Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Európa rossz 2012. március 2. péntek 6:29

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Európa rossz

Európa rossz, Magyarország jó, aki ennél részletesebb magyarázatot akar, az hazaáruló, húzzon el innen oda, ahol szeretik az ilyesmit, mert a mi kormányunk speciel rühelli. Tudjuk, hogy ezzel deklaráltuk, hogy nem vagyunk európaiak, de európainak lenni is hazaárulás. Haza- és nemzetárulás a továbbiakban a házasság előtti, utáni és helyetti szex, Schmitt Pál IQ-jának nyilvánosságra hozatala, az elkapcsolás a közszolgálati csatornákról, valamint a külföldi online tartalmak böngészése.

Európa rossz, az Egyesült Államok még rosszabb, ott négerekkel veretik az őslakosokat, nem beszélve az alkotmányról, amit nem is kétharmados felhatalmazással hoztak, ráadásul nem is iPad-en. Itt szeretnénk megjegyezni, hogy minden kézzel, írógéppel vagy csak normál PC-vel megalkotott alkotmány elavult, hülye amerikaiak, amerikai hülyék!

Így állunk most, köszönöm szépen a lakosság nevében, nincs is ezzel semmi bajom, csak néhány kiegészítést szeretnék fűzni a helyzethez, mert talán még lehetne tökéletesebb, tehát a hangom a segítség és támogatás hangja, szándékaim nemzetiek és tiszták, meglátásaimmal csak még kerekebbé válna az alaptörvény, és ami ennél kerekebb, az már tulajdonképpen gömbölyű.

Kezdeném rögtön azzal, hogy amennyiben 1100 évvel ezelőtt is ilyen hülyék vezették volna az országot, akkor nincs kereszténység, van viszont medvetoros ünnep, ami rendkívül klassz dolog, csak éppen mára nem létezne magyarság, ami szintén lehet, hogy nem lenne hátrányos a világra nézve, viszont akkor fel sem merülhetne ez a probléma.

Koppány rövid, de nagyon nemzeti uralkodása után Európának elege lett volna a folyamatosan hátrafelé nyilazó magyarokból, a fosztogatásból és az udvariatlan viselkedésből, és úgy töröltek volna el minket, ahogy kell, feloldódtunk volna a szomszédos népek tengerében, és csak annyira emlékeznének ránk, amennyire nagyon szükséges. Lábjegyzet lennénk a történelemkönyvekben, dőlt és apró betűkkel.

Nem leszünk gyarmat! – ordította akkoriban is egy meghatározó tömeg, de őket később feldarabolták, és közintézmények bejáratához helyezték ki, megfontolás végett. Állítólag létrehozták Koppány asztalát is minden önkormányzaton, egy-egy Koppány-darabbal, üveg alatt, rövid magyarázó szöveggel, hogy miért is jobb gyarmatnak lenni, miért is érdemes felvenni a kereszténységet és miért hazaárulás hülyének lenni Európa közepén.

Volt némi zúgolódás, az akkori Echo tévében például még évekig társalogtak a koppányista idióták, és keseregtek azon, milyen jó is lett volna, ha Vajk elbukik, Európát leigázzuk, felfedezzük Amerikát, és meggazdagodunk a nyereg alatt történő puhítás forradalmi technológiájából, mert mindenki hozzánk jár a kontinensről puhítani.

István (a későbbiekben szent) azonban valamivel jobban átlátta a helyzetet, mint az akadékoskodó csürhe, és az Ancien Amnesty International kifogásaival mit sem törődve bevezette a kereszténységet, legyilkolta a másként gondolkodókat és ezzel megmentette a magyarságot a feledéstől.

Kétségtelen, hogy módszerei diktatórikusak voltak, konkrétan leszarta a kisebbségi véleményt, ahogy a többségit is, elvégre király volt, azt csinált, amit akart. Szerencsénkre olyan király volt, aki átlátta helyzetünket, és nem kezdett szabadságharcba a világ ellen, valamint nem is fordult vissza Szibéria felé, azzal az ürüggyel, hogy ott nem zaklatják az embert keresztekkel és koronákkal, ott aztán olyan szabad lehet a magyarság, amilyen Európában sohasem, leszámítva a besenyőket, akik piszkálnak, adandó alkalommal esetleg le is mészárolnak, viszont legalább nincs ott semmi, csak savanyított lótej és pusztaság.

A kereszténység a legkorábbi és legteljesebb globalizációs kezdeményezés, és István elfogadta a globalizációt, miután mérlegelt. Utálta az erjesztett kancatejet, késsel-villával akart enni, kőből épült házban akart lakni és érdeklődött az irodalom, képzőművészet iránt, ami akkoriban ezen a vidéken volt elérhető, bizonyos korlátozások árán (rablás, csoportos nemi erőszak, nyilazás elhagyása, kés és villa használatának elsajátítása, egyistenhit, stb.).

Mint látható, súlyosan korlátozták szuverenitásunkat.

Ha valaki felvinnyogna, mert blaszfémiának tartja az EU, és a korai keresztény Európa összehasonlítását, az tájékozatlan vagy csak szimplán ostoba, ugyanis sokkal több rokon vonása van a két intézménynek, mint amennyit itt képes lennék felsorolni, nem beszélve arról a meghatározó és rendkívül szimpatikus különbségről, miszerint ez a mostani szövetség nem egy megfoghatatlan és azóta sem bizonyított felső hatalom fenyegetésére épül, hanem felnőtt emberek és népek érdekeire, értékeire és vágyaira.

Lehet, hogy az ellenzőknek nem elég szakrális, de legalább működik, megmenti tagjait attól, hogy feledésbe merüljenek, bár kétségtelenül továbbra is korlátozzák benne a csoportos nemi erőszakot, a nyilazást és a rablást, ami egyeseknek kellemetlen lehet.

Megértem, nehéz lehet, mert nyilazni, csoportosan erőszakot elkövetni és rabolni jó, de idővel fel lehet majd dolgozni ezen lehetőségek elvesztésének traumáját, és mi, szemfüles magyarok, biztos találunk magunknak hasonlóan kreatív és a feszültséget levezető elfoglaltságot, ha nem is azonnal.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (87 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +112 ( 124 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Európa rossz, 4.8 out of 5 based on 87 ratings

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Lám-lám, puhítás helyett lett a keményítés.

    A hírek szerint pl. hazánk adja az európai prostik színe-javát, akik gondoskodnak a keményítésről. Amikor meg alusznak ezek a drága hölgyek (és urak!), akkor a Géniusz keményít. A kis önjelölt európai Messiás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  2. Az elejéhez:
    valóban “nem vagyunk európaiak”. Nem kell ehhez elektronmikroszkóp, a vak is láthatja, csak ki kell menni az utcára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  3. Para, te egy zseni vagy :)) Pont ezt mondogatom én is – csak nem ilyen viccesen.
    Kösz, hogy megírtad!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (43 szavazatból)
  4. Para!
    :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):
    :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  5. Ezeket a sorokat olvasva, elsavanyodott a kancatej a számban, és vissza kellett tennem porhanyósodni az asszonyt a nyereg alá! :-))))))))
    Zseniális írás, köszönöm! Ezért becsülöm a tollból élőket és múzsáikat! Mindjárt jobb kedvvel megyek munka ügyben tárgyalni, remélem hétfőn még lesz munkám…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (44 szavazatból)
  6. Már kezdem is a tornagyakorlatokat hogy könnyen ugorjak a lóhátára és a csúz ne álljon a hátamba nyilazáskor :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  7. Idézet a cikkből:

    >>>>>>>>>>>>>Koppány rövid, de nagyon nemzeti uralkodása után Európának elege lett volna a folyamatosan hátrafelé nyilazó magyarokból, a fosztogatásból és az udvariatlan viselkedésből, és úgy töröltek volna el minket, ahogy kell<<<<<<<<

    Ez most is megtörténhet, ha Európa úgy látja, hogy a magyarok nem változtak semmit és megint az európai stabilitást veszélyeztetik. Európa nem feledékeny és tudja kikkel van dolga és mit várhat.
    -
    Egyenlőre csak Orbán és a Fidesz félrekalandozó emlékezőtehetségén akar segíteni, de ez a jó szándék mulandó és ha úgy néz ki, hogy egyszerűbb Magyarországgal leszámolni – ezúttal végérvényesen – nem fognak sokáig töprengeni mi a helyes lépés. Az, hogy az oktalan magyar renitens viselkedés európára nézve veszélyes és bomlasztó hatású, már nem kérdés sehol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  8. :D
    GRATULA A SZERZŐNEK!
    Ez a fityisz-jobbik mantrák legjobb görbe tükre eddig. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  9. Remek cikk, mint mindig, ha Para ír, mert bármilyen nyomorúságos is a helyzet, mégis jobb egy humorral telt szöveget olvasni. A másik oldallal(Koppányék) az a legnagyobb baj, hogy a humorérzék genetikusan! hiányzik belőlük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  10. Orbán a parlamenti többség birtokában azt tesz amit akar. S nem fél megtenni. Vége az összevissza időszaknak …Sólyom betartásainak, az önkormányzatok uralmának , a bankok hatalmának, a Gazskó féle gördülő sztrájkoknak.., a népszavazásoknak…most pofa be van. Alkotmánybiróság kiiktatva, Sólyom kiiktatva, Schmitt kiválóan teljesit, (állitólag amerre jár mindent aláir, most vizsgálják ezt a szindrómát, állitólag…), önkormányzatok kussolnak, egy peták nem jut nekik…, bankok szivnak, mint a borz,…a melósok nem veszik fel a sztrájkot, inkább túlóráznak…, népszavazás?, na ne röhögtessenek már…,emberek dolgozni kell, asszonyok!, gyereket szülni dicsőség, közmunkások, a 47 ezer mellé gyorsan kérjetek egy kecskét, oszt jó napot! Pintér úr , már csak az a kérdés minek az a sok garázs? mert a milliárdokat értjük…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  11. Sziporkázó, igaz és fájdalmas. Para úr, Ön nagyon tehetséges és kiváló megfigyelő.
    Hogy a Pintér mondjon olyat egy egyetemi előadóteremben, hogy 47 ezerből meglehet itthon élni kecskével, háztájiból, ez az aljas cinizmus fogalmát tökéletesen kimeriti. A városi ember, aki panelproli, és a téli távfűtőszámlája több ennél, az mit csináljon belügyminiszter úr?
    Adjon már tanácsot a városiaknak, hiszen Pintér úr, maga a gazda az alvilág fölött is.Hogy kell csinálni, hogy ne haljunk éhen? Nem, nem a millióit, vagy milliárdjait sajnálom, amihez “becsületes” úton jutott hozzá, inkább a pofátlanságára hivom fel a figyelmét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  12. Úgy értesültem a szakirodalomból, hogy a kés-villa az későbbi, XIII-XIV századi, de akkor még csak az urak használták néha s megszólták miatta őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  13. Jaj, ez nagyon jó és találó:)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  14. Ezt a vitriolt mind lenyelhetnék a címzettek…

    Köszi Para, jó napom lett tőled!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  15. Adjuk meg Géza fejedelemnek a neki kijáró tiszteletet, hiszen 1040 éve ő léptetett be minket az EU-ba, minekutána bizánciak hátrafelé nyilazásban legyőzték az egyesült magyar orosz besenyő bolgár csapatokat. Az orosz fővezér fejéből a vereség után ivókupát csináltak a besenyők, Bizánc meg úgy döntött, hogy a magyarokat kitakarítja az érdek szférájából. Na ezután rohant Géza az EU-ba keresztért és Gizelláért István számára, a többit Para kiválóan leírta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  16. István halála után, Koppány nemzetségéből jött létre az Árpád ház, tehát a hátrafelé nyilazásban ma is jók vagyunk, lásd a fidesz hívő törzset, és annak vezetőjét.
    Közben kaptam egy üzenetet, hogy letölthetek egy kecskeigénylő adatlapot,
    hogy meg tudjak élni 47000 petákból, vagy fityingből?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  17. Ha nagyon eluralkodik itten a hazaffyas vérkatolikus őserkölcs , akkó a házasság valatti szex is hazaárulás kategóriába kerülhet.
    Mert addig sem a közszolgálati hírharsonákat nézik/olvassák.
    Nehogymáasztán kéjelegjenek nekem ahelyett hogy tátottszájjal bámulják a kappanhangút !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  18. Nagyon jó! Akinek tetszett, ajánlom figyelmébe Parti Nagy Lajos Magyar mesék c. sorozatát is. Zseniális, főleg a szerző előadásában!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  19. Minden reggel 8.45 -kor a Klub Rádióban Parti Nagy Lajos olvassa fel magyar meséit (március 15 részben!), ki ne haggyátok! :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. Király vagy. Ne hagyd abba.
    Múltkor azt ígérte a Rangos Kati, hogy lesz majd PARA-összes webhely!
    Azóta se tom hogy hol.
    És aggódok, hogy jön az orbánACTA és később nem találom a cuccaidat.
    Aggyá má ki egy könyvet!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  21. Az alapgondolat, még jónak mondható is lenne, talán még humoros is, de a történelmi utalások brutális tájékozatlanságról tesznek tanúságot… Anno történelemóráról pár ilyenért úgy küldte volna ki a tanár az osztály hangos röhögésének dallamai közepette, hogy belesül a folyosó linóleumjába szégyenében, már bocsi (És azóta nem kicsit “frissült” is a történelem az új feltárások, leletek, előkerült történelmi dokumentumok stb. révén, szóval..)
    Sorry, de nem tetszik. Remélem, legközelebb nem az erényövet vagy hasonló “köztudatba beépült” hülyeséget hozza fel, mint gondolat társítást egy napi témával/gondolattal kapcsolatban, mert ez így ciki..

    Pl. nem volt olyan, hogy “A” magyarok. A vérszerződésre is azért volt szükség, mert különböző népcsoportok voltak, különböző népszokásokkal, történelemmel, hagyományokkal, külön gasztronómiával és vallásokkal.. az egyedüli, ami közös volt, az a céljuk, a vezetésük, a nyelvük, a származási helyük és a nomád/állattenyésztő életmódjuk. Szibéria “felé” hiába is néztek volna, mert konkrétan azt sem tudták, hogy merre van, vagy létezik, még a suliban is “mongóliát” meg “finneket” erőltettek, amiről azóta kiderült, hogy hülyeség:) Törzsenként más és más volt a vallásuk, voltak kövekben, patak szellemében meg ehhez hasonló természeti jelenségekben hívő törzsek, de voltak szkíta keresztény és “keleti” keresztény törzseik, ahogyan az akkori zsidó vallásra nem sokkal azelőtt áttért kazár törzsek is..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -17 (21 szavazatból)
  22. Hazardteam! Olvasgasd talán a lófejű Veszprémi püspök írásait, az nyilván hibátlan, és pontos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  23. Egy kis változatosság:
    http://index.hu/kulfold/2012/03/02/kroes_valaszolt_a_neki_beolvaso_szajernak/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. Helló Para !
    Nagyon jó ez a humoros és igazságos irásod is. Hát igen, mi Imrék nagyon tudunk! Itt az Art websitem, ez a bizonyiték: http://www.szekelygallery.com

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. A kés-villa az nem jó (akkoriban még…).
    Mer’ itt má mindenki csak dicsér… :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  26. - Bocs, ezt (kés, villa) már megírta Geo Cosnos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  27. Tetszett: sapienti sat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  28. na ez csillagos ötös !

    könyvre màr én is vàrok egy pàr éve …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. Hazardteam! A humor nem tévesztendő össze a történelem tudománnyal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Hosszú út volt ez, ahonnan visszatértél, és én csak most értettem meg BB-t, hogy miért segítettek vissza. Fantasztikus ember vagy, gratulálok. Kőhídi Imre

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  31. IGEN!IGEN!Remek cikk,leginkább P.K.I .miatt olvasom az A.N.t.Jok a hozzászolások is.Hazardteam;nem töri orát akarunk,v.savanyu a szölö?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos