Hozzászólás: Mégsem áldozat az amerikaiak 47%-a http://nepszava.com/2012/10/amerika/megsem-aldozat-az-amerikaiak-47-a.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 fringe http://nepszava.com/2012/10/amerika/megsem-aldozat-az-amerikaiak-47-a.html/comment-page-1#comment-220949 fringe Thu, 11 Oct 2012 13:11:29 +0000 http://nepszava.com/?p=111432#comment-220949 Gabor,itt senki nem ker meg,hogy szavazzal Romny-ra.Senki. Ez peldaul olyan lenne,ha valaki megkerne Engem szavazz Harper-re.Valahogy ez ugy van,hogy a MINDENKORI NAGYTOKE donti el ki legyen az elnok.Az utca emberenek meg megengedik,hogy szavazzon,mehetnek kulonbozo vitakra meg stb uvolthetnek,ordithatnak,megmondhatjak a velemenyuket.De ennyi az egesz. Ugy tudom Obama Illionis-i szenator volt.Chicago es Detroit a legnagyobb fekete gengszter csocselek fellegvarosai.A bunozes elkepeszto ott.Ez ellen mint szenator semmit nem tett. Kulpolitikai hajmereszto. Belpolitikajaban pedig megprobalja latszolag a kisembereket segiteni,de ez egy kapitalizmusban nem megy. Az,hogy Romeny mormon kit erdekel,vallasa nem szolit fel gyilkolni a mas hitueket. Obama lehazudja az eget szuletese es vallasa korul.Ertheto,az sem tudja hova rakja magat .Egyik helyen fehernek vallja magat masik helyen feketenek,hol mit kivan az aznapi erdek. Ugyan olyan gazember mint Carter,meg Clinton. Inkabb Romney mar csak a kulpolitika miatt. Gabor,itt senki nem ker meg,hogy szavazzal Romny-ra.Senki.
Ez peldaul olyan lenne,ha valaki megkerne Engem szavazz Harper-re.Valahogy ez ugy van,hogy a MINDENKORI NAGYTOKE donti el ki legyen az elnok.Az utca emberenek meg megengedik,hogy szavazzon,mehetnek kulonbozo vitakra meg stb uvolthetnek,ordithatnak,megmondhatjak a velemenyuket.De ennyi az egesz.
Ugy tudom Obama Illionis-i szenator volt.Chicago es Detroit a legnagyobb fekete gengszter csocselek fellegvarosai.A bunozes elkepeszto ott.Ez ellen mint szenator semmit nem tett.
Kulpolitikai hajmereszto.
Belpolitikajaban pedig megprobalja latszolag a kisembereket segiteni,de ez egy kapitalizmusban nem megy.
Az,hogy Romeny mormon kit erdekel,vallasa nem szolit fel gyilkolni a mas hitueket.
Obama lehazudja az eget szuletese es vallasa korul.Ertheto,az sem tudja hova rakja magat .Egyik helyen fehernek vallja magat masik helyen feketenek,hol mit kivan az aznapi erdek.
Ugyan olyan gazember mint Carter,meg Clinton.
Inkabb Romney mar csak a kulpolitika miatt.

]]>
GaborNYC http://nepszava.com/2012/10/amerika/megsem-aldozat-az-amerikaiak-47-a.html/comment-page-1#comment-220566 GaborNYC Tue, 09 Oct 2012 19:13:49 +0000 http://nepszava.com/?p=111432#comment-220566 Elnézést, sokakkal szemben itt engem nem érdekel hogy mi az Elnök vallása. Mellesleg a mormon vallás számomra nem szimpatikusabb mint mondjuk a muszlim, de megintcsak mondom, engem nem érdekel ez. Ráadásul Obama nem is muszlim, szóval ennyit erről. Hogy miket mondott hol a fehérekről, az sem érdekel egyáltalán. Ha én fekete lennék Amerikában, én sem feltétlenül lelkendeznék a fehérekért, de négy év elnökség alatt egyszer sem mutatta ki hogy rasszista lenne, tehát ez sem fontos számomra. Ami fontos az az hogy ő legalább nem teljes egészében szolgálja ki a Big Business-t, mint ahogy Romney az ő lelkes szolgálójuk lenne ha ő lenne az Elnök. Az átlag embernek esélye sem lesz alatta. De mindegy, majd meglátjuk ki győz. Mellesleg én New York államban élek ahol biztos hogy Obama győz, tehát nem is számít ha esetleg a Romnyira szavaznék. Ja, még ezt akartam kérdezni: ti mit szólnátok ha mondjuk egy jobboldali ismerősötök kérlelne benneteket hogy szavazzatok mondjuk az Orbánra, amikor egész életetekben baloldali és liberálisak voltatok? Kb. így élem meg most azt hogy arra kérnek itt hogy szavazzak a Romnyira. Elnézést, sokakkal szemben itt engem nem érdekel hogy mi az Elnök vallása. Mellesleg a mormon vallás számomra nem szimpatikusabb mint mondjuk a muszlim, de megintcsak mondom, engem nem érdekel ez. Ráadásul Obama nem is muszlim, szóval ennyit erről.
Hogy miket mondott hol a fehérekről, az sem érdekel egyáltalán. Ha én fekete lennék Amerikában, én sem feltétlenül lelkendeznék a fehérekért, de négy év elnökség alatt egyszer sem mutatta ki hogy rasszista lenne, tehát ez sem fontos számomra.
Ami fontos az az hogy ő legalább nem teljes egészében szolgálja ki a Big Business-t, mint ahogy Romney az ő lelkes szolgálójuk lenne ha ő lenne az Elnök. Az átlag embernek esélye sem lesz alatta. De mindegy, majd meglátjuk ki győz. Mellesleg én New York államban élek ahol biztos hogy Obama győz, tehát nem is számít ha esetleg a Romnyira szavaznék.
Ja, még ezt akartam kérdezni: ti mit szólnátok ha mondjuk egy jobboldali ismerősötök kérlelne benneteket hogy szavazzatok mondjuk az Orbánra, amikor egész életetekben baloldali és liberálisak voltatok? Kb. így élem meg most azt hogy arra kérnek itt hogy szavazzak a Romnyira.

]]>
fringe http://nepszava.com/2012/10/amerika/megsem-aldozat-az-amerikaiak-47-a.html/comment-page-1#comment-220049 fringe Sun, 07 Oct 2012 13:44:02 +0000 http://nepszava.com/?p=111432#comment-220049 Gabor,szeretnem megkerdezni,hogy Te lattad azt a 2007-es videot,amiben a megcsak szenator Huszein Obama habzo szajjal szidja a fehereket?Mar nem is beszelve hodolo imadatat fejezte ki a fajgyulolo pasztora J.W.elott? Szoval ez a figura reprezentalhatja az USA-t meg 4 evig ? Ez is csak azert lett elnok mert szenator Read tudta,hogy kell nekik egy vilagosabb boru nem egeszen fekete egyen aki enyhe nigro dialektben beszel,talan egy ilyen figuraval tudnak nyerni,van eselyuk egy elnokre,,ez a mocskos jatek tenyleg bejott es van egy muszlim elnokotok....gratula.... Gabor,szeretnem megkerdezni,hogy Te lattad azt a 2007-es videot,amiben a megcsak szenator Huszein Obama habzo szajjal szidja a fehereket?Mar nem is beszelve hodolo imadatat fejezte ki a fajgyulolo pasztora J.W.elott?
Szoval ez a figura reprezentalhatja az USA-t meg 4 evig ?
Ez is csak azert lett elnok mert szenator Read tudta,hogy kell nekik egy vilagosabb boru nem egeszen fekete egyen aki enyhe nigro dialektben beszel,talan egy ilyen figuraval tudnak nyerni,van eselyuk egy elnokre,,ez a mocskos jatek tenyleg bejott es van egy muszlim elnokotok….gratula….

]]>
gets http://nepszava.com/2012/10/amerika/megsem-aldozat-az-amerikaiak-47-a.html/comment-page-1#comment-219950 gets Sun, 07 Oct 2012 06:21:55 +0000 http://nepszava.com/?p=111432#comment-219950 Korábbi hülyeségeinket foltozhatjuk, de a foltot foltozni ... !!!??? :((( Korábbi hülyeségeinket foltozhatjuk, de a foltot foltozni … !!!???
:(((

]]>
Mate, Ivan Tibor http://nepszava.com/2012/10/amerika/megsem-aldozat-az-amerikaiak-47-a.html/comment-page-1#comment-219886 Mate, Ivan Tibor Sun, 07 Oct 2012 04:58:07 +0000 http://nepszava.com/?p=111432#comment-219886 Gabor, egy politikus aki mindig az igazat mondja, meg egy kisvaros helyi valasztasan sem vinne sokra. Igen, a feligazsagok tengeren lavirozva lehet csak az adott sziszteman belul elerni a kikotot. Nem ertem, miert adnal Obamanak meg negy evet, mikor szemlatomast Amerikan belul es Amerikan kivul tobb kart okozott, mint Louisianaban a Cathrina. Es a beidegzodesek megkerulesevel lehet olykor Republikanus jeloltre is szavazni, foleg ha a jelolt remenykeltobb, mint a moszlem elkotelezettsegu, narcisztikus es Izrael ellenes Obama. Amikor a Demokrata Part korrigalo hangszavazasaval a delegaciok lehurrogtak Jeruzsalem mint Izrael fovarosanak elismereset, nem gondoltad, hogy ez mar egy masfajta Demokrata Part? Udvozlettel Ivan Gabor, egy politikus aki mindig az igazat mondja, meg egy kisvaros helyi valasztasan sem vinne sokra. Igen, a feligazsagok tengeren lavirozva lehet csak az adott sziszteman belul elerni a kikotot. Nem ertem, miert adnal Obamanak meg negy evet, mikor szemlatomast Amerikan belul es Amerikan kivul tobb kart okozott, mint Louisianaban a Cathrina. Es a beidegzodesek megkerulesevel lehet olykor Republikanus jeloltre is szavazni, foleg ha a jelolt remenykeltobb, mint a moszlem elkotelezettsegu, narcisztikus es Izrael ellenes Obama. Amikor a Demokrata Part korrigalo hangszavazasaval a delegaciok lehurrogtak Jeruzsalem mint Izrael fovarosanak elismereset, nem gondoltad, hogy ez mar egy masfajta Demokrata Part?
Udvozlettel Ivan

]]>
GaborNYC http://nepszava.com/2012/10/amerika/megsem-aldozat-az-amerikaiak-47-a.html/comment-page-1#comment-219749 GaborNYC Sun, 07 Oct 2012 02:44:01 +0000 http://nepszava.com/?p=111432#comment-219749 Mint demokrata, csalódtam abban amit Obama produkált az első vitában, de ahogy itt mondják, " it ain't over till the fat lady sings". Romney ügyesen lavírozik a féligazságok tengerében, az biztos hogy jó politikus, mindig mindenhol azt mondja amit hallani akarnak. Számomra ő a tipikus báránybőrbe bújt farkas, most adja a nagy szerényt hogy ő mindenki elnöke szeretne lenni, de ha megválasztják akkor érdekes módon csak a gazdagok és befolyásos körök elnöke lesz, arra mérget lehet venni. Na meglátjuk mi lesz. Én személy szerint inkább amiatt aggódom hogy az amerikai gazdaság összeomlik 2013-ban, erre mutatnak egyes jelek, és akkor már az sem igazán fog számítani hogy ki lesz az elnök. Mint demokrata, csalódtam abban amit Obama produkált az első vitában, de ahogy itt mondják, ” it ain’t over till the fat lady sings”.
Romney ügyesen lavírozik a féligazságok tengerében, az biztos hogy jó politikus, mindig mindenhol azt mondja amit hallani akarnak. Számomra ő a tipikus báránybőrbe bújt farkas, most adja a nagy szerényt hogy ő mindenki elnöke szeretne lenni, de ha megválasztják akkor érdekes módon csak a gazdagok és befolyásos körök elnöke lesz, arra mérget lehet venni.
Na meglátjuk mi lesz.
Én személy szerint inkább amiatt aggódom hogy az amerikai gazdaság összeomlik 2013-ban, erre mutatnak egyes jelek, és akkor már az sem igazán fog számítani hogy ki lesz az elnök.

]]>