Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pentagon: a bulgáriai támadás a Hezbollahra utal 2012. július 22. vasárnap 10:54 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Pentagon: a bulgáriai támadás a Hezbollahra utal
Washington – A libanoni Hezbollah síita szervezetre utaló jegyeket visel magán az izraeli turisták ellen Burgaszban elkövetett merénylet, közölte pénteken az amerikai védelmi minisztérium, amely ugyanakkor egyelőre senkit sem vádolt meg a támadás elkövetésével.
.
„A támadás a Hezbollah néhány jellemző jegyét viseli, de nem vagyunk abban a helyzetben, hogy véglegesen eldöntsük, hogy ki volt a felelős”, jelentette ki washingtoni sajtóértekezletén George Little, a Pentagon szóvivője.
.
Little nem bocsátkozott részletekbe azzal kapcsolatban, hogy melyek ezek a jegyek, valamint, hogy ezek miben különböznek a – nem Irán által mozgatott – al-Kaida terrorszervezet merényleteinek jellemzőitől. Benjámin Netanjahu izraeli külügyminiszter röviddel a szerdai bulgáriai robbantás után Iránt vádolta meg a támadással. Teherán cáfolta, hogy köze lenne a merénylethez.
.
A New York Times  amerikai tisztségviselőkre hivatkozva azt közölte, hogy a burgaszi pokolgépes merénylő a  Hezbollah tagja volt. A liberális napilap idézett két amerikai tisztviselőt, akik szerint a merénylet mögött az iszlamista terrormozgalom áll. Egy harmadik hivatalos forrás szerint a férfi a Hezbollah és a mozgalmat támogató Irán „általános utasítására” járt el.
.
A burgaszi merénylet következtében – a merénylőt nem számítva – hat ember meghalt, harmincketten megsebesültek.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 1 szavazás)
Pentagon: a bulgáriai támadás a Hezbollahra utal, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Bulgaria egy zsidot nem engedett elhurcolni a II.VH alatt.
    A rodopei hegysegben bujtattak akit tudtak,bolgar zsidot alig lehetett talalni a lagerekben.Magyaran mondva a bolgar nep karakanul viselkedett.Ezt senki nem veheti el Toluk.
    Bulgaria is atment a “rendszervaltozason”.De ez nem jelenti azt,hogy antiszemitanak is atmentek,nem tudok rola…..
    Nyilvan a mindenkori kormany tette lehetove a kapunyitast ,hogy valogatas nelkul ozonlenek oda is a mindenfele mocsok nepseg,igy feltetelezhetoen a szelsoseges muszlim gyilkosok is atcsusztak a sorompo nelkuli hatarokon,mert nincs ellenorzes,ahogy egesz Europa egy nyitott ter lett es kedvenc tamadasi felulete az al kaida,taliban,hezbollah,hamasz fele gyilkosoknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  2. Fringe:

    A nemzetközivé terebélyesedő terrorszervezetek számára nincsenek határok, ahol átengedik az átlagembert, ott ő is átcsúszhat, hogy aztán az “iszlám nevében” gyűlöletet, rettegést és halált szabadítson el. Amúgy egyáltalán nem értem Iránt, hiszen eleve gazdasági szankcióktól nyög, és bár attól még fenyegetheti ellencsapással az őt megbüntető, megtámadni akaró országokat, de mégis mitől lesz neki jobb a zsidó államot felhúzni, akinek már így lassan egy évtizede viszket a tenyere a bosszúért….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Animebj

    Ugy tunik,hogy a szankciok megsem elegendok.
    Itt peldaul Kanadaban rengeteg irani el.Kettos allampolgarsaggal.
    Kerdem En,mit csinal egy 18-25 ev kozotti fiatal amikor irani utlevellel elhagyja ezt az orszagot,allitolag nagyikat megy meglatogatni Teheranba.Onnan meg egy ugras ugyancsak meglatogatni A hezbollah vagy hamasz fele cserkesz tabort….
    Visszajonek kanadai utlevellel,a kutya nem kerdi meg megis hol voltal ezalatt a harom vagy negy honap alatt,persze ez vonatkozik a tobbire is mint ::megyunk csaladot latogatni Khartumba,Mogadisuba esetleg Bejrutba……azon csodalkozom,hogy itt meg Kanadaban nem tortent semmi.Allitolag tobb mint felmillios muszlim nepesseg el itt….szaporodnak mint a nyulak.Persze jobban utana kellene neznem ennek a szam adatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Elnezest kell kernem az olvasoktol,hogy elorancigaltam ezt a topikot.Meg volt az okom ra,Par oraja az itteni hirkozlo szervek kenytelenek voltak beismerni,hogy a bolgar buszrobbantas mogott kettos allampolgar allt,libanoni es kanadai utlevellel rendelkezett a satanfajzata.
    Sajnos bejott a joslatom es minden ugy alakult ahogy anno megirtam.
    A kanadai hirkozlo szervek gyavan es latvanyosan kussolnak,mert nem akarjak tudomasul venni,hogy ez az orszag a terroristak es muszlim gyilkosok melegagya,mert senki es semmi nincs leellenorizve.Ezt hasznaljak ki a multikultit es a pol.korrekciot.Ha masban nem de ebbe Kanada olyan saros es bunos mint annak a rendje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Iránban kivégeztek egy ellenzéki költőt 2014. február 14. péntek | AN

Terrorfenyegetés Magyarországról 2014. február 12. szerda | AN

Fel akarta robbantani a FED-et egy bangladesi 2012. október 18. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos