Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fidesz-bukta Pitvaroson 2012. május 14. hétfő 6:57 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fidesz-bukta Pitvaroson

Pitvaros – Kicsiben kezdik, de jó esély van arra, hogy a trend nagyobb helyeken is folytatódik. Pitvaroson veszített a Fidesz embere.

Újraválasztották vasárnap a Csongrád megyei Pitvaros polgármesterét, Radó Tibort, annak ellenére, hogy a település képviselői korábban bejelentették: a továbbiakban nem akarnak vele dolgozni.

Sarkadi Péter jegyző az időközi választás után elmondta: a 1253 választásra jogosultból 717-en adták le voksukat, ami 57,2 százalékos részvételnek felel meg. Az érvényes szavazatok közül a függetlenként induló eddigi polgármester, Radó Tibor 438 szavazatot, míg ellenfele, a Fidesz-KDNP jelölte, Gémesi Sándor 266-ot kapott. Így ismét Radó Tibor vezetheti a települést.

Az időközi választást azért rendezték meg az 1550 lakosú községben, mert január közepén lemondott a polgármester. A képviselők előzőleg ugyanis bejelentették, hogy többet nem akarnak vele dolgozni, mert megromlott vele a munkakapcsolatuk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (11 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +16 ( 18 szavazatból)
Fidesz-bukta Pitvaroson, 5.0 out of 5 based on 11 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

11 Reader’s Comments

  1. Mini Esztergom lesz a helységből?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  2. Báthory Ödönke

    Ott is ki van függesztve a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata. Olvassák el a képviselő urak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  3. Dunaújvárosban viszont fideszest választottak (kb 8 %-al)
    A 4851 választópolgárból 1036 járult az urnákhoz, ami 21,35 százalékos részvételi arányt jelent.

    A dunaújvárosi időközi választáson hat jelölt indult. A szavazatok összesítését követően a sorrend: Sztankovics László (Fidesz) 413 szavazat (39,86 százalék); Sáfrány Katalin (MSZP) 257 szavazat (24,8 százalék); Simon Csaba (Jobbik) 149 szavazat (14,38 százalék); Pochner László (független) 92 szavazat (8,88 százalék); Mudra József (független) 91 szavazat (8,78 százalék); Horváth Tamás (LMP) 34 szavazat (3,28 százalék).
    Azaz az ellenzék nem tudja kimozdítani az apátiájából a saját választóit, hiszen
    80 % maradt távol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  4. Esztergommal összehasonlítva, Pitvaroson egyetlen Fidesz színben bejutott testületi tag van, meg egy Jobbikos. Négy független. Tehát nem állítható, hogy pártkatonák bojkottálnák a polgármesterrel együttműködést…
    Az ilyen “lemondásoknak” semmi értelmük, ha marad ugyanaz a helyzet. A testület ugyanúgy betarthat, ha akar, és ha lett volna vér a pucájukban (dehát hej, de nagy úr a húsos fazék mellett ülés lehetősége!!!), akkor az egész testület újra méretteti meg magát..
    No, majd ezen segít az a megoldás, hogy lemondott polgármestert tilos lesz újra választani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  5. kekec
    2012. május 14. hétfő
    08:03
    Azt hiszem, nem apátiáról van szó, hanem annak a választói minősítésnek a kinyilvánításáról, hogy ha ennyire béna az ellenzék, akkor teljesen mindegy, hogy bent vannak-e, vagy kint. Attól az “ellenzéktől” amelyik oly jól elvan, mint a befőtt, még a változtatás szándékának a reménye sem feltételezhető. Akkor meg nem mindegy, hogy ki kerül be a zsebét tömni a közösből?!…
    Ezek még a választókban pislákoló harci kedvet is lelohasztják, ahelyett, hogy kellő időben lecsapnának a hatalmonlévők disznóságaira…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  6. Úgy hallottam a királyi rádióban, hogy a fideSS nagy győzelmet aratott a halálest miatt szükségessé vált választáson. Elsöprő fideSS siker. A választópolgárok 8,51%-a szavazott a polgármesterjelöltjükre. Ez szerintem azt jelenti, hogy a polgárok79%-a sz@rik arra hogy ki a polgármester, A szavazók kb. 60%-a utálja a fideSSt, kb. 40%-a szereti. A valóságos helyzet, hogy a Dunaújvárosi választópolgárok közül 4438 nem szereti és csak 438 szereti. A budiforradalomhoz méltó győzelem. A dunaujvárosiak 9%-a lájkolja az orbán-féle rablógyilkos bandát. Eddig azt hittem, hogy csak rablók, mivel ellopták a zemberek nyugdíjra félretett pénzét. Most már azt is tudom, hogy gyilkosok is mivel ellopják a budiforradalomban rájuk szavazó szegény nyuggerektől a gyógyszerüket is. Bebizonyítják hogy az ö mondásuk: Legjobb nyugdíjas a halott nyugdíjas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  7. Ezeknek a pitvarosi embereknek helyén van a szíve és az esze! Gratulálok nekik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  8. Véleményem szerint az időközi választás nem ad valós képet. Nincs olyan súlya mint az országos választásnak, sokakat nem érdekel akik az országosra elmennek szavazni. Amúgy a fidesznek van egy hű tábora akik minden racionalitást félre téve ‘nemzeti’ öntudatból szavaznak. Kérdés a többi fideszre szavazó mit akar tenni 2014-ben? Fontosabb kérdés hogy az eddig otthonmaradok elmennek-e szavazni? Képes-e a baloldal átlátható hosszútávban gondolkodó az országot előlendítő programmal kiállni és azt meggyőzően kommunikálni? Képesek-e, akarják-e felszámolni (nem csak a jelenlegivel leszámolni) a gazdasági összefonódásokat, korrupciót?
    2014-ig mennyi gazdasági kontárkodást művel még a fidesz?Sok a kérdés..
    Értelmes jobboldalban nem reménykedem mert akkor már előálltak volna, nem tették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  9. Mindentől fügetllenül gratulálok Pitvarosnak, de azért kár hogy van még minimum 266 süketnéma, vak és egyéb értelemben is hátrányos helyzetű lakosuk akik sürgős gyógykezelésre szorulnának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  10. Magyar emberek, barátaim. Szavazzuk le a fideszt , Orbánnal az élen 2014 ben is. Aztán jöhet az elszámolás!!! Az az elszámolás amit Orbán annyira szeret. Most azonban Őt fogja a két harmados eredményével a Nép elszámolni. Nem kicsit, hanem nagyon! Kinevezett emberei úgy fognak futni mint a nyulak akiket a róka kerget. Szépen elkobozza majd a nép a megszerzett milliárdokat, a maguknak, haverjaiknak kiutalt földet meg visszaveszik. nem lesz következmények nélkül. Az lesz majd a valódi forradalom!. Orbán mehet közmunkásnak, Kövérrel, Balsaival, Áderral az oldalán. Magyar testvéreim, csak igy tovább!!! És az únió , meg Amerika vezető politikusai is örülni fognak,mert nem kapnak több kokit meg sallert. Orbán úr, bármennyire is kapaszkodik székébe, a visszaszámlálás megkezdődött. Az únió meg kinyomozza titkos számláikat, felkutatja vagyonukat és a nép meg elkobozza tőlük, a simlisektől az ellopott milliárdokat. Az Orbán maffia kormányának hamarosan vége lesz. Haverok kezdhetik a csomagolást!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  11. Kicsi falu , majd beszántják a nagygazdák.
    És bevetik sóval. Abból jövőre kinőnek a sóbálványok .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Toroczkai László polgármester lett 2013. december 16. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos