Ronai and Ronai
AMERIKAI

Románia: Kövér visszaélt a kampányolás jogával 2012. június 8. péntek 0:43 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Románia: Kövér visszaélt a kampányolás jogával
Bukarest – Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke visszaélt a határon átnyúló kampányolás jogával, jelentette ki csütörtökön Andrei Marga román külügyminiszter.
.
A román diplomácia vezetője szerint Kövér azért élt vissza ezzel a joggal, mert „kibékíthetetlen ellentéteket hint el az állampolgárok és az országok között”.
.
„Az Európai Unióban léteznek és működnek a különböző politikai családok, ezért egy uniós tagállam állampolgárának joga van ahhoz, hogy egy más országban kampányoljon, de visszaél ezzel az értékes európai joggal, amikor arra használja, hogy kibékíthetetlen ellentéteket hintsen el állampolgárok és országok között”, mondta Marga, aki szerint nem kell összefüggést keresni Románia és Magyarország jó viszonya, valamint személyek és csoportosulások által keltett „ellenséges indulatok” között.
.
Rámutatott: Románia számára mind Nyirő József erdélyi író újratemetése, mind Kövér látogatása elfogadhatatlan, és ezt a román külügyminisztérium jelezte is idejében a magyar félnek. Mint mondta, a jószomszédság elvét – amit Marga szerint Kövér megsértett –, mindenkinek tiszteletben kell tartania.
.
A külügyminiszter szerint a román kormányt foglalkoztatja a Magyarországgal való együttműködés fejlesztése. Rámutatott: hasznosítani kell azt a bizalmi tőkét, ami az elmúlt tíz évben felhalmozódott a román-magyar kapcsolatokban. Marga szerint nem termékeny, ha a románok és a magyarok mindig a múlt felé fordulnak, és annak szellemeit próbálják megidézni.
.
Hangsúlyozta, hogy a május eleji román kormányváltással nem változott az ország pozitív kisebbségpolitikája. Úgy véli, Romániában a kormányon lévő Nemzeti Liberális Párt (PNL) és a Szociáldemokrata Párt (PSD) járult hozzá eddig a legnagyobb mértékben ehhez a pozitív kisebbségpolitikához.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (11 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +14 ( 16 szavazatból)
Románia: Kövér visszaélt a kampányolás jogával, 5.0 out of 5 based on 11 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

19 Reader’s Comments

  1. Miért a volt macskám jutott erről az eszembe?
    Pepsi, így hívtam, mikor nem ott végezte el a “dolgát” ahol kell, kivágtam a lakásból, és egy jó darabig büntibe volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  2. Teljesen igaza is van, ez a nagyképű bunkó tahó senkiházi nem képzelheti, hogy neki ott jogai vannak! Nem is beszélve arról, hogy ezekkel a mocsok dolgaikkal csak ártanak minden határon túl élő magyar testvérünknek!!!
    Szégyelhetné azt az ocsmány mocsok pofáját!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  3. Nincs ebben semmi meglepö, itthon is ez a modszerük (kibekithetetlen ellentetek szitasa). Ez az egesz kormanybagazs a magyarok szegyene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  4. “… a magyarok mindig a múlt felé fordulnak, és annak szellemeit próbálják megidézni.”
    A baj ott van, hogy már nem kell megidézni. Itt van a fideSS és őrült orbánc képviseletében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  5. „kibékíthetetlen ellentéteket hint el az állampolgárok és az országok között”.
    .
    Így működik ez, kérem a fideSS-nél :-(.
    Folyik GŐZERŐVEL a magyarok megosztása, most már nemcsak itthon, hanem a nagyvilágban is :-(((.
    .
    Ovi és kövérnulla a főszereplők ebben a gané színjátékban, EXPORTÁLJÁK elmebeteg ideológiájukat, ahová csak tudják, ahová csak el tudnak jutni a világon.
    .
    EURÓPA VIGYÁZZ :-((((((((( !!!!!
    .
    Ez ellen az egyedüli védekezési mód, hogy minden fideSS és kdnp képviselőt KI KELL TILTANI MINDEN EURÓPAI DEMOKRATIKUS ORSZÁGBÓL !!!
    .
    PÁRIÁKKÁ KELL TENNI ŐKET A POLITIKA NEMZETKÖZI TÁNCPARKETTJÉN, aztán reménykedni, hogy az álságos PÁVATÁNCUK közben mielőbb elkapják a MADÁRINFLUENZÁT :-))).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  6. A kövér elvtárs eljutott a kommunizmustól a nácizmusig. Kezdetben volt neki a KISZ, aztán az MSZMP és a marxizmus. szorgalmasan építgette a szocializmust (a kommunizmus alsóbb fokát). Aztán megismerkedett a liberalizmussal. Mivel amúgy elég gyenge felfogású, a vulgáris marxizmus is magas volt az ő szellemi képességeihez, a kissé bonyolultabb és nehezebben felfogható liberalizmusból végleg kiábrándult, ezért barátaival közösen a konzervatizmushoz pártoltak. Ennek túllihegésével aztán emberi formáját is elvesztette, és orbán szellemi testvéreként ismét visszatért eredeti kedvencéhez, a diktatúrához. Hogy ez a diktatúra, ami egy kicsit nem annyira fasiszta, mint példaképüké Mussolinié volt, és egyenlőre nem lehet kommunistákat gyilkolni (de tákolmányuk kiegészítésével már készülnek rá), ez sem igen tetszik neki, ezért megtalálta az igazi példaképet Hitler és Goebbels meg magyar követőjük Szállasí nácizmusában, és elment ezeket a neki kedves eszméket népszerűsíteni Romániába. Lehet, hogy mivel alapvetően buta és bunkó alak, ezt a főnöke tanácsolta neki, mert a későbbiekben kiállt mellette, és nem kért bocsánatot a románoktól. Így jut el egy echte tüchtig magyar úr a kommunizmustól a náciságig. Összenő az ami összetartozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  7. putyi

    Amennyiben magyar vagy legalább elemi szinten tanuld meg a helyesírásunkat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  8. Gyula Bognar, Jr.

    Jól összeverhették volna a bunkó parasztot, ugyanúgy, mint ahogy a rendörök megverték az Aran sakkozókat Szegeden, aztán kérték a papírjaikat. A koszos bagázsnak csak a magyarok polarizálására van esze még Romániában is! Fidesz csürhe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  9. Ezért tart itt ez az ország, és ezért maradtunk le mint a borravaló.
    Magyarok egy része azt hiszi, hogy ők mindenkinél különbek, és mindenkit lenézhetnek, aztán most jól nézzetek körül, hol tartunk? Szégyen az amit fel tudunk mutatni. Haladunk visszafelé, lassan a gazdaságunk a béka segge alatt lesz. A viselkedési morálunk is halad ugyanabba az irányba! És miért? Azért mert ilyen tahó, megosztó, gyűlölködő akarnokok uralkodnak. Civilizált országban vezetik, irányítják fejlesztik az országot, törekednek arra, hogy minél szélesebb réteg éljen jól. Nálunk mi van? Orbánék nyíltan felvállalták, hogy ők egy kis, de igen gazdag magyar nagytőkés, nagybirtokos réteget építenek!
    Mindegy, hogy hányan döglünk bele, hogy ők gazdagok legyenek, mindegy, hogy hány becsületes magyarnak kell szégyenkeznie, csak egy a fontos, hogy felépítsék a saját álomországukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  10. Na ja.
    A nácizmus magyar módra a lúzerek nácizmusa.
    Minden olyan ország amelyiknek hasonló múltja volt , most toronymagasan felettünk van életszínvonal tekintetében.
    Akkor viszont mi a ráció abban ha egy ilyen elcseszett ” társadalmi ” formációval akarnak újra kísérletezni ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  11. Ez a Kövér ember kibékithetetlen ellentéteket hint el nap-mint nap a hazai emberek között.Neki már kicsi eza tér.Elment a külországba is és ott is uszitja az embereket.Sajnos mindezt a keresztényi eszmeiség nevében teszi.Ő a lelkek romboloja,mindenhol,ahol teheti.Én is azt mondom:”valöban elveszitette emberi formáját.”Ez az ember gyilkolna is,ha tehetné.Remélem nem jön el számára ez az idő.És 2014-ben neki kell majd félnie,vagy ismét köpönyeget cserélnie,ugy,mint már eddig is tette sokszor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  12. Ez a Kövér ember kibékithetetlen ellentéteket hint el nap-mint nap a hazai emberek között.Neki már kicsi eza tér.Elment a külországba is és ott is uszitja az embereket.Sajnos mindezt a keresztényi eszmeiség nevében teszi.Ő a lelkek romboloja,mindenhol,ahol teheti.Én is azt mondom:”valöban elveszitette emberi formáját.”Ez az ember gyilkolna is,ha tehetné.Remélem nem jön el számára ez az idő.És 2014-ben neki kell majd félnie,vagy ismét köpönyeget cserélnie,ugy,mint már eddig is tette sokszor. Csak azt tudom ismételni,szégyelem megam,hogy magyar vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. Toth Györgynének.Jaj,de szépen megfogalmazta a lényeget erről az alakról.Ezért Tapis32 dicséretben részesitem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  14. Toth Györgynének.Jaj,de szépen megfogalmazta a lényeget erről az alakról.Ezért Tapis32 dicséretben részesitem. Remélem elolvassa majd az érintett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  15. Ha az elszakított területeken élő magyarokat egyre több inzultus fogja érni, köszönjék meg a jobbikosoknak és az őket pátyolgató Orbán vezérnek!
    A Nagy-Magyarország matrica az autó hátsó ablakában és a megígért határrevízió az ott élőknek azt sugallja, hogy veszélyben a határaik. Mivel ide nem jöhetnek orrba vágni bennünket, hát orrba fogják vágni az ottani magyarokat, nem is kell megszólalniuk, csak kicsit bánatosabban nézniük!
    Gondolkodhatnának is egyesek, ha egyáltalán van mivel, mert veszélybe sodorják pont azokat, akikről szólna a történet….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. putyi
    2012. június 8. péntek
    20:51

    Putyikam Te meg honnan jottel a prerirol?

    =============================================================

    Azert putyika hozzaszolasa huen tukrozi mit is akart mondani a roman kulugyminiszter (azert ettol fuggetlenul romania sem a demokratikus berendezkedesrol hires)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. putyi 20:51
    Te analfabéta bunkó paraszt. Sajnos nem vertek meg eléggé ezért nem tanultál
    semmit, te nyilas pribék. A intelligenciád hiánya és a trágárságod is mutatja, hogy a szálasi-vona bandához tartozol. Mars a kuruc.infora, de rögtön!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. Lemondott Szőcs Géza!
    Miután elvégezte a feladatát – pontosabban, hazavágta a színházi életet!
    Becsülettel eleget tett feladatának mondja.
    Ha az neki becsületes dolog volt, hogy egy feltűnő aktatáskával utazgasson – melyben esetleg egy nylonzacskóban akár hamvak is lehettek, mert az üres urna másnál volt – megtéveszteni akarva a román hatóságokat, normális ember szerint nem a becsületes kategória! Inkább hernyó kategória, de mégcsak normális ember kategóriájába sem sorolható! Szégyen az egész Fideszre nézve a játszadozásuk! Nem egy olcsó játék hülyegyerekeknek!
    Egy egész országgal is ezt művelik, de a létharmat majd szervez békemenetet az agyamentek mellett még egy-kétszer idegen országbeliek megtámogatásával az itthoni adófizetők pénzéből!
    Tündérország, ja, de még mennyire!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Teeljesen igaza van a román külügyminiszternek.Kövér zembernek semmi keresni valója nem vólt Romániában.Cselekedete,csak rontotta a román-magyar kapcsolatokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Kövér, a pszichopata kommunista gennygóc 2013. december 29. vasárnap | AN

Kövér nyilasokra cserélné a baloldalt 2013. szeptember 24. kedd | AN

Kövér: megbízók állnak a baloldal mögött 2013. szeptember 2. hétfő | AN

A WJS az „elkerülhetetlen határrevízióról” 2012. augusztus 17. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos