Fizetés nélkük akart lelépni a luxushotelből 2012. June 4. Monday 10:53 | AN Forrás: AFP

Fizetés nélkük akart lelépni a luxushotelből
Párizs – Angolosan akart távozni egy szaúd-arábiai hercegnő egy francia hotelből, tudta meg az AFP. Az értesülést a Le Parisien is megerősítette.
.
Nem egészen érthető, miként gondolta, hogy feltűnés nélkül távozni tud a párizsi Shangri-La szállodából Maha ál-Szudáni, Nájíf bin Ábduláziz szaúdi koronaherceg volt felesége, aki csütörtök reggel fél négykor osont volna észrevétlenül át az előcsarnokon hatvan tagú kísérettel és több száz poggyásszal.
.
Hogy, hogy nem, ez a recepción feltűnést keltett, és a szálloda haladéktalanul kihívta a rendőrséget. A francia hatóságokkal hamarosan a hajnali álmából felvert szaúdi nagykövet közölte, hogy al-Szudáni diplomáciai mentességet élvez – ami még ha igaz is, semmiképp sem vonatkozik tettenérés esetére.
.
Úgy tűnik, végül a hercegnő is belátta, hogy jobb rendezni a rendezendőket, miután a luxushotel igazgatója, Alain Borges az AFP-vel később közölte: már nincsenek problémák, sem pedig kifizetetlen számlák.
.
A hercegnőnek nem ez az első esete, amikor megfeledkezik a számla kiegyenlítéséről. Hasonló botránya volt 2009-ben, amikor a Key Largo divatház kénytelen volt a bíróságra menni, hogy 89 ezer eurót kipréseljen belőle.

Tags: ,

10 Reader’s Comments

 1. Má a gazdagok is bliccelnek? Nahát … :)

 2. Ez legalább nyíltan csinálja.
  Amatőr ..

 3. Ilyenek ezek az arab tevekötők. Otthon törvények fölött állnak, azt hiszik a civilizációban is lopkodhatnak.

 4. Én nem is igazából értem mit sz@rakodott azzal a koszos hat millió forintnak megfelelő EUR-val. Szerintem szegénykémnek egyszerűen kiment a fejéből, hogy még nem tejelt. Amennyi gondja lehet…

 5. “…Ilyenek ezek az arab tevekötők. Otthon törvények fölött állnak, azt hiszik a civilizációban is lopkodhatnak…”
  .
  - Az még hagyján, de maga a tudat, hogy ezek a marhák ilyenekre pazarolják az irgalmatlan olajjövedelmeket, melyekből egyébként egy Hi- Tech civilizációt lehetne építeni, na, ez félelmetes.
  .
  Hatvan tagú kíséret, több száz csomag, a jó édes teveszomorító fajtáját mindnek, azt…
  .
  Van egy kitűnő film, a “Királyság”, abban remekül megvilágítják ezt a témát, még ha csak egy rövid, de annál kifejezőbb párbeszéd erejéig is.

 6. Olcsó reklám a szállodának és a divatháznak.
  DSK nélkül nekem sem lenne otthon SOFITEL-es gyufám.

 7. Nem értem, miért kell valakinek lejáratni egy életre a nevét…..
  És küldöttségből senkinek sem égett a pofája osonás közben?

 8. Én némi iróniát éreztem ki a hajnali órán több száz csomaggal, és nagyszámú személyzettel kiosonni akaró szaudi koronaherceg volt feleségéről szóló hírben. Nagyjából így is kezelném az esetet. Azért az nem úgy működik a jobb szállodákban, hogy a távozni kívánó magas rangú vendég, akár arab, akár indiai, esetleg európai potentát, szól a portásnak, és a bugyellárisából előkapart készpénzzel kifizeti a számlát.

 9. Kérdés ez után: mit keres Rogánnal Habony Árpád a Közel-Keleten? Ugye, hogy nem baráti bankokat a pénzkimentésekhez? Mert se előtte, se utána a banki tárgyalásaiknak az országunk érdekében hasznos és nyilvánosságra hozott hozadéka nem lett.
  A ki nem fizetett szobaszámláknál is lehet nagyobb kárt okozni…

 10. nekünk is van egy ilyen ( képviselőnőnk) aki hasonló dologgal már híres lett!
  csak ő még egyenlőre olcsóbb helyekre jár!

Kapcsolódó cikkek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS kanadaihirlap
Videók