Hozzászólás: Kövér és a Fidesz felelőssége a Gyöngyösi-ügyben http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/kover-es-a-fidesz-felelossege-a-gyongyosi-ugyben.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 szemi http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/kover-es-a-fidesz-felelossege-a-gyongyosi-ugyben.html/comment-page-1#comment-234523 szemi Mon, 03 Dec 2012 01:17:05 +0000 http://nepszava.com/?p=113232#comment-234523 Gyöngyösi Mártont nem a Jobbik, hanem Orban dobta be a parlamentben. Ez a "zsenialis huzas azonban vilagossa teszi a vilag demokratikus orszagai szamara, hogy a fidesz egy velejeig rohadt, fasiszta part. A Rogan fele kodosites mar a nyugati diplomatak konyoken jon ki. Tudjak, hogy a duman kivul semmi sem fog tortenni. Ami pedig az altalanos titkos valasztojog elvetelet jelenti, az nem fog feledesbe merulni. Mostantol a fideszhez nemcsak a diktatorikus jelzo, de a fasiszta jelzo is kapcsolodni fog. Gyöngyösi Mártont nem a Jobbik, hanem Orban dobta be a parlamentben.
Ez a “zsenialis huzas azonban vilagossa teszi a vilag demokratikus orszagai szamara, hogy a fidesz egy velejeig rohadt, fasiszta part. A Rogan fele kodosites mar a nyugati diplomatak konyoken jon ki. Tudjak, hogy a duman kivul semmi sem fog tortenni.
Ami pedig az altalanos titkos valasztojog elvetelet jelenti, az nem fog feledesbe merulni. Mostantol a fideszhez nemcsak a diktatorikus jelzo, de a fasiszta jelzo is kapcsolodni fog.

]]>
Zsigmond http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/kover-es-a-fidesz-felelossege-a-gyongyosi-ugyben.html/comment-page-1#comment-233020 Zsigmond Fri, 30 Nov 2012 08:53:23 +0000 http://nepszava.com/?p=113232#comment-233020 Azt nem értem mit keres vasárnap Rogán a felszólalók között???!!! Mit keres ott ilyen ember, akik két és fél éven át eltűrték a parlamentben a "lógni fogtok" és egyéb antiszemita megnyilvánulásokat! SOHA NEM EMELTÉK FEL SZAVUKAT!!!! Most a közvélemény felháborodását érzékelve és nagyszámú demonstrálók jelenlétét Rogán beszédére fogják fogni. REMÉLEM LEHURROGJÁK, KIFÜTYÜLIK! Átlátszó ez nagyon, ha a parlamentben egy fideszes sem volt, aki gyöngyösi szövegét visszautasítsa, akkor most utólag Rogán felszólalása hiteltelen. Azt nem értem mit keres vasárnap Rogán a felszólalók között???!!! Mit keres ott ilyen ember, akik két és fél éven át eltűrték a parlamentben a “lógni fogtok” és egyéb antiszemita megnyilvánulásokat! SOHA NEM EMELTÉK FEL SZAVUKAT!!!!
Most a közvélemény felháborodását érzékelve és nagyszámú demonstrálók jelenlétét Rogán beszédére fogják fogni. REMÉLEM LEHURROGJÁK, KIFÜTYÜLIK! Átlátszó ez nagyon, ha a parlamentben egy fideszes sem volt, aki gyöngyösi szövegét visszautasítsa, akkor most utólag Rogán felszólalása hiteltelen.

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/kover-es-a-fidesz-felelossege-a-gyongyosi-ugyben.html/comment-page-1#comment-232949 kekec Fri, 30 Nov 2012 06:25:29 +0000 http://nepszava.com/?p=113232#comment-232949 bocs Guevara tori Van fogalmad arról, hogy az V. kerületben hány zsidó választópolgár van, aki az önkormányzati választáson közvetlenül szavaz a polgármesterre? Azok nem bocsátanák meg, ha a "házigazda" nem lépne fel a saját területén rendezett ilyen témájú gyűlésen optimista +++++++++++++ Nyilaskeresztények?! Copyzni való leminősítő jelző proaktív Külföldön élt - nagyrészt iszlám államokban. Ha nem otthonról hozta a zsidózást, ott könnyen ráragadhatott. bocs Guevara
tori
Van fogalmad arról, hogy az V. kerületben hány zsidó választópolgár van, aki az önkormányzati választáson közvetlenül szavaz a polgármesterre? Azok nem bocsátanák meg, ha a “házigazda” nem lépne fel a saját területén rendezett ilyen témájú gyűlésen
optimista +++++++++++++ Nyilaskeresztények?! Copyzni való leminősítő jelző
proaktív
Külföldön élt – nagyrészt iszlám államokban. Ha nem otthonról hozta a zsidózást, ott könnyen ráragadhatott.

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/kover-es-a-fidesz-felelossege-a-gyongyosi-ugyben.html/comment-page-1#comment-232946 kekec Fri, 30 Nov 2012 06:17:04 +0000 http://nepszava.com/?p=113232#comment-232946 Gonoszka CSAK öt? És mennyi van raktáron? Mert ha összesen csak ennyi van, akkor bele sem érdemes fogni. Van az öngyilkosságnak számtalan kellemesebb módja is rossmodorban Demokrata még ezek esetében sincs a halálbüntetés mellett. Életfogytiglani a legtöbb, de persze szigorított körülmények között.. Hogyisne? Hogy pár pillanat alatt túl legyenek az egészen? Egy frászt csakén Kivételesen igazat mondott, csak éppen fideszmagyaránul. Ahol a negatív fejlődés is fejlődés. Magyarország Albánia szintjén fog állni nagyon hamar. Mondjuk szerintem ebben téved, merthogy Albánia is le fog hagyni bennünket proaktív Ez neked gyomorforgató? Pláne erre a helyzetre? Akkor sorold! Most már kíváncsi lettem. Mert nekem a minősítésre csak csupa erősebb jelző jut az eszembe. neveletlen Hát nem egy kultúrlények, az világos. Merthogy a TEK-es főnök régen elhalt betyárokkal és fasisztákkal levelezik, Novák előd meg felháborodik a piréz-izraeli többes állampolgárságon. guevra Bartus nem szokta megváltoztatni a nézeteit. Ő bojkottpárti. No persze százezres tömegtüntetésekkel megtámogatva. Mert anélkül ......t sem ér. Majd proaktív javasol ide egy decens jelzőt. http://nepszava.com/2012/11/uncategorized/mohacs-fele-fel-uton.html "Mindehhez hozzátartozik az egyenesség, hogy tisztességes emberek és tisztességes pártok csaló parlamenti választáson nem vesznek részt. Nem legitimálják a választási csalást, és nem asszisztálnak a demokrácia megcsúfolásához. Orbánra és rendszerére a legnagyobb csapás az, ha bojkottálják a csaló választásokat, és nem tudja a demokrácia hazug látszatát kelteni. Közösen az Európai Unióhoz kellene fordulni, hogy közvetítsen az egyenlő és szabad választáshoz szükséges szabályok megalkotásában. Az Európai Unió alapértékeivel ellentétes, ha nincsenek tiszta és szabad választások. Ha ezt nem lehet elérni, akkor bojkottálni kell. Az megrövidíti az Orbán-rezsim élettartamát. A választási részvétellel Orbánt bebetonozzák a hatalomba." Gonoszka
CSAK öt? És mennyi van raktáron? Mert ha összesen csak ennyi van, akkor bele sem érdemes fogni. Van az öngyilkosságnak számtalan kellemesebb módja is
rossmodorban
Demokrata még ezek esetében sincs a halálbüntetés mellett. Életfogytiglani a legtöbb, de persze szigorított körülmények között.. Hogyisne? Hogy pár pillanat alatt túl legyenek az egészen? Egy frászt
csakén
Kivételesen igazat mondott, csak éppen fideszmagyaránul. Ahol a negatív fejlődés is fejlődés. Magyarország Albánia szintjén fog állni nagyon hamar.
Mondjuk szerintem ebben téved, merthogy Albánia is le fog hagyni bennünket
proaktív
Ez neked gyomorforgató? Pláne erre a helyzetre? Akkor sorold! Most már kíváncsi lettem. Mert nekem a minősítésre csak csupa erősebb jelző jut az eszembe.
neveletlen
Hát nem egy kultúrlények, az világos. Merthogy a TEK-es főnök régen elhalt betyárokkal és fasisztákkal levelezik, Novák előd meg felháborodik a piréz-izraeli többes állampolgárságon.
guevra
Bartus nem szokta megváltoztatni a nézeteit. Ő bojkottpárti. No persze százezres tömegtüntetésekkel megtámogatva. Mert anélkül ……t sem ér.
Majd proaktív javasol ide egy decens jelzőt.
http://nepszava.com/2012/11/uncategorized/mohacs-fele-fel-uton.html
“Mindehhez hozzátartozik az egyenesség, hogy tisztességes emberek és tisztességes pártok csaló parlamenti választáson nem vesznek részt. Nem legitimálják a választási csalást, és nem asszisztálnak a demokrácia megcsúfolásához. Orbánra és rendszerére a legnagyobb csapás az, ha bojkottálják a csaló választásokat, és nem tudja a demokrácia hazug látszatát kelteni. Közösen az Európai Unióhoz kellene fordulni, hogy közvetítsen az egyenlő és szabad választáshoz szükséges szabályok megalkotásában. Az Európai Unió alapértékeivel ellentétes, ha nincsenek tiszta és szabad választások. Ha ezt nem lehet elérni, akkor bojkottálni kell. Az megrövidíti az Orbán-rezsim élettartamát. A választási részvétellel Orbánt bebetonozzák a hatalomba.”

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/kover-es-a-fidesz-felelossege-a-gyongyosi-ugyben.html/comment-page-1#comment-232934 kekec Fri, 30 Nov 2012 05:49:05 +0000 http://nepszava.com/?p=113232#comment-232934 Lidd Mert alig lézengtek ott páran, és nem is nagyon figyeltek a jobbikosok hőzöngésére. Különösen nem egy külpolitikai témában. Mert könnyű nekünk erre a mondatra rezonálni, amikor már kiemelik az ezer és ezer mondat tömegéből. Az Mszp is csak a figyelmetlenséget tudta mentségül felhozni. Egyébként meg az eddig is világos volt, hogy ezzel a felszólalással a választójogi törvény szemétségéről akarták eltakarni a figyelmet. Én eddig azt hittem, hogy Orbán és Kövér AZÉRT húzták el a belüket, mert nem akarták, hogy a név szerinti szavazásnál a nevük meg legyen örökítve a MAMALUKAK között. Most viszont arra hajlok, hogy nem véletlen volt az időzítés. Így moshatják kezeiket, hogy "ott sem voltak" meg hogy egy Jobbikos mondta a Jobbikos levezető elnök alatt. . Azaz nehezen tudnának arról meggyőzni, hogy Orbán és Kövér nem tudták előre, hogy mi fog történni! Lidd
Mert alig lézengtek ott páran, és nem is nagyon figyeltek a jobbikosok hőzöngésére. Különösen nem egy külpolitikai témában. Mert könnyű nekünk erre a mondatra rezonálni, amikor már kiemelik az ezer és ezer mondat tömegéből.
Az Mszp is csak a figyelmetlenséget tudta mentségül felhozni.
Egyébként meg az eddig is világos volt, hogy ezzel a felszólalással a választójogi törvény szemétségéről akarták eltakarni a figyelmet. Én eddig azt hittem, hogy Orbán és Kövér AZÉRT húzták el a belüket, mert nem akarták, hogy a név szerinti szavazásnál a nevük meg legyen örökítve a MAMALUKAK között. Most viszont arra hajlok, hogy nem véletlen volt az időzítés. Így moshatják kezeiket, hogy “ott sem voltak” meg hogy egy Jobbikos mondta a Jobbikos levezető elnök alatt.
.
Azaz nehezen tudnának arról meggyőzni, hogy Orbán és Kövér nem tudták előre, hogy mi fog történni!

]]>
proaktiv http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/kover-es-a-fidesz-felelossege-a-gyongyosi-ugyben.html/comment-page-1#comment-232838 proaktiv Thu, 29 Nov 2012 20:12:09 +0000 http://nepszava.com/?p=113232#comment-232838 "Gyöngyösi zsidózásával foglalkozik az Economist is 2012. november 28., szerda . Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő parlamenti felszólalásával foglalkozik a The Economist Közép- és Kelet-Európával foglalkozó blogja, az Eastern Approaches. A bejegyzés szerint azonban a Jobbik antiszemitizmusával még potenciális szövetségeseitől is eltávolodik. (...) A blog megállapítja, a 35 éves Gyöngyösi Márton messze van a szélsőjobbos szkinhedek sztereotípiájától, mert jólöltözött, folyékonyan beszél angolul, diplomata-családból származik, külföldön nőtt fel és tanult, valamint multinál is dolgozott. . A Jobbik évekig azt állította magáról, hogy nem antiszemita párt, az Economist blogja azonban felidézi, korábban Baráth Zsolt képviselő hosszas fejtegetésbe bonyolódott a tiszaeszlári vérváddal kapcsolatban." http://hvg.hu/itthon/20121128_Gyongyosi_zsidozasaval_foglalkozik_az_Eco “Gyöngyösi zsidózásával foglalkozik az Economist is
2012. november 28., szerda
.
Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő parlamenti felszólalásával foglalkozik a The Economist Közép- és Kelet-Európával foglalkozó blogja, az Eastern Approaches. A bejegyzés szerint azonban a Jobbik antiszemitizmusával még potenciális szövetségeseitől is eltávolodik. (…)
A blog megállapítja, a 35 éves Gyöngyösi Márton messze van a szélsőjobbos szkinhedek sztereotípiájától, mert jólöltözött, folyékonyan beszél angolul, diplomata-családból származik, külföldön nőtt fel és tanult, valamint multinál is dolgozott.
.
A Jobbik évekig azt állította magáról, hogy nem antiszemita párt, az Economist blogja azonban felidézi, korábban Baráth Zsolt képviselő hosszas fejtegetésbe bonyolódott a tiszaeszlári vérváddal kapcsolatban.”

http://hvg.hu/itthon/20121128_Gyongyosi_zsidozasaval_foglalkozik_az_Eco

]]>
optimista http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/kover-es-a-fidesz-felelossege-a-gyongyosi-ugyben.html/comment-page-1#comment-232824 optimista Thu, 29 Nov 2012 19:37:42 +0000 http://nepszava.com/?p=113232#comment-232824 Nyilaskeresztények. Nyilaskeresztények.

]]>
gets http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/kover-es-a-fidesz-felelossege-a-gyongyosi-ugyben.html/comment-page-1#comment-232784 gets Thu, 29 Nov 2012 18:27:23 +0000 http://nepszava.com/?p=113232#comment-232784 Kedves tori 2012. november 29. csütörtök 20:14 Várjuk ki a végét, talán nem minden fidesznyik fasiszta - kérdés, hogy tud-e a fityisz hasadni? Kedves tori
2012. november 29. csütörtök
20:14
Várjuk ki a végét, talán nem minden fidesznyik fasiszta – kérdés, hogy tud-e a fityisz hasadni?

]]>
tori http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/kover-es-a-fidesz-felelossege-a-gyongyosi-ugyben.html/comment-page-1#comment-232777 tori Thu, 29 Nov 2012 18:14:35 +0000 http://nepszava.com/?p=113232#comment-232777 Hogy' kerül a csizma az asztalra: hogy' kerül a Rogán az anti-fasiszta szónokok közé? Remélem a tömeg jelét adja majd a megvetésének. Volt ez a jellemtelen alak már minden: református házasságtörő akit Erdő Péter áldoztat a Bazilikában - és aki a Jobbik segitségével lett V. kerületi Polgármester. Nyilas vezér ez a javából - jelenléte ezen platformon felér a Gyöngyösi nyilas képviselő "bocsánatkérésével". Hogy’ kerül a csizma az asztalra: hogy’ kerül a Rogán az anti-fasiszta szónokok közé? Remélem a tömeg jelét adja majd a megvetésének. Volt ez a jellemtelen alak már minden: református házasságtörő akit Erdő Péter áldoztat a Bazilikában – és aki a Jobbik segitségével lett V. kerületi Polgármester.
Nyilas vezér ez a javából – jelenléte ezen platformon felér a Gyöngyösi nyilas képviselő “bocsánatkérésével”.

]]>
Guevara http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/kover-es-a-fidesz-felelossege-a-gyongyosi-ugyben.html/comment-page-1#comment-232741 Guevara Thu, 29 Nov 2012 16:15:43 +0000 http://nepszava.com/?p=113232#comment-232741 T.Admin! Szeretnék egy számomra fontos kérdésre választ kapni! Tudom az LMP jelenlegi helyzetét, és azt is tudom hogy jelenleg hogyan állnak az együttműködéshez. Én azt feltételezem, hogy az LMP 2013 nyaráig vár, és csak akkor jelenti be a választási együttműködést. Az érdekelne, hogy a jelenlegi törvények alapján van-e esélye az ellenzéknek, vagy pedig a választási bojkott a megfelelő megoldás? T.Admin!
Szeretnék egy számomra fontos kérdésre választ kapni! Tudom az LMP jelenlegi helyzetét, és azt is tudom hogy jelenleg hogyan állnak az együttműködéshez. Én azt feltételezem, hogy az LMP 2013 nyaráig vár, és csak akkor jelenti be a választási együttműködést. Az érdekelne, hogy a jelenlegi törvények alapján van-e esélye az ellenzéknek, vagy pedig a választási bojkott a megfelelő megoldás?

]]>