Hozzászólás: Kanada felfüggeszti kapcsolatait Iránnal http://nepszava.com/2012/09/amerika/kanada-felfuggeszti-kapcsolatait-irannal.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 fringe http://nepszava.com/2012/09/amerika/kanada-felfuggeszti-kapcsolatait-irannal.html/comment-page-1#comment-213689 fringe Wed, 12 Sep 2012 13:22:25 +0000 http://nepszava.com/?p=110176#comment-213689 Girbegurba l.Fizetnek a tanulmanyokert?Ki finanszirozza Oket ?Nem hiszem hogy minden perzsa milliomos vagy gazdag iranban.Esetleg a hezbollah vagy hamas jotekonysagi reszlegei invesztalnak a fiatalokba...... II.Nem ismerem az europai magyar tanulo csoportokat,csak a kanadait,iamirol tudok,hogy eleg jo angol tudassal erkeznek,beilleszkednek,,kussolnak es tanulnak,meg nem lattam volna,hogy magyar diak agyba fobe veri a tarsat,vagy kimegy tuntetni le a zsidokkal es mas vallasuakkal ahogy itt csinaltak par eve a perzsa barataid.....a Ryerson es York egyetemeken...azt,hogy ki hogyan fizeti a meregdraga kanadai foiskolakat vagy egyetemet azt nem tudom...marmint a magyarok reszerol.. III. es IV.A multikultihoz valo hozzaallasoddal nem vitatkozom mindenki abban hisz amiben akar.... V.Az egyetlen pozitivum egy par szaz perzsarol akik par eve kimentek tuntetni,es hagytak oket agyonverni es legyilkolni...ezert a par perzsaert minden tiszteletem es megemelem a kalapom... VI.Jo vicc reszedrol nincs perzsaimadat ,dehogynem nezd meg Te hogyan veded Oket itt...azonkivul nagyon jo diplomaciai kapcsolat van a ket orszag kozott,gondolom az azonos nezetek miatt...legalabb Kanada felebredt a csipkerozsika almabol..... Girbegurba
l.Fizetnek a tanulmanyokert?Ki finanszirozza Oket ?Nem hiszem hogy minden perzsa milliomos vagy gazdag iranban.Esetleg a hezbollah vagy hamas jotekonysagi reszlegei invesztalnak a fiatalokba……
II.Nem ismerem az europai magyar tanulo csoportokat,csak a kanadait,iamirol tudok,hogy eleg jo angol tudassal erkeznek,beilleszkednek,,kussolnak es tanulnak,meg nem lattam volna,hogy magyar diak agyba fobe veri a tarsat,vagy kimegy tuntetni le a zsidokkal es mas vallasuakkal ahogy itt csinaltak par eve a perzsa barataid…..a Ryerson es York egyetemeken…azt,hogy ki hogyan fizeti a meregdraga kanadai foiskolakat vagy egyetemet azt nem tudom…marmint a magyarok reszerol..
III. es IV.A multikultihoz valo hozzaallasoddal nem vitatkozom mindenki abban hisz amiben akar….
V.Az egyetlen pozitivum egy par szaz perzsarol akik par eve kimentek tuntetni,es hagytak oket agyonverni es legyilkolni…ezert a par perzsaert minden tiszteletem es megemelem a kalapom…
VI.Jo vicc reszedrol nincs perzsaimadat ,dehogynem nezd meg Te hogyan veded Oket itt…azonkivul nagyon jo diplomaciai kapcsolat van a ket orszag kozott,gondolom az azonos nezetek miatt…legalabb Kanada felebredt a csipkerozsika almabol…..

]]>
girbegurba http://nepszava.com/2012/09/amerika/kanada-felfuggeszti-kapcsolatait-irannal.html/comment-page-1#comment-213653 girbegurba Wed, 12 Sep 2012 12:19:55 +0000 http://nepszava.com/?p=110176#comment-213653 fringe, 1. Nem a magyaroktól veszik el a helyet, hanem fizetnek a tanulmányokért. 2. Gondold meg, mit szólnak a magyar diákokhoz nyugaton. 3. A felsőfokú tanulmányokhoz nagyon jó segítség, ha a diák nem egyetlen országba bezárva tanul. Ez csak kölcsönösen működik. Ezen túlmenően a fogadó ország diákjai (és oktatói) is tanulnak a kapcsolatból. 4. A cél a népek (nemzetek, etnikumok, kultúrák) közti kapcsolatok elősegítése, egymás jobb megértése. Nem az államok közötti kapcsolat a lényeg. 5. Hülyeség, hogy a perzsák ilyenek vagy olyanok. Ők is sokfélék, mi is azok vagyunk. (Persze van perzsa kulturális sajátosság, de az nehezen megfogható.) 6. Nincs perzsaimádat Magyarországon. Esetleg Irán állami vezetőinek antiszemita fröcsögése iránti rokonszenv nyilvánul meg némely mélyhülye nemzettársunk meghatározhatatlanul elkorcsosult testrészéből. fringe,
1. Nem a magyaroktól veszik el a helyet, hanem fizetnek a tanulmányokért.
2. Gondold meg, mit szólnak a magyar diákokhoz nyugaton.
3. A felsőfokú tanulmányokhoz nagyon jó segítség, ha a diák nem egyetlen országba bezárva tanul. Ez csak kölcsönösen működik. Ezen túlmenően a fogadó ország diákjai (és oktatói) is tanulnak a kapcsolatból.
4. A cél a népek (nemzetek, etnikumok, kultúrák) közti kapcsolatok elősegítése, egymás jobb megértése. Nem az államok közötti kapcsolat a lényeg.
5. Hülyeség, hogy a perzsák ilyenek vagy olyanok. Ők is sokfélék, mi is azok vagyunk. (Persze van perzsa kulturális sajátosság, de az nehezen megfogható.)
6. Nincs perzsaimádat Magyarországon. Esetleg Irán állami vezetőinek antiszemita fröcsögése iránti rokonszenv nyilvánul meg némely mélyhülye nemzettársunk meghatározhatatlanul elkorcsosult testrészéből.

]]>
fringe http://nepszava.com/2012/09/amerika/kanada-felfuggeszti-kapcsolatait-irannal.html/comment-page-1#comment-213646 fringe Wed, 12 Sep 2012 12:02:37 +0000 http://nepszava.com/?p=110176#comment-213646 Girbegurba Eleg szegyen,hogy tanulhatnak Magyarorszagon,hogy egyaltalan beengedik Oket Europaba...mit gondolsz miert tanulnak ott,mert felmerik a terepet mindenhol,hol lehet artani..es mit gondolsz utana hol hasznositjak a tudasukat???? Es hany magyar tehetseges fiataltol lett elveve a hely???? Kulturaltan videlkednek es jol tanulnak,mert nem akarnak feltunoskodni,mert megtanultak,hogy mindent csendben es alattomosan csinalni.... Nezd meg Torontoban hogyan viselkednek meg oltozkodnek....mint egy tetves sarki kurvak a perzsa nok akik kiszabadultak az ajatollahok keze kozul,csak azt tudnam,hol oltozkodnek at,mire megerkeznek teheranba.. Es egyaltalan mie ez a perzsa imadat Magyarorszagon????? Girbegurba
Eleg szegyen,hogy tanulhatnak Magyarorszagon,hogy egyaltalan beengedik Oket Europaba…mit gondolsz miert tanulnak ott,mert felmerik a terepet mindenhol,hol lehet artani..es mit gondolsz utana hol hasznositjak a tudasukat???? Es hany magyar tehetseges fiataltol lett elveve a hely????
Kulturaltan videlkednek es jol tanulnak,mert nem akarnak feltunoskodni,mert megtanultak,hogy mindent csendben es alattomosan csinalni….
Nezd meg Torontoban hogyan viselkednek meg oltozkodnek….mint egy tetves sarki kurvak a perzsa nok akik kiszabadultak az ajatollahok keze kozul,csak azt tudnam,hol oltozkodnek at,mire megerkeznek teheranba..
Es egyaltalan mie ez a perzsa imadat Magyarorszagon?????

]]>
girbegurba http://nepszava.com/2012/09/amerika/kanada-felfuggeszti-kapcsolatait-irannal.html/comment-page-1#comment-213628 girbegurba Wed, 12 Sep 2012 11:24:32 +0000 http://nepszava.com/?p=110176#comment-213628 fringe, A Magyarországon tanuló iráni diákok (főleg a lányok) kitűnnek szorgalmukkal és kulturált viselkedésükkel. Ettől még lehet az iráni állam szörnyű. KAKAS, "ha Ahmedinedzsád nem tudná maga mögött a lakosság támogatásának többségét beleértve a kisebbségeket is akkor már rég elkergették volna" Fordítsuk le ezt Orbánra és Magyarországra. Utána gondolkodjunk el, hogy melyik állítás igaz, melyik hamis. fringe,
A Magyarországon tanuló iráni diákok (főleg a lányok) kitűnnek szorgalmukkal és kulturált viselkedésükkel.
Ettől még lehet az iráni állam szörnyű.
KAKAS,
“ha Ahmedinedzsád nem tudná maga mögött a lakosság támogatásának többségét beleértve a kisebbségeket is akkor már rég elkergették volna”
Fordítsuk le ezt Orbánra és Magyarországra. Utána gondolkodjunk el, hogy melyik állítás igaz, melyik hamis.

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2012/09/amerika/kanada-felfuggeszti-kapcsolatait-irannal.html/comment-page-1#comment-213624 Eldrad Wed, 12 Sep 2012 11:11:48 +0000 http://nepszava.com/?p=110176#comment-213624 kaka (s) . 2012. szeptember 9. vasárnap 16:47 . - Komám... te orvosi értelemben sem vagy normális. . "...Itt mindenki bűnös és igy végre megszűnik az emberiségnek nevezett agyrém...." . - De jó... akkor lennél szíves kicsit megsürgetni a dolgot, legalábbis magad részéről, és egy hatalmas, megvilágosodott ordítás közepette mondjuk levetni magad egy nagyobb ház tetejéről? . Hidd el, nemes tett volna... ha már kezelésekre nem vagy hajlandó járni... . :( . Geyza, hol vagy, ez a kakas gyerek tényleg egyre bolondabb... kaka (s)
.
2012. szeptember 9. vasárnap
16:47
.
- Komám… te orvosi értelemben sem vagy normális.
.
“…Itt mindenki bűnös és igy végre megszűnik az emberiségnek nevezett agyrém….”
.
- De jó… akkor lennél szíves kicsit megsürgetni a dolgot, legalábbis magad részéről, és egy hatalmas, megvilágosodott ordítás közepette mondjuk levetni magad egy nagyobb ház tetejéről?
.
Hidd el, nemes tett volna… ha már kezelésekre nem vagy hajlandó járni…
.
:(
.
Geyza, hol vagy, ez a kakas gyerek tényleg egyre bolondabb…

]]>
KAKAS http://nepszava.com/2012/09/amerika/kanada-felfuggeszti-kapcsolatait-irannal.html/comment-page-1#comment-212719 KAKAS Sun, 09 Sep 2012 15:29:24 +0000 http://nepszava.com/?p=110176#comment-212719 Irán.Háromszor akkora mint Franciaország 85-milló lakossal.A lakosság felét azeri üzbég tádzsik afgán örmény kisebbség teszi ki.Én most is úgy gondolom ha Ahmedinedzsád nem tudná maga mögött a lakosság támogatásának többségét beleértve a kisebbségeket is akkor már rég elkergették volna.Ebben a helyzetben ha Iránt megtámadnák még hőst is csinálnának belőle az Iráni nép szemében.Ha csak az arab tavaszt nézem vagy a jelenlegi Sziriai helyzetet hát ez Iránban nem fog megtörténni mert érdekes módon ebből a szempontból valószinüleg Irán egysége fontosabb az Iráni embereknek mint sem egy káosz.Talán még él bennük az "ŐSI"-nemzet érzése de ebből adódik az is hogy ha már túlságosan veszélyes lesz rájuk Ahmedinedzsád akkor Iránban is érheti "véletlen baleset". Irán.Háromszor akkora mint Franciaország 85-milló lakossal.A lakosság felét azeri üzbég tádzsik afgán örmény kisebbség teszi ki.Én most is úgy gondolom ha Ahmedinedzsád nem tudná maga mögött a lakosság támogatásának többségét beleértve a kisebbségeket is akkor már rég elkergették volna.Ebben a helyzetben ha Iránt megtámadnák még hőst is csinálnának belőle az Iráni nép szemében.Ha csak az arab tavaszt nézem vagy a jelenlegi Sziriai helyzetet hát ez Iránban nem fog megtörténni mert érdekes módon ebből a szempontból valószinüleg Irán egysége fontosabb az Iráni embereknek mint sem egy káosz.Talán még él bennük az “ŐSI”-nemzet érzése de ebből adódik az is hogy ha már túlságosan veszélyes lesz rájuk Ahmedinedzsád akkor Iránban is érheti “véletlen baleset”.

]]>
Ducar 140 http://nepszava.com/2012/09/amerika/kanada-felfuggeszti-kapcsolatait-irannal.html/comment-page-1#comment-212717 Ducar 140 Sun, 09 Sep 2012 14:56:45 +0000 http://nepszava.com/?p=110176#comment-212717 Gondolom ithon tüntet a jObbik Kanada ellen, de azt sem bánnám ha az összes tisztavérű iránba költözne és élvezné a helyi viszonyokat. Gondolom ithon tüntet a jObbik Kanada ellen, de azt sem bánnám ha az összes tisztavérű iránba költözne és élvezné a helyi viszonyokat.

]]>
KAKAS http://nepszava.com/2012/09/amerika/kanada-felfuggeszti-kapcsolatait-irannal.html/comment-page-1#comment-212715 KAKAS Sun, 09 Sep 2012 14:47:10 +0000 http://nepszava.com/?p=110176#comment-212715 Pedig lesz háború igy is úgy is.Meg van irva .Az a világ ahol a pénz az isten meg csak a profit és a bankár az úr hát megérett a pusztulásra.Ez büntetés lenne azoknak akik mindent be akarnak kebelezni viszont megváltás azoknak akik szenvednek tőle.Biztos vagyok benne hogy sokakban felmerült már hogymost tulajdonképpen minek is létezek ebben a valóságban?Azért hogy éppen csak megélek vagy nyomorgok és amikor leeresztik a koporsómat akkor hiszen csak adat maradok?Igen ilyen világban élünk.Sokan csak vannak és egy emberi élet nem hosszú.És csak keveseknek adatik meg hogy úgy éljenek ahogy az nekik jó a többiek csak diszlet.Remélem ez az Izrael-Irán háború kiszélesedik belekeveredve az Usa-Orosz-Kina is és végül nukleáris háboruvá válik.Itt mindenki bűnös és igy végre megszűnik az emberiségnek nevezett agyrém. Pedig lesz háború igy is úgy is.Meg van irva .Az a világ ahol a pénz az isten meg csak a profit és a bankár az úr hát megérett a pusztulásra.Ez büntetés lenne azoknak akik mindent be akarnak kebelezni viszont megváltás azoknak akik szenvednek tőle.Biztos vagyok benne hogy sokakban felmerült már hogymost tulajdonképpen minek is létezek ebben a valóságban?Azért hogy éppen csak megélek vagy nyomorgok és amikor leeresztik a koporsómat akkor hiszen csak adat maradok?Igen ilyen világban élünk.Sokan csak vannak és egy emberi élet nem hosszú.És csak keveseknek adatik meg hogy úgy éljenek ahogy az nekik jó a többiek csak diszlet.Remélem ez az Izrael-Irán háború kiszélesedik belekeveredve az Usa-Orosz-Kina is és végül nukleáris háboruvá válik.Itt mindenki bűnös és igy végre megszűnik az emberiségnek nevezett agyrém.

]]>
Admiral http://nepszava.com/2012/09/amerika/kanada-felfuggeszti-kapcsolatait-irannal.html/comment-page-1#comment-212712 Admiral Sun, 09 Sep 2012 14:19:27 +0000 http://nepszava.com/?p=110176#comment-212712 Megertem az indulataidat fringe,, de ennek ellenere ugy gondolom, hogy a politikaban nincs helye a szemelyes erzelmeknek. Nagyon nehez ugy beszelgetni, hogy eloiteletet taplalunk egy nemzet irant azt gondolva, hogy ott minden ember egyforma. Szerintem sok - sok irani van aki nem ert egyet a jelenlegi kormany politikajaval es esze agaban sincs Izrael ellen barmifele haborut kirobbantani. Abban egyeterthetunk, hogy valoban szamunkra szokatlan, idegen kultura az ovek, az emberi megnyilvanulasaikat is erheti kritika, de en bloc az egesz irani nemzet nem hinnem, hogy alavalo bitangokbol allna. A politikajuk viszont egyertelmuen elitelendo es minden eszkozzel meg kell akadalyozni, hogy ez a rezsim atomfegyverhez jusson. No matter what it takes. Megertem az indulataidat fringe,, de ennek ellenere ugy gondolom, hogy a politikaban nincs helye a szemelyes erzelmeknek.
Nagyon nehez ugy beszelgetni, hogy eloiteletet taplalunk egy nemzet irant azt gondolva, hogy ott minden ember egyforma.
Szerintem sok – sok irani van aki nem ert egyet a jelenlegi kormany politikajaval es esze agaban sincs Izrael ellen barmifele haborut kirobbantani.
Abban egyeterthetunk, hogy valoban szamunkra szokatlan, idegen kultura az ovek, az emberi megnyilvanulasaikat is erheti kritika, de en bloc az egesz irani nemzet nem hinnem, hogy alavalo bitangokbol allna.
A politikajuk viszont egyertelmuen elitelendo es minden eszkozzel meg kell akadalyozni, hogy ez a rezsim atomfegyverhez jusson.
No matter what it takes.

]]>
fringe http://nepszava.com/2012/09/amerika/kanada-felfuggeszti-kapcsolatait-irannal.html/comment-page-1#comment-212686 fringe Sun, 09 Sep 2012 11:42:42 +0000 http://nepszava.com/?p=110176#comment-212686 Admiral! Felhivnam szives figyelmedet az irani uzleti delegecio Debrecenben cimu topikra. Abban reszletesen kifejtettem miert szeretnem kiutasitani az iraniak tobbseget,itt csak annyit mondok es gondolom ez elegendo,miert telepednek le az izraelita vallasuak kornyezeteben?Agressziv,hazuduzo az anyjukjat kepesek eladni ganej banda,j gyulolik a western civilizaciot,de veluk egyutt a sok szomali, szudani es egyeb muszlim gyilkos sopredek akiket ide beengedtek a politikai korrekcio neveben.....es meg finoman fogalmazok,mert faj a szivem latni,hogy mit csinaltak ebbol az orszagbol..... Admiral!
Felhivnam szives figyelmedet az irani uzleti delegecio Debrecenben cimu topikra.
Abban reszletesen kifejtettem miert szeretnem kiutasitani az iraniak tobbseget,itt csak annyit mondok es gondolom ez elegendo,miert telepednek le az izraelita vallasuak kornyezeteben?Agressziv,hazuduzo az anyjukjat kepesek eladni ganej banda,j gyulolik a western civilizaciot,de veluk egyutt a sok szomali, szudani es egyeb muszlim gyilkos sopredek akiket ide beengedtek a politikai korrekcio neveben…..es meg finoman fogalmazok,mert faj a szivem latni,hogy mit csinaltak ebbol az orszagbol…..

]]>