Hozzászólás: Fel akarják perzselni Szíriát? http://nepszava.com/2012/07/amerika/fel-akarjak-perzselni-sziriat.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 sippantyu http://nepszava.com/2012/07/amerika/fel-akarjak-perzselni-sziriat.html/comment-page-1#comment-236106 sippantyu Sat, 08 Dec 2012 18:39:49 +0000 http://nepszava.com/?p=108022#comment-236106 "Kakasnak", aki nem érti...! Jugoszláv, iraki, afganisztáni líbiai, tunéziai,egyiptomi, szíriai minta. A szervezőnek nem számít semmi ! Sem a vér sem a veszteség sem a tárgyi pusztítás ! A bűnösök röhögnek, és hazudoznak a végtelenségig, bűnbakokat kreálnak provokálnak, akik végül Hágában kötnek ki....Hogy teljesen világos legyen: Ahol a helyi jegybank nincs IMF ellenőrzés alatt, az az ország "terrorista" és a rezsimet meg kell buktatni ! Ezért semmilyen áldozat nem drága. Mármint a helybéli nép áldozata ! Condolezza Rice óta odaát is szovjet módszereket alkalmaznak. Már Lenin elvtárs is megmondta: " A cél szentesíti az eszközt" ! Ezért mások, ártatlanok véréből bármennyit feláldozunk ! Irán és Észak Korea következik....Sajnálom azokat, akik megérik azt az órát, amikor ezeket is demokratizálják.. Lehet, hogy a Világ sem fogja túlélni ? Hogy világos legyen: Nem a megdöntött rezsimeket sajnálom !!! De mindenütt él egy nép,aki ártatlanul szenved és gátlástalanul legyilkolják ! Ez a módszer legfeljebb a nácikhoz illett, kedves Washington Konszenz ! Nincs civilizáltabb útja ennek ? “Kakasnak”, aki nem érti…! Jugoszláv, iraki, afganisztáni líbiai, tunéziai,egyiptomi, szíriai minta. A szervezőnek nem számít semmi ! Sem a vér sem a veszteség sem a tárgyi pusztítás ! A bűnösök röhögnek, és hazudoznak a végtelenségig, bűnbakokat kreálnak provokálnak, akik végül Hágában kötnek ki….Hogy teljesen világos legyen: Ahol a helyi jegybank nincs IMF ellenőrzés alatt, az az ország “terrorista” és a rezsimet meg kell buktatni ! Ezért semmilyen áldozat nem drága. Mármint a helybéli nép áldozata ! Condolezza Rice óta odaát is szovjet módszereket alkalmaznak. Már Lenin elvtárs is megmondta: ” A cél szentesíti az eszközt” ! Ezért mások, ártatlanok véréből bármennyit feláldozunk ! Irán és Észak Korea következik….Sajnálom azokat, akik megérik azt az órát, amikor ezeket is demokratizálják.. Lehet, hogy a Világ sem fogja túlélni ? Hogy világos legyen: Nem a megdöntött rezsimeket sajnálom !!! De mindenütt él egy nép,aki ártatlanul szenved és gátlástalanul legyilkolják ! Ez a módszer legfeljebb a nácikhoz illett, kedves Washington Konszenz ! Nincs civilizáltabb útja ennek ?

]]>
gets http://nepszava.com/2012/07/amerika/fel-akarjak-perzselni-sziriat.html/comment-page-1#comment-202644 gets Thu, 02 Aug 2012 15:11:16 +0000 http://nepszava.com/?p=108022#comment-202644 Két országra kellene bontani legalább, akkor talán megszűnne a mészárlás. :((( Két országra kellene bontani legalább, akkor talán megszűnne a mészárlás. :(((

]]>
Túlavasúti http://nepszava.com/2012/07/amerika/fel-akarjak-perzselni-sziriat.html/comment-page-1#comment-202610 Túlavasúti Thu, 02 Aug 2012 12:05:01 +0000 http://nepszava.com/?p=108022#comment-202610 Mi is úgy látjuk, nagyon szir a helyzet, hiába is irnám "a" karakterrel. Mit lehet itt tenni. Jobb ha nézzük a rádiót hallgatjuk aTv-t és közben olyan "jókról" beszélgetünk, mint a hireket szerkesztő propagandisták. Jó, hogy van a médiavilág. Néha hamarabb láthatjuk a következő eseményeket, mit ahogy azok megtörténnek. Mobiltelefonos képek valamikorról, valahonnan jól beillesztve ugyanabban a 4-5 perces tudósitásba néha 5-6 szor. Hiszen ez már szakma. Nézek és hallok valamit, valamiről. De ugyanazt ami történik, vagy azt amit valaki szeretne ha látnánk? Néha kétségeink vannak. Mi is úgy látjuk, nagyon szir a helyzet, hiába is irnám “a” karakterrel.
Mit lehet itt tenni. Jobb ha nézzük a rádiót hallgatjuk aTv-t és közben
olyan “jókról” beszélgetünk, mint a hireket szerkesztő propagandisták.
Jó, hogy van a médiavilág. Néha hamarabb láthatjuk a következő
eseményeket, mit ahogy azok megtörténnek.
Mobiltelefonos képek valamikorról, valahonnan jól beillesztve ugyanabban
a 4-5 perces tudósitásba néha 5-6 szor. Hiszen ez már szakma.
Nézek és hallok valamit, valamiről. De ugyanazt ami történik, vagy azt
amit valaki szeretne ha látnánk? Néha kétségeink vannak.

]]>
ricsi http://nepszava.com/2012/07/amerika/fel-akarjak-perzselni-sziriat.html/comment-page-1#comment-202598 ricsi Thu, 02 Aug 2012 10:44:32 +0000 http://nepszava.com/?p=108022#comment-202598 Fel akaerják perzselni nyuszigyuszit? Fel akaerják perzselni nyuszigyuszit?

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2012/07/amerika/fel-akarjak-perzselni-sziriat.html/comment-page-1#comment-202596 Eldrad Thu, 02 Aug 2012 10:36:31 +0000 http://nepszava.com/?p=108022#comment-202596 "...megszállhatják az országot vagy tíz évre, hogy elhúzzanak egy vereség szégyenével, mint Vietnamból, Irakból, vagy Afganisztánból..." . - Úristen... . - A Zusákok hogy “kikaptak, megfutottak, stb”.... . OK, akkor ezredjére, bár, ez már csak "control v" módszer: . 1, Ha egy haderő elvégzi a munkát, azaz, a stratégiai- taktikai célokat teljesíti, akkor elvonul – hacsak nem akar valamiért ottmaradni. Az euro- atlantiak nem akarnak, nincs miért – egyelőre. . Ha pedig a kitűzött célok megvannak, és elvonul a célokat elért haderő, az mi a kékkupakos lóbrokiért lenne “menekülés”? . Kb. mintha jönne a rendőr, elvinné a részeg, őrjöngő bunkókat egy boltból pl, aztán, azt mondanánk, hogy elfutott a rendőr… áááh. . 2, . Az euro- atlantiak KATONAI stratégiai célkitűzései a következőek voltak: . a, Az iszlámnácik által kirobbantott nemzetközi tömeggyilkos terrorháborút átvinni az ellenség területére, így az ellenség nagy részét ott elpusztítani, a maradékot ott lekötni – pipálva, megtörtént. . b, Felszámolni a helyi szervezett, addig ütőképes haderőket, és/ vagy irreguláris fegyveres erőket – pipálva, megvan. Akik megmaradtak, szervezetlen, eszetlenül össze- vissza, saját népeiket öldöklő terrorgengek, nem több. . c, Aláásni a megmaradt bandák pénzügyi- egyéb anyagi forrásait – nagyrészt megtörtént, akik megmaradtak, max. a szomszéd utcai környékbeli maffia szintjén tudnak működni, az meg nagyon kevés akár a szervezett helyi működéshez is, nem hogy világméretű tömeggyilkos iszlamista terror szervezett folytatásához. . Namost, ezek után megfutásról, meg kikapásról ugatni, hát, az tényleg jól fejlett idiotizmusra utal. . De tudjátok mit? . Nem érdekel ez már engem. Aki akar, hadd “higgyen” ebben. Attól még az nincs úgy, akárhogy is hisztizik az ilyen, hogy de kikaptak, de kikaptak!!! . Ennek már anyi jelentősége sincs, mint f…ngnak a tornádóban. . E. “…megszállhatják az országot vagy tíz évre, hogy elhúzzanak egy vereség szégyenével, mint Vietnamból, Irakból, vagy Afganisztánból…”
.
- Úristen…
.
- A Zusákok hogy “kikaptak, megfutottak, stb”….
.
OK, akkor ezredjére, bár, ez már csak “control v” módszer:
.
1, Ha egy haderő elvégzi a munkát, azaz, a stratégiai- taktikai célokat teljesíti, akkor elvonul – hacsak nem akar valamiért ottmaradni. Az euro- atlantiak nem akarnak, nincs miért – egyelőre.
.
Ha pedig a kitűzött célok megvannak, és elvonul a célokat elért haderő, az mi a kékkupakos lóbrokiért lenne “menekülés”?
.
Kb. mintha jönne a rendőr, elvinné a részeg, őrjöngő bunkókat egy boltból pl, aztán, azt mondanánk, hogy elfutott a rendőr… áááh.
.
2,
.
Az euro- atlantiak KATONAI stratégiai célkitűzései a következőek voltak:
.
a, Az iszlámnácik által kirobbantott nemzetközi tömeggyilkos terrorháborút átvinni az ellenség területére, így az ellenség nagy részét ott elpusztítani, a maradékot ott lekötni – pipálva, megtörtént.
.
b, Felszámolni a helyi szervezett, addig ütőképes haderőket, és/ vagy irreguláris fegyveres erőket – pipálva, megvan. Akik megmaradtak, szervezetlen, eszetlenül össze- vissza, saját népeiket öldöklő terrorgengek, nem több.
.
c, Aláásni a megmaradt bandák pénzügyi- egyéb anyagi forrásait – nagyrészt megtörtént, akik megmaradtak, max. a szomszéd utcai környékbeli maffia szintjén tudnak működni, az meg nagyon kevés akár a szervezett helyi működéshez is, nem hogy világméretű tömeggyilkos iszlamista terror szervezett folytatásához.
.
Namost, ezek után megfutásról, meg kikapásról ugatni, hát, az tényleg jól fejlett idiotizmusra utal.
.
De tudjátok mit?
.
Nem érdekel ez már engem. Aki akar, hadd “higgyen” ebben. Attól még az nincs úgy, akárhogy is hisztizik az ilyen, hogy de kikaptak, de kikaptak!!!
.
Ennek már anyi jelentősége sincs, mint f…ngnak a tornádóban.
.
E.

]]>
Nyul György http://nepszava.com/2012/07/amerika/fel-akarjak-perzselni-sziriat.html/comment-page-1#comment-202594 Nyul György Thu, 02 Aug 2012 10:23:51 +0000 http://nepszava.com/?p=108022#comment-202594 Itt a legújabb nagy buli! A piszkos diktátort majd elzavarják a mocskos iszlamisták. Nemzetközi erők az USA pénzén megsegíthetik a felkelőket, aztán megszállhatják az országot vagy tíz évre, hogy elhúzzanak egy vereség szégyenével, mint Vietnamból, Irakból, vagy Afganisztánból. Megtanulhatnák, hogy az ázsiai (meg a félázsiai) népeknek nem kell a demokrácia.Ők imádják a diktátorokat. ( Ugyanúgy mint a magyarok ) Itt a legújabb nagy buli! A piszkos diktátort majd elzavarják a mocskos iszlamisták. Nemzetközi erők az USA pénzén megsegíthetik a felkelőket, aztán megszállhatják az országot vagy tíz évre, hogy elhúzzanak egy vereség szégyenével, mint Vietnamból, Irakból, vagy Afganisztánból. Megtanulhatnák, hogy az ázsiai (meg a félázsiai) népeknek nem kell a demokrácia.Ők imádják a diktátorokat. ( Ugyanúgy mint a magyarok )

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2012/07/amerika/fel-akarjak-perzselni-sziriat.html/comment-page-1#comment-199629 Eldrad Tue, 24 Jul 2012 07:35:54 +0000 http://nepszava.com/?p=108022#comment-199629 "...meg mivel gyilkolta Vegyi Ali a kurdokat ?..." . - Semmivel, ez csak ravasz zsidókok meg zusákok propaganda, hogy elvehessék a Zolajat. . A gyerekek meg megfáztak, oszt' ezért meghóttak, mer' nagyon megfáztak. . :( “…meg mivel gyilkolta Vegyi Ali a kurdokat ?…”
.
- Semmivel, ez csak ravasz zsidókok meg zusákok propaganda, hogy elvehessék a Zolajat.
.
A gyerekek meg megfáztak, oszt’ ezért meghóttak, mer’ nagyon megfáztak.
.
:(

]]>
Geyza http://nepszava.com/2012/07/amerika/fel-akarjak-perzselni-sziriat.html/comment-page-1#comment-199581 Geyza Mon, 23 Jul 2012 23:15:14 +0000 http://nepszava.com/?p=108022#comment-199581 Tancsa Maga meg olyannyira okos akkó mondaná meg mivel gyilkolta Vegyi Ali a kurdokat ? Mert mi úgyhallottuk mustárgázzal. De ha MAGA jobban tudja , kivele ! ( Lehet hogy mindent félreértett a zolajmámorban fetrengő Nyugat : nem mustárgázt , hanem mustáros virsliket szórtak Szaddám helikopterjei a kurd asszonyok öregek és csecsmők fejére , az ütütt agyon nehányat közülük. MErt a jótetteknek is megvannak a maguk hátulütői.) Tancsa Maga meg olyannyira okos akkó mondaná meg mivel gyilkolta Vegyi Ali a kurdokat ?
Mert mi úgyhallottuk mustárgázzal.
De ha MAGA jobban tudja , kivele !
( Lehet hogy mindent félreértett a zolajmámorban fetrengő Nyugat : nem mustárgázt , hanem mustáros virsliket szórtak Szaddám helikopterjei a kurd asszonyok öregek és csecsmők fejére , az ütütt agyon nehányat közülük. MErt a jótetteknek is megvannak a maguk hátulütői.)

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2012/07/amerika/fel-akarjak-perzselni-sziriat.html/comment-page-1#comment-199570 Eldrad Mon, 23 Jul 2012 22:15:47 +0000 http://nepszava.com/?p=108022#comment-199570 lehar: . - elolvastam azt a cikket, de a szír diplomata eleve hülyeséggel nyit, mert ugye, azt mondja, hogy külső támadás esetén bevetik a vegyi fegyvereiket. . Namost, ehhez két dolog: . 1, A "külső támadás" már javában zajlik, ugyanis az összes környező sz...rfészekből tömegével özönlenek az iszlámnáci gyilkosok, akik mind az asszad- rezsim ellen mennek. Megtehetik, mivel szír határőrség, mint olyan, jelenleg diszfunkcionális. . 2, A félnótás szír diplomata ezzel a dumával nyilván a Zusákokat meg Izraelt fenyegette meg, csakhogy, ezeknek eszük ágában nincs megtámadni szíriát. . Ha viszont a török sereg lépné át a határt, esetleges szíriai és/ vagy szíriából jövő terrorista határprovokációk miatt, na, azt már nem tudom. . Tippem: szírék volnának olyan hülyék, és megkínálnák a törököket egy kis mérgesgázzal. . Amit mondjuk, erre válaszul kapnának, azt nem tennék a kirakatba... akkor azt kívánnák, bárcsak Izrael elfoglalta volna nem csak a Golant, de egész Szíriát is hatvanhétben... :( lehar:
.
- elolvastam azt a cikket, de a szír diplomata eleve hülyeséggel nyit, mert ugye, azt mondja, hogy külső támadás esetén bevetik a vegyi fegyvereiket.
.
Namost, ehhez két dolog:
.
1, A “külső támadás” már javában zajlik, ugyanis az összes környező sz…rfészekből tömegével özönlenek az iszlámnáci gyilkosok, akik mind az asszad- rezsim ellen mennek. Megtehetik, mivel szír határőrség, mint olyan, jelenleg diszfunkcionális.
.
2, A félnótás szír diplomata ezzel a dumával nyilván a Zusákokat meg Izraelt fenyegette meg, csakhogy, ezeknek eszük ágában nincs megtámadni szíriát.
.
Ha viszont a török sereg lépné át a határt, esetleges szíriai és/ vagy szíriából jövő terrorista határprovokációk miatt, na, azt már nem tudom.
.
Tippem: szírék volnának olyan hülyék, és megkínálnák a törököket egy kis mérgesgázzal.
.
Amit mondjuk, erre válaszul kapnának, azt nem tennék a kirakatba… akkor azt kívánnák, bárcsak Izrael elfoglalta volna nem csak a Golant, de egész Szíriát is hatvanhétben… :(

]]>
lehar http://nepszava.com/2012/07/amerika/fel-akarjak-perzselni-sziriat.html/comment-page-1#comment-199489 lehar Mon, 23 Jul 2012 14:35:31 +0000 http://nepszava.com/?p=108022#comment-199489 "Szíria nem fogja vegyi fegyvereit saját polgárai ellen fordítani. Ha viszont..." http://nol.hu/kulfold/kulso_tamadas_utan_bevetnek_a_vegyi_fegyvereket “Szíria nem fogja vegyi fegyvereit saját polgárai ellen fordítani. Ha viszont…”

http://nol.hu/kulfold/kulso_tamadas_utan_bevetnek_a_vegyi_fegyvereket

]]>