Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Erdély gratulál 2012. augusztus 3. péntek 20:31

  • Hozzászólások(193)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Erdély gratulál

A régi szép időkben, amikor még nem építette Magyarország a fejlett hungarizmust, és magyarnak lenni nem küldetést jelentett, hanem normális mentális állapotot, az olimpiákon tíznél is több érmet nyertünk. Még nincs vége az olimpiának, de tíz már biztosan nem lesz. Egyelőre kettő van, ezért minden figyelem erre a kettőre irányul. Még inkább Gyurta Dánielére, mert úszni az emberek többsége tud, kardozni viszont nem, ezért bármilyen nagy tett is egy kardozó aranyérem, sokan nem tudnak mit kezdeni vele. De a medencében a világ legjobb úszóit legyőzni világrekorddal, az mindenki szívét megdobogtatja.

Még a hozzám hasonló magyargyűlölő liberálbolsevikokról is kiderül, hogy szeretik a hazájukat. Rendes náci csodálkozik is, hogy ez meg minek örül. Ezek teljesen bedőltek saját propagandájuknak, hogy csak az a magyar, aki fasiszta. Attól, hogy Orbán Viktor egy fasiszta, attól még nem kell mindenkinek annak lenni. A mi hazaszeretetünkben, nyilaskáim, van szeretet. A tiétekben pedig csak gyűlölet van. Hogy éppen magyarok vagytok, az nem jelent semmit. Ti lehetnétek bármi más. Igénytelenek is vagytok, mert a Nemzeti Együtthazudás Rendszerénél ebben a műfajban volt jobb, a Mussolinié. De hozzátok képest az Adolf  Hitler is egy zseni volt. Gyenge utánzatokat miért fogadtok el?

Amerikában a siker és a bukás is mindenkié. Mindenkivel együttéreznek, az örömükben is, és a bánatukban is osztoznak. Senkinek nem vitatják el a jogát, hogy magáénak érezze sikert és a bukást is. Mert itt ugyanúgy szeretik azt is, akinek nem sikerült, vagy még jobban. Minden élsportoló élete egy dráma. Normális ember ezt átérzi. Mindenkinek éppen annyi köze van ehhez, mint másoknak. Ahogy a világ legokosabb népének szellemi termését, a magyar újságokat elnézem, a győzelem itt megint a nacionalistáké, a kudarc a mienk. A győzelem Orbán érdeme, a vereségekről mi tehetünk, akik nem vagyunk fasiszták. Gyurta csak a hivatásos magyaroké, de nem a miénk is, akik nem árpádsávos dunyhában alszunk, akik nem állítunk háborús bűnösöknek szobrot naponta, és nem temetjük állami pompával a nyilasokat. Még az a szerencse, hogy van, amit nem lehet elvenni. Azt, ami belül van, amihez nektek, nyilas pribékek, nincs közötök.

Gyurta aranyérme lehet a magyar válságkezelés sikerének bizonyítéka és az Orbán-rendszer érdeme. Hihetitek azt, hogy nem azé a fiúé, aki évek óta naponta leúszik annyit, amennyit ti egy év alatt sem gyalogoltok. Kivéve, amikor Gárda-kiképzés vagy hungarista felvonulás van Orbán mellett. Gyurta akkor is egy üde folt marad az ázsiai magyar sztyeppén. Azt mondta, hogy az édesanyjára gondolt, aki évek óta hajnali négykor kel, hogy neki reggelit készítsen. Neki a mamája a haza. Ennél szebbet hazaszeretetről még nem hallottam. Amikor Orbán tükörbe nézett, felkiáltott attól, amit látott: ázsiai. Ha lehámozzuk erről az ázsiai emberekkel szembeni megvető gőgöt, és az orbáni értelemben használjuk ezt a kifejezést, akkor azt kell mondanunk: Ti vagytok ázsiai barbárok, nyilaskáim. Ennek az országnak az értékesebb része, akiket a ti mocskotok eltakar, nem ázsiai. Néha úsznak egyet, csak akkor látszanak, mert amúgy elbújnak előletek, hogy ne is lássanak benneteket.

Föld S. Péter barátomnál olvasom, hogy a királyi magyar tévé riportere Gyurta Dániel győzelmekor felolvasta Tőkés László sms-üzenetét, és bejelentette, hogy Erdély is gratulál. Tőkés és ázsiai bandája kisajátította magának egy szorgalmas és tehetséges fiú sikerét. De nemcsak Gyurtát sajátítják ki a csalók, akik lelkészi ruhában a Biblia mellett kefélik az asztalon a parázna nőket, és erkölcsről papolnak a kenetteljes hangjukon, hanem Erdélyt is. Tőkés maga Erdély. Az sem számít, hogy ennek a kurafinak a gyűlölet szülte pártját most szavazta le Erdély. Akkor is ő maga Erdély.

Csak azt nem értem, hol volt Tőkés, amikor szegény Cseh Laci, akiért a szívem szakadt meg, elszámolta magát, és Phelps farvizén úszva kiesett a döntőből? Tőkés akkor is küldött sms-t, hogy „sebaj, Laci, fel a fejjel, szeretünk”? Az eddigi veszteseknek Erdély miért nem gratulált? Miért nem írta, hogy „gyerekek, ti mindent megtettetek, nemes harcban maradtak alul, de büszkék vagyunk rátok? Köszönjük”. Azért, mert barbároknál ez nem szokás.

Ha Tőkés egyszer életében eléri a pogány bűnös világ nívójának legalsó szintjét, és egy emberhez méltó gesztust tesz, ha életében egyszer nem tömény gyűlölet és taplóság árad belőle, akkor én is küldök neki egy sms-t. Amerika gratulál.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (106 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +163 ( 183 szavazatból)
Bartus László: Erdély gratulál , 4.6 out of 5 based on 106 ratings

  • Hozzászólások(193)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

193 Reader’s Comments

  1. “mindaddig amíg nem néz szembe azzal a ténnyel hogy a két világháború borzalmaiban Magyarországnak is komoly felelőssége volt!”
    .
    Ember, arra várhatsz. Ez a nép kétszer “küldte” el Kertész Imrét Németországba. Idézőjelbe tettem, mert első alkalommal marhavagonban szállíttatta. Remélem, hogy nem haragszik, hogy értelmezem a mondatait, nem szó szerint: Berlin kozmopilita világváros, magyarország náci sziget.
    .
    Szerintem magyarország elmúlt ezer és elkövetkező ezer évéről minden lényegeset el lehet mondani négy szóval: Kertész Imre Berlinben él.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (15 szavazatból)
  2. Elsősorban teljes szívemből gratulálok Daninak a nagy sikeréhez, ami egyben hazánk sikere is és nem a bal, nem a jobb oldalé, nem az újfasisztáké, nem, hanem az egész országé, hogy ilyen szorgalmas, tehetséges fia van! Danit mindig szerény, csendes, áldozatkész gyereknek ismertem meg és meggyőződésem, hogy nem azért tagja a Jobbiknak, mert antiszemita, ne adj Isten újfasiszta lenne. A tanulmányai és az állandó edzésmunka kiteszik szinte az összes idejét, tehát nincs arra sem ideje, sem ereje, hogy mélyebben foglalkozzon azzal mi is az az antiszemitizmus, mi is az a fasizmus, csak őrá is hat a környezete- mint mindenkire. És a sport világában, valamint a fiatalok körében a sporton kívül is a Jobbik sikeres propagandát folytat, míg az un. ellenzék nem , tehát a környezetük eleve antiszemita, fasiszta gondolkozású. Ezt hallja, ezt látja – sajna valószínűleg a családban is – , tehát elfogadja. Szerintem az meg hízeleg neki(k), hogy az egekig magasztalják, még ha a fasiszta neonyilas honlapokról van is szó. Összegezve : az hogy ma hazánkban a szélsőjobb egyre növeli befolyását a fiatalok körében az az ő propaganda tevékenységük dicsérete, és az ellenzék szégyene! (meg a miénk is, akik – Vadai Ágnes múltkori szavait felhasználva – mint afféle fotelforradalmárok itt osszuk az észt!).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  3. #
    neroka
    2012. augusztus 5. vasárnap
    23:00 ” Danit mindig szerény, csendes, áldozatkész gyereknek ismertem meg és meggyőződésem, hogy nem azért tagja a Jobbiknak, mert antiszemita, ne adj Isten újfasiszta lenne.” Érdekes ami írsz: ” Nem azért tagja a Jobbiknak mert antiszemita” stb Tehát Gyurta Dániel tagja a Jobbiknak? Ha így van és ez tényleg igaz nincs miről beszélni! A Jobbik egy nyilas, fasiszta, rasszista és antiszemita párt, aki oda belép az nem méltó a tiszteletre! Ha ez igaz akkor van egy náci olimpiai bajnokunk! Bár ha igaz akkor köpök rá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  4. Nekem mindegy ha egy Jobbikos olimpiai bajnok, vagy fogorvos, utcaseprő, tanár vagy bármi! Undorodom az egész bandától és nincs kivétel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (12 szavazatból)
  5. Szegedi Csanádtól is undorodom pedig zsidó felmenői vannak és Jobbikos! Az egész Jobbik a nemzet alja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  6. #
    neroka
    2012. augusztus 5. vasárnap
    23:00 “Ezt hallja, ezt látja – sajna valószínűleg a családban is – , tehát elfogadja. Szerintem az meg hízeleg neki(k), hogy az egekig magasztalják, még ha a fasiszta neonyilas honlapokról van is szó. ” Tehát még “hízeleg” is neki és a családjának, hogy fasiszta, nyilas honlapokon az egekig magasztalják! Na itt fogott el a hányinger! Hát én nem fogom magasztalni, ha ez valóban igaz! Tőlem Gyurta fiatalúr ,ha valóban tagja a Jobbiknak, mint azt fentebb állítod, akkor tőlem zsák számra nyerheti az aranyakat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  7. Hát ez kész. Nincs olyan dolog a világon, amit ne lehetne fokozni: http://hvg.hu/itthon/20120805_Szegedi_Csanad_Koves_rabbi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  8. “A Jobbikból kilépett Szegedi Csanád az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbijával, Köves Slomóval találkozott – értesült a hvg.hu.

    A hvg.hu úgy tudja, a találkozót Szegedi Csanád kezdeményezte. Lapunk megkeresésére a politikus ezt megerősítette. Szegedi elmondta: magánemberként és politikusként kereste fel Köves Slomót. “Az elmúlt hónapokban olyan hatások értek, amelyeknek a feldolgozásához több emberrel is beszélnem kellett. Református lelkésszel, hagyományőrző barátokkal és a családdal is átbeszéltük az elmúlt időszak eseményeit. Úgy gondolom, hogy Köves Slomó a magyarországi zsidóság legautentikusabb képviselője, ráadásul az ő nagyszülei is sokáig eltitkolták előtte zsidó származásukat” – fogalmazott a politikus.

    Szegedi Csanád arról is beszélt, hogy a találkozón elnézést kért Köves Slomótól azért, hogy ha az elmúlt időszakban olyan kijelentést tett, amivel esetleg megbántotta a magyarországi zsidókat. “Elmondtam neki azt is, hogy még az idén ellátogatok Auschwitzba, hogy lerójam kegyeletemet az áldozatok előtt” – közölte Szegedi. A volt jobbikos politikus szerint ő eddig is fontosnak tartotta a párbeszédet, de azáltal, hogy szembesült zsidó származásával, még fontosabb lett számára ez. “Egy csomó félreértés van a nemzeti radikális oldal és a zsidóság között, s szerintem nagyon fontos, hogy valaki zsidó származásúként is lehet elkötelezett hazafi” – mondta.” Nem tudtam megállni, hogy ne másoljam be az egészet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  9. Tévedni emberi dolog. – mondta a sündisznó és lekászálódott a gyökérkeféről. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  10. “még az idén ellátogatok Auschwitzba,”
    .
    Eddig azt énekelték a nácik a focimeccsen, hogy megy a vonat Auschwitzba. Ezentúl azt éneklik majd, hogy megy a Csanád Auschwitzba? Vagy ez hogy lesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  11. A Gedeonnál olvashatókhoz ““Az elmúlt hónapokban olyan hatások értek, amelyeknek a feldolgozásához több emberrel is beszélnem kellett. Református lelkésszel, hagyományőrző barátokkal és a családdal is átbeszéltük az elmúlt időszak eseményeit. Úgy gondolom, hogy Köves Slomó a magyarországi zsidóság legautentikusabb képviselője, …”
    .
    Hogy ilyen hülye legyen valaki, még a pofára eséséből is PR-hadjáratot próbáljon csinálni – de még azt is így – tényleg most már minden ősére szégyent hoz, válogatás nélkül. Na legalább ebben demokrata, valószínűleg ezen erénye itt véget is ér.
    .
    Vajon a sámánt miért hagyta ki a lelki megrendülés óráiban számára fontos emberek közül.
    .
    Meg a hóhért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  12. Marcus
    Azért az még bizonyításra szorul szerintem, hogy Csanádka tényleg ilyen hülye, vagy csak osszevágták “jól” a róla terjesztett hangfelvételt?!?!? :)
    Valami esze csak van, ha EU képviselőségig vitte, vagy nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  13. Gedeon 2012. augusztus 6. hétfő 00:04
    Nem tudhatjuk, hogy az észak Koreaiak szoktak-e
    magánemberként ilyen “baráti” megbeszélést tartani
    a dél Koreai vezetőkkel. Én nem hiszem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  14. noroka!
    Miért írsz ilyen szörnyűségeket, miért mocskolod Gyurta Danit? Milyen bizonyítékod van rá? Vaktában meg bűntett lehet, amit elkövetsz a rágalmazással.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. gets
    2012. augusztus 6. hétfő
    00:37
    .
    “Valami esze csak van, ha EU képviselőségig vitte, vagy nem?”
    .
    Úgy látszik, nekem az alaptermészetem szkeptikus.
    .
    Nem tudom, hogy a Jobbiknak milyen és mekkora állományból kellett kimerítenie a jelöltjeit, tehát azt se tudom, mi kellett a bekerüléshez.
    .
    De a három jobbikos képvselő egyike sem szerzett nevet magának (legalábbis nem úgy, hogy abból valami nem hétköznapi kvalitásra következtethetnénk). Leállíthatatlan, és rosszul kezelt exhibicionizmusuk attól még lehet.
    .
    Szerintem a valódi belső megrendülések egyik ismérve pont az, hogy az érintett a magánügyének tekinti, azaz nem tolódik valami celeb-minőség felé azzal, hogy sajtóhírré teszi, ki mindenkihez szaladgál nyalogatni a sebeit.
    .
    Undorító.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  16. Volt erről valahol cikk, nem emlékszem hol, elég hihetőnek tűnt. Arról szólt, hogy a jobbikosok valószínűleg körbezsarolják egymást. Mindenki a zsebében van valakinek, szép körben. (Lehet, hogy nem tökéletes a mértani alakzat).
    .
    A csanád-balhé pont azután robbant ki, hogy novák előd, és még három másik, a bíróság előtt nem bizonyítottan k.info szerkesztő nem kapott több EU pénzt csanádtól.
    .
    Ebből az EU pénz és az időpont nem feltételezés, hanem dokumentálható tény. előd a belső levelezési listán egész mást mondott arról, mire vitte volna csanád, ha tudják a származását. Össze-vissza beszélnek. Szerintem előd tudta, és magyarázkodik, sőt, lehet, ő kavarta a balhét. De az biztos, hogy az egész egy egymásra rakott pillérekből épülő náci kártyavár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  17. Marcus Aurelius: oké, hogy celebkedik, de ebben az az igazán remek – azért linkeltem be, hogy pont Slomóhoz megy, aki szerint a magyarok imádják a zsidókat, annyira, hogy azt tán meg se érdemlik a zsidók, vissza kéne belőle venni egy cseppet.
    .
    Persze, ki máshoz ment volna.
    .
    Esetleg bejelenthetné még, hogy ő írja az előszót a Sorstalanság következő kiadásához, amit már küldenek is a nyomdába, a Barikád kiadó szponzorálja (ami ugye csanád-család vállalkozás).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  18. Maeldron
    .
    Voltam olyan felületes, hogy a linkre csak most mentem rá.
    Szánalmas.
    Hiába, a politika etikettjének parancsoló erejű hagyományai nem 22 év alatt születnek meg.
    .
    De néha bámulattal adózom a valóság megjelenítő erejének.
    Szóval, tegyük fel, hogy egy kiadó vagy mecénás felvázol egy szárnyait bontogató írótehetségnek egy szituációt – hogy egy politikailag kissé félrehordó agyú, csak félig tudatosan holmi farkas-eszméket valló hordába sodródó, de dekoratív sikerekre (EU-parlamenti képviselő) jutó, belül kissé ingatag-zilált személyiségű fiatal adott körülmények között szembesülni kénytelen… és hogy oldja meg… stb. kevés író írta volna meg ilyen jól, és lehet, hogy a java még hátravan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. #
    neroka
    2012. augusztus 5. vasárnap
    23:00 Honnan veszed az az információt, hogy Gyurta Dániel tagja a Jobbiknak? Honnan veszed azt az információt, hogy neki és családjának hízeleg azaz tetszik nekik, hogy fasiszta, nyilas honlapokon az egekig magasztalják? Az írásodból az tűnik ki mintha te Gyurta Dani közeli ismerőse lennél!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Gyurta Dani Esetleges Jobbik tagsága kapcsán! Ha mondjuk Németországba egy sportoló belépne csak úgy csendes tagként egy náci szerveződésbe, akkor nem engednék ki az olimpiára! Lehetne a világ legjobb versenyzője, de nem engednék meg, hogy egy náci szervezet tagja Németországot képviselje az Olimpián!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  21. En par percnyi keresgeles utan ezt talaltam:

    http://nagyszenas.jobbik.hu/content/gyurta-dani-b%C5%B1ne-avagy-az-antimagyarok-t%C3%A1mad%C3%A1sa

    Itt ugyan nem emlitik, hogy jobbikos lenne, de a Fankadeli szammal valo keszules az elegge valoszinusiti a politikai nezetelit ( Fankadelit a kurucon szoktak reklamozni )

    Viszont szerintem ettol fuggetlenul kellene orulnie minen magyarnak a sikereknek. Mindegy, hogy azt milyen nezeteket vallo sportolo erte el…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. A sportban és egyéb politikamentes tevékenységekben örülünk minden magyar sikernek! Sajnos nem a demokratikus ellenzék osztotta ketté a magyarságot
    nemzeti és egyéb, vagyis nemzetáruló csoportokra.
    .
    AKI NEM LÉP EGYSZERRE NEM KAP RÉTEST ESTÉRE.
    .
    Látható, hogy egy magyar, hiába vette magára egy egész Rk
    egyházmegye nevét, a “nemzet” mégis kitagadja, kilökte magából.
    .
    Ki is kaphat szerintük rétest? Néhány ember még mindig nem érti,
    Hogy a lib-bolsi, libsinek komcsinak nem jár, hiszen ők nem értik
    mit értenek jobbról a NEMZET FOGALMÁN. Pedig most még egyszerű,
    elég nyilatkozatot tenni, vagy annk látszani. Mára már elkezdődött,
    hogy még a kutyabőr sem elég – az ő – nemzethez tartozásuk
    igazolására. Lassan már nemcsak a genetika, hanem a boszorkányság
    és a Sámsán bizonyitéka is kell. Valamelyik rovásirás mibenlétével és
    egyebekkel is kell rendelkezni a nemzethez tartozás bizonyitékául.
    Sokat segithet ezen a ‘44. március előtti helyzet visszaállitása, hiszen
    az időszak törvényei bizonyithatják a magyarok istene akaratát.
    .
    Kik tartoznak e körben, már Kötcsén kimondatott: MI MONDJUK MEG…..
    .
    (node bizonyos dolgok, szokások, törvények akkor már érvényben voltak
    hivatkoznak is rá, hogy ezekről még beszélni sem lehetett, aki nem keveri
    össze a megszállók irányitása alatti történtekkel, könnyen rájön erre is)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. #
    janos82
    2012. augusztus 6. hétfő
    09:36 “Viszont szerintem ettol fuggetlenul kellene orulnie minen magyarnak a sikereknek. Mindegy, hogy azt milyen nezeteket vallo sportolo erte el” Ilyen alapon Hitler festői teljesítményének is örülni kellene Németországban! Ott nem örülnek neki! Magyarországon a náci Nyírő József kötelező tananyag lett magyar irodalomból! Kövér László azt nyilatkozta, hogy az irodalmi teljesítményt külön kell választani, az illető nézeteitől! Hát szerintem nem lehet, sem az irodalomban sem a sportban! A náci az náci Ha író, ha sportoló! Az, hogy Gyurta Dániel tagja a Jobbiknak azt fentebb állítja az egyik fórumozó társunk! Nem tudom, hogy így van e!? Azonban ha igaz akkor én a személyében nem az olimpiai bajnokot látom, hanem a náci párt tagját! Nem leszek elnéző egy Jobbikossal csak azért mert sportoló!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Marcus Aurelius: “stb. kevés író írta volna meg ilyen jól, és lehet, hogy a java még hátravan.”
    .
    Bizony, egyetértek.
    .
    Azért már most is mi van, gondolj bele, hogy csanád elmegy leróni a kegyetetét azokhoz, akikről a csanádtól éveken át EU-s pénzeket kapó emberek naponta leírják a “holokamu” szót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Gedeon
    2012. augusztus 5. vasárnap
    14:42
    Gratulálok! Remélem a sok mínuszos és sok minősíthetetlen náci is olvas néha valami ehhez hasonlót. Bár félő: ha el is olvassa “örül a lelke” s mert oly buták semmiből sem tanulnak sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Edit is írt már korábban egy tőmondatot arról, hogy Dani jobbikos. Ez engem megdöbbentett, mert eredetileg csak furcsállottam a nyilatkozatát a 15 millió magyarról, de arra gondoltam, hogy csak “igazodni” akar (bár ez sem éppen szimpatikus vonás a szememben). Ez az információ azonban (ha igaz) más megvilágításba helyezi a dolgokat. Nagyon örültem a sikerének, de én is úgy vagyok vele, hogy azt az “eszmeiséget”, amit ez az alakulat képvisel, nem tudom egy kicsit sem tolerálni. Tovább megyek!
    Gedeon azt mondja: “Bűnösök között cinkos aki néma! Ebből a szempontból mindegy,hogy egy olimpiai bajnokról van szó, vagy a sarki boltosról!”
    Nem mindegy! Egy olimpiai bajnok egy nemzet példaképe (jó esetben). Azaz fokozott a felelőssége. Nem véletlen, hogy minden diktatúra felhasználta és felhasználja őket.
    Azt meg nem mondanám (mintegy megengedőleg), hogy a sportolók hülyék. Biztos van olyan is, de ez (szerencsére) nem általános.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Gedeon:

    ki kell, hogy abranditsalak, ma Magyarorszagon maximum 50.000 emberre lehet rahuzni a naci jelzot. A tobbi jobbikos szavazo nem ebbe a retegbe tartozik. A szelsojobboldali jelzot is max 250-300 ezer emberre huzhatod ra. A tobbi jobbikszimpatizans valamilyen mas okbol tamogatja a partot. Ugyhogy szerintem egy tagot naci jelzovel illetni elegge kemeny ( raadasul az ilyenek miatt megosztott a tarsadalom, mert mindket oldal ezt nyomatja, csak a jobboldal nyilvan kommunistaz…. )

    A cikk amugy jo szerintem, es igaza van Bartus Laszlonak, hogy az olimpiai sikernek mindannyian orulhetunk partallastol fuggetlenul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  28. #
    janos82
    2012. augusztus 6. hétfő
    14:24 a Jobbik tagjai nácik és ennek ellenkezőjéről engem biztos nem fogsz meggyőzni,mert utálom az egész bandát! Ha esetleg Gyurta Dani közéjük keveredett akkor róla is ez a véleményem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. #
    janos82
    2012. augusztus 6. hétfő
    14:24 Nem a szavazókról, nem a szimpatizánsokról beszéltem, hanem a Jobbik párt tagjairól! Azonban a szimpatizánsok sem lehetnek sokkal jobbak,mert az Ő szavazataiknak köszönhetően lett ez az árpádsávos majompárt parlamenti tényező! Nem tudom, honnan veszed, hogy olyan kevés náci van amikor a magyar társadalom jelentős része meg van fertőződve ezekkel az eszmékkel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. janos82 2012. augusztus 6. hétfő 14:24
    Szerintem a pártokat alapszabályaik és pártként történő megnyilvánulásaik
    alapján lehet minősiteni, hiszen az is igaz, hogy nincs két azonosan egyforma
    ember. Nem is emlitve az emberek nézeteinek időbeli módosulását.
    Egy nagy különbség mégis jellemző, vagyis nem kötelező abba a pártba
    belépni, vagy rá szavazni, ha az adott párttal valaki nem ért egyet.
    Az egyetértés viszont azonosulást jelent a párttal a többi halandó ellen,
    azonban az sem homogén, vannak fokozatai. Ennek ellenére egyetértés!
    Arnóth is elmonndta az országgyűlésben, többször megismételve, hogy
    “lógni fogtok”. Később helyesbitett, hogy nem úgy gondolta. Bárhogy
    mondta és gondolta, mégis a pártja által támogatott országgyűlési
    képviselő és Püspökladány Fidesz támogatásával megválasztott helyi
    polgármestere volt. Többféle fokozatban mégis ugyanazzal a hitvallással.
    Kérdem Fideszes, vagy Jobbikos volt? Szerintem kaméleonként mindkettő.
    Ha Arnóth elnyert volna néhány NEMZETI VALAMIT én nem lennék büszke rá.
    Nem tudhatom, hogy az az ősmagyar lakóhely nevű család kisfia mit értett szavain. Szerintem ezek a nevek mindaddig nem tiszták mit takarnak, amig
    meg nem győződtem valódi értelmezésükről.
    A kis boxoló és Egérke már meggyőzött ők fideszesek lettek, miután nyertek.
    Ne feledd: A KÖZÖSBŐL. Vagy magyar sportoló, vagy egy
    “nemzetieskedő”-en saját elhatározásából elkülönült párt sportolója.
    Hiszen ő maga határozta el, hogy oda és nem mindenkihez akar tartozni.
    Amig ez a kettéosztottság nem volt, senki sem gondolt ilyesmire. Ma már
    visszamenőleg is minősitek, pl Hajós Alfréd már nem tartozik hozzájuk.
    “Rossz szomszédság török átok, ők bizony nem jó barátok”. Ugyan miért?
    .
    Életemben mindig rejtély volt, honnan veszik azt a létszámot, amire utalnak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Gedeon:

    Eleg egy kis, aktiv mag, es mindenki azthiszi, hogy itt sok a naci. ha ugyanaz a 4-5000 ember hetente vonulgat, akkor ugy erezheti az ember, hogy milyen sok van beloluk, pedig csak 4-5000, de azt minden heten latod.

    Ja, es megvalami:

    En a nacit fenttartom azoknak, akik egy tunetegyuttest magukon hordoznak. Sok olyan ember van, aki rasszista, antiszemita, de nem tekintheto nacinak, mert egyeb ideologiai jegyeket nem hordoz magan ( pl nem nacionalista )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  32. A sólyom írás minden szava igaz, nagy kár lenne végleg levenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. #
    janos82
    2012. augusztus 6. hétfő
    16:25 Én a náciktól, rasszistáktól, fasisztáktól, antiszemitáktól, szélső jobbtól, vagy nevezhetjük őket másképp is egyformán undorodom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. admin: bárhogy döntesz, bármit érzel: köszönöm, hogy olvashattam.
    .
    Küldtem neked egy emailt a témáról, ha van rá időd, nézd meg.
    .
    Ha ebben az országban az úgynevezett baloldali, liberális, centrum emberekben ezred annyi lángolás lenne, mint a cikkeidben, akkor Nyugathoz tartozna magyarország.
    .
    Bátran mondom, hogy az elmúlt másfél évben többet tettél nyilvánosan az országért, mint a teljes magyar értelmiség együttvéve. (A tisztesség kedvéért hozzáteszem: Róna Péter még értékelhető dolgokat mond, de a közéleti tevékenysége nem hasonlítható össze a tiéddel.)
    .
    Az oldal, amelyet létrehoztál, nem csak a te írásaidban, hanem teljes tartalmában több nagyságrenddel magasabb minőséget képvisel – a tudományos és a bulvár híreket is beleértve -, mint bármelyik magyar offline vagy online kiadvány, beleértve az ÉS-t.
    .
    Szeretném, ha tudnád ezeket minden pillanatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. admin
    2012. augusztus 6. hétfő
    21:21
    -
    Röhej. Laci, 20 évvel megelőzöd az otthoni entellektüeleket. Talán mert van merszed nézni, és tanultál a történelemből.
    Mi melletted vagyunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Előzni csak azokat lehet, akik mögött voltál valaha.
    .
    20 évvel előrébb járni meg úgy lehetséges, ha a többiek 20 év alatt eljutának oda, ahol te éppen most vagy.
    .
    Azt hiszem, itt egyikről sem beszélgetünk. Komolyan mondom, hogy ha csak a saját kommentjeimet olvasnám kívülállóként, azt hinném, hogy ez valami személyi kultusz. De ha Laci megtisztel minket azzal, hogy ennyire őszintén és nyíltan beszél, akkor ennek kölcsönösnek kell lennie. Márpedig pont azt gondolom, amit írtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Lemaradtam valamiről? A Sólyom cikket nem olvastam! Miért kellett törölni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Azért kellett törölni, mert még annak a kétszáz embernek is, aki rendszeresen jár ide kommentelni, nagyjából a fele saját magát mocsárba süllyesztő idióta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. admin
    2012. augusztus 6. hétfő
    22:08
    Sajnálom, hogy néhány sekfej miatt levette a cikket!
    Nincs remény a visszatételre? A fészbukról leszedjem a megosztásokat? :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Nem kell, elnezest a zavar miatt.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. #
    Maeldron
    2012. augusztus 6. hétfő
    21:56 Mint írtam írtam én nem olvastam a cikket! Azt akarod mondani, hogy a fórumozók nyomására került le a cikk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Hát, ha már nyomásról van szó, inkább a kommentelők szellemi vákuuma miatt.
    .
    admin előző kommentjét olvasva reménykedtem, hogy visszarakja: “nem kell”, azt hittem, a megosztásra mondja, hogy nem kell levenni, ami ugye nem működik élő link nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. gets
    .
    Juhé! Visszatette. Köszi, Laci:
    http://nepszava.com/2012/08/velemeny/solyom-szarnyalasa.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos