Hozzászólás: Bartus László: Jó reggelt! http://nepszava.com/2012/08/velemeny/bartus-laszlo-jo-reggelt.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 santosh http://nepszava.com/2012/08/velemeny/bartus-laszlo-jo-reggelt.html/comment-page-3#comment-203279 santosh Sun, 05 Aug 2012 11:54:45 +0000 http://nepszava.com/?p=108489#comment-203279 Jajajaj, Bartus Laci, ez fájt! "talán egy diktatúrában kell meghalnia, és a gyerekei sem látnak többé szabadságot, ..." - pont erre gondoltam a napokban!!!, hogy a többiről ne is beszéljek. . Aztán arra, tényleg nekem kell kimenni egy utcasarokra, várni, hogy jöttök???? Mert valakinek el kell kezdenie? . Majd rájöttem, valakik már kint vannak 238 napja!!! Csak oda kell menni, melléjük. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=264854250297376&set=a.129963197119816.24982.123852941064175&type=1&theater . Gyertek!!! Jajajaj, Bartus Laci, ez fájt!
“talán egy diktatúrában kell meghalnia, és a gyerekei sem látnak többé szabadságot, …” – pont erre gondoltam a napokban!!!, hogy a többiről ne is beszéljek.
.
Aztán arra, tényleg nekem kell kimenni egy utcasarokra, várni, hogy jöttök???? Mert valakinek el kell kezdenie?
.
Majd rájöttem, valakik már kint vannak 238 napja!!! Csak oda kell menni, melléjük.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=264854250297376&set=a.129963197119816.24982.123852941064175&type=1&theater
.
Gyertek!!!

]]>
QQRIQ http://nepszava.com/2012/08/velemeny/bartus-laszlo-jo-reggelt.html/comment-page-3#comment-203266 QQRIQ Sun, 05 Aug 2012 10:43:12 +0000 http://nepszava.com/?p=108489#comment-203266 Kedves Barátaim ! Szerintem baj, hogy zömmel viktorral ás csürhéjével foglalkozunk. Higgyétek el én úgy útálom őket mint Brazil ló az uborkát de az ellenzék is hagy némi kivetnivalót ! A mi kis alcsúti Maradonánk ellenzékben kiépitett egy őt éltető országos médiahálózatot és gazdasági birodalmat ! Ezalatt a vezető helyzetben lévők csak egymást b@sztatták és saját vezetőjüket is kilőtték. Ilyen ellenzékkel szart sem lehet kezdeni ! Bartus úr tökéletes metszetét adja a mostani helyzetnek. Sajnos 3éves faiskolát végzett ember még nem értelmiség ! Ahhoz sokkal több kell....ez a sokkal több nagyon hiányzik! Kedves Barátaim !
Szerintem baj, hogy zömmel viktorral ás csürhéjével foglalkozunk.
Higgyétek el én úgy útálom őket mint Brazil ló az uborkát de az ellenzék
is hagy némi kivetnivalót ! A mi kis alcsúti Maradonánk ellenzékben
kiépitett egy őt éltető országos médiahálózatot és gazdasági birodalmat !
Ezalatt a vezető helyzetben lévők csak egymást b@sztatták és saját vezetőjüket
is kilőtték. Ilyen ellenzékkel szart sem lehet kezdeni !
Bartus úr tökéletes metszetét adja a mostani helyzetnek.
Sajnos 3éves faiskolát végzett ember még nem értelmiség !
Ahhoz sokkal több kell….ez a sokkal több nagyon hiányzik!

]]>
Túlavasúti http://nepszava.com/2012/08/velemeny/bartus-laszlo-jo-reggelt.html/comment-page-3#comment-202944 Túlavasúti Fri, 03 Aug 2012 18:42:38 +0000 http://nepszava.com/?p=108489#comment-202944 Ha valaki - előzőleg irt - posztjaimat olvasva mégis kételkedik abban, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, vagyis az árpádi előzmények alakitották ilyenné Orbánt, vagy Orbán neveli ki az Árpád féléket KÉREM NÉZZE MEG A VALAHOL EURÓPÁBAN c filmet, mely a háború utáni első film volt. A filmben látható, hogy rakják el a nyilas helyi vezetők a birgeri csizmát és hogy naftalinozzák be a szép fekete egyenruhájukat, hogy majd ha szükségük lesz rá, legyen mibe öltözni. Láthatóan a gárda szinrelépésekor elővették és beöltöztek. ABBA A RUHÁZATBA TUDTAK BEÖLTÖZNI, AMI MÁR MEGVOLT.. GONDOLOM MÉG DICSEKEDTEK IS VELE, HOGY OLYAN VAN NEKIK. LÁTHATÓAN BIRGERI CSIZMÁT IS VISELTEK NÉHÁNYAN, AMI A NYILAS EGYENRUHA ELVÁLASZTHATATLAN RÉSZE VOLT ÉS A HÁBORÚ UTÁN VALÓSZINŰLEG ÉRTHETŐ OKBÓL NEM IS KÉSZITETTEK OLYANT. MÁR CSAK AZÉRT SEM, MERT VISELNI SEM MERTÉK. NEHOGY A VISELŐJÉT NYILASNAK NÉZZÉK! Most esetleg lehet vitatkozni, mert nem csupán egy elhangzott, vagy leirt mondatról van szó, hanem láthatóan GONDISAN ŐRZÖTT BIZONYITÉKRÓL. Oda-vissza. Mert a viselője a gárdában testvéreinek bizonyitja, hogy ő olyanabb, mint a többi, mert neki az is van a tulajdonában "azóta" mióta megvan. Egyúttal a kivülálló szemlélő is láthatja - saját szemével - milyen ruhát visel. . Vagyis Orbánnak az apja még kisfiú volt igy a fia még meg sem született, amikor már azt az egyenruhát viselte valaki. Nem hiszem, hogy ez mi volt előbb a tyúk vagy a tojás vitája. Ha valaki – előzőleg irt – posztjaimat olvasva mégis kételkedik abban, hogy
mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, vagyis az árpádi előzmények alakitották
ilyenné Orbánt, vagy Orbán neveli ki az Árpád féléket
KÉREM NÉZZE MEG A VALAHOL EURÓPÁBAN c filmet, mely a háború utáni
első film volt. A filmben látható, hogy rakják el a nyilas helyi vezetők a
birgeri csizmát és hogy naftalinozzák be a szép fekete egyenruhájukat, hogy
majd ha szükségük lesz rá, legyen mibe öltözni.
Láthatóan a gárda szinrelépésekor elővették és beöltöztek.
ABBA A RUHÁZATBA TUDTAK BEÖLTÖZNI, AMI MÁR MEGVOLT..
GONDOLOM MÉG DICSEKEDTEK IS VELE, HOGY OLYAN VAN NEKIK.
LÁTHATÓAN BIRGERI CSIZMÁT IS VISELTEK NÉHÁNYAN, AMI A NYILAS
EGYENRUHA ELVÁLASZTHATATLAN RÉSZE VOLT ÉS A HÁBORÚ UTÁN
VALÓSZINŰLEG ÉRTHETŐ OKBÓL NEM IS KÉSZITETTEK OLYANT.
MÁR CSAK AZÉRT SEM, MERT VISELNI SEM MERTÉK.
NEHOGY A VISELŐJÉT NYILASNAK NÉZZÉK!
Most esetleg lehet vitatkozni, mert nem csupán egy elhangzott, vagy leirt
mondatról van szó, hanem láthatóan GONDISAN ŐRZÖTT BIZONYITÉKRÓL.
Oda-vissza. Mert a viselője a gárdában testvéreinek bizonyitja, hogy ő
olyanabb, mint a többi, mert neki az is van a tulajdonában “azóta” mióta
megvan.
Egyúttal a kivülálló szemlélő is láthatja – saját szemével – milyen ruhát visel.
.
Vagyis Orbánnak az apja még kisfiú volt igy a fia még meg sem született,
amikor már azt az egyenruhát viselte valaki.
Nem hiszem, hogy ez mi volt előbb a tyúk vagy a tojás vitája.

]]>
sedona http://nepszava.com/2012/08/velemeny/bartus-laszlo-jo-reggelt.html/comment-page-3#comment-202941 sedona Fri, 03 Aug 2012 18:29:58 +0000 http://nepszava.com/?p=108489#comment-202941 Kedves Kekec! "ne parázz, ez csak a szokásos fidesznyik technika. Bedobnak egy ordas nagy marhaságot – aztán az alig valamivel enyhébb változatot már megkönnyebbülve szopja be a nép. “Mert megérdemlik”" Annak idején egy másik kedves kommentelő társammal egyetemben, pont e forumon vetettük fel, hogy OV csak blöfföl! A rendvédelmisek mikor demonstráltak és tüntettek, akkor került szóba hogy Orbán csak azt nézi mennyi a nép tűrőképessége! Mi lett belőle ? Sorra fogadta el a kormány a rendvédelmisekre vonatkozó nyugdíjazás törvényt és egyébb más dolgot! A kormány a török és az Azerbajdzsáni piacra akar papírokat eladni és beszélek arról a török líráról ami még instabilabb mint a forint! Agyrém! A debreceni stadion pedig előreláthatólag 14 milliárd forintba kerül!!!! Gondolom ez is marhaság, hogy csapatunk sincs , de ilyen drága stadiont építeni, ez abszurd! Ilyenkor hol vannak a befektetők a sponsorok, akik patronálni tudnák ezeket az építkezéseket ? Inkább erre költik a pénzt, mint szociális juttatásokra vagy munkahely teremtésre! Amit OV mond , az általában úgy van! Kónya Péter egyszer kijelentette, "Ők lesznek a próba, ha rajtuk keresztül tudja vinni a kormányzat a terveit, akkor más szakszervezeteket is ledarálnak." Sajnos ez a mondata bejött , ahogy tapasztaljuk - bőrönkön is - nap mint nap!! Én már régen nem parázok, csak azt tudom , hogy Magyarországról el kell menni , mert itt nincs jövő!!!! Kedves Kekec!
“ne parázz, ez csak a szokásos fidesznyik technika. Bedobnak egy ordas nagy marhaságot – aztán az alig valamivel enyhébb változatot már megkönnyebbülve szopja be a nép. “Mert megérdemlik””
Annak idején egy másik kedves kommentelő társammal egyetemben, pont e forumon vetettük fel, hogy OV csak blöfföl! A rendvédelmisek mikor demonstráltak és tüntettek, akkor került szóba hogy Orbán csak azt nézi mennyi a nép tűrőképessége! Mi lett belőle ?
Sorra fogadta el a kormány a rendvédelmisekre vonatkozó nyugdíjazás törvényt és egyébb más dolgot!
A kormány a török és az Azerbajdzsáni piacra akar papírokat eladni és beszélek arról a török líráról ami még instabilabb mint a forint! Agyrém!
A debreceni stadion pedig előreláthatólag 14 milliárd forintba kerül!!!!
Gondolom ez is marhaság, hogy csapatunk sincs , de ilyen drága stadiont építeni, ez abszurd!
Ilyenkor hol vannak a befektetők a sponsorok, akik patronálni tudnák ezeket az építkezéseket ?
Inkább erre költik a pénzt, mint szociális juttatásokra vagy munkahely teremtésre! Amit OV mond , az általában úgy van!
Kónya Péter egyszer kijelentette, “Ők lesznek a próba, ha rajtuk keresztül tudja vinni a kormányzat a terveit, akkor más szakszervezeteket is ledarálnak.”
Sajnos ez a mondata bejött , ahogy tapasztaljuk – bőrönkön is – nap mint nap!!
Én már régen nem parázok, csak azt tudom , hogy Magyarországról el kell menni , mert itt nincs jövő!!!!

]]>
csakén http://nepszava.com/2012/08/velemeny/bartus-laszlo-jo-reggelt.html/comment-page-3#comment-202939 csakén Fri, 03 Aug 2012 18:20:26 +0000 http://nepszava.com/?p=108489#comment-202939 Madridban, Berlinben ma is tüntetnek a népek, elutasítják a megszorításokat, követelik a gazdagok megadóztatását, a vagyonadó bevezetését. Nem számít nekik a kánikula, mennek és tesznek magukért, nem hergelik egymást az EU ellen, de elegük van a megszorításokból és ezt el is mondják! Nálunk pedig, télen hideg van, nyáron meleg van és majd csak jön a Tenkes kapitánya és megoldja a gondjainkat, különben sem leszünk EU gyarmat! Hát nem tudom, de ebben a Kárpát medencében valami punnyasztó por van a levegőben! De egy valami nagyon tetszik, annyira védik már magukat, hogy minden képviselőre jut egy teremőr 407 ezerért! Egyre több demokrácia ellenes terv és ezzel egyenes arányban telik meg a gatyókájuk, s ez így is van jól - remélem rémálmuk van és összerezzennek a pezsgősüveg pukkanásától is! Madridban, Berlinben ma is tüntetnek a népek, elutasítják a megszorításokat, követelik a gazdagok megadóztatását, a vagyonadó bevezetését.
Nem számít nekik a kánikula, mennek és tesznek magukért, nem hergelik egymást az EU ellen, de elegük van a megszorításokból és ezt el is mondják!
Nálunk pedig, télen hideg van, nyáron meleg van és majd csak jön a Tenkes kapitánya és megoldja a gondjainkat, különben sem leszünk EU gyarmat!
Hát nem tudom, de ebben a Kárpát medencében valami punnyasztó por van a levegőben!
De egy valami nagyon tetszik, annyira védik már magukat, hogy minden képviselőre jut egy teremőr 407 ezerért!
Egyre több demokrácia ellenes terv és ezzel egyenes arányban telik meg a gatyókájuk, s ez így is van jól – remélem rémálmuk van és összerezzennek a pezsgősüveg pukkanásától is!

]]>
bonhomme http://nepszava.com/2012/08/velemeny/bartus-laszlo-jo-reggelt.html/comment-page-3#comment-202938 bonhomme Fri, 03 Aug 2012 17:55:18 +0000 http://nepszava.com/?p=108489#comment-202938 Költemény az Ország Legfőbb Ápoltjáról: (a Gerilla után szabadon) ... Umbláv tu phenye ... Svábhegyen fenn luxuskégli, Orbán kagán ott lakott. Magyar Nemzet, Magyar Hírlap fedett minden ablakot. Umbláv tupenye a kis felfuvalkodott. Umbláv tupenye de jól felkapaszkodott. ... Hogyha ránéz országára, hiába látja hónapszámra, Leszarja a tényeket, hogy szegények a zemberek. Umbláv tupenye éhezik a negyede. Umbláv tupenye rongyos már a feneke. ... Szorgos ember volt a Zorbán, éjjel-nappal hazudott, És mindent, amit művelt, az MSZP-re ráfogott. Umbláv tupenye nagyon profin hazudott. Umbláv tupenye egy országot átbaszott. ... Ellenzékben egyfolytában kormány ellen uszított. A fideSS-es cselédsajtó folyton neki nyalizott. Umbláv tupenye Júdás-pénzért nyalizott. Umbláv tupenye amit rendre megkapott. ... Be-bejárt a Parlamentbe; hazudni csak joga van. (De) erre már az ellenzék is azt mondta, hogy szaga van. Umbláv tupenye a sok életképtelen. Umbláv tupenye összefogni képtelen. ... Volt ám néki felesége, ő főzte a derelyét. De négy kerék meg öt purgyé elvitte az erejét. Umbláv tupenye művelte a szőlejét. Umbláv tupenye (de) apósnál nem bányarém. ... Volt még néki jópár híve, akik utaztak a pízre, Földet, lóvét, céget loptak, megyék fölött uralkodtak. Umbláv tupenye egyik sem oligacha. Umbláv tupenye elhiggyem-e, én marha? ... Svábhegyen fenn luxuskégli, zörgess be az ablakon, És ha nincsen szerencséd, akkor a TEK csíp majd nyakon. ... Lóvé kéne, föld is kéne, az ország is még húsz évre, Unió, mint uradalom: a Negyedik Birodalom. Umbláv tupenye la-la-la-la... Umbláv tupenye la-la-la-la... Költemény az Ország Legfőbb Ápoltjáról:
(a Gerilla után szabadon)

Umbláv tu phenye

Svábhegyen fenn luxuskégli, Orbán kagán ott lakott.
Magyar Nemzet, Magyar Hírlap fedett minden ablakot.
Umbláv tupenye a kis felfuvalkodott.
Umbláv tupenye de jól felkapaszkodott.

Hogyha ránéz országára, hiába látja hónapszámra,
Leszarja a tényeket, hogy szegények a zemberek.
Umbláv tupenye éhezik a negyede.
Umbláv tupenye rongyos már a feneke.

Szorgos ember volt a Zorbán, éjjel-nappal hazudott,
És mindent, amit művelt, az MSZP-re ráfogott.
Umbláv tupenye nagyon profin hazudott.
Umbláv tupenye egy országot átbaszott.

Ellenzékben egyfolytában kormány ellen uszított.
A fideSS-es cselédsajtó folyton neki nyalizott.
Umbláv tupenye Júdás-pénzért nyalizott.
Umbláv tupenye amit rendre megkapott.

Be-bejárt a Parlamentbe; hazudni csak joga van.
(De) erre már az ellenzék is azt mondta, hogy szaga van.
Umbláv tupenye a sok életképtelen.
Umbláv tupenye összefogni képtelen.

Volt ám néki felesége, ő főzte a derelyét.
De négy kerék meg öt purgyé elvitte az erejét.
Umbláv tupenye művelte a szőlejét.
Umbláv tupenye (de) apósnál nem bányarém.

Volt még néki jópár híve, akik utaztak a pízre,
Földet, lóvét, céget loptak, megyék fölött uralkodtak.
Umbláv tupenye egyik sem oligacha.
Umbláv tupenye elhiggyem-e, én marha?

Svábhegyen fenn luxuskégli, zörgess be az ablakon,
És ha nincsen szerencséd, akkor a TEK csíp majd nyakon.

Lóvé kéne, föld is kéne, az ország is még húsz évre,
Unió, mint uradalom: a Negyedik Birodalom.
Umbláv tupenye la-la-la-la…
Umbláv tupenye la-la-la-la…

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/08/velemeny/bartus-laszlo-jo-reggelt.html/comment-page-3#comment-202933 kekec Fri, 03 Aug 2012 17:24:29 +0000 http://nepszava.com/?p=108489#comment-202933 Egy dolog tartsa bennünk a lelket: MINDEN diktatúra előbb-utóbb veszít, mert a vesztés bele van kódolva a működésébe. A diktátor ugyanis egyedül dönt mindenben - ami eleve meghaladja a nap 24 óráját, és mivel emberből van, néha aludnia is kell - tehát a restancia csak halmozódik. Másrészt nem társakat, hanem végrehajtókat akar maga mellé, tehát eleve kontraszelektál - ami lefelé egyre romlik és terebélyesedik. Tehát gyatra emberanyaggal hoz gyatra döntéseket, ami a többi demokráciától való leszakadásban egyre jobban megnyilvánul. Eddig a jó hír. A rossz hír, viszont az, hogy csak történelmi léptékben igaz, akár 10-20 évig is eltarthat a bukásig eltelő idő. És a véső konklúzió, hogy Isten igazságos: mindig kiegyenlíti az esélyeket. Túl jól éltünk Kádár alatt - most majd megtapasztalhatjuk, hogy mit élhettek át az Erdélyiek Ceausescu alatt. Egy dolog tartsa bennünk a lelket: MINDEN diktatúra előbb-utóbb veszít, mert a vesztés bele van kódolva a működésébe. A diktátor ugyanis egyedül dönt mindenben – ami eleve meghaladja a nap 24 óráját, és mivel emberből van, néha aludnia is kell – tehát a restancia csak halmozódik. Másrészt nem társakat, hanem végrehajtókat akar maga mellé, tehát eleve kontraszelektál – ami lefelé egyre romlik és terebélyesedik. Tehát gyatra emberanyaggal hoz gyatra döntéseket, ami a többi demokráciától való leszakadásban egyre jobban megnyilvánul. Eddig a jó hír.
A rossz hír, viszont az, hogy csak történelmi léptékben igaz, akár 10-20 évig is eltarthat a bukásig eltelő idő.
És a véső konklúzió, hogy Isten igazságos: mindig kiegyenlíti az esélyeket. Túl jól éltünk Kádár alatt – most majd megtapasztalhatjuk, hogy mit élhettek át az Erdélyiek Ceausescu alatt.

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/08/velemeny/bartus-laszlo-jo-reggelt.html/comment-page-3#comment-202930 kekec Fri, 03 Aug 2012 17:11:43 +0000 http://nepszava.com/?p=108489#comment-202930 todor48 Lehet az értelmiséget elítélni azért, mert mélyen lenézi a népet - de tedd a kezed a szívedre: talán nem jogosan? Egy művelt, tájékozott, a demokráciát értéknek tartó néppel meg lehetett volna ezt az orbánjárást csinálni? Bartus cikke pont erről szól: hogy a határon már ki lehetne írni, hogy Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel. És a normális életre nagyjából és egészében - ráadásul még belátható időben - csakis külföldön van esély?! No nem mintha az értelmiség (ami nem azonos a diplomásokkal és szellemi munkásokkal) valamivel is különb lenne! Tökéletesen passzolnak egymáshoz: a pragmatikus, csakis a túlélésre játszó nép és a szervilis, törleszkedő értelmisége - beleértve az u.n. ellenzéki pártokat is. todor48
Lehet az értelmiséget elítélni azért, mert mélyen lenézi a népet – de tedd a kezed a szívedre: talán nem jogosan? Egy művelt, tájékozott, a demokráciát értéknek tartó néppel meg lehetett volna ezt az orbánjárást csinálni? Bartus cikke pont erről szól: hogy a határon már ki lehetne írni, hogy Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel. És a normális életre nagyjából és egészében – ráadásul még belátható időben – csakis külföldön van esély?!
No nem mintha az értelmiség (ami nem azonos a diplomásokkal és szellemi munkásokkal) valamivel is különb lenne! Tökéletesen passzolnak egymáshoz: a pragmatikus, csakis a túlélésre játszó nép és a szervilis, törleszkedő értelmisége – beleértve az u.n. ellenzéki pártokat is.

]]>
Tegyük élhetővé ! http://nepszava.com/2012/08/velemeny/bartus-laszlo-jo-reggelt.html/comment-page-3#comment-202928 Tegyük élhetővé ! Fri, 03 Aug 2012 17:08:56 +0000 http://nepszava.com/?p=108489#comment-202928 Jól hallom ? . Klub rádió műsorát Andresew Iván vezeti ? Határozottan jobb (fél óra bele halgatás után), mint kedves Bolgár úr. A betelefonálok (véletlenül) értelesebbek, a véleményüket a műsorvezető nem támadja, nem finomítja ki úgy , hogy értelmét veszítse. Vélemény különbségem azért a kedves műsorvezetővel azért van. Azt válaszolta egy idősebb hangú telefonálónak, hogy egyetlen ember életének kioltása nem ér annyit, hogy a rendszer megváltozzon, megdöljön. Az idő úgy is a bukásnak kedvez. Ezzel nem tudok egyetérteni. (fejlett , demokratikus ország úgy háborúzik, hogy a civil lakosság nem sérül. Mint a sebész, csak a rákos , fertöző sejteket vágja ki ) . Igen , LEGYEN MAGYARORSZÁGON FORRADALOM, HÁBORÚ sebészi pontossággal ! polgári áldozatok nélkül, csak a fülke forradalom támaszai haljanak! ( Miért ? mert nekünk 9,5 millió magyar állampolgárnak úgy jó) (a diktatúra megöli, kiemeli, börtönbe zárja a diktatúra ellen lázadokat. A SZENVEDŐK ne merjék viszont alkalmazni a diktatúra eszközeit ? De Igen !! Ők is merjék kiemelni az ártókat ) A SZENVEDŐK vágják ki testükből a pökhendi, életükben nem dolgozott , nemzetet pusztulásba döntő rákos(i) sejteket !) Szerintem Magyarország nevű SZENVEDŐ beteg, akkor tud a leggyorsabban meggyógyulni, ha kivágja magából a kevés , de jól látható fertöző , un-mentálisan egészséges, un-polgári , ...káros pötyöket. Igen, jól olvassátok, én orban, rogan, semjen, vona,... pl. békés megyei fideszes polgármester vagy elszámoltatás ügyi izé hirtelen halálát forradalmi operációnak gondolnám és nem gyilkosságnak. Legyünk rajtuk túl, majd utána , ha visszatér az ország a demokráciába , megtörténhetnek a tárgyalások is.(ott lehet , hogy csak 8 évett kaptak volna. de harácsolósok a halált választották) Szerintem igy a leggyorsabb. Gyors lépéssel sokakat még vissza lehet hozni, az értelmes termelő munka világába. . . . Ezen a forumon is ki tiltakozott a(z igazi) jobboldal térnyerése ellen ? Szerintem senki . Választásokon nyerjen (nyerhessen egy nemzetközileg is elfogadható ) jobb oldal ! Legyenek megszorítások, legyenek elbocsátások, lehetnek új adók, lehetnének adó csökkentések is , hogy a termelés felfusson,de a jobb oldalnak mondott gané ne korlátozza a szabadversenyt (simlicska, nyerges, demján...) , ne korlátozza a vélemény szabadságot, tehetségtelen futbalista létére, ne építse ki a futbalpályát 10%-os emelkedőre. Nyerjen magyarországi választásokon az akinek több jó ötlet van a tarsolyában.És Magyarország újból erős lesz !! . Kedves arpad nevű kommentelő ! Legyen együttműködés az országban működő politikai pártok között stratégiai , hosszútávú (szakemberek által gondosan megtervezett nővekedési pálya, stratégiai ágazatok fejlesztése 20 évre előre stb.. ) tekintetében. Egy választás legyen nemes verseny ! Amelyik párt nem ad be választási programot , zárják ki . Kit érdekel , hogy egy jobb oldali párt 40 évig hatalmon van, ha az emberek , az ország gyarapodását szolgálja és közben jólét és demokrácia* van ? Kedves arpad nevű kommentelő, neked most jól megy. De legrosszabb esetben 10 év múlva buktok (hamarabb fog bekövetkezni) , és az ország életbenmaradása, és felvirágoztatása érdekében sajnos ki kell majd vizsgálni a jelenlegi visszásságokat.arpad , nekem szimpatikus vagy, remélem megérted. Ne reménykedj ! Lesz elegendő pénz arra, hogy külföldről is vissza legyetek hozva ,azok akik most a legtöbbet ártották szeretett hazánknak. Nem lenne jó arpad , ha már most keresned az együttműködés lehetőségét ? Hosszútávon jobban jársz.... * bármikor leválható a többség szavazata alapján Jól hallom ?
.
Klub rádió műsorát Andresew Iván vezeti ? Határozottan jobb (fél óra bele halgatás után), mint kedves Bolgár úr. A betelefonálok (véletlenül) értelesebbek, a véleményüket a műsorvezető nem támadja, nem finomítja ki úgy , hogy értelmét veszítse.
Vélemény különbségem azért a kedves műsorvezetővel azért van.
Azt válaszolta egy idősebb hangú telefonálónak, hogy egyetlen ember életének kioltása nem ér annyit, hogy a rendszer megváltozzon, megdöljön. Az idő úgy is a bukásnak kedvez.
Ezzel nem tudok egyetérteni. (fejlett , demokratikus ország úgy háborúzik, hogy a civil lakosság nem sérül. Mint a sebész, csak a rákos , fertöző sejteket vágja ki )
.

Igen , LEGYEN MAGYARORSZÁGON FORRADALOM, HÁBORÚ sebészi pontossággal ! polgári áldozatok nélkül, csak a fülke forradalom támaszai haljanak! ( Miért ? mert nekünk 9,5 millió magyar állampolgárnak úgy jó)
(a diktatúra megöli, kiemeli, börtönbe zárja a diktatúra ellen lázadokat. A SZENVEDŐK ne merjék viszont alkalmazni a diktatúra eszközeit ? De Igen !! Ők is merjék kiemelni az ártókat )
A SZENVEDŐK vágják ki testükből a pökhendi, életükben nem dolgozott , nemzetet pusztulásba döntő rákos(i) sejteket !)
Szerintem Magyarország nevű SZENVEDŐ beteg, akkor tud a leggyorsabban meggyógyulni, ha kivágja magából a kevés , de jól látható fertöző , un-mentálisan egészséges, un-polgári , …káros pötyöket.
Igen, jól olvassátok, én orban, rogan, semjen, vona,… pl. békés megyei fideszes polgármester vagy elszámoltatás ügyi izé hirtelen halálát forradalmi operációnak gondolnám és nem gyilkosságnak.
Legyünk rajtuk túl, majd utána , ha visszatér az ország a demokráciába , megtörténhetnek a tárgyalások is.(ott lehet , hogy csak 8 évett kaptak volna. de harácsolósok a halált választották) Szerintem igy a leggyorsabb. Gyors lépéssel sokakat még vissza lehet hozni, az értelmes termelő munka világába.

.

.

.

Ezen a forumon is ki tiltakozott a(z igazi) jobboldal térnyerése ellen ? Szerintem senki . Választásokon nyerjen (nyerhessen egy nemzetközileg is elfogadható ) jobb oldal ! Legyenek megszorítások, legyenek elbocsátások, lehetnek új adók, lehetnének adó csökkentések is , hogy a termelés felfusson,de a jobb oldalnak mondott gané ne korlátozza a szabadversenyt (simlicska, nyerges, demján…) , ne korlátozza a vélemény szabadságot, tehetségtelen futbalista létére, ne építse ki a futbalpályát 10%-os emelkedőre.
Nyerjen magyarországi választásokon az akinek több jó ötlet van a tarsolyában.És Magyarország újból erős lesz !!
.
Kedves arpad nevű kommentelő ! Legyen együttműködés az országban működő politikai pártok között stratégiai , hosszútávú (szakemberek által gondosan megtervezett nővekedési pálya, stratégiai ágazatok fejlesztése 20 évre előre stb.. ) tekintetében.
Egy választás legyen nemes verseny !

Amelyik párt nem ad be választási programot , zárják ki .
Kit érdekel , hogy egy jobb oldali párt 40 évig hatalmon van, ha az emberek , az ország gyarapodását szolgálja és közben jólét és demokrácia* van ?

Kedves arpad nevű kommentelő, neked most jól megy. De legrosszabb esetben 10 év múlva buktok (hamarabb fog bekövetkezni) , és az ország életbenmaradása, és felvirágoztatása érdekében sajnos ki kell majd vizsgálni a jelenlegi visszásságokat.arpad , nekem szimpatikus vagy, remélem megérted.
Ne reménykedj ! Lesz elegendő pénz arra, hogy külföldről is vissza legyetek hozva ,azok akik most a legtöbbet ártották szeretett hazánknak.
Nem lenne jó arpad , ha már most keresned az együttműködés lehetőségét ?
Hosszútávon jobban jársz….

* bármikor leválható a többség szavazata alapján

]]>
todor48 http://nepszava.com/2012/08/velemeny/bartus-laszlo-jo-reggelt.html/comment-page-3#comment-202900 todor48 Fri, 03 Aug 2012 15:27:53 +0000 http://nepszava.com/?p=108489#comment-202900 Nem tudok mit hozzátenni, minden sora igaz. Nemrég egy kommentben azt találtam irni, hogy az orbáni rendszer elsősorban a magát szerényen csak "irástudónak" nevező, libeálisnak mondó, a magyar népet mélyen lenéző un. értelmiség veresége és bűne. Most, amikor nyilvánvalóvá vált saját korlátoltsága, az un. "magas kúltúra" mögé bújik, hogy saját gyávaságát palástolja. Mert nem a nép a "félázsiai származék", hanem azok, akik felelősséggel tartoznának saját népüknek. Persze, tisztelet a kevés kivételnek, akiket ugyanez az "értelmiség" szeret kiközösiteni. Nem tudok mit hozzátenni, minden sora igaz. Nemrég egy kommentben azt találtam irni, hogy az orbáni rendszer elsősorban a magát szerényen csak “irástudónak” nevező, libeálisnak mondó, a magyar népet mélyen lenéző un. értelmiség veresége és bűne. Most, amikor nyilvánvalóvá vált saját korlátoltsága, az un. “magas kúltúra” mögé bújik, hogy saját gyávaságát palástolja. Mert nem a nép a “félázsiai származék”, hanem azok, akik felelősséggel tartoznának saját népüknek.
Persze, tisztelet a kevés kivételnek, akiket ugyanez az “értelmiség” szeret kiközösiteni.

]]>