Hozzászólás: Bartus László: Silabusz kezdőknek http://nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-silabusz-kezdoknek.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 keddi http://nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-silabusz-kezdoknek.html/comment-page-2#comment-226006 keddi Thu, 01 Nov 2012 18:54:42 +0000 http://nepszava.com/?p=110916#comment-226006 Ceglédi Zoltán esete élénken mutatja azt az igazságot, hogy akármilyen okos v alaki, ha nincs megfelelő tapasztalata, akkor tévútra kerül. Nemcsak a tapasztalato, de az intelligenciát sem lehet megtanulni. Ceglédi Zoltán esete élénken mutatja azt az igazságot, hogy akármilyen okos v alaki, ha nincs megfelelő tapasztalata, akkor tévútra kerül. Nemcsak a tapasztalato, de az intelligenciát sem lehet megtanulni.

]]>
gyurci http://nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-silabusz-kezdoknek.html/comment-page-2#comment-218205 gyurci Tue, 02 Oct 2012 21:53:18 +0000 http://nepszava.com/?p=110916#comment-218205 Kedves Bartus úr! Megtisztelt, hogy cikkében idézte egy kommentemet - az már kevéssé, hogy a következő nélkül (sajnos a facebook-on az enter sortörés helyett, küldést jelent). Így sajna majdnem úgy csúsztatott Ön is, mint Ceglédi Zoltán. Abból ugyanis látszott, miként vélekedek az Ön eredeti cikkéről ("Elég volt!"), s ezt Ön is tudja, mivel egy későbbi kommentet szintén idézett. Ráadásul - bár megértem a Ceglédi-cikk keltette indulatait - a "Bartus nem a kedvenc publicistám"-szöveg egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem kedvelem, vagy ne értenék egyet a cikkeivel. Csupán annyit jelent, hogy nem a kedvencem. Ezt most is tartom, minthogy a kedvenceim (ebben a műfajban) pl. Para-Kovács, TótaW, Váncsa, Vincent, mert humorral írnak - ami nélkülözhetetlen ebben az eszement időszakban. (Kurvára hiányzik a Hofi!) Ezért kár megsértődnie, mert ettől még az Ön írásait is hitelesnek és fontosnak tartom. Köszönöm és sok sikert kívánok a továbbiakban is! Üdv, Gyurci Kedves Bartus úr!
Megtisztelt, hogy cikkében idézte egy kommentemet – az már kevéssé, hogy a következő nélkül (sajnos a facebook-on az enter sortörés helyett, küldést jelent). Így sajna majdnem úgy csúsztatott Ön is, mint Ceglédi Zoltán. Abból ugyanis látszott, miként vélekedek az Ön eredeti cikkéről (“Elég volt!”), s ezt Ön is tudja, mivel egy későbbi kommentet szintén idézett. Ráadásul – bár megértem a Ceglédi-cikk keltette indulatait – a “Bartus nem a kedvenc publicistám”-szöveg egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem kedvelem, vagy ne értenék egyet a cikkeivel. Csupán annyit jelent, hogy nem a kedvencem. Ezt most is tartom, minthogy a kedvenceim (ebben a műfajban) pl. Para-Kovács, TótaW, Váncsa, Vincent, mert humorral írnak – ami nélkülözhetetlen ebben az eszement időszakban. (Kurvára hiányzik a Hofi!)
Ezért kár megsértődnie, mert ettől még az Ön írásait is hitelesnek és fontosnak tartom. Köszönöm és sok sikert kívánok a továbbiakban is!
Üdv,
Gyurci

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-silabusz-kezdoknek.html/comment-page-2#comment-217978 kekec Tue, 02 Oct 2012 05:28:59 +0000 http://nepszava.com/?p=110916#comment-217978 Földi Eperke Csak egy adalék: a Heti Válasz kecskeszakállas újságírója nem Ceglédi. Ne mosd össze őket. Földi Eperke
Csak egy adalék: a Heti Válasz kecskeszakállas újságírója nem Ceglédi. Ne mosd össze őket.

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-silabusz-kezdoknek.html/comment-page-2#comment-217977 kekec Tue, 02 Oct 2012 05:25:50 +0000 http://nepszava.com/?p=110916#comment-217977 Bartus úr Egy "enyhítő körülmény" ugyan ez is Nyüzsi és ez is Ceglédi, de minden szava vállalható: http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121002_segelyplafon_9950_forint#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_10_2 "Nem fogok azzal példálózni, hogy mire költ "egyébként" a kormány, hogy mit tart sokkal fontosabbnak, támogatandónak. Inkább azt kérem Hegedűs Zsuzsától a minisztériumi ifjakig, kormánybiztostól szóvivőig, hogy köpjön fel jó magasra, és álljon alá. Amikor a böhöm nagy Audiból kiszállva, amikor jól szabott öltönyben a táblagépet baszkurálva arról biztosítjátok egymást, hogy tulajdonképpen nagyon jól kormányoztok, hogy meg kell mutatni a segélyen "nyerészkedőknek", hogy vége az "ingyenélésnek", akkor azért tudjátok: ez mind nem igaz. Annyira szarul csináljátok, annyira elkúrtátok, hogy már a legnyomorultabbaktól szeditek el az utolsó filléreket. Nem tudom, melyik szenzációs ötlet finanszírozására kell ez a havi 9950 forint, és nem is érdekel. Annyira biztos nem fontos, mint ahonnan elveszitek. Azt kívánom csak, hogy verjen még titeket a sors azzal, hogy két év múlva már nektek is számítson havi 9950 forint." Bartus úr
Egy “enyhítő körülmény” ugyan ez is Nyüzsi és ez is Ceglédi, de minden szava vállalható:
http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121002_segelyplafon_9950_forint#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_10_2
“Nem fogok azzal példálózni, hogy mire költ “egyébként” a kormány, hogy mit tart sokkal fontosabbnak, támogatandónak. Inkább azt kérem Hegedűs Zsuzsától a minisztériumi ifjakig, kormánybiztostól szóvivőig, hogy köpjön fel jó magasra, és álljon alá. Amikor a böhöm nagy Audiból kiszállva, amikor jól szabott öltönyben a táblagépet baszkurálva arról biztosítjátok egymást, hogy tulajdonképpen nagyon jól kormányoztok, hogy meg kell mutatni a segélyen “nyerészkedőknek”, hogy vége az “ingyenélésnek”, akkor azért tudjátok: ez mind nem igaz. Annyira szarul csináljátok, annyira elkúrtátok, hogy már a legnyomorultabbaktól szeditek el az utolsó filléreket. Nem tudom, melyik szenzációs ötlet finanszírozására kell ez a havi 9950 forint, és nem is érdekel. Annyira biztos nem fontos, mint ahonnan elveszitek.

Azt kívánom csak, hogy verjen még titeket a sors azzal, hogy két év múlva már nektek is számítson havi 9950 forint.”

]]>
Földi Eperke http://nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-silabusz-kezdoknek.html/comment-page-2#comment-217198 Földi Eperke Fri, 28 Sep 2012 06:10:04 +0000 http://nepszava.com/?p=110916#comment-217198 Tisztelt Bartus úr, Nem is tehetne jobbat, mint azt, hogy görbe tükröt tart a magyar emberek szeme elé, ezért van az, hogy soknak nem tetszik az, amit lát benne. Én és még sokan viszont hálásak vagyunk érte. Lehetünk is, mert ebben az országban nincs korrekt média és sajtóorgánum, mert ezt Orbán aknamunkája, mint ellenzéki, amikor megszerezte magának a média legnagyobb részét és főleg most, amikor diktatúrát vezet be, annyi lett a seggnyaló újságiró, akik tülekednek megfelelni és zsirosabb falatokhoz jutni, hogy se szeri, se száma. Ezek közé tartozik Ceglédi Zoltán is, akit mostanában felkaptak Magyar Kornéliával együtt és osszák az észt az ATV-ben is, a fiatal koruk ellenére, élettapasztalatok nélkül, jó fizetésért. Gondolja, hogy van ezeknek tapasztalatuk egy éhséglázadásról...?! Egy szikra empátia sincs bennük, csak a saját okfejtéseik a fontosak. Ez látszik. Ezek után meddig tart Ceglédinek elferditeni és mellémagyarázni az Ön irását, nyilván arra gondolva, hogy az olvasók már túlestek a cikkén, illetve el sem olvasták. De Ceglédi nem gondol arra, hogy aki meg figyelmes, mint én is, a leirtakból is tudjuk kontrollálni az állitásokat, sőt még emlékszünk is rá, mert nekünk nem olyan szelektiv a memóriánk, mint azt képzeli. Ezért Ceglédi Zoltán kérjen bocsánatot az uszitásáért és az olvasók félrevezetéséért, mert mi, akik figyelmes olvasók vagyunk, tudjuk, hogy Bartus László nem kivánta a rendszerváltáshoz a vérontást és nem a kéksisakosoktól várja Magyarországon a béke megteremtését, hanem pontosan a magyar demokraták tudatos és határozott magatartásától. Köszönjük a görbe tükröt Bartus úr! Legyen erős, mert ez egy ilyen ország, ahol ma reggel az ellenzéki TV-ben a Heti Válasz kecskeszakállas fiatal pojáca újságirója Dániel Péter ügyében a birót támadta, csak azt az egy fontos szót hagyta ki a vádaskodásából, hogy a biró a szobor szó elé odatett egy nagyon fontos és meghatározó szót, hogy: Horty szobor. És ennek a leöntése volt jelképesen társadalmilag hasznos.Ezért a kis pojáca rögtön nyugdijba is küldené ezt a gerinces birót. Tisztelt Bartus úr,
Nem is tehetne jobbat, mint azt, hogy görbe tükröt tart a magyar emberek szeme elé, ezért van az, hogy soknak nem tetszik az, amit lát benne. Én és még sokan viszont hálásak vagyunk érte. Lehetünk is, mert ebben az országban nincs korrekt média és sajtóorgánum, mert ezt Orbán aknamunkája, mint ellenzéki, amikor megszerezte magának a média legnagyobb részét és főleg most, amikor diktatúrát vezet be, annyi lett a seggnyaló újságiró, akik tülekednek megfelelni és zsirosabb falatokhoz jutni, hogy se szeri, se száma. Ezek közé tartozik Ceglédi Zoltán is, akit mostanában felkaptak Magyar Kornéliával együtt és osszák az észt az ATV-ben is, a fiatal koruk ellenére, élettapasztalatok nélkül, jó fizetésért. Gondolja, hogy van ezeknek tapasztalatuk egy éhséglázadásról…?! Egy szikra empátia sincs bennük, csak a saját okfejtéseik a fontosak. Ez látszik.
Ezek után meddig tart Ceglédinek elferditeni és mellémagyarázni az Ön irását, nyilván arra gondolva, hogy az olvasók már túlestek a cikkén, illetve el sem olvasták. De Ceglédi nem gondol arra, hogy aki meg figyelmes, mint én is, a leirtakból is tudjuk kontrollálni az állitásokat, sőt még emlékszünk is rá, mert nekünk nem olyan szelektiv a memóriánk, mint azt képzeli.
Ezért Ceglédi Zoltán kérjen bocsánatot az uszitásáért és az olvasók félrevezetéséért, mert mi, akik figyelmes olvasók vagyunk, tudjuk, hogy Bartus László nem kivánta a rendszerváltáshoz a vérontást és nem a kéksisakosoktól várja Magyarországon a béke megteremtését, hanem pontosan a magyar demokraták tudatos és határozott magatartásától.
Köszönjük a görbe tükröt Bartus úr! Legyen erős, mert ez egy ilyen ország, ahol ma reggel az ellenzéki TV-ben a Heti Válasz kecskeszakállas fiatal pojáca újságirója Dániel Péter ügyében a birót támadta, csak azt az egy fontos szót hagyta ki a vádaskodásából, hogy a biró a szobor szó elé odatett egy nagyon fontos és meghatározó szót, hogy: Horty szobor. És ennek a leöntése volt jelképesen társadalmilag hasznos.Ezért a kis pojáca rögtön nyugdijba is küldené ezt a gerinces birót.

]]>
lvb http://nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-silabusz-kezdoknek.html/comment-page-2#comment-217000 lvb Thu, 27 Sep 2012 06:48:26 +0000 http://nepszava.com/?p=110916#comment-217000 Ceglédi cikkét elolvasva, azt kell mondjam erősen nyárspolgárias. Nem veszi észre, hogy a rendszerből pont az önkorrekció lehetőségét vonják ki. És azzal sem számol, hogy mindenki nem lesz olyan megalkuvó mint ő. Azt sejtem, hogy a liberális doktrinerek szegletköve valójában az erőszak teljes elutasítása, azonban ez ha jobban belegondolunk, csak érzelmi lábakon áll, értelem terén nagyon sántít. Ezek hisznek a nem demokraták demokráciájában is, de nagyon megütik a lábukat. Nemsokára ki fog derülni, hogy az olyan rendszer, melyben nincsenek politikai elítéltek börtönökben, utópia. És ezt most főleg a valódi demokráciára értem, a diktatúrákban nyilvánvaló. Ceglédi cikkét elolvasva, azt kell mondjam erősen nyárspolgárias. Nem veszi észre, hogy a rendszerből pont az önkorrekció lehetőségét vonják ki. És azzal sem számol, hogy mindenki nem lesz olyan megalkuvó mint ő. Azt sejtem, hogy a liberális doktrinerek szegletköve valójában az erőszak teljes elutasítása, azonban ez ha jobban belegondolunk, csak érzelmi lábakon áll, értelem terén nagyon sántít. Ezek hisznek a nem demokraták demokráciájában is, de nagyon megütik a lábukat. Nemsokára ki fog derülni, hogy az olyan rendszer, melyben nincsenek politikai elítéltek börtönökben, utópia. És ezt most főleg a valódi demokráciára értem, a diktatúrákban nyilvánvaló.

]]>
aristeides http://nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-silabusz-kezdoknek.html/comment-page-2#comment-216954 aristeides Wed, 26 Sep 2012 21:26:01 +0000 http://nepszava.com/?p=110916#comment-216954 Ceglédi nem indult rosszul. Éles megfogalmazásaival felhívta magára a figyelmet - majd egyre jobban elhitte magáról, hogy nagyon okos. Zuhan, én már elkapcsolok, ha látom valahol. Kuminizálódik. Ön viszont kiegyenlítődik, nyugodtabb lett. Átfogóbb. Mérsékeltebb. Követhetőbb. A Baksa komment egyébként nekem is feltűnt. Ceglédi nem indult rosszul. Éles megfogalmazásaival felhívta magára a figyelmet – majd egyre jobban elhitte magáról, hogy nagyon okos. Zuhan, én már elkapcsolok, ha látom valahol. Kuminizálódik.
Ön viszont kiegyenlítődik, nyugodtabb lett. Átfogóbb. Mérsékeltebb. Követhetőbb.

A Baksa komment egyébként nekem is feltűnt.

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-silabusz-kezdoknek.html/comment-page-2#comment-216922 kekec Wed, 26 Sep 2012 19:12:18 +0000 http://nepszava.com/?p=110916#comment-216922 Gonoszka Gondolat nem vész el, legfeljebb átalakul. Nem baj, hogy te kezdted - az a lényeg, hogy haladjon egyre tovább, egyre többekhez. Nagyjából ezért hivatkozunk a blogokon más cikkekre vagy kommentekre - mert senki sem képes az EGÉSZ ellenzéki oldalt figyelemmel kísérni - legalábbis amatőrként nem. Ezért felér az ajánlás egy sajtófigyelő osztállyal. jozan67 Talán, mert Medgyessy nem ügyet csinált belőle, hanem pénzt az "légi utántöltő" megrendelésével? És ezért túl sokat tud egymásról a fidesz és az mszp? Vagy egyszerűen nem bízik az ellenzék a választók (rövidke) emlékezetében, és majd közvetlenül a választások előtt hozzák fel intenzíven a témát? Gonoszka
Gondolat nem vész el, legfeljebb átalakul. Nem baj, hogy te kezdted – az a lényeg, hogy haladjon egyre tovább, egyre többekhez. Nagyjából ezért hivatkozunk a blogokon más cikkekre vagy kommentekre – mert senki sem képes az EGÉSZ ellenzéki oldalt figyelemmel kísérni – legalábbis amatőrként nem. Ezért felér az ajánlás egy sajtófigyelő osztállyal.
jozan67
Talán, mert Medgyessy nem ügyet csinált belőle, hanem pénzt az “légi utántöltő” megrendelésével? És ezért túl sokat tud egymásról a fidesz és az mszp? Vagy egyszerűen nem bízik az ellenzék a választók (rövidke) emlékezetében, és majd közvetlenül a választások előtt hozzák fel intenzíven a témát?

]]>
jozan67 http://nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-silabusz-kezdoknek.html/comment-page-2#comment-216821 jozan67 Wed, 26 Sep 2012 06:31:21 +0000 http://nepszava.com/?p=110916#comment-216821 A GRIPPEN_ÜGYRŐL,miért kussol mindenki????? A GRIPPEN_ÜGYRŐL,miért kussol mindenki?????

]]>
kovácsúr http://nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-silabusz-kezdoknek.html/comment-page-2#comment-216767 kovácsúr Tue, 25 Sep 2012 20:31:53 +0000 http://nepszava.com/?p=110916#comment-216767 Kekec ++++ tavasszal kivágtam 8 db nyárfát (vattáztak pedig azt mondták, hogy nem fognak) maradt 3 db 11 méteres. felajánlom a köz szolgálatára. szeretném kihangsúlyozni, hogy nyárfa. mondom nyárfa. szóval ha igaz a "pletyka" ami szerint júdás nyárfára aggatta magát, akkor van helye és szerepe. Kekec ++++
tavasszal kivágtam 8 db nyárfát (vattáztak pedig azt mondták, hogy nem fognak) maradt 3 db 11 méteres. felajánlom a köz szolgálatára. szeretném kihangsúlyozni, hogy nyárfa. mondom nyárfa. szóval ha igaz a “pletyka” ami szerint júdás nyárfára aggatta magát, akkor van helye és szerepe.

]]>