Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szalai Annamária kivetné a csápjait az internetre 2012. szeptember 9. vasárnap 17:16 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szalai Annamária kivetné a csápjait az internetre

Budapest – Szalai Annamária közelebbről meg nem határozott veszélyektől félti a gyerekeket az interneten. Miután az egész ország felnőtt lakosságát gyereknek nézik, figyelemre méltó az a terve, hogy “bejelentések nyomán” a hatóság eljár azért, hogy a veszélyes oldalakat “eltávolítsák az internetről, még akkor is, ha külföldi szerveren vannak”. A kuruc.info kapcsán eddig úgy tudtuk, hogy erre nincs mód, vagy olyan náci oldal, amely bűncselekményeket valósít meg, nem veszélyezteti a gyerekeket? Szalai Annamária vajon veszélyesnek minősítené-e a gyerekekre és letiltatná-e a Miami Press nevű soft pornóoldalt, amelyet maga szerkesztett? És vajon mennyire veszélyesek az olyan hazugságok, amelyeket a kormány és a miniszterelnök terjeszt például nemlétező IMF listákról? Hol kezdi és hol fejezné be a cenzurát a pornós kereszténydemokrata médiafelügyelő az erkölcs nevében?

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke szerint a szülőknek nemcsak a valóságos, hanem a virtuális világban is védeniük kell a gyermekeiket, mert az interneten számtalan veszély leselkedik rájuk. Szalai Annamáriának erről elsőkézből származó információi lehetnek, mint a Miami Press nevű pornóújság volt őszerkesztőjének. A cenzúra kezdeteiről a közmédia napja elnevezésű rendezvényen beszélt szombaton a budapesti Millenáris parkban. A közmédia napján nem esett szó arról, hogy a kormány gyakorlatilag elfoglalta és kisajátította a közmédiát, és a goebbels-i alapelvek mentén működő propaganda szintjére süllyesztette le. Arról sem esett szó, hogy az adófizetők pénzén hazudnak a közmédiában, csak a gyermekeket védi egy volt pornós mádám, amire hivatkozva bejelentette az internetes cenzúra tervét. A beszélgetést a Kossuth Rádió a helyszínről élőben közvetítette.

A médiahatóság elnöke arra hívta fel a figyelmet, a szülőknek természetes, hogy a valóságos világban fogják a gyerekek kezét, és megkímélik a veszélyektől, ugyanakkor a digitális világba már teljesen védtelenül engedik el őket. Azt nem nevezte meg Szalai, hogy ezt honnan tudja, milyen felmérésre alapozza, és miből gondolja, hogy a szülők nem védik a gyermekeiket, és egy pornófőszerkeszt segítségére szorulnak.

Szalai Annamária szerint a mostani fiatalok, az új generáció egy digitális univerzumba született, egy olyan labirintusba, ahol összevissza kalandozhat. Elmondta, a tapasztalataik és a felméréseik is azt mutatják, hogy a szülők alig kontrollálják a gyerekek internethasználatát, hogy milyen tartalmakat érhetnek el. A médiahatóság adatai szerint a gyerekek átlagosan már 9 éves koruktól önállóan használják az internetet, a 9-16 éves korosztály 60 százaléka pedig már rendszeres internethasználó. Hogy ezek milyen felmérések, arról az MTIU nem tudósított, és arról sem, hogy milyen pozitív dolog, hogy végre a magyar gyerekek is készségszinten használják az internetet, ahonnan számos hasznos tudásra tehetnbek szert, és így tarthatnak lépést a világgal.

A médiahatóság elnöke úgy látja, nagyon sok veszély leselkedik a fiatalokra a világhálón. Szavai szerint ezért lenne nagyon fontos, hogy felhívják a figyelmüket arra: az nem valóságos, hanem virtuális világ, ahol a veszélyektől meg kell védeniük magukat. Elmondta, Magyarország az internettartalmak szűrésével még nagyon elmaradt, bár már több szolgáltató is tett lépéseket. Különösen Kínával szemben, ahol nagyon hatékonyan szűrik az ellenzéki tartalmakat, hogy megkíméljék a lakosságot a “veszélyes tanoktól”.

Az NMHH elnöke emlékeztetett arra, hogy a fiatalok médiaértési készségének fejlesztése érdekében a hatóság is indított több programot. A H95 nevű projekt keretében egy médiaértést oktató központot alakítanak ki, ahol a gyermekek élményszerű, játékos formában ismerkedhetnek meg a média és a hírközlés világával.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a médiahatóság egy internet hotline oldalt üzemeltet, amelyen bárki bejelenthet káros és veszélyes oldalakat. Hozzátette: a bejelentések nyomán a hatóság eljár azért, hogy ezeket az oldalakat eltávolítsák az internetről, még akkor is, ha külföldi szerveren vannak. Szalai Annamária közölte azt is, hogy a médiahatóság a tájékoztatáson túl segítséget tud nyújtani a bajba jutottaknak, és vannak olyan esetek, amelyeknek büntetőjogi következménye is van; e területen a hatóság a rendőrséggel már szerződést is kötött.

A névtelen bejelentések megjelennek a cenzúra területén is, el tudjuk képzelni, hogy milyen tartalmakat tart veszélyesnek a NER még létező tábora. Külön érdekes, hogy ha a hatóságnak ilyen jogosítványai vannak, akkor a kuruc.info nevű náci szennyoldal, amely árasztja a gyűlöletet és az antiszemitizmust, és amely folyamatosan bűncselekményeket valósít meg, személyes adatokkal való visszaélést követ el, fizikai zaklatásra és erőszakra buzdít, tagadja a holokausztot, helyesli a népirtást, miért nem számít veszélyes oldalnak, és az ellen miért nem lép fel a hatóság és a rendőrség, amely ezek szerint minden további nélküly letilthatná a magyar szolgáltatóknál a gyűlöletoldalt, de valamiért nem teszi. Talán egyetért vele?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (18 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +13 ( 21 szavazatból)
Szalai Annamária kivetné a csápjait az internetre, 4.3 out of 5 based on 18 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Ugyan ugyan! Lehetőséget keres, hogy be(le)tilthassa a nekik nem tetsző oldalakat! Vagy lesz cenzúra, vagy nem lesz cenzúra! LESZ!!!
    Majd ő megmutatja…Először sasszézik jobbra, balra, aztán elkezdi az egyedi figurákat. De annyira egyediek lesznek, hogy Európa,és a világ többi demokratikus országa fel lesz háborodva a páva táncukon.
    Ne jöjjön már a gyerekekkel! Már ők akarják átvenni a szülők szerepét is?
    Hab a tortán ez a nő! (már akinek) A pornóújságos múltja erre is felhatalmazást ad? Az öltözékéről meg ne is ejtsünk szót. Elvégre,és utóvégre valamiért odatették, ahol van… Szerintem ebben az esze nem sok szerepet játszott…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  2. Valószinüleg ezt azért szeretnék mert az álltaluk “veszélyesnek” itélt internetes fórumok legyen az szélsőséges mint a kuruc infó vagy AN lehet hogy igazságokat is tartalmaznak melyeket az emberek többsége az “irányitott médiákból”soha sem tudna meg.Igen közeleg az abszolút mindenre kiterjedő kontroll de ne hagyja senki hogy ezzel meg tudják félemliteni és ne merje nyiltan vállalni a véleményét a számára megfelelő fórumon.Már csak azért sem mert ezzel már azt is megszabnák hogy mire gondolhat az ember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (23 szavazatból)
  3. Senkinek se legyen illúziója, a neonáci honlapokat (pl.: K.infó) megtartanák, de korlátoznák a baloldali internetes médiumok függetlenségét, ahogy ez már a diktatúrákban szokás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  4. Inkább a pávatollas-Kakastollas-Rendörpatásokat szoritanák ki, de ugyan kérem
    Bort iszunk vizet prédikálunk, sközben a gyerekeket harcászatra, fajgyülöletre tanitjuk!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy mernek ezek emberek szemébe nézni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  5. Azt csinálnak evvel az országban ezek a Nagy emberek, amit akarna!!!
    Én már le léptem, és hagyom, hogy a farkas felzabálja a birkát!
    Mert más nem is történik!
    Orbán a farkas, és öngyilkos balga birka nép,az pedig az otthon maradtak!
    Nem vagyok egyáltalán büszke a szülőföldemre!
    Lehetőség szerint hamar megszüntetem állampolgárságom!!! (HU)
    Magyarországot a Orbán mafia vezeti!!!
    Semmi esély, hogy valamikor is a káoszból ki lábaljon!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  6. Kukori!!!
    Hogy a francba lehet egy mondatban egy szennyoldalt az AN-val együtt hasonló minősítésben emlegetni.
    Totál agyhúgykő! :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  7. A kérdés feltevése jogos!Kérdem én,mit kezdjünk vele,ha az ellenzék – mint politikusi miliő – nem hajlandó megegyezni – kakas a szemétdombján – és kizárja azt az embert,amely képes überelni saját tehetetlenségüket és tehetségtelenségüket! Csupán azért,mert féltik mindennapi tyúkszaros megélhetésüket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. Szerintem a legutobbi Orban betegseget feheren feketen bemutato videoval es cikkel az AN “kihuzta a gyufat” a “nemzeti es kereszteny” ertekeket kepviselo kormanyoldalnal es most keresik illetve keszitik elo a fogast. Az mas kerdes hogy ez masok ellen is remek lesz majd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  9. “hol fejezné be a cenzurát a pornós kereszténydemokrata médiafelügyelő az erkölcs nevében”
    Nem tudom, hogy férnek össze egy személy működésével kapcsolatban:
    - erkölcs
    - pornó
    - kereszténydemokrata
    - médiafelügyelet
    - cenzúra.
    Hiszen ponóújsága rendszeres kiadásával már mindent bebizonyitott ezekről,
    akár képformában is. A múltkor is néhány tininél láttam újságjának egy számát.
    Hiszen ezek az újságok ronggyá olvasva, kézről-kézre járnak a fiatakok között.
    Vagy talán éppen ezzel bizonyitotta be a kereszténydemokrata erkölcsi
    rátermettségét, legalább 9 évre?
    VALÓBAN ILYEN A KERESZTÉNYDEMOKRÁCIA PÉLDAKÉPE?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  10. KAKAS
    Én bevallom! Valóban nem értem mire gondoltál.
    Remélem kifejted bővebben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Kedves Túlavasúti
    2012. szeptember 9. vasárnap
    18:57
    Nem kellene biztatni kukorit, mert így is sok marhaságot kukorít !!! :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  12. Tisztázzunk valamit: pornószájtot működtetni bárkinek joga van, ugyanúgy, mint pornó TV-csatornát. A szájtot vagy csatornát blokkolni (gyermekzár) azonban csak a szülőnek van joga! Az államnak ehhez nincs köze. A szülői jogokat ugyanis jogállamban senki, igy maga az állam sem gyakorolhatja, kizárólag maga a szülő. Felnőtt emberek vonatkozásában pedig SENKI NEM SZÓLHAT BELE, hogy az illető mit olvas, néz vagy hallgat! (legalábbis demokratikus országban ez nem lehetséges). Ezt ugyanis cenzurának hívják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  13. Szép!Ahogy olvastam,a gyomrom úgy ment össze.Már ezt is szabályozni akarják.Visszajött a gondoskodó állam.A szülőt ,pedagógust hülyének nézik,csak ők tudnak megvédeni mindenkit.Minden szabályozva van/lesz.
    Egyébként ennek a nőnek az egész fizimiskáján látszik a múltja.Aki nem ismeri,az is kitalálja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  14. Kedves gets
    2012. szeptember 9. vasárnap
    19:02
    Egyetértek! Valóban a KAKAS-nál nagy a zavar! Kellene rá egy kis avar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. “a szülőknek nemcsak a valóságos, hanem a virtuális világban is védeniük kell a gyermekeiket, mert az interneten számtalan veszély leselkedik rájuk”
    .
    Hogyne, így van. A SZÜLŐKNEK !!!!!.
    Vagy annamari egy országnyi gyereket AKAR A NEVÉRE VENNI és VÉDENI ŐKET ?????
    Jól mondta: EZ A SZÜLŐK DOLGA ÉS KÖTELESSÉGE !!!!!
    NEM PEDIG EGY ELMEBETEG DIKTÁTOR SEGGÉBÖL SOHA KI NEM BÚJÓ NŐCSÖKEVÉNYÉ ÉS ANNAK DEMOKRÁCIA ELLENES, SZÓLÁSSZABADSÁG-GYILKOS SZERVEZETÉÉ :-((( !!!!!!!!!!
    .
    AZ INTERNET MINDENKIÉ, TI ORBÁN-BÉRENCEK !!!!!
    S legjobb tudomásom szerint már VAN ERRE LÉTREHOZVA EGY SZERVEZET.
    MINEK AKKOR EGY MÁSIK ?????.
    .
    LÁTJUK A DRÓTJAITOKAT FIJJUK !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  16. *
    “ESZE SEMMI, FOGDMEG JÓL”
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  17. Valóban magam is a cenzúra bevezetését látom a tervezet mögött. És azért a KAKAS kukorékolást sem vetem el. A miniszterelnök egészségi állapotáról történő érdeklődés igen érzékenyen érintette őket, enné csak az IMF tárgyalások kapcsán történő hazugságok nagy visszhangja a magyar sajtóban mind cikk, mind kommentek formájában. Valószínű, erre reagálnak.
    KAKASnak annyiban van igaza, hogy a butítás egyik formája, ha csak megfelelően előkészített anyagok, hírek jelenhetnek meg. Ez a gondolkozásmód, a tudat formálásának egy formája. Akár elismerjük, akár nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. Ja, és Szalai Annamarikának adok én munkát, hogy NE LEGYEN IDEJE ILYEN BAROMSÁGOKON TÖRNI A FEJÉT.
    .
    Ha már MÉDIA HATÓSÁG, akkor INKÁBB A “KIRÁLYI CSATORNÁK” KÖRNYÉKÉN SEPERJEN, MERT IGAZ HÍR MÁR RÉGEN NEM JELENIK MEG BENNÜK :-((( !!!
    A FÉLRETÁJÉKOZTATÁST MŰVELIK MÁR ELÉG RÉGÓTA, AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉN, közben meg folyik a MÉRTÉKTELEN PRÉMUIM OSZTOGATÁS A CSICSKÁSOKNAK :-((( !!!!!
    Szóval annamarika, OTT LENNE MIRE NÉZNI, HA NÉHA KIBÚJNÁL ZSEBVIKTÁTOR NEMES HÁTSÓJÁBÓL !!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. Irán.
    És persze Kína.
    EZEK a példamutató országok.
    ( Kíváncsi vagyok mikor indulnak a parabola-antenna leverő kommandók ? Mint a tálibok idején Afganisztánban.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. Ne a pornón csámcsogjunk olvtársaim, hanem amit a vastagon szedett bevezetés is kihangsúlyoz, azt hogy a gyerekekre nézve a pornót tartják veszélyesnek ezek az álszentek, de eddig valójában nem tettek semmit .a,
    g y i l k o s .náci eszméket terjesztő Kurucinfó ellen, azt ők aligha nem jótékony hatású gyerekmesének tekintik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. KORDON BLUED
    2012. szeptember 9. vasárnap
    19:43
    A Baltavári Orbán kormánytól nem nem tanultátok még meg a másodlagos szándékot?
    Erről beszél, de nem ez a cél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. “Szalai Annamária közelebbről meg nem határozott veszélyektől félti a ”
    .
    a hölgyet közelebbről vizsgálva igen komoly veszélyt jelent a közízlésnek. na jó a lajos nevű kandisznó (akit pároztatni tartott a gazdája) nem hátrálna meg és megbúgná a hölgyet, de az már nem a hagyományos pornó kategória.
    nem, nem a fizikai megjelenésén csúfolódok, hanem mindenen ami ez a nő.
    megélhetési kurva, aki lefekszik a hatalomnak és minden aberrált pózt kipróbál a médiával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. “…a bejelentések nyomán a hatóság eljár azért, hogy ezeket az oldalakat eltávolítsák az internetről, még akkor is, ha külföldi szerveren vannak.”
    Itt a lényeg, bebizonyíthatatlan bejelentésekre fognak letiltani ellenzéki oldalakat.
    Elég lesz egyetlen árulkodás az AN-re például, és tiltják is le, még ha külföldi szerveren van akkor is.
    A magyar nemzet című szart egymillióan is reklamálhatják, azt nem fogják bántani.
    És innen feljelentem a MTV híradóját, mert rendszeresen hazudik és félretájékoztat, és a hazugság az megállítja a fejlődésben a gyerekeket.
    Remélem holnap már nem lesz adásban, ráadásul egy csomó közpénzt megspórolhatnak így.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. ÉNn elsőként orbán facebook oldalát jelenteném be, hogy tiltsák, mert káros nem csak a gyerekekre, de a felnőttekre különösen! a vérnyomás rendkivűl “kiugró” tud lenni. Nem tudom megtennék-e?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  25. Gyurcsányferi beszél épp a TV2 .-n. A Frizbiben.
    Tökjókat mond.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. Aszongya a Gyurcsányferi hogy épp most , vasárnap este a Kossúth téren éhségsztrájkolnak ! A választási regisztráció miatt !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  27. Ez a kivénhedt lotyó a többi gerinctelen talpnyalóval együtt fog menni a levesbe…
    Legjobb esetben is kénytelen lesz visszamenni egy pornólaphoz, mert más munkát nem fog találni többé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Ma késő esti hír!!!
    Gyurcsány Ferenc 3 másik DK-sal éhségsztrájkba kezdett a választás előtti REGISZTRÁCIÓ eltörléséért!!
    Lehet csatlakozni hozzájuk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Observer!
    Ezt mondod: ” pornószájtot működtetni bárkinek joga van, ugyanúgy, mint pornó TV-csatornát. A szájtot vagy csatornát blokkolni (gyermekzár) azonban csak a szülőnek van joga!” Ebben még igazad is volna, de azért egy tisztességes állami közhivatalnoknak nagyon is jogos a szemére hányni ezt, sőt felelősségre kellene vonni és ez egy jogállamban így is dukálna. Nyugaton így megy, ha egy felelős vezetőről bebizonyosodik, hogy kurva, meg hogy pornót forgalmaz,az ott botrány és következménye, hogy lemond és eltűnik. A cenzúra meghatározás nem vonatkozik a közerkölcs-sértő, közszemérem-sértő tartalmak publikálására, hanem azokat éppen az állami szervezeteknek lenne a feladata törvényi feltételek megteremtésével visszaszorítani. Ugyanígy az állam nem támogathatja a fegyverkereskedelmet azzal, hogy mindenki védje meg önmagát,, tartson fegyvert, hanem az államnak a feladata a közrend, a közerkölcs biztosítása. Nem azzal, hogy a hálószobába rendőrt vezényelnek ki, hanem úgy hogy a pornó, a közerkölcs romboló tevékenységet törvényileg bünteti, és akit ezen rajtakapnak, annak ne érje meg a terjesztés és a forgalmazás a büntetés lehetősége miatt. Hasonlóképpen az uszító. gyűlöletkeltő tartalmak közzétételére is ugyanez vonatkozik. /egy bizonyos szempontból most éppen én is uszítok éppen a fennálló rendetlenség ellen és éppen a rend védelmében/ de például és arra gondolok, hogy azzal hogy én szidok minden cigányt azzal uszítok, mert még a bűnöző cigányt sem szidhatom, mert nem én vagyok a kompetens á priori kimondani, hogy ez vagy az az ember bűnöző, de viszont a bűnöző elkapásának és példás megbüntetésének kellene elegendő visszatartó erőnek lennie. A törvények biztosítják a szabadságot mert korlátozzák az életet korlátozó erőszakot és erkölcstelenséget amibe a nemi erőszak és a gyilkosság egyformán beletartozik. De ezeken a területeken éppen hiányosságok vannak egy gyilkost másfél évre leültetnek, egy másikat aki nem is ölt hanem korrupt volt 7 évre. Más pénzmosókat meg el sem kapnak.. Én mint szülő nem vagyok, sőt nem lehetek eléggé képes arra, hogy a gyerekemet megvédjem a terjedő pornótól, mert ha én ugyan nem engedem meg, de egy másik szülő elfelejti ezt a csatornát lezárni, a gyerekek egymással kijátszhatják a szülői szigort. a forrást kell elzárni, mert utána mindenből szivárogni fog. Feketén terjesztik, ezt éppen Szalai Annamárián kell elsősorban számon kérni. Tulajdonképpen látnunk kell, hogy ez a kormány és annak minden eleme személyileg bűnözést támogató, és a kormány ellenességet korlátozó a rosszat megjavítani nem engedő destruktív személyiség. Soha többé Fideszt!! A bűnözés korlátozását illetően ugyan liberális, de az igazi erkölcsösség ellen és persze a demokratikus kiegyensúlyozott társadalmi renddel szemben ellenséges.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  30. Na, a végén oda jutunk, hogy az egyetlen elérhető oldal a fidesz.hu lesz.
    Pedig ez a legveszélyesebb oldal, nem csak a gyerekekre, hanem a felnőttekre is, úgyhogy javaslom elsőként ennek a betiltását.
    Én itthon már betiltottam, senki nem olvashatja, és a hírtévét is kitöröltem a csatornák közül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. Ezennel útjára bocsátom a Himnusz 2.0-át!

    Kölcsey Ferenc – bonhomme:

    Magyar fohász 2012

    Isten, szánd meg a magyart!
    Jókedv: el, bőség: el.
    Segélj néki harcában
    Belső ellenséggel.
    Balsorsunk’, mi Orbán rég,
    Vidd el tőlünk mielőbb,
    Megszenvedte már e nép
    E két rossz esztendőt.

    Vezérünket felhozád
    Felcsút alvégére,
    Kétharmaddal nyert hazát
    Belzebubnak vére.
    S hol őrölnek malmai
    Nyerges-Simicskáknak,
    A fideSS fajzatjai
    Felvirágozának.

    Értük Kunság mezein
    Ért kalászt lengettél,
    Tokaj szőlővesszein
    Nektárt csepegtettél.
    Baltás Viktort plántálád
    Víg népünk nyakára,
    S nyögjük most sáskahadát
    Megváltásra várva.

    Tudjuk jól, mi a bűnünk,
    Mért orrolsz most reánk;
    Meg köllött vón’ becsülnünk
    Jó demokráciánk…
    Most válság vészharangját
    Kongattad felettünk,
    Majd fideSS-től rabigát
    Vállainkra vettünk.

    Hányszor zengett ajkain
    A szóvivőjének
    Megnyilatkozásain
    Hazug szirén-ének!
    Hányszor rontott tenfiad
    Szép hazám, népedre,
    S lettél egy őrült miatt
    Szolgasorba döntve!

    Szétszóródott sokfelé
    Népünk a világban,
    Kereste, ám nem lelé
    Helyét a hazában.
    Gépre ül, vonatra száll,
    Bőröndje mellette;
    Munkát külföldön talál,
    Miből megélhetne.

    Démosz volt, most elnyomók;
    Kedv s öröm röpkedtek,
    Recesszió, és nyomor
    Zajlik már helyettek.
    S ah, szabadság nem virúl
    A gyávák véréből,
    FideSS-rabság könnye hull
    Árvánk hő szeméből!

    Segéld, Isten e népet,
    Kit latrok vegzálnak,
    Hadd vessen végre véget
    FideSS igájának.
    Balsorsunk’, mi Orbán rég,
    Vidd el tőlünk mielőbb,
    Megszenvedte már e nép
    E két rossz esztendőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  32. Ez a kivénhedt lotyó meg keressen magának valami kuplerájt (bár ahol most van az is olyasmi) és ott ellenőrizgesse a méreteket !!! Mocskos dög!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  33. Bocsi ” minas”, de megláttam ezt az élőlényt és nem olvastam végig a kommenteket ezért “plagiztam” !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. Mi lett a bajszával, kiretusálták?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. Tévedésben vagytok,nem a pornótól védené a gyerekeket szerinte ez hozzá tartozik az egészséges szexuális neveltetéshez,ezért volt pornó ujság főszerkesztője,ahogy kinéz még most is bedolgozik.Kizárolag az orbáni ámokfutást kritizálókat tiltaná be.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  36. Ezek túl sokszor látták a 007-es A Világ Nem Elég című filmjét!

    Lehet hogy Viktorkánk épp Annamárián mereng, amikor oly különös nyelvcsapásokba feledkezik!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. szemüveges:

    Elég hosszadalmas vitába futnánk bele, ha most arról beszélgetnénk, hogy be lehet-e tiltani (és be kell-e tiltani) a pornót a közerkölcsre való hivatkozással. Annyit azonban mondanék, hogy a közerkölcs meglehetősen nehezen konkretizálható fogalom, időről-időre változik, országonként (és kultúránként) meglehetősen eltérő. Nálunk általában a (zsidó-keresztény) valláserkölccsel azonosítják, aminek egyes elemeit egy ateista például habozás nélkül elutasítja. Sőt, a gyakorlatban a vallásos emberek sem mindig élnek “erkölcsös” életet (házasság előtti nemi élet, szexuális hűtlenség, homoszexualitás, stb.). A közerkölcs bizonyos elemeinek nem célszerű, és nem is lehet törvénnyel és büntetéssel érvényt szerezni. Az ú.n. átkosban törvény büntette a pornográfiát. Betiltottak például számos irodalmi művet, De Sade márkitól a “Lady Chatterlay szeretője”-ig, a “Playboy”-t, filmeket (Utolsó tangó Párizsban, Canterbury mesék, stb.) csak azért, mert a cenzor ezeket erkölcstelennek ítélte. Eredmény? “Erkölcsösebbek” lettek ettől az emberek? Egyáltalán nem, sőt: érvénybe lépett a “tiltott gyümölcs”-hatás…

    Azt pedig, hogy a pornót azonos szintre helyezed a betöréses rablással, és az ellen való harcot állami feladattá tennéd, egyszerűen – bocs – ostobaságnak tartom. Ez a fajta eljárásmód leginkább a diktatúrákban honos (Irán, Kína, Észak-Korea és társai). A pornó elleni “harcnak” semmi értelme. A közerkölcs “megsértését” (úgy általában) törvények által meghatározott módon büntetni – éppen a közerkölcs fogalmának tisztázatlansága miatt – felesleges, és szabadság-korlátozó. Ami pedig a gyűlöletkeltést illeti, nos, az nem erkölcsi kérdés, kedves szemüveges! Mint ahogy a fegyveres rablást vagy a gyilkosságot sem azért kell büntetni, mert erkölcstelen!

    Még egy kérdés: Te komolyan azt gondolod, hogyha betiltják és büntetik a pornót, az MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT megvédi a gyerekedet attól, hogy hozzájusson ilyen tartalmakhoz? Az interneten (Google adat) kb. 2 millió olyan site van, amely részben vagy teljesen pornográfiát tartalmaz. Szerinted lehetséges technikailag megvalósítani, hogy valamennyi ilyen site (és akkor még nem beszéltem a nem pornográf, azonban egyes emberek által ilyen-olyan szempontok alapján erkölcstelennek minősített oldalakról) blokkolható legyen? Egyféleképpen biztosan: ha magát az Internetet teszik elérhetetlenné egy adott országban. Nem javaslom, hogy ezt javasold, nem nagyo leszel vele népszerű a neten…

    Azzal egyetértek, hogy az állam megszabhatja, hogy egy közhivatal betöltésének mik a feltételei. De ezzel is óvatosan bánnék: bár igazán nem a szívem csücske Sz.A. asszony, nem vagyok benne biztos, hogy azért kellene őt a Médiahatóság vezetésére alkalmatlannak minősíteni, mert 20 évvel ezelőtt egy pornólapot adott ki…

    Még egyszer leszögezem: az államnak nincs joga meghatározni, hogy én mit hallgassak, olvassak, nézzek, egyek, igyak, kivel és hogyan szeretkezzek, stb. (Igen, az evés-ivás is ide tartozik: gondolj csak a muzulmán országokra…) Ez cenzúra. Ami pedig a gyerekek nevelését (beleértve az erkölcsi nevelést is) illeti, az KIZÁRÓLAG a szülő jogkörébe tartozik. Én megértem, hogy Te nem tudod biztosítani a gyerekeid 100 %-os pornómentesítését, de ez akkor sem menne, ha a pornó terjesztéséért életfogytiglani börtön járna…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. A VÉLEMÉNYEK TEGNAP NEM MENTEK ÁT ! LETILTOTTÁK E HONLAPON VALÓ szólás szabadságot !!!!!! – sértve érezzük magunkat! EZT AMERIKA MEGENGEDI ennek a pornó okoskodó nőnek? – egyáltalán a fidesznyikoknak?

    Ezek KERESZTÉNYEK????? – ISTENTELENÜL tesznek minden cselekedetükkel az EMBEREK ELLEN !!!!!!

    Készül a KASZTOSÍTÁS MAGAS SZINTJE! – s ez ELLEN NEM MERNEK TILTAKOZNI az EMBEREK, de más MEGSZORÍTÁSOK ELLEN SEM!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Szalai Pornográf Marcsa inkább kebleit vetné ki az Internetre.
    Bááár…ahogy elnézem ezt az agyonretusált fotót , nem sok kelettye lenne annak.
    ( Hacsak valaki nem perverz . )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Betiltatnák az Amerikai Népszavát 2012. augusztus 30. csütörtök | AN

Élő közvetítést manipulált a királyi tévé 2012. augusztus 23. csütörtök | AN

Öt rádió kifogásolta a Klub-szabályt a cenzorok szerint 2012. augusztus 16. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos