Ronai and Ronai
AMERIKAI

Obama emberei segíthetik az MSZP-t 2012. május 14. hétfő 7:17 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Obama emberei segíthetik az MSZP-t

Budapest – Nincs kizárva, hogy Barack Obama amerikai elnök kampánystábjának szakértői segítik majd az MSZP felkészülését a következő választásokra – írta a Népszabadság hétfőn MSZP-s forrásokra hivatkozva.

Mesterházy Attila pártelnök az elmúlt napokban tett amerikai körútján találkozott az Obama-stáb több prominens tagjával, akikkel a lehetséges jövőbeni együttműködésről egyeztetett – írja a Népszabadság.

Az amerikai elnök internetes kampányáért felelős szakember részletesen bemutatta az MSZP-elnöknek és munkatársainak  a közösségi portálokon szervezett Obama-kampány koncepcióját, előnyeit és hibáit.

A Népszabadság értesülései szerint az MSZP és az Obama-stáb várhatóan az elnökválasztás után pontosítja az együttműködés részleteit.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +9 ( 13 szavazatból)
Obama emberei segíthetik az MSZP-t, 5.0 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. És ha Obama veszít? Nem kívánom neki, de a lehetőség ott a szavazók kezében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  2. yoda
    akkor még inkább rá fognak érni a szakértők.
    Szívesen mondanám, hogy az Mszp-n még az Obama-szakértők sem segíthetnek, ha nincs hozzá megfelelő programjuk – de ez itt Hungarisztán. Itt bármit el lehet adni, ha elég ügyesen tálalják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  3. Nem, az MSZP kell felkészíteni, hanem a magyar választókat, hogy ne indulatból hanem józan megfontolás alapján válasszanak. Akkor nem lehet eltéveszteni és már többet nem is szabd. Végül is az életünkről van szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  4. Egész biztosan győz Obama. Nézzétek meg, Franciaország szocialita vezetés, Görögország, és a szomszadaink is balosok. Sokan leszünk az EU-ban is. Mehet a francba a jobb oldal éükön orbán, áder és a többi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  5. Biztos veszíteni fognak. Mint Dunaújvárosban. (?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (10 szavazatból)
  6. Biztosan szükség van optikai tuningra, de ehhez még szűkséges az a választói bizalom ami egyenlőre csak a fidesz vállalhatalanságán alapul. A leértékelődött ellenfél már soha nem hoz annyi szavazatot mint 2010-ben a fidesznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Ebbe az MSZP-be kár energiát fektetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  8. Remélhetően Obama megnyeri a választást! Nem árt az MSZP-nek egy alapos felkészítés. Már csak azért se, mert neki kell majd meggyőznie a kisemberek és munkanélküliek tömegeit, hogy egyáltalán menjenek el szavazni. Mert, ha elmennek, akkor Orbán csak egy rossz rémálom marad. Tudjuk, hogy az egyszerű kisemberek nem szívesen mennek el szavazni, ezen kell tudni változtatni. Amennyiben ezeknek az otthonülő tömegeknek csak a kétharmadát tudnák meggyőzni már nyert ügyük lesz. Sokkal tartozik az MSZP a társadalomnak, mert az “elmúlt nyolc év” dilettantizmusa egyértelműen őket terheli, van mit jóvátenni. A legmegosztóbb személyiség már nincs a pártban, tehát a megújulásnak nincs akadálya, de ehhez tenni kell, nem kicsit, sokat! Az új arcokról nem csak beszélni kéne, hanem láttatni is kéne őket! Az idősebb, erodálódott vezető személyiségek, már csak életkoruk miatt is nyugállományba vonulhatnának, vagy legalább a másod, harmadvonalba húzódhatnának vissza. Reális, kivitelezhető és emberséges programra van szükség, ahol a gazdasági bővülés, a munkahely teremtés harmonikusan illeszthető a szolidaritással. A felelőtlen ígérgetéseket el kell kerülni, de minden jóravaló embernek meg kell adni a reményt és hitet, hogy lehet egy igazságosabb, élhető társadalmat építeni, melyhez nem kell más, mint akarat és összefogás! Amennyiben ezt meg tudjuk valósítani akkor, végleg elköszönhetünk a gonosz birodalmától és annak eszement vezérétől!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  9. Már éppen ideje, hogy egy profi társaság megmutassa nekik, hogy kell kiállni, mert nagyon gyengék sajnos. (Vagy ennyire félnek a fidesz zsarolásától ?(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  10. Nem gyengék és nem félnek a Fidesz zsarolásától. (jelenlegi MSZP-ről beszélek!)
    Ha politikai ellenfeleikről van szó erősek, ha alkalmuk adódik hasonlóan aljas módszereket használnak mint a Fidesz. A Fidesztől sem félnek, a háttérben, lényeges kérdésekben folyamatosan összejátszanak velük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  11. Leslie G. Charteris

    Úgy látom fölléptek a negatív klikk automaták!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. “az MSZP és az Obama-stáb várhatóan az elnökválasztás után pontosítja az együttműködés részleteit.”

    Kerül, amibe kerül. Országjárásra, közönségtalálkozókra, tiltakozásra, tüntetésszervezésre eddig sem futotta. Mostantól majd még annyi se jut rá. Effektív ellenzéki munkára sem telik, habár ahhoz elég lenne némi tapraesettség és fantázia, de annak ugyanúgy híján vannak.
    Mennek a levesbe Obama kampánystábjával is, meg anélkül is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Remélem az MSZP-nek csak hasznára fog válni az okítás, mert amit az utóbbi időkben “produkálnak”, az több, mint SIRALMAS!
    Bár ahogy a mondás tartja: Jó pap is holtáig tanul.
    Csak nehogy a birkák hamarabb elfogyjanak, mint a papok :-(((( !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. Biztos vagyok benne,hogy a volt Magyar Köztársaságnak nem Obama kampánystábjára lenne szüksége ,hanem a különlegesen kiképzett ütőképes harci alakulatára…Talán az még segíthetne eltakarítani hazánk történelmének legszégyenteljesebb vadhajtását., a tolvaj maffiózókat tömörítő orbán kormányt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  15. rossmodorban 16:53
    Ne felejtsd el a legvadabb vadhajtást, a nyiltan nyilas náci jobbikot a megszállott
    Szálasi-Zazrivecz-Vonával, Geobbels-Novákkal, és a többi szellemileg vissza-
    maradott féreggel együtt. Ezeket is bele kell venni az eltakarításbaa tolvaj mafiózó
    orbánnal együtt. A szemétdobra valamennyivel. De hamar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. hajrá MSZP!
    a fene a tollatokat, pedig ugy utáltalak benneteket, de a jelenlegi konstrukcióban még ti vagytok a legelfogadhatóbbak!
    jesszusom, hova süllyedtem, hogy már képes lennék rájuk szavazni?
    de azért ezt ne vegyétek készpénznek, mert még előkerülhet a semmiből egy nekem jobban tetsző formáció!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Nem Obama stábjára, hanem határozott elképzelésekre, politkai érzékre, az ellenzéki demokratikus pártok iránti nyitottságra lenne szüksége az MSZP-nek. A nyitottságával (ha lenne) kellene tevékenykednie azon, hogy létrejöjjön az egység Orbán hatalmával szemben. Nem kellene együttműködniük a Jobbikkal, még gazdasági taktikai célból sem, de együttműködnek, a Demokratikus Koalícióról pedig hallani sem akarnak.
    Ezzel a politikával nem jutnak sehova. Még az Obama stábbal sem. Egyszerű matematika: a közvéleménykutatási adatok alapján csak az egységes demokratikus oldal létrehozása teremthet feltételt a változáshoz. DK, MSZP, LMP. Egyedül nem megy! Akár elhiszik Mesterházyék, akár nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. A fityusz fényezése havi 10 millió, ha nem vagyok túl indiszkrét ez mennyibe fog fájni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos