Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán: Amerika a felelős az antiszemitizmusért 2012. július 3. kedd 19:55

  • Hozzászólások(95)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán: Amerika a felelős az antiszemitizmusért

Budapest – Orbán Viktor válaszolt annak az ötven amerikai kongresszusi képviselőnek, akik Kövér László nyilasokat éltető magatartása, a Fidesz által hallgatólagosan és tevőlegesen támogatott Horthy-kultusz, és antiszemita írók tananyagba emelése miatt emelt kifogást. Orbán egyetlen szóval sem tesz említést arról, hogy saját pártja és kormánya a Jobbik náci programjának egy részét valósítja meg, és Hitler szövetségesének, a vidéki zsidóságot a haláltáborokba deportáltató Horthy Miklósnak kultuszát támogatja és védelmezi. Ehelyett az Egyesült Államokat teszi felelőssé a magyarországi antiszemitizmus miatt, mert engedik, hogy a kuruc.info nevű náci hírportál amerikai szerverről működjön. Orbán úgy tesz, mintha a kuruc.info jól ismert szerkesztői elleni fellépéssel nem lehetne felszámolni a kuruc.info-t. Orbán Amerikára terheli a felelősséget a magyarországi antiszemitizmus miatt.

Orbán Viktor az antiszemitizmus áldozataként mutatja be saját kormányát a magyarországi antiszemitizmus ellen tiltakozó amerikai kongresszusi képviselőknek. A Hugo Chavez és az iráni Ahmadenizsád ravaszságával megírt levélben azt a látszatot kelti, mintha a magyarországi antiszemitizmus kizárólag a kuruc.info-nak lenne köszönhető. Egyetlen szóval sem tesz említést arról, hogy Kövér László egy nyilas írót állított példaképül a nemzet elé, ő maga megvédte Horthy Miklóst és a Fidesz hallgatólagosan támogatja a Horthy-kultusz feltámasztását.

Orbán úgy fogalmaz, hogy az amerikai képviselők levele éppen megelőzte őt, mert segítséget akart kérni a magyarországi antiszemitizmus elleni fellépéshez, amit szerinte az Egyesült Államok támogat. Levelében arra céloz, hogy amerikai szerveren működhet a kuruc.info hírportál: “A legjobbkor tették ezt, ugyanis éppen a segítségüket szerettem volna kérni egy olyan ügyben, amelyben a kormányközi kapcsolatokon és nagykövetségen keresztül nem sikerült célt érnem” – fogalmazott Orbán Viktor. Mint írta, Magyarországon az általa vezetett politikai közösség, amely kereszténydemokrata alapokon áll, évtizedek óta harcol a szabadságért és az emberi méltóság tiszteletéért. Orbán ezután újra felemlegeti dicső érdemeinket a kommunizmus bukásában: “A mi politikai közösségünk a magyar szabadságharcosok örököse, büszkék vagyunk arra, hogy tevékeny szerepet játszhattunk hazánk szovjet elnyomás alóli kiszabadításában és a kommunizmus megdöntésében. A szabadságunk visszaszerzése óta folyamatosan harcolunk az emberi méltóság tiszteletéért a magyar társadalmi és közéletben egyaránt. Az ez ügyben elért sikereinkről washingtoni nagykövetségünk szívesen szolgál részletekkel” – tette hozzá.

Orbán kifejtette a kongresszusi képviselőknek, hogy nem a zsidókat éri antiszmeita támadás, hanem őt: munkája során jelentős antiszemita támadások érik az általa vezetett politikai közösséget és személy szerint őt is. A támadások során “a szélsőséges erők zsidóbérencnek titulálnak bennünket” – fogalmazott újra a kuruc.info-ra célozva, hozzáfűzve, hogy ezek az erők a legnagyobb támogatást az Egyesült Államokból kapják. Állítása nem felel meg a valóságnak, mert a kuruc.info semmiféle támogatást nem kap az Egyesült Államoktól. Egy amerikai szerveren működik az amerikai törvények szerint. Az amerikai szabályozás nem enged beleszólást a kormányzatnak a szerverszolgáltatók feltételeibe. Amerikában a gyűlöletportálok nagyobb szabadságot élveznek, mert a kormányzat és a hivatalos politika nem temet újra nyilasokat és nem játszik össze nácikkal, az antiszemitizmus nem a közbeszéd része.

“Az antiszemitizmus magyarországi központja egy olyan hírportál, amely a magyar kormány föllépése elől az Egyesült Államokba menekült, s onnan végzi gyalázatos tevékenységét. Ha ez a probléma megoldódna, az antiszemitizmus magyarországi erői jelentősen meggyengülnének. Kérem önöket, hassanak oda, hogy megszűnhessenek Magyarországon az Egyesült Államokból támogatott antiszemita provokációk. Miután az Egyesült Államok kormánya visszautasította kérésünket, önökhöz fordulok segítségért” – zárul Orbán Viktor válaszlevele.

Orbán levele képmutató és hazug, mert a magyarországi antiszemitizmus nem a kuruc.info tevékenységének köszönhető, hanem azoknak a kormányzati megnyilvánulásoknak, amelyek mögött egyértelműen antiszemita uszítás húzódik meg. Ilyen Wass Albert és Nyirő József nemzeti tantervbe emelése, a “nemzetközi pénzvilág” ellen folytatott “szabadságharc”, amelyról mindenki , hogy a megfogalmazás a nemzetközi zsidó tőke kódolt megnevezése. A magyarországi antiszemitizmust az olyan kormányfői nyilatkozatok támogatják, mint amit Orbán a Die Presse-nek adott, amelyben azt mondta, hogy Horthy nem volt fasiszta, nem volt diktátor, és az önkormányzatok eldönthetik, hogy emelnek-e szobrot az egymillió magyar halálát okozó háborús bűnösnek, akit ugyan hivatalosan nem vontak felelősségre ezért, de a tevékenysége során félmillió magyar zsidót küldött a gázkamrákba.

A kuruc.info-t nemcsak azzal lehetne megszüntetni, ha Amerikában letiltanák a szerverét (amely egyébként jogi és fizikai képtelenség), hanem úgy is, ha a kuruc.info jól ismert szerkesztői ellen eljárás indulna, és nem a parlamentben hirdetnék náci nézeteiket, hanem előzetes letartóztatásba helyezné őket Orbán kormánya.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +48 ( 58 szavazatból)
Orbán: Amerika a felelős az antiszemitizmusért, 4.6 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(95)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

95 Reader’s Comments

  1. Azt még csak elnézzük, hogy Amerika felelős azért, hogy Magyarországban is
    24 óránként újra felkel a nap
    De ezért is Amerika felelős:
    http://nol.hu/belfold/rohej__gyulan_cenzurazzak_az_internetet
    .
    Amerikát akarjuk ilyenekért hibáztatni, ami az országban történik és a
    kormány feladata – a névszerint is ismert szerkesztők – rendszabályozása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  2. Te Szerencsetlen Orbån!

    Te mår annyi szegyent hoztål rånk, a hazåra, (mert tudd, a Haza mi vagyunk!)
    hogy jobban jårsz, ha magadon hajtod vegre a nep iteletet! Ha gondba vagy a Køver zsebebe talålsz szøget meg køtelet!

    Ha valakik Tøled azt kerdezik, hogy ti a kormåny miert tåmogattok nyilas szemetlåda ujratemetesst!? Miert avattok håborus fasiszta bunøsøknek szobrot!? Miert emelitek be ezen aljas emberek iromånyait a køtelezø tananyagba!? Miert rehabilitåltok egy Horthy rehabilitåciot, aki Hitler hu kutyåja volt es a vegsøkig kitartott mellette, tøbbszåz ezer ember halålålåt okozva ezzel!?
    Megkerdem tøletek hogy mindehhez MI KØZE A KUROCINFONAK!?

    Legfeljebb annyi hogy az møgøtt is ti ålltok teljes mellszeesseggel!

    VILÅG!!!! EBRESZTØ!!! MAGYARORSZÅGON A LEGALATTOMOSABB MODON FASIZMUS VAN SZULETØBEN!!!!!!

    MEG KELL FOLYTANI MEG A KØLDØKZSINORJÅVAL; HOGY NE NØHESSEN VESZEDELMES FENEVADDÅ!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (50 szavazatból)
  3. Bocs ” miert tåmogattok egy Horthi……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  4. Magyarorszagon nincs fasizmu születőben !! Magyarországon mindíg is volt fasizmus, csak eddig lappangott. A diktatura sohasem szunt meg csak az ereje, meg z előjele változott. Most csak erősődik a jobboldal majd amikor elérte a csúcspontját az inga visszelendül és erősíti a baloldalt. Ezt az ingát kellen végre leállítani és hagyni hogy beálljon középre. A közép a nyugalmi stabil állapot. Valamilyen erők azonban állandóan rázzák az ingát mint hülye gyerek a rácsot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (30 szavazatból)
  5. Mellesleg Orbán megint szemétkedik, taktikázik,

    az amerikaiakkal akarja elvégeztetni a piszkos munkát, úgy hogy közben megdicsőüljön és nyerjen az ügyön, az amikkal leszámoltatni a riválisait, a jobbikot, Morvait, hogy az amikra kenhesse a leszámolást és népszerű maradjon, ne veszítsen szavazatot, sőt még meg is védi árván maradt kis ” zabigyerekeit” az antiszemitákat, aztán mintha mi sem történt volna, megrázza magát, kirázza az amerikaiakat, a demokratákat mint kutya a vizet a bundájából.
    -
    Tiszteletlen Orbán úr,

    kérem értse meg, nem szabad a külvilágot a saját intellektuális képességeivel összemérni. Nem hülyék. Átlátnak az ön olcsó felcsúti kocsmai szintű praktikáin.
    -
    Kedvetlen Orbán úr,

    amikor egyszerű hozzászólók így keresztüllátnak az ön bugyuta és gyermeteg taktikáján , akkor mire számíthat a nagy fúktól???

    -
    Ez a levél egy naaaagy, naaaagy ballépés volt.

    Ön elhatározta, hogy most meg ezzel fogja szórakoztatni az amerikai kongresszusi képviselőket????

    Ön megint bohócot csinált magából és nem először, ahogy önt ismerem nem is utoljára.
    -
    Azt hiszem ideje, hogy az EU egyszersmind az IMF és az U.S.A. kinevezzen egy bohócügyi biztost aki kezelésbe veszi az ön félrekalandozó emlékező tehetségét és kezeli az ön tudathasadását és ad önnek ajándékba egy Gőgös Gúnár Gedeon díszkiadást.

    Csak aztán lassan olvassa, hogy ön is megértse és nehogy megint túlterhelje az agyát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (63 szavazatból)
  6. Legjobb védekezés a támadás!Én remélem a világ tisztában van Orbán Viktor végtelen cinizmusával és pökhendiségével.A kormány meg egyszerűen csak beszari meg lefizethető.Úgy gondolom már szóba sem kellene velük állni,nemhogy legitimálni a diktatúrájukat.Hurrá magyarok előre a szocializmus útján vagy hol is tartunk? a végére kiderül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (37 szavazatból)
  7. Ugyan! Nem a szerverszolgáltatást kell elcsípni, hanem a weboldalak tulajdonosait, hisz azok jól ismertek, nem névtelenek az oldalak. (Azért beszélek többesszámban, mert a kurucon kívül van számos más náci oldal is, többségében .hu domain alatt, de ez Viktort nem zavarja.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  8. Már régen nem divat a náci oldalakat külföldi szerverre tenni, mert nincs mitől tartaniuk, szabadon garázdálkodhatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  9. Óh, a demagógia diszkrét bája!

    “A mi politikai közösségünk a magyar szabadságharcosok örököse, büszkék vagyunk arra, hogy tevékeny szerepet játszhattunk hazánk szovjet elnyomás alóli kiszabadításában és a kommunizmus megdöntésében….”
    Ez konkrétan annyit jelent, hogy nagy bátran bele mertek rúgni a már döglött oroszlánba.
    Már megszületett a megegyezés az orosz csapatkivonásról, mikor Orbán Nagy Imre újratemetésén (június 16) vissza merte böfögni azt, amit Cserhalmi György március 15-én elsőként olvasott fel az aktuális 12 pontban.
    Tehát az ő elsősége a csapatkivonás követeléséről csak a fasiszta fideSS-mítosz része. Tán meg kéne kérdezni erről Cserhalmit is.

    “a szélsőséges erők zsidóbérencnek titulálnak bennünket” – fogalmazott újra a kuruc.info-ra célozva…”
    A facebook-on lehet látni ilyen szöveges matricákat, hogy ” itt az idő, hogy a zsidóbérenc Fidesz eltakarodjon”, amit JOBBIKOS ismerőseim tesznek fel előszeretettel, szóval megint csak bukik az állítás, mert a saját dédelgetett kiskutyájuk harapdálja a kezüket.

    Tehát OV ismét – mint mindig – hazudott. “És a legnagyobbat akkor hazudta, mikor azt hazudta, hogy soha nem hazudott.”
    Kuncze Gábort idézve: “… és ez így együtt már akkora hazugsághegy, aminek a tetejére fel sem mernék hágni, mert félő, hogy igen ritka lenne ott a levegő.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  10. http://kurucwanted.blogspot.hu/
    Az nem zavarja Orbán Vezért hogy a kuruc.info -ra Magyarországról, néhány magyar náci tölti fel a tartalmat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  11. Az imént valamiért nem ment el a kommentem:

    Óh, a demagógia diszkrét bája!

    “A mi politikai közösségünk a magyar szabadságharcosok örököse, büszkék vagyunk arra, hogy tevékeny szerepet játszhattunk hazánk szovjet elnyomás alóli kiszabadításában és a kommunizmus megdöntésében….”
    Ez konkrétan annyit jelent, hogy nagy bátran bele mertek rúgni a már döglött oroszlánba.
    Már megszületett a megegyezés az orosz csapatkivonásról, mikor Orbán Nagy Imre újratemetésén (június 16) vissza merte böfögni azt, amit Cserhalmi György március 15-én elsőként olvasott fel az aktuális 12 pontban.
    Tehát az ő elsősége a csapatkivonás követeléséről csak a fasiszta fideSS-mítosz része. Tán meg kéne kérdezni erről Cserhalmit is.

    “a szélsőséges erők zsidóbérencnek titulálnak bennünket” – fogalmazott újra a kuruc.info-ra célozva…”
    A facebook-on lehet látni ilyen szöveges matricákat, hogy ” itt az idő, hogy a zsidóbérenc Fidesz eltakarodjon”, amit JOBBIKOS ismerőseim tesznek fel előszeretettel, szóval megint csak bukik az állítás, mert a saját dédelgetett kiskutyájuk harapdálja a kezüket.

    Tehát OV ismét – mint mindig – hazudott. “És a legnagyobbat akkor hazudta, mikor azt hazudta, hogy soha nem hazudott.”
    Kuncze Gábort idézve: “… és ez így együtt már akkora hazugsághegy, aminek a tetejére fel sem mernék hágni, mert félő, hogy igen ritka lenne ott a levegő.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  12. admin,
    miért nem megy el itt a komment? A Para-Kovács-cikknél ott figyel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  13. Na, akkor próbálom újra!
    …..
    Óh, a demagógia diszkrét bája!

    “A mi politikai közösségünk a magyar szabadságharcosok örököse, büszkék vagyunk arra, hogy tevékeny szerepet játszhattunk hazánk szovjet elnyomás alóli kiszabadításában és a kommunizmus megdöntésében….”
    Ez konkrétan annyit jelent, hogy nagy bátran bele mertek rúgni a már döglött oroszlánba.
    Már megszületett a megegyezés az orosz csapatkivonásról, mikor Orbán Nagy Imre újratemetésén (június 16) vissza merte böfögni azt, amit Cserhalmi György március 15-én elsőként olvasott fel az aktuális 12 pontban.
    Tehát az ő elsősége a csapatkivonás követeléséről csak a fasiszta fideSS-mítosz része. Tán meg kéne kérdezni erről Cserhalmit is.

    “a szélsőséges erők zsidóbérencnek titulálnak bennünket” – fogalmazott újra a kuruc.info-ra célozva…”
    A facebook-on lehet látni ilyen szöveges matricákat, hogy ” itt az idő, hogy a zsidóbérenc Fidesz eltakarodjon”, amit JOBBIKOS ismerőseim tesznek fel előszeretettel, szóval megint csak bukik az állítás, mert a saját dédelgetett kiskutyájuk harapdálja a kezüket.

    Tehát OV ismét – mint mindig – hazudott. “És a legnagyobbat akkor hazudta, mikor azt hazudta, hogy soha nem hazudott.”
    Kuncze Gábort idézve: “… és ez így együtt már akkora hazugsághegy, aminek a tetejére fel sem mernék hágni, mert félő, hogy igen ritka lenne ott a levegő.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  14. Az igazi és az ál (1920 június 12)
    .
    Ébredő Magyar kétféle van: igaz és ál. Igazi Ébredő Magyar az, aki Szabó Dezső felolvasásain alszik, ál Ébredő Magyar az, aki e felolvasásokon fölébred, kiébred az utcára, és ott bunkósbottal fejbeébredi a járókelőket, szuronnyal hátbaébredi őket, s aztán holttestüket vagy a Dunába, vagy a Városligeti Tóba ébredi. Így tettem különbséget eddig én. Az illetékesek azonban azt mondják, hogy én rosszul tudom. Valahányszor Ébredő Magyarról hallok, tehát útonállásról, késelésről, gyilkolásról, az illetékesek mindig azt mondják, hogy ez nem az igazi Ébredő. Ez az ál. Aki besettenkedett, aki kiadta magát, aki úgy tett, mintha, pedig… stb. Bevallom őszintén, hogy én most már nem tudom megkülönböztetni az igazit az áltól. Vegyünk két példát, és próbáljunk meg tájékozódni. Gyerünk: Négyen bunkóval fejbeébredik a Hungária teraszán Braun Náci bácsit, a hetvenegynéhány esztendős öreg urat. Megtalálják náluk az Ébredő Magyarok fényképes igazolványát. Ez az igazi, mondom én. Ez az ál, mondják ők. Nota bene: Braun Náci bácsi, a hetvennél több esztendős üreg úr, bár csak mellékfoglalkozásképpen űzi a zsidóságot, mégis zsidó, tagadhatatlanul. S ha őt négy ember leüti, akkor ez az igazi, mondom én. Ez az ál, mondják ők.Tehát az az Ébredő Magyar, aki zsidót ver fejbe, s akinél ott van a fényképes igazolvány: az nem meríti ki az Ébredő Magyar ismérveit. Jó. Vegyük a másik esetet. Szmrecsányi György, az Ébredő Magyarok alelnöke, ahelyett, hogy elszámolna a bécsi követség százötven millió kék koronájával, kocsit vesz és este kilenckor átkocsizik a Gizella-téren. A kocsit három olyan egyén állítja meg, akikről Szmrecsányi, az Ébredők alelnöke utólag is azt mondja, hogy Ébredők. >>Öljük meg ezt a büdös zsidót is!<< – kiáltanak az Ébredők. Ez az igazi, mondom én. Ők hozzáfognak Szmrecsányi megöléséhez. Ez az igazi, mondom én. Szmrecsányi torkon ragad a három közül egyet, pofonveri úgy, hogy az illető a pápát is zsidónak látja abban a pillanatban, s a három Ébredő, mint egy ember elszalad. Ez az igazi, mondom én. Noha sajnálom, hogy ezek az igaziak elszaladtak. Milyen hatásos lett volna, ha tényleg megölték volna Szmrecsányit s csak aztán állapították volna meg róla, hogy övön alul nem-zsidó, övön felül egyenesen az Ébredő Magyarok alelnöke. Tessék elképzelni, hogyan furdalta volna őket a lelkiismeret! Ez az igazi, mondom én. De erről a három ébredőről is kijelentették az illetékesek, hogy ezek is álok. Mire Szmrecsányi nem mondott le az Ébredők alelnökségéről. Kérdem már most az Ébredő Magyarok vezetőségétől, melyet én egyelőre igazinak tartok, hogy hivatalosan ki az igazi, és ki az ál? Mik az igazinak igazi ismertetőjelei? Nem magában az Ébredőben,, persze! Ott, tudom, ismertetőjel nincs. Hiába van valakinél fényképes igazolvány, hiába ismer valakit maga az Alelnök Ébredőnek: az még nem az igazi. Hogy valaki igazi-e, az úgy látszik, attól a személytől akin, s azoktól a körülményektől függ, amelyek közt az Ébredő az ébredést végrehajtja. "Tetteiteken esmérlek meg tikteket" – mondja az Ébredő Magyarok Istene. De mik itt a vezető szempontok? Ha Ébredő volnék és Braun Náci bácsit verném bunkóval fejbe, magam is a legnagyobb jóhiszeműséggel ragaszkodnám ahhoz, hogy igenis Ébredő vagyok. S ha vezetőség erre azt mondaná, hogy nem gilt, akkor én azt felelném, hogy: óvás! Ha én nekiszaladok egy konflisnak, s üsd-le-a-zsidót kiáltván, a konflisból egy keresztény engemet üt le, ezt még lehet kifogásolni. Ez rossz munka. De ha egy szabályos zsidót vágok fejbe, szabályos bunkóval vágom fejbe, ha minden tévedés eliminálva van, mert a zsidó, már hetven éve lévén zsidó, a legkétségbevonhatatlanabb zsidók egyike; s ha főbeveretése is abszolút érvényes, hiszen a vén zsidót nemzeti-hadseregbeli tábornokoknak kellett összeszedniük ébredésem hatásos megnyilatkozása után; akkor hogyen *ne* érezzem magamat Ébredőnek? Ébredőnek és Magyarnak? Még egyszer megpróbálom elmagyarázni: Ott ül Braun Náci bácsi a Hungária teraszán, fehérhajú, fehérbajuszú, bizony a kortól már meggörbült hátú szelíd öregúr. Szmókingban ül, mert Náci bácsi estére mindig szmókingot vesz fel. Ott ül: nagyon nett, nagyon tiszta, jószagú; mert Náci bácsi erre mindig vigyázott. Ott ül a teraszon és derűs arccal vacsorázik. Mer', istenem, öreg embernek az örömei már összeszűkülnek. Öreg ember elörül annak, ha még ülhet a teraszon, nézegetheti a korzót, lenyelhet egypár gyönge falatot és ihatik rá egy kis korty igazi borocskát… No most, az atyaúristenit, én a háta mögé kerülök ennek a kis öregnek, és ahogy' fehér feje éppen a tányér fölé hajlik, hogy a falatot a szájához vegye, én, az én Horthy-bunkómmal akkorát ütök arra a vén-büdös-zsidó fejére, hogy a fej a tányérra rokkan alá. Ne, te rohadt zsidó! – kiáltom s az üreg úr fehér fejét elől-hátul elönti a vér. Hátul a Horthy-bunkótól, amivel odasóztam, elől a tányértól, amely ripityánkká zúzódott. Ezt csinálom én, tisztelt Haza, és akkor jön egy ilyen egyesületi vezetőség, amelyet úgyis le fogok szavazni a közgyűlésen, és azt mondja, hogy én nem vagyok Ébredő Magyar! Hát mi vagyok, ha nem az? A kutya teremtésit! Azér', mer' ez a vén zsidó csak fehér bajuszt viselt és nem fehér szakállt is, mint az a multkori, akivel a Dob-utca sakán megetettük a saját szakállát? Azér', mer' ezen a vén zsidón szmóking volt és nem kaftán, mint azon a másik multkorin, akit a Rombach-utcában úgy kólintottunk fejbe, hogy meg se nyekkent utána? Azér', mer' ez a vén zsidó otkolón-szagú volt és nem fokhagymától bűzlött, mint ahogy arra a harmadik multkorira a Síp-utcában ráfogtuk, arra a fogatlan-totyakosra, akit addig vertünk, amíg el nem mondta végig a smájiszróélt? Hát így nem játszunk, kérem! Ha én csak ugyanazt csinálom Pesten, amit Horthy csinált Siófokon, akkor vagy én is igazi vagyok, vagy a Kormányzó őfőméltósága sem igazi. És vagy rendet csinál Horthy a zsidó-bérencek közt és beszünteti köröskörül ezt a zsidó-vircsaftot, vagy megmutatjuk neki, hogy ő is csak attól ébredt föl, hogy mi zsidókat halálraébresztettünk, s csak addig ébred, amíg mink megengedjük neki, hogy ébredjen. Majd mi kitisztogatjuk nemcsak a Hungária teraszát, hanem a királyi palotát is, ha muszáj! Ha a kormányzó nem akar a bőrében maradni, majd mi kirázzuk belőle.
    Így szól az ébredő. Ez az igazi, mondom én. S ők azt fognák mondani, hogy ez csak az ál, de már nem fogják mondani tudni, mert a fogaik régen ki lesznek verve. Kiverik az igaziak.
    .
    (Gábor Andor: Így kezdődött. 3523.45, Hungária R.T. Budapest, Felelős kiadó: Bródy András)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  15. olyan nincs, hogy elmegy a kommentem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. Aha!
    Most már kapisgálom, hogy miért emelték be a nyilas Nyírőt a tanrendbe! A kurucinfó miatt! A kurucinfóért pedig az USA a felelős!
    A Jobbik pedig nem a féltő tekintetük által nőtte ki magát párttá és most meg kell harcolniuk minden egyes elpártolt szavazóért, egyenlőre csak verbálisan!

    Ehhez jön még Navracsics mai nyilatkozata: nem vagyunk történészek! Ők nem a múlttal foglalkoznak! Akkor mi a francért építik át több milliárdért a Kossuth teret a múlt század közepe előtti fazonjára?!
    Ezek a lények ma Magyarország vezetői – pontosabban, félrevezetői!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  17. Az én második kommentem is eltűnt.
    .
    Azt írtam, hogy nem lenne semmi baj a kuruc.info-val olyan országban, ahol a lakosság egyik fele nem antiszemita, a másik fele nem sültbolond birka.
    .
    Olyan országban sincs gond a kuruc.info-val, ahol az ország fele antiszemita, a másik fele sültbolond birka, a többiek már elmentek vagy épp csomagolnak (=Magyarország).
    .
    Egy náci weboldal nem oszt, nem szoroz, ezért nem tiltja be Amerika. Persze, ocsmány, de orbán is azért akarja betiltani, mert támadja a fideszt, a Kubatov-ügyet is a kuruc.info teregette ki.
    .
    Inkább azon kellene gondolkodni, hogy miért van lassan minden utcasarkon vagy Wass, vagy Horthy, vagy Nyirő szobor. Ez a tragédia, nem egy webportál. Ha egy portál érdemben számítana, a nepszava.com már rég megmentette volna ezt a magyar ugar országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  18. Az én második kommentem is eltűnt.
    .
    Azt írtam, hogy nem lenne semmi baj a k.info-val olyan országban, ahol a lakosság egyik fele nem antiszemita, a másik fele nem sültbolond birka.
    .
    Olyan országban sincs gond a k.info-val, ahol az ország fele antiszemita, a másik fele sültbolond birka, a többiek már elmentek vagy épp csomagolnak (=Magyarország).
    .
    Egy náci weboldal nem oszt, nem szoroz, ezért nem tiltja be Amerika. Persze, ocsmány, de orbán is azért akarja betiltani, mert támadja a fideszt, a Kubatov-ügyet is a k.info teregette ki.
    .
    Inkább azon kellene gondolkodni, hogy miért van lassan minden utcasarkon vagy Wass, vagy Horthy, vagy Nyirő szobor. Ez a tragédia, nem egy webportál. Ha egy portál érdemben számítana, a nepszava.com már rég megmentette volna ezt a magyar ugar országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  19. Balogh de nem balga

    Kedves Amerikaiak!
    Mindenki szégyellheti magát, mert a sok korábbi béka után ezt is szó nélkül le fogjátok nyelni. Olyan érzésem van, mint ‘56-ban. Hallgattuk a Szabad Európát- tartsatok ki, megyünk- és mi mentünk az orosz tankoknak és Ti nem értetek ide.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  20. Mindjárt mondom

    Balogh de nem balga: mit csináljanak, ha az ország fele fideszes, harmada jobbikos, a maradék meg akkora idióta, hogy a csimpánzok tarthatnának nekik oktatást.
    .
    Van az országban száz ezer ember, akinek volt fél órája arra, hogy aláírja azt a papírt, hogy ne vegyenek már el tőle 1 millió forint magánvagyont. Ők érdemelnének jobbat, senki más.
    .
    Aki erre sem volt képes, az mehet a levesbe. Ide napalm kéne, nem Szabad Európa Rádió.
    .
    Izrael is azért nem támadja meg Iránt, mert a rakéták harmadát Magyarország felé fordítja, már ha egy csöpp esze is van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  21. Bonhomme!
    Tisztelt Bonhomme!
    A majus 29 . Fantasztikussan jo verset leadna itt megint az AN -en ha kerhetnem.
    Tisztelettel es bamulattal a koltoi venajanak!.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Orbán gáncs nélküli lovag, mert mindent másokra bíz, akik nem gondolnak bele, hogy a balhé elvitelét is rájuk osztja!
    Orbán egyik embere tartja életben a Jobbik frakcióját – BELFÖLD – NÉPSZAVA online
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=566609#null
    arról pedig nem tehet, hogy nem kérik írásbeli engedélyét.
    Ugyanúgy nem antiszemita, mint belügyér jobbkeze, aki rendőri biztosítást ad gárdista eskütételhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  23. Amerika tehet mindenről. Mega Gyurcsány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  24. Geyza

    meg az elmúltnyócév

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  25. Aki figyeli ennek a lendkerekes kerti törpének a nyilatkozatait, az leginkább azt fedezheti fel, hogy ő még soha semmi szarért nem volt felelős. Ahogy mondani szokás, szarnak-bajnak nincs gazdája! Na de hogy ennyire?
    .
    A hétfői Újságíró klubban elhűlve néztem a bejátszást, amint a parlamentben hadonászva és közben szinte sikoltozva hajtogatta, hogy az aztán tejjjjjjességgel kizárt, hogy egy kormány, vagy annak bármely tadja képes legyen tetteivel, pláne beszédeivel hatni a valuta és deviza árfolyamokra…! Vagyis, hogy így elszálltak az árfolyamok és a hazai árak, ahhoz neki és kormányának annyi köze sincs, mint leveli békának a földrengéshez…
    Na ez már akkora ökörség, hogy az se lehet rá elfogadható magyarázat, hogy ha az ápolói aznap nem tudták rábeszélni, hogy vegye be szépen a bogyókat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  26. Az elmúlt nyolc-évből három mar a fityeSS-t ileti, vagy nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  27. O.V. 2008-ban – égve a hatalomvágytól – sürgetően közölte Sólyom Lászlóval “készen állunk a kormányzásra”. Azóta bebizonyosodott, sem ő, sem az emberei nem alkalmasak hazánk vezetésére. Szakértelem, tisztesség, korrektség, felelősség, diplomáciai készség egyenlő a nullával. Miniszterelnöki esküjében elhangzott: :az Alkotmányt betartom és betartatom – ennek ellenére sorra hozták a leglehetetlenebb intézkedéseket, törvényeket., a nemzeti ruhába öltöztetett alaptörvényt.
    Annyi palástolt félelem van benne, hiszen látni a gesztusain, rekedten kiabáló beszédein – miközben a mikrofon rá van tűzve a zakójára – talán ő maga is rájött már, ez a feladat meghaladja a képességeit, rátermettségét. Ez az örökös “másra hárítom a bajok okát, a megoldás mikéntjét” – meg nagyfokú gyengeség jele.
    Matolcsyval még tartják egymásban a lelket – na de a tündérmese gyermekkorunk kedvenc olvasmánya volt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  28. T. BARÁTAIM! JOBB LENNE INKÁBB JÁTSZANUNK! ÍGY SZÓL A TALÁLÓS KÉRDÉSEM:
    Létezik egy férfiember kinézetű, mentális kényszerességekkel küszködő, a futballista élményeiből “építkező”, kisebbségi komplexussal terhelt, extrém módon kitűnni akaró, ambíció fűtötte, hataloméhes, despota alkatú, inkoherens szövegeket produkáló, szurkolói szlogenekkel előszeretettel operáló, átlagosat meg nem haladó szellemi képességekkel rendelkező lény, aki az úri/polgári tisztességesség fogalmát értelmezni is képtelen, elvekkel “bajlódni” nem szerető, hazug, demagóg, populista, szemfényvesztő, és a magyarság legnagyobb szerencsétlenségére politikusnak szegődött. Aki, e kontra-szelektáltak által uralt pályán igazán méltó versenytársra ez idáig nem lelt, meghatározó részben persze (1) a versenytársak hasonszőrűsége, valamint (2) az alattvalói mentalitású, (3) a minden iránt közömbös, és (4) a korrupció nélkül létezni sem képes/akaró, végletesen individualista választói tömegek hathatós közreműködése által!
    NA, KIRE GONDOLTAM?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (23 szavazatból)
  29. Bator-y
    2012. július 4. szerda
    19:01
    Az elmúlt 14 év írható ovi számlájára, nem 3.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  30. Nem meglepõ – a Népszava.hu szerint Orballiniék a náci jobbikkal mûködnek együtt. Ime itt a cikk: http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=566609.
    Orballini egy teljesen jellemtelen egomániás törpe porbafingó aki egyszer – nem
    sokára – náci társaival ott fogja véezni, ahová való; a történelem szemétdombján.
    A kötél már meg van, a lámpavas még nincs – egyenlõre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  31. gets!

    Igazad van, én csak az elmúlt nyolc évre reagáltam, amire a drága k(ormany)unk és partjuk hivatkoznak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  32. Na ja , és , fogalmazzák már a hadüzenetet ?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. Csak tudatlan, műveletlen, szellemileg leépült, önálló gondolkodásra képtelen, behódoló, talpnyaló, “genetikusan alattvaló lelkületű” (Kertész Ákos terminusát kölcsönözve) és fizetett bérenc lehet az, aki a negatív értékeléseket oly lelkesen adagolja. Nincs kétségem a felől, hogy önmagát, önmagában ilyenkor igazi hősnek, mi több, igaz magyarnak látja, a Nagy Győző Vezér, meg a boldogságtól repeső, végre fellélegezni tudó, és a merészen szárnyaló magyar nemzet megmentőjének, aki halált megvető bátorsággal nyomkodja a mínuszokat, a mínuszokat, a mínuszokat … Bárha, nem miskolci kocsonya lenne a skalpja alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  34. Citizen
    2012. július 4. szerda
    20:46
    szerintem, semmi értelme ennek a plusz és minuszolázásnak.
    vagy van valakinek, véleménye, v. nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  35. Leslie G. Charteris

    @Citizen 19:24 Jól összeszedted a jelzőket!
    A válaszlevél, amelyet Orbán instruált és a “levélíró szakértők” hoztak össze, több sebből vérzik
    Ha elvárja O., hogy a válaszát komolyan vegyék,akkor nem illik a címzetteket – miként magyarországi közönségét – alulinformált hülyéknek nézni. Épeszű az, aki elhiszi, hogy a minden elképzelhető jogosítvánnyal rendelkező TEK és egyéb erőszakszervek képtelenek kideríteni, hogy honnan és kik töltik föl a tartalmat a netre ? A kurucinfo és a többiek nem Honolulun készülnek, az internet account magyarországi, egy közepesen képzett informatikus félóra alatt megmondaná a szolgáltatót, újabb félóra a tulajdonos.Gondolom nem úgy kötötte a szerződést, hogy ‘ Arbeitmachtfrei János”. A levélben egy szó sincs arról, hogy milyen erőfeszítéseket tettek Magyarországon a fölszámolásukra. Nyilván semmit. A másik betegsége a levélnek, hogy álságosan úgy állítják be, mintha csak az internet lenne az egyedüli forrás az antiszemitizmus terjesztésére. Virágzik a könyvkiadás, már nyilas/náci írók is vannak a kötelező olvasmányok között, parlamenti elnöki szinten köteleződnek el az eszme mellett. A félhülye Kövértől tudjuk meg, hogy Horthy nem volt sem nyilas, sem háborús bűnös, sem antiszemita.Ezek nem mind a szenátorok levelét támasztják alá? Miért nem vetik be a tündérkirálynő Annamarit és hivatalát, ha olyan komolyan gondolják.Tényleg bicskanyitogató, hogy Orbán reflexszerűen azonnal másokat hibáztat – Amerikát – ha az ő felelősségéről van szó. Lecsúsztunk egy Dél-Amerikai banánköztársaság szintjére!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  36. Leslie G. Charteris 22:00
    “Lecsúsztunk egy Dél-Amerikai banánköztársaság szintjére!”
    Nem, lejebb! Ne sértegessük egyik banánköztársaságot sem.
    Inkáb mondjuk a “planet of the apes” (majom bolygó?) szintjére.
    Egyébként tejesen egyetértek hozzászólásoddal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  37. Mit vártok egy olyan futballistától, aki
    - vesztes csapat edzőjét erőlteti példaképként (Horthyt),
    - aki a múltban is sikertelen technikával akar győzelmet kicsikarni (1944 stb.),
    - aki azt hiszi, hogy a győzelem a csili-vili stadionok miatt keletkezik (milliárdok mennek pocsékba erre a célra),
    - aki a csapat összetartására a gyűlöletet és félelmet tartja megfelelőnek (lásd a csapatát/pártját magát),
    - aki azt hiszi, hogy a játékosok, és az eszmék állandó csereberéje hozza a győzelmet (térdre imára, majd mi vagyunk a kereszténység mintaképei Európában),
    - aki a félrerúgott játékosai (pl. bányászok) nyomorán véli felépíteni a világok, bocs csapatok legjobbikát.
    .
    Néztem a spanyol csapatot, a spanyol edzőt és rohadtul irigykedtem. Ők valóban profik, tudják miről szól a futball.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  38. Az Orbán és bandája immár 20 éve tevékenykedik országunk lezüllesztésében. Orbán a saját családjából hozott minta szerint, a cigány mentalitás összes jellegzetességét magán viseli!
    - Bandában tevékenykedik
    - Mindenről beszámoltat, privát kémeket és árulókat fizet közpénzel.
    - Mindenétől megfosztják azt aki elárulja a főnökét vagy a Fideszt.
    - Mindent, és mindennek az ellenkezőjét is képes bizonyítani.
    - A gengszterbanda főnökeként minden bandatagról gondoskodik, és büntet.
    - Sem isten sem ember nem akadály, ha az, az Orbán és bandája céljait szolgálja.
    - Orbán kihasználja a jóhiszemű demokraták tapasztalatlanságát, akik elképzelni sem tudják, hogy ilyen gengsztermódszerrel ma Európában meg lehet jelenni!
    - Ha köztörvényes bűnt követ el, megváltoztatja a köztörvényeket. Ez az Orbán féle köztörvény.
    - Gátlás nélkül képes lehazudni az égről a napot, ha érdekei úgy kívánják.
    - Képes volt nyilvánosan bejelenteni, hogy „mást mond és mást csinál”. Ez után egy csoda, hogy a tisztességes világ egyszerűen nem köpi szembe, és leülnek vele egy asztalhoz!

    Orbán és martalócai megértek egy nemzetközi bíróság előtti megjelenésre és annak ítéletére!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  39. Keresztes S.

    Mégha a Keresztapa cimű filmből tanult volna. De ahhoz nem elég bátor és okos. Csak a gátlástalan erőszakossága burjánzik és a hatalomvágya olthatatlan. Amikor David Cameron kezetfogott egy másik EU képviselővel, Orbán olyan szerencsétlenül állt ott mellettük harmadiknak, talán érezte is, hogy átnéznek rajta.
    Kár, hogy ezt a pillanatot a kormány hircsatornái nem mutatták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  40. rupcsi észrevételéhez:
    Két, előzőekben rögzített reflexiómmal is a véleményemet fejeztem ki, sőt a szimpla “mínuszolást” ostorozóval is. Az ebben szóbahozott dologban, gondolom másokkal együtt, csak az bosszant némiképpen, hogy éppen azt nem tudja meg ebből a véleményformáló, hogy mi az igazi oka a mínusz osztásnak.
    Azt mínuszolja-e valaki, hogy Orbán egy szemfényvesztő, elvtelen, populista és despota politikus, akinek nem szabadna teret engedni a magyar politikai porondon, vagy azt, hogy a langyosan ügyködő ellenzéki pártokat és politikusokat, vagy a választók egy bizonyos részét marasztaltam el, azokat, akik apolitikus módon élnek, mintha a holdon lennének, vagy a genetikailag birka lelkületű, vezérimádattól tartós ámulatban lévőket, vagy a korrupciótól elszakadni nem tudókat.
    Ha ui. az Orbánt érintő kritikával nem ért egyet, akkor tudom, hogy kivel állok szemben. De ha pl. a választókat/magyar embereket illető kritikára nyom valaki mínuszt, akkor az illető érintve érzi magát a kritika által, hisz magára vette a dolgot, de lehet, hogy azért vette magára, mert nem képes egy szövegtartalom elemzésére, hisz a választóknak van minimum egy további, általam nem említett csoportja is, akik a nyitottságuk, a demokratikus meggyőződésük által nem becsaphatók, és felelősségtudattal viszonyulnak a közügyekhez. És akikből láthatólag igen kevés lelhető fel az alkotmányos demokráciáért kiálló demonstrációk alkalmával!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Kedves Citizen! Nem ilyen bonyolult dolog ez.
    Egyszerűen vannak olyan agymosottak, akiknek, ha majd maga Orbán lopja ki a zsebükből a bukszát az utolsó százasukkal, akkor is imádni fogják és megvédik a magunkfajták bírálatával szemben és akkor is azt hajtogatják majd, hogy szegény jó Viktorunk, elküldöm neki az otthon lévő maradék 500 forintomat is, hogy sikerüljön rendbe raknia az országot, mer teccik tunni, hogy az a Dzsurcsány mennyit lopott? És ha kérded, hogy mennyit, mindnek az a válasza, hogy mindent. Ha azt kérded és mit lopott, az a válasza: jaj most úgy teccikittennékcsinányiminthanemtunná. Nem tudom. Hát mindent. Vagy úgy. Én már tudom, hogy kivel állok szemben, te is tudod, de a szerencsétlen soha nem lesz tisztában azzal, hogy együgyű, hogy mennyire megvezették. Ebből az egészből itt sem ért semmit, csak azt érzi ki belőle, hogy az ő drága jó vezérét itten báncsák. És aztat ő nem hagyhassa tétlenül.
    Ezért aztán ő csak mínuszol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  42. Balogh de nem balga

    Most láttam a Megyó Péterrel készült interjú ismétlését az ATV-n, hát mit mondjak? Ő sem éppen egy jellemlovag. Ő semmit sem rontott el, természetesen mások igen. Ő csökkentette az államadósságot, hurrá, még a memóriája is rossz, vagy hazudik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  43. Az 1947-es párizsi békeszerződés alapján az USA-nak – mint az egyik aláírónak – jogában állna fellépnie Magyarország ellen, amiért fasiszta szervezeteket szabadon enged, sőt segít működni, ami a kurucinfó betiltását is magával vonná. Sőt kötelessége lenne. A megfelelő eszközöket is megtalálná hozzá, ha akarná. De nyilván nem akarja. Hogy miért, egyedül csak ez egy érdekes kérdés.
    .
    Orbán jól teszi, ha beleröhög az USA – és az egész világ – képébe, hiszen látja, hogy csupa képmutatóval van dolga, és csak azt teszi, amit azok megengednek neki. A magyar társadalom már 2002-2010 között előre lefeküdt a fidesznek-jobbiknak, attól most se várhatunk mást. Csak azt kapta, amit megérdemelt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  44. vory,
    így nem tudom, melyik vers volt az, de közreadok párat:

    Végjáték
    ….
    Fut Bécs felé Navracsics, a gyáva,
    Párttársai porzanak nyomába’.
    Megvénült MSZP-s, kivénhedt FideSS-es,
    Menti az irháját mind, aki fineszes.

    Szittya Suttyó szalad, fürgén szaporázza,
    a Protokolldroid alig ér nyomába’.
    Tömjén Zsoltár fújtat, kemény ez az iram,
    Führerét kérleli: – Itt ne hagyj már, Uram!

    Ám a Duce gyorsít, nem törődik vele,
    Hiszen neki Grazban van már biztos helye.
    Lézer Janó farol oda Audiján,
    Ez egyszer még segít párttársai baján.

    - Pattanjatok be mind! Irány Ausztria!
    Le van tojva ez a csóró Hungária!
    - És utána hova? Hol húzzuk meg magunk?
    - Ne aggódj! Segít majd mindenható Urunk!
    ….
    Lopott pénz a számlán, bankkártya a zsebben,
    Nehogy nélkülözzön messze idegenben….
    Rákóczi még elvolt milliárdok nélkül,
    Na de egy FideSSnyik? Enélkül megkékül!

    Hitték, a birka nép nem lázad fel soha,
    Veri falba fejét mind a sok ostoba.
    Nem érti, jó sorsa hogy lett ily mostoha,
    Mért sújt most mindükre népharag ostora.

    Hajh, pedig de jól ment bő két esztendeig,
    Dőzsöltek és csórtak estétől reggelig,
    Azt hitték a dőrék, így marad örökre!…
    Pedig a hatalmat nem kapták örökbe.

    Most aztán futhattok behúzott farokkal!
    Egyik ország sem vár majd kitárt karokkal!
    A kerek világnak nincsen olyan zuga,
    Hol lapíthatnátok, mint kushadó kutya,

    Nyomorult fasiszták, nemzet-elárulók,
    Egykulcsos adóval népet sanyargatók,
    Jövőnket elorzók, sorsunkat megrontók,
    Népünket nyomorba döntő sunyi strigók,

    Földet-vagyont gyűjtő, enyveskezű mohók,
    Országot kirabló, pöffeszkedő tahók,
    Démoszt fasizmusra váltó Orbánkodók,
    Az egész világnak szemébe hazudók,

    Horthyt, Mussolinit utánzó-majmolók,
    Keresztényt mímelő mű-ájtatos manók,
    Elnöki tekintélyt Schmitt-tel lejáratók,
    Nemzeti ünnepre tapsoncot fogadók…

    Nem sorolom tovább, tengernyi a vétek,
    A választók ellen mind elkövettétek,
    Büntetéstek ezzel majd arányban lészen,
    Vár már rátok Nürnberg, s a bitófa készen.

    Nem lesz kegyelem a nemzetárulóknak,
    Sem az árulókkal kollaborálóknak,
    Fő- és jószágvesztés, mindőtök ezt kapja,
    És felvirrad végre Magyaroszág napja,

    Demokrácia lesz? Újra? El sem hisszük!…
    De ezután – hiszem – jobban megbecsüljük.
    ….
    A nemzet rivall

    Talpra magyar, hí a haza!
    Nincs több időnk; most vagy soha!
    Birkák legyünk vagy szabadok?
    Nem is kérdés, harcoljatok!
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy fideSS-rabok
    Nem leszünk!

    Vakok voltunk mostanáig,
    Kábítottak a honatyáink…
    Kik szabadon éltek-szóltak,
    Szolgasorba nem juthatnak!
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy fideSS-tahók
    Nem leszünk!

    Sehonnai bitang némber,
    Ki most folyton hazudni mer,
    Kinek drágább a Führere,
    Mint a saját becsülete.
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy hazugoknak
    Nem hiszünk!
    ….
    Fényesebb a láncnál az Uzi,
    Döglik tőle sok fideSS-es buzi,
    Így hát immár Uzit hordunk,
    Pusztuljon a kétharmadunk!
    A magyarok Hitlerére
    Rálövünk,
    Rálövünk, mert fideSS-rabok
    Nem leszünk!

    Honfiak és honleányok!
    A hazátok vár most rátok!
    Kemény kézzel, könnyes szemmel
    Tegyétek meg mind, amit kell!
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy fideSS-rabok
    Nem leszünk!
    ….
    Hogy a jövő nemzedéke
    Értékelje, megbecsülje,
    S építse, mit hagyunk rájok:
    Élhető Magyarországot!
    A magyarok istenére
    Esküszünk,
    Esküszünk, hogy fideSS-rabok
    Nem leszünk!

    (Az Uzi-buzi-rímpárért megkiabáltak, de egyrészt költői szabadság, másrészt a többi géppisztoly neve hosszabb, meg nem is találtam megfelelő rímet. Úgyhogy aki meleg, annak innét üzenem, hogy bocs, fiúk-lányok, ez most másról szól)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. vory,
    volt még egy másik átírat, egy munkásmozgalmi:

    A párttal, a sleppel egy az utunk

    A párttal, a sleppel egy az utunk,
    a jelszavunk habzsi és dőzsi,
    mi kapatos firkászok indulunk,
    mert kéne még párat hazudni.

    Eltűrte népe láncát, újabb idők homályát
    egy flaska lőre árán annyi bértanú…
    Kövesd a cédát, a párt szagát,
    és hízni fogsz, te böszme hírhuszár!

    A párttal, a sleppel egy az utunk,
    a jelszavunk habzsi és dőzsi,
    mi kapatos firkászok indulunk,
    mert kéne még párat hazudni.

    Hajnali friss erőben bűzlik a hazugság fenn,
    Most van lecsendülőben Orbán tavasza.
    Országunk jó hírét rontja már
    S a Führer mellett küzd sok zugfirkász.

    A párttal, a sleppel egy az utunk,
    a jelszavunk habzsi és dőzsi,
    mi kapatos firkászok indulunk,
    mert kéne még párat hazudni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

A fasizmus 12 előjele 2014. március 2. vasárnap

Heisler hazudik a közgyűlés tagjainak 2014. február 12. szerda | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos