Ronai and Ronai
AMERIKAI

Törvényhozásból neonáci dühöngő 2012. április 4. szerda 13:33 | Rákócza Richárd Forrás: AN

  • Hozzászólások(106)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Törvényhozásból neonáci dühöngő
Budapest – A 130 éve elhunyt  - minden valószínűség szerint öngyilkosságot elkövetett – Solymosi Eszterre való megemlékezésre szólította fel képviselőtársait Baráth Zsolt jobbikos képviselő ma napirend után, s azt állította, „ vádat kell emelnünk azon szellemiség ellen, amely azóta is folyamatosan jelen van a Kárpát-medencében”.
.
Mint  köztudott, Solymosi Eszter 14 éves cselédlány 1882-ben magánéleti problémái miatt a Tiszába ölte magát. Jóllehet holtteste előkerült, és megállapítható volt, hogy nem rituális gyilkosság, hanem fulladás áldozata lett, az eltűnésekor kezdődött tömeghisztéria miatt – s mert Pészách közeledett – a helybéli, illetve az épp arra járó vándor zsidókat hurcolták meg. A vád azt állította, azért áldozták fel Solymosi Esztert, mert a zsidó vallási előírások szerint keresztény szűz lány vérére van szükség ahhoz, hogy a pészáchi kovásztalan kenyeret, a maceszt elkészítsék.
.
A zsidó vallási előírások valójában épp ennek a fordítottjáról szólnak, a Tóra szigorúan megtiltja az emberi és az állati vér élvezetét, nem beszélve a gyilkosságról és az emberáldozatról, amelynek ellentéteként a zsidó vallás tulajdonképpen létrejött. A tilalom azonban hiába egyértelmű, és a per során hiába bizonyosodott  be a megvádolt zsidók ártatlansága, a vérvád azóta is felbukkan. Az elképesztő ostobaságot parlamenti szinten a rendszerváltás után elsőként boldogult Csurka Istvánnak sikerült újra bedobnia a politikai közéletbe. Azóta nem csak Solymosi Eszter „keresztény mártíromságában” hisz szilárdan a legsötétebb babonaságba burkolódzó hazai szélsőjobboldal, de egy újabban történt gyermekgyilkosságot is a zsidók – konkrétan egy kóser üdítőitalt gyártó vallásos zsidó – nyakába varrnak, váltig állítva, hogy a bűncselekmény miatt elítélt Tánczos Gábor ártatlanul ült a valódi gyilkosok helyett.
.

.
Ezt a klassz gyereket is be bírta választani a T. Házba a nb. magyar nép
.
Most Baráth Zsolt neohungarista képviselő járatta le Magyarországot, amelyet már annak idején is nemzetközi szégyenpadra ültetett a per: hihetetlennek tűnt, hogy létezik európai ország, amely az ipari forradalom után még hisz az effajta ostobaságokban. Úgy tűnik, hiába telt el azóta százharminc év, Magyarországon semmi nem változott: a jobbikos képviselő véleménye szerint a tizenkilencedik században az országot épp úgy zsarolták „a világ és hazánk gazdaságát már akkor is kézben tartó körök”, mint ma. Solymosi Eszter meggyilkolása „mérföldkövet jelent Magyarország történetében: ekkor megrendült a föld a magyar állam és a magyar jogszolgáltatás alatt” – már tudniillik azért, mert a zsidókat felmentették, nem pedig elítélték egy középkori babona és néhány, veréssel és kínzással kicsikart „beismerés” alapján.  Baráth szerint „1883-tól a mai napig tart az a jelenség, hogy nem lehet megnevezni az elkövetők származását, vallási hovatartozását, s ekkortól figyelhetjük meg az új világrend hatalmának fokozódó érvényesülését hazánkban, illetve az ezt szolgálók egyre leplezetlenebbé váló törekvéseit.”
.
„Azzal, hogy akkor magára hagytuk ezt a kis libapásztorlányt, egyedül maradtunk mi is. És itt az ideje, hogy kiálljunk magunkért!”, uszított a szélsőjobboldali honatya, Marschalkó-idézettel toldva meg szavait:  „A világhódítók hatalmát csak az igazság kimondásával lehet megtörnünk”.
.
A kormánypártok részéről a zsidó Fónagy János utasította vissza a mérhetetlen tudatlanságról árulkodó, primitív, bunkó antiszemita uszítást.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (36 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 49 szavazatból)
Törvényhozásból neonáci dühöngő , 4.8 out of 5 based on 36 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(106)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

106 Reader’s Comments

  1. Jimbo, szintén a kurucinfón találtam ezt a “gyöngyszemet”:
    http://kuruc.info/r/2/94163/
    Ebből látszik, hogy ezek a legbutább, tudományosan már ezerszer megcáfolt rasszizmus hirdetői. A megfogalmazásaik meg undorítóak.
    Az nem tűnik fel nekik, hogy mennyi magyar is követ el nemi erőszakot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  2. NYILT PROVOKACIO.VALOSZINULEG A GYENGULO FIDESZ ELLEN. NEM VELETLEN, HOGY BALCZO ALATT TORTENT, VONA MINDENKEPPEN BENNE VAN. ELOHUZTAK A ZSIDO LAPOT ARRA MINDIG VISSZA LEHET TANCOLNI HA VALAMI NEM JOL SUL EL.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  3. Jimbo – …errefelé tendálunk, és az emberek nem kapnak észbe, elbagatellizálják, mert úgy gondolják mégegyszer nem ismétlődhet meg. Pedig csak az igaz, hogy kétszer ugyanabba folyóba nem lehet lépni, de a történelem ismétli önmagát, mert az emberiség nem tanul belőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  4. Almandin, ez a kukucinfos firkálmány tényleg undorító és rasszista.
    Tényleg, ha magyar követ el ilyet, miért nem írnak róla ilyen éllel?
    Kíváncsi vagyok, lesz -e belőlle feljelentés.
    Nem mintha sajnálnám az elkövetőket, de a jelző amivel illették őket nem a tettüknek, hanem a származásuknak szólt.
    Ők bármelyik afrikait így neveznik, nem kell hozzá semmit elkövetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Csakén: pontosan.
    De még nem késő….most még nem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Barathot le kell mondatni es Balczot el kell tiltani az elnoksegtol. Ezt ki kell kenyszeriteni a Fidesztol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

„Utálok minden zsidót” 2012. június 5. kedd | RR

Utolérte az MSZP a Fideszt 2012. május 30. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos