétlenül acélba öntik Európa közepén a huszadik század totális szörnyállamait is túlteljesítő önkényuralmat és diktatúrát.
    Nos, ez a diktatúra aztán már azt tehet a zsidókkal, amit csak akar, nem lesz erő, amely meggátolná bármiben a magyarság nagyobb dicsőségére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  41. Jó írás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  42. kekec: “Térdreflexnek is minősítettem, amire az egészséges szervezett kiszámíthatóan és azonosan reagál. Mert nem is tehet másként. Ha ennyire zavar a “gumicsont” akkor fogadd el ezt a metaforát.”
    .
    Na még egyszer. Nem fogadhatom el a gumicsontot térdreflexnek, hacsak nem a gumicsonttal kalapálják azt a térdet, a reflexet kiváltandó. (Tudniillik, a szervezet nem a reflexre reagál, hanem az egy adott ingerre adott reakciója A REFLEX maga, de ebbe nem érdemes mélyebben belemenni, uncsi szemantika, én is csak azért tértem ki rá, mert épp az effajta pongyolaságok és felületességek magyarázzák azt az általános értetlenséget, ami most körülveszi eretnekségeimet.) De hát a neurológusok sajna nem a humorérzékükről híresek, és nekem sem a szóhasználattal van (a lényegi) bajom, hanem azzal, hogy bármilyen szót, vagy metaforát használj is, az indítékod ugyanaz: meggyőzni engem arról, hogy a parlamentben bedobni a zsidók összeírásának gondolatát, és ezt öt perccel is túlélni – egzisztenciálisan, morálisan, politikailag, és fizikailag -, ez egyáltalán nem egy nagy vasziszdasz, hiszen csak a figyelem elterelése volt a cél. Ezzel pedig nem kevesebbet állítasz, bszodalássan, minthogy nevezett listázó nem is gondolta komolyan, lényegében csak mondott valamit, hogy jobban teljen az idő, nem is kell vele foglalkozni, mert hiszen nem egy programot adott, nem egy hosszútávú folyamatot indított el, nem egy határt lépett át, á, dehogy, csupán a gazdi szíves fölkérésére végzett egy kis zavaróröpülést, de valójában ártalmatlan, azt se tudja, mit beszél, különben is, lett valaki listázva? Nem. A haja szála görbült valakinek? Nem. Megtudtuk hány zsidó van a kormányban? Nem. Hát akkor? Van itt valami látnivaló? Nincs. Na ugye. Amúgy sincs szükség új listára, mert a remek és kimerítő meta(sztázis)pédián már úgyis regisztrálva van minden zsidó. Még az is, amelyik nem az.
    És ebben nem az a fő gáz, hogy egyes fid-eszetlen véglények nagyjából ugyanígy mentegetik azt az emberi nem szégyenét, hanem hogy a Para is ezt nyomatja itt a fejetekbe. Már bocs, de nekem nem zsinórmérték egy olyan fazon, aki ha megszólal, csak azért teszi, hogy Gyurcsányon köszörülje a nyelvét, egyebekben viszont, ha épp olyanja van, – mint volt szerencsénk hallani – csontig bekussol a kis Stumpfnak.
    Én úgy gondolom, hogyha mindenki venné a fáradságot megszenvedni a maga bölcsességéért, a saját gondolataiért, a tulajdon következtetéseiért, és nem érné be uraságról levetett falvédő-igazságokkal, akkor senki nem szorulna rá a Para-féle cinikus, kiégett macskajancsik útmutatásaira, vagyis, többé nem lenne megtéveszthető. És aki nem megtéveszthető, az, ha betelik neki a pohár, az nem kérincsél – esetleg hiába – engedélyt, hanem megy, és tüntet, alkalmasint százezredmagával, mert neki már tényleg elege van, de már öntudata is van hozzá, próbálja csak meg akárki visszazavarni!
    Addig persze higgadt gondolkodás helyett legyek csak én a mumus. Nektek biztos jó, én meg nem halok bele.
    Tudod, nem az a baj, hogy vezér nincs ezen az oldalon. Az a baj, hogy vezérgondolat, vezérfonál nincsen. De még csak egy árva segédfogalom se. Se semmi.
    Csak a butául pislogó lusta nihil van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  43. Tisztelt oldberg !

    Rendkivül kitünő írás !
    Köszönöm szépen a hozzászólását!
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  44. A Der Spiegel is foglalkozik az üggyel:
    http://www.spiegel.de/international/europe/far-right-rhetoric-in-hungary-reaches-new-dimension-a-869826.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Tökéletes cikk.Gratula!!!Minden szó a valóságot tükrözi .Ide vezette az országot
    a félázsiai felcsúti TUFA.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Tökéletes írás ez is. Azt már tudjuk, hogy a média soha nem volt talán ennyire a hatalom kezében, mint ma, és szolgálta annak egyedüli érdekeit, és a által szolgáltatott szemüvegen keresztül kell látnunk “az igazságot”, a tökéletes blődlit, és a hatalom ezen keresztül demoralizálja az országot egy olyan politikai és párt-támogatottsági helyzetet bemutatva, ami abszolút nem igaz, nem lehet igaz. Az ember, aki a közéletben forog, azért valamelyest láthatja, hogy ez menyire nem kerek.
    Egyébiránt én az ilyen hatalom által folyamatosan elkövetett megtévesztő hadműveletek helyes értelmezése érdekében mindenképpen ajánlanám mindenkinek elolvasásra – Kurt Rieder – A III. Birodalom Felemelkedése és Bukása kétkötetes remek legalább első kötetét, amely a felemelkedéssel foglalkozik igen értelmesen és szisztematikusan bemutatva, hogyan kell a tömeget kezelni, manipulálni látszatszeretettel, látszat hazafiassággal, látszat revansizmussal, és a média hatalmával. Boldogabbak nem leszünk tőle, de óvatosabbak és tisztánlátóbbak mindenképpen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. a cikk (most is) jó, …
    és taotológia hozzászólása (2012. november 28. szerda 07:08) figyelemreméltó…
    teljesebbé teszi a képet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. végigolvastam a kommenteket most már az összeset, tanulságosak…
    “Para-féle cinikus, kiégett macskajancsik” :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos