Hozzászólás: A folyamatok elszakadtak a térségi trendtől http://nepszava.com/2012/09/featured/a-folyamatok-elszakadtak-a-tersegi-trendtol.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 nakadzsi http://nepszava.com/2012/09/featured/a-folyamatok-elszakadtak-a-tersegi-trendtol.html/comment-page-1#comment-215719 nakadzsi Thu, 20 Sep 2012 17:44:20 +0000 http://nepszava.com/?p=110770#comment-215719 Csakén: Az uszítás a mostani kormánypolitikára értettem.A három gyerekből kettő már csak aki kiskorú.Egyébként kétnaponta locsolt a fater a fürdés rovására ,nincs pancsikázás.A kút rég kiszáradt ,paradicsom paprika megterem ,meg még szőlő krumpli túl kicsi a többi nem jelentős talán még szőlő és tök ami sok lett.Mi négyen vagyunk két gyerekkel 100 ezer úgy megy el kajára ,hogy üres a hűtő állandóan.Mindketten dolgozunk az asszonnyal és élünk egyik napról a másikra,amit leírtam csak viszonyítás miatt írtam ha félre érthető volt elnézést.Olyan kormány kéne akit mindenki elfogad és nem utál az egyik fele ,na megyek mert azt hiszem bilibe lóg a kezem..............................(talán álmaimban) Csakén:
Az uszítás a mostani kormánypolitikára értettem.A három gyerekből kettő már csak aki kiskorú.Egyébként kétnaponta locsolt a fater a fürdés rovására ,nincs pancsikázás.A kút rég kiszáradt ,paradicsom paprika megterem ,meg még szőlő krumpli túl kicsi a többi nem jelentős talán még szőlő és tök ami sok lett.Mi négyen vagyunk két gyerekkel 100 ezer úgy megy el kajára ,hogy üres a hűtő állandóan.Mindketten dolgozunk az asszonnyal és élünk egyik napról a másikra,amit leírtam csak viszonyítás miatt írtam ha félre érthető volt elnézést.Olyan kormány kéne akit mindenki elfogad és nem utál az egyik fele ,na megyek mert azt hiszem bilibe lóg a kezem…………………………(talán álmaimban)

]]>
Túlavasúti http://nepszava.com/2012/09/featured/a-folyamatok-elszakadtak-a-tersegi-trendtol.html/comment-page-1#comment-215594 Túlavasúti Thu, 20 Sep 2012 07:09:42 +0000 http://nepszava.com/?p=110770#comment-215594 gets 2012. szeptember 19. szerda 20:33 Nem csupán KUKORI véleménye miatt szólok. Rajta kivül is van elég sok meggondolatlan, belső ellenmondással tarkitott vélemény. Sajnos nagyon sokan azt hiszik, hogy a világ születésükkel kezdődött és halálukkal végetér. UTánam az özönviz. Mindegyikünknek voltak elődeink, nemcsak a KAKAS-nak. Gyermekeinket a mi "tevékenységünk" fogja "boldogitani". Nem hiszem, hogy ők örülnének a mi ténfergésünknek! Az ország hitel felvételéből lakhattál valahol, igy lettél panalproli. Hol laknának milliók panel nélkül? Szűkös jövedelemmel, de volt munkád. Irreális álmaidon kivűl, minden sárga csekket ki tudtál fizetni. Nem éheztek munkanélküli milliók. Mégsem emlékszem olyan napra amikor valaki nem szidta a rendszert, mert nem telt jövedelméből merc luxus terepjáróra, mint a nyugaton élőknek. Igy váltunk minta nyugattá, a tőlünk keletre fekvő országok lakosságának. Ugyanis ott olyanok vagyunk a MINT A...... Látszik az új népvándorlásból is. Természetesen nem ilyen lovat akartak, melyet csak ideérve láthatnak. Ugródeszkává váltunk, nekik is, itt született honfitársainknak is. A mai helyzetre egyre inkább kezd érvényesülni nagyapám humora: - Ne sirj drága kisfiam. Én mindent megadok neked. Mond meg mi kéne. - APU ÉHES VAGYOK! EGY KIS KENYERET ADJ! . - LÁSSÁTOK! ENNEK A KURVA KÖLYÖKNEK MINDIG AZ KÉNE AMI NINCS! . . Nagyapám világa után nagyot változott a világ. A RENDSZERVÁLTÁS ÓTA MI ALAKITHATNÁNK ! AKARJUK? . MIT TETTÜNK EDDIG KÖZÖSEN ? MIT AKARUNK TENNI KÖZÖSEN A JÖVŐNKÉRT? gets 2012. szeptember 19. szerda 20:33
Nem csupán KUKORI véleménye miatt szólok. Rajta kivül is van elég sok meggondolatlan, belső ellenmondással tarkitott vélemény.
Sajnos nagyon sokan azt hiszik, hogy a világ születésükkel kezdődött és
halálukkal végetér. UTánam az özönviz.
Mindegyikünknek voltak elődeink, nemcsak a KAKAS-nak. Gyermekeinket a mi “tevékenységünk” fogja “boldogitani”. Nem hiszem, hogy ők örülnének a mi
ténfergésünknek! Az ország hitel felvételéből lakhattál valahol, igy lettél panalproli. Hol laknának milliók panel nélkül? Szűkös jövedelemmel, de volt munkád. Irreális álmaidon kivűl, minden sárga csekket ki tudtál fizetni. Nem éheztek munkanélküli milliók. Mégsem emlékszem olyan napra amikor valaki
nem szidta a rendszert, mert nem telt jövedelméből merc luxus terepjáróra,
mint a nyugaton élőknek.
Igy váltunk minta nyugattá, a tőlünk keletre fekvő országok lakosságának.
Ugyanis ott olyanok vagyunk a MINT A…… Látszik az új népvándorlásból is.
Természetesen nem ilyen lovat akartak, melyet csak ideérve láthatnak.
Ugródeszkává váltunk, nekik is, itt született honfitársainknak is.
A mai helyzetre egyre inkább kezd érvényesülni nagyapám humora:
- Ne sirj drága kisfiam. Én mindent megadok neked. Mond meg mi kéne.
- APU ÉHES VAGYOK! EGY KIS KENYERET ADJ!
.
- LÁSSÁTOK! ENNEK A KURVA KÖLYÖKNEK MINDIG AZ KÉNE AMI NINCS!
.
.
Nagyapám világa után nagyot változott a világ.
A RENDSZERVÁLTÁS ÓTA MI ALAKITHATNÁNK !
AKARJUK?
.
MIT TETTÜNK EDDIG KÖZÖSEN ?
MIT AKARUNK TENNI KÖZÖSEN A JÖVŐNKÉRT?

]]>
Grezó http://nepszava.com/2012/09/featured/a-folyamatok-elszakadtak-a-tersegi-trendtol.html/comment-page-1#comment-215575 Grezó Thu, 20 Sep 2012 06:10:04 +0000 http://nepszava.com/?p=110770#comment-215575 Jó a világ boldogabbik felének! A mi kis kétfős családunk (anyu + én) 30 éve építgeti a még '81-ben építeni kezdett családi házunkat. Azóta sem készpénzben, sem bankbetétben sem más módon megtakarításunk nem lehetett, elvitte az építkezés, az adó, a vállalkozás. A lakóingatlant nem nevezném megtakarításnak már csak azért sem, mert ára a válság miatt a töredéke a korábbinak - így az értékesíthetetlen, tehát menekülni sem tudunk. Ja, de mit is mondok, volt megtakarításom, amíg OVI el nem rabolta a manyup-ot... Jó a világ boldogabbik felének! A mi kis kétfős családunk (anyu + én) 30 éve építgeti a még ‘81-ben építeni kezdett családi házunkat. Azóta sem készpénzben, sem bankbetétben sem más módon megtakarításunk nem lehetett, elvitte az építkezés, az adó, a vállalkozás. A lakóingatlant nem nevezném megtakarításnak már csak azért sem, mert ára a válság miatt a töredéke a korábbinak – így az értékesíthetetlen, tehát menekülni sem tudunk. Ja, de mit is mondok, volt megtakarításom, amíg OVI el nem rabolta a manyup-ot…

]]>
csakén http://nepszava.com/2012/09/featured/a-folyamatok-elszakadtak-a-tersegi-trendtol.html/comment-page-1#comment-215573 csakén Thu, 20 Sep 2012 06:06:56 +0000 http://nepszava.com/?p=110770#comment-215573 nakadzsi - mi az, hogy uszítás?! 80 ezer nyugdíj (+3 gyerekre a 40 ezer csp.), azért más a gyerek fekvése! Kertészkedni azok tudnak akiknek van kút a kertjükben, a vízdíj elég drága ahhoz, hogy locsolni lehessen, ott ahol már élelemre sem futja! Meg nincs 80 ezer nyugdíj, csak 47 ezer közmunkabér! A nyúl azért nem szerencsés pl. mert nem lehet kiengedni legelni! Ezért ajánlották is az okos kormánytagok a kecskét, mert az legelhet, akár az erkélyen is!)))))) Idén gombázni sem lehetett, mert nem volt elég csapadék! Még, hogy uszítás.... Egész nyáron nem esett, ettől lett drága a kenyér és a gyümölcs, mert kiszáradt a kertekben minden, most kit kábít, ha nem vagyok Windischgratz?! Remélem finom voltam és nőies.... nakadzsi – mi az, hogy uszítás?!
80 ezer nyugdíj (+3 gyerekre a 40 ezer csp.), azért más a gyerek fekvése!
Kertészkedni azok tudnak akiknek van kút a kertjükben, a vízdíj elég drága ahhoz, hogy locsolni lehessen, ott ahol már élelemre sem futja! Meg nincs 80 ezer nyugdíj, csak 47 ezer közmunkabér!
A nyúl azért nem szerencsés pl. mert nem lehet kiengedni legelni! Ezért ajánlották is az okos kormánytagok a kecskét, mert az legelhet, akár az erkélyen is!)))))) Idén gombázni sem lehetett, mert nem volt elég csapadék!
Még, hogy uszítás….
Egész nyáron nem esett, ettől lett drága a kenyér és a gyümölcs, mert kiszáradt a kertekben minden, most kit kábít, ha nem vagyok Windischgratz?!
Remélem finom voltam és nőies….

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/09/featured/a-folyamatok-elszakadtak-a-tersegi-trendtol.html/comment-page-1#comment-215565 kekec Thu, 20 Sep 2012 05:50:10 +0000 http://nepszava.com/?p=110770#comment-215565 talalom Választási szlogenre egyszerűsítve: a Fidesznek 33 ezret ér egy gazdag gyerek, a szegény meg csak 10 ezret. Szavazz ez ellen! talalom
Választási szlogenre egyszerűsítve: a Fidesznek 33 ezret ér egy gazdag gyerek, a szegény meg csak 10 ezret. Szavazz ez ellen!

]]>
talalom http://nepszava.com/2012/09/featured/a-folyamatok-elszakadtak-a-tersegi-trendtol.html/comment-page-1#comment-215519 talalom Wed, 19 Sep 2012 20:51:05 +0000 http://nepszava.com/?p=110770#comment-215519 Nakadzsi! Becsüllek azért, amit teszel, magam is megpróbálok időnként. De! A hála mellett a legjobban utálom a jótékonyságot! Miféle disznó, perverz rendszer az, amelyik, ha 3 gyereked van, és legalább 620 ezer(!) forintos havi fizetésed, akkor 99 ezer(!) forintot ad havonta a gyerekeidnek (33ezer/személy), ha meg szegény vagy, akkor 10 ezer körül?! Tudják ezt vidéken? Kérlek, terjeszd, hogy ezt jelenti a "családi adózási rendszer". Hogy azt a... nem folytatom, mert a végén még joggal zárnak ki. Nakadzsi! Becsüllek azért, amit teszel, magam is megpróbálok időnként. De! A hála mellett a legjobban utálom a jótékonyságot! Miféle disznó, perverz rendszer az, amelyik, ha 3 gyereked van, és legalább 620 ezer(!) forintos havi fizetésed, akkor 99 ezer(!) forintot ad havonta a gyerekeidnek (33ezer/személy), ha meg szegény vagy, akkor 10 ezer körül?! Tudják ezt vidéken? Kérlek, terjeszd, hogy ezt jelenti a “családi adózási rendszer”. Hogy azt a… nem folytatom, mert a végén még joggal zárnak ki.

]]>
Jusef http://nepszava.com/2012/09/featured/a-folyamatok-elszakadtak-a-tersegi-trendtol.html/comment-page-1#comment-215514 Jusef Wed, 19 Sep 2012 20:31:40 +0000 http://nepszava.com/?p=110770#comment-215514 A növekedés az akkor is növekedés, ha netalán minusz. Ezt világosan megmondta, tévedhetetlen pártunk és kormányunk jeles képviselöje. Kéretik figyelembe venni, és mindenre vonatkoztatni a jövöben, és különben is, mindenki bekaphattya. :-) Ezt nem mondták , de gondolták.... az elmebeteg fideSSnyikek. A növekedés az akkor is növekedés, ha netalán minusz.
Ezt világosan megmondta, tévedhetetlen pártunk és kormányunk
jeles képviselöje.
Kéretik figyelembe venni, és mindenre vonatkoztatni a jövöben,
és különben is, mindenki bekaphattya. :-)
Ezt nem mondták , de gondolták…. az elmebeteg fideSSnyikek.

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/09/featured/a-folyamatok-elszakadtak-a-tersegi-trendtol.html/comment-page-1#comment-215509 kekec Wed, 19 Sep 2012 20:09:21 +0000 http://nepszava.com/?p=110770#comment-215509 KAKAS Mielőtt égeted magad, nézz utána a tényeknek. Orbán alatt IS másfélszeresére emelkedett az adósság ÖSSZEGE, 6.000 mrd-ról 9.000 mrd-ra. Csak elszabadította az inflációt, és volt egy gazdasági konjuktura, együtt jól megemelték a GDP-t, ezért - látszólag - "csökkent" az adósság GDP-hez viszonyított aránya. Na meg ebben az is segített, hogy a tartozás nagy részét eldugták a Fejlesztési Bankban és a PPP beruházásokban. Plusz félidőben rászabadította El Tolcsyt már akkor is az országra, amitől egyből lefékeződött a gazdaság. Csak Medgyessyék tudták újra beindítani és igen, igen: ugrált az a Pannon puma. Legalább tízszeres fejlődést produkált az orbánjáráshoz képest. KAKAS
Mielőtt égeted magad, nézz utána a tényeknek. Orbán alatt IS másfélszeresére emelkedett az adósság ÖSSZEGE, 6.000 mrd-ról 9.000 mrd-ra. Csak elszabadította az inflációt, és volt egy gazdasági konjuktura, együtt jól megemelték a GDP-t, ezért – látszólag – “csökkent” az adósság GDP-hez viszonyított aránya. Na meg ebben az is segített, hogy a tartozás nagy részét eldugták a Fejlesztési Bankban és a PPP beruházásokban. Plusz félidőben rászabadította El Tolcsyt már akkor is az országra, amitől egyből lefékeződött a gazdaság. Csak Medgyessyék tudták újra beindítani és igen, igen: ugrált az a Pannon puma. Legalább tízszeres fejlődést produkált az orbánjáráshoz képest.

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/09/featured/a-folyamatok-elszakadtak-a-tersegi-trendtol.html/comment-page-1#comment-215508 kekec Wed, 19 Sep 2012 20:03:06 +0000 http://nepszava.com/?p=110770#comment-215508 nakadzsi A rászorulókon akkor lehet segíteni, ha A/ Az ország helyzete javul (aki mást mond, az Orbán és/vagy hazug) B/ A javulás hozadékából hajlandó a leszakadóknak is adni valamennyit. Ez pedig kizárólag demokratikus kormányzás esetében képzelhető el. Ha Orbán marad - a helyzet napról-napra romlani fog, és esély sincs a javulásra. PONT a legrászorultabbaknak kellene Orbánék "annyitisér" politikája ellen aktivizálni magukat. Náluk ez a szó szoros értelmében "létkérdés" nakadzsi
A rászorulókon akkor lehet segíteni, ha
A/ Az ország helyzete javul (aki mást mond, az Orbán és/vagy hazug)
B/ A javulás hozadékából hajlandó a leszakadóknak is adni valamennyit.
Ez pedig kizárólag demokratikus kormányzás esetében képzelhető el. Ha Orbán marad – a helyzet napról-napra romlani fog, és esély sincs a javulásra. PONT a legrászorultabbaknak kellene Orbánék “annyitisér” politikája ellen aktivizálni magukat. Náluk ez a szó szoros értelmében “létkérdés”

]]>
gets http://nepszava.com/2012/09/featured/a-folyamatok-elszakadtak-a-tersegi-trendtol.html/comment-page-1#comment-215489 gets Wed, 19 Sep 2012 18:33:50 +0000 http://nepszava.com/?p=110770#comment-215489 Túlavasúti 2012. szeptember 19. szerda 20:25 Reménytelen a kukori - neki saját véleménye van, még a szülei kódolták a DNS-ébe. :) Túlavasúti
2012. szeptember 19. szerda
20:25
Reménytelen a kukori – neki saját véleménye van, még a szülei kódolták a DNS-ébe. :)

]]>