Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán már a pornóban is plagizál 2012. június 2. szombat 6:48 Forrás: AN

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán már a pornóban is plagizál

Budapest – Néhány hónappal ezelőtt még bizonyosan azt írtuk volna, hogy megdöbbentünk Orbán Viktor pénteki mondatain. Ma már ez a megfogalmazás nem állja meg a helyét, a miniszterelnök nem tud olyat tenni, mondani, ami csodálkozásra késztetné az ő népét. Olyat, amitől bárki is csodálkozva vonná össze a szemöldökét, és fülorvoshoz rohanna, hogy biztosan jól hallott-e.

Orbán Viktor ugyanis szemmel láthatóan nem mindig ura a szavainak, külső megjelenése zilált, személyisége szétesett. Most pénteken is meglehetősen zavarosra sikeredett, amit mondott a középosztályról. Pontosabban arról, hogy a középosztály, mint olyan, nem létező fogalom. Középrétegek vannak, középosztály nincs.

De azért mégis csak kell lennie valahol. Ha máshol nem, a fülledt erotika hímes mezején. Az pedig különösen jó érzéssel tölt el minden magyart, hogy olyan miniszterelnöke van az országnak, aki nem csupán a demokrácia és a gazdasági élet, de a pornó területén is otthonosan mozog.

Ezt mondta ugyanis Orbán Viktor pénteken: „a középosztály olyan, mint a pornó, nehéz lenne pontosan definiálni, de aki látja, az biztosan tudja, hogy ez az.”

Nekünk erről inkább egy Orbánnál autentikusabb személy, Woody Allen mondása jut az eszünkbe. „Még hogy a szex gusztustalan? Csak akkor, ha jól csinálják.”

Woody Allen legalább saját forrásból dolgozott. Szemben Orbánnal, aki már egy nem túl szellemes pornós hasonlatot sem tud magától kitalálni. Mert az általa használt idézet eredetileg nem tőle, hanem Potter Stewart amerikai főbírótól származik. A főbíró úr ugyanis egy 1964-ben elmondott beszédében szó szerint ugyanazt mondta, amit Orbán Viktor most, 2012-ben.

Nem véletlen, hogy amerikai forrásból lopott Orbán, a Fidesz már hosszabb ideje kap tanácsokat az amerikai George E. Birnbaumtól és Arthur Finkelsteintől, akik rendszeres vendégek Budapesten. Havonta több tízmillió forintjába kerül ez a magyar adófizetőknek, de ne legyünk kicsinyesek, egy jó mondat minden pénzt megér.

Persze, ha a forrást megjelölte volna a miniszterelnök, akkor azt mondhatnánk, hogy a mondat zavaros volt ugyan, de legalább valamennyire eredeti. Így csupán egy forrásmegjelölés nélküli, pornós plágium.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +36 ( 36 szavazatból)
Orbán már a pornóban is plagizál, 4.9 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

52 Reader’s Comments

  1. Már mondtam, hogy ne bántsátok! Csak a Média Hatóság Elnök asszonyának kívánt kedveskedni ezzel a pornós mondattal, aki eredeti foglalkozása szerint pornóújság főszerkesztő volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. A fideszes világ is olyan, mint a pornó:” ha nem tanulsz meg nyalni, szopni fogsz…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor talajt fogott 2012. június 3. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos