Ronai and Ronai
AMERIKAI

Észak-Karolinának nem kell a melegházasság 2012. május 9. szerda 12:00 | AN Forrás: Yahoo News

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Észak-Karolinának nem kell a melegházasság
Raleigh – Az államban megtartott népszavazáson a válaszadók többsége megszavazta az állami alkotmány tervezett kiegészítését, amelynek értelmében betiltják az egyneműek házastársi és élettársi viszonyát egyaránt. Az eredmény nagy csapás a homoszexuálisok emancipációjáért küzdők számára.
.
A kiegészítés, amely leszögezi, hogy a házasság mint olyan kizárólag egy férfi és egy nő között képzelhető el, hatalmas többséggel ment át: a népszavazáson részt vettek mintegy 61 százaléka támogatta. Észak-Karolina törvényei egyébként eddig sem tették lehetővé a melegházasságot, az állam azonban most csatlakozott azon délkeleti államok sorához, amelyek explicite tiltják az intézményt.
.
Huszonnyolc olyan állam létezik jelenleg, ahol alkotmányosan tilos az egyneműek házassága; a megengedők között tartják számon Massachusetts, Iowa, Vermont, New Hampshire, Connecticut és New York államot, valamint a szövetségi fővárost, Washingtont és a hozzá kapcsolódó District of Columbiát. Maryland, New Jersey és Washington államokban fogadtak ugyan el liberális törvényt a tárgykörben, New Jerseyben azonban Chris Christie kormányzó megvétózta azt, míg Marylandben és Washingtonban népszavazást kezdeményeznek az ellenzők.
.
A szövetségi kormány egyértelműen a melegházasságok engedélyezését pártolja, Joe Biden alelnök és Arne Duncan oktatási miniszter nyíltan is kampányolt az egyneműek együttélésének legalizálása mellett. Maga Barack Obama elnök most, fél évvel a választás előtt óvatosabban nyilvánul meg, a homoszexuálisok házasságát már jó ideje nem támogatja, legfeljebb az élettársi viszonyt tartja megengedhetőnek.
.
A Wall Street Journal által kedden közölt közvélemény-kutatás szerint az amerikaiak 49 százaléka támogatja, 40 százaléka pedig ellenzi a homoszexuális párok frigyre lépését.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Több ezer év óta a házasság egy férfi és egy nő között kottetik. Az azonos neműek egybekelése nem esik bele a házasság kategóriájába.

    Gen 2:24 Annakokáért elhagyja a férfiú az õ atyját és az õ anyját, és ragaszkodik feleségéhez: és lesznek egy testté.

    Sokan állítják hogy a homosexualis hajlamért egy gén felelős. Soha senki nem mutatta be, nem is bizonyította be ennek a génnek a létezését. Vannak férfiak akik felhagyván a homosexuális szokásokkal, megnősültek és normális családapák lettek. Ezeknek a léte is azt bizonyítja hogy a sexuális orientáció választás kérdése. Természetesen belejátszik a neveltetés, a gyermekkori élmények, a szülökhöz való viszony, de a homosexualitás nem veleszületett dolog. A homosexualitást abbahagyokát és heterosexualis kapcsolatot választókat több izben is halálos fenyegetések értek a gay közösségek részéről.

    Itt egy híres amerikai doki weblapja : http://www.drjamesdobson.org/

    Megjegyezném hogy a homosexualitást annyira elitélő emberek a bibliára hivatkozva fejezik ki gyülöletüket a homokosokkal szemben, de ugyancsak a biblia által elitélt házasságtöréssel szemben már nem ennyire harcosak.
    Bibliai értelemben mind a kettő tevékenység (homosexualizmus / házasságon kívüli sex) is sexualis kicsapongás. Isten utálja mind a kettöt, de – és ezt nagyon fontos megérteni – Isten nem utálja az embereket. Ő utálja a bűnt, a házasságtörést vagy a homosexualitást, a lopást, csalást , gyilkolást, de nem utálja, hanem szereti az embert. Szereti a homosexualist, a házasságtörőt, a tolvajt, még a gyilkost is, és azt akarja hogy az térjen meg a bünökből. A megtérni azt jelenti hogy elhagyni, és elfordulni a büntől és Isten felé közeledni.
    Nem itélem el a homosexuálisokat, valójában saját akarukból azt csinálnak amit akarnak, de a házasság a férfi és a nő által kötött szerződés. Miért kell ez a homosexualisoknak ? Örökösödés, gyerek örökbe fogadás (amit én ellenzek) meg más éveket is felhoznak, de az igazi ok az hogy el akarják fogadtatni magukat. Napjainkabn a társadalom 3-5%-a homosexualis és ez egyre növekvő tendencia, sőt néha már divat is lett belőle. Ez a 3-5% viszont nagyon agresszívan nyomul főleg az egyesült államokban de ma már világszerte, hogy elfogadott legyen ez a fajta életvitel. Nem volna ezzel semmi gond ha a sexet maganügyként kezelnék, de amikor kiviszik az utcára, az nem más mint mások értékeinek erőszakos megsértése, durva megtiprása. A nagy “poén” azonban az hogy “keresztény” egyházak is megprobálnak ennek a trendnek megfelelni, homosexualis papok, egyházak, homosexualis esküvőket tartanak, ahol a tortán két öltönyös fickó, vagy két fehérruhás (a fehér ruha szüzesség jelképe) menyasszony ölelkezik/
    Ha valaki valóban keresztény és a Biblia számára az Isten szava, akor mind a házasságtörés, mind a homosexualizmus a tiltott dolgok kategóriájában van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  2. “…az igazi ok az hogy el akarják fogadtatni magukat…”

    - Nem, az igazi ok a beteges léptékű szereplési és feltűnési kényszere az ilyeneknek.

    Amúgy a homosexuálisokkal a kutya nem törődött a XX. században, míg el nem kezdtek közülük jó páran hangosan őrjöngeni, hogy “fogadják el” őket (nem értem, minek, mikor már el lettek fogadva, senkit nem érdekelt, hogy mit művelnek lakáson belül), meg hogy “azonos jogokat” nekik.

    A jogaik is “azonosak”, leszámítva a párkapcsolatot, mert azt természetesen nem hagyhatjuk, hogy ratyik “házasodjanak”, vagy hogy “családjogot” kapjanak.

    Mert ez már aberráció, ez már a szexuálisan egészséges többségi társadalom súlyos provokációja.

    A “ratyikultura” pedig tömény iszonyat. Homosex- pornó, homosex- filmek, homosex- horror- pornó (komolyan, van ilyen!!!), homosex- műalkotások, melyek valahogy a homosexualitással vannak kapcsolatban – mindez undorító, emberiségellenes szörnyűség.

    És az ilyen állatemberek valamiért kényszert éreznek, hogy folyamatosan botrányt csináljanak, mert az milyen vicces, és az egészet az “elfogadással” takarják.

    Látható, hogy itt nem az “elfogadásról” van szó, hanem a homosexuálisok közösségén belül egy rendkívül kártékony, elmebeteg kisebbség ordítozásáról, szereplési kényszerének kiéléséről.

    Magyarsztánban, melyet egykor Magyarországnak neveztek, a fenét se érdekelték a homosexuálisok, egyszerűen fel sem merült, hogy ki homo, meg ki nem, ennyire nem érdekelt senkit.

    Aztán, ahogy lehetett trágár, bunkó felvonulásokat szervezni, egy pár agyhalott ezt ki is használta – na, ezzel hoztak bajt az összes ratyi fejére.

    Nem olyan bonyolult dolog ez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  3. A homoszexualitas valoszinuleg mindig letezett, es feltehetoen az emberi faj elmulasa utan is letezni fog, talan a tulelo hullok koreiben.
    A vitatott kerdes nem a melegek ceremonikus hazassaga, hanem a hazassag utjan szerezheto jogok es privilegiumok korul viharzik.
    Annak ertelmeben nem sajat jogon szerzett ozvegyi nyugdijak, egeszsegugyi biztositas, allampolgarsag, es szamos egyeb magas dollar erteku es koltsegu elojoghoz jutnanak az igy hazasodok, igy felmerhetetlen terhet rona a tarsadalomra a homoszexualis hazassagok torvenyi elismerese.
    Azon tul, hogy ki mit akar muvelni a sajat partnerevel a sajat takaroja alatt, arrol nem akarok tudni.
    A hatvan szazalekos ellenszavazat nem lep meg, de a tobb mint harminc szazalek, a homoszexualis hazassag torvenyesitesere szavazo allasfoglalasa elgondolkoztat. A melegek statisztikaja tudtommal tiz szazalek alatt van a nepesseg aranyaban. A huszon-valahany szazalek mellettuk szavazo ugyan mit nyerne a legalizalassal?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  4. Akkor nézzük a tényeket.
    Mi a homoszexualitás? A szexuális orientáció kóros zavara.
    Tekinthetjük betegségnek? Ha abból indulunk ki, hogy a szexuális orientáció eredeti funkciója a fajfenntartás szolgálata, akkor a rossz müködés, a rossz irányultság mindenképpen kórosnak tekinthetö (mint a diabetes, a magas vérnyomás, a meddöség stb). És öket is hogy útáljuk! Hát nem?

    Genetikai betegség? A NökLapja szintü magas tudományos szinvonalat képviselö izékben genetikai micsodákkal hülyitik a kedves olvasót. Ezt a kérdést sokat vizsgálták genetikai eltérést (mutáció stb) nem találtak. Az eddigi adatok arra engednek következtetn, hogy a magzat szexuális orientációja az anyaméhben alakul ki. A kialakitásban az anya hormonháztartása meghatározónak látszik. És talán sok más is.
    A szexulális orientáltságot tehát senki sem választja. Például Eldrad és CommonSense sem választotta, hanem kapta. Vagy tévedek Uraim?
    A homoszexuális orientáltságú személy pont olyan erösen vonzódik a saját neméhez, mint a hetero a másik nemhez. Egyszerüen undorodik a másik nemmmel történö szextöl.
    Kell e aggódni, hogy egy homoszexuális családban, közösségben nevelkedö kiskorú a látottak miatt homoszexuálissá válik? Ennek megértéséhez forditsuk meg a kérdést. A homoszexuális “egészséges” heterok között nött fel és szülei is normális heterok voltak (naná, hogy heterok). Annak ellenére, hogy a gyerek látta és érintkezett a heteroszexualitással, ennek ellenére a család a közösség képtelen volt a megfelelö irányban nevelni. Nyilván azért, mert az orientáltságot elsösorban NEM a neveltetés határozza meg, hanem ennek molekulárbiológiai okai vannak és hozzuk az anyaméhböl. Teljesen mindegy mit lát a kiskorú, az orientáltsága már kialakult.
    És még valami miatt nem kell aggógni. A homoszexualitás nem öröklödik. Talán ezt mindenki elhiszi nekem. Nem kell attól félni, hogy a homoszexuálisok százalékos aránya a t´rsadalomban nöni fog. Ha viszont igy van, akkor miért akkora baj az, hogy homoszexuálisok (fogadott) gyereket nevelnek? Mondjuk olyan gyereket, akit a “normális” hetero család intézetbe adott és leszart.
    Még valami a patofiziológiához. Az orientáltság nem egyszerüen fekete és fehér véglet. Közte ugyanis van egy nagy szürkeség is. Vagyis átmenet van a két véglet között. Azt hiszem nem kell példákkal alátámasztanom, hogy vannak erösen “kanos” himek és erösen férfit falö hölgyek. És vannak olyanok, akiket a sex hidegen hagy. És természetesen vannak a hibás orientáltságú személyek. Hogy mikortól tekinthetö kórosnak abba nem mennék bele.
    És most ugorjunk a tudományból a társadalom mezejére. Itt már lehet a szubjektiv véleményeket liberális vagy konzervativ elöjellel egymással szebe álitani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  5. “…Például Eldrad és CommonSense sem választotta, hanem kapta. Vagy tévedek Uraim?…”
    .
    - Részemről biztos, hogy nem.
    .
    “…akkor miért akkora baj az, hogy homoszexuálisok (fogadott) gyereket nevelnek?…”
    .
    - Igaz kérdés (de még mennyire), viszont ez nem a genetika, vagy biokémia területe, hanem társadalomtudományé.
    .
    “…Mondjuk olyan gyereket, akit a “normális” hetero család intézetbe adott és leszart…”
    .
    - Alapvetően ez is igaz lehet, de akkor visszakérdezek:
    .
    Miért nem adják inkább az ilyen gyerkőcöt hetero pároknak? Nyilván a várólista igen hosszú, így nem hinném, hogy egyszerűen elfogynak a feladatra minden szempontból alkalmas hetero nevelőszülők.
    .
    “…És most ugorjunk a tudományból a társadalom mezejére. Itt már lehet a szubjektiv véleményeket liberális vagy konzervativ elöjellel egymással szebe álitani…”
    .
    - Erről van szó, innen ez az egész már nem természettudományos kérdés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  6. “Miért nem adják inkább az ilyen gyerkőcöt hetero pároknak? Nyilván a várólista igen hosszú, így nem hinném, hogy egyszerűen elfogynak a feladatra minden szempontból alkalmas hetero nevelőszülők.”

    Nem ismerem az intézetben nevelkedö gyerekek számát és az örökbefogadás rendjét sem de mintha az árvaházak dugig lennének gyerekkel. Hinnék szivesen neked de ha a heterok elviszik mindet, akkor mitöl vannak dugig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  7. Megjobbított Úszókészülék

    Eldrad fiam, voltál-e már nővel életedben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  8. Ennek most mi értelme volt?
    Ha esze van nem válaszol rá és tudom, hogy van esze.

    Inkább tedd fel neki a kérdést, hogy adna e örökbe gyereket egy olyan családba ahol mindketten cukorbetegek. Ha igen, miért… vagy ha nem, miért nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  9. columbus:
    .
    “…ha a heterok elviszik mindet, akkor mitöl vannak dugig?…”

    - Nem mondtam, hogy mind elviszik…
    .
    Viszont érdekelne egy kis eszmefuttatás, miért NEM lehet, vagy miért lehet egyenlőségjelet tenni a hetero és a homo. párok közé, ha örökbefogadásról van szó.
    .
    - Az árvaházak pedig a felelőtlen gyerekcsinálás miatt, és a szülői felelősség egyre csökkenő érzése miatt vannak tele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. Megjobbított Hülyegyerek:
    .
    - Rendkívül bölcs, lényeglátókérdésedre mégiscsak válaszolnék, egyik kedvenc filmemből egy kis idézetet belefonva:
    .
    - Igen, voltam. Gyerekek is vannak. Te sajna nem lehetsz köztük, mert túl öreg lehetsz ahhoz, hogy az legyél, mikor anyukád téged csinált.
    .
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. cOLOMBUS:
    .
    - Elnézést, cimbora… ezt nem hagyhattam ki, ez az idézet kapásból eszembe jutott, :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Visszadobhatnám a labdát, hogy szerinted milyen károk érik a gyereket egy amúgy dolgozó, szorgalmas, adózó, … keresemm a megfelelelö szót….. egy boldog családban?
    De szerintem a gyerek egy boldog kiegyensúlyozott családban jobban, kellemesebben nevelkedik, mint egy nevelöotthonban. Ha a saládi harmónia megvan, akkor a gyerek orintációja szempontjából tök mindgy. Kényszerrel sem lenne homo, ha egyszer hetero orientáltságú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. Mondjuk úgy, hogy semmiképpen nem tesz jót a gyereknek a homo. párral való együttlét, még ha azok a legkiválóbbak is.
    .
    Abban azért értsünk egyet, hogy egy gyerek egy homo. párral való együttélés alatt alighanem kisebb eséllyel jut megfelelő családmodellről szóló impulzusokhoz, mintha ugyanolyan jó embereknél, de heteroknál lenne.
    .
    A homo. mindenképpen egy rizikófaktor – szerintem, amire – ha nem szükséges – ne adjunk esélyt.
    .
    Persze, akkor most jöhet az, hogy de mi van, ha egy gyereket éppen tényleg nem fogad örökbe senki (most mindegy, miért), de jelentkezik egy homo. pár, akiknek az életvitele bizonyíthatóan megfelelő, kivéve elfajzott nemi orientációjukat.
    .
    Válaszom; akkor lehetővé kellene tenni az örökbefogadást, de szigorított ellenőrzés mellett.
    .
    Egyébként nem hinném, hogy létezik olyan reprezentatív felmérés, mely tudományos igényességgel kimutatná, hogy – az eddigi gyakorlat szerint – az örökbe adott gyerekek élete hogy változott, attól függően, hetero vagy homo. pároknál vannak.
    .
    Egy ilyen pedig sok mindenre megadná a választ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Közelednek az álláspontjaink.

    Eldrad: … “kivéve elfajzott nemi orientációjukat.”
    -
    Keresnél ide egy helyénvaló szót?
    A józan ész, az elöitélet, az indulat közül válaszd a józan észt és úgy próbáld.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  15. Még valami Eldrad…
    Az utcai felvonulásokkal kapcsolatban hasonló a véleményünk. Az más kérdés, hogy én más oldalról közelitem és helytelenitem. Valamit elfogadtatni csak olyan társadalommal lehet ahol van arra fogaókészség. Vagyis ha elég érett az a társadalom, hogy új, szokatlan dolgokat befogadjon. Ha a fogadókészség hiányzik, akkor az erölködés pont ellenkezö hatást fog kiváltani a társadalomban.
    Természetesen a módszer, a mód sem mindegy. Én háromszor láttam NewOrlensban hasonló felvonulást és nagyon szines, szórakoztató volt az. Nem találtam benne semmi visszataszitót. Mivel nem láttam a pestit (nem is fogom, mert a büdös életben nem kivánkozok oda vissza) nem tudom megitélni, mi a különbség a két felvonulás és az öket nézö tömeg között. De tény, hogy csak addig van értelme elmenni, ameddig a fogadókészség tart. Egyébként nem célzottan a felvonulás miatt mentem a családdal, hanem mindig abban az idöben kellett a lejáró munkavállalói vizumomat cserélni. De jó, hogy az már a multé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. cOLOMBUS
    Most akkor Te dicsekedtél?
    “De jó, hogy az már a múlté!”
    Mi meg irigykedhetünk itthon …. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Bocs, kicsit levágtam a végét. Kicsit hülye napom van. Politikusoknak kell óránként bemutatót tartanunk. Hullámokban jönnek, mint az influenza. A sok nagyfejünek elmagyarázni, hogy mit csinálunk és miért fontos. Na, meg hogy ez nem megy ingyen. Zakóban kérték de laborruhában adjuk elö. Nem vagyunk mi majmok, hogy zakót hordjunk a laborban.
    De a kérdésedre a válasz. Nem dicsekedtem csak felsóhajtottam. Régi gyomorszoritó érzések. A 90-es években csak 1 évre adták a kutatói vizumot és évente hosszabbitani kellett. Nekünk NewOrleans volt legközelebb ehhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. “…Keresnél ide egy helyénvaló szót?…”
    .
    - Megtaláltam: a homoszexualitás ugyanis elfajzás. Nem indulatból mondom, hanem ezt én tényként kezelem. Nem látom be, ez miért nem elfajzás.
    .
    “…utcai felvonulások… Természetesen a módszer, a mód sem mindegy…”
    .
    1, Az biztos, hogy nem mindegy… olajos testű ratyik vonaglanak, és egymással párzást imitálnak (láttam ilyen egy budapesti felvonuláson, komolyan), valami borzalmas fertelemre, amit valahol valakik “zenének” tartanak – vagy, színes, vidám karnevál, normális zenére.
    .
    Utóbbi OK.
    .
    2, Az utcai felvonulás jó dolog, csak éppen nem a homo. elfogadása miatt, hiszen a zajos figyelemfelkeltésre semmi szükség nem volt soha az “elfogadás” miatt. Már rég “el voltak fogadva”, fölösleges volt felvonulásokat szervezni ezért.
    .
    “…Politikusoknak kell óránként bemutatót tartanunk…”
    .
    - Pfff… én meg két diplomával, meg angol upperintermediate nyelvtudással raktári melós vagyok… áh. Magyarsztánból jöttem, érted…
    .
    De figyeled, hogy a Megjobbított Hülyegyerek hogy odalett, alighanem ettől a kommenttől: Eldrad
    2012. május 10. csütörtök
    18:56
    .
    ?
    .
    Komolyan nem értem, mitől gurult el a gyógyszer annyira nála, hogy beírta AZT, amire nekem ez volt a válasz… :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  19. Eldrad
    Szerintem cOLOMBUS véleménye a témában a realitás.
    “Már rég “el voltak fogadva”” – írtad, régen voltál itthon? A nácizmus rendes reneszánszát éli és a célcsoportjuk a homoszexuális beállítottságúak is. A felvonulások valószínűleg ezek provokálása – nem a leghatásosabb ellenszer. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Eldrad,.. (a felfújt úszóhólyaghoz) az emberek úgy érdekesek ahogy vannak. Tanulmányozni kell öket. Ennyi. Nem csodálkozni, d tanulmányozni.
    -
    Elfajzás. Csak annyira, mint a szivelégtelenség, cukorbaj, érelmeszesedés, stb. Ugye igy gondoltad? Mondj IGENT és békén hagylak.
    -
    Politikusok,… OK nem panaszkodom. Bár vannak pillanatok amikor jobban szeretnék raktárban dolgozni. Érdekes ilyen nagyfejüek anno a kádárrendszerben is látogattak minket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Gets
    Tudom, olvasok róla. A hülyebuzizsidó a menö szitok.
    Ha Árpád tudta volna hogy ily hülye a népe, már Vereckénél a kardjába döl.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Valamit nagyon nem értek. A Meleg Büszkeség Napjának szomorú hagyománya van. Minden kulturált országban megünneplik, botrány nélkül. Általában politikusok mennek a menet élén, ezzel is demonstrálva, hogy elfogadják a másságot. (nem csak a szexuális hovatartozásban!) Nem közvetíti a TV, a médiák.Senkinek sem kötelező nézni.Akit nem érdekel miért megy oda? Ha engem nem érdekel valamelyik hülye politikus nagygyűlése, vagy egy ripacsok által előadott színdarab, távol maradok. Nem megyek sem fütyülni sem fizikailag bántalmazni az előadókat.Írtam, nem értem.Nem értem, akit nem érdekel a meleg felvonulás miért megy oda, miért tiltakozik az ellen ami nem érinti, nem érdekli? Nem értem. Lehet, hogy én vagyok a hülye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Elfajzás helyett én inkább variánsnak mondanám.
    Az elfajzás kifejezésnek van valami olyan rétege, hogy ez valami pusztítani valóan aljas, vállaltan bűnös, becstelen dolog, amelyhez csak mielőbbi kiirtással szabad hozzáállni, amely mindenestül ellentmond a normális létezés összes szabályának, és a világ rendje nem is állhat helyre, míg el nem töröljük.
    Tény, hogy lehet a homoszexualitást úgy viselni, hogy a normális szemlélőben ilyen érzések kelnek. Sajnos, az ilyen-olyan melegfelvonulások a világ barbárabbik felén (pl. nálunk) pont az ilyeneknek adnak önmutogatási lehetőséget. Ezzel a melegek akkora öngólt lőnek, amekkorát csak lehet.
    De a melegség valószínűleg egyszerűen csak szerencsétlenség. Kapták. Akárcsak mások a vakon születést (a hasonlítás most csak mint sorsot állítja egymás mellé ezeket). Lehet, hogy sok, egyenként nem jelentős genetikai tényező szerencsétlen összegződése is eredményezheti (egy génhez nem köthető, az biztos), méhen belüli rossz hormonális hatások, hibás kapcsolatok és kölcsönhatások rendszere az agyban, esetleg a lappangó lehetőségnek a rossz környezet „segítségével„ történő manifesztációja, ez még nem teljesen felderített dolog. (A meleg nevelőszülő-pár tényleg lehet rizikófaktor.)
    Akik undorító önmutogatással kötik egybe a meleg mivoltukat, azok valószínűleg akkor is undorító önmutogató degeneráltak lennének, ha pont a szexuális orientációjuk rendben lenne. Nekik a nemi zűrük egyszerűen kapóra jön, így könnyebb nekik botránykővé válni, amely érzés nekik valószínűleg az élet fő öröme.
    De olvassátok újra a második szakaszt. Érdemes lett volna ennek a szellemében még gyerekként kinyírni Leonardót, Michelangelót, Thomas Mannt? És nem hasonlít ez a felfogás pl. az antiszemitáknak a zsidókkal kapcsolatos nézeteire?
    Amúgy már minden fontosat leírt valaki, egyetértek azzal, hogy a melegek éljék meg a sorsukat a fölösleges és provokáló feltűnés keresése nélkül, lássák be, hogy (bár ők ártatlanok ebben) az ő állapotuk nem mindenben egyenjogú (nem jó kifejezés, de nem tudok jobbat) a biológiailag optimálissal. És akkor a kutyát se érdekli. Viszont nekik ezzel az állapotukkal is joguk van valakit találni az életükbe, akiben úgy megbízhatnak, mint a normális ember a házastársában (jó esetben). Akik felvilágosítást kaphatnak a kórházban fekvő párjuk egészségi állapotáról pl. úgy, ahogy ez a házastársak között érvényes,m stb. (Bár a házasság fogalmát tényleg nem csúfolnám meg azzal,. hogy az ilyen kapcsolatokra is alkalmazom.)
    .
    cOLOMBUS
    „Nem vagyunk mi majmok, hogy zakót hordjunk a laborban.”
    .
    Hja, az amerikai színvonal. Ott ezek szerint még a kísérlet majmok is zakóban járnak a laborban. Errefelé meg akárhány értelmiséginek is csak néhány kinyúlt pulóvere van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. A melegek házasságáról.
    Miért ne kapnának egyenlő jogot a heterokkal? Biztos, hogy erkölcstelenebbül élnek mint azok akik nyakra-főre csalják egymást, megtagadva a tízparancsolatot? Biztos, hogy rosszabbul nevelnék örökbefogadott gyermeküket mint azok a családok ahol folyamatosak a tettlegességig fajuló veszekedések, vagy ahol valamelyik szülő alkoholista? Említhetném a gyermeküket egyedül nevelő szülőket is, ott mindent meg kap a gyermek, mint az ideális férfi-nő kapcsolatú családokban?
    Valahogy úgy vagyunk ezzel a kérdéssel is mint a könnyű drogokkal. Mindenki tudja, a hasis nem ártalmas mégis tiltják. Szemben az alkohollal ami életek millióit teszi tönkre.
    Ne legyünk képmutató álszentek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  25. Olvasom a hozzászólásokat és alaposan elgondolkodtatnak. Elég liberális tipus vagyok és már 21 éve New Yorkban élek és láttam is kétszer a Géza Büszkeség parádét. Én mindenképpen azt gondolom hogyha valaki bármilyen-szekszuális, de ami nem fenyeget másokat, azt el kell fogadni. 
    A házasság intézménye viszont valóban egy férfi és egy nő között kell hogy létrejöjjön mert ha ez nem így van akkor a társadalom rendje fel fog borulni. 
    Persze ha elfogadják egy törvényben hogy legyen joguk a melegeknek házasodni akkor nem mennék ki az utcára tiltakozni, elfogadnám és kész. 
    Mellesleg Obama tegnap nyíltan állást foglalt a melegházasság mellett, első amerikai elnökként, szóval a dolog kezd érdekessé válni. 

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Amikor egy gyermek hagyományos és JÓLMŰKÖDŐ családban nő fel,
    (megkapja a kellő szeretetet, törődést – napi 1 órás TV és videó játék helyett -
    anya és apa szeretik és TISZTELIK egymást) akkor a gyermek egészséges legkörben egészséges felnötté fog válni. A XX sz.ban tényleg nem volt kérdés a homosexualitás, de a sexualitás sem volt publikus téma. Előszőr a 6ö évek hippi mozgalma hozta be a sexualis szabadsagot, és a szabadság kiterjeszjedésével, orgia töneg szex, elterjedt a homosexualizmus is.
    Ma nagy divat a leszbikus csók fpleg a híres celebek körében. Ők már annyira “evolváltak”, hogy nekik ez is természetes. Mivel a médiákban ez az üzenet jön a térsadalom sokkal toleránsabb vele szembe. emlékezzen mindenki vissza mikor előszőr találkozott a homosexualitással, mennyire idegen és forcsa volt. Aztán az ember legalább is fogalmi szinten hozzá szokik. Az amerikai TV sorozatokban kb 30 éve töntek fel a filmekben a homosexualisok, általában valamilyen humoros formában. Ez persze nem véletlen hanem tudatos manipulació : Amin nevetünk, azt egyszerübb elfogadni. De ne legyenek kétségek a témával kapcsolatban. Amikor az 5 éves ovodásoknak a homosexualis ovóbácsi arról mesél hogy egy kisgyermeknek két apukája van, akko razért kinyilik a bicska a zsebembe. Megkérdezte a szülőket valaki hogy engedélyezik ezt a fajta látásmódot közlöni a gyermekükkel.
    A gyerekem azt utánozza amit én. Amikor szerszámot használok , mondjuk autó szerelés akkor a gyermekem ugyanazt játsza, vagy amikor anya főz a lányom is fözést játszott, de a kozmetikus után, kozmetikust játszott. Nem véletlen hogy egy apa és egy anya alkotja a felnőtt mintát. A gyermeknek meg kell tanulnia a saját nemével azonosuló viselkedést és a kommunikációt a másik nemmel. Az a gyermek aki homosexualis családban nő fel, teljesen normálisnak látja a homosexuális családot, ugyanugy ahogy az alkoholista családban a gyermeknek az a normális. Persze nagy valószinűséggel lesz a gyermek alkoholista. Ha a gyereke erőszakot lát maga körül akkor Ő is erőszakos lesz. Annyira egyszerű és logikus, hogy ha valaki ezeket nem látja be ott már erős lelkiismereti torzulás áll fenn. (Nem tudja vagy nem akarja megkülönböztetni a jót a rossztól.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  27. Más kérdés, hogy valaki homoszexuális és megint más, hogy mit kezd vele. Sohasem értettem egyet azzal, hogy embereket diszkrimináljanak, vagy hátrányos helyzetbe hozzanak, mert homoszexuális, de úgy látom a társadalomnak legtöbbször nem a nemi beállítottságukkal, hanem a viselkedésükkel van baja.
    -
    Ami a házasságukat illeti, azt hiszem a társadalmak, vagyis a többség, joggal elvárhatja a kisebbségtől, (függetlenül attól, hogy homoszexuális vagy vallási vagy bármilyen egyéb kissesség) hogy habár elfogadja őket, azért ők respektálják a többséget és na akarjanak olyan jogokat vagy egyéb új kiváltságokat learatni amelyek kezelésére az adott, esetleg konzervatív társadalom még nem felkészült.
    -
    A homoszexuálisok jelenlétét nagyon könnyű elfogadni amíg a szexuális beállítottságukat és szexuális életüket magánügyként megtartják maguknak, de a házasságot a homoszexuálisok utcai parádéit esetleg nehezebben viseli a társadalom és nem biztos, hogy a homoszexuálisok magyarázatát elfogadják és gyermekeiknek biztonsággal át tudják adni.-
    -
    Nem tudom a homoszexualitás adott és nem tehet ellene semmit, vagy választás kérdése, azt biztosan állítom, hogy a homoszexualitás és a homoszexuális viselkedés az két különböző dolog.
    homoszexuális aktusra és viselkedésre rávehető és befolyásolhat a heteró is főleg fiatal útkeresők, ezért a homoszexualitás magyarázatát nem bíznám az önigazolást kereső homoszexuálisokra. nagyon sok köztük az agresszív és a hivalkodó.
    -
    A homoszexualitás mint politikai és gazdasági erő. A homoszexuális közösség érdekcsoporttá vált, előnyben részesítik egymást, sokan a karrier kereső heterók közül is beállnak, egyre több a homoszexuális prostituált, sokan nem azok csak élni akarnak, és egyre több a saját homoszexuális közösségükben is a félrevezetett és kihasznált homoszexuális.
    -
    Volt Magyarországon egy nagyon híres orvos aki francia és angol orvosi magazinokban publikált, Dr. Weninger Antal aki a pszichoszomatikus betegségek a természetgyógyítás és a yoga doyenje volt, szinte minden orvosi terülten dolgozott a szülészettől a sebészetig, ő sok homoszexuális páciensét gyógyította illetve hozta vissza a heteroszexuális életbe egyszerűen a testi lelki egyensúlyuk helyreállításával.

    Azonban azok a páciensek őszinte szándékkal keresték fel őt. Nem homoszexuális házasságot akartak, nem utcai parádékat tartottak jogaikra hivatkozva, valójában magát a homoszexualitást propagálva, hanem egyszerűen megkérdezték önmagukat ” mi történt, miért vagyok homoszexuális, lehet e változtatni, van e mód” és amikor látták, hogy van azt ugyan nem tudták kiválasztani, hogy heterók akarnak lenni, de azt igen hogy elfogadnak segítséget és elindulnak azon az úton. és amennyire én tudom mind be is értek. Dr. Weninger számos könyve ma is kapható az antikváriumokban online is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  28. ui. akit érdekel itt talál sok választ, és elnézést kérek a sok elütésért a hszemben nagyon sietve kell írnom nagyon elfoglalt vagyok. Ezek a könyvek helyenként említik a homoszexualítás kérdését bár jómagam sem emlékszem már, hogy olvastam e vagy ő maga beszélt róla nekem. Valószínűleg is-is.

    http://www.termeszetgyogyaszat-konyvek.hu/konyv/indiai-gyogyaszat/dr-weninger-antal

    http://www.termeszetgyogyaszat-konyvek.hu/konyv/joga/az-ido-partjan-joga-es-szemelyiseg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Bocsánatot kérek az egyik fejezetemben annyi az elütés és olyan pongyola a megfogalmazás, hogy az már értelmileg zavaró . Azt kijavítanám most. Nagyon sietve írtam még egyszer elnézést. Helyesen tehát a következő:

    -
    Azt nem tudom megmondani, hogy a homoszexualitás adott dolog-e és az illető nem tehet ellene semmit, vagy választás kérdése. Azt azonban biztosan állítom, hogy a homoszexualitás és a homoszexuális viselkedés az két különböző dolog és a viselkedését megválaszthatja.

    Homoszexuális aktusra és homoszexuális viselkedésre rávehető és ilyen irányba befolyásolható a heteró is, főleg a kiforratlan fiatal útkeresők, ezért a homoszexualitás magyarázatát nem bíznám az önigazolást kereső homoszexuálisokra. Nagyon sok köztük az agresszív és a hivalkodó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. columbus:
    .
    - A homosexualitást továbbra is elfajzásnak tekintem, de abban már korábban megállapodtunk, hogy ez egy olyan szerzett (??? úgy tűnik, az, ha egyszer fogantatás után alakul ki, és nem genetikai eredetű) probléma, melynek azért nem csak biológiai, orvosi megítélés alá kell esnie, mint a többi betegségnek, amiket említeni tetszettél.
    .
    Azért itt komoly társadalmi- erkölcsi megítélés is befigyel. Nem gondolom, hogy ezek után al kell magyarázni bárkinek is, miért. Nehogy már a homosexualitást ebből a szempontból egy lapon említsük a cukorbajjal, pl…
    .
    A többit pedig Gabor, Commonsense, és Eagle kitűnően leírták, annál többet jelenleg nem tudok hozzátenni a témához.
    .
    Kellemes, öltöny- és felfújt- megjavított úszóhólyag- mentes napot!
    .
    E

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Semjénék pártja gagyog, s ragyog 2013. december 3. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos