Hozzászólás: Orbán a Die Pressében http://nepszava.com/2012/06/magyarorszag/orban-a-die-presseben.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 KOCSIS.TAMAS http://nepszava.com/2012/06/magyarorszag/orban-a-die-presseben.html/comment-page-2#comment-193367 KOCSIS.TAMAS Fri, 29 Jun 2012 11:51:55 +0000 http://nepszava.com/?p=106721#comment-193367 FIGYELEMFELHÍVÁS! Ápolási díj elvételénél adódó veszélyek Áder János Köztársasági Elnök úrnak emberi és Szociális jogaink csontig sérülhetnek KÉREM AZ ÜGY KIVIZSGÁLÁSÁT KÖSZÖNÖM. Egymillió munkahelyteremtési programot ígért Orbán Viktor és a FIDESZ – KDNP 70.000 ember kap ápolási díjat Magyarországon, ezt a… 70.000 embert be kellene építeni a FIDESZ – KDNP által megigért Egymillió munkahely teremtési programba. Ha elveszik az ápolásidíjat, hogyan fogjuk fizetni a TB és nyugdíj járadékot, Ha a közüzemi tartozást, lakbért nem tudja valaki fizetni, kirakják az utcára. Ha a villanyt és a gázt nem tudja fizetni télen és azzal fűtenek, megfagyhatnak az emberek Magyarországon. Nagyon sokat számít a 22.800 Ft, akik 80 %-os ápolási díjat kapnak, és akik100 %-os ápolási díjat kapnak, azoknál is a 29.500.- Ft. A FIDESZ– KDNP felelőssége kétharmaddal, ha elveszik az ápolási díjat az ápolóktól, a betegektől, azokról nem is beszélve, akik szív betegek és a gyógyszer miből lesz megvéve. Ehhez a csoporthoz hozzá tartoznak még a cukorbetegek, akiknél az inzulinmegvásárlása kerül pénzbe, bekómálhat a cukorbeteg és bele is halhat. Ezt is viselnie kell a FIDESZ – KDNP kétharmadának. Ha ezt megszeretnék előzni, kérem, ne vegyék el az ápolási díjat a 70.000 embertől, betegektől és ápolóiktól. Ezért kérem, hogy 8 órás fő munkának számítson az ápolási díj. Egyes ápolók nem azért nem mennek el dolgozni 8 óra fő munka időbe mert nemakarnak, hanem azért, mert 3-4 óra hosszánál a beteget nem lehet magára hagyni és a beteget a hozzátartozó egyedül ápolja. Azért kellett ilyen drasztikusan leírnom hozzászólásomat, hogy a közeljövőben akár a szívbetegek, cukorbetegek, végtagamputáltak, vakok és gyengén látók rokkant kocsisok érdekében kérem segítsenek. Előfordulhat, hogy azok a betegek, akik eddig 28.800 Ft vagy 29.500 Ft-ból meg tudták venni agyógyszereiket, az ápolási díj megvonása esetén a mindennapi kenyerüket veszítenék el. Orbán Viktor miniszterelnök úr és FIDESZ – KDNP kormány még nem késő jó döntést hozni a parlamentben. Ápolási díjas családtagok és ápolóik juthatnak a teljes kilátástalanságba, ha az ápolási díjat megvonja a FIDESZ –KDNP és a gyógyszert nem tudják kiváltani. Elképzelhető, hogy a betegek, akik az ellátást kapják, gyógyszer hiány miatt elhalálozhatnak, ezrek járhatnak majd bírósághoz család tagjaik elvesztése miatt. Ha meghagyják az ápolási díjat vagy felemelik 8 órás főmunka időre, amihez csatlakozik a 62.000 Ft nettó minimálbér, akkor ezek a problémák mind elkerülhetők lehetnek. Köszönettel, Kocsis Tamás Budapest, 2012. június 14. FIGYELEMFELHÍVÁS!
Ápolási díj elvételénél adódó veszélyek

Áder János Köztársasági Elnök úrnak emberi és Szociális jogaink csontig sérülhetnek KÉREM AZ ÜGY KIVIZSGÁLÁSÁT KÖSZÖNÖM.

Egymillió munkahelyteremtési programot ígért Orbán Viktor és a FIDESZ – KDNP 70.000 ember kap ápolási díjat Magyarországon, ezt a… 70.000 embert be kellene építeni a FIDESZ – KDNP által megigért Egymillió munkahely teremtési programba. Ha elveszik az ápolásidíjat, hogyan fogjuk fizetni a TB és nyugdíj járadékot, Ha a közüzemi tartozást, lakbért nem tudja valaki fizetni, kirakják az utcára. Ha a villanyt és a gázt nem tudja fizetni télen és azzal fűtenek, megfagyhatnak az emberek Magyarországon.

Nagyon sokat számít a 22.800 Ft, akik 80 %-os ápolási díjat kapnak, és akik100 %-os ápolási díjat kapnak, azoknál is a 29.500.- Ft. A FIDESZ– KDNP felelőssége kétharmaddal, ha elveszik az ápolási díjat az ápolóktól, a betegektől, azokról nem is beszélve, akik szív betegek és a gyógyszer miből lesz megvéve. Ehhez a csoporthoz hozzá tartoznak még a cukorbetegek, akiknél az inzulinmegvásárlása kerül pénzbe, bekómálhat a cukorbeteg és bele is halhat. Ezt is viselnie kell a FIDESZ – KDNP kétharmadának.

Ha ezt megszeretnék előzni, kérem, ne vegyék el az ápolási díjat a 70.000 embertől, betegektől és ápolóiktól. Ezért kérem, hogy 8 órás fő munkának számítson az ápolási díj. Egyes ápolók nem azért nem mennek el dolgozni 8 óra fő munka időbe mert nemakarnak, hanem azért, mert 3-4 óra hosszánál a beteget nem lehet magára hagyni és a beteget a hozzátartozó egyedül ápolja.

Azért kellett ilyen drasztikusan leírnom hozzászólásomat, hogy a közeljövőben akár a szívbetegek, cukorbetegek, végtagamputáltak, vakok és gyengén látók rokkant kocsisok érdekében kérem segítsenek. Előfordulhat, hogy azok a betegek, akik eddig 28.800 Ft vagy 29.500 Ft-ból meg tudták venni agyógyszereiket, az ápolási díj megvonása esetén a mindennapi kenyerüket veszítenék el. Orbán Viktor miniszterelnök úr és FIDESZ – KDNP kormány még nem késő jó döntést hozni a parlamentben.

Ápolási díjas családtagok és ápolóik juthatnak a teljes kilátástalanságba, ha az ápolási díjat megvonja a FIDESZ –KDNP és a gyógyszert nem tudják kiváltani. Elképzelhető, hogy a betegek, akik az ellátást kapják, gyógyszer hiány miatt elhalálozhatnak, ezrek járhatnak majd bírósághoz család tagjaik elvesztése miatt.

Ha meghagyják az ápolási díjat vagy felemelik 8 órás főmunka időre, amihez csatlakozik a 62.000 Ft nettó minimálbér, akkor ezek a problémák mind elkerülhetők lehetnek.

Köszönettel, Kocsis Tamás

Budapest, 2012. június 14.

]]>
Don Karlos! de la marósfő http://nepszava.com/2012/06/magyarorszag/orban-a-die-presseben.html/comment-page-2#comment-190353 Don Karlos! de la marósfő Thu, 21 Jun 2012 21:23:06 +0000 http://nepszava.com/?p=106721#comment-190353 girbegurba! - Ami késik nem múlik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! girbegurba!
- Ami késik nem múlik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/06/magyarorszag/orban-a-die-presseben.html/comment-page-2#comment-190259 kekec Thu, 21 Jun 2012 17:07:04 +0000 http://nepszava.com/?p=106721#comment-190259 Emily - ha "csak" talicska lenne, de NYERGES-vontató! Emily – ha “csak” talicska lenne, de NYERGES-vontató!

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/06/magyarorszag/orban-a-die-presseben.html/comment-page-2#comment-190258 kekec Thu, 21 Jun 2012 17:04:36 +0000 http://nepszava.com/?p=106721#comment-190258 Kerpács Winnetou Mivel az adott oldalt törölték, kénytelen leszel a szavamnak hinni: ezt az Mszp.hu fórum oldalán - több más értelmes olvtárssal együtt igenis előre megmondtuk! A meglepetés csak az elvetemültség FOKA volt, nem az iránya! Ide az AN-ra csak azután érkeztem, hogy "hontalanná" válva körbenéztem a választható oldalak körül. Csak közepesen tájékozott embereknek is ugyanis teljesen világos volt, hogy Orbánék betarthatatlan és pofátlan mesékkel szédítik a népet, amit értelmes emberek nem hihettek el. Nem voltunk egyedül: majdnem 1 millió ember EZEK ellen szavazott! Mert nem dőltünk be a polpeti által időzített letartóztatásoknak, a nokiás-dobozos meséknek a sikkasztó részéről (merthogy a legtöbben már láttak nokiás dobozt - de mi már láttunk többtíz milliót is: NEM FÉR BELE!) Ahogy az ország költségvetésébe sem fér bele a nagyarányú adócsökkentés, és az egészségügyi béremelés, mert az erőltetett béremelés korábbi fedezete (Medgyessy idején) hitelfelvétel volt, amire a gazdasági válság mellett esély sincs! Kerpács Winnetou
Mivel az adott oldalt törölték, kénytelen leszel a szavamnak hinni: ezt az Mszp.hu fórum oldalán – több más értelmes olvtárssal együtt igenis előre megmondtuk! A meglepetés csak az elvetemültség FOKA volt, nem az iránya! Ide az AN-ra csak azután érkeztem, hogy “hontalanná” válva körbenéztem a választható oldalak körül.
Csak közepesen tájékozott embereknek is ugyanis teljesen világos volt, hogy Orbánék betarthatatlan és pofátlan mesékkel szédítik a népet, amit értelmes
emberek nem hihettek el. Nem voltunk egyedül: majdnem 1 millió ember EZEK ellen szavazott! Mert nem dőltünk be a polpeti által időzített letartóztatásoknak, a nokiás-dobozos meséknek a sikkasztó részéről (merthogy a legtöbben már láttak nokiás dobozt – de mi már láttunk többtíz milliót is: NEM FÉR BELE!)
Ahogy az ország költségvetésébe sem fér bele a nagyarányú adócsökkentés, és az egészségügyi béremelés, mert az erőltetett béremelés korábbi fedezete (Medgyessy idején) hitelfelvétel volt, amire a gazdasági válság mellett esély sincs!

]]>
girbegurba http://nepszava.com/2012/06/magyarorszag/orban-a-die-presseben.html/comment-page-2#comment-190249 girbegurba Thu, 21 Jun 2012 16:36:17 +0000 http://nepszava.com/?p=106721#comment-190249 Ha már Adrian Nastase... Ennek a cikknek is rossz a címe. Sokkal szívesebben olvastam volna ezt: "Orbán a fegyházban" Ha már Adrian Nastase…
Ennek a cikknek is rossz a címe. Sokkal szívesebben olvastam volna ezt:
“Orbán a fegyházban”

]]>
Yesu http://nepszava.com/2012/06/magyarorszag/orban-a-die-presseben.html/comment-page-2#comment-190224 Yesu Thu, 21 Jun 2012 14:32:09 +0000 http://nepszava.com/?p=106721#comment-190224 Magyarországi helyzetkép - 2012 ! "Megpróbálják cenzúrázni a Gépnarancsot. Egy állami intézmény aljas módon megzsarolta az egyik szerzőnket: ha még egyszer írni merészel róluk, kirúgják a rokonait az állásukból. (A tágabb családban többen is állami alkalmazottak...) Szerző: nocenz_Ura | 2012. június 21. | 32 komment Bármennyire is gyomorforgató, kénytelenek vagyunk engedni a zsarolásnak, lemondunk az adott intézmény jogsértő működésével kapcsolatos leleplező cikkek további közléséről. Egy újságíró vagy egy blogger lehet bátor, ha oknyomozásra adja a fejét, vállalnia kell a kockázatokat is. Nem lehet azonban felelőtlen, nem sodorhat bajba másokat, nem veszélyeztetheti olyanok egzisztenciáját, akiknek valójában semmi közük az egész történethez. Így aztán itt sem közlöm, melyik szerzőnkről van szó, milyen cikkünk verte ki a biztosítékot és főleg azt hallgatom el, melyik állami intézmény sajtószolgálata figyelt fel a leleplező írásra. Azt viszont ezúton hozom a Nagy Testvér tudomására: ha mindezek ellenére, bármilyen ürüggyel kirúgnak valakit az érintettek közül, számolniuk kell a következményekkel. Akkor borítjuk a bilit, mindent a nyilvánosság elé tárunk és rendőrségi feljelentést is teszünk. Nem csak az eredeti jogsértés, hanem zsarolás bűntettének ügyében is. Sas István (nocenz_Ura) főszerkesztő " Ismerősömet kirúgta a Stop.hu az onlájnjáról - minden jel szerint " leszóltak a pártközpontból" ! ha valaki nem ismerné az echte magyar viszonyokat......... Magyarországi helyzetkép – 2012 !

“Megpróbálják cenzúrázni a Gépnarancsot.
Egy állami intézmény aljas módon megzsarolta az egyik szerzőnket: ha még egyszer írni merészel róluk, kirúgják a rokonait az állásukból. (A tágabb családban többen is állami alkalmazottak…)
Szerző: nocenz_Ura | 2012. június 21. | 32 komment

Bármennyire is gyomorforgató, kénytelenek vagyunk engedni a zsarolásnak, lemondunk az adott intézmény jogsértő működésével kapcsolatos leleplező cikkek további közléséről. Egy újságíró vagy egy blogger lehet bátor, ha oknyomozásra adja a fejét, vállalnia kell a kockázatokat is. Nem lehet azonban felelőtlen, nem sodorhat bajba másokat, nem veszélyeztetheti olyanok egzisztenciáját, akiknek valójában semmi közük az egész történethez.

Így aztán itt sem közlöm, melyik szerzőnkről van szó, milyen cikkünk verte ki a biztosítékot és főleg azt hallgatom el, melyik állami intézmény sajtószolgálata figyelt fel a leleplező írásra.

Azt viszont ezúton hozom a Nagy Testvér tudomására: ha mindezek ellenére, bármilyen ürüggyel kirúgnak valakit az érintettek közül, számolniuk kell a következményekkel. Akkor borítjuk a bilit, mindent a nyilvánosság elé tárunk és rendőrségi feljelentést is teszünk. Nem csak az eredeti jogsértés, hanem zsarolás bűntettének ügyében is.

Sas István (nocenz_Ura)

főszerkesztő ”

Ismerősömet kirúgta a Stop.hu az onlájnjáról – minden jel szerint ” leszóltak a pártközpontból” !

ha valaki nem ismerné az echte magyar viszonyokat………

]]>
Emily http://nepszava.com/2012/06/magyarorszag/orban-a-die-presseben.html/comment-page-2#comment-190150 Emily Thu, 21 Jun 2012 11:42:32 +0000 http://nepszava.com/?p=106721#comment-190150 MAGYARORSZÁG, 2012: COSA ORBÁNOSTRA, ORBÁN - CSOMAG, SIMICSKA - TALICSKA… MAGYARORSZÁG, 2012:

COSA ORBÁNOSTRA,
ORBÁN – CSOMAG,
SIMICSKA – TALICSKA…

]]>
Don Karlos! de la marósfő http://nepszava.com/2012/06/magyarorszag/orban-a-die-presseben.html/comment-page-2#comment-190021 Don Karlos! de la marósfő Wed, 20 Jun 2012 23:16:06 +0000 http://nepszava.com/?p=106721#comment-190021 Senki sem alhat a TÖRVÉNY felet! Előbb utóbb az IGAZSÁG ,,GYŐZNI FOG" http://erdely.ma/kozeletunk.php?id=121007&cim=adrian_nastase_ongyilkossagot_kiserelt_meg_frissitve Senki sem alhat a TÖRVÉNY felet!
Előbb utóbb az IGAZSÁG ,,GYŐZNI FOG”
http://erdely.ma/kozeletunk.php?id=121007&cim=adrian_nastase_ongyilkossagot_kiserelt_meg_frissitve

]]>
Don Karlos! de la marósfő http://nepszava.com/2012/06/magyarorszag/orban-a-die-presseben.html/comment-page-2#comment-190018 Don Karlos! de la marósfő Wed, 20 Jun 2012 23:03:23 +0000 http://nepszava.com/?p=106721#comment-190018 http://www.kronika.ro/index.php?action=open&res=64674 http://www.kronika.ro/index.php?action=open&res=64674

]]>
proaktiv http://nepszava.com/2012/06/magyarorszag/orban-a-die-presseben.html/comment-page-2#comment-190004 proaktiv Wed, 20 Jun 2012 21:48:36 +0000 http://nepszava.com/?p=106721#comment-190004 Kerpács Winnetou "Azért Te se mondd, hogy 2010-ben Te előre láttál!" . Szerintem nemcsak kekec, de millióan tudták, mi várható Orbánéktól, ha kormányra kerülnek, mert tudatosan nem rájuk szavaztak. Támpontként volt némi előzmény, Orbán korábbi kormányzása és utóbb a négy évig tartó brutális ellenzéki viselkedése, hogy mi várható tőlük. . Emlékszel pl. Debreczeni József pár évvel ezelőtti írásaira? Azóta a fideszesek a legrosszabb forgatókönyveket és a legszörnyûbb rémálmokat is túlszárnyalták. Kerpács Winnetou
“Azért Te se mondd, hogy 2010-ben Te előre láttál!”
.
Szerintem nemcsak kekec, de millióan tudták, mi várható Orbánéktól, ha kormányra kerülnek, mert tudatosan nem rájuk szavaztak. Támpontként volt némi előzmény, Orbán korábbi kormányzása és utóbb a négy évig tartó brutális ellenzéki viselkedése, hogy mi várható tőlük.
.
Emlékszel pl. Debreczeni József pár évvel ezelőtti írásaira? Azóta a fideszesek a legrosszabb forgatókönyveket és a legszörnyûbb rémálmokat is túlszárnyalták.

]]>