Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lemondott a karambolozó kereskedelmi miniszter 2012. június 22. péntek 11:40 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lemondott a karambolozó kereskedelmi miniszter
Washington – Lemondott csütörtökön John Bryson amerikai kereskedelmi miniszter, aki néhány napja két autóbaleset részese volt. Indoklása szerint elejét kívánta venni annak, hogy az ellene folyó vizsgálat zavart okozzon az általa irányított tárcánál.
.
Barack Obama elnök elfogadta a kevesebb mint egy évvel ezelőtt kinevezett miniszter lemondását. A tárcavezetői teendőket ügyvivőként Rebecca Blank látja el.
.
Obama csütörtökön kiadott közleményben fejezte ki legmélyebb köszönetét Bryson munkájáért, és rámutatott, hogy a lemondott miniszter, aki az elmúlt hónapokban fáradhatatlanul dolgozott az amerikai gazdaság és az export fellendítéséért, az elnöki exporttanács tagja lesz.
.
Elsőként a Los Angeles Times számolt be arról, hogy a 68 éves John Bryson június 9-én a Los Angeles környéki San Gabriel egyik főútján Lexus márkájú autójával hátulról beleütközött egy vasúti kereszteződésnél várakozó Buickba. A miniszter kiszállt, röviden beszélt a másik gépkocsi három utasával, majd elhajtott a helyszínről, de közben újra nekiütközött a Buicknak.
.
Az autó utasai utánaeredtek, és értesítették a rendőrséget. Bryson folytatta útját, és Rosemeadbe érve nekiütközött egy másik autónak is. A hatóságok eszméletlenül találtak rá a Lexus volánjánál, és a Los Angeles megyei tűzoltók látták el a helyszínen.
.
Megállapították, hogy drog vagy alkohol nem játszott szerepet a balesetsorozatban, a minisztérium közlése szerint pedig Bryson vélhetően szélütést kapott. A lemondott miniszter, aki ellen a hatóságok cserbenhagyás gyanújával indítottak vizsgálatot, a balesetek óta betegszabadságon volt.
.
A két autóban, amelyeknek Bryson nekihajtott ketten sérültek meg könnyebben, az anyagi kár nem jelentős.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 1 szavazás)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. Báthory Ödönke

    Ja, hogy amerikában? Hülyék ezek, nem értik a demokráciát. A demokráciának az a lényege, hogy akit demokratikusan megválasztanak, az a hivatali ideje alatt szabadon megtehet bármit kénye-kedve szerint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Ha ez itthon történne biztos a másik két autós lenne a vétkes és keményen megbüntetnék őket. Kollektív sajnálat lenne a miniszter felé.
    Hát szeretném ha nálunk is Amerika lenne. Mert akkor már a hazudozó, a köteles stb csak múlt volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Róna szerint Oszkóék a felelősek 2012. november 27. kedd | AN

Lezuhant a muzeális gép 2011. szeptember 18. vasárnap | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos