Ronai and Ronai
AMERIKAI

Vagyonvizsgálat vár a minimálbért fizetőkre 2012. május 6. vasárnap 6:50 Forrás: AN

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Vagyonvizsgálat vár a minimálbért fizetőkre

Budapest – Vagyonvizsgálatot indít az adóhivatal azok ellen, akik rendszeresen adnak kölcsönt különféle magánszemélyeknek, és ellenőrzésre számíthatnak a papíron minimálbért kereső vállalkozók vagy az évek óta veszteséges társaságok tulajdonosai.

Az idén tavalyhoz képest több vagyonosodási vizsgálatot rendel el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A hatóságnál elmondták, hogy a módszer az eltitkolt, adózatlan jövedelmek feltárásának egyik hatékony eszköze.

Az elmúlt két év vagyongyarapodási eljárásaiban csaknem harmincmilliárd forint meg nem fizetett adót kértek számon az érintetteken.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.1/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -2 ( 12 szavazatból)
Vagyonvizsgálat vár a minimálbért fizetőkre, 3.1 out of 5 based on 7 ratings

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. (NAV).
    Elmehetnek a bús ….!
    Kezdjék a vizsgálatokat önmaguknál, majd jöhetnek a politikusok, a hozzájuk szorosan kötődő üzleti körök, és már meg is lesz a lóvé!
    Nem a “csórókkal” kell nemi életet élni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (50 szavazatból)
  2. Előbb meggazdagodik a hatalom,máig tisztázatlan eszközökkel,ugyanabban a bugyorban megmártózva,amiről tudni véli,mert élt a lehetőségekkel,hogy hogyan működött,és most ugyanennek a hatalomnak a meggazdagodott tagjai,becsapják az ajtót,és számon kérik a ketrecben maradottakat! Ízléses! Nem?Egyébként ez nem változtat a lényegen,hogy ezt már rég meg kellett volna tenni!De hogy ezt azok vezényletével teszik meg,akik véresre meggazdagodtak ezen a rendszeren,az gusztustalan!Csupán azért,mert akik a ketrecbe szorultak,azok a kis halak!Ui.Orbán vagyonosodásával nem foglalkoznak,vagy ha igen,majd nem találnak semmit!A kérdés csupán annyi,hogy közalkalmazotti fizetéséből öt gyerek mellett,hogy lett az ország egyik leggazdagabb embere?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (53 szavazatból)
  3. Nem értem miért aprózza el az Orbán-Simicska maffia az ország és annak népe teljes kirablását?! Vagyonvizsgálat, adóellenőrzés, tiszta ciki!
    Államosítsanak minden magántulajdont, aztán meg privatizálják maguknak!
    Vagy pedig a sanyargatásuk miatt tönkremenő vállalkozások tulajdonosait akasszák fel az első lámpavasra, vagyonukat elkobozni, családjukat munkatáborba zárni.
    Mit kell itt szarakodni?
    Ha van bőr a nép pofáján ennyi adóemelés után, ilyen piszkosul szétcseszett országban, ilyen rohamosan csökkenő kereslet mellett gyenge üzletmenetet produkálni, akkor vessen magára.
    Itt ne nyikorogjon senki, hogy szarabbul él, mert ők például milyen jól élnek! Egyre jobban! És robbanásszerűen vagyonosodnak! Simicska jóvoltából százmilliárdok ömlenek be a kormányzó maffia kasszáiba és dőlnek tovább külföldi bankszámláikra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (52 szavazatból)
  4. Úgy látszik hogy a MAGYAR egy olyan különleges fajta , tisztelet a kivételnek, hogy fát lehet hasogatni a hátán és még büszke is rá.
    MAGYAROK, megint csak tisztelet a kivételnek, remélem hagyjátok hogy mindent elvegyen TŐLETEK ez a két féreg és még mosolyogtok is neki!!!!!
    Hajrá MAGYARORSZÁG éljen ORBANISZTÁN.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  5. A vagyonosodási vizsgálat nagyon is jó dolog, de hát csak abban a megyében, ahonnan én származok, tudok több maffiafőnököt, ügyvédbűnözőt, vállalkozóbűnözőt és politikusbűnözőt, akiktől együtt kapásból be lehetne hajtani harmincmilliárdot.

    És ez csak egy kevés csótány… de valami irgalmatlan gazdagok. Természetesen van, ameiylk minimákbérrel van hivatalosan, de olyanról is hallottam, amelyik még segélyt is felvesz.

    Nem tudom, ez utóbbi igaz, vagy sem, de igaz LEHET.

    De ez már így marad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (34 szavazatból)
  6. Fizesse be mindenki tisztességesen az adóját. Orbán Viktor is az ingatlanadóját. !!meg a Kaya Imrahimos, Josip Totos cégek adóhátrálékát is a napi kamatokkal.Kiváncsi lennék az egymilliárd osztalékot fizető Simicska féle reklámcég adóbevallására is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  7. Erre én külön befizetek !!! Kezdjék önmagukkal és utána haladjanak lefelé oszt annyi :-))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  8. Gyanítom, hogy nem csak a te megyédben van ez így, Eldrad!
    Az enyémben mindenesetre dettó. Valóban elgondolkoztató, hogy miért éri meg pl. olyan céget működtetni, amelyik már egy évtizede csak veszteséget termel.
    Lássuk be, ez egy össznépi játék. A nagyok nagyban űzik, a kicsik meg a maguk szintjén, kicsiben. De mért is tennének mást, ha mindenütt ezt látják?
    Nekem rémlik valami sok évvel ezelőttről, hogy maga a Vezír is sokmilliós baráti és családi kölcsönöket kapott (hasonlóan sok más politikushoz minden oldalon). Na de nem kell megijedni, nem ezekről szól a dolog! Azokat veszik csak elő, akik “rendszeresen” és “különféle magánszemélyeknek” adnak kölcsönt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  9. Fidesz székház,Kaya Ibrahim!

    szemétládából lesz a legkeményebb szemétvámszedő!

    DISZNÓK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  10. dr Ducar140 !
    Amit leirtál a szintiszta magyar valóság .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  11. Az ügyvédek 90 %-a minimálbéren van bejelentve. Személyes ismereteim vannak. Egy eset a sok közül: Az ügyvéd úr elvállalta a hagyatéki tárgyalás lefolytatásánál a közreműködését 700.000,-Ft kp.-ért egyenesen zsebbe, előre, minden számla, nyugta nélkül, pedig olyan tiszta ügy volt, hogy az örökös 100 % biztonságban volt afelől, hogy megtámadhatatlan, a közjegyző más döntést nem is hozhatott volna, csak és kizárólag az egyetlen örökös javára dönthetett.
    Azt hiszem most jó helyen tapogatóznak, de igaza van annak, aki azt gondolja, nem csak a fodrászokat, műkörmösöket, házaló masszőröket, festőket stb. kell megvizsgálni, hanem kezdhetnék a felső szinten, el sem jutnának lejjeb, mert ott aztán van mit keresni.Én a földhivatalnál kezdeném és az öt év alatt kötött adá-vételi szerződéseket és hasonló ügyleteket vizsgálnék, ott a közreműködő ügyvéd minden adata, adatgyűjtés, ellenőrzés. Bukta.
    Persze, nyugtával dicsérd a napot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  12. Orbánék olyanok,mint az útonállók! Most jön a vetkőzz effektus,és ha majd remeg kezünk,lábunk akkor majd kiröhögnek és belénk rúgnak,úgy mint az amerikai katonák,akik az általuk halálra ítélt embereket röhögték ki,haláluk pillanatában!Hangfelvétel van róla!Egy szempontból más volt a helyzet!Ezek a katonák ki voltak képezve sok iszonyatos feladatra!Netán a jobboldali politikusokat is ilyen tréningeken edzik erre a kegyetlen mentalitásra?Egyet felejtenek el,ahogy az amerikai katonák sem úszhatják meg ezt büntetlenül,mert nincs olyan hatalom amely ezt szó nélkül eltűrheti,úgy a Fidesz sem úszhatja meg ezt a mentalitást,mert a rájuk szavazók sem hülyék,és nem nyelhetnek a végtelenségig!Egyszer rájuk köszönt az elszámoltatás órája!Minél előbb,annál hamarabb kezdhetjük az újrakezdést!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  13. “Hurra fiuk! megint megtalaltatok egy dusgazdag reteget! “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  14. Lehet, hogy rosszul értelmezem, de én úgy értem, hogy azokat a vállalkozókat vizsgálnák, akik minimálbérért alkalmaznak embereket.
    Ha ez így van, annak csak tapsolni tudok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  15. Rosszul értelmezed, stefán.
    Azokról van szó, akik magukat jelentik be minimálbéren. Ott van a dolognak (vagyonosodási vizsgálat) értelme. Ha valaki keményen kizsákmányolja a munkásait, akkor nem kérdés, hogy miből van vagyona. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  16. Rosszul értelmezed stefán! Azon vállalkozókról van szó, akik minimálbérre jelentik be magukat, azaz azt állítják, hogy ennek megfelelő összegre futja nekik, vagy még ennyire sem, veszteséget hoznak ki a bevallásaikban. Így élt évekig a sógorom is. (most nyugdíjas és morog, hogy kevés a nyugdíja, az eszébe sem jut, hogy minimálbér után fizetett nyugdíjjárulékot. “szegény”, így kénytelen feketén , számla nélkül kiegészíteni a nyugdíját).Majd ha ráérek sajnálom őket, de sajna általában nem érek rá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  17. Olyan ez most mint szerelemben az előjáték! Ha ezen túl lesznek, akkor kezdődnek az államosítások, egypártrendszer és a totális diktatúra kialakítása. Az ellenzéknek marad a már jól ismert népfront-Pozsgay útmutatásával- , ami azért lesz, hogy ne pofázzon és segítse Viktorunk stadion építéseit valamint a közmunkás táborok felépítését. Végül is bejöhet a számításuk, mert aki teheti, és amíg teheti az ország jobbik fele kimenekül az országból. Aki marad az közmunkás rabszolga lesz és élhet abból a közismert negyvenhétezerből, de kecske nélkül. Ilyen jövő vár ránk a mumifikálódott képű törpe vezérünk uralma alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  18. ….en tudok tobb vallalkozot is, aki minimalber mellett kifizeti a tobbit is a munkavallalojanak, csak feketen. De!!! ezek nem horibilis osszegek, viszont ha papiron fizetne a tobbet, az neki a teljes csoddel jarna, hiszen annyi penzt nem tud kitermelni es meg dolgozokat is teljes berrel fizetni!!!! mert iszonyu adokat von el az allam.
    Ha kevesebb ado lenne, sokal de sokkal tobb vallalkozo tartana rendes fizetessel /papiron/ dolgozokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  19. pl. a konnyuiparban! a vallalkozo alig tud talponmaradni es egy csomo aru a nyakan is marad, alig van nyeresege! ma mar a legtobb vallalkozo a kenyszervallalkozasokbol indult, aztan evickel ahogyan tud

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  20. Neroka,nem vitatva azt,hogy a minimálbérrel élhettek a vállalkozók,a törvénybe előírt minimum a biztosításuknál fogva,azt is látni kell,hogy ezzel rengetegen visszaéltek!Ettől függetlenül,én azt gondolom,hogy a jelen politikai elit,jó lenne ha saját magával – független ellenőrzés mellett – kezdené az elszámoltatást!A vagyonbevallások vizsgálatánál kezdve,családtagjaikra is kiterjedően!Kezdje Orbán Viktor,és folytassák harcos társaival!Miből vált Orbán és politikai holdudvara közalkalmazottként,az ország legtehetősebb embereivé?Gusztusos,hogy magukat felmentve,a kis halakat fogdossák ki?Vagy a politikai és gazdasági “elitnek”büntetlenül minden szabad,aki ezt a mintát látva,maga is megpróbálja,pusztuljon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  21. Tudjátok,az az undorító,hogy ezt a” játékot” azok vezénylik le,akik véresre meggazdagodtak egy pár év alatt,és most azt mondják “Barmok,nem volt szerencsétek” Ugyanezek az emberek küldenek rabszolga sorba százezreket,cinikusan,azt mondva 47.000.- Ft ból meg lehet élni!Kérdem én,akkor mire a minimálbér vizsgálata?Az hogy az egyik oldalról tapsolunk az ellenőrzésnek,az oké,de talán meg kellene nézni a mélyebb összefüggéseket és utána csápolni az aljassághoz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  22. Orbán Viktor,minden írott és íratlan szabályt áthágott!A rendszerváltás íratlan szabályaiba,nem csak az tartozott bele,hogy akik a tűzhöz közel voltak,áron alul megszerezhették a pártállami vagyonokat ( cégeket fillérekért ) hanem az is,hogy az embereket,akik vállalkoztak,vagy vállalkozóként alkalmazottakat foglalkoztattak,hagyták élni!Ez egy hallgatólagos összekacsintása volt a hatalomnak és az átálló rendszerben működő embereknek!Orbán Viktor és társai ugyanúgy éltek és ( visszaélhettek) ezzel a lehetőséggel,mint akiket ellenőriztetnek!Nem azt mondom,hogy ezt a helyzetet nem kell tisztázni,,dehogy a rabló játssza a pandúrt az durva!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. Hoppá.Kezdik Pintér bizt. őr cégeivel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  24. Az igaz cél egyszerű: féljenek az emberek a hatalomtól.
    .
    Ez a legfontosabb szempont: tartani Orbántól, a vazallusaitól és a közigazgatástól. Elszigetelni egymástól az embereket – és akkor könnyen egymás ellen lehet őket fordítani. Nemsokára majd jön a feljelentések korszaka. Aki bejelenti felebarátját (bármiért), azt futni hagyják. Vagy azt hiszi, hogy majd futni hagyják, de téved, mert őt is fel fogják jelenteni. (Tessék emlékezni arra a napra, amikor 1944 tavaszán a németek bevonultak Magyarországra.)
    .
    Orbán azonnal – soron kívül – megbukna, ha a társadalom összefogna ellene. És nem az a baj, hogy nincs politikai erő, amelyik az ellenállást megszervezné, hanem hogy félnek az emberek színt vallani. A Fidesz Magyar Polgári Pártban – meg azon kívül is – éppen csak POLGÁROK nincsenek: bátor, öntudatos emberek.
    .
    A vállalkozók pedig „kezdő” polgárok: ezért a hajsza ellenük. Le kell őket darálni proli sorba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  25. Akkor a vezér cím volt számomra megtévesztő.
    Köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Ez megint egy olyan intézkedés amivel vegzálni lehet a vállalkozásokat ami nem hozzájuk tartozik, vagy is VÉDELMI pénz, osztjónapot!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. Üres az államkassza, kell a pénz.
    A KRESZ büntetéstételét túl magasra kalibrálták, most a sajátjaik tiltakozásai miatt csökkenteni kénytelenek. Így kevesebb lesz a várt bevétel. A telefonadónál is sok minden sántít, és rájöttek, hogy ki fogják játszani, így ott is kisebb lesz a bevétel. Tehát kellenek az újabb forintok amiket be tudnak hajtani.
    De senkit ne tévesszen meg, csak a renitens vállalkozások kerülnek ellenőrzés alá, a sajátjuk sosem! Simicska, Pintér és stb cégek nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. Kuksi 2012. május 6. vasárnap 13:44
    “Gyanítom, hogy nem csak a te megyédben van ez így, Eldrad!
    Az enyémben mindenesetre dettó. Valóban elgondolkoztató, hogy miért éri meg pl. olyan céget működtetni, amelyik már egy évtizede csak veszteséget termel.”
    Elnézést a kivételtől.
    Gyanitom azért jó évekig veszteséget termelni, mert abból a veszteségből lehet
    a pluszt fizetni a – bejelentett – minimálbérért dolgozónak.
    Pusztán arra lennék kiváncsi, hogy az ilyen minimálbér melletti pluszért
    milyen nyudijalapra számithat aki a bért kapja és az APEH.
    Az is gyanitható valaki biztosan jól jár. Különben miért csinálnák?
    Nem tartom valószinűnek, hogy az igy nyugdijba menő dolgozó örülni fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. 1991 óta vagyok egyéni vállalkozó. Vallom, hogy a hazai adórendszer csak erre jó: tönkretenni a vállalkozót, minél több zsírt lefaragni róla, rákényszeríteni az adócsalásra a feketemunkára, minimális beruházásokra, a nyereség felélésére.
    Egyszerűen nem lehet tisztességesen működni, csak ha valami szerencsés munkához jut az ember. Rengeteg a helyi és allami adónem, az adók magasak, a könyvelés, a pénzügyek átláthatatlanok stb. Egyszerűen nem éri meg vállalkozni. Ezt már a 90-es évek elején is sok embertől hallottam, mindenki állami alkalmazottnak menekült, mert az viszonylag biztos pont volt mostanáig. Fel is duzzadt az adminisztráció, minden komrnyváltásnál és választási évben átszervezik az egész államapparátust, hogy helyet találjanak a sleppnek.
    Egyszerűen agyamentnek és töketlennek tartom az egész adórendszert. 40-en túl már én is szívesebben mennék állami alkalmazottnak, mégha kevés pénzért is, hogy egy kicsi nyugalmam legyen, ne kelljen minden nap azon rettegni, hogy mikor talál ki az állam egy újabb adócsavart, amit már nem lehet kifizetni, vagy mikor hoz olyan intézkedést, amitől a vállalkozáűs piacot, vásárlót veszít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  30. Valóban, az az érzésem, hogy a hatalom le akarja darálni a válllakozókat, mivel valóban erős családi, mikro- és kisvállalkozások adják azt a polgári középosztálybeli réteget minden fellvilágosult polgári demokráciában, amely befolyással van az országra. Ráér politizálni és elemi érdeke is, hogy megszerzett pozícióját, helyzetét megvédje az ámokfutó politikusoktól, hiszen ez egzisztenciális kérdés számukra. Én is úgy érzem, hogy egy fasiszta diktatúra van kialaulóban földesúri, klerikális jobbágy, vazallus rendszerrel.
    Én ebből nem kérek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  31. Ja, és ez a kormány mondta azt, hogy a kis- és középvállalkozások a családi vállalkozások kormánya lesz. Mi lenne, ha nem mondta volna…..
    Roham léptekkel megyünk vissza a sötét középkorba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  32. Vagyonvizsgálat várható mert a két ötven feletti alkalmazottamnak minimálbért fizetek. Amilyen kicsi a forgalom nekem se jut sokkal több.
    Itt az ideje a béremelésnek, de csak annyinak , hogy ne legyen minimálbér.
    Oszt, jónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. Hahaha! Dodeskaden!
    Abban a pillanatban, ahogyan a fizetes meghaladja a minimalbert, te is, a munkavallalo is, sokkal nagyobb es tobbfele adot fizettek majd, tehat az a kicsi amire gondolsz nagy lesz sajnos!
    En pl. amint atleptem a buvos minimalber felettit, tehat volt pl. 5000 Ft nyeresegem, abban a pillanatban fizetnem kellett az evi 11.000 Ft fovarosi onkormanyzatnak valamilyen nemm is tudom addig nem fizetett adot.
    De!!!!! 3 eve mar nem vagyok vallalkozo, de meg mindig fizetem a kesedelmi adot, amit azert szabtak ki mert nem tudtam idoben fizetni az adokat, mindig csak kesve, de fizettem, igy a kesedelminek van kesedelmi es annak is van kesedelmi potleka.
    Szoval!!!! jol ki van ez talalva! Minden honapban azon imadkoztam, hogy legyen eleg betero ruhaigazitast hozo ember, aztan hogy idoben ki tudjam fizetni a szamlakat, aztan pedig tomogettem a tartozasaimat, amit a kezdeskor nagy remenyekkel felvettem. Ugyanis azt senki nem tudja, hogy elinditani valamit az obb szaz ezer Ft-ba, es ha nagyobb akkor tobb millioba kerul es az elso 2 ev egeszen biztos veszteseges stb. Mire minden beindult es folyamarosan rengeteg munkam lett, addigra rajottem egyedul nem tudom csinalni, viszont masik ember nem tudtam volna fizetni, szoval dolgoztam ejjel nappal, es szinte csak a munka oromeert. Igy aztan bezartam es elindultam vilagga, es meg nem ertem celba, sajnos a vilag minden reszen nagyon nehez ! es termeszetesen nem 56 evesen kell elindulni, mar a lehetosegek elkapasahoz keves az ido de ez mar egy masik tema.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  34. Eddig is túl voltunk adóztatva, most csavarnak egyet az adóprésen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. ” Nem indul vagyonnyilatkozati eljárás Schmitt Pál ellen
    Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága – elutasítva az egyik napilap újságírójának kezdeményezését – úgy döntött, nem indít vagyonnyilatkozati eljárást Schmitt Pál volt köztársasági elnök ellen.”

    “A bizottság vita után úgy döntött, nincs helye vagyonnyilatkozati eljárás lefolytatásának a volt államfő ellen. A kormánypárti képviselők nemmel szavaztak, a jobbikos képviselők az eljárás megindítása mellett voksoltak, az MSZP-s képviselők tartózkodtak.”
    .
    Szóval ezért sem szavaznék újra az MSZP-re!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  36. Ilyen vállalkozásbarát kormányt az ellenségeimnek kívánok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos