Ronai and Ronai
AMERIKAI

Richard Field: Ki pénzeli a szélsőjobbot? 2012. május 30. szerda 16:20

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Richard Field: Ki pénzeli a szélsőjobbot?

لايف كازينو على الأنترنات الجديد على الإنترنت كازينو فون http://www.saunders-assoc.com/?art=%D9%85%D9%83%D8%A7%D9%81%D8%A3%D8%A9-%D9%81%D9%8A%D8%AF%D9%8A%D9%88-%D8%A8%D9%88%D9%83%D8%B1&c1f;=60 مكافأة فيديو بوكر فتحة حوريات البحر الملايين http://www.crudethemovie.com/?node=%D9%84%D8%B9%D8%A8-%D9%85%D8%A7%D9%83%D9%8A%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%82%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7%D8%AA&de3;=45 لعب ماكينات القمار على الأنترنات

Az elmúlt 20 év során több kísérletet tettek Horthy rehabilitálására. Mostanában Gyömrő város főterét nevezték át (vagy legalább annak egy részét) az egykori admirális nevére. Horthy admirális csak egy a korszak vitatott történelmi alakjai közül, akiket a radikális jobboldal példaképként kínál fel, különös érdeklődést mutatva sajátos hazafias antiszemitizmusuk iránt. A cigányellenes, és újabban Európai Unió-ellenes radikális jobboldali párt, a Jobbik, szemérmetlenül és szégyentelenül antiszemita is egyben. Álláspontjuk szerint a zsidók és a cigányok nem lehetnek jó magyarok és fordítva. 2010-ben, tíz nappal az országos parlamenti választások előtt Vona Gábor húsvéti üdvözletében arra emlékeztette a magyar szavazókat, hogy “a Megváltót . . . a zsidók feszítették keresztre” (noha ez már jó ideje nem felel meg a katolikus egyház álláspontjának sem).

Újabban Baráth Zsolt jobbikos képviselő kérte fel a kormányt, hogy nyissa meg újra a vizsgálatot egy magyar lány ellen Tiszaeszláron 1882-ben állítólagosan elkövetett emberrablás és rituális gyilkosság ügyében, amelyben a vádlottakat a következő évben felmentették. A láthatóan megrökönyödött Országgyűlés előtt Baráth bejelentette: „a világhódítók hatalmát csak az igazság kimondásával lehet megtörnünk.”

Az a meggyőződés, hogy a zsidók a felelősek Magyarország problémáiért ugyanolyan erőteljes szervezőerővel bíró politikai ideológia ma, mint volt 1930-ban. A virulens antiszemita beállítottság gyors terjedése a munkanélküli fiatalok és a középréteg kisemmizett tagjai körében segít megmagyarázni a Jobbik üstökös-szerű felemelkedését, amely soha nem rest szítani és kihasználni ezeket az irracionális hiedelmeket saját politikai nyeresége érdekében.

A magyarországi zsidóság ellenlábasai arra hivatkoznak, hogy mind Kun Béla (a Magyarországon 1919-ben a hatalmat rövid időre magához ragadó magyar bolsevik párt vezetője) és Rákosi Mátyás (kommunista diktátor 1945-től 1956-ig) “zsidók” voltak, annak ellenére, hogy az előbbit születésekor megkeresztelték és keresztényként nevelték, az utóbbi pedig teljesen megtagadta a zsidóságot.

A zsidó politikusok számlájára írják továbbá a Magyarországon 1989, azaz politikai függetlenségének visszanyerése óta burjánzó korrupciót is, és hogy “kiárusították az országot” a külföldieknek.

Gyakori zsidóellenes kirohanásai mellett a Jobbik aktívan szítja az ereje teljében lévő zsidóellenes közvélemény lángjait olyan jobboldali kiadványok révén, mint a Vona és Szegedi Csanád jobbikos európai parlamenti képviselő tulajdonában lévő Barikád! című lap, valamint olyan, közismerten antiszemita weboldalakon, mint például a kuruc.info, amelynek a szerkesztője a pletykák szerint nem más, mint a Jobbik EU-s zászlót elégető politikusa, Novák Előd.

Néhány hónappal ezelőtt a Jobbik havonta kétmillió példányban kezdte el terjeszteni hírlevelét. Ez nem kevés egy olyan országban, ahol mindössze tíz millióan élnek. A média elfogultságáról szóló jobbikos vádak ellenére nem úgy tűnik, mintha a mainstream magyar média vonakodna részt venni a sajtótájékoztatóikon, tudósítani a gyűléseikről, interjúkat készíteni választott képviselőikkel, vagy kritikátlanul megjelentetni a kijelentéseiket azokról a témákról, amiktől a média az adott napon éppen harsog. Az ember azt gyanítja, hogy a média-megjelenések nagy részéért reklámokkal fizetnek a Jobbik-közeli vállalatok vagy éppen a Jobbik fedőcégei. Vagy még rosszabb.

Egy nemrégiben tartott pártkongresszus alkalmával Vona egy jobboldali akadémia megalapításáról szónokolt, és célul tűzte ki egy iskolahálózat létrehozását, ahol a párt hűséges tagjainak gyerekeit oktatnák-nevelnék. Talán az iszlám iskolák sikere ihlette Vonát – a Madrasah Islamiyyah egy egész nemzedék iszlám fiataljait volt képes radikalizálni a Közel-Keleten.

Az ember csak találgatni tud, vajon honnan szerzi a Jobbik a pénzt médiajelenlétének fenntartására, a több tízezer civil gárdista felszerelésére, ingyenes újságja több millió példányban történő terjesztésére, és saját magániskola-hálózatának létrehozására.

A pletykák szerint a Jobbik több millió euróra rúgó illegális politikai adományt kapott az iráni kormánytól. Bízzunk benne Magyarország és Európa többi részének érdekében is, hogy ezek a feltételezések megalapozatlanok, és hogy Irán ma Magyarországra csupán perzsaszőnyeget exportál, és nem forradalmat.

(Richard Field Szerelmeslevelek egy neonácihoz című könyve ingyen letölthető innen.)

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. Véleményem szerint ez az idiótizmus is el fog múlni , előbb ( vagy inkább sajnos utóbb ) csakúgy mint az orkánkábát kultusza vagy mint a Bécsbe járkálás Gorennye ládáért.

  2. A cikk jó, viszont abszurdum arra hivatkozni, hogy Kun és Rákosi nem voltak zsidók. Felesleges ilyen buta mondattal lerontani az egyébként igaz cikk mondanivalóját.

  3. Korrekt cikk! :(((

  4. A jobbik már a palesztinoknak is kellemetlen, nyilatkozatban tagadtak meg minden szellemi közösséget velük. Azt viszont elborzadva látom, hogy azon ismerőseim, akik a bal oldalban csalódtak, a fidesz gazemberségét elítélik, azok sokan úgy gondolják, hogy a jobbik az Magyarország és a magyarok érdekeit tartja a legfontosabbnak és tesz is érte. Nem hiszik el amikor azt mondom, hogy az ország romlását okozzák.

  5. Nem tudom ki emlékszik még rá? A neonácik elődjének fő támogatójáról (Király B. Izabella) bebizonyosodott, rendszeresen járt az akkori Irakba és olajban kapott támogatást Szaddám Huszein rezsimjétől. Az ügy akkor nem kevesünk meglepetésére feledésbe merült. Miért?!

  6. Az, hogy mit nyilatkozik, nagyon helyesen, a palesztin külügyminiszter csak az európai gondolkodás szerint megnyugtató (arrafelé kétféleképpen kommunikálnak). Az meg hogy ez az idiotizmus is elmúlik, mint a többi…sajnos ez a fajta már járt erre, több millió áldozatot maga után hagyva, úgy tűnik mégsem múlt el teljesen.

  7. Geyza úr!
    Nézetem szerint a különbség csak az, hogy a Gorenjébe, és az orkánkabát divatjába nem lehetett belehalni, a új-nácizmusnak pedig már voltak áldozatai, és ahogy a dolgok állnak, még lesznek is.

  8. A kurucinfót muszáj reklámozni? Az a hivatkozás nem kellett volna a cikkbe. Vagy már az AN-t is lefizették a jobbikos gerillák?

  9. Kedves Patti,

    ez csak véletlen volt, a linket kivettük. Admin

  10. még mielőtt valami távoli-jobbos lelőné a poént, nyilván ezt is a “zsidók” pénzelik, mint ahogy a holokausztot is ők találták ki saját érdekükben, és a WTC-t is ők rombolták le.

  11. Lehet bizakodni de nem érdemes!
    Mármint a jobbik pénzügyi támogatását illeti!
    Igen, Irán pénzeli úgy ahogy teszi azt az iszlám dzsiháddal meg a hezbollah-al!
    Itt van mindjárt az Iráni-Magyar baráti Társaság!!
    Én ezt visszautasítom.
    Az én nevemben ne barátkozzon a jobbik Iránnal.
    Nevezzék csak el magukról Jobbik-Iráni baráti Társaságnak.
    A kör be is zárult!
    Mivel Irán a zsidó állam elpusztítására törekszik és ezt nem is rejti véka alá, a jobbik itthon teszi ezt, szintén nem földalatti mozgalom formájában, ezért nem is meglepő hogy a fajgyűlölő politikai párt nem utasítja vissza a gyűlölt arabok pénzét hogy a még jobban gyűlölt zsidók ellen használja fel politikai fegyverként!
    És még a jobbik zajong az átlátható pártfinanszírozási rendszer érdekében.
    Röhej!
    Nem lennék meglepve ha Izrael záros határidőn belül felvenné a jobbikot a terrorszervezetek listájára!
    És nincs kétségem afelől sem hogy a jobbik “nagyágyúi” már erőteljes megfigyelés alatt állnak és nem kevés információt gyűjtöttek ezekről a nyilas álmagyarokról!
    Na nem kell attól tartani hogy a szintén antiszemita magyar kormány tenne ilyen lépéseket.
    Vannak akiknek már hosszú-hosszú tapasztalata van az ilyen bajkeverők kiiktatására a rendszerből.
    Jobb lenne minél hamarabb!!!!

  12. Dear Mr. Field,
    lehet, hogy egy néhány éve itt élő üzletember, csak a kérdés,
    hogy saját pénzből, vagy a CIA pénzéből? Még nem bukott le.. :))

  13. maxval: “A cikk jó, viszont abszurdum arra hivatkozni, hogy Kun és Rákosi nem voltak zsidók. Felesleges ilyen buta mondattal lerontani az egyébként igaz cikk mondanivalóját.”

    Egy szó sincs arról hogy nem voltak zsidók. Arról igen, hogy letagadták vagy elhagyták a hitüket.

  14. Tokeletesen egyetertek Richard Field-el. Nagyon orulok, hogy ezt a cikket megirta meg akkor is ha sokan nem ertik es megkerdojelezik a politikai es tortenelmi igazsagot amit a cikk elfogulatlanul tudat velunk. Az utolso bekezdeshez lenne csak megjegyzesem. En is csak remenykedni tudok abban, hogy nem Arab vagy Perzsa penzbol gazdalkodik a Jobbik. Vona nagyon veszelyes – ahogy mar tobbszor irtam mashol -mert okos es szimpatikus kulseju, igen jo szonok. Nem felejtem el amit mondott az egyik beszedjeben ket eve. Idezet: “…a magyarok 3/4-e (J)jobbikos csak meg nem tudja.” Sajnos ma mar nagyon kozel allunk ehhez a joslathoz.

  15. ajanaim:

    Olvasd el újra azt a részt a cikkben!

  16. maxval:
    Olvasd el újra azt a részt a cikkben!

  17. Vona egy alkalommal az egyik tévében adott nyilatkozatot, mikoris a riporter azt találta mondani a cigányokra, hogy “dehát ők is magyarok”, mire Vona [Zazrivetz!] Gábor, magából kikelve ledorongolta, hogy úgymond, “nem magyarok, csak magyar állampolgárok!”

  18. Szerintem Orbán pénzeli őket érdekből.

  19. Gonoszka, ez humor volt? Most valahogy nem fekszik az ironiad. Igaz, aki beszel angolul, az mar eleve gyanus, de tegyuk fel naivan, hogy a CIA meg nem toborzott mindenkit Magyarorszag megdontesere. Pedig lehet, hogy mindenki jobban jarna.

  20. Vegul is Jezus Krisztus is zsido volt es az apostolai is. Sot az elso keresztenyek is.
    Tehat ha megfeszitettek, az akkoriban”belugy volt”(sot korabeli helyi jobbikosnak is tarthatnank a megfeszitoit).
    Hat a partfinanszirozas az mindig is kenyes kerdes volt. De a penz nem eleg, elobb kell a hit. Anno Sztalin es bandaja bankokat, penzszallitokat rabolt, es vedelmi penzeket szedett gazdag gyarosoktol. Hitlernek sikerult gazdag gyarosokat (Goeringen keresztul)meggyoznie, hogy tamogassak, bar mar csodben voltak, mire hatalomra jutott. Utana volt egy fogadas, ahol kis cedulara irtak, hogy mennyi tamogatast var el a part X-Y tol. Megadni nem volt kotelezo, csak ajanlott!!!

    A mai partok szekhazeladasokbol gazdagodtak meg(Fidesz), az MSZP-t a gyors privatizacio utan milliardossa valt vorosbarok finansziroztak (meg mindenfele Tocsik ugyek, es a vizmuvek stb. privatizacioja is kenopenzekert ment-sokszor mszps/fideszes stb. egyutt kapott penzt). Az MDF 1990, a Fidesz 1998. es 2010 utan szedte meg magat.
    Az SzDSz a Hit Gyulekezeten keresztul kapott penzeket az USA-bol; Thurmer Gyula meg Kinatol kap nemi penzt a kommunista internacionale jegyeben.
    Hat igen. Kiraly B. Izabella elhitette Szaddam Husszeinnel, hogy o itt Magyarorszagon egy fontos politikus.
    Nem csodalkoznek, ha a Jobbik kapna penzeket Irantol vagy Oroszorszagtol is, de ugye Kaddhafi is penzelte Sakozy es Berlusconi kampanyat, meg Skocian keresztul az angolokat is.

  21. Hire ment, hogy a kinai piacosok is tejelnek az aktualis kormanyoa

    partoknak. Allitolag anno Pinter vette el az egyiket a Tasnaditol…

  22. Gonoszka! Te tényleg “gonoszka” vagy.

  23. Lehet, hogy naív vagyok, de nem fér a fejembe, hogy miért lenne érdeke támogatnia Iránnak egy szinte láthetatlan, picike európai ország feltörekvő pártját? Elmagyaráznátok? Ezek a nácik itt masíroznak közöttünk kb. 2005-2006 óta és én már akkor is azon gondolkodtam, hogy mi a fenéből telik ezeknek, és kik ezek (a jobbik még nem is létezett) egyenruhára, szabadidőre? Egy pár bakancs akkor annyiba került mint nekem egy heti jövedelmem. Tehát csak a fidesz lehetett. Meggyőződésem, hogy a mai napig ov-ék pénzelik, az ő kreatúrája Vona is. Közös platformon vannak, és a céljaik is közös. Ami ebből látható, , az szemfényvesztés. Vagy rosszul látom?

  24. Figyu!!!!!!!!!!!!!
    Ezek nem tudják, hogy ha belépnek egy tkatolikus templomba , azonnal két zsidó néz velük szmbe???????
    Jézus és Mária….zsidók voltak.
    Vagy talán ős magyarok????

  25. “Az ember csak találgatni tud, vajon honnan szerzi a Jobbik a pénzt médiajelenlétének fenntartására, a több tízezer civil gárdista felszerelésére, ingyenes újságja több millió példányban történő terjesztésére, és saját magániskola-hálózatának létrehozására.
    A pletykák szerint a Jobbik több millió euróra rúgó illegális politikai adományt kapott az iráni kormánytól. Bízzunk benne Magyarország és Európa többi részének érdekében is, hogy ezek a feltételezések megalapozatlanok, és hogy Irán ma Magyarországra csupán perzsaszőnyeget exportál, és nem forradalmat.”
    Már régen gondolom, hogy Irán pénzeli szálasi-vonáékat. Sok jel erre mutat.
    A nagy kereszténykedés mellett Irán s#ggnyalása, a Nyugat ellenesség, stb.
    Húsz évi fizetésembe fogadnék, hogy ez így van.

  26. gagyimami 06:34 “Meggyőződésem, hogy a mai napig ov-ék pénzelik, az ő kreatúrája Vona is. Közös platformon vannak, és a céljaik is közös. Ami ebből látható, az szemfényvesztés.”
    Igazad lehet. Lehet, hogy ov-ék pénzelik a csürhét, tõlük minden kitellik.

  27. Csak be kell írni a Google keresőbe hogy ” jobbik irán kapcsolat ” és szép számban jönnek fel a cikkek és a videók róla. Iránnak jól jön ez mert megveti a lábát Európában, a Jobbiknak meg kell a pénz, plusz a közös ellenségük Izrael.

  28. maxval
    azaz hiába születik már kereszténynek valaki, ha zsidó származású akkor zsidó. A nürnbergi törvényre alapozva? Nem vagy te egy kissé náci szimpatizáns?
    Nem elég tisztességesnek lenni – annak is kell látszani.
    gagyimami
    a közös zsidóellenesség alapján támogatják. “Az ellenségem ellensége – a barátom”
    sammy
    - ennek viszont csak addig van értelme, amíg benne vagyunk az Unióban! Ezért nem igazán értem ezt a nagy unió-ellenességet! Amint magunkra maradnánk,
    már le sem szarnák őket!
    Egyébként az, hogy Irán IS pénzeli őket még nem zárja ki, hogy Orbánék is.

  29. Van egy lázálmom. Amikor a Magyarországon élő, magyar zsidók, azok is akik annak vallják magukat, és azok is akik nem foglalkoznak a kérdéssel, és azok is, akik zsidó származásuak, de kikeresztelkedtek, tehár minden zsidó ember fogja a vagyonát, a tehetségét, és elhagyja az országot. Hm…..erre kellene csomót kötni az ov-vona párosnak. Ajánlom figyelmetekbe Vámos Miklós Apák könyve t. Szerintem alapmű. Általános iskolás koromban hallottam a suttogást Zilahy Lajos nagyszerű könyvéről a Valamit visz a víz címűről. Indexen volt, és mivel már akkor is mindenevő voltam, megszereztem. Elolvastam. Nem szerettem. Lehet, hogy bekerül a NAV-ba? Kifelejtették? Pedig neki sincs stílusa.

  30. Orbán kiépitette a 2018-utáni menekűlő utvonalát Ő nem akar majd a Straszburgi biróság elé kerűlni Emberiesség ellen elkővetet Bűnőkért Irán nemfogja kiadni csicskásával Vonával eggyűt. Főleg ha áttérnek az Iszlám hitre !!

  31. kekec:

    A zsidó az elsősorban egy nép. Aki zsidó szermazású, az az is marad, akkor is, ha nem vallja magát zsidónak. Mint ahogy egy magyar származású, akkor is magyar származású, ha nem vallja magát magyarnak. A származás az egy tény, s nem függ sem bevallástől, sem vallástól.

    A te definíciód szerint a zsidók nagy többsége náciszimpatizáns, hiszen ugyanezt vallják.

  32. .
    pokfülü!
    OK!
    bízzunk a MOSZAD-ban.
    előbb-utóbb csak “baleset” éri ezeket a zújnáci zvezéreket – ha érted – s legalább a 6 lábnyi föld nyomja majd a lelküket.
    úgy legyen!
    ámen, bémen, sőt akár cémen, csak men – jen a dolog, de mielőbb!
    már most is késő.

  33. Hogy ki a zsidó, cigány, komcsi stb., azt majd OrbánVóna eftásak megmondják.
    Ja, és különben is. Magyar égre magyar UFO-t!

  34. Richard Field könyve nagyon érdekes, minden benne van angolul is, magyarul is.
    http://galamus.hu/images/stories/2011/10/zwzi1-111016-szerelmes_levelek_egy_neonacihoz.pdf
    .
    Tanulságos, hogy látja a mai Magyarországot egy amerikai, akinek nagybátyja a 300000 amerikai közt volt akik életeküt áldozták Európa fasizmus alóli felszabadításáért. Néhány idézet a könyvből:
    .
    “Kedves Zázrivecz Úr!
    Várom azt a napot, amikor […] a pszichopata bűnözőket, mint Önt, Morvai Krisztinát és Szegedi Csanádot rács mögé dugják.
    Minden jót, Richard Field”
    .
    “Szálasi egyike volt azon […] buzgó magyar nacionalistáknak, akiknek megkérdőjelezhető volt a magyar származása, és bizonyítani akarta magyarságát a nemzeti kisebbség üldözésével. Gömbös Gyula […] nagyapja egy Knöpfle nevű magyar sváb volt. Sztójay Döme […] Stojakovic néven látta meg a napvilágot […] És most a Jobbik elnöke, Vona Gábor (született Zázrivecz), ill. Ön mellüket veregetve azt mondják, hogy Önök milyen nagyszerű magyarok
    […]
    Tudja kik a nagy magyarok? Az a rákból felépült asszony, aki rokkant gyermekét neveli és minimálbérért dolgozik a hajléktalanok nappali melegedőjén. A Vöröskereszt önkéntesei, akik hajnali 5.30-kor kelnek fel, hogy éhes gyermekeknek osszanak ennivalót. Az alulfizetett, túldolgoztatott tanárok, akik végzik a dolgukat és nem reklamálnak; az egészségügyi dolgozók, akik nem fogadják el a külföldi munkaajánlatokat, mert így saját honfitársaikat tudják gyógyítani.”

  35. maxval
    2012. május 30. szerda
    16:31
    Ha szerinted Kun Béla annak ellenére zsidó, hogy gyermekkorában megkeresztelték, akkor szerinted Pehm József is zsidónak tekintendő, mert ő ifjúkorában “keresztelkedett” ki!
    Mégis kultikus alakja a magyarországi katolikusoknak. Igaz, Mindszenty József néven.

  36. Nem nagyon szoktam hinni a “pletykáknak”, de most aggódom. Véleményemet a blogomban foglaltam össze: http://kaleidoscope-uj.blog.hu/2012/05/25/kaleidoscope_az_ezer_szinu_vilag

  37. Miért csak Irán? A világban szerteszét élő magyar-utódok között is sok támogatója akad a jobbik egyre látványosabb magyarkodásának, eszmerendszerének. Azért is, mert a magyar kormány (politikai térnyerés igyekezetében) nem zárkózik el határozottan a jobbiktól.
    A kormány kettős beszéde, idol választása, magatartása is erősíti a karakteresebben (kevés kivétellel ugyanazt) kommunikáló jobbikot (az unión kívül is van élet, nem hagyjuk megalázni magunkat stb.).
    Gondolom az új választási törvény e tekintetben is meghozza a gyümölcsét – nem vagyok biztos benne, hogy a fityusz ügyét fogja szolgálni –, amelynek árát természetesen mi fizetjük.

  38. Abból a pénzből nem csak a jobbiknak jut, hanem a fidesznek is! Lásd az irán-magyar baráti tagozat névsorát és a fidesz jobbikhoz közeli irányvonalát (horthy, nyírő, gömbös), retorikáját!

    Magyar-Irán Baráti Tagozat

    Elnök Gyöngyösi Márton Jobbik
    Alelnök Dr. Gruber Attila Fidesz
    Tag Babák Mihály Fidesz
    Dankó Béla Fidesz
    Egyed Zsolt Jobbik
    Dr. Gaudi-Nagy Tamás Jobbik
    Gulyás Dénes Fidesz
    Dr. Gyüre Csaba Jobbik
    Hegedűs Lorántné Jobbik
    Hegedűs Tamás Jobbik
    Kepli Lajos Jobbik
    Dr. Kiss Sándor Jobbik
    Dr. Lenhardt Balázs Jobbik
    Mirkóczki Ádám Jobbik
    Németh Zsolt Jobbik
    Pánczél Károly Fidesz
    Pogácsás Tibor Fidesz
    Potápi Árpád János Fidesz
    Rónaszékiné Keresztes Monika Fidesz
    Dr. Selmeczi Gabriella Fidesz
    Szabó Gábor Jobbik
    Szilágyi György Jobbik
    Dr. Szűcs Lajos Fidesz
    Vágó Sebestyén Jobbik
    Vona Gábor Jobbik
    Wittner Mária Fidesz
    Zagyva György Gyula Jobbik

  39. Dear Mr Field,
    Your book is highly appreciated as well as your activities in helping the course
    of human tights in Hungary. While your letters to these neo-nazis are very eloquent, in my opinion, however, they are a waste of time, as these individuals like zazrivecz, morvai and szegedi are far submerged in their lies, phantasies and prejudices that no logical argument could dislodge them.
    These type have stepped out of the framework we call humans. They only
    understand what they believe in – violence, and only respect fear. Nothing
    less, nothing more. One only have to study the not-so-remote history, namely
    the 1930-40s, one could see how these kind behaved then. It is a folly to believe that – if they ever got into power – they would behave any differently.
    Having said that, unfortunately nobody in Hungary would lift their finger when
    statues are defaced, flags are burned, memorials are desecrated, etc.
    Even in the parliament the behavior of these neo-nazis hardly resembles
    to be civilized. Unfortunately this aegian stable will not be cleaned up in
    the foreseeable future. The current government is in cohoots with them,
    the EU is too busy or weak to care.
    In spite of all this there are people like you lift their voices against this madness, but – while appreciated – is it not enough. I don’t see the end of the tunnel.
    Yours truly

  40. Karolyi atadta a hatalmat Kun Belanak mert nem tudott semmit sem csinalni. A kommunistak hetek alatt felfegyvereztek a munkassagot es egy magyar hadsereget hoztak letre. Ellere egy igazi magyar hazafi Stromfeld Aurel kerult, es a hadsereg sikeres volt. Ha a Horthysta tisztek a hazat szolgaltak volna ahelyett ,hogy elarultakvolna a munkas sereget, az orszag hatara maskeppen nezne ki.

  41. Karolyi atadta a hatalmat Kun Belanak mert nem tudott semmit sem csinalni. A kommunistak hetek alatt felfegyvereztek a munkassagot es egy magyar hadsereget hoztak letre. Ellere egy igazi magyar hazafi Stromfeld Aurel kerult, es a hadsereg sikeres volt. Ha a Horthysta tisztek a hazat szolgaltak volna ahelyett ,hogy elarultak volna a munkas sereget, az orszag hatara maskeppen nezne ki.

  42. gondolkodo:

    Pontosan, a zsidó nemzetiség/származés és a nem.zsidó vallás nem zárja ki egymást. Miért zárná ki? A keresztény egyház szinte összes kezdeti vezetője zsidó nemzetiségű volt!

  43. jobbikbűnözés
    2012. május 31. csütörtök 22:23
    .
    Megdöbbentő a Jobbik–Fidesz összefonódás az általad közölt Magyar-Irán Baráti Tagozat listájában.
    .
    Ellátogattam a facebook oldaladra: Jobbikbűnözés-nyilasbűnözés –
    https://www.facebook.com/pages/Jobbikb%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9s-nyilasb%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9s/309819149069353
    .
    Félelmetes a világ amit feltársz. Hozzászólni vagy lájkolni sem merek ott…

  44. The “Flame” malware: Hungary as a target?…
    … ………
    I am anything but a computer guru. Just the opposite. I know only what is necessary to do everyday computer chores. If anything terribly complicated comes up, I cry for help. That’s why this post is, at least in part, out of my comfort zone because it deals with the spy malware known as Flame.

    I have to admit that I never heard of Flame until about three days ago when I was watching National Public Television’s Newshour and Jeffrey Brown, one of the regulars on the show, had a conversation with two experts on computer technology and national security matters.

    Flame is powerful malware used for espionage. It is capable of taking computer screen-shots, logging keystrokes, and even listening in on Skype. Iran reported that several of the country’s important computers, especially those related to its oil industry, had been affected, but Flame was discovered in several other Middle Eastern countries as well.

    When I heard Skype mentioned as one of the vehicles of intelligence gathering via Flame, I made a crack about a Skype conversation I just had with my cousin. “They are not targeting Hungary, for Pete’s sake,” my friend said. I answered that I was only joking.

    At this point, one of the guests on the show from the Institute for Law, Science and Global Security at Georgetown University began to list the countries affected: Iran, Israel, Palestine, Saudi Arabia, Sudan, Syria, Egypt, and Hungary. Well, at this point, we stopped laughing.

    The most sophisticated cyber weapon ever used / redorbit.com
    From the rest of the conversation it became clear that although computer analysts know how many computers were affected by Flame they don’t know the identity of the targets. They might be government agencies or private companies. The spying itself may come from governments or large corporations. Kaspersky Lab, which specializes in computer virus prevention, identified 189 attacks in Iran, 98 in the West Bank, 32 in Sudan, 30 in Syria and a few in Saudi Arabia, Libya and Egypt. I found no details on Hungary but from a map attached to an article on Flame in the Hungarian edition of Computer World the Hungarian infections, judging from the color assigned to the country, must be sizable.

    Where do the attacks come from? According to Fox News, “one of the leading candidates is Israel.” Apparently Israeli Vice Premier Moshe Ya’alon hinted to a local radio station the other day that his country was responsible for Flame. But if that is the case, why would Israel be interested in Hungarian computers when most of the attacks are directed toward Tehran and the Middle East?

    I can think of a couple of reasons. One is the alleged connection between Iran and Jobbik, the Hungarian neo-Nazi party. Jobbik because of its anti-Semitism is a sworn enemy of Israel; the party supports the Palestinian cause. Jobbik also has ties to countries that are high on international terrorist watch lists. Gábor Vona, for example, visited Yemen already in 2003, shortly after he organized Jobbik. The party has close relations with the Iranian government. Just before the 2010 elections Vona demanded Iranian observers. He promised that the Iranian Revolutionary Guard and Jobbik’s paramilitary Hungarian Guard together would watch over the purity of the Hungarian elections. What a lovely combination!

    Suspicion of Iranian money in support of Jobbik lingers on. Jobbik ran a very expensive election campaign, allegedly from private donations. Naturally, no one believes this. Even prior to the appearance of Jobbik on the Hungarian political scene the Hungarian extreme right received money from Sadam Hussein’s Iraq. György Lázár, who wrote about the Hungarian right’s Middle Eastern connections in Élet és Irodalom a few years back, is convinced that Muslim extremists’ connections to the Hungarian right has had a long history and that the relationship is still flourishing.

    But perhaps there might be another reason. I suspect that Israel is even suspicious of the Orbán government’s real intentions with respect to the Arab world. Viktor Orbán during his first term as prime minister made several trips to various Arab countries and promised much closer relations between Hungary and the Arab nations. I wrote about this more than a year ago and predicted that this trend was going to continue during the second Orbán government. As indeed it has.

    Moreover, although Israel is not saying much, I am sure that Israeli politicians are watching with apprehension the growing anti-Semitism in Hungary, which the Orbán government is not exactly fighting with full vigor. The rehabilitation of anti-Semitic writers whose activities between the two world wars inflamed public opinion against the country’s Jewish population cannot be to Israel’s liking either.

    These were my thoughts when I heard Hungary being mentioned along with Iran, Saudi Arabia, the West Bank, and Sudan. An odd-man out. Or is it?
    http://hungarianspectrum.wordpress.com/2012/06/01/the-flame-malware-hungary-as-a-target/

  45. Ha ez igaz, akkor örülülök, hogy Izrael érdeklödik kicsiny hazank irant. Jôhet a Mossad!

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos