Ronai and Ronai
AMERIKAI

Előzetes regisztráció: Szanyi beelőzte a Fideszt 2012. szeptember 14. péntek 12:50 | AN Forrás: FN

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Előzetes regisztráció: Szanyi beelőzte a Fideszt
Budapest – Szanyi Tibor törvényjavaslatot nyújtott be az előzetes választási feliratkozásról és az előzetes választási regisztrációról. A szocialista képviselő szerint az Országgyűlés a törvényt annak tudatában alkotná meg, „hogy a demokráciák letűnőben lévő nyugat-európai alapelve szerint mindenki választó és választható, megerősítve, hogy az új magyar demokráciának a felkelő nap keleti hagyományaira támaszkodó alapelve szerint szintén mindenki választó és választható, kivéve azt, aki nem…”.
.
A törvény kimondaná:
„1. §
(1) A személyiadat- és lakcímnyilvántartás ugyan az országgyűlési képviselők általános választásán választójoggal rendelkezők névjegyzéke összeállításának alapjául szolgáló közhiteles nyilvántartás, ám ez az országos nyilvántartás a választás előkészítésére alkalmatlan, mert a szavazópolgár politikai véleményére vonatkozó adatot nem tartalmaz.
(2) Elkerülendő, hogy a választópolgárok szabadon élhessenek a választójogukkal, netán odáig merészkedjenek, hogy pillanatnyi meggyőződésük szerint szavazzanak, ez a törvény állapítja meg a választójog adminisztratív korlátait, nyíltan sértve a választójog általánosságának és egyenlőségének elvét .
2. §
(1) Az országgyűlési képviselők általános választásán szavazásra azok jogosultak, akik előzetesen feliratkoznak vagy e törvény szerint feliratkozottnak minősülnek.
(2) Feliratkozni a kormány által rendeletben kijelölt, kormánypárti színekben megválasztott polgármester irodájában lehet. A feliratkozás nyilvános. Kormánypárti szavazó kitörölhetetlenül nyomo(r)t hagyó tintával iratkozik fel.
3. §
(1) E törvény erejénél fogva feliratkozottnak minősülnek azok, akik a korábbi kormányzati konzultációk során visszaküldött válaszaikban hiánytalanul eltalálták a Kormány előzetes szándékát, illetve minden kétséget kizáróan egyetértettek a Kormány előzetes és/vagy majdani döntésével .
(2) E törvény alapján — annak ellenére, hogy őket is hivatalból felvették a személyiadat- és lakcímnyilvántartásba feliratkozottnak minősülnek a magyarországi lakóhellyel nem rendelkező, az Orbán-kormány álságos kegyéből magyar állampolgárságot szerzett személyek is, akik úgy vélik, hogy szavazatukkal meghatározó befolyást kívánnak gyakorolni a honi belpolitikára.
(3) A feliratkozottnak minősülők körét a Kormány állapítja meg.
(4) A Kormány az (1) és a (2) bekezdés alapján feliratkozottnak minősülő választópolgárokat levélben értesíti. Az értesítés magyar nyelvű, kivéve, ha a magyar állampolgár nem beszéli a magyar nyelvet .
(5) Törölni kell a feliratkozottak közül azt, aki a Kormány döntéseinek támogatásár a vonatkozó véleményét visszavonta, vagy megingott abbéli meggyőződésében, hogy a Kormány döntései helyesek .
4. §
(1) Az előzetesen feliratkozottak nemcsak jogosultak a választójoguk gyakorlására, hanem a szavazáson való részvételük kötelező.
(2) A kötelező szavazáson való személyes részvétel alól mentesülnek a magyarországi lakhellyel nem rendelkező feliratkozott személyek, az ő szavazataikat a Kormánynak a választásokat felügyelő tagja egyszerre, egy tömbben, ünnepélyes keretek között dobja az urnába.
(3) Külföldről a szavazatokat a feliratkozottak postai úton, nyílt levelezőlapon is feladhatják, de ezen szavazatok csak a végeredményeket korrigáló mértékben vehetők figyelembe, és csak abban az esetben, ha a kormánypártok jelöltjei mégsem a legtöbb szavazatot kapnák, és csak addig a mértékig, hogy az említett kormánypárti jelöltek mégis az élre kerülhessenek. Ha a magyar állam érdekeit képviselő Kormány támogatása még így sem valósulna meg, akkor az összes leadott szavazat számából le kell vonni a nem a kormánypártra leadott szavazatok számát, s a végeredményt ezt követően kell megállapítani.
5. §
(1) Mindazok, akik visszaküldtek ugyan konzultációs válaszlevelet, de nem találták el hiánytalanul a kormány előzetes szándékait, illetve előzetes és/vagy majdani döntéseit, az előzetes választási feliratkozástól eltérő módon, helyen és időben, lehetetlen körülmények között előzetes választási regisztrációra jelentkezhetnek.
(2) Az előzetes választási regisztrációra jogosultak az országgyűlési képviselők soron következő általános választását követő választásokon vehetnek csak részt, ha egyáltalán lesznek ilyenek.
(3) Az előzetes választási regisztráció joga sem illeti meg azt,
a) aki a konzultációs kérdőívre adott válaszában csúnyát írt,
b) vissza sem küldte a konzultációs kérdőívet,
c) a kérdőívvel befűtött vagy azt más módon méltatlanul használta fel, illetőleg
d) sértődött panelproli, nyugger vagy
e) éhezik.
6. §
(1) Az előzetesen regisztrálók a szavazás lezárását követő egy órában, a szavazókör hátsó ajtaján belopakodva adhatják le tájékoztató értékű szavazatukat.
(2) A szavazatokat külön urnákban gyűjtik, e szavazatok országgyűlési képviselői mandátumot nem eredményeznek, de mivel a Kormány mindenki véleményére egyaránt igényt tart, ezért az előzetesen regisztrálók választási részvétele is kötelező.
7. §
(1) Az előzetesen regisztrálóknak a választásoktól való távolmaradása a közérdekű adatok szolgáltatásának megtagadása vétségét valósítja meg, s a Btk. rendelkezései szerint büntetendő.
(2) A választásokról egyéb okból távolmaradók a „demokráciáért” kitüntető címre nem jogosultak, de viselni kötelesek mások döntésének következményeit.
(3) Az előzetes választási regisztrációval érintett, valamint a választásoktól távolmaradó, ám demokratikus meggyőződésű személyeknek alkotmányos kötelezettsége a hatalom kizárólagos birtoklása és antidemokratikus gyakorlása elleni fellépés, amelynek vérbefojtásáról külön törvény rendelkezik .
8. §
(1) Ez a törvény a kihirdetését jóval megelőzően lép hatályba, akkor is alkalmazni kell, ha az Alkotmánybíróság megsemmisíti.
(2) Felhatalmazást kap a Kormány és a Fidesz-KDNP pártszövetség, hogy e törvény alkotmánybírósági megsemmisítése esetén a rendelkezéseit írja bele az alaptörvénybe.
.
Szanyi Tibor indokolása szerint fejlett és valódi demokráciákban az államok tartják magukat ahhoz, hogy a mindenkori politikai hatalom birtokosa a felhatalmazását szabad választásokon nyeri el. A szocialista képviselő szerint javaslata „a kormánypártoknak a 2014-es választások elvesztésétől való rettegéséből fakadt újabb ötletének ad keretet. E szerint vannak jó választók, a jelenlegi kormánypártokra szavazók, és merészelnek olyanok is lenni, akik Orbán Viktorra és tettestársaira soha, vagy soha többé nem adnának le támogató szavazatot. E két tábornak az országgyűlési választásokra való „bejelentkezése ” e törvényjavaslat szabályai szerint történhet meg.”
.
Szanyi Tibor e törvényjavaslathoz szorosan kapcsolódva elgondolkodna azon is, hogy „országgyűlési képviselőjelölt csak olyan személy lehessen, aki a miniszterelnöknél bejelentkezik és mellékeli a közjegyző által hitelesített esküjét arról, hogy hű lesz a keresztény örmény katonatársát baltával agyonverő azeri gyilkos szabadon engedését övező félázsiai hagyományokhoz”.
.
A parlament honlapján megjelent előterjesztés részletes indokolása szerint a minden kétséget kizáróan kormányhű alattvalóknak a törvény biztosítaná, hogy „csak akkor kell feliratkozniuk, ha a konzultációs kérdőívüket esetleg azért nem tudták kellően értékelni, mert az Orbán Viktor iránt érzett hálájuk könnyei eláztatták a papirost. Az összes hű alattvaló feliratkozottnak minősül”. Nekik kötelező a részvétel a szavazáson. „A gaz demokraták, a Kormány ellen ácsingózók nem minősülnek feliratkozottnak (ez egyébként evidencia, hiszen nem lehetnek rajta a Kubatov-listán). Az ilyen személyek előzetes választási regisztrációra jelentkezhetnek, ha van pofájuk, idejük és főleg merszük ahhoz, hogy ezt megtegyék. A szavazatuk semmit sem ér, de muszáj a külföldi népeknek eltáncikálni némi áldemokráciát, ezért a regisztráltaknak szavazni kell. A törvényjavaslat most még csak halkan jegyzi meg, hogy a hatalom kizárólagos birtoklása ellen mindenki jogosult és köteles is fellépni.”
.
Szanyi Tibornak nincs kétsége afelől, „hogy az ilyen fellépés vérbefolytásáról (sic) külön törvény rendelkezne, aminek beterjesztése megelőzné a nyugdíjcsökkentést is”. Ha mindezek ellenére demokratikus erők győznének a választásokon, akkor majd jönnek a jogászok, oszt jó napot!” – írja az MSZP-s politikus törvényjavaslatában.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +65 ( 73 szavazatból)
Előzetes regisztráció: Szanyi beelőzte a Fideszt, 4.4 out of 5 based on 42 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

29 Reader’s Comments

  1. Tök jó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (57 szavazatból)
  2. Én, korábban azt hittem a humor megöli a diktatúrákat. Már nevetni sincs kedvem. Ezen csak OV röhög (a markába), komolyan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (31 szavazatból)
  3. A humor tényleg megöli a a diktatúrákat! Raszputyin gondolkodj ha van mivel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  4. OV röhög a markába – az lehet, már régóta fordítva ül a döglött lovon, neki a focieredmények okoznak örömöt és bánatot – és egy ilyen lény vezetheti ezt a megnyomorított országot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (54 szavazatból)
  5. Szanyi megéri a pénzét, de ez most kivételesen jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (53 szavazatból)
  6. Nem kedvelem ezt a Szanyit.
    Én nem is tudom miért….
    ( Ha már élcelődni szükséges , három mondatba kell besűríteni a mondanivalót.
    Ezt senki sem érti meg.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -26 (44 szavazatból)
  7. Szerintem is jó a szándék, de túl bő lére eresztett a kivitelezés. De maga az alapötlet kitűnő. Mivel törvényjavaslatról van szó, nyilvános, sőt a parlamentnek valamilyen szinten tárgyalni kell róla. Az antidemokratikus politika abszurdizálásának első fecskéje mindenképpen megérdemli a közfigyelmet. Geyzával egyetértve: az ötlet megérdemelt volna egy ütősebb megfogalmazást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  8. “…akinek a két füle között van a feje, az nem kap választójogot! ,,, akinek földig ér a lába az nem kap választójogot! ,,,akinek egy nő volt az anyja, az nem kap választójogot! ”
    Gábor Andor: Vers a választójogról.
    Úgy 90 évvel ezelőtt is probléma volt, igaz akkor megadni nem akarták, most visszavenni akarják azt amihez már hozzászoktunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  9. http://ezredveg.vasaros.com/html/2002_04/02043.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  10. Jó szöveg. Gratulálok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  11. emigrant
    Az LMP megpróbált benyújtani egy törvényjavaslatot, amelynek EGYETLEN indokolása volt, egy Simicska arckép. Lezsák legott elmeszelte. Ez ránézésre tök olyan, mint egy igazi törvényjavaslat, képviselői indítvány – amivel eddig a fideszesek kerülték meg az előzetes egyeztetést – tehát nem véletlen a “bő lére eresztés” Ilyen “levekből” lehetne sokkal több is! Ezt nem lehet csak úgy visszadobni!
    És gondolj bele: ezt elolvassuk mi is – de elolvassa a fidesz frakció is. Ha csak egynek is szöget üt a fafejébe – már nem volt hiába,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  12. Az a baj,hogy amit orbán csinál azt akarja a többi Magyar párt is. Mesterházy ugyan csak a szegények ellensége,úr akar lenni ő is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -18 (28 szavazatból)
  13. Nekem se szívem csücske szanyi, de az ötlet jó, még ha lehetne átdolgozottabb is!
    Kekecel meg egyet értek, nem is értem eddig miért nem árasztotta el az ellenzék ” egyéni indítványokkal a tisztelt házat!?

    Talán kevesebb idő maradna kárt okozni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  14. sandor – A cikkhez nem akart hozzászólni?
    Miért nem alszik még tovább, ezért a beírásért kár volt felébrednie!
    Önnek nem is való egy Mesterházy, önnek a kokizó, sallerosztó, vekkeres a megfelelő miniszterelnök – oszt jónapot! Pontosabban – további szép álmokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  15. Bravó Szanyi! Így kell ezt csinálni!
    Akinek ez túl hosszú, az vagy nem szeret olvasni, vagy nem értette meg a szöveget. Vagy attól fél, hogy nem érti meg és azért nem olvasta el. Lazán megérthető és nagyon röhejes. Érdemes végigolvasni, mert humor kategória.
    .
    Csak nehogy komolyan vegyék a humorelvonásban szenvedő fideszes képviselők, és ez legyen az egyetlen (körbemutogatható) ellenzéki törvényjavaslat, amit – kivételesen módosítás nélkül – csípőből megszavaznak!
    Képesek rá, mert a humoruk nulla, és kormányon olvasatlanul is megszavaztak eddig bármit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  16. proaktív!

    Igazad van, de fideszéknél humora csak deutstompikának van!

    Ettől függetlenűl ha röhögni képtelek, had dühöngjenek rajta!
    Tompika majd megkérdezi ki a …. az a Szanyi Tibor!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  17. Jó vagy nem a humora ez nem vita kérdés. Az annál inkább szomorú ha az MSZP-tól csak erre telik. Ők sem gondolnak a 4 millió éhező emberre mert jól el vannak. Szégyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -16 (22 szavazatból)
  18. Több az igazság ebben, mint azt a naiv olvasó gondolná.
    .
    Nem csoda a folyamatos 504 az Amerikai Népszava oldalain.
    Admin, jó lenne, ha publikálnád az ip-címeket, ahonnan a támadások jönnek.
    Csak azért, mert sokan vannak, akik hisznek a demokráciában, és tennének is valamit a támadókkal szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  19. Akkorát nőtél előttem, hogy meglátogattad az éhezőket és együttérzésedet
    fejezted ki!
    Sok emberrel beszélgettem és nagyon várják, hogy Mesterházy Attila az
    MSZP elnöke is eljön legalább a gyűlésre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  20. ….”vérbefolytásáról (sic) külön”…..

    A vér ugye folyik, de vérbe fojtani lehet pl. egy felkelést. Vagy már én sem tudok magyarul? Egyébként Szanyi egy jó fej, épp tegnap láttam beszélgetni Rónai Egonnal. Persze a Fideszes műveletlen csürhe, jobb esetben félművelt brancs nem rendelkezik humorérzékkel, ezért veszélyes mindenre és mindenkire. Divat a felcsúti kis dakota szotyolázása a focimeccseken és a héjak földre szórása. Ezért Bp-en a szintén korlátolt közterületesek rászólnak a gyerekekre……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  21. sydney
    a fojt a helyes
    a folyt meg hejes (plagi bácsi után szabadon)
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  22. sandor
    Azért mostanában már Mesterházy is csipkedi magát:
    ” A miniszterelnök összevissza beszél, és már nem az a baj, hogy nem kiszámítható, amit mond, hanem nem beszámítható, vélekedett az MSZP elnöke, majd kijelentette: annak érdekében, hogy tisztázzák, milyen dokumentumok születtek az IMF-tárgyalásokkal kapcsolatban, a Valutaalaphoz és az Európai Unióhoz fordulnak.”
    Azt tudni kell, hogy Szanyi indult az Mszp elnökválasztásán Mesterházy ellen, és ugyan alulmaradt, de van egy nem jelentéktelen támogatói köre. Ha egy kissé aktívabb irányba noszogatja őket, én nem leszek boldogtalan.
    gusztavnagy
    Tényleg, akkor kevesebb idejük maradna kárt okozni! És a fidesz_frakció állandóan szembesülne a “Valóság nevű nagybátyánkkal”
    http://www.youtube.com/watch?v=u7VQqessHYA

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  23. És ha már Cseh Tamás – akkor Demokrácia
    http://www.youtube.com/watch?v=wIztvzr5TZ8&feature=related
    “Egy választás mely sorsdöntő,
    Mert vissza nem vonható.
    Tőled úgy félek, hogy elrontod,
    Te marha magyar szavazó.
    Tőled úgy félek, hogy elrontod,
    Te marha magyar szavazó.

    Midőn eljő majd az a fényteli nap,
    Midőn népünk nagy hirtelen színt vall,
    Vajon mely jegyben megyünk urna elé
    Borítékba zárt tébolyainkkal?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  24. yesssss…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Szanyi Ur,most nagyon okosan viselkedett.Rég vártam már tőle egy ilyen megnyilvánulást.Aki más véleményen van,az nem tiszteli magyar hazáját,és a demokráciát,és fittyet hány gyermekei és unokái,áltlában a jövő nezedék sorsárnak alakulására.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Egy parányi kis szikra, hogy végre lángra lobbanjon a lázadás futótüze:

    Gengszterballada (Kőmíves Kelemen)

    Tizenkét fideSS-es összetanakodék,
    Szép Magyarországot hogy leépítenék.
    Hogy földig rombolnák száz mázsa ezüstér,
    Száz mázsa ezüstér, kétannyi aranyér.

    Ők a parlamentben meg is megjelentek
    Országromboláshoz hozzá is kezdettek.
    Amit loptak délig, elfogyott estére,
    Amit estig loptak, elfogyott reggelre.

    Megint tanakodék tizenkét fideSS-es,
    Még több pénzt lenyúlni hogy lesz lehetséges.
    Végül a tolvajok mind egyetértettek,
    Egymás között szoros egyességet tettek:

    – Amék oligarcha hamarabb jő közénk,
    Annak játsszuk majd át mink a legtöbb közpénzt.
    Csak így nyúlhatjuk le az ország vagyonát,
    És így lophatjuk el minden tulajdonát.

    – Jó napot, jó napot tizenkét fideSS-es,
    Sok közpénzt lenyúlni hogy lesz lehetséges?
    – Jó napot, jó napot Nyerges oligarcha!
    Van itt bőven közpénz, csak bírja a marka!

    - Híjj, a mindenségit, fele se nem tréfa!
    Egész Magyarország itt a szabad préda!
    Egyedül nem tudok lopni ennyi suskát;
    Hívjuk segítségül jó haver Simicskát!

    Ment is minden rendjén, népuralom sztornó,
    Új fasizmus épült, vagy ahhoz hasonló,
    Nem volt semmi gond az istenbarma néppel,
    Mondta is a Duce elégedett képpel:

    – Testőröm, sofőröm, jó magánorvosom!
    Aksimat tölteni lenne akaratom.
    Üljünk hát kocsiba, induljunk el útra,
    Induljunk el útra, grazi klinikára…

    Közben folytatódott az ország romlása,
    A köz vagyonának szerteszét hordása
    Addig, amíg végre fel nem ébredt a nép,
    S egyre többen mondták: – Most már aztán elég!

    Tizenkét fideSS-es újfent tanakodék,
    Mitévők legyenek, hogy csituljon a nép.
    Végül megegyeztek, megkérdik a Vezért,
    Mert bárminő ukázt csak ő adhat mindég.

    Nagy sebbel meg lobbal felkerekedének,
    Négy nagy Audival útnak eredének.
    Százötvennel tépnek Graz városa felé;
    Sem kocsit, sem utast semmi baj nem lelé.

    Megérkeznek végre Graznak városába,
    Városon belül a hirös klinikára.
    Háromszor kiáltják grazi klinikára:
    – Viktor, aranyapánk, szólj bár egyet hozzánk!

    – Nem szólhatok, fiúk, kényszerzubbony szorít!
    Magos kőfalak közt vagyok bézárva itt.
    …Tizenkét fideSS-es végül be lett zárva,
    Most is ott csücsülnek ítéletre várva.

    Ám a NERtársak sem maradtak a poszton;
    Ők is osztoznak a rácson meg rabkoszton.
    S a Führerrel mi lett? Megtudjátok rögtön:
    Néki a klinika a legméltóbb börtön.

    rövid verziós, balladisztikus befejezés:

    – Nem szólhatok, fiúk, kényszerzubbony szorít!
    Magos kőfalak közt vagyok bézárva itt.
    Szívük meghasada, a föld is alatta,
    Tizenkét fideSS-es oda beléhala.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  27. Régóta hangoztatom,hogy Orbánt csak a nevetségesség válthatja le.
    Szamizdatot kellene csinálni,jó gúnyversekkel,rövid és csattanós írásokkal és elárasztani vele az aluljárókat,hetivásárokat stb. !!!
    Akkor legalább lenne munkája a diktátori hivatal 250 főre felduzzasztott személyzetének,amíg összegyűjtenék.
    Lehetne viktorovicsot fotózni,háta mögött a papírhalommal !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Szanyi hülye!!! Miért kellene regisztrálni, mikor minden kerületben már évek óta nyilván van tartva mindenki. Miért adja a lovat orbán bunkó alá? Szanyi! Inkább most meg kell dönteni ezt a kormányt. Ha olyan Fa… Gyerek vagy áll az élre. OK?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Kövérköteles ezentúl megvétózhat komolytalan beadványokat!
    Ja, a Karácsony előtti napon benyújtott 1000 kérdés a minisztériumokhoz az totál komoly volt – szerencsétlen alkalmazottak dolgozhattak, mint a güzük…
    H.Sandor – Viktortól az idézetek maguk a vicc – csak végre össze kellene gyűjteni és mondjuk okt. 23-án háttérként kivetítőn nyomatni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Áder pávatánca a választási törvénnyel 2012. december 6. csütörtök | AN

Bojkottálni kell a parlamenti választást 2012. november 13. kedd | AN

Most kell magára hagyni a Fideszt 2012. október 31. szerda | AN

Alkotmányos lett a választási csalás 2012. október 29. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos