Ronai and Ronai
AMERIKAI

„Még az idén” lesz IMF-megállapodás 2012. szeptember 23. vasárnap 0:40 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
„Még az idén” lesz IMF-megállapodás
Budapest – A kormánynak ragaszkodnia kell a Munkahelyvédelmi akciótervhez, annak ellenére, hogy talán ezzel kapcsolatosan alakult ki a legtöbb vita a nemzetközi hitelezők szakembereivel a júliusi tárgyalásokon, mondta Varga Mihály, a tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter péntek este az InfoRádió Aréna című műsorában.
.
Kifejtette: a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az intézkedésektől semmilyen pluszbevételt nem várható, azaz a 300 milliárd forintos csomag nem hoz megtérülést a költségvetésnek. „Én ezt nem tartom reálisnak, kizártnak tartom, hogy ez a program valamilyen módon ne tudna visszacsatolódni a költségvetésbe”, tette hozzá a miniszter.
.
Kijelentette: a magyar kormány továbbra is azt vallja, hogy ez a program szükséges a magyar gazdaság növekedésének stabilizálásához. „Ha csak fiskális intézkedésekkel próbáljuk a költségvetést kiegyensúlyozni, az a növekedést nem segíti. Ez egy jó kezdeményezés, a kormánynak pedig ragaszkodnia kell hozzá”, mondta Varga Mihály.
.
A politikus szerint egy megállapodás további hozamcsökkenéshez vezethet. Elmondta, elemzők kétféle állásponton vannak: egyesek azt mondják, hogy már beárazta a piac a megállapodást, s nem várható lényeges változás, mások pedig azt gondolják, hogy még előttünk áll a kockázati felárak jelentős csökkenése. „Én utóbbira hajlok”, tette hozzá.
.
A hiteltárgyalásokért felelős miniszter várakozásai szerint az adósságszerkezetben is lényeges javulásra van kilátás, amennyiben megszületik a megállapodás. Elmondta: keveset beszélünk arról, hogy ugyan csökkentek a hozamszintek az állampapírokon – most már az 5 éves papírok is 7 százalék alatt vannak –, de ez még mindig magas. Rámutatott: ezek a hozamszintek a következő évek adósságszerkezetében rögzülnek, tehát a kötvények a következő években is 7 százalékon fognak „ketyegni” az eladó és a vevő számára. Az adósságszerkezet változásában is nagyon komoly megtakarítási lehetőség van – mutatott rá.
.
A miniszter szerint már a megállapodás másnapján hatással lesz a magyarországi befektetésekre a pozitív hangulati változás. Úgy fogalmazott: az elmúlt hónapokban, a külföldi sajtóban olyan hírek jelentek meg, hogy húzódik a tárgyalás, hogy Magyarország még nem állapodott meg. „Ha van megállapodás, attól kezdve a hírek is pozitívabbak lehetnek, mivel a Valutaalap bizonyos piaci szereplők számára garanciát jelent, hogy ebben az országban simábban történnek a gazdaságpolitikai döntések”, mondta.
.
Varga Mihály az interjúban leszögezte: a magyar kormány szándékai változatlanok 2011 novembere óta; lehet megállapodás, mivel a kormány erre törekszik. Kijelentette: a mostani  segítségnyújtás nem a 2008-as hitelnek megfelelő készenléti hitel lenne, hanem elővigyázatossági hitel.
.
A magyar tárgyalódelegáció vezetője szerint reális esély van arra, hogy ebben az évben megszülessen a megállapodás. Jelezte: nem valószínű, hogy jövőre átcsúszik, mivel a tárgyalások túl vannak azon a ponton, amikor az álláspontokat ismertették. Most már a részletek következnek – tette hozzá.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -5 ( 7 szavazatból)
„Még az idén” lesz IMF-megállapodás, 2.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

47 Reader’s Comments

  1. Kérdés hogy melyik idén ?
    Az idei idén , vagy esetleg a jövő idén ?
    Vagy más idén ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  2. „Még az idén” lesz IMF-megállapodás

    Addig meg folytatódik a meg–lopások.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  3. A képen olyan a Matolcsi feje mint egy bulldogé. Orbáné meg mint akit megugatott.

    Jól elkapott kifejező kép. Gartula a fotósnak.
    .
    Most már csak azt kellene pontosan felderíteni és nyilvánosságra hozni, hogy mi ez a hosszas trükkös időhúzó játék az IMF-el, a pénzzel, a sok hazudozás, mi oka van Orbánnak ezt a játszmát így hosszasan vinni?

    .
    Mire számított? Mi volt az eredeti célja? Miért húzta az időt? Hol akart rést találni a falon. Mikorra tervezte?
    Miért hajlandó milliárdos veszteséget elkönyvelni, csakhogy az IMF-el huzakodhasson. Ki vezérli ezt az egész játszmát? (Orbán nem ért a gazdasághoz).
    .
    5Ws, választ kérünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  4. Eagle
    Ez jobb kép:
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/419421_386455418090309_1392798295_n.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  5. @ kekec,

    Igen, :DD, jó kép.Kösz a linkért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  6. Geyza
    Ez a huzakodás időtlen, azaz idétlen. A lényeg, hogy senki se avatkozhasson bele az orbánjárásba. Egyeskének ez “minden pénzt” megér. Tényleg csak a saját oligarchái tudnák megfékezni, és akkor, ha már veszélyben lenne az uniós források megcsapolása. Azaz ha tényleg elzárnák az uniós pénzcsapokat.
    Mert a beruházások zömét az adja, és a beruházások zömét a közpénzgép (Simicska) nyeri. Azt pedig nem nyelné le, ha nem “nyerhetne” tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  7. Hazudniképtelen – Baltás Viktormihály ténykedése kezdetektől arra irányul, hogy az ország teljes vagyonát saját falkájához “menekítse”.
    Az IMF az egyetlen tényező, mely ebben képes lenne megakadályozni, mert azoknak vissza kellene adni a kölcsönt. Amíg sikerül elhúznia a tárgyalás elkezdésnek időpontját, szabadon “menthet át” mindent, amire csak szemet vet. Már nincs annyira sok hátra ahhoz, hogy az MNB valutatartalékát is biztonságba helyezhesse, tehát nyugi, lesz itt még több “legújabb határidő”-módosítás, az “idén” szó pedig fideszül értelmezhető akár jövőre vonatkoztathatóan is, a “megállapodás” pedig “Na eredjetek innen a fenébe mostmár!” – ként is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  8. Orbán: Na, ha még ezt is beveszik….engem csak kirobbantani lehet!
    Matolcsy: Csak bátran főnök, ezek úgysem mernek kiröhögni!
    Nekem ez jött le a fotóról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. A Nemzeti Oligarchák Kormánya (NOK) nemigen fog megállapodni az IMF-fel.
    Az oligarchák nem marchák, nem kívánnak ellenőrzést a nyakukon. Márpedig ők irányítanak más országokban is, nemcsak nálunk..
    Jut eszembe, ez a Varga “Csontváz” Mihály kiköpött Svejk, a derék pártkatona. Egyedüli különbség közöttük, hogy Svejk azért egy kicsit gömbölyűbb volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. Bocsi, Svejk mitől lenne pártkatona??…
    Inkább jellemezném az igazság kimondásának megtorlása miatt együgyűségbe menekülőnek, ki attól védelmet remélve veszi magára az ostobaság álcáját, de minden esetben ragaszkodik annak kimondásához, amit ő valóságnak tart.
    Milliószor tisztességesebb, mint Varga-Csontváz Mihály.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  11. Minél inkább mondják, annál kevésbé hiszem el. Amíg a “tárgyalással” lehet javítani a gyalázatos országképen addig ebből élnek, ha ez elmúlik akkor az MNB tartalékán. Ritka moslék ez a kormány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  12. csatt, 10:51
    Remekül kontráztál, elismerésem!
    “Milliószor tisztességesebb”, úgy van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  13. Orbán pávatánca közben eljátssza az ostobát is, aki bármikor kész megsértődni csak azért, hogy aztán minél előbb – például rendkívüli helyzetre való hivatkozással – rátehesse a mancsát a Magyar Nemzeti Bank tartalékaira. Ugyanakkor ez nemcsak gazdaásgi, de feltétlenül politikai értelmet is nyerne, amit ott már rendkívüli állapotnak szokás nevezni.
    Nem csoda hát, hogy a kertitörpe immár rémesen türelmetlen, legszívesebben már kardot rántana, csak az tartja vissza, hogy pillatnyi szerepe előbb a sértődési jelenetet írja számára elő. Amíg arra konkrét okot nem talál, hát összeszorított foggal, de játszania kell a jópofát, ami egy ilyen bugrisnak – humorérzék hiányában – sehogy sem megy, úgy hogy illegeti, billegeti magát, mint páva a kondér előtt. Így viszont ha nem is humoros, de hogy komikus az már biztos…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  14. 2,5 év kormányzás után sincs kormányprogram, csak akciótervek. Ez azért elég nagy gáz, a fidesz ezért ellenzékből folyamatosan támadott volna bárki mást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  15. Úgy, hogy Tisztelt IMF !
    *
    Húzzák csak az időt, ameddig csak erejükből kitellik, türelmetlenségében hadd üsse meg végre a guta ezt az akarnokot.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. kormorán
    Orbánnak egyáltalán nem érdeke a megállapodás. Miért ütné meg a guta, ha az idő múlása egybevág az ő terveivel? Az, hogy “türelmetlenül” várná a megállapodást, csak az itthoni balekoknak szóló rizsa, úgy tenni, mintha az IMF akadályozna bármit is.
    Olyan ez, mintha bemennél a bankba kölcsönkérni, és elhíresztelnéd, hogy a te feltételeid szerint fognak adni, annyit, amennyit megjelölsz, de felejtsék el a saját üzletszabályzatukat… Nyilván jól kiröhögnének, akik hallanák, s addig egy gagyit se kapnál, amíg észhez nem térnél. Normális ember nem is hazudozik ekkorát kölcsönfelvétellel kapcsolatban, mert normális emberek nem is hinnék el, hogy épeszű lenn az illető…
    És mint ahogy a bankodat se érdekli, hogy miből fizeted vissza a törlesztőrészletet + a kamatokat, az IMF-t se az érdekli, hogy miből, csak az, hogy biztosan törlessz és időben. Ezért aztán orbitális hazugság, hogy előírnák ennek a hazudozónak a nyugdíjcsökkentés, meg a többit kitalációit.
    Ha Orbán meg akarna állapodni, már régen garanciát adott volna, de ott tartunk, hogy még a tárgyalás se kezdődött el.
    Olyan ez, min amikor még csak nézdegéled a hitelkérelmező űrlapot, de az ügyintéző még nem is foglalkozik veled.
    Be ne vedd már, hogy Orbánnak fontos lenne ezt az ügyet nyélbeütni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Már a Varga is unortodox. Ő is a csuti cselédje. Lavíroznak, halogatnak, hazudoznak össze vissza. A magyar miniszterelnök szellemileg leépült, naponta mond és tesz az előzőnapiakkal teljesen ellentétes dolgokat. Azt hiszem nekünk az országcsőd használna a legtöbbet. Akkor el lehetne kergetni ezt a rablóbandát. Uniós felügyeletet kellene a magyarokra kényszeríteni. Akkor felszabadulnánk saját hülyeségünk elnyomása alól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. A csőd tömegeket kergetne öngyilkosságba: senki nem kapna nyugdíjat, a vállalkozói szféra kivételével fizetést, a pénzünkért legfeljebb cigarettapapírt lennénk képesek venni. Azt nem említve, hogy a boltokból azonnal eltűnne az áru.
    Bár megeshet, hogy közben végre felébredne birkaország…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. Nyúl György,
    “Uniós felügyeletet kellene kényszeríteni a magyarokra”.
    Szerintem is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. A hiteltárgyalásokért felelős miniszter várakozásai szerint az adósságszerkezetben is lényeges.
    Akkor miert huzzatok a targyalasok megkezdeset mar egy eve?
    2008-ban (rossz megallapdas) egy het alat megszületet, biztosak lehetek
    benne, ti annal csak rosszabat fogtok kapni. Harom BOVLI minuszterelnök, harom BOVLI kormanya hahahahahahahaha.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Tisztelt Nyul György
    “”Uniós felügyeletet kellene a magyarokra kényszeríteni!!”"
    Igen, pontosan ezt kellene csinálni, tökéletes meglátás!
    Én is erről beszélek , már hónapok óta, hogy ezt kellene tenni!
    De pl Kovács László, Balázs Péter, Bajnai Gordon, miért nem mennek Brüsszelbe és kezdeményeznek ezzel kapcsolatban tárgyalásokat az EU vezetőivel? Mert őket tartom a legesélyesebbnek, akik eltudnák magyarázni, hogy mi folyik kis hazánkban! Ez lenne a megoldás, az összes problémánkra! Jó lenne ha olvasnák e sorokat, e három úriember és lépnének miharabb ezügyben!!!! Már nagyon unom , ezt a OV embert, hogy ennyire leamortizálja az egész országot! Remélem e három remek embernek szólni fognak, hogy intézkedjenek, mert ez már tűrhetetlen állapot , ami itt megy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Az Mszp nem ér rá, mert dolgozik az alternatív költségvetést előkészítő bizottságot jelölő értekezlet meghívóján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Hülyéknek hitelt nem adunk. IMF

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Mit akar ez a szerencsetlen hulye a munkahelyvedelmi programjåval!?

    Eløszør szetzuzza a munkåsok vedelmet biztosito munka tørvenykønyvet, szinte nullåra szukitette a sztrajkjogot, megazott kiszolgåltatott helyzetbe hozta a munkåt vållalni kepes embereket, kenyszerkøzmunkaprogramjåval gyalåzza a nepet, “47000 ft es egy kecske!?” Mit akar ez a szerencsetlen ezen megvedeni!;
    ORBÅN es MATOLCSY ØRULETETØL MENTS MEG URAM MINKET!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  25. Meg az iden meglesz az a boritekolhato megållapodås, hogy amig ORBÅN MATOLCSY lesz hitel biz-a nem lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. sedona!
    szerintem meg azért nem, mert azonnal lehazaárulóznák őket, mert bármikor mentek jogosan panaszra rögtön ezt mantrázták, és a birkák elhitték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Ha megkötnék a megállapodást, mi lenne a vezérrel? Azt igérte, ha az IMF jön, ő megy! Azt pedig nagyon nem akarja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Be kell szarni ettől a Vargától! Van pofája arról szövegelni, hogy az “adósságszerkezetben lényeges javulásra van kilátás”! Könyörgöm, ki a jó fene rontotta el az adósságszerkezetet???? A Mari néni Karakószörcsökről? A szerkezet 2010 tavaszán meglehetősen jó volt (hála Gyurcsányék “rossz” és “gyors” megállapodásának az IMF-fel): az átlagos hozam 5,5 % körül volt. Ezt sikerült az unortodox baromságokkal 10 % körülire feltornázni!!!! És erről a búsképű lovagról állítják, hogy ő a legnormálisabb az egész bandában. Most már csak azt kérdezem, milyen a többi?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. A Varga normális ?
    Hm…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Ez a kis főokos, kerek-pilács fideSS-Nemecsek Ernő majd jól megvédi A NEM LÉTEZŐ MUNKAHELYEKET :-(((.
    Röhögnöm kell kínomban :-(.
    Amit ezek eddig MEGVÉDTEK EBBEN A NYOMORULT ORSZÁGBAN, AZ MIND ODALETT :-((((((((.
    Úgyhogy inkább KÖSZ, DE TI FIDESS-FÍRGEK MÁR NE VÉDJETEK MEG TÖBBÉ SEMMIT EBBEN AZ ORSZÁGBAN !!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Igen! Varga normális…………VOLT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Azért indult el a 2008-as IMF-hitel elleni “vizsgálat” mert egyre feltűnőbb a Gyurcsányék profizmusa, időben történő lépése és a pávatáncos helybenjárás közötti különbség. Valamivel be kell kötni a hívők szemét, mielőtt akár résnyire is kinyílhatna.
    És (lazán) ide kapcsolódik:
    http://nol.hu/kulfold/veget_ert_a_turelmi_idoszak__meghatralt_a_kormany
    No nem a magyar, a portugál
    “Ahhoz azonban, hogy a jelenlegi 6,6 százalékos hiányt két év alatt 2,5 százalékra tudja leszorítani, a kormánynak még további súlyos megszorító intézkedésekre lesz szüksége.”
    Nem árt állandóan emlékeztetni: Gyurcsányék 10-ről 4 %-ra szorították le másfél év alatt! a hiányt, és tulajdonképpen szociális tüntetések nem is voltak ez ellen, csak a gerjesztett szélsőjobbos hőzöngés. Talán most, hogy van összehasonlítási alap, jobban lehetne értékelni az állítólag hebrencs kormányzást. Ami nagyon is profi és átgondolt – ráadásul rövid idő alatt eredményre vezető volt. Már fellendülőben volt a gazdaság, mint a Bokros csomag után, amikor beütött a válság – ami történelmi pech, és nem a rossz és katasztrofális kormányzás eredménye – ahogy azt a balliba újságírók még mostanában is szívesen minősítgetik – Orbán legnagyobb örömére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Sándor: Ma már csak egy csontvázakat leamortizált hűtőkben tartó szervilis pártkatona.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Nagyon jó, hogy Varga a régész, a költségvetést nem készítő közgazdász, így megszólalt – mutatja azt a szellemi szintet, ahová lerántotta a Fidesz a zembereket! Mert a létharmattal így, ilyen szinten kell kommunikálni! Bedöglenek az alig használt hűtők és felpörög a gazdaság – na, ebből értenek a vakon hívők! Ennyi!
    Mitől nagyok a magyarok, ha ilyenekkel kábíthatóak?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. kekec
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Sándor: Varga normális volt, na igen – de ki is szállhatna és nem kellene ilyen szintre lemennie, de biztosan neki is van egy kis vaj a fején, netán valami a füle mögött, pontosabban van egy dossziéja ott a csuti villában!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. És a Klubrádióban Para-Kovács, ma délelőtt hosszan taglalta, VM példáján, hogy normálisból hogyan válik valaki fidesznyikké.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Biztosan sokan emlékeztek még a “hetente” fogalom fide$$es értelmezésére.
    Az hiszem a még az idén is olyan, mert az “idén” fogalma is tágitható, hiszen
    ha kb öt év múlva bejön: na ugy-e megmondtuk, hogy “még az idén”.
    Jó népi mondás: HOLNAPUTÁN KISKEDDEN !
    Tudja valaki, hogy az ő “idén” fogalmuk hány évig tart?
    Látható a 4 éves választási ciklussal kapcsolatos felfogásukról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Kicsit dolgoztam. Mindenkit kerek, hogy ha van ra lehetosege terjessze.

    http://s1240.photobucket.com/albums/gg481/chackal85/?action=view&current=2014valasztas2_zps922160e9.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Kedves Csatt!
    *
    Én pontosan úgy látom, ahogyan te mondod… Lehet, hogy félreérthető voltam, akkor egyszerűbben mondom el.
    Orbán kéreti magát azért, hogy aztán az első adandó alkalommal megsértődhessen és kivonulhasson a tárgyalásokról, illetve az egész ügyből…
    Ám ha mégis megkapná az IMF hitelt ez az ócska ripacs – mindössze 3% kamatra, 7-8 helyett(!) – akkor meg a tervei szerint majd azt alakítja vérbeborult szemmel, hogy
    m i a t t u k , az IMF miatt vagyok . k é n y t e l e n . m e g s z o r o n g a t n i . téged, óh drága nemzetem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. T. Sommás!
    *
    Nagyon rossz ez a Nemecsek Ernő metafórád. Az öreg Nemecsek, a városi kis-polgár, aki látástól vakulásig a családja megélhetéséért gürcölt, minden megaláztatást eltűrve. A kis Nemecsek Ernő pedig a maga szintjén egy igazi hős, aki hazájáért, szeretett grundjáért társaiért mindent, amije volt neki, az egészségét, az életét áldozza fel.
    Ez a FID-SS mindent, minket – akár az egész országot is – magáért és a saját érdekét képviselőkért áldozza be…
    Másrészt, Orbán nem egy kispolgár típusa, hanem egy mucsai nagy paraszté.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Sedona!
    .
    Kerék-Bárczy Szabolcs is bele illenék a sorba, mert kell oda egy jobboldali – mégis demokrata – is.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. Ezek a pávatáncos fiúk abszolút nem értik, hogy működik a gazdaság. Munkahely védelmi program? Félni kell attól, ha ők valamit meg akarnak védeni!
    Egy országban akkor létesítenek munkahelyeket a befektetők, ha
    -stabil törvényes, demokratikus rend van, ha nincs visszamenőleges törvénykezés
    -ha kiszámítható a gazdaságpolitika, az adózás
    -ha jól képzett munkaerő van,
    -ha megfelelő az infrastruktúra
    -ha szavahihető az ország vezetése
    -ha ha ha ha ha! Ez nem jellemző a mai viszonyokra, ezen kellene jó irányba változtatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Ezek a fiugg mindig tárgyaltak valamiről, valamiért.
    http://nol.hu/kulfold/mensdorffot_birosag_ele_allitjak
    “Gripen-ügy: 13 millió eurót kapott öt magyar?
    Bizonyítékokat közölt egy osztrák hetilap a magyarok megvesztegetésére”
    Ilyen “előzetes tárgyalások” pont az IMF érdekelné őket?
    De a látszatot is illik fenntartani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Szervertóni vizsgálja a 2008. évi IMF hitel gyors felvételét és a 13. h. elvételét, hogy az az IMF nyomására történt-e?
    Miért nem szóltak neki vissza, hogy vissza lehet adni, sőt meg lehet adni az ígért 14. havit is! Meg lehet nyitni a bezárt kis Postákat, meg a bezárt szárnyvonalakat is újra lehet indítani – mi az akadálya, mivel meg is ígérték!
    A Nokiás dobozokat Gripen-ládákra cserélték! És még ők vizsgálódnak!
    Mi tartja ezeket, a gerincük nem, az biztos!
    Totál ki akarják készíteni Simor Andrást, hátha előbb hozzáférhetnek a tartalékhoz, mer a má naon kőne – vigyázzon magára az MNB elnöke!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Túlavasúti
    2012. szeptember 25. kedd
    10:51
    .
    Kedves Túlavasúti!
    .
    Sajnos a linkre kattintva – „a kért cikk nem található”
    Pedig szívesen elolvastam volna!
    Vajon kik lehettek …

    .
    Azért köszönöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Kekec 8,48 !
    .
    Azt írod tévesen, hogy a KÖZGÉP gép nyeri. Az nem nyeri, hanem
    n y e l i . a pénzt.
    Felvilágosítalak, hogy e fenti cikk megjelenése óta az összes szórakozóhelyen betiltották és összeszedték a nyerőgépeket…
    Érthető, hisz két nyerőgép* egy csárdában nem fér meg.
    .
    .
    * A KÖZNYERŐ meg akárki más nyerőgép.
    .
    Ui:
    Különben is Nemzeti Együttműködés NENYI-kormánya úgy döntött, hogy ezeket a gépeket, csak játéktermekben lehet majd üzemeltetni és rendeletileg megváltoztatják a nevüket nyerőgépről . n y í r ő g é p r e , hogy hazánk nagy banditájának a nevét ezen keresztül is feledhetetlenné tegyék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Varga a szemfényvesztésért felelős miniszter 2012. december 5. szerda | AN

Az ezeréves állam a garancia, nem az IMF 2012. november 27. kedd | AN

Még nem vallják be, hogy az IMF nem jön vissza 2012. október 29. hétfő | AN

Elvileg még nem kizárt a kompromisszum 2012. október 27. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos