Ronai and Ronai
AMERIKAI

Obamáék húsz éve házasok 2012. október 7. vasárnap 23:41 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Obamáék húsz éve házasok
Washington – Szombaton ünnepelte romantikus este keretében házasságkötése 20. évfordulóját Michelle és Barack Obama. Az ünneplésre három nappal a valódi évforduló után került sor, az Egyesült Államok elnöke ugyanis szerdán azzal volt elfoglalva, hogy lefolytatta első tévévitáját republikánus kihívójával, Mitt Romneyval.
.
A szombat estét azonban már teljesen szabaddá tette az elnök, és a kétszemélyes, gyertyafényes vacsorát a Georgetown negyedben lévő, igen stílusos Four Seasons szálloda Bourbon Steak éttermében költötték el.
.
Obama kerek egy hónappal újbóli megmérettetése előtt, a kampány közepén vette ki ezt a szabadnapot. A feltöltődésre nagy szüksége volt, mivel a denveri vitát általános vélemény szerint elveszítette az egy-két hete még biztos vesztesnek tűnő, most azonban újra felzárkózni látszó Romneyval szemben.
.
Az elnök a nyilvánosság előtt azt jelentette ki, a világ legszerencsésebb emberének tartja magát, amiért húsz éve nőül vette Michelle-t, akinek egyben azt is megígérte, hogy a következő – huszonegyedik – évfordulót már sokkal bensőségesebb körülmények között ünneplik majd jövőre, mint a mostanit.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 6 szavazatból)
Obamáék húsz éve házasok, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Az Obama csalad megismeresuk ota kedves, kellemes par benyomasat keltettek! Az utobbi idoben kulon kulon es egyutt is csupan a Bio-diszlet szerepet toltottek be! Presidentkent csupan a borszinevel “alkotott” maradandot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (11 szavazatból)
  2. Az elnök azt is elmondta, méghozzá nem szűk családi körben, hogy mennyire lelombozta, hogy ezen a nevezetes évfordulón a felesége éppen menstruál (“aunt Flo is in town”). Furcsa kiszólás volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (9 szavazatból)
  3. Ego,
    Nem a kiszólásokra kéne odafigyelni, ami lehet, hogy nem is igy hangzott, hanem arra, hogy Obama végigvitte az egészségügyi reformját, amit a republikánusok nagyon támadtak, valamint Afganisztánból fokozatosan kivonta az amerikai katonákat. Ezek a fontos dolgok, főleg annak a sok millió USA-ban élőnek, akinek nincsen egészségügyi biztositása.
    Az elnöki pár pedig egy magasan iskolázott, fiatal, energikus és szimpatikus pár. Michelle pedig nagyon szexi volt a washingtoni Kennedy Centerben, ahol az elnöki páholy diszvendége Sir Paul McCartney volt és a dalait játszották a tiszteletére. A You Tube-on is fent van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  4. Földi Eperke,
    Elég részletesen és sok forrásból olvasgattam a kampányról, és megnéztem a vitát is. Obamáról nagyon más a véleményem, mint neked, és ezzel az amerikai sajtót olvasva nem állok egyedül.
    De mindentől függetlenül nagyon otrombának tartottam és ezért említettem meg a megjegyzését, amelyet egyébként az amerikai sajtóban olvastam, tehát nyilvánosan hangzott el. Az, hogy láthatólag Obama-fan vagy, a magánügyed, de ugyan ne mondd már meg nekem, hogy mire kéne odafigyelnem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (13 szavazatból)
  5. Természetesen mindenki arra figyel, ami leköti az érdeklődését.
    Bámulatos, hogy a förszt lédi menstruációja ekkora szenzációt keltett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  6. Bocsanat Ego, + akartam adni, de az erintos telefonom
    Felre csuszott az ujjam . Tehat velemenyem +++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Obama marad az Egyesült Államok elnöke 2012. november 7. szerda | AN

BBC-felmérés: a világ Obamára voksolna 2012. október 23. kedd | AN

Obama hivatalosan is elnökjelölt 2012. szeptember 6. csütörtök | AN

Obama: Az AK 47-es katonák kezébe való 2012. július 27. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos