Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az antiszemitizmus ellen felvilágosítással kell küzdeni 2012. október 18. csütörtök 0:18 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az antiszemitizmus ellen felvilágosítással kell küzdeni
Berlin – Többet kell tenni az antiszemitizmus ellen, és mindenekelőtt neveléssel, felvilágosítással kell küzdeni a demokráciát is fenyegető zsidógyűlölet visszaszorításáért – mondta szerdán a német belügyminiszter a Bundestagban.
.
A német törvényhozás alsóházában azt a jelentést vitatták meg, amely szerint az ország lakosságának húsz százalékánál észlelhető lappangó antiszemitizmus.
.
Hans-Peter Friedrich hangsúlyozta: az antiszemitizmus nemcsak a zsidóságot, hanem a demokratikus államberendezkedést is veszélyezteti, ezért aktív állami szerepvállalásra van szükség. Elsősorban szakoktatókat, trénereket kell kiképezni, akik felvilágosítással segíthetik a közösségeket az antiszemita gondolkodásmód terjedésének feltartóztatásában, az egész társadalmat fenyegető eszmék leküzdésében.
.
Az első úgynevezett antiszemitizmus-jelentés tavaly év végén mutatták be. A legnagyobb ellenzéki erő, a szociáldemokraták kifogásolták, hogy a jelentés csak majdnem egy évvel elkészülte után került a Bundestag plénuma elé. A „rémisztő állapotokat” feltáró vizsgálat „jóval nagyobb figyelmet érdemelt volna” – mondta Wolfgang Thierse, a Bundestag alelnöke, a szociáldemokraták vezérszónoka. Az ugyancsak ellenzéki Zöldek azt emelték ki, hogy a kormány nem vonta le a jelentésből adódó következtetéseket.
.
A 210 oldalas dokumentumot egy független szakértői testület készítette a kormányzat megbízásából. A szakértők kutatási jelentésükben megállapították, hogy a zsidóellenesség szélsőjobboldali körökben jelentkezik a leginkább látható módon, és e szubkultúráknak az antiszemitizmus az egyik fő összetartó eleme. Ugyanakkor a zsidóellenesség korántsem elszigetelt, csak a társadalom szélsőséges elemeire jellemző jelenség, hanem a középrétegekben is megmutatkozó nézet. Ezt mutatja például, hogy minden hatodik német egyetért azzal az állítással, hogy a zsidók túl nagy befolyással rendelkeznek Németországban, és a reprezentatív felmérésekben megkérdezettek csaknem 40 százaléka szerint a zsidók igyekeznek előnyt kovácsolni az őket ért üldöztetésekből.
.
Mindent egybevetve a német lakosság ötödére jellemző a látens antiszemitizmus – állapította meg a jelentés. A kutatók hiányolták az antiszemitizmus visszaszorítását előirányzó állami, kormányzati stratégiát, és kifogásolták, hogy nem biztosított az ilyen jellegű projektek hosszú távú finanszírozása.
.
Nemzetközi összehasonlításban Németország a maga húszszázalékos látens antiszemita arányával a középmezőnyben foglal helyet. E besorolás oka “nem utolsó sorban az, hogy Lengyelország, Magyarország és Portugália (…) szélsőségesen magas értékeket ér el” az antiszemitizmust vizsgáló felmérésekben – áll a Bundestag és a szövetségi belügyminisztérium honlapján publikált jelentésben.
.
A Bundestag 2008-ban – a kristályéjszaka néven elhíresült 1938. novemberi zsidóellenes erőszakhullám 70. évfordulóján – szólította fel a kormányzatot a független szakértői testület felállítására, és az erről szóló határozatot valamennyi frakció támogatta. A 2009-ben létrehozott, tíz tekintélyes kutatóból álló testület feladata, hogy rendszeres időközönként megvizsgálja az antiszemitizmus elterjedtségét, és tegyen javaslatokat a jelenség visszaszorítását célzó erőfeszítésekre.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.8/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 19 szavazatból)
Az antiszemitizmus ellen felvilágosítással kell küzdeni , 2.8 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

25 Reader’s Comments

  1. Tegnap elkezdtem olvasni Peter de Rosa Krisztus helytartói A pápaság árnyoldalai c. könyvet. Már a bevezetője is igen érdekes összefüggést mutat ki a művészetben megtartott Krisztus ágyékkendője és zsidó voltának leplezése között (amit tehát nem tár “leplezetlenül” a hívők elé)
    “Ama “elkendőzés” nélkül. ama ruhadarab nélkül mindenki láthatta volna, hogy az, ami a Golgotán történt, az zsidógyilkosság is volt.Nem annyira Isten volt az, akit a zsidók kivégeztek, mint inkább egy zsidó ember, aki Isten fia volt, és aki vérét ontotta a világ bűneiért. Vajon a keresztények rendeztek volna-e pogromokat a zsidók ellen a kereszt jegyében,, ha a kereszten függő Jézus a körülmetélés jegyét viselte volna? Igazolhatta volna egy zsidó a zsidók lemészárlását?
    “Hitetlenségükkel a zsidók újra meg újra megölik az Istent. Miután Krisztust megölték, és így a lehető legnagyobb bűnt követték el, bizonyára mindenre képesek. Ez a nagy rágalom. Ez a nagy tévtan.Az olyan történetek, miszerint a zsidók gyerekeket ölnek meg és a vérüket megisszák, ezért illenek bele az Isten-gyilkos képbe. Ilyen rémmesék máig élnek’
    “Egyetlen hittételt sem tanítottak olyan változatlanul – katolikus kifejezéssel élve “csalatkozhatatlanul” mint azt, hogy ”A zsidók átkozottak, mert megölték az Istent” Ezt a vádat hivatalosan máig nem vonták vissza”.
    És a 34. oldalon egy laza félmondat Ratzingerről – akkor még a Hittani Kongregáció prefektusa volt – E HIVATAL AZ ELŐTT A SZENT INKVIZÍCIÓ NEVET VISELTE. (kiemelés tőlem)
    A könyv írója még nem ismerhette a magyar pirézekre vonatkozó kutatást. Az emberek többségének még valós vagy annak tűnő ok sem kell, hogy a “MÁS”-t
    elítélje, rosszat tartson róla. Tehát a zsidógyűlöletnek elemi xenofób ösztön az alapja. Ha nem őket, akkor másokat gyűlölnének a “másságuk” miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (22 szavazatból)
  2. Orbán olyan akadályokat telepít az antiszemitizmus elleni harc útjába, ami felülírja sokakban a felvilágosítást-felvilágosultságot. Ez az akadály-telepítés jellemzi hatalomba kerülésének és hatalmi helyzetének megtartási módszertanát. A “mindenkit mindenkivel összeugrasztani” orbánizmus gazdaságirányítása jól felismerhetően arra épül, hogy az értéket nem előállítani kell, hanem elvenni a gyengébbtől. A kifosztás okozójaként pedig olyanokra kell rámutatni (s ezzel a gyűlölet célpontjaivá tenni őket), akik szintén nem tudnak, vagy nem is akarnak védekezni a vád ellen. A kölcsönös gyűlölet felébresztése után nincs más tennivaló, mint szítani a gyűlöletet.
    Példának okáért felemlíthető a rokkantnyugdíjas ügyek kezelése, a “munka világába visszaterelés” (munkahelyek nélkül!!!) a tényleges közbiztonság helyzetének figyelmen kívül hagyása. A kiszolgáltatott, jövedelem nélküli tömegeknek semmilyen más lehetőségük nem lesz az életbenmaradásra, mint elvenni azok javait, akik képtelenek megvédeni tulajdonukat. Az állam már ezt csinálja, s erre inspirálja mindazokat, kik nem az állami rablóbanda tagjaiként ülik körben a tüzet.
    -Ki a hibás mindezekért?
    “Természetesen” a zsidók, meg a cigányok.
    Hazudniképtelen (óóóópardon, ideje lenne a valóságnak ténylegesen megfelelő keresztelésnek!) Igazatmondaniképtelen Viktormihály országában antiszeminizmus elleni harcnak legfeljebb szavakban van helye, de ez nem meglepő, hiszen a szavakat eleve nem szabad itt igaznak tekinteni, mert a pávatáncos illegetésből lehetséges csak megérteni magát a cselekvést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (24 szavazatból)
  3. Kekec, kit vegeztek ki a zsidok? Jezust a romaiak feszitettek a keresztre, es nem mint Isten fiat, hanem mint zsido rabbit. Ugyanugy, ahogy tobb tizezer masik zsidot is megfeszitettek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (27 szavazatból)
  4. Mate, Ivan Tibor
    2012. október 18. csütörtök
    08:31
    kekec idézeteket hozott!!!
    Ezek nem a véleményét tükrözik, sőt … . :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (14 szavazatból)
  5. Ha a németországi antiszemitizmus 20%-os, akkor a magyarországi 50% körüli, mert itt nem hivatalból és humánumból üldözendő, elítélendő embertelen viselkedés. Ugyanis Németországban a rasszizmus, antiszemitizmus stb. szégyen, a hangoztatója nem partiképes kultúrlény, hanem kerülendő, az emberileg mélyen elítélendő kategóriába tartozik.
    És mindez a történelmi múlt feldolgozásának és a folyamatos felvilágosításnak az eredménye. Követése a békés egymás mellett élés érdekében indokolt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (19 szavazatból)
  6. Ez is a küzdelem egyik fajtája:

    http://index.hu/kultur/media/2012/10/18/neonacikat_tiltott_le_a_twitter_a_nemeteknel/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (11 szavazatból)
  7. Most itt munkába menet a brooklyni metrón gondolkozom hogy pl. Magyarországon mit lehetne tenni a zsidók elleni előítéletek csökkentésére. Hát, nem lenne egyszerű az biztos. Akiben ez benne van annak ez szinte a lelkivilága szerves részét képezi. Emlékszem, még amikor otthon éltem, egyszer felléptem egy kisebb előadáson. Eljött a volt osztályfőnököm rá, aki zsidó, és a legjobb barátom aki nem az. Utána a barátom elmondta ezt egy másik volt osztálytársunknak aki nagy antiszemita -volt, és ma is az.-
    Amit ő mondott a barátomnak, az szerintem kifejezi az antiszemiták lényegét: ” Az egyik zsidó elment a másik zsidónak tapsolni. ” Ilyen paranoia van a gondolkodásuk mögött. Ezt ugyan hogy lehetne kigyomlálni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (16 szavazatból)
  8. Fejlövés az egyetlen gyógymód a náci/iszlám/egyéb fanatizmusra. Csak akkor fejezik be a gyűlölködést ha megdöglöttek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (24 szavazatból)
  9. Gets, koszonom a kiigazitast. Kekecnek a szive joga, hogy honnan idez. Peter de Rosa egy emberolto ota otthagyta az egyhazat – jo okkal – de a mai napig is erzelmileg kotodik hozza. Mar a cim valasztas: A Papasag Arnyoldalai is arrol beszel. Mifele arnyoldal? Itt csaknem ketezer eves zsidoellenes haborurol es gyuloletteljes uszitasrol van szo, ha a tobbit figyelmen kivul hagyjuk. Amihez vaskezzel kellene egy kritikusnak nyulni, azt de Rosa keztyuben tapogatja, mint…
    Ha az egyhaz kritikajarol van szo, Voltaire fejen talalta a szoget: Tapossatok el a gyalazatost!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  10. Lehet hogy az az osztálytársam jött ide minuszolni? ..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  11. Mate Ivan Tibor
    Az író maga állítja, hogy műve nem ellenséges, hanem baráti tett akar lenni. Mondjuk az első 100 oldal alapján kíváncsi lennék, hogy milyen az, amikor már szerinte is ellenséges a hozzáállása. Ezzel együtt igen érdekes szempontból dolgozza fel az egyház, a pápaság – és ettől el nem választhatóan a zsidóüldözés témáját. Laikusként bevallom, hogy már az első 100 oldalon meg tudott lepni egy csomó történelmi ténnyel és összefüggéssel, amit nem ismertem.
    Ha a Kúria, és a Klérus nem sikkasztja el, a könyv bevezető részében idézett XXIII. János pápa imádság jó alap lehetett volna a bűnbánatra és a zsidóellenes szövegek elleni fellépésre. Az a tény, hogy az azt megalapozó kijelentéseket mégsem vonták vissza, sokkal nagyobb bűne az egyháznak, mint korábban, mert XXIII. János szerint “nem tudták, mit cselekszenek” de az ő kijelentése után már a tudatlanságra sem hivatkozhatnak mentségül:
    “Káin bélyegét hordozzuk a homlokunkon. Évszázadokon át vérben fetrengett Ábel testvérünk és vérét mi hagytuk folyni és könnyeket hullatott, amelyekért mi vagyunk a vétkesek, mert elfeledkeztünk az Isten szeretetéről. Bocsásd meg nekünk Urunk azokat a szidalmakat, amelyekkel a zsidó nevet illettük. Bocsáss meg Urunk azért, hogy tégedet az ő testükben másodszor is keresztre feszítettük, mert nem tudtuk, hogy mit cselekszünk”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  12. Egyébként meg Jézust a zsidók jelentették fel “istenkáromlás” miatt, de a rómaiak a köznyugalom megzavarása és lehetséges trónkövetelőként végezték ki. (Iezus Nazarenus REX Iudaorum) Nagyszombat előtt egy halálraítéltnek a hagyomány szerint kegyelmet adnak, és a tömeg Barabást választotta. Tehát nem “zsidók ölték meg” hanem azok “nem adtak kegyelmet neki” A valódi ítélethozó és kivégzők rómaiak voltak, ilyen alapon a Vatikán TÉNYLEG “méltó” utódja nekik, még a székhelyük is azonos! Azaz a rómaiakat kellett volna üldözni, ha már mindenáron üldözhetnékük volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (15 szavazatból)
  13. GaborNYC:
    Szerintem eleg egyszeru lenne a megbekelest elkezdeni.
    Az alap problema szerintem az, hogy ezek az embere akik antiszemitak, javareszt ezt kapjak egesznap a szajukba, hogy a zsidok igy, a zsidok ugy. Mindig csak a negativ kiemelesk, csak a negativumok sulykolasa. Ez nem ad roluk valos kepet, viszont rengeteg embernek be lehet adni, hogy jaj milyenek ezezk, jaj ok hoztak a bajt a vilagra, nelkuluk jobb lenne bla bla.
    Ugye?
    Hogy lehet ez ellen vedekezni?
    Ugy, hogy olyan tetteket kell bizonyos zsido csoportoknak, vezetoknek, amiket a szelsojobb egyszeruen ne tudjun megkerdojelezni.
    Mondok par peldat:
    -Szlovakiaban amint nyelvtorvenyrol jon valami hir, akkor x,y magyarorszagi zsido vezetoknek elsokent kell kiallni a magyar nyelvert, hogy ez nekik IS szivugyuk.
    -Delvideki nepirtas napjan emlek menetet tartani.

    Ezekbe nem lehet belekotni, vedheto szimpatikus akciok, kopnyi nyelni nem tudna a szelsojobb :-) persze tudom, hogy sokaknak ez furcsa lehet, de szerintem a zsidosagnak igy kellene harcolnia, es igen nekik kellene megtenniuk az elso lepest a bekules fele, mert jol lathato, hogy jo ideje semmilyen mas probalkozas nem mukodott.

    A vegeredmeny meg annyi lesz, hogy minden megemlekezesen egyutt vehetunk majd reszt, bekeben, egymast elfogadva.

    Idilli mi? A lenyeg, hogy a szelsojobbos agyakat az antiszemitazas csak tovabb tuzeli, es csak olajat kap, es megerositest, hogy jo uton halad.
    O de kovezzetek meg ha rosszul latom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  14. Kelemen
    Pedig elég lenne a mélymagyaroknak egy mérleg:
    Nobel díjas magyarok – és ugyanez zsidók nélkül
    Olimpiai aranyak – és ugyanez zsidók nélkül
    villághírű magyar zenészek – és ugyanez zsidók és cigányok nélkül.
    Aztán lehet a maradékért a melleket dülleszteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (19 szavazatból)
  15. Kekec, a papai “megbekeles a keresztenyek idosebb fivereivel” tul keves, tul keson, es meg az is nagyon halkan hangzott el az 1700 ev valamennyi vagy legtobb szoszekerol predikalt zsidoellenes uszitas utan. Az ismetlodo husveti zsidoellenes pogromok nem a veletlen muvei voltak, a klerus altal agitalt “hivok” cselekmenyei, es a nacizmus es fasizmus eloretorese szinten az egyhaz tamogatasaval, jovahagyasaval es aldasaval tortent. A kommunistakkal is ragyogoan egyuttmukodott ugy a magyarorszagi klerus, mint a papa. A papai nuncius ugy jart Budapestre, mintha haza jarna. Azok az igaz igehirdetok, akik szembefordultak a szennyarral, maguk is aldozatokka valtak, es az egyhaz megvonta toluk az oltalmat…
    Roviden, nagyon sok van az egyhaz rovasan es a tortenelem soran mindig a leg sotetebb akciokat kezdemenyeztek vagy tamogattak, igy en nem tudok a papasag hivatalanak feloldozast adni.
    Kekec, a Te konkluzioddal egyetertek, a de Rosa tanulmannyal nem.
    MIT

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  16. Nem tudom,hogy a kollegaknak itt milyen a szajize amikor elolvastak a bevezeto cikket….nekem felfordul a gyomrom amikor olyasmit olvasok,hogy a nemetek szerint tobbet kellene tenni az antiszemitizmus ellen…..szoval a nemet mint olyan ezt kijelenti,aki az elinditoja volt a legnagyobb zsido pusztitasnak a XX.szazadban.Egy rohej …..a nemeteknek aztan semmi joguk sincs semmire mert egy eletre szolo mea culpa sem eleg ahhoz amit muveltek…
    Masodszorra az antiszemitizmus ellen nincs tobbe turelem meg ures duma meg onfegyelem.Az antiszemitakat irtani kell mint a svabbogarat meg agyonverni,kezdenem a kepen lathato fasiszta suhancokkal…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (13 szavazatból)
  17. Ez bizony nagy problema! Neveléssel felvilágosítással küzdeni az antiszemitizmus ellen.A mai Magyarországon a hatalmon lévők csodálkoznak, hogy fiatalok zsidó temetőket rongálnak, a fővárosban idős rabbikat inzultálnak stb. Még a köztársasági elnök is megköveti a sértettet. Álságosak. Sajnálkoznak hamut szórnak a fejükre közben meg hosszú évek óta Vass Alberttel, Szabó Dezsővel meg Nyíró Józseffel azaz műveikkel mérgezik a lakosságot. A neten utána lehet nézni melyik rasszista írónak mikor hány művét jelentették meg. Ugyanúgy vannak ezzel is mint a Dörner színházzal. A Jobbik azzal érvelt, hogy igény van rá. Ne má! A kábítószerre is van igény nem is kevés. A kormány mégsem nyit a tiltott kábítószerek árusításának boltot a belvárosban, hanem kommandósokkal üldözi a készítőket, a terjesztőket sőt a fogyasztókat egyaránt. A rasszizmus a nép kábítószere.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  18. fringe
    2012. október 18. csütörtök
    21:08

    Vitába szállok Veled. Az európai országok között a németek tettek a legtöbbet a náci eszmék visszaszorítására. Az egy dolog, hogy bocsánatot kértek olyasmiért, amit többnyire az elődeik követtek el, tehát a ma élők nagy százalékát nem terheli közvetlen felelősség. De a lényegesebb az, hogy
    Németország – Magyarországgal ellentétben – kormányszinten nem támogatója az antiszemita megnyilvánulásoknak. Sőt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  19. Lehar!
    A nemeteknek nem hiszek,es nem is fogok soha.
    Termeszetes,hogy a vilagra kifele megtettek mindent.
    Ezt jol el is jatszottak.Alapvetoen a verukben van a zsidogyulolet generaciorol generaciora.
    Nagyon egyeni ez az egesz,ki hogy latja.Akinek nem irtottak ki a csaladjat a nemetek vagy a dicso magyarok,az maskapp viszonul ,mint az aki a “tarsasutban”vett reszt.
    Megegyszer,ez az En egyeni velemenyem.
    Viszont megkoszonom az eszreveteledet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  20. A képen láthatók minden országban jelen vannak!
    Drezdában több km-s élőlánccal akadályozták meg a hasonlók vonulását.
    Legutóbb nálunk volt ilyen csapat vonulása, ahol a veszprémiek akadályozták meg a vonulásukat.
    Az embereknek kell elkezdeni fellépni ellenük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  21. fringe
    2012. október 19. péntek
    14:57

    Természetesen tiszteletben tartom a véleményedet, mint ahogy tiszteletben tartom azt a túlélőt is, aki a mai napig nem vásárol német terméket.
    Nem is a további vita kedvéért mondom, csak azért jegyzem meg, nehogy “zöldfülűnek” láss a témában – saját és férjem családját is jócskán megtizedelte a vészkorszak.:((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  22. Egy tényezőtt nagyon jól lát Bartus László: a katolicizmus szerepét az antiszemitizmus gerjesztésében.
    Az államnak az az óriási szerepe ebben a kérdésben, hogy mit enged meg prédikálni, terjeszteni, és mennyire ragaszkodik az igazság felderítéséhez. Ez szorosan összefügg az állam és az egyházak (általában vallási közösségek) összefonódásával vagy szétválasztásával, és közvetve a korrupció mértékével mindkét irányú okozatként.
    A választók tömegeinek véleményét ezek a tényezők már középtávon lényegesen befolyásolják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  23. Lehar
    ++++++++++++
    udv fringe

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  24. ne izguljatok gyerekek, most a “FELHO-TORONY , gagy , hogy is forditsam jobban, majd az meghozza a “nagy” okadast, hogy lovik szegenyeket, csak azt nem hallottam soha 12 ev alatt, hogy ezeg a “szegenyek” miert lovik allandoan a kornyezo telepuleseket!! Persze ezt nem latjatok, mert eppen nem oda neztetek. Biztos von ujnacis fel vona las, azt jobb nezni, meg ott lehet kujongatni, hogy a mocskos zsidaja!! Na, miert is idegesitse magam…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  25. Cikkem a sargacsillag elohozatalarol szol angolul.
    http://drmandler.wordpress.com/2012/11/29/never-again-a-brief-case-against-the-yellow-star-of-david

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Heisler hazudik a közgyűlés tagjainak 2014. február 12. szerda | Bartus László

A Mazsihisz bojkottja nem zsidó ügy 2014. február 9. vasárnap | AN

Lázár János is holokauszttagadó 2014. február 6. csütörtök | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos