Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ahmedinedzsád Jom Kipurkor beszél 2012. szeptember 23. vasárnap 0:05 | AN Forrás: Ynetnews

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ahmedinedzsád Jom Kipurkor beszél
New York/Washington/Teherán – Nem kapott vízumot az ENSZ Közgyűlésére az iráni kormány körülbelül húsz hivatalnoka, közöttük két miniszter, ott lesz ellenben Mahmúd Ahmedinedzsád elnök, aki 2005 óta minden évben beszédet tart a Közgyűlésben. Aznap Jom Kipur lesz, a zsidóság legszentebb, teljes böjttel együtt járó napja, így Binjamin Netanjáhu izraeli miniszterelnök csak másnap beszél. Mohamed Ali Dzsáfári, az iráni Forradalmi Gárda parancsnoka már nem tartja elkerülhetőnek a háborút hazája és Izrael között.
,
Az iráni ENSZ-delegáció számára még júliusban százhatvan vízumot igényeltek, az amerikaiak ebből húsz kérelmet utasítottak vissza az iráni hírügynökségi jelentések szerint. Az elutasításokat nem indokolták, de azok nyilván az iráni atomprogrammal függenek össze. Az Egyesült Államok Külügyminisztériuma nem kommentálta a hírt, miszerint nem utazhat New Yorkba Mohamed Sájkán propagandaminiszter és Mohamed Dzsáfár Behdád tárca nélküli miniszter.
.
Az iráni államfő – korábbi beszédei tartalmából ítélve – minden valószínűség szerint idén is elítéli Izraelt, az Egyesült Államokat és általában a Nyugatot, és nem kizárt, hogy újból bizonygatni fogja országa atomprogramjának békés szándékait. Ahmedinedzsád korábban már kétségbe vonta a Holokauszt megtörténtét, illetve azt, hogy csakugyan iszlamisták műve lett volna 9/11.
.
.
Katonai parádé Teheránban. Elkerülhetetlennek tartják a háborút
.
A tíznapos közgyűlési ülésszakon minden bizonnyal Irán lesz a fő téma, bár szavazásra nem kerül sor. Felszólal valamennyi nyugati nagyhatalom vezetője, így Angela Merkel német kancellár, David Cameron brit kormányfő és Francois Holland francia elnök is. Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke szeptember 25-én – egy nappal Ahmedinedzsád beszéde előtt – nyitja meg a Közgyűlést. Obama nem várja meg New Yorkban Binjamin Netanjáhut, nem kizárt azonban, hogy 28-án, Washingtonban még fogadja az izraeli miniszterelnököt.
.
Mohamed Ali Dzsáfári tábornok, az iráni Forradalmi Gárda parancsnoka szombaton kijelentette: hazája és a zsidó állam között elkerülhetetlen az összecsapás. „Izrael háborút akar velünk, de nem világos, mikor fog a háború bekövetkezni”, idézte a tábornokot az ISNA és a Fars hírügynökség. „Jelenleg ők a háborúban látják a konfrontáció egyetlen eszközét.”
.
A tábornok meggyőződése szerint Irán megnyerné ezt a háborút: az iszlám  köztársaság „meg fogja semmisíteni a zsidó államot…Ez a rákos daganat Izrael háborút akar indítani ellenünk, de nem tudjuk, ez mikor fog bekövetkezni”.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 3 szavazatból)
Ahmedinedzsád Jom Kipurkor beszél, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

16 Reader’s Comments

  1. Ez a patkány szeret különféle zsidó ünnepek alkalmából szájat tépni.
    Amint az a fotón is jól látható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (19 szavazatból)
  2. Ideje volna MUMIFIKÁLNI ezt a görényt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (17 szavazatból)
  3. Erthetetlen, hogy az Obama kormany miert engedi be ezt a tasla pofaju verengzo pszichopatat, miert biztositanak neki egy magas forumot ahol beszelhet, miert tamogatjak ennek a dognek a nemzetkozi tekintelyet?
    En mar eddig is tul sokat hallgattam a vilagszemleletet, es nem hiszem, hogy barmi ujat tudna a vilag tudomasara hozni. Lehet, hogy Obama titokban talalkozik majd vele? Lehet, hogy az amerikai delegacio a teremben marad hallgatni ezt a gyilkost? Azt gyanitom, hogy a mi Legmagasabb Parancsnokunk megint nem talal alkalmat arra, hogy Natanjahuval talalkozzon. Szep kis vilagban elunk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  4. Van egy olyan mondas, hogy:
    ” Egyetlen szavaval nem ertek egyet, de az eletemet adnam. hogy mindezt elmondhassa. ”
    En ezt az allaspontot kepviselem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (16 szavazatból)
  5. Admiral
    2012. szeptember 23. vasárnap
    08:59

    Még akkor is ez az álláspontod, ha ez egy 33 éve tartó né-nemzet elleni uszítás, amely népet el kell törölni a föld felszínéről, sóval behinteni a helyét, hogy írmagja se maradjon?
    Bocsánat, azt elfelejtettem, hogy mindezt arra értem, ha netán ellened irányul!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  6. admiral:
    .
    ” Egyetlen szavaval nem ertek egyet, de az eletemet adnam. hogy mindezt elmondhassa. ”
    .
    - Tipikus öngyilkos ultraliberális őrület.
    .
    Nézd, ilyen erővel akkor a legelborultabb mocskokat is lehetne szabadon terjeszteni, tök mindegy, mi az, pl. gyerek- hullapornó, iszlámnáci útiterv (pl. az MBP), tömegmészárlásokra való buzgó felszólítás, különféle beteg filmek és egyéb alkotások, a legelborultabb sátánszekták eszméi, más gyilkos szekták propagandája, tömeggyilkosságok relativizálása- letagadása, stb, stb.
    .
    Miért is ne, hát ők “így látják” a világot, akkor pedig engedni kell nekik, hadd fejtsék ki “nézeteiket”, nem?
    .
    Most akkor mi a baj a nyilasokkal, hadd vonuljanak, hadd terjesszék a legbetegebb mocskot, hát nekik ez a “véleményük”, akkor pedig itten liberalizmus van, ezért hagyni kell, sőt, meg kell halni értük, hogy ezt közölhessék is!
    .
    Érted a problémát, ugye?
    .
    Az ilyen dolgokkal a többség egyszerűen nem tud mit kezdeni, az ilyen dolgok alkalmasak a közrend és a nyugalom rendkívül súlyos megzavarására. Van viszont mindegyikre kisebb- nagyobb célközönség, akik nagyon is fogékonyak minderre, és hogy olyankor mi van, arra rengeteg példa van a világból.
    .
    Az iszlámnácizmus és közönsége is tipikusan ilyen.
    .
    A szólásszabadság nem az kellene hogy jelentse, hogy mindenki azt ordít, amit akar, ahogy a “szabadság” sem jelenti azt, hogy mindenki azt tesz, amit akar.
    .
    Ez ugyanis nem liberalizmus, hanem anarchia.
    .
    Az elmebeteg, destruktív őrjöngés pedig nem “vélemény”, hanem súlyosan közösségromboló, destruktív őrjöngés.
    .
    Ha úgy gondolod, hogy az ilyenek “szólásszabadsága” miatt te meghalnál, akkor akkor te egy vagy azok közül, akik ássák a civilizáció sírját.
    .
    Remélem, ezt tisztáztuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  7. Azért kedves Olvtársaim!
    Ez alkalomból ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a magyarországi Jobbik nevű nácipárt és szövetségese a Fidesz már rég fölvette az együttműködési kapcsolatot az iszámfasiszta rendszerrel, Tarlós István személyében. Csak emlékeztetnélek benneteket, az Amerikai Népszava tudósítására egy-két éve.
    Amikor ennek a logikáját keressük rá kell mutatnunk az alattomosságnak arra fokára ahol a politikus úgy gondolkodik: “az Ő ellensége, az én barátom”, vagyis a zsidók ellenségei a mi (ti. FidSS és a Jobbik) barátaink.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  8. Orbán nem szólal fel? Micsoda szerénység! Pedig hirdethetné a magyar unortodox
    politika győzedelmes sikereit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  9. Irán tagja az ENSZ-nek, így az iráni elnök azt mond az ENSZ közgyűlésén amit akar. Akinek ez nem tetszik, kimegy a teremből a beszéde alatt. Igy demokratikus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  10. Lehet hogy van valami ami miatt nem lesz háború.Nézegettem Ahmedinedzsád 1-2 évvel ezelötti képeit összehasonlitva a jelenlegiekkel hát e rövid idő alatt is szembetűnő a változás.Ez az ember nem egészséges szerintem rákos és fogytán az ideje talán pont ezért akar olyan hamar háborut mert ha meghal valószinüleg az utódjának lesz lehetősége másként dönteni és tiszta lappal indulni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  11. Hát hogy nem egészséges az tutkó de ez minimum egyéves kép ha azENSZ-ben készült.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  12. “Gonoszka
    2012. szeptember 23. vasárnap
    12:18
    Orbán nem szólal fel? Micsoda szerénység! Pedig hirdethetné a magyar unortodox
    politika győzedelmes sikereit.”
    .
    Ezen gondolkoztam én is! Kabarédélután az ENSZ-ben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  13. Szeretem a vitat, kulonosen olyan emberekkel akikkel egyebkent sok mindenben egyetertek es az alapallasunk is hasonlo.
    Nos a helyzet a kovetkezo.
    Az ENSZ aminek Iran is a tagja egy olyan szervezet ami lehetoseget biztosit az adott orszag kormanyainak arra, hogy kifejtsek nezeteiket.
    Ez akkor is igy van, ha ezek a nezetek gyokeresen ellent mondanak mindennek a jozan esznek legfokeppen.
    Iran es annak elnoke ezt sokadszorra teszi es en ugy erzem nem az lenne a megoldas ha az illeto ezt nem mondhatna el, hanem az, ha nem lennenek ilyen nezetei.
    Ugyebar ez utopia.
    Az viszont, hogy Izrael ezek utan a kijelentesek utan, hogyan es mikeppen cselekszik az mar kovetkezmenye Ahmedinedzsad fenyegetozeseinek.
    Jol van ez igy szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. http://m.hvg.hu/vilag/20091004_ahmadinezsad_iran_zsido_daily_telegraph

    Érdekes. Lehet hogy jobban járna ha a zsinagógába menne, mint egy Szegedi nevű hasonszőrű társa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  15. Admiral:
    Jó hír :
    Van spárgám !
    ÉS tudok egy jó kis kihajló ágú fát is a falu szélén.
    Ha esetleg nem tudsz hozni magadnak hokkedlit , azt is tudok Néked kölcsönözni !
    ( Ne aggódj , amíg végrehajtod Magadon, én majd félrefordulok )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Ha Izrael volt, 1600 kilométerre csapott le 2012. október 27. szombat | AN

Iráni dicsérő a Hezbollah ellenőrzőjében 2012. október 15. hétfő | AN

Drónt lőtt le az izraeli légierő 2012. október 6. szombat | Rákócza Richárd

Izrael: elmaradott az iráni haderő 2012. október 5. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos