Hozzászólás: Irán: „Megsemmisítjük Izraelt” http://nepszava.com/2012/05/vilag/iran-%e2%80%9emegsemmisitjuk-izraelt%e2%80%9d.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Animebj http://nepszava.com/2012/05/vilag/iran-%e2%80%9emegsemmisitjuk-izraelt%e2%80%9d.html/comment-page-2#comment-180995 Animebj Wed, 23 May 2012 04:09:20 +0000 http://nepszava.com/?p=104839#comment-180995 Nem meglepő egy diktatúrától, hogy állandóan a kikiáltott ellenséggel szembeni felkészülésre, háborúra szólít fel. A Szovjetunió is állandóan a nyugati kapitalizmus ellen ágált, ahol lehetett, ott hatalomra segítette a kommunista szövetségeseit, ennek ellenére mégiscsak ő tűnt el a történelem süllyesztőjében, és nem az USA. ... Az iráni iszlámfasiszta rezsimnek sincs sok hátra, megalakulása óta 2-3, vagy 4 nagyszabású tüntetés tört ki ellene, legutóbb 2009-ben, mindannyiszor az egész korrupt, hazug zsarnokságnak és a magát Isten kiválasztottjának tartó szakállas vénség vereségét követelték, ez pedig jól bizonyítja, hogy a megtorlástól való félelem és nem a hűség tartja a felszínen a rezsimet. Már a külvilág felé se képes bevehetetlen várként képviselnie magát, a rohadás már rég túljutott falain. ... Természetesen ezt Izrael is jól tudja, a modern korban csak egyetlen diktatúra, a náci Németország tudta ténylegesen végrehajtani hódító-népirtó terveit, míg a többi kisebb, ezer sebből vérző, a rendszert részben vagy egészben titokban gyűlölő népével élő önkény számára csak saját sorsának mentegetésének szánalmas kísérlete maradt, amit hosszabb távon igazán csak az a háttér tudott megtámasztani, amely ellen folyamatosan uszított. Csak remélni tudom, hogy az iráni nép nem fog a bizonytalan háborús helyzet miatt a Nyugat ellen fordulni pusztán azért, mert nem tudja, hogy a jelenlegi rezsim elvesztésével mit kaphat. Nekem ugyanis afelől sincsenek illúzióim, hogyha sikerülne is megdönteni az iráni rezsimet, Amerika egy újabb hűbérest nyerne el, nem érdekelné az, hogy az új rendszer valóban az állampolgárait képviseli vagy sem, hiszen az öböl-menti olajmonarchiák és Szaúd-Arábia demokratizálása is elképzelhetetlen, ha azzal érdekei és az olaja veszélybe kerül. Nem meglepő egy diktatúrától, hogy állandóan a kikiáltott ellenséggel szembeni felkészülésre, háborúra szólít fel. A Szovjetunió is állandóan a nyugati kapitalizmus ellen ágált, ahol lehetett, ott hatalomra segítette a kommunista szövetségeseit, ennek ellenére mégiscsak ő tűnt el a történelem süllyesztőjében, és nem az USA.

Az iráni iszlámfasiszta rezsimnek sincs sok hátra, megalakulása óta 2-3, vagy 4 nagyszabású tüntetés tört ki ellene, legutóbb 2009-ben, mindannyiszor az egész korrupt, hazug zsarnokságnak és a magát Isten kiválasztottjának tartó szakállas vénség vereségét követelték, ez pedig jól bizonyítja, hogy a megtorlástól való félelem és nem a hűség tartja a felszínen a rezsimet. Már a külvilág felé se képes bevehetetlen várként képviselnie magát, a rohadás már rég túljutott falain.

Természetesen ezt Izrael is jól tudja, a modern korban csak egyetlen diktatúra, a náci Németország tudta ténylegesen végrehajtani hódító-népirtó terveit, míg a többi kisebb, ezer sebből vérző, a rendszert részben vagy egészben titokban gyűlölő népével élő önkény számára csak saját sorsának mentegetésének szánalmas kísérlete maradt, amit hosszabb távon igazán csak az a háttér tudott megtámasztani, amely ellen folyamatosan uszított. Csak remélni tudom, hogy az iráni nép nem fog a bizonytalan háborús helyzet miatt a Nyugat ellen fordulni pusztán azért, mert nem tudja, hogy a jelenlegi rezsim elvesztésével mit kaphat. Nekem ugyanis afelől sincsenek illúzióim, hogyha sikerülne is megdönteni az iráni rezsimet, Amerika egy újabb hűbérest nyerne el, nem érdekelné az, hogy az új rendszer valóban az állampolgárait képviseli vagy sem, hiszen az öböl-menti olajmonarchiák és Szaúd-Arábia demokratizálása is elképzelhetetlen, ha azzal érdekei és az olaja veszélybe kerül.

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2012/05/vilag/iran-%e2%80%9emegsemmisitjuk-izraelt%e2%80%9d.html/comment-page-2#comment-180908 Eldrad Tue, 22 May 2012 22:01:22 +0000 http://nepszava.com/?p=104839#comment-180908 "...az irániaknak le kellene dobniuk magukról ezeket az alakokat...." . - Lehetetlen, az iráni társadalom nagyobb része menthetetlenül, és velejéig meg van fertőzve az iszlámnáci halálkultusszal és gyűlöletpropagandával. “…az irániaknak le kellene dobniuk magukról ezeket az alakokat….”
.
- Lehetetlen, az iráni társadalom nagyobb része menthetetlenül, és velejéig meg van fertőzve az iszlámnáci halálkultusszal és gyűlöletpropagandával.

]]>
Sracc http://nepszava.com/2012/05/vilag/iran-%e2%80%9emegsemmisitjuk-izraelt%e2%80%9d.html/comment-page-2#comment-180561 Sracc Tue, 22 May 2012 12:54:53 +0000 http://nepszava.com/?p=104839#comment-180561 mohamed egy teveb@szó senkiházi volt, aki önfényezés okán újra ki akarta találni a szentírást. ennek érdekében megszervezte azt a népirtó taktikát, amely a mai napig a normálisan gondolkodó és élni akaró világ legsúlyosabb terhe. az irániaknak le kellene dobniuk magukról ezeket az alakokat. mohamed egy teveb@szó senkiházi volt, aki önfényezés okán újra ki akarta találni a szentírást. ennek érdekében megszervezte azt a népirtó taktikát, amely a mai napig a normálisan gondolkodó és élni akaró világ legsúlyosabb terhe.
az irániaknak le kellene dobniuk magukról ezeket az alakokat.

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2012/05/vilag/iran-%e2%80%9emegsemmisitjuk-izraelt%e2%80%9d.html/comment-page-2#comment-180529 Eldrad Tue, 22 May 2012 12:15:15 +0000 http://nepszava.com/?p=104839#comment-180529 Nnna, hurrá, megállapodás: . http://atv.hu/kulfold/20120522_nuklearis_tevekenyseg_megallapodott_a_nau_es_iran . A forgatókönyv a szokásos; érik már nagyon a porrá zúzás, erre a majmok megállapodnak hivatalosan az IAEA- val, aztán az ellenőröket pár, előre kijelölt helyen kívül sehová nem engedik be. . Mindez eltart pár hónapig, a világ meg úgy tesz, mintha nem tudná, hogy mindig ez történik. . Miközben iráni népvezérek tovább rikácsolják; kiirtom, eltörlöm, legyalulom, az utolsó csecsemőig elpusztítom, stb. . Miközben irán továbbra is fejleszti ócska, de akkor is veszélyes hordozórakétáit. . Mintha ez nem is történne meg... Nnna, hurrá, megállapodás:
.
http://atv.hu/kulfold/20120522_nuklearis_tevekenyseg_megallapodott_a_nau_es_iran
.
A forgatókönyv a szokásos; érik már nagyon a porrá zúzás, erre a majmok megállapodnak hivatalosan az IAEA- val, aztán az ellenőröket pár, előre kijelölt helyen kívül sehová nem engedik be.
.
Mindez eltart pár hónapig, a világ meg úgy tesz, mintha nem tudná, hogy mindig ez történik.
.
Miközben iráni népvezérek tovább rikácsolják; kiirtom, eltörlöm, legyalulom, az utolsó csecsemőig elpusztítom, stb.
.
Miközben irán továbbra is fejleszti ócska, de akkor is veszélyes hordozórakétáit.
.
Mintha ez nem is történne meg…

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2012/05/vilag/iran-%e2%80%9emegsemmisitjuk-izraelt%e2%80%9d.html/comment-page-2#comment-180520 Eldrad Tue, 22 May 2012 11:57:39 +0000 http://nepszava.com/?p=104839#comment-180520 ricsi: . "...Irán hiába fegyverkezik az elmúlt pár évben, már a mostani szankciók megroggyantották..." . - Az biztos, de az iráni fegyverkezés eleve egy rossz vicc, egy ócskavasgyár. Annak nem is kellett szankció, hogy elsz...ródjon, hiszen eleve hulladék volt, ahogy most is az. . Irán egyszerűen nincs, és nem is volt soha abban a helyzetben, hogy Hi tech eszközöket tudjon előállítani, lényegében semmijük nincs ehhez. Sem az ilyesmihez kellő komplex szaktudás, sem alapanyagok, sem mérnöki- technikai ismeretek, sem megfelelő gyárak, üzemek, kutatóközpontok, semmi. ricsi:
.
“…Irán hiába fegyverkezik az elmúlt pár évben, már a mostani szankciók megroggyantották…”
.
- Az biztos, de az iráni fegyverkezés eleve egy rossz vicc, egy ócskavasgyár. Annak nem is kellett szankció, hogy elsz…ródjon, hiszen eleve hulladék volt, ahogy most is az.
.
Irán egyszerűen nincs, és nem is volt soha abban a helyzetben, hogy Hi tech eszközöket tudjon előállítani, lényegében semmijük nincs ehhez. Sem az ilyesmihez kellő komplex szaktudás, sem alapanyagok, sem mérnöki- technikai ismeretek, sem megfelelő gyárak, üzemek, kutatóközpontok, semmi.

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2012/05/vilag/iran-%e2%80%9emegsemmisitjuk-izraelt%e2%80%9d.html/comment-page-2#comment-180504 Eldrad Tue, 22 May 2012 11:06:56 +0000 http://nepszava.com/?p=104839#comment-180504 "...az amerikai népszava írt egy újab háborús uszítást irán ellen egy hazugságra alapozva (nem ez lenne az első eset az újság esetében)..." . Nem ez az első eset? . - Kérnék erre konkrét példákat, forrásmegjelöléssel. . - Kérem, árulja el, ön szerint valóban kamu az iráni nuke- ABV program? . És ha ön szerint igen, akkor a lehető leghitelesebb forrás, az IAEA hivatalos álláspontja, mely szerint irán nuke- t épít, az iráni hordozórakéta- fejlesztések, az évtizedek óta tartó folyamatos iráni rikácsolás, hogy "eltörlöm, kiirtom, leradírozom", stb, és a nemzetközi tömeggyilkos iszlámnáci terror teljesen nyílt támogatása . Szóval, akkor ez is mind kamu, trükk, kiforgatás, stb? . Forrásként tessék MEMRI, PMW, Second Draft, DEBKE, Globalsecurity cikkeket olvasni, videókat nézni, jó sokat! . ? “…az amerikai népszava írt egy újab háborús uszítást irán ellen egy hazugságra alapozva (nem ez lenne az első eset az újság esetében)…”
.
Nem ez az első eset?
.
- Kérnék erre konkrét példákat, forrásmegjelöléssel.
.
- Kérem, árulja el, ön szerint valóban kamu az iráni nuke- ABV program?
.
És ha ön szerint igen, akkor a lehető leghitelesebb forrás, az IAEA hivatalos álláspontja, mely szerint irán nuke- t épít,
az iráni hordozórakéta- fejlesztések,
az évtizedek óta tartó folyamatos iráni rikácsolás, hogy “eltörlöm, kiirtom,
leradírozom”, stb,
és a nemzetközi tömeggyilkos iszlámnáci terror teljesen nyílt támogatása
.
Szóval, akkor ez is mind kamu, trükk, kiforgatás, stb?
.
Forrásként tessék MEMRI, PMW, Second Draft, DEBKE, Globalsecurity cikkeket olvasni, videókat nézni, jó sokat!
.
?

]]>
hiryu2,0 http://nepszava.com/2012/05/vilag/iran-%e2%80%9emegsemmisitjuk-izraelt%e2%80%9d.html/comment-page-2#comment-180452 hiryu2,0 Tue, 22 May 2012 10:01:04 +0000 http://nepszava.com/?p=104839#comment-180452 egyfórumos válasbzól, amit ez a cikk szült a logikai gondolatodat csupán az a nemes egyszerű tény zavarja meg, hogy a fars hírügynökség az irán vezető hírügynöksége, és ha az hoz nyilvánosságra valami iránban, akkor bizony iránban is nyilvános; a másik tény, ami a gondolatmenetednek ellent mond, hogy a nagy nemzetközi hírügynökségek sem tudnak arról, amit az amerikai népszava írt a fars hírügynökség által nyilvánosságra hozott kifejelentéssel kapcsolatban tehát vagy az amerikai népszava írt egy újab háborús uszítást irán ellen egy hazugságra alapozva (nem ez lenne az első eset az újság esetében), vagy pedig egy világméretű összeesküvésnek vagyunk a tanúi, ahol a világ nagy hírügynökségei az iráni sajtóval együttmőködve közösen hallgatják el a hírt; szerinted melyik a reálísabb? egyfórumos válasbzól, amit ez a cikk szült

a logikai gondolatodat csupán az a nemes egyszerű tény zavarja meg, hogy a fars hírügynökség az irán vezető hírügynöksége, és ha az hoz nyilvánosságra valami iránban, akkor bizony iránban is nyilvános;

a másik tény, ami a gondolatmenetednek ellent mond, hogy a nagy nemzetközi hírügynökségek sem tudnak arról, amit az amerikai népszava írt a fars hírügynökség által nyilvánosságra hozott kifejelentéssel kapcsolatban

tehát vagy az amerikai népszava írt egy újab háborús uszítást irán ellen egy hazugságra alapozva (nem ez lenne az első eset az újság esetében),

vagy pedig egy világméretű összeesküvésnek vagyunk a tanúi, ahol a világ nagy hírügynökségei az iráni sajtóval együttmőködve közösen hallgatják el a hírt;

szerinted melyik a reálísabb?

]]>
ricsi http://nepszava.com/2012/05/vilag/iran-%e2%80%9emegsemmisitjuk-izraelt%e2%80%9d.html/comment-page-2#comment-180411 ricsi Tue, 22 May 2012 08:34:25 +0000 http://nepszava.com/?p=104839#comment-180411 Soha ne feledjétek, hogy Irak nagyságrendekkel erősebb volt Iránnál. Ehhez képest a koalíció mindkét Öböl-háborúban hetek alatt lezúzta, és ráadásul úgy, hogy vigyázni kellett, ne legyen túl sok polgári halott, tehát nem lehetett azt megcsinálni, hogy egész egyszerűen szarrá darálják az egész országot, mint az oroszok Csecsenisztánt. (Na, az egy népirtás volt.) Irán hiába fegyverkezik az elmúlt pár évben, már a mostani szankciók megroggyantották. Emlékeztek, milyen szankciók voltak Dél-Afrika ellen az apartheid idején, és milyen életszínvonalat meg hadsereget produkáltak annak dacára? Nagyhatalom voltak, regionális értelemben, pontosan az, ami Irán szeretne lenni. Ehhez képest leverték néhány kapcsolóját, és olaj ide, földgáz oda, lassan kajahiány van, sorok kígyóznak a bankok előtt, és persze megy a rikácsolás. Mit össze fogadkoztak, hogy majd lezárják a Hormuzi-szorost. Én úgy látom, egyelőre a seggük lyukát szorítják össze. És jól teszik. Az izraelieknek meg abba kéne hagyni már a pöcsölést... Soha ne feledjétek, hogy Irak nagyságrendekkel erősebb volt Iránnál. Ehhez képest a koalíció mindkét Öböl-háborúban hetek alatt lezúzta, és ráadásul úgy, hogy vigyázni kellett, ne legyen túl sok polgári halott, tehát nem lehetett azt megcsinálni, hogy egész egyszerűen szarrá darálják az egész országot, mint az oroszok Csecsenisztánt. (Na, az egy népirtás volt.) Irán hiába fegyverkezik az elmúlt pár évben, már a mostani szankciók megroggyantották. Emlékeztek, milyen szankciók voltak Dél-Afrika ellen az apartheid idején, és milyen életszínvonalat meg hadsereget produkáltak annak dacára? Nagyhatalom voltak, regionális értelemben, pontosan az, ami Irán szeretne lenni. Ehhez képest leverték néhány kapcsolóját, és olaj ide, földgáz oda, lassan kajahiány van, sorok kígyóznak a bankok előtt, és persze megy a rikácsolás. Mit össze fogadkoztak, hogy majd lezárják a Hormuzi-szorost. Én úgy látom, egyelőre a seggük lyukát szorítják össze. És jól teszik. Az izraelieknek meg abba kéne hagyni már a pöcsölést…

]]>
Avi http://nepszava.com/2012/05/vilag/iran-%e2%80%9emegsemmisitjuk-izraelt%e2%80%9d.html/comment-page-2#comment-180408 Avi Tue, 22 May 2012 08:30:51 +0000 http://nepszava.com/?p=104839#comment-180408 Keresztes S. 2012. május 22. kedd 10:09 Nálad a pont:)) Keresztes S.
2012. május 22. kedd
10:09
Nálad a pont:))

]]>
Keresztes S. http://nepszava.com/2012/05/vilag/iran-%e2%80%9emegsemmisitjuk-izraelt%e2%80%9d.html/comment-page-1#comment-180391 Keresztes S. Tue, 22 May 2012 08:09:22 +0000 http://nepszava.com/?p=104839#comment-180391 Azt hiszem kevesen jutnak el a hozzászólók és levelezők közül a lényeghez. Ez pedig könnyen felfedezhető, csak előítéletek nélkül kell értelmezni a véleményeket. A keresztény fasizmus képtelen megbirkózni azzal a tudattal és felelőséggel, hogy a kereszténység a zsidó múltra és tízparancsolatra épül. A kereszténység dogmáival és tevékenységével kénytelen kelletlen irtotta a zsidóságot, hiszen a tőlük szerzett minden érdemet el akarták tulajdonítani, és felhasználni szervezetük erősítéséhez. Oly mértékben igazolható ez a feltételezés, hogy valóban hit kellett a rengeteg bűn elkövetéséhez, mert ezt normális ésszel másképpen nem lehetett megérteni. A keresztények mindenkit ellenségnek tartanak – és tartottak - aki nem vallja a hitüket. Inkvizíciók, keresztes hadjáratok, nyilvános kivégzések, erőszakos térítések és bosszú hadjáratok jelezték a keresztény katolikus papság rendszerének szigorú, szinte katonai felépítését és működését, erkölcstelenségét. Aztán az utolsó kb. háromszáz évben már annyira kiteljesedet a „keresztény forradalom”, hogy képtelen volt lépést tartani saját tanításaival, és a nyíltan meghirdetett „mind örökkön és mind örökké” változatlanságot már tarthatatlannak érezték vezetőik, és néhányan nyilvánosan bocsánatot kértek azok miatt a szörnyűségek miatt, amiket elkövettek. Természetesen a legutóbb néhány száz év rengeteg olyan tárgyi ismerettel gazdagította világunkat, hogy a világos fejűek, és az iskolázottak egyre inkább rájöttek a „hit” és az „isten” titkára és lelepleződött, lelepleződik a katolikus egyház összes misztikus dogmája. Az iszlám is pontosan ezen az úton jár, de még nem tart ott – a kb. 500 éves szervezeti lemaradása miatt – mint ahol a keresztények. Ők még mindenkit elpusztítandónak tartanak aki nincsen a hitükön, és még rengeteg bűnt és hibát, tévedést kell elkövetniük az emberiséggel szemben, ameddig behozzák elmaradásukat. Aztán majd náluk is jelentkezik egy felvilágosultabb vezető, aki bocsánatot kér, és bevallja hogy tévedtek. Egyértelmű minden ép eszű ember előtt, hogy ezeknek az egymásnak feszülő ellentéteknek az alapja a hit valamikben, amik nem léteznek, a tanulatlanság, a butaság. Adódik a kérdés, hogy miért működik – szinte egyháztól és vallásoktól függetlenül - az antiszemitizmus? Elsősorban azért, mert a zsidó vallás sem az iszlám, sem a keresztény egyházhoz nem tartozik, azoktól elkülönült. Azért, mert a zsidóság a történelemben soha nem követett el olyan gyalázatos hibákat, bűnöket más egyházak népével szemben, amely miatt ne érezné az összetartás erejét, azt, hogy jobbak és tisztábbak a többieknél. A „többiek” számára a zsidó közösségek nem igazán nyíltak meg, ügyeltek saját összetartozásuk tisztaságára. És figyelem, ez nem csak vallási kérdés, hanem származási és a vér rokonság kérdése is. Ez mára már egy nép, egy vallás és egy ország összetartó ereje is. Ez a tudat végleg és napjainkban egyre erősebben jelentkezik és bőszíti a tudatlanokat, az a tény, hogy ezeknek a zsidóknak ma már államuk is van. Olyan államuk, amely jelzi a több és tisztább élet magvalósulását. Ezért sikerült a homokot és a terméketlen területeket virágzó paradicsommá tenni, ezért van ennek az államnak igen fejlett egészségügye, ezért van egyre bővülő egyetemi és főiskolai kutatási és fejlesztési bázisa, élő tudományos élete! Ezért van aránytalanul sok Nobel díjasa, ezért nem égetik más országok nemzeti zászlaját, és ezért fejlesztettek igen rövid idő alatt rendkívül erős hadsereget, a világ jelenleg harmadik ütőképes ás nagyon korszerű haderejét! Az antiszemitizmus láthatóan nem más, mint kisebbségi érzés, és műveletlenség ötvözete atudatlansággal, írigységgel. Mind ez lehet hogy rettentően bosszantja az antiszemitákat, az irigyeket és a tehetségteleneket. Azt hiszem kevesen jutnak el a hozzászólók és levelezők közül a lényeghez. Ez pedig könnyen felfedezhető, csak előítéletek nélkül kell értelmezni a véleményeket.

A keresztény fasizmus képtelen megbirkózni azzal a tudattal és felelőséggel, hogy a kereszténység a zsidó múltra és tízparancsolatra épül. A kereszténység dogmáival és tevékenységével kénytelen kelletlen irtotta a zsidóságot, hiszen a tőlük szerzett minden érdemet el akarták tulajdonítani, és felhasználni szervezetük erősítéséhez. Oly mértékben igazolható ez a feltételezés, hogy valóban hit kellett a rengeteg bűn elkövetéséhez, mert ezt normális ésszel másképpen nem lehetett megérteni. A keresztények mindenkit ellenségnek tartanak – és tartottak – aki nem vallja a hitüket. Inkvizíciók, keresztes hadjáratok, nyilvános kivégzések, erőszakos térítések és bosszú hadjáratok jelezték a keresztény katolikus papság rendszerének szigorú, szinte katonai felépítését és működését, erkölcstelenségét.

Aztán az utolsó kb. háromszáz évben már annyira kiteljesedet a „keresztény forradalom”, hogy képtelen volt lépést tartani saját tanításaival, és a nyíltan meghirdetett „mind örökkön és mind örökké” változatlanságot már tarthatatlannak érezték vezetőik, és néhányan nyilvánosan bocsánatot kértek azok miatt a szörnyűségek miatt, amiket elkövettek. Természetesen a legutóbb néhány száz év rengeteg olyan tárgyi ismerettel gazdagította világunkat, hogy a világos fejűek, és az iskolázottak egyre inkább rájöttek a „hit” és az „isten” titkára és lelepleződött, lelepleződik a katolikus egyház összes misztikus dogmája.

Az iszlám is pontosan ezen az úton jár, de még nem tart ott – a kb. 500 éves szervezeti lemaradása miatt – mint ahol a keresztények. Ők még mindenkit elpusztítandónak tartanak aki nincsen a hitükön, és még rengeteg bűnt és hibát, tévedést kell elkövetniük az emberiséggel szemben, ameddig behozzák elmaradásukat. Aztán majd náluk is jelentkezik egy felvilágosultabb vezető, aki bocsánatot kér, és bevallja hogy tévedtek.

Egyértelmű minden ép eszű ember előtt, hogy ezeknek az egymásnak feszülő ellentéteknek az alapja a hit valamikben, amik nem léteznek, a tanulatlanság, a butaság.

Adódik a kérdés, hogy miért működik – szinte egyháztól és vallásoktól függetlenül – az antiszemitizmus? Elsősorban azért, mert a zsidó vallás sem az iszlám, sem a keresztény egyházhoz nem tartozik, azoktól elkülönült. Azért, mert a zsidóság a történelemben soha nem követett el olyan gyalázatos hibákat, bűnöket más egyházak népével szemben, amely miatt ne érezné az összetartás erejét, azt, hogy jobbak és tisztábbak a többieknél. A „többiek” számára a zsidó közösségek nem igazán nyíltak meg, ügyeltek saját összetartozásuk tisztaságára. És figyelem, ez nem csak vallási kérdés, hanem származási és a vér rokonság kérdése is. Ez mára már egy nép, egy vallás és egy ország összetartó ereje is.
Ez a tudat végleg és napjainkban egyre erősebben jelentkezik és bőszíti a tudatlanokat, az a tény, hogy ezeknek a zsidóknak ma már államuk is van. Olyan államuk, amely jelzi a több és tisztább élet magvalósulását. Ezért sikerült a homokot és a terméketlen területeket virágzó paradicsommá tenni, ezért van ennek az államnak igen fejlett egészségügye, ezért van egyre bővülő egyetemi és főiskolai kutatási és fejlesztési bázisa, élő tudományos élete! Ezért van aránytalanul sok Nobel díjasa, ezért nem égetik más országok nemzeti zászlaját, és ezért fejlesztettek igen rövid idő alatt rendkívül erős hadsereget, a világ jelenleg harmadik ütőképes ás nagyon korszerű haderejét!
Az antiszemitizmus láthatóan nem más, mint kisebbségi érzés, és műveletlenség ötvözete atudatlansággal, írigységgel.

Mind ez lehet hogy rettentően bosszantja az antiszemitákat, az irigyeket és a tehetségteleneket.

]]>