Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nemzeti helyett emberi lesz a minisztérium 2012. május 4. péntek 17:48 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nemzeti helyett emberi lesz a minisztérium

Budapest – Mármint a nevében. Az erőforrás marad, a vezető viszont változik. A héten lemondott Réthelyi Miklós helyett Balog Zoltán lelkész, Orbán Viktor bizalmasa veszi át a tárca vezetését. Gyakorlata, elődjéhez hasonlóan, neki sincs, de úgy látszik, Orbánék világában a szakmai jártasság nem követelmény.

Emberi Erőforrások Minisztériuma lesz a Nemzeti Erőforrás Minisztériumból, a kormány pénteken nyújtotta be az erről szóló törvénymódosítást a parlamentnek.

A minisztériumok felsorolásáról szóló jogszabály módosítását Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter terjesztette elő. A változtatás – a parlament jóváhagyása után – május 14-én lép hatályba.

Az erőforrás-minisztérium vezetéséről két év után szerdán lemondó Réthelyi Miklós az MR1-Kossuth Rádiónak péntek reggel azt mondta: utódja, Balog Zoltán dönti majd el, hogy átnevezzék-e a tárcát. Arról, hogy a humán csúcstárca új neve Emberi Erőforrások Minisztériuma lehet, a nol.hu írt csütörtökön.

Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője aznap Kazahsztánban jelentette be, hogy lemondott posztjáról Réthelyi Miklós nemzetierőforrás-miniszter, a tárca új vezetőjének Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárt kérte fel Orbán Viktor miniszterelnök. A távozó miniszter, aki az Orbán-kormány megalakulásakor két évre vállalta a munkát, a miniszterelnöknek írt levelében úgy fogalmazott: a rábízott feladatot munkatársaival megvalósította, de a tárca vezetése a jövőben a napi politikai életben tevőlegesen részt vevő minisztert kíván.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 4 szavazatból)
Nemzeti helyett emberi lesz a minisztérium, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Emberi erőforrási? A rabszolgatartó társadalmak is azon alapultak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  2. Szakmai követelmény nem fontos!
    Hát persze, hogy nem fontos, mert egy magára valamit is adó szakember becstelenséghez, kontársághoz nem adja a nevét. Szerintem ebben a kormányban már egy tisztességes, jobboldali szakember sem fog megbízatást elvállalni.
    Csak ilyen nyalókák és bólogatók akiknek megfelelési kényszerük van, vállalnak el olyan feladatot, amihez nem értenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  3. A papbácsi “Murillóval Átszinezi Joobb Lesz Mint Az Eredeti” jó reklám, nem?
    Mindig voltak ilyen váltások. Akárcsak gyerekoromban. Akkor az egyszer
    kihegyezhető szines ceruzát hirdették igy. De jut eszembe.
    A nemzettel mi lesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  4. Némethné után más senki ne számítson semmi jóra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  5. csakén
    mi az, hogy nem fontos a szakmai követelmény? A miniszter úr esztergályosként kezdte, tehát kiválóan tud forgácsolni. Erre a képességére igen nagy szüksége lesz a további nemmexorításos működésében!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  6. T. kekec 18:44!
    És aztán egyszercsak nekiviselkedett és lett neki diplomája?
    Nos mindkét szakmájára szükség lesz, mert ezt az országot lassan már csak az imádság tartja, a forgácsoláskor pedig, hát némi veszteségként majd hullik a forgács is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  7. Egyenlítő TV-ről vettem.
    .
    Navracsics Tibor 2006 szeptemberében Zircen…
    Kommentár nélkül.
    Navracsics Tibor 2006 szeptemberében Zircen: “Ma minden területen újabb terheket pakolnak a lakosságra – figyelmeztetett Navracsics. Amikor ennyi adót fizetünk, az állam nem mondhat le jóléti szolgáltatásokról, mert ha ezt teszi, akkor a legelesettebb településekről, közösségekről vagy egyénekről mond le. Hangsúlyozta: amikor a munkahelyteremtésre, a vállalkozásfejlesztésre és a …szociális ellátásokra járó pénzeket csökkentik, akkor ezt először a nők, a cigányok és a fogyatékosok érzik meg. Milyen kormány az, amelyik megengedi, hogy a nők, a cigányok és a fogyatékosok kiszoruljanak a munkaerőpiacról? – tette fel a kérdést. A Fidesz frakcióvezetője kifejtette: a kormány lemond a falvakról is, kiváltképp a kistelepülésekről, amikor azt mondja, hogy felszámol egyes vasútvonalakat, mert nem éri meg az üzemeltetésük. A vasútvonal nem piac, az az állam jóléti szolgáltatásának a része. “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  8. Emberi Erőforrások Minisztériuma:
    MEDDIG BÍRJÁK AZ EMBEREK ZOKSZÓ NÉLKÜL A MEGALÁZÁST
    .
    Beteg vagy, fordulj fel gyorsan, vagy menj dolgozni betegen (ha van melód), különben lapátra kerülsz.
    .
    Tanulni akarnál, (de nem azt amit hoffmanrózsi kitalált) akkor fizess vagy menj más ország iskoláiba.
    .
    Gyereked van, idős gondozásra szoruló hozzátartozód van? Tedd be őket állami intézménybe, ha van lelked hozzá.
    .
    Ha rokkant vagy, akkor semmi vagy fillérek juthatnak neked.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  9. dr Ducar140 2012. május 4. péntek 19:11
    Látható: Navracsics Tibor 2006 szeptemberében Zircen fülébe húzatta
    nótáját: “nem élhetek muzsikaszó nélkül…”
    Node a mi adónkból?
    Talán mi pakolunk minden területen újabb terhet a kormányra.
    Ilyen hülye lenne egy kormánytag, hogy ezt nekünk mondja.
    Mi a fenét keres ott? Ezeket nem ők csinálják?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  10. Mint az ordog maga, nah! es ha mosolyog……! sot ha meg meg is szolal!
    Csupa lelekmelengeto szimpatikus arc a kormanyban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  11. Szakmai jartassag? …. akkor hogyan vennenek fel meg 2-3 ember tanacsadonak ha o mindent tudna.
    Kell a sogor, koma, retyerutyanak is jolfizeto semmittevos munka.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  12. Hírek
    Miután a társadalmi felzárkóztatás sikerrel lezárult, Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárt a Nemzeti Erőforrás Minisztérium élére nevezte ki O.V., amely minisztérium úgyszintén megvalósította a rábízott feladatot. Ezért már nevében sem lesz többé nemzeti, hanem EMBERI Erőforrások Minisztériumává nevezheti át Balogh Zoltán miniszter úr.
    Természetesen ezzel egy időben az összes hivatalos dokumentum átneveződik, és kishíján teljesen tökéletes lesz az államapparátus, de csak addig, míg nem kell újra valakit lecserélni, és a minisztériumnak ezzel egy időben új nevet adni, azután lecserélni és új nevet adni … azután lecserélni és új nevet adni … azután lecserélni és új nevet adni …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  13. Ezt a bunkó parasztot azóta utálom mióta 2006 nem volt mással elfoglalva , mint a békés utcaköveket dobáló tüntetők védésével , meg a sunyi rendőrökkel akiken nem volt sorozatszám.Bohóc ország bohóc miniszterei , akiknek igazán le kéne mondani Matolcsy ,és Orbán lapítanak mint szar a fűben.Persze nyitás keletre csak azt nem tudom mi volt az a sok büdös komcsizás ha amikor hatalomra kerülünk megyünk segget nyalni .Nem nekik , de a szavazóiknak egy kicsit magukba kéne nézni , mert ilyen ganékat még nem hordott a föld……………….VAN AZ A PÉNZ…………………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  14. Ja és elfelejtettem a Rogán Anti mit mondott :Az volt az egyik terv a sok közül , hogy a közalkalmazottaktól 40000-et vonnak el a nyugdíjasoktól pedig 17000-et de a nemzeti együttműködés kormánya ehelyett inkább a csekk adót meg a telekommunikációs adót javasolta.Az ország nevében köszönjük ,már az ötlet is megért volna fejenként egy tökön rúgást a Fidesz összes férfi tagjának.De ne aggódjatok szerintem ami késik nem múlik mert rájöttek , hogy itt azt csinálnak amit akarnak.Addig fog ez menni míg az első vezető politikust meg nem lincselik ,addig nem fognak elgondolkodni ,hogy a nép milyen szarul él.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  15. Leslie Charteris

    Ugye milyen kicsin múlik? Éreztem azt, hogy Nemzeti Erőforrás Minisztériuma nem fejezi ki pontosan a lényeget.Az új, viszont telitalálat!Egy kicsit közelebb kerültünk a tökéleteshez- ha ugyan már nem az. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  16. Gyakorlat,tapasztalat, tudás? Közismerten bolsevik trükkök, melyektől a Fidesz mindig is elhatárolódott. Az ő módszerük az átverés, a zsarolás, a törvények értelmének a kiforgatása. Ezekben verhetetlenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  17. Megvan ám annak a bája, hogy miközben gazdasági szempontjainkat figyelembe véve össze simulunk a kommunista Kínával, aközben a legfonmtosabb tárcákat magába foglaló minisztérium élére meg kinevezünk egy csuhást. Óriási. Már látom is lelki szemeim előtt, hogy addig szaladgálunk a kinaiak körül, mint a bajos malac, hogy lehet, megsajnálva minket átdobják egy pár millió emberüket hozzánk, mondván “jöttünk segíteni nektek”. Nem lenne tőlük különösebb áldozat, vannak bőven. Aztán csak néznének ki a fejükből, hogy mi az Isten, itt meg papok kormányoznak? Nekünk ezt nem mondták, na most akkor mi legyen? Ráadásul valami unortodox társaság is hallat itt magáról. Jobban tesszük, ha segítség helyett, fogjuka pénzünket és húzunk a francba, de minél előbb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  18. Emlékszem az általam is elátkozott ‘50-es évek is igy kezdődtek. Ugyanis
    a legyőzöttek tulajdonában az ország területén lévő vállalatokat a SZEB (Szövetséges Ellenőrző Bizottság) hadizsákmányként kezelve Szovjet
    Irányitás alá rendelte. Első munkahelyem az AEG-ben volt, aho akkor
    szovjet igazgató irányitott. Államositáskor ezek magyar tulajdonba kerültek
    a többi magyar tulajdonnal együtt. Igy lett ezekből XY Nv., vagyis
    Nemzeti Vállalat. Akkor érthetőnek tünt, mert nem a német AEG.
    Később a “Nv.” szégyenlősen eltűnt, mert a “nemzeti” szó forditásban
    némi nacionalizmust is hordozott. Igy lett az AEG-ből TRANSZVILL Áv.
    .
    Úgy látszik a nevek “korszerűsitésével” akar ez a kormány is manipulálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. Újabb, kizárólag kapcsolódó szakmai tevékenysége, szakmai hírneve, műveltsége, és alkalmassága miatt miniszterré avatott…

    Sejthalmaz.

    És a zorbánc nem áll le. Most már a látszatra sem ügyel, hogy nem kitartottakat nevez ki.

    Igaz is… mikor ügyelt erre egyáltalán?

    Jól van, magyarsztán áshatja a sírját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  20. Emberiességéről híressé vált romaügyi államtitkár (akit nem lehet romaügyinek nevezni, hanem felzárkóztatásinak, hogy ne kelljen romaügyinek lenni, sőt, nincs is roma ügy) persze, hogy emberi minisztériumot kap. 1984

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  21. Fiatal szülők! fiatal tanárok (ne mondjam, tanerők)!
    Kellene jól tartani a gyerekeket, biztonságban, boldogságban, mert különben felnőttkorukban játszótérnek nézik a világot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Újmagorul “szülőerőforrások” és “tanárerőforrások”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. Miért nem nevezzük nevén a dolgokat?
    Magyar Rabszolgaügyi Minisztérium.
    (“A kromplileves legyen kromplileves.”)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  24. Kedves Fórumtársak, nektek semmi nem jó? Most, amikor Hazudniképtelen Viktormihály végre felhagy a kettősbeszéddel, és a valóságnak megfelelő megnevezést használ, akkor nektek ez se tetszik…
    A nemzeti tulajdonú erőforrást már mindet ellopták, onnan már további rablási lehetőség nincs. Kézenfekvő, hogy az egyes ember, mindenki személy szerint, jelenti azt a forrást, ami megfejhető, kisajtolható az utolsó cseppig.
    Nem értelek benneteket…
    Itt van ez a szegény VIktor, kiteszi éjt-nappallá téve a lelkét is, hogy megismerjétek végre teljes valójában, milyen is ő a szíve mélyén, és ti még mindig csak a meglepődésnél tartotok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  25. Pénteki napon postázták a nyugdijfolyósitó levelét a rokkantaknak,hogy atévesen kiküldött utazási utalványokat 15 napon belül küldjék vissza nyilván szószerint vették a minisztérium elnevezését emberi erőforrás ,lehet gyalogolni.Most majd a felülvizsgálatra is gyalog fognak menni szerencsétlenek mert pénzük az nincs a teljesárú menetjegyre.balog úr mint jó keresztény az emberiesség nevében hozzanak törvényt amely hozzásegiti ezeket a szerencsétleneket a kegyes halálhoz.(eutanázia) Hajrá videoton,hajrá felcsút.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  26. Ez az a pap aki jól fejbekúrta a táskájával az LMP-s képviselőt a leláncolós tüntetésen, természetesen véletlenül?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  27. csakén
    az életrajza szerint Végzettség:
    1983-ban a Budapesti Református Teológiai Akadémián református lelkészként végzett, majd a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán mentálhigiénés szakemberi diplomát szerzett.
    (mentségére legyen mondva, hogy az utóbbin NEM doktorált)
    nakadzsi
    nagyon is alapos megfontolás után választották inkább ezt! A nominális csökkentést nincs az a selmeczi-szójjalártó duó, aki ki tudná magyarázni, ehelyett beszedik a hülyegyerekek heti adóját a pógároktól – aztán simán letagadják. Orbán annyira lebecsüli a nép értelmi képességeit, hogy a szemükbe mondta: lassan meg lehet főzni a békát. Ez a lassú főzés tipikus esete.
    Azaz Orbán SOKKAL jobban ért a magyar néplélekhez, mint Gyurcsány: itt nem lehet belemondani a pofájukba, hogy lén most elveszek tőled valamit – mert akkor képes felfogni, ehelyett el kell venni, de le kell tagadni! És nem egyszerre, apránként!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. Jade 2012. május 4. péntek
    „Aztán csak néznének ki a fejükből, hogy mi az Isten, itt meg papok kormányoznak?”
    .
    Nyugi nem fogják észrevenni. Te észrevetted a törvényekben, a cselekedetekben, hogy Isten igéjét képviselő emberek is ülnek a parlamentben? Mert én (sajnos) nem. Ha a hitetéstől, sámántánctól a szegények és még szegényebbek fosztogatásáig minden belefér, akkor a jó kínaiak legfeljebb úgy érzik, itt is otthon vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Stáry Lórán.

    Tipikus Rákosi rendszer! Egyszemélyi vezetés,egypártrendszer kialakítása, személyi kultusz A vezetőknek csak a hűségüket kellett bizonyítani, hozzáértésüket nem. A tudás, végzettség nem számított. Jelenleg tökéletesen hasonló a helyzet, fűszerezve egy kis latin-amerikai rablókapitalizmussal. Orbán-Simicskó klán az iparban, Orbán klientúra a mezőgazdasági nagybirtokok kialakításában. Némethné miniszter asszony diploma nélkül! Ugyanakkor ész nélkül keresik Gyurcsány dolgozatát, pedig neki van még egy diplomája is. Némethnéjét kár lenne keresgélni.Rákosi a padlásokat sepertette le, Orbán a kiskeresetűek zsebeit fosztogatja. Párhuzamot találni mindenütt, nagyon remélem, hogy nemsokára a végkifejletnél is hasonló párhuzamokról számolhatunk majd be.
    “Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!” Soha ne feledjétek a diktátoroknak soha, sehol nincs kegyelem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. Ez igaz lehet,, ha valami “Nemzeti”, akkor az nem “Emberi”!
    Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Nemzeti Munkaügyi Hivatal, Nemzeti Erőforrás Minisztérium, stb…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Emberi Erőforrások Minisztériuma l Vezetője betanított esztergályos és papipari tanuló iskolát végzett .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. Remélem az emberekkel is olyan szeretettel bánik mint az óriás kigyóival.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. Helyreállt az egyensúly. Egy idióta (Schmitt) távozott, de jött helyette másik.
    Fura lények másznak elő a kövek alól…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. Eddig csak rablóbanda volt a csuti kormánya, most a pap vezetésével már a rablógyilkos kormánytitulust is kiérdemli. Először elrabolták a zemberek nyugdíjmegtakarítását, most már a gyilkolást is intézményesítik a gyógyszerek elcsaklizásával.Betegek tömegei halnak meg idő előtt, amikor nem kaphatják mrg az életben maradáshoz szükséges gyógyszereket. Vagy mert nem tudják megfizetni a megemelt gyógyszerárakat, vagy mert az orvosoknak rendeletileg, vagy törvénnyel tiltják meg a. szükséges drágább gyógyszerek felírását. Nem értem az orvosok beletörődő magatartását, amikor a gyógyításra tett orvosi esküjük megszegésére kötelezik őket, és nem tiltakoznak. Magyarországon a bíróság nem itélhet halálra egy rablógyilkost sem, a kormány viszont a fidesz tákolmányának alapján alkotmányos felhatalmazást kapott a betegek legyilkolására. Ami engem felháborít: A gyilkolás vezetője miniszteri rangban egy pap lessz. Isten és a fideSS nagyobb dicsőségére. Kétharmados rablógyilkosok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. A Bibliában Ezékiel könyve 33 fejezete szerint a társadalmi problémákért kiemelkedően a kijelölt “őrállók” felelősek. Krisztus Urunk a Jelenések könyvében a laodíceai levélben jellemzi a Balog lelkészhez hasonló álkeresztényeket, langyosoknak nevezi őket. Náluk még az ateisták, a hidegek is különbek Jézus szerint. A langyosokat Jézus kiveti a szájából. Balog úr nem ismeri a Bibliát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Nyul György 2012. május 5. szombat
    Amit látsz, azaz hogy ki ül és milyen székben, abszolút világi, politikai megfontolásból és nem vallási megfontolásból történik.
    A vallásos emberek egyik részének (meg)vezetésére ott a róm.kat. egyház, a nyugati országokban, Amerikában és Erdélyen élő (többnyire) protestáns emberek meggyőzésére itt a ref. Balogh Z. személye. Aki gond nélkül fel is vállalta a rászabott szerepet, mint ahogy pl. az egyháza prominens személyisége a mai napig is a zsidógyűlölő gárdaáldó ifj. Hegedűs Lóránt.
    Ha az átlag emberek, netán az ellenzék ismernék az alapértékként és hivatkozásként megvallott Isten üzenetét a Bibliát (keresztény ország vagyunk, védjük Európa keresztény értékeit stb.), akkor szilárd alapjuk volna visszakérdezni, akkor is ha nem hívők, hogy hol is vannak azok az alaperkölcsök/értékek, amiről beszélni tetszenek. De ehelyett az érvelés kimerül a papok szidásában, a hívők ekézésében, és a legerősebb fegyvert, ami a kezük ügyében van nem használják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Elkezdödött a református keresztes háború,emlékezzünk mivel járt a katolikus keresztes háború ,valószinű hogy ez sem fog máskeppen zajlani-pusztulás,vér,szenvedés,máglya az ellefelek kiirtása stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Igazad van, csatt kolléga! Itt már csak “emberanyagot” látnak, amit ki lehet facsarni, csavarni, préselni. Ez az elnevezés is olyan szép, olyan… olyan… emberi. Hát nem? Már nem emberek (zemberek) vagyunk, hanem csak erőforrások. Akár a vámpírok számára.
    .
    A vezetőről szólva pedig: most őszintén! ugyan ki lenne hozzáértő szakember? Egy ilyen öszvér tárcánál. A polihisztorok (Leonardók) kora már rég lejárt. Hacsak vissza nem tér Illetékes elvtárs. Emlékszünk még? “Minden hozzám tartozik!” No de azt ő sem mondta, hogy ért is mindenhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos