Ronai and Ronai
AMERIKAI

James Cameron bestsellerből rendez filmet 2012. október 24. szerda 21:37 | AN Forrás: MTI

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
James Cameron bestsellerből rendez filmet
Los Angeles – Taylor Stevens Az informátor című bestselleréből rendez filmet James Cameron. A rendező az Avatar két folytatásának elkészülte után forgatja le a thrillert.
.
Cameron Lightstorm Entertainment nevű produkciós cége megvásárolta a 2011-ben megjelent Stevens-regény megfilmesítésének jogait. A könyv főszereplőjét, Vanessa „Michael” Munroe-t Cameron üzlettársa, Jon Landau úgy festette le, mint akit a „tetovált lány”, Lisbeth Salander és Jason Bourne figurájából gyúrtak össze. Az információszerzésre specializálódott nő előtt nincs megoldhatatlan ügy. Új megbízása, egy olajmilliárdos lányának felkutatása azonban Afrikába szólítja, ahol szembesülnie kell hányattatott múltjával.
.
A rendezőnek a deadline.com portálon idézett nyilatkozata szerint alig várja már, hogy belefoghasson a regény megfilmesítésébe. A forgatókönyvírót hamarosan kiválasztják.
.
„Munroe érdekes és vonzó hősnő, akinek jól vág az esze, és szereti a kalandokat. Ugyanakkor az érzelmi élet, a váratlanul felbukkanó szerelmi szál is legalább ennyire izgat” – fogalmazott Cameron.
.
Landau korábban arról beszélt, hogy az Avatar első folytatása 2015-re várható a mozikban.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

Címkék:, , ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Úgy tűnik, csúszik a forgatás. Korábban arról volt szó, hogy 2014 karácsonyán láthatjuk a 2. részt, és 215-ben a harmadikat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az űrben bányászna James Cameron 2012. április 24. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos