Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rabszolgaként dolgoztatják a közmunkásokat 2012. június 24. vasárnap 9:48 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rabszolgaként dolgoztatják a közmunkásokat
Gyöngyöspata – A cigány kisebbségekkel szemben foganatosított terrorintézkedéseiről és faji feszültségeiről világhíres hevesi falunak több mint 1,1 millió forintnyi közfoglalkoztatási támogatást vissza kell fizetnie Gyöngyöspatának, mert a munkaügyi központ a kistérségi Start mintaprogram ellenőrzésekor megállapította, hogy Gyöngyöspatán a közfoglalkoztatás a szerződés tartalmától részben eltérő helyen, magántulajdonban álló ingatlanokon zajlott, közölte a megyei kormányhivatal médiareferense.
.
Burián Orsolya közölte azt is: a hatósági szerződés megszegésének következményeként a kormányhivatal munkaügyi központja 1,119 millió forint közfoglalkoztatási támogatás és késedelmi pótlék visszafizetésére kötelezte Gyöngyöspata polgármesteri hivatalát. A határozat nem jogerős.
.
Juhász Oszkár jobbikos polgármestere szerint a Heves Megyei Kormányhivatal politikai lejárató akciót folytat az általa vezetett település ellen, Juhász Oszkár szombati budapesti sajtótájékoztatóján leszögezte: a helyi közmunkások nem végeztek munkát magánterületen, ezért az önkormányzat fellebbez a közfoglalkoztatási támogatás visszafizetése ellen. Juhász sajtótájékoztatóján bemutatta a kormányhivatal jelentését az ellenőrzéssel kapcsolatban, amelyben az áll, hogy a közmunkások nem végeztek munkát magánterületen. A jobbikos polgármester éppen ezért azt üzente Burián Orsolyának, hogy legközelebb figyelmesebben olvassa el a saját jelentésüket.
.
Juhász Oszkár leszögezte: az eredeti tervek szerint a közmunkások egy 17 hektáros erdőn végeztek volna fatelepítést. Csakhogy a kormányhivatal nem bocsátott a rendelkezésükre lajtos kocsit, ami nélkül a tűzoltóság nem adott engedélyt a tavalyi elhullott és lemetszett gallyak eltüntetéséhez szükséges bozótégetéshez a területen.
.
A polgármester hangsúlyozta: mivel nem akarták, hogy „tétlenül üljenek az árok szélén a közmunkások, ezért inkább másik munkát végeztettek velük”, egy vadvédelmi kerítés készítésének előkészítő munkálatait kezdték meg. Hangsúlyozta azt is: az érintett terület nem magánterület, és a sajtóhírekkel ellentétben sem neki, sem családjának nincs a tulajdonában.
.
Juhász Oszkár úgy véli: az egész ügy politikai megrendelésre jött létre, és a kormányhivatal egy politikai, koncepciós akciót folytat. Ezt nem lehet teljesen kizárni, miután a Fideszt az utóbbi időben egyre agresszívebben támadó náci párt nehezményezi egyebek mellett, hogy a kormánypárt retorikájában, megnyilvánulásában egyértelműen a nyilas érzelmű szavazókra hajt rá, míg a másik oldalon mind ingerültebben tapasztalják, hogy a Jobbik folyamatos radikalizálódása az ország vezetését is lejáratja nemzetközi szinten; így a jobbikos elnökjelölt Morvai Krisztina elmebaját a minap ötven amerikai szenátor nem Vona Gáboron, hanem az ország de facto teljhatalmú vezetőjén, Orbán Viktoron kérte számon – de egy évvel ezelőtt a gyöngyöspatai botrányt sem a Jobbik, hanem a Fidesz nemzetközi hírneve sínylette meg.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 11 szavazatból)
Rabszolgaként dolgoztatják a közmunkásokat, 4.5 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. http://hvg.hu/itthon/20120622_orban_lsimon_agard
    Olvassátok és értelmezzétek. Nem csak Gyöngyöspatán van rabszolgamunka. Van ahol a führer is megszemléli a rabmunkát “politikus” földjein.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  2. ne az önkormányzattól kérjék vissza a pénzt, hanem azoktól a patkányoktól, akik saját cselédjükként dolgoztatták ezeket a szerencsétlen embereket!!!
    aljas gazemberek, fizessenek!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  3. Nofene , most már nem a hazaáruló – népnyúzó szocik
    ármánykodnak ?!
    Bár , így gondolta azt a két pofont ( is ) a Vitya ?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  4. Ide vezet a szavazatszerzési kampány! Orbán lejáratja az egész nemzetét ezzel a fasisztoid retorikával, meg a Horthy kultusz felélesztésével. Úgy gondolják a szerencsétlenek, hogy ezekkel elhódíthatják a mérsékeltebb jobbikosok szavazatait, akiknek már sok Morvayék szélsősége. Hiába érzi már a törpe diktátor, hogy fogy, csak egyre fogy a valamikori kétharmad, ma már csak a parlamenti arányok emlékeztetik a vezért hajdani fölényére.
    Ebből is egyértelműen látható Orbán hatalmi mániája, hiszen egy korrekt demokrata ilyen áron soha nem ragaszkodna a hatalomhoz. Elárulja nemzetét és kiszolgáltatja a szélsőséges, sötét erőknek. Nem is kell több a csőcseléknek, máris elemében érzi magát. Antiszemita és cigányellenes atrocitások szinte naponta és ezzel nincs vége. Mert ha egyszer kiengedik a palackból a szellemet azt szinte lehetetlen visszatuszkolni. Gondoljunk csak bele, hogy még két év van hátra a választásokig, addig Orbánék politikája nem változhat, hiszen ők mindenre elszántak a hatalom megtartásáért. Ez a két év teljesen leamortizálja Magyarország jó-hírét a világban és az országon belül elszabadulhat a pokol. Sajnos a szétesett ellenzék összefogása reménytelen, mindegyik csak hajtogatja a maga igazát , ezért érvényesülhet a klasszikus “oszd meg és uralkodj!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  5. “Szegény” Jobbik, “szegény” Juhász Oszkár és “szegény” Gyöngyöspata. Megint támadják őket.
    Ha lesz idöm, majd megsajnállak benneteket !
    .
    Mindenki ott él vissza a hatalmával, ahol tud, IGAZ FIJJUK ???
    Ha meg FELELNI KELL A TETTEITEKÉRT, az már nem igazán fekszik nektek és jön “a messzire elhangzó” sírás-rívás.
    Gyakoroljátok csak serényen, mert az “értő közönségnek” EGYRE INKÁBB NEM LESZ FÜLE a “nagymagyar” sírásotokra !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  6. Álláspontom szerint érdemes tudni azt is, hogy Juhászt, elsősorban nem jobbikos nézeteiért választotta meg Gy. pata, hanem mert egyszerűen nem volt közrend/közbiztonság a településen és igen nagy szimpátiát váltott ki a lakosságkörében, amikor a magyar gárdások jelenléte némileg visszafogta a helyi bűnelkövetők aktivitását.
    A helyi lakosok azt gondolták, hogy ezentúl rend és fegyelem lesz a településen – tévedtek, de a korábbi,mindennapos nappali fosztogatások és inzultálások visszaszorultak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  7. Én csak szelíden érdeklődnék, hogy vajon mióta kormányhivatali feladat a lajtoskocsi biztosítása? Bérbe veszek egyet, és kifizetem az elszámolható dologi költségből. Mellesleg megoldom a problémát égetés nélkül. Kié volt hát az az erdő, amit bekerítettek? Állami? Akkor az erdészet kifizeti a munkát, és megmarad az elszámolt munkabér. Egyébként ez úgy tudom szabálytalan. Önkormányzati? Kerítésdrótra lesz pénz, csak lajtoskocsira nem? Esetleg magánerdő? Akkor hát mégis? Mondok egy megfejtést: Magánerdőt kerítettek be, de magát a kerítést a szomszédos önkormányzati telekre építették. Más ötlet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  8. Na ne dicsérgessük fel ezt a rendszert annyira!
    A római rabszolgáknak ennél jobb dolga volt, mivel csak drága háborúskodás árán lehetett pótolni, ezért az általa vihető súlyt 1 talentumban, azaz 32,7 kg-ban maximálták. Hát hol van itt ilyen maximálás?
    Ráadásul a gazdája keményen megfizette az árát, itt meg ingyé’ kapja.
    És nincs is a kíméletre szükség. Ingyen és tömegével állnak rendelkezésre a rabszolgák, akkor meg minek őket kímélni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  9. Ha nem lenne világos: a magyar közmunkások hálásak lehetnének, ha “csak” rabszolgaként dolgoztatnák őket. Akkor nem maguknak kellene gondoskodni a szerszámról, munka közben a terhelésükre figyelni kellene (ne lépje túl a törvényben szabályozott mértéket) a közlekedésről a gazdi gondoskodna, járna nekik az élelem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  10. Horthyzmus = Félfeudális államberendezkedés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  11. Hanyan tettek feljelentest Gyöngyöspatan, mert a polgarmester maganterületen
    dolgoztatja az adofizetök penzen a közmunkasokat? Folyik rendörsegi eljaras a polgarmester ellen, pedig meg a TV-ben is leközöltek. Mi lenne ha ezt egy szocialista polgarmester tette volna, mar bilincsben vezetöszijal vezetgetnek a medianak. Ez is olyan közpenz mint az elmult nyolcevben. Ilyen az elmult nyoooooceeeeeevben neeeeem volt. Azt hiszik mint a nacik uralmuk örökke fog tartani, soha senki sem fogja öket felelösegre vonni, de nagyot tevednek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  12. Vanek ur
    “Hanyan tettek feljelentest Gyöngyöspatan, mert a polgarmester maganterületen
    dolgoztatja az adofizetök penzen a közmunkásokat?”
    Ön még mindig nem hiszi vagy bocsánat nem érti mekkora a megfélemlítés vidéken?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  13. ki hogy veti ágyát ugy alusza álmát,csak is ők a hibások.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (14 szavazatból)
  14. BIMBO
    a másik poszton 3 sorban 5 hiba még elment, de itt egy félsorban van annyi!
    Ki, Úgy, alusSza, csakis, hibásAk
    és ezek még csak a nyelvtani hibák, a gondolati ficamok más tészta.
    Elég egy baleset, és téged is kirúghatnak, aztán 3 hónap “álláskeresési támogatás” után jöhetnek a közmunka gyönyörei, ráadásul a sok bunkó szerint
    te leszel a hibás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  15. BIMBO 2012. június 24. vasárnap 18:51
    Javaslom tölts le és installálj valamilyen helyesirásellenőrző progit.
    Nem kerül pénzbe, csak kis szorgalmadba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  16. Díszpéldány :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  17. Túlavasúti
    A helyes gondolkodás elérésére is javasolhatnál módszert!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  18. Ezeknek az ostoba, kartekony senkiknek nem lenne mar ideje mind fellogatni magukat, ahogy az mar szokas a szegyenletes koreikben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Ezek, egymás gazdaságait nézik, büszkén mutogatják a rabok, közmunkások révén művelt földeket?
    Már csak ennyi Magyarország? Nyilas polgármesterek, pávatáncos Fideszes urak, uniós pénzből “közgépező” vállalatok , szemben a jogaiktól megfosztott munkavállalók, munkanélküliek, “szerencsés” közmunkások, és sok- sok, egyre több rab, akik nekik építik az országot.
    Ebben segít nekik Rózsika, hogy nyócáltalánosnál többet ne tanuljanak, sokba kerülnek állampénzen, gyomláláshoz ez is elég, segít csendőrpintér, hogy összefogdossa a vétkezőket, meg az egyház, akik nevelnek és “a bárányok hallgatnak”. Hát ezért kell Horthyhoz visszamenni.
    Szép országot építünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  20. moment 2012. június 25. hétfő 09:18
    Hát ezért kell Horthyhoz visszamenni.
    .
    Horthy totálkáros bukta volt, Trianontól a II. világháborúig. Kár hozzá, és „szellemi köréhez” visszamenni. Már Horthy is sokba került, nem kellene ezt időszakonként megismételni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  21. Szerintem felfújják az egészet. Nem tetszik a roma lakosságnak, hogy dolgozni kell a pénzért. Nálunk Komárom-Esztergom Megyében, az emberek még örülnek is neki hogy dolgozhatnak, (csak az a probléma,hogy mennyiért) mert nem akarnak otthon ülni és lesni a postást Gyárba meg magyarként szinte lehetetlen bekerülni,mert minden cég a helyi fehér lakosság ellen van. Utánunk nem jár annyi támogatás. Lehet rasszistázni,meg idegengyűlölőnek titulálni, mert unom,hogy mindig nekem kell félreállni, elmenni és befogni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  22. Kedves figyelő!
    Értem, ne nekem írd, a két kor egyre közelítő hasonlóságát igyekeztem láttatni.
    Csendőrpertu, tekintélyuralom, elbutítás, függőségek, hierarchia , kasztrendszer kialakítása egy életre, totális hatalom. Még a totális terror hiányzik. Még…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  23. A Gyöngyöspataiak a szabadság helyett a félreértelmezett rendpártiság miatt választották meg a traktorost. Akkor mi a baj? Mit vártak? Most már eső után köpönyeg. Ahogy az egész országban, ott is bevezették a magánérdekeken alapuló rabszolgamunkát. Amikor a szocik ezt elkezdték, akkor volt aki megmondta, a “közmunkának” ez lesz a hozadéka. Bejött a jóslat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  24. “Horthyzmus = Félfeudális államberendezkedés.”
    Fasizmus prekapitalista államberendezkedések;

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  25. És ha még csak ez a (helyi cigányok segítségével is) hatalomba segített kicsi büdös náci csinálna ilyesmit! A Békés megyei Pusztaottlaka fideszes polgármester-képviselője pont ugyanezt csinálja már tavaly óta, a nemrég kultuszállamtitkárnak kinevezett (állítólag irodalmár”) L. Simon László szőlőjében pedig a baracskai börtön “bentlakói” dolgoznak!
    Részleteket lásd a “szendamondjá”-n ( http://szendamondja.wordpress.com )ma közzé tett posztomban!
    Elképesztő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  26. Úgy látszik, az alkalmazott jeleket a feldolgozó rutin vezérlőknek érzékelte. Átírom másképp:
    “Horthyzmus = Félfeudális államberendezkedés.”
    Fasizmus: a prekapitalista államberendezkedések halmaz eleme.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Erről a témáról az ATV már réges-régen beszámolt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  28. kedvesek vagytok kőszi a hozászolásotokat,ki-ki a sajátjával, hogy mi nem teccet ti csak is tőrzsvendégek vagytok majd igyekszem kedvesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  29. http://vastagbor.blog.hu/2012/06/25/l_simon_valaszolt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Érdekes törekvés a rákosi rendszer majmolása.
    MA MÁR NINCS KMK! vAGYIS KÖZVESZÉLYES MUNKAKERÜLÉS.
    Valamit kell tenni a munkaalapú társadalomra most is.
    Az egymilliónyi munkahelyet akkor rabokkal létesitették ÁTNEVELÉS CÉLJÁBÓL.
    Tehát a rabmunkahelyekkel, no nem arabokat, hanem a rabokat dolgoztatták.
    Ugyanis ha nem volt elég munkaerő, akkor “birósági úton” pótolták a hiányt.
    Nem kell ragozni, arról is megvan a véleményünk, de legalább azok az állam
    érdekébe dolgoztak és nem valami államtitkárok vagyonát gyarapitották.
    .
    Úgy látszik, nincs új a nap alatt és az emberi találékonyság határtalan.
    Mivel értékteremtő munkára nincs és nem is jön létre a megigért egymillió
    munkahely, de a MUNKÁRA NEVELÉS biztositani kell, ennek megoldása is
    folyamatban van.
    Egyik irány a baracskai kisérlet magánvagyonok gyarapitására. Valószinűleg
    a minimálbért sem elérő munkabérért. Micsoda megtakaritás ez a bennfentes
    foglalkoztatóknak, főleg az államtitkároknak adott jutalom!
    Másik irány a MUNKÁRA NEVELÉS úgynevezett KÖZMUNKÁVAL, vagyis
    olyan – közösségi – feladatokkal, melyet eddig is el kellett volna végezni törvény
    szerint az önkormányzatoknak. E feladatokat nem tudtak normál munkabéren
    elvégeztetni. Állitólag pénzhiány miatt. Igy kitalálták a közmunkát. Ugyanis e
    feladatokat – szinte zsarlásként – nagyrészt a normál munkavégzésre vonatkozó
    törvények mellőzésével szervezik. Igy fordulhatott elő, hogy a heti munkabérről
    SMS-ben értesitették a közmunkást. Sajnos az átutalt munkabér 9 azaz kilenc
    HUF volt, ami még az SMS árát sem fedezte. Ráadásként utóbbi időben olyan
    elképzelések hallhatók, hogy – ilyen feladat hiján – később magáncélra is
    lehessen közmunkásbérért dolgoztatni munkásokat.
    KELL AZ ILYEN EGYMILLIÓ MUNKAHELYHEZ KOMMENTÁR?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. Az állami korrupció szerves része!!!! :(((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. kekec 2012. június 24. vasárnap 22:44
    Kedves kekec!
    Valamelyik nagyember már elmondta:
    demokráciában hülyének lenni állampolgári jog.
    .
    Nem lehet senkit meggátolni jogai gyakorlásában.
    Lipótmező is megszűnt.
    Legfeljebb az Opus Dei ajánlható. Legalább ismeretes lehet hovatartozása.
    Prohászka felmagasztalásával ez úgyis aktuális. E korban ez van elfogadva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. anonyme
    ordas nagy csúsztatás a “szocik kezdték”!
    Az Út a munkához programot, a segély helyett munka elvének érvényesítésével tényleg a szocik kezdték – de ezzel aztán ki is fúj a hasonlóság!
    Mert a szoci program MINIMUM 6 órás volt és a díjazása nem éhbér!

    Kötelező legkisebb munkabér ë
    A teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló részére megállapított személyi alapbér kötelező legkisebb összege (minimálbér) a teljes munkaidő teljesítése esetén 2009. január 1-jétől havibér alkalmazása esetén 71.500 forint, hetibér alkalmazása esetén 16.500 forint, napibér alkalmazása esetén 3.290 forint, órabér alkalmazása esetén 411 forint. [321/2008 (XII. 29.) Korm. rendelet 2. §]
    Ezzel szemben Ártunk és Qrmányunuk külön gründolt nekik egy éhbér kategóriát (ez az a bizonyos 47 ezer 8 órára, de jobb szeretnek 2 db 4 órást, mert az jobban mutat a statisztikában, főleg, ha ki sem fizetik őket..
    Mit is mondtak “akkor” a hozadékról és mikor volt az az akkor? Ha a szoci programot elítélték, akkor mit mondanak MOST az embertelen fizeSS programról?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  34. T. kekec!
    Mi a csúsztatás, ez?
    http://www.mtakti.hu/file/download/munkatudbiz/hatteranyag.pdf
    Ha tetszik, ha nem, a szocik kezdték szétverni a szociális hálót!
    Ilyen gyenge és kényszereken alapuló “munkanélküli ellátás” egyetlen fejlett Európai országban sincs mint amit nálunk az MSZP lezüllesztett. Már ebben is megtalálható volt a Jobbik elképzelése, a Fidesz “csak továbbfejlesztette” az önhibájukon kívül hátrányos helyzetbe került emberek megnyomorítását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  35. KMK 13%-os munkanélküliség – azaz regisztrált munkanélküliség! – mellett! Minek lehet nevezni ezt, ha nem rasszista büntetőintézkedésnek??? Mi ez, ha nem nácizmus??? ovinak sincs helye a Raoul Wallemberg konferencián, és semmi emberies gyülekezetben!
    .
    Ahogy írjátok, a Horthy-féle csendőrállam, Hitler koncentrációs táborai (na, még nem haláltáborai), a Sztálin-Rákosi féle kommunista diktatúra, a büntető munkatáborok és hozzáteszem, az államszocializmus egyvelege az “Út a munkához” program. A szocialista vállalatigazgatók és párttitkárok dolgoztatták legutóbb a nyaralóikon, házaikon a vállalat munkásait az állami fizetésért. Igaz, abból meg lehetett legalább élni!
    Azt hiszik, hihető, amit mondanak – szemben azzal, amit csinálnak???
    Azt hiszem, ez a közmunka program az, amin a legjobban ki vagyok akadva minden tetteik között. Még ilyen visszaélések nélkül is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. anonyme 2012. június 26. kedd 10:45
    Természetesen az egész folyamatot is látni kell. Ugyanis 1948-ban, vagyis a háború után semmiféle munka sem segély nem volt kezdetben. Akkor – kezdetben – másféle közmunka alakult, de az valóban szolgálta 3-3 hónapig a vidék éhezőinek segitését. Majd utána alakul,T ami alakult. Arról már sok
    mindent elmondtak. Nem kell ismételni, hiszen ha jó lett volna minek lett volna rendszerváltás?
    Egy dolgot azonban lehetetlen feledni. Mindenkinek volt munkája, de akkor is
    voltak “vándormadarak” és volt KMK. Az a nagyon rossz gazdasági rendszer
    olyan “vacak eredménnyel működött”, hogy 23 évvel annak végetértével még
    mindig van mit elvenni a maradék szociális rendszeréből és az okokat összekuszálva magyarázgatni a jelenlegi gazdasági rendszer irányitóinak
    impotenciáját.
    ORBÁN SZERINT SOKAN ILYEN POLITIKÁT AKARTAK, DE LÁTSZIK, HOGY
    ANNÁL TÖBBEN NEM EZT AKARJÁK. Talán a lakosság 10-15% csak a nemzet,
    nem a 100%? Valamit előbb utóbb el kell döntenünk VALAMENNYIÜNKNEK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. Alapvetően rossz a felfogás, a Jobbik neonáci elméletét tükrözi, mint az általánosan eluralkodott rasszizmus. A munkanélküliek ellátása nem segély! Az árát minden munkavállaló és munkaadó megfizette, megfizeti. Alapvetően minden embernek joga van normális körülmények között élni, még a munkanélkülieknek, rokkantaknak is.Az is csak egy középkori felfogású országban képzelhető el, hogy magasan kvalifikált szakmunkásokat, diplomásokat csatornatisztításra kényszerítsenek. És ahogy írtam, ezektől a jogoktól a szoci kormány kezdte megfosztani a magyar állampolgárokat.Bevezették az “út a rabszolgamunkához” programot és soron kívül felülvizsgáltatták a csonkoltakat és a halálos betegeket is. Akár tetszik akár nem, ez már a mai, nácizmushoz vezető út kezdete volt. Erre nem mentség, hogy “kevés a pénz” (ahogy már írtam, mindannyian megfizettük, megfizetjük az ellátások árát sokszorosan) és az, hogy vannak csalók.
    Meneküljön ebből az országból aki tud, Európában még regisztrált munkanélküliként is jobban fog élni mint mint ebben az eszét és toleranciáját
    vesztett országban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. ?——————— halkan , de mindenűt dolgozni kell .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  39. Ha a képen J O van, ahogy én elnézem igen a kisebbségre hajazó arc-szerkezete van. :-D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  40. anonym
    amit az mszp kormányok kezdtek, abba még nem kellett belehalni senkinek. Az világos, hogy a nagy ellátórendszereknek nevezett állami gondoskodást muszáj szűkíteni – annak reményével, hogy keresünk annyit, amiből fedezni tudjuk a kiesőket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  41. BIMBO
    2012. június 26. kedd
    21:00
    dolgozni kell – de MIT, és főleg MENNYIÉRT? Nem hinném, hogy Ön személy szerint szivesen dolgozna éhbérért az aktuális kiskirály földjein/üzemeiben de ha igen akkor minden tiszteletem az Öné, mert:
    1. 47.000 Ft-ból kiválóan megél a családjával együtt (feltéve ha megkapja egyáltalán)
    2. olyan nagy “hazafi”, hogy megél a levegőből is, netán “fényevő”
    3. esetleg Ön egy helyi kiskirály aki a közmunkások ingyenmunkájból kiván MÉG JOBBAN meggazdagodni
    4. elvakult fiyiSS hivő akit az objektiv tények egyáltalán nem zavarnak.
    3. és 4. esetben viszont a tisztelet törölve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  42. Caveman
    tisztelt uram,őn fére értet,hogy dolgozni kell,és nem lopni ha csak a megélhetés céljábol is,tőbbet ér mint a másiktol lopni,tehát ez a rendszer ,ezt választoták most várjanak———————————————-vajon medig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  43. PRÍMÁN BEJÖTT MEGINT BARTUSLACI VÍZIÓJA :
    -
    Mai hír a TV1 esti “nagy”híraójából ( Tehát ez NEM valamiféle ballibes hazugság )
    idézem:
    ” A közmunkások által termelt mezőgazdasági terményeket vesz át egy áruházlánc . ”
    Aztán kiderült hogy a CBA veszi a nyilvánvalóan fillérekből megtermelt krumplit , gondolom ” barátságos ” áron.
    Hogy aztán picivel a világpiaci ára felett adja tovább az adófizetőknek.
    És mindezt úgy adta elő a TV1 tenyérbemászóképű bemondónője , mintha ez egy hatalmas sikere lenne a Népgazdas…izé.. az Unortodox gazdaságnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Alanyi jogon járó jövedelmet akarnak 2013. június 6. csütörtök | AN

Közgép elleni tüntetésért közmunka 2012. november 13. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos