Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Jó reggelt! 2012. augusztus 1. szerda 17:15

  • Hozzászólások(129)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Jó reggelt!

Csodálkozva olvasom, hogy egyesek két évvel a Nemzeti Együttműködés Rendszerének bejelentése után arra kezdenek gyanakodni, hogy Orbán Viktornak esetleg megfordult a fejében, hogy diktatúrát hozzon létre. Nem is azt gondolják, hogy ezt talán most elhatározta, hanem csak megfordult abban az okos buksijában, hogy szükség lehet rá. A szegény magyar nép érdekében. De a magyar liberális értelmiségi biztos magában: Orbán biztosan nem úgy gondolta, hogy akkor ennek ürügyén itt tényleg diktatúra lesz. Ezek csak szövegek. A magyar értelmiségi tudja, hogy ez vele nem történhet meg. Szélsőségesek riogatnak ilyesmivel. Ha komolyan gondolná a mértékadó értelmiség, akkor ordítana az utcán. Legalább a tehetetlenségtől. Ha tudná, hogy mi következik, hogy talán egy diktatúrában kell meghalnia, és a gyerekei sem látnak többé szabadságot, akkor nem lenne ilyen nyugodt.

De már az is nagy dolog, hogy felkapták a fejüket a mindent tudók. Mindehhez az kellett, hogy Orbán maga mondja: talán szükség lesz egy másik rendszer bevezetésére a demokrácia helyett. Vajon az a másik rendszer micsoda?

Orbán készíti elő a terepet, beviszi a köztudatba, és megszerzi hozzá a támogatást. Ez is a magyar nép akarata lesz. “De szükség van rá, kedves Viktor, ezt várjuk tőled” – erre a feleletre vár Orbán, és ez a felelet hamarosan meg is érkezik. Ez lesz a 2014-es választások során az újabb felhatalmazás, amivel őt a magyar nép megbízza. Ez világos.

De azért az mégiscsak meglepő, hogy felnőtt ivarérett emberek, többségük értelmiséginek mondja magát, most jönnek rá arra, hogy itt kérem egy klerikális-katolikus faiszta diktatúra készül, amely még a nácizmustól sem esik majd olyan távol. Elvégre “magyar érzelmű” lesz, és az iskoláinkban a legnagyobb magyar példaképek háborús bűnös fasiszták, zsidókat gyilkoló nyilasok. Most kezd derengeni némelyeknek, hogy ez megeshet velük. De még most sem biztosak benne, mert akkor talán nem ülnének olyan nyugodtan a székükben. Jó reggelt kívánok! És ami még gyönyörűségesebbé teszi az okos emberek gyülekezetét, hogy még most is azt hiszik, hogy ez csak egy hirtelen ötlet, egy rossz elszólás. Még most sem jönnek rá arra, hogy ez az ember tudatosan erre készül tizenöt éve, ez jár a fejében, ennek az elemeit rakosgatja össze. A Nemzeti Együttműködés Rendszerét szisztematikusan és tudatosan építette fel. Évezredes kipróbált vatikáni technikákat alkalmaz, és egy kísérlet részei vagyunk, ahol Mussolini fasizmusát és a hitleri nácizmust alkotmányba foglalva vezetik be, az új típusú diktatúrát demokrácia néven adják el a világnak.  A sok okos ember most kezdi felfogni, hogy bizony itt diktatúra is lehet. De még mindig nem hiszi. Reménykedik. Ugyan nincs miben reménykedni, de amíg reménykedik, nem kell tenni semmit. Ha már elmúlik a remény, akkor már úgysem lehet tenni semmit, oszt jó napot.

Szeretném közölni polgártársak, hogy ez a diktatúra nem lesz, hanem van. Teljes mértékben kiépített törvényes keretek között működik, alkotmányosan lefektetett diktatúra jött létre, amelyhez Önök voltak kedvesek nemcsak asszisztálni, hanem azt még védelmezni is. Amikor már majdnem úgy nézett ki, hogy az önbecsülés minimumát összekaparva elkergetik ezt a felcsúti csalót, akkor megijedtek egy szimpla náci tüntetéstől. Engedtek a megfélemlítésnek, a látszatnak, hogy ezek többen vannak. Ha mindenki náci, és egyedül vagyok demokrata, akkor is kiállok velük szemben. De ehelyett visszahúzódtak a vackukba. Világos lett legalább, hogy náci elnyomás van. Legalább vallották volna be, hogy gyávák vagyunk, félünk tőlük. Jogainkat elvették, és megfélemlítés alatt tartanak bennünket. De ezt mindig azok tagadták, akiknek a legjobban kellett volna tiltakozni. Legitimitást nyújtottak a parlamenti szavazásokban való részvétellel, az újságjaikkal, a nyilatkozataikkal, a sok kis apró hazugsággal és kompromisszummal, amikor minden alkalommal elmondták, hogy ez még mindig demokrácia. Orbán már a képükbe mondja, hogy le kell váltani a demokráciát, és még észre sem vették, hogy ezt már meg is tette. Azt hiszik, ha nem visz el valakit a fekete autó, akkor az még demokrácia. Ebben a rendszerben felszámoltak mindent, amitől demokrácia egy demokrácia. A fekete autó addig nem jön, amíg nincs rá szükség. De ettől már nem a jog véd meg. Ez a diktátor kegye.

Kedves vak és süket barátaim. Az első két év sikeresen lezajlott. Kiépültek az alkotmányos diktatúra törvényes keretei, mindez a demokrácia hamis díszletei között. Sikeresen konszolidálták a létrejött rendszert belföldön és külföldön egyaránt. Nincsenek tömegtüntetések, nem bombáznak a NATO repülőgépei. Még Gyurcsányt is ki lehetett engedni a koncepciós peréből, mert a szakdolgozati plágiumvád megtette a magáét. Pártja nem okoz veszélyt, jobb a rendszernek, ha legitimálja a hamisított demokráciát. Most mindenki nyaraljon, élvezze a napsütést, amit még élvezhet a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kegyéből. Érezze és lássa, hogy jó szívű diktátora van az ázsiai bunkó magyar népnek, amelyet csak diktatúrával lehet vezetni. Amelynek úgynevezett értelmisége még azt sem vette észre, hogy felszámolták a demokráciát és bevezették az alkotmányos diktatúrát. Ősztől új világ jön. Elindul a fasiszta rendszer építésének második szakasza. Meg kell majd válni néhány demokratikus kacattól és embertől, a magyar nép további lelkes éljenzése mellett. A Klubrádiót és egyéb pótcselekvéseket, amelyek levezetik a gőzt, nem kell bezárni, csak állandó bizonytalanságban tartani. A rendszer lényege a hamisítás, a hamis látszat, elfedve a valóságot. A választásokat meg kell nyerni, és a választásokat annál könnyebben nyeri meg a diktátor, minél egyértelműbben bevezeti a fasiszta rendszert. Továbbra is mindent demokráciának álcázva, de az ő tábora nem vak, pontosan tudja, hogy minden lépés mögött milyen kokit adnak a liberális zsidó világrendnek, a zsidóknak és a zsidóbérenceknek. A “keresztény” világrend kiheverte a holokauszt okozta sokkot és ellentámadást, és kész arra, hogy visszahódítsa a világot. Jöhet az irigységre és a gyűlöletre épülő hamis rendszer. Ez tetszik Orbán népének, ennek köszönheti a népszerűségét. Minden őszinte demokratikus lépés elhajlás lenne, amely a vesztét okozhatja. A magyar nép nagy többsége a fasizmus lelkes híve, csak nem tudja. Csomagolva kapta a titkos tudást, és nem volt, aki ezt kicsomagolja.

Hamarosan felszabadul a Magyar Nemzeti Bank a megszállás alól, a szabadságharcosok nemsokára elfoglalhatják, és kirámolhatják. A diktatúrával szembeni egyetlen kifogást is felszámolják, hogy még a rendszer fasiszta és náci hívei sem élnek jobban. Lesz egy kis osztogatás és fosztogatás. Ez már a rendszer megasabbrendűségét bizonyítja és a fasiszta magyarok sikerességét a hanyatló liberális demokráciákkal szemben. Orbán Viktor már elhitette a magyarokkal, hogy a demokratikus alapokon álló, liberális Európai Unió nemcsak hanyatlik, hanem az összeomlás küszöbén áll. Nekünk ebből úgyis csak bajunk származott, csak akadályozta a magyar géniusz kibontakozását. Jobban járunk, ha lerázzuk ezt a koloncot a nyakunkról, amely nemzeti érdekeink érvényesítésének legnagyobb gátja. A magyarok boldogan veszik majd tudomásul, hogy kilépünk az Európai Unióból, győzelemre visszük a szabadságharcot, leszámoltunk a külső ellenséggel, és minden erőnkkel a belső ellenség elleni harcra koncentrálhatunk. A demokraták idegen érdekek hazaáruló ügynökei lesznek, akik az erkölcstelen, pusztító, internacionalista zsidó eszmékkel rontanák meg a családszerető, erkölcsi értékeket védő katolikus magyar lelket. Ezeket ki kell majd söpörni a közéletből, különben hiába alakítottuk át a rendszert, nem tudjuk végrehajtani a magyar nép akaratát, mert ezek az ügynökök a külföld utasítására gáncsoskodnak. Megjelennek majd a Magyar Nemzetben és más fasiszta szócsövekben a leleplező információk, hogy egyes szociológusok, írócskák, filozófusok, firkászok mikor és honnan kaptak amerikai és egyéb pénzeket. Hogyan szövetkeztek Magyarország lejáratására, hogy a szegény magyar népet kirabolhassák. Nem bírják elviselni, hogy végre szabad a magyar. Olvashatjuk majd, hogy milyen puccsokat terveztek a magyar szabadság és függetlenség, valamint annak örök vezére ellen, aki a magyar érdeket védi. Jaj, de hiányzik most a Csurka Pista.

De ne törődjetek vele. Elég lesz kinyitni a szemeteket akkor, amikor behívnak egy elbeszélgetésre az ügyészségre, és választás elé állítanak: vagy mondasz terhelő információkat a hazaárulók kémtevékenységéről, akik a barátaid, vagy te is a vádlottak között vagy. Ne gondold még akkor sem, hogy ez diktatúra, és egy tolvaj maffia, egy klerikálfasiszta bagázs megszállta az országot és a te bambaságod mellett elfoglalta, kifosztotta, kirabolta, majd a fasiszta Olaszország és a náci Németország 21. századi változatát hozta létre álalkotmányos keretek között. Ne gondold, hogy a bárgyú szemeid előtt lopták el hátralevő életedet. Ne gondolj ilyen szélsőségekre, maradj józan és higgadt. Légy mértéktartó és elegáns akkor is, amikor nem tudsz hova menekülni, és az első kéz belemarkol a hajadba. Értesz majd belőle, és azok is, akik ezt látják. Ne törődj vele, hogy mi lesz a gyerekeddel és a családoddal, majd a NATO beavatkozik, ha tömegmészárlások lesznek. Légy megfontolt, kerüld a hisztériakeltők társaságát. Határolódj el tőlük. Legyél a rendszer bekalkulált ellenzéke, aki tudja, hol a határ. Próbálj megélni, keresni egy kis pénzt.

Totális diktatúrára sokáig nem lesz szükség. Úgy fogtok lapítani, mint a nyúl a fűben, a centrális erőtér vezetője pedig körbemutat a csendes és békés országon: milyen diktatúra? A magyar nép a saját útját járja. Nem kell másolni azokat, akik válságba vittek másokat. Nemsokára bennünket követ a világ. Majd belépünk újra az Európai Unióba, ha a Vatikán eredeti terve szerint katolikus Európa lesz. Úgyis az ő tervük volt az egész. De addig ezt a liberális zsidó Európát szét kell verni. És ez a magyar nép küldetése. Így nyer értelmet, hogy magyarnak lenni az küldetés.

Csend lesz, halálos csend. Majd nem lesz ilyen ugatás, mint ami most van. Rend kell. Élni kell. Pofa be.

Szép álmokat, gyerekek! Aludjatok tovább, messze még a reggel.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (106 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +173 ( 191 szavazatból)
Bartus László: Jó reggelt!, 4.8 out of 5 based on 106 ratings

  • Hozzászólások(129)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

129 Reader’s Comments

  1. …csak viszonyításképpen: 1848 óta 164 év telt el. Ebből Mo-on mindössze 24 év jutott a demokráciának (1945-47; 1990-2010). Még kérdés?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  2. Orbán magától sohasem fogja átadni a hatalmat. Ellenkezőleg: minden erejével és bármilyen módszerrel igyekszik azt megtartani. A külföld – EU, USA – nem sokat fog segíteni, míg Orbán módszerei el nem kezdenek terjedni, elsősorban Kelet-Európában. Akkor pedig már késő lesz.
    .
    Az orbáni rendszer megdöntésének egyetlen módja, Orbán személyét kivonni a magyar politikai életből. Orbán nélkül ugyanis nincs Fidesz sem: erről ő maga már régen gondoskodott. Emlékezzünk csak az első – és egyetlen – olyan Fidesz választásra, ahol ellenjelölt is fellépett (ha jól emlékszem, Tirts Tamásnak hívták a boldogtalant). Ma már a híre-hamva sincs.
    .
    Orbán diktatúrája először a Fideszben teljesedett ki – és erre senki sem fordított gondot. Most egy szűk csapat veszi körül, akiket megállás nélkül, nyugtalanul rotálgat. Orbán most közel áll a bekattanáshoz – belső köre azonban nem tudja leváltani, mert Orbán = Fidesz, Orbán személye nélkül nemcsak a párt, de a kormányzás is azonnal széthullana, ezt pontosan tudják. Navracsics, Hende, Varga, Rogán, stb. nem „arcok”. Orbán kreálta gerinctelen nímandok, a pillanat haszonélvezői, kivétel nélkül.
    .
    Kifejezetten Orbán személyére kell koncentrálni: hatalmas nyomást kell gyakorolni rá – és nem kizárólag a Fideszre. Egyetlen pillanatra sem szabad felengedni – ugyanolyan kegyetlennek kell vele szemben lenni, mint amilyen hajthatatlan ő a „népével” szemben. Amikor Orbán ki fog bukni – nem nehéz megjósolni, nem fogja bírni a terhelést – akkor lehet gondolkodni, hogy ki és hogyan tovább.
    .
    Belátom, hogy mindez nem valami humánus eljárás, talán nem is demokratikus – de más utat nem látok. Mégiscsak jobb egy senkiházit beáldozni, mint tízmilliót. Az arány megértése a válasz a kérdésre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (58 szavazatból)
  3. kekec: “valahol Churchill is egyetértett veled, hogy a demokrácia egy rettenetes kormányzási forma. De ő hozzátette, hogy egyetlen dolog szól mellette: az összes többi, amit ismerünk, még annál is rettenetesebb.”
    .
    Ehhez még annyit teszek hozzá, hogy rettenetesen gyakran elhangzik (ahhoz képest rettenetesen gyakran, hogy mekkora hülyeség), hogy azért kell önkény, esetleg diktatúra, hogy rendbe tegyük a gazdaságot, mert a demokrácia olyan luxus, amelyet kizárólag a gazdag országok tudnak finanszírozni.
    .
    Holott a világon sehol nincs jólét a diktatúrákban, ahol nincs mellé temérmetlen mennyiségű kőolaj. Még azzal sem mindig jön össze, lásd Afrikát. Ahol nem buzog a kőolaj még a fák tövéből is, ott a diktatúrához éhezés társul. Lásd Oroszország, Szovjetúnió, Észak-Korea, Kína, Kuba. Mellesleg a kasztrendszer is a diktatúra egy formája, lásd India.
    .
    A jólét a demokrácia eredménye, nem fordítva.
    .
    Magyarországon nem volt rendes demokrácia az elmúlt húsz évben, de diktatúra 2010 óta van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  4. Csacsicska
    2012. augusztus 2. csütörtök
    23:24

    “Amikor Orbán ki fog bukni – nem nehéz megjósolni, nem fogja bírni a terhelést –”
    -

    Igazad van én is ezt írtam több régebbi hszemben, még azt is , hogy hogyan kell tenni.

    Orbán rideg kemény anyagból van mint a kerámia, nem bírja a terhelést, nem flexibilis, darabokra törik.

    Ez nagyon humánus eljárás, csak nem éppen Orbánnal, hanem az áldozataival, az országgal szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  5. Maeldron:
    Árpád csak a Jobbik internetes nyomulására előírtakat próbálja teljesíteni. Mindig is kifogásoltátok, hogy “csak” mínuszolnak az ügyeletes jobbosok. Ilyen az, amikor legalább nyelvtanilag helyesen fogalmazókat küldenek ide:
    http://hvg.hu/Tudomany/20120802_jobbik_internetes_kampany_utmutato
    .
    Vegyük ezt annak elismeréseként, hogy a Jobbik is respektálja az AN színvonalát, és nem kizárólag csak sz@rfröcsögésre alkalmas aktivistákat küld ide: azokat ugyanis Bartus nem hagyja szóhoz sem jutni..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  6. Eagle
    Kiívülről nem lehet Orbánt támadni, mert olyan, mint a keljfeljancsi – minél inkább lökik, annál inkább visszalendül: a harc a lételeme. Ha őt támadod – fals módon éppen erősíted.
    Viszont!
    Belülről inkább lehet fokozni a nyomást – ezért az ALSÓ szinteken, helyben kell támadni a fideszeseket. Olcsó és hatékony módszer, ha helyben MINDENÉRT, amit a kormány okoz, őket teszik felelőssé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  7. Gyáva népnek nincs hazája !! A forradalom gyermekei fogják megenni a diktátorlat Csak addig adig asok demokratabirka éhenhal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  8. http://atv.hu/videotar/20120511_dr_vadai_agnes
    Ági a fotelforradalmárokról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  9. Csacsicska
    .
    Tökéletesen igaza van!
    Megfigyelve az előző Fidesz kormányzást és a jelenlegit, sok olyan különbség van melyből kiderül egy nagyon fontos dolog;
    Orbán Viktor hatalom éhsége, politikai agresszivitása, diktatórikus hajlamainak kiteljesedése.
    Ahogyan írta; A Fideszen belül már a kezdetektől fogva diktatúra uralkodott és azt asszimilálta teljes sikerrel a társadalomba.
    Orbán nem rossz stratéga, éppen ezért jutott el oda ahová. De ezzel egy időben (mint minden diktátor) rossz üzletember (is).
    Semmi esetre sem mondható sem Nemzetinek, Hazafinak “jó honfi társnak”
    és demokratikusnak.
    Hiába próbálja mondja magáról ellenkezőjét, pártjáról elhitetni azt, hogy az a haza érdekeit tartja szem előtt, mert az természetesen hazugság. Inkább a hatalom éhsége, hatalom vágyából fakadó mohóságát leplezi igen precízen.
    .
    És igen hatásosan manipulálja az általa használt hamis és hazug szavakkal az embereket …
    Láthatunk erre éppenséggel itt is egy példát; Orbán rendszere olyan embereket termel ki mint “arpad”.
    Elferdített, perverz magatartású, gondolkodású ostoba embereket állít elő. Olyan posztokra emeli őket adott esetben mely csak az ő érdekeit tartja szem előtt, az ő egyéni magasztos vágyait szolgálja …
    Pontosan igaza Önnek; Rogán és társai csak pillanatnyi haszonélvezői a rendszernek.
    Sajnos megállapíthatjuk; Sorban állnak haszonélvező pultnál ezek az emberek.
    Sorban állnak párt és eddigi kijelentéstől, meggyőződéstől függetlenül. Legyen az politikus, bíró, , közalkalmazott … Mind szeretnének részesülni a pillanat adta előnyökből és lehetőségekből! Mind eladja a becsületét és feladja a hitvallását! Ettől kezdve nem számít, hogy melyik párt soraiba ül éppenséggel az egyén, vagy kicsoda valójában, csak egy számít; A pénz és a kapott pozíció.
    .
    De ne feledjük el; Ez a Nemzet „vagyona” a nemzet pénze, a Nemzet jövője és többek között a Nemzet pozíciója! És az őseink erőfeszítése vész kárba mindazzal ha ezek és hasonló emberek kerülnek évtizedekre hatalomba.
    Nem csak lehetőségként kell keresni váltóutat ennek a helyzetnek a megszüntetésére, hanem kötelességünknek kell tekintenünk azt!
    Nem árt ha figyelünk, mert ezeknek az emberek Orbánnal egyetemlegesen kell eltűnni és
    nem maradhat el a felelősségre vonásuk sem! Jelenleg csak ez az az erő mely vissza tarthatja azokat az embereket kik elárulják hazájukat és nemzetüket. Láthatjuk, hogy hogyan jöttek létre szervezetek, hatósági ágazatok egy demokráciában. És láthatjuk, hogy nem maradhat el a Csatáry félék felelősségre vonása sem!
    És ugyan nem ide vágó téma, de sajnálom, hogy nem a Magyarok kapták el, derítették fel a Csatáry ügyét sem.
    .
    Én úgy érzem már egy ideje; Fel kell venni azt a bizonyos kesztyűt.
    Már rég feldobták azt a bizonyos labdát is, ha nem cselekszünk végre valahára végérvényesen elvesztünk minden.
    Még Magyarország az egyesült nemzetek tagja, Még Magyarország a Nátó tagja és sorolhatnám.
    De mint minden ez sem örökké lesz így. Ha ez a Fidesz miatt következik be “kenyértörés” amiatt kell távozzunk a demokratikus, demokráciára törekvő országok sorából hihetetlen nagy bajba kerül a nemzetünk!
    És akkor, abban a helyzetben végérvényesen elfeledhetjük a demokrácia értékeit.
    Ugyan is megszabadulni Orbántól és a mellé álltaktól csak erőszakkal, a fizikai erő teljes kiteljesedésével lehet és abban az esetben igen alacsonyra tud süllyedni az emberi érték, az egymás iránti becsület.
    Persze ,hogy kell-e ez? Sajnos azt mondom; tízen millió ember sorsa előrébb való mint pár száz haszonélvező és hazug emberé. De ezt ön is kifejtette igen pontosan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  10. kekec: “Mindig is kifogásoltátok, hogy “csak” mínuszolnak az ügyeletes jobbosok.”
    .
    Eddig azt hittem, engem a Gyurcsány Recept Klub és a Bolgárúr Wannabe Értelmiségi Egyesület mínuszol.
    .
    Tegnap viszont kiakadtam Varánuszon. Ritkán olvasom, mert bár szellemes (a metabolikus hasonlatait leszámítva), néha egészen szörnyű hülyeségeket ír. Erre akkor jöttem rá, amikor Schifferről posztolt.
    .
    Most meg a választások bojkottjának ötletét próbálta ízekre szedni. Szó se róla, ezek a pártok (mszp, dk, füves-más) nem fognak bojkottálni, tehát eleve értelmetlen beszélni róla, de ő nem ezt írta, hanem azt, hogy mennyire rossz ötlet maga a bojkott. Ezek szerint ő is azt gondolja, hogy 1.: 2014-ig kell várni, 2.: választásokon kell nyerni, orbánék szabályai mellett.
    .
    Hogy mi az a bojkott, viszonylag kevés ember fejében lehet tiszta. Nem az, amiről beszélünk, aztán kétszer kivonulunk, aztán bemegyünk. Hanem amit valójában jelent.
    .
    Például lemond az egész alkotmánybíróság (amikor még nincs tele fidesz katonával), és az elnök közli a sajtóval, hogy Magyarországon megszűnt a jogállam. Lemond vele együtt a bírói vezetés. Vajon meddig maradt volna orbán hatalmon?
    .
    Tényleg, ismétlem, tényleg nem indul senki a választásokon, csak a fidesz és a jobbik. Egyéniben sem, vidéken sem, sehol. Szerinted melyik ország hinné el, hogy nálunk választások voltak? Még Oroszországban is vannak pártok. Európa, Amerika azért nem avatkozik be, mert világosan látszik, hogy ez az idióta náci ország azt akarja, ami most van. Ha nem lennének választások, vajon ki hinné el, hogy ezt akarjuk? Két év alatt nem tud a fidesz létrehozni egy álbaloldali pártot.
    .
    De hülyeség várni. Elég lenne egy hétig abbahagyni a munkát. Sőt, három napig is elég lenne. Néhányan ugyan meghalnának a kórházakban – húsz év óta ez lenne az első egészségügyi reform -, viszont három nap alatt becsődölne az ország. Esetleg öt. Ha ezt egy évvel ezelőtt megléptük volna, két-három év múlva már jobb helyzetben lennénk, mint ami így következik.
    .
    Ezeket sem én találtam fel. Mi a francnak van Deákról utca, tér elnevezve?
    .
    A birkáknak fogalma sincs arról, hogy mit jelent a bojkott fogalma, belevértve szegény Varánuszt. Nem csak a magyar – úgynevezett – értelmiséggel van gond, egyszerűen az emberek itt nem képesek a gondolkodásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  11. Mellesleg azért is biztos, hogy nem fogok szavazni, mert bent ülnek a pártok a parlamentben. Ha lenne Magyarországon ellenzéki párt, az összes képviselője egytől-egyig lemondott volna, mivel megszűnt a parlamentális demokrácia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  12. kekec
    2012. augusztus 3. péntek
    08:25

    Igen ezt jól látod egyetértünk, korábban mondtam én is, hogy a piramisa tégláit kell alulról kihúzogatni és összedől.
    .
    Azt is szoktam mondani, hogy nem oroszlánt vagy elefántot, hanem pici gyors röptű darazsat kell ráküldeni.
    .
    De ugyanakkor az is beigazolódott amit @Csacsicska mond, hogy egyre nehezebben kezeli a nyomást. Szóval a dinamikus váltott ritmusú kihívások azért megviselik és tekintélyt veszít a Fideszen belül.
    .
    Orbán nem tud okosan, eredményesen improvizálni. Ha váratlanul szembesül kihívásokkal, nagyokat tud bénázni és elárulja Fideszes bandájának kacor király mivoltát.
    .
    Emlékszem, hogy átment hülye hisztibe és felizgatta magát és bénázott amikor az LMPs Karácsony kilátásba helyezte neki a lapátot. Azért lett hiszti mert ezt mások előtt tette, oda lehet a tekintélye. Ez is egy tégla kihúzása volt, azaz alulról kapta a tökónrúgást.
    .
    Igaz, ahogyan mondod ő keljfeljancsi, – remek a hasonlat – és profitál a konfliktusból de csak azért mert azzal ápolja a félelmetes, karizmatikus banda számára nélkülözhetetlen vezér harcos képét.

    Ezzel kelt félelmet és tiszteletet a sleppjében, de ha sikeresen hülyét csinál magából előttük, akkor megszűnik a félelem és nem tudja kontrollálni többet a csahosait.
    -
    Mint a kutyafalka. Ha a vezérhím egy pillanatra behúzza a farkát, rárohan a falka és széttépi.
    -
    De ez csak egy új szempont. Amit te írtál az valós, és óvatosságra int, valóban úgy kell nyomás alá helyezni, hogy közben vigyázni kell nem kell neki tálcán szolgálni a konfliktust, hogy hangosan csaholhasson a híveinek és a falkájának.

    .
    De amit @Csacsicska mond és amit te , és én is mondtam többször, azért összeilleszthetők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  13. .
    ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. ” Magyarországon nem volt rendes demokrácia az elmúlt húsz évben, de diktatúra 2010 óta van.”
    Demokratikus diktatúra! És amennyiben az emberek ezt hagyják,bizony ez a Diktatúra, Demokratikus lesz! Márpedig,ha a Demokratikus Diktatúrában meghozott döntések törvény erőre emelkednek,és úgy néz ki arra emelkednek,akkor 2014-ben újra demokratikusan győz a Fidesz! Sokaknak épp a törvényes törvénytelenség a dilemmája,mert aki a törvényes törvénytelenséggel szemben fellép,az törvénytelenül jár el és felelősségre vonható a törvény előtt,mert a törvény ellen tesznek! Ezt nevezem nyálas szájú értelmiségi dumának ! Gyerekek így jártunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  15. csacsicska aug. 02. 23:24. +++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Kedves Hozzászólók!

    Orbán Viktor nem rosszindulatból találja ki azt, hogy Magyarországon nem jó a demokrácia. Puszta jóindulatból teszi ezt és meg van győződve róla, hogy ez helyes.
    -
    Azért van erről meggyőződve mert alulról ebben a hitében erősítik, erősítitek, erősítjük.
    -
    Ezért azokkal értek egyet, akik azt állítják, hogy ezt a rendszert alulról lehet (kell) bomlasztani.
    -
    Azért kell alulról bomlasztani, mert a rendszer szintén alulról épült fel. Azok építgették először szűk környezetben, akik féltek megmondani, amikor Orbán Viktor hülyeséget mondott, csinált.
    -
    Figyeljétek csak meg, ha valaki aki egyébként domináns a társaságotokban és ez a valaki hülyeségeket mond vagy csinál, inkább nem teszitek szóvá (tisztelet a kivételnek) de van aki még helyesel is csak azért, hogy ne keveredjen konfliktusba.
    -
    Egy idő után már olyannyira beleéli magát a tökéletességbe, hogy még azt is őszintén elhiszi, hogy az egyébként minősíthetetlen döntései csak azért nem hoznak eredményt, mert a nemzetközi karvalytőke ellentámadásba lendült. Vagy mert az emberek azért nem dolgoznak mert nem fűlik hozzá a foguk. “Mert aki akar, az igenis talál magának munkát.”
    -
    Egy idő után eljutnak az emberek odáig, hogy a helytelen döntéseikért mindig mást tesznek felelőssé. Ebből aztán egyenesen következik az, hogy szigorra, centrális erőre (erőszakra) van szükség, hogy azok a mások ne ronthassák el a játékaikat.
    -
    És mivel az emberek nagy része nem akar konfliktust és fél attól, hogy mi lesz vele ha szembeszáll, megszűnik a kontroll. És ha nincs kontroll, akkor jönnek a még nagyobb hülyeségek, amiket még meg is erősítenek a környezetében lévők.
    -
    Egy normális munkahelyen is megmondják, ha valaki nem jól végzi a dolgát. Ha ezt sorozatosan csinálja, akkor kirúgják. Ha ezt a főnök csinálja, akkor vagy leváltják a tulajdonosok vagy tönkremegy a cég.
    -
    Ezért csak azt tudom javasolni, hogy vállaljátok fel a konfliktust. Bármikor és bárkivel szemben. Mert ha nem, akkor nem fog változni semmi, csak maradnak a dühös kommentek.

    FM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  17. freedom_man
    2012. augusztus 3. péntek
    14:12
    “Orbán Viktor nem rosszindulatból találja ki azt, hogy Magyarországon nem jó a demokrácia. Puszta jóindulatból teszi ezt és meg van győződve róla, hogy ez helyes.”
    Ezt nem hiszem de a többit igen – ovi meg a jóindulat olyan, mint a hóhér, aki kitekeri a fellógatandó elítélt nyakát, hogy nehogy fulladozzon akasztáskor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  18. K.S. 2012. augusztus 3. péntek 10:14
    Teljesen egyetértek posztodban irtakkal.
    Megerősitésűl szeretnám kiegésziteni azzal, hogy a történelem egy folyamat.
    A nulla ponttól mindig egy konkrét idimőmentumig. Igen hosszú. Igy nem lehet
    mindig az egészről beszélni. Oktatni is csak szakaszokra osztva lehet térben és
    időben folyamatként. Nem Noé, vagy valaki más születésétől kezdődik. Őt is
    szülte valaki. Már előtte is voltak SZOKÁSOK, törvények. Utána is csak azok
    szaporodhattak, akik éltek. Nyilván továbbfejlesztették szokásaikat.
    Ezt azért bocsájtottam előre, mert irod:
    ‘ Láthatunk erre éppenséggel itt is egy példát; Orbán rendszere olyan embereket termel ki mint “arpad”. ‘
    Ez kb olyan állitás, mitha minden asszony szüzként ment volna a házasságba.
    A világ sem Orbánnal kezdődött, de némely irásból mégis úgy tűnik.
    Árpáddal kapcsolatban én másként látom, vagyis úgy, hogy
    ORBÁNT TERMELTE KI ÁRPÁDÉK RENDSZERE.
    Bár lehet, hogy az itt posztoló – fiatal kora miatt – Orbán után született, de őt
    sem a jézuska, vagy a mikulás hozta. Velünk együtt beleszületett ebbe a társadalomba, mely születésünk, értelmünk nyiladozásától, tanulmányaink
    befejezéséig tartott és tart ezután is.
    Sajnos a magyar társadalom – főleg a ‘48-as szabadságharc után elfelejtette
    FELDOLGOZNI történelmét. Ezért mindent oktatnak, meg annak az
    ellenkezőjét is. Igy azután könnyű azt elhinni, hogy az a politikai irányzat
    Orbánnal kezdődik. Itt úgy-e volt királyság igy vannak legitimosták és
    hozzájuk hasonló királyságpártolók. Volt Őszirózsás forradalom Károlyival
    élen, amikor is a front felbomlása után az éhes háborút járt szervezetlen
    fegyelmezetlen tömeg fegyverrel a kézben hazafelé áramlott az orosz front
    és Sopron, az olasz front és székelyföld között, hol volt olyan erő, mellyel
    rendet lehetett volna teremteni. Természetesen az ANTANT-nál, hiszen az
    ő csapataik érintetlenek voltak. Jött Kun Béla kormánya, akik valamit
    elkezdtek a beáramló antantcsapatok ellen, ezt az időszakot nevezik
    vörös terrorként. Mivel lehet kérdezni: hol voltak már a boldog békeidők.
    A jobbágyság ugyan megszűnt, de a földosztás, amit nyugaton
    végrehajtottak nálunk elmaradt az összes következményeivel együtt.
    Ebben a helyzetben ESTÜNK BELE a béketárgyalásokba. Közben a
    vörös katonaság is feloszlott és a volt katonák fegyverrel a kézben
    igyekeztek ismét haza. Nem volt rend. Több tiszavirágéletű kormány
    váltogatta egymást sikertelenűl. A békekötés után bekövetkezett
    a Trianoni Béke ami egyesek szerint azért sikerült úgy, mert a
    “bridzsessznadrágos parvenűk” tárgyaltak az ország részéről, nem
    az “igazmagyar uralkodóosztály” tagjai. Közben Szegeden megalakut
    Horthy tábora a NEMZETI GONDOLAT elvi alapvetésével. Megtörtént
    ekkor a fehér terror. Győzött Horthy a RK egyház és a volt uralkodóosztály
    EGY RÉSZÉNEK támogatásával. Gömbös miniszterelnöksége alatt
    NEM-NEM-SOHA jelszóval több irredenta mozgalom és szervezet alakult,
    melyek vezetőinek nagy része a volt fehér terror katonáiból visszamaradt
    és kényszerből leszereltetett gömböskatonákból állt. Ilyen szervezet volt
    pl a “levente MOZGALOM”, azért emeltem ki, mert mint mozgalom, hogy
    lehet kötelező 12. éves életkor betöltése után, ahol olyan hazafias nevelés
    folyt katonai fegyelemmel, szószerint bemagolandó hazafias szövegekkel
    pofozással és egyéb fizikai büntetésekkel, mint kelj-feküdj, kikötés,
    elzárás stb.
    Némelyik oktatóúr gyakran hangoztatta:
    ITT MEGTANULJÁTOK A MAGYAROK ISTENÉT.
    Ezután jött a háború. Ilyen szellemi felkészitéssel, mely többé-kevésbé már ismertebb.
    Nem folytatom. Remélem ezzel némileg sikerült az érdeklődést felkelteni arra,
    hogy az orbáni rendszer sem a semmiből alakul vissza és nem mindegy,
    hogy ki mit ért NEMZET és HAZA fogalma alatt. Aki nem hiszi mikor alakult
    ki ez az egyesek fejében folyamatosan megmaradt nézetrendszer.
    Olvasson utána. Bő irodalom áll rendelkezésre az akkori korból.
    .
    Ne feledd. Ez nem a rendszerváltáskor kezdődött, mindig volt, csak
    “szégyenlősen” elhallgatták, mert NEM VOLT SZABAD BESZÉLNI RÓLA.
    De most már lehet. Tegnap rúgtak farba, most jutott az agyba?
    Tehát nem csak beszélnek, tesznek is.
    EZZEL KERÜLTÉL SZEMBE AKARATODON KIVŰL. EBBEN ÉLSZ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  19. Egy jelentős kérdést feltétlenül ki kell emelni. ami a trianoni
    bridzsesz nadrágos tárgyalásokból kimaradt.
    Egy legény volt a talpán gróf Károlyi. Bridzsesz ide,
    bridzsesz oda HOL VOLT AKKOR A MAGYAR URALKODÓOSZTÁLY?
    Csak talán nem ott, ahol ma az ellenzék?
    .
    Na úgy-e? Akkor is, most is, később is Gyurcsány a hibás.
    Azért vitték el Károlyi szobrát. nem volt elég nemzeti és hazafi.
    Node kérem, hogy jön ez ide? Azok urak voltak ő meg egy parvenü!
    Itt a tőzsgyökeres magyar nemzeti uraknak kell uralkodni, mint Orbán.
    (úgy-e Boross úr)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  20. Nem tudok mit hozzátenni, minden sora igaz. Nemrég egy kommentben azt találtam irni, hogy az orbáni rendszer elsősorban a magát szerényen csak “irástudónak” nevező, libeálisnak mondó, a magyar népet mélyen lenéző un. értelmiség veresége és bűne. Most, amikor nyilvánvalóvá vált saját korlátoltsága, az un. “magas kúltúra” mögé bújik, hogy saját gyávaságát palástolja. Mert nem a nép a “félázsiai származék”, hanem azok, akik felelősséggel tartoznának saját népüknek.
    Persze, tisztelet a kevés kivételnek, akiket ugyanez az “értelmiség” szeret kiközösiteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Tegyük élhetővé !

    Jól hallom ?
    .
    Klub rádió műsorát Andresew Iván vezeti ? Határozottan jobb (fél óra bele halgatás után), mint kedves Bolgár úr. A betelefonálok (véletlenül) értelesebbek, a véleményüket a műsorvezető nem támadja, nem finomítja ki úgy , hogy értelmét veszítse.
    Vélemény különbségem azért a kedves műsorvezetővel azért van.
    Azt válaszolta egy idősebb hangú telefonálónak, hogy egyetlen ember életének kioltása nem ér annyit, hogy a rendszer megváltozzon, megdöljön. Az idő úgy is a bukásnak kedvez.
    Ezzel nem tudok egyetérteni. (fejlett , demokratikus ország úgy háborúzik, hogy a civil lakosság nem sérül. Mint a sebész, csak a rákos , fertöző sejteket vágja ki )
    .

    Igen , LEGYEN MAGYARORSZÁGON FORRADALOM, HÁBORÚ sebészi pontossággal ! polgári áldozatok nélkül, csak a fülke forradalom támaszai haljanak! ( Miért ? mert nekünk 9,5 millió magyar állampolgárnak úgy jó)
    (a diktatúra megöli, kiemeli, börtönbe zárja a diktatúra ellen lázadokat. A SZENVEDŐK ne merjék viszont alkalmazni a diktatúra eszközeit ? De Igen !! Ők is merjék kiemelni az ártókat )
    A SZENVEDŐK vágják ki testükből a pökhendi, életükben nem dolgozott , nemzetet pusztulásba döntő rákos(i) sejteket !)
    Szerintem Magyarország nevű SZENVEDŐ beteg, akkor tud a leggyorsabban meggyógyulni, ha kivágja magából a kevés , de jól látható fertöző , un-mentálisan egészséges, un-polgári , …káros pötyöket.
    Igen, jól olvassátok, én orban, rogan, semjen, vona,… pl. békés megyei fideszes polgármester vagy elszámoltatás ügyi izé hirtelen halálát forradalmi operációnak gondolnám és nem gyilkosságnak.
    Legyünk rajtuk túl, majd utána , ha visszatér az ország a demokráciába , megtörténhetnek a tárgyalások is.(ott lehet , hogy csak 8 évett kaptak volna. de harácsolósok a halált választották) Szerintem igy a leggyorsabb. Gyors lépéssel sokakat még vissza lehet hozni, az értelmes termelő munka világába.

    .

    .

    .

    Ezen a forumon is ki tiltakozott a(z igazi) jobboldal térnyerése ellen ? Szerintem senki . Választásokon nyerjen (nyerhessen egy nemzetközileg is elfogadható ) jobb oldal ! Legyenek megszorítások, legyenek elbocsátások, lehetnek új adók, lehetnének adó csökkentések is , hogy a termelés felfusson,de a jobb oldalnak mondott gané ne korlátozza a szabadversenyt (simlicska, nyerges, demján…) , ne korlátozza a vélemény szabadságot, tehetségtelen futbalista létére, ne építse ki a futbalpályát 10%-os emelkedőre.
    Nyerjen magyarországi választásokon az akinek több jó ötlet van a tarsolyában.És Magyarország újból erős lesz !!
    .
    Kedves arpad nevű kommentelő ! Legyen együttműködés az országban működő politikai pártok között stratégiai , hosszútávú (szakemberek által gondosan megtervezett nővekedési pálya, stratégiai ágazatok fejlesztése 20 évre előre stb.. ) tekintetében.
    Egy választás legyen nemes verseny !

    Amelyik párt nem ad be választási programot , zárják ki .
    Kit érdekel , hogy egy jobb oldali párt 40 évig hatalmon van, ha az emberek , az ország gyarapodását szolgálja és közben jólét és demokrácia* van ?

    Kedves arpad nevű kommentelő, neked most jól megy. De legrosszabb esetben 10 év múlva buktok (hamarabb fog bekövetkezni) , és az ország életbenmaradása, és felvirágoztatása érdekében sajnos ki kell majd vizsgálni a jelenlegi visszásságokat.arpad , nekem szimpatikus vagy, remélem megérted.
    Ne reménykedj ! Lesz elegendő pénz arra, hogy külföldről is vissza legyetek hozva ,azok akik most a legtöbbet ártották szeretett hazánknak.
    Nem lenne jó arpad , ha már most keresned az együttműködés lehetőségét ?
    Hosszútávon jobban jársz….

    * bármikor leválható a többség szavazata alapján

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  22. todor48
    Lehet az értelmiséget elítélni azért, mert mélyen lenézi a népet – de tedd a kezed a szívedre: talán nem jogosan? Egy művelt, tájékozott, a demokráciát értéknek tartó néppel meg lehetett volna ezt az orbánjárást csinálni? Bartus cikke pont erről szól: hogy a határon már ki lehetne írni, hogy Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel. És a normális életre nagyjából és egészében – ráadásul még belátható időben – csakis külföldön van esély?!
    No nem mintha az értelmiség (ami nem azonos a diplomásokkal és szellemi munkásokkal) valamivel is különb lenne! Tökéletesen passzolnak egymáshoz: a pragmatikus, csakis a túlélésre játszó nép és a szervilis, törleszkedő értelmisége – beleértve az u.n. ellenzéki pártokat is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Egy dolog tartsa bennünk a lelket: MINDEN diktatúra előbb-utóbb veszít, mert a vesztés bele van kódolva a működésébe. A diktátor ugyanis egyedül dönt mindenben – ami eleve meghaladja a nap 24 óráját, és mivel emberből van, néha aludnia is kell – tehát a restancia csak halmozódik. Másrészt nem társakat, hanem végrehajtókat akar maga mellé, tehát eleve kontraszelektál – ami lefelé egyre romlik és terebélyesedik. Tehát gyatra emberanyaggal hoz gyatra döntéseket, ami a többi demokráciától való leszakadásban egyre jobban megnyilvánul. Eddig a jó hír.
    A rossz hír, viszont az, hogy csak történelmi léptékben igaz, akár 10-20 évig is eltarthat a bukásig eltelő idő.
    És a véső konklúzió, hogy Isten igazságos: mindig kiegyenlíti az esélyeket. Túl jól éltünk Kádár alatt – most majd megtapasztalhatjuk, hogy mit élhettek át az Erdélyiek Ceausescu alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. Költemény az Ország Legfőbb Ápoltjáról:
    (a Gerilla után szabadon)

    Umbláv tu phenye

    Svábhegyen fenn luxuskégli, Orbán kagán ott lakott.
    Magyar Nemzet, Magyar Hírlap fedett minden ablakot.
    Umbláv tupenye a kis felfuvalkodott.
    Umbláv tupenye de jól felkapaszkodott.

    Hogyha ránéz országára, hiába látja hónapszámra,
    Leszarja a tényeket, hogy szegények a zemberek.
    Umbláv tupenye éhezik a negyede.
    Umbláv tupenye rongyos már a feneke.

    Szorgos ember volt a Zorbán, éjjel-nappal hazudott,
    És mindent, amit művelt, az MSZP-re ráfogott.
    Umbláv tupenye nagyon profin hazudott.
    Umbláv tupenye egy országot átbaszott.

    Ellenzékben egyfolytában kormány ellen uszított.
    A fideSS-es cselédsajtó folyton neki nyalizott.
    Umbláv tupenye Júdás-pénzért nyalizott.
    Umbláv tupenye amit rendre megkapott.

    Be-bejárt a Parlamentbe; hazudni csak joga van.
    (De) erre már az ellenzék is azt mondta, hogy szaga van.
    Umbláv tupenye a sok életképtelen.
    Umbláv tupenye összefogni képtelen.

    Volt ám néki felesége, ő főzte a derelyét.
    De négy kerék meg öt purgyé elvitte az erejét.
    Umbláv tupenye művelte a szőlejét.
    Umbláv tupenye (de) apósnál nem bányarém.

    Volt még néki jópár híve, akik utaztak a pízre,
    Földet, lóvét, céget loptak, megyék fölött uralkodtak.
    Umbláv tupenye egyik sem oligacha.
    Umbláv tupenye elhiggyem-e, én marha?

    Svábhegyen fenn luxuskégli, zörgess be az ablakon,
    És ha nincsen szerencséd, akkor a TEK csíp majd nyakon.

    Lóvé kéne, föld is kéne, az ország is még húsz évre,
    Unió, mint uradalom: a Negyedik Birodalom.
    Umbláv tupenye la-la-la-la…
    Umbláv tupenye la-la-la-la…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Madridban, Berlinben ma is tüntetnek a népek, elutasítják a megszorításokat, követelik a gazdagok megadóztatását, a vagyonadó bevezetését.
    Nem számít nekik a kánikula, mennek és tesznek magukért, nem hergelik egymást az EU ellen, de elegük van a megszorításokból és ezt el is mondják!
    Nálunk pedig, télen hideg van, nyáron meleg van és majd csak jön a Tenkes kapitánya és megoldja a gondjainkat, különben sem leszünk EU gyarmat!
    Hát nem tudom, de ebben a Kárpát medencében valami punnyasztó por van a levegőben!
    De egy valami nagyon tetszik, annyira védik már magukat, hogy minden képviselőre jut egy teremőr 407 ezerért!
    Egyre több demokrácia ellenes terv és ezzel egyenes arányban telik meg a gatyókájuk, s ez így is van jól – remélem rémálmuk van és összerezzennek a pezsgősüveg pukkanásától is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Kedves Kekec!
    “ne parázz, ez csak a szokásos fidesznyik technika. Bedobnak egy ordas nagy marhaságot – aztán az alig valamivel enyhébb változatot már megkönnyebbülve szopja be a nép. “Mert megérdemlik””
    Annak idején egy másik kedves kommentelő társammal egyetemben, pont e forumon vetettük fel, hogy OV csak blöfföl! A rendvédelmisek mikor demonstráltak és tüntettek, akkor került szóba hogy Orbán csak azt nézi mennyi a nép tűrőképessége! Mi lett belőle ?
    Sorra fogadta el a kormány a rendvédelmisekre vonatkozó nyugdíjazás törvényt és egyébb más dolgot!
    A kormány a török és az Azerbajdzsáni piacra akar papírokat eladni és beszélek arról a török líráról ami még instabilabb mint a forint! Agyrém!
    A debreceni stadion pedig előreláthatólag 14 milliárd forintba kerül!!!!
    Gondolom ez is marhaság, hogy csapatunk sincs , de ilyen drága stadiont építeni, ez abszurd!
    Ilyenkor hol vannak a befektetők a sponsorok, akik patronálni tudnák ezeket az építkezéseket ?
    Inkább erre költik a pénzt, mint szociális juttatásokra vagy munkahely teremtésre! Amit OV mond , az általában úgy van!
    Kónya Péter egyszer kijelentette, “Ők lesznek a próba, ha rajtuk keresztül tudja vinni a kormányzat a terveit, akkor más szakszervezeteket is ledarálnak.”
    Sajnos ez a mondata bejött , ahogy tapasztaljuk – bőrönkön is – nap mint nap!!
    Én már régen nem parázok, csak azt tudom , hogy Magyarországról el kell menni , mert itt nincs jövő!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Ha valaki – előzőleg irt – posztjaimat olvasva mégis kételkedik abban, hogy
    mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, vagyis az árpádi előzmények alakitották
    ilyenné Orbánt, vagy Orbán neveli ki az Árpád féléket
    KÉREM NÉZZE MEG A VALAHOL EURÓPÁBAN c filmet, mely a háború utáni
    első film volt. A filmben látható, hogy rakják el a nyilas helyi vezetők a
    birgeri csizmát és hogy naftalinozzák be a szép fekete egyenruhájukat, hogy
    majd ha szükségük lesz rá, legyen mibe öltözni.
    Láthatóan a gárda szinrelépésekor elővették és beöltöztek.
    ABBA A RUHÁZATBA TUDTAK BEÖLTÖZNI, AMI MÁR MEGVOLT..
    GONDOLOM MÉG DICSEKEDTEK IS VELE, HOGY OLYAN VAN NEKIK.
    LÁTHATÓAN BIRGERI CSIZMÁT IS VISELTEK NÉHÁNYAN, AMI A NYILAS
    EGYENRUHA ELVÁLASZTHATATLAN RÉSZE VOLT ÉS A HÁBORÚ UTÁN
    VALÓSZINŰLEG ÉRTHETŐ OKBÓL NEM IS KÉSZITETTEK OLYANT.
    MÁR CSAK AZÉRT SEM, MERT VISELNI SEM MERTÉK.
    NEHOGY A VISELŐJÉT NYILASNAK NÉZZÉK!
    Most esetleg lehet vitatkozni, mert nem csupán egy elhangzott, vagy leirt
    mondatról van szó, hanem láthatóan GONDISAN ŐRZÖTT BIZONYITÉKRÓL.
    Oda-vissza. Mert a viselője a gárdában testvéreinek bizonyitja, hogy ő
    olyanabb, mint a többi, mert neki az is van a tulajdonában “azóta” mióta
    megvan.
    Egyúttal a kivülálló szemlélő is láthatja – saját szemével – milyen ruhát visel.
    .
    Vagyis Orbánnak az apja még kisfiú volt igy a fia még meg sem született,
    amikor már azt az egyenruhát viselte valaki.
    Nem hiszem, hogy ez mi volt előbb a tyúk vagy a tojás vitája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Kedves Barátaim !
    Szerintem baj, hogy zömmel viktorral ás csürhéjével foglalkozunk.
    Higgyétek el én úgy útálom őket mint Brazil ló az uborkát de az ellenzék
    is hagy némi kivetnivalót ! A mi kis alcsúti Maradonánk ellenzékben
    kiépitett egy őt éltető országos médiahálózatot és gazdasági birodalmat !
    Ezalatt a vezető helyzetben lévők csak egymást b@sztatták és saját vezetőjüket
    is kilőtték. Ilyen ellenzékkel szart sem lehet kezdeni !
    Bartus úr tökéletes metszetét adja a mostani helyzetnek.
    Sajnos 3éves faiskolát végzett ember még nem értelmiség !
    Ahhoz sokkal több kell….ez a sokkal több nagyon hiányzik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Jajajaj, Bartus Laci, ez fájt!
    “talán egy diktatúrában kell meghalnia, és a gyerekei sem látnak többé szabadságot, …” – pont erre gondoltam a napokban!!!, hogy a többiről ne is beszéljek.
    .
    Aztán arra, tényleg nekem kell kimenni egy utcasarokra, várni, hogy jöttök???? Mert valakinek el kell kezdenie?
    .
    Majd rájöttem, valakik már kint vannak 238 napja!!! Csak oda kell menni, melléjük.
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=264854250297376&set=a.129963197119816.24982.123852941064175&type=1&theater
    .
    Gyertek!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos