James Cameron bestsellerből rendez filmet 2012. október 24. szerda 21:37 | AN Forrás: MTI

Share
James Cameron bestsellerből rendez filmet
Cameron az Avatar forgatásán
Los Angeles – Taylor Stevens Az informátor című bestselleréből rendez filmet James Cameron. A rendező az Avatar két folytatásának elkészülte után forgatja le a thrillert.
.
Cameron Lightstorm Entertainment nevű produkciós cége megvásárolta a 2011-ben megjelent Stevens-regény megfilmesítésének jogait. A könyv főszereplőjét, Vanessa „Michael” Munroe-t Cameron üzlettársa, Jon Landau úgy festette le, mint akit a „tetovált lány”, Lisbeth Salander és Jason Bourne figurájából gyúrtak össze. Az információszerzésre specializálódott nő előtt nincs megoldhatatlan ügy. Új megbízása, egy olajmilliárdos lányának felkutatása azonban Afrikába szólítja, ahol szembesülnie kell hányattatott múltjával.
.
A rendezőnek a deadline.com portálon idézett nyilatkozata szerint alig várja már, hogy belefoghasson a regény megfilmesítésébe. A forgatókönyvírót hamarosan kiválasztják.
.
„Munroe érdekes és vonzó hősnő, akinek jól vág az esze, és szereti a kalandokat. Ugyanakkor az érzelmi élet, a váratlanul felbukkanó szerelmi szál is legalább ennyire izgat” – fogalmazott Cameron.
.
Landau korábban arról beszélt, hogy az Avatar első folytatása 2015-re várható a mozikban.

2012ae360611f69461725c7807fae488d215

Kapcsolódó cikkek

Az űrben bányászna James Cameron 2012. április 24. kedd | AN


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény
RSS e-Vitae
RSS torokmonika
Videók