Ronai and Ronai
AMERIKAI

Náci beszédet mondott Orbán a Kossuth téren 2012. március 15. csütörtök 19:34 | AN Forrás: Origo

  • Hozzászólások(204)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Náci beszédet mondott Orbán a Kossuth téren

Budapest – A klasszikus antiszemita irodalomban található kódolt náci beszédet mondott Orbán Viktor március 15-én a Kossth téren. Az „idegen érdekektől”, nemzetközi pénzügyi köröktől akarja megvédeni azt a Magyarországot, amely eközben ott kuncsorog ezeknél a pénzügyi köröknél, hogy hitelt kapjon, mert különben államcsőd és teljes széthullás fenyeget. Orbán Magyarország ellen uszította újra a demokratikus Nyugatot és az Európai Uniót.  Orbán beszéde hadüzenet volt a szabadság, a demokrácia, az emberi jogok és a demokratikus Nyugat ellen.

Az 1848-as forradalom örökösének állította be saját kormányának a zsidó pénztőkével és a zsidó liberális demokrácia ellen vívott szabadságharcát Orbán Viktor. Beszéde teljes mértékben ellentétes volt az egyéni polgári jogokért küzdő 1848-as forradalommal. A Kossuth téren mondott ünnepi beszédében Orbán azt mondta: Magyarországnak a saját tengelye körül kell forognia. Ehhez a programhoz szívből gratulálunk, amiképpen ahhoz az álságos szöveghez is, miszerint “nem hagyják, hogy mások diktálják az alkotmányt”. Tegyük hozzá, hogy Magyarország egy demokratikus közösség tagja, amely aláírt bizonyos szerzpődéseket, amelyek kizárják egy klerikálfasiszta diktatúra létrejöttét az Európai Unión belül, márpedig az orbáni alkotmány annak alapjait tette le. Orbán keményen odaszólt a Magyar Nemzeti Banknak és az Európai Bizottságnak is, gyakorlatilag megint Magyarország ellen uszította a demokratikus és szabad világot, az államcsődöt is kockáztatva.

“A nagy március óta még soha nem voltunk ilyen közel a szabadsághoz” – jelentette ki március 15-ei ünnepi beszédében a budapesti Kossuth téren a diktátor. Orbán úgy fogalmazott, hogy “1848 politikai és szellemi örökösei vagyunk”, 1848 politikai programja pedig úgy hangzott, mint a mai magyaroké: “Nem leszünk gyarmat!” Orbán a rendszerváltás utáni önkéntes európai csatlakozást gyramatosításnak nevezi, beszéde szerint Brüsszel a gyarmattartó. “Magyarország a rá nehezedő nemzetközi nyomással szemben nem tudta volna felvenni a harcot, ha nem lépnek sorompóba százezrek, hogy tudtára adják mindenkinek, hogy a magyarok nem fogják feladni a húsz év után végre-valahára megszült alkotmányukat sem” – utalt Orbán az Európai Unióban folyó eljárásokra, illetve a kormány mellett kiálló, közismert antiszemiták és nácik által szervezett “békemenetre”, ami valójában szintén egy hadüzenet és fenyegetés volt. “Megértjük, hogy Európának sok baja van” – utalt Orbán az euróválságra, de Magyarországnak van egy követelése, amiből nem enged: egyenlő mércét akar. Orbán Semjén süket szövegét ismételgette, aki állandóan ezt a papagáj szöveget fújja: “Egyenlő elbánást követelünk, nem leszünk másodrendű polgárok” – jelentette ki, szerinte nem nézhetjük ölbe tett kézzel, hogy bármely politikai vagy szellemi irányzat egy “szentségtelen szövetséget” erőltessen Európára, amely “nem hagyhat egész országokat az út szélén”. Komoly elmeorvosi vizsgálatokat igénylő zavaros mondatok ezek, miközben éppen az egész unióra kötelező demokratikus normákat kérik Orbán diktatúráján számon: vagyis, a közös, egyenlő mérce az, amit Orbán ránehezedő nyomásnak nevez.

A diktátor azt mondta: “Ma már elegen és elég erősek vagyunk, hogy a szabadságjogaink után kivívjuk a szabad magyar életet is.” A szabadság szerinte azt is jelenti, hogy “nem fogjuk adósrabszolgaként leélni az életünket”, felidézve ezeel a klasszikus náci irodalmat, szorosan Adolf Hitler, Mussolini és Szálasi nyomdokaiba lépve. “Mi magunk állapítjuk meg saját életünk törvényeit” – kábította hallgatóságát. Az új alaptörvény körül kialakult vitákra utalva Orbán úgy fogalmazott: “Mi magunk írjuk az alkotmányunkat, nincs szükségünk szamárvezetőre, és nem kérünk az idegenek tanácsaiból sem.” Ebben az esetben pedig nincs más, mint kilépni az Európai Unióból, és visszalovagolni Szibériába, miután Magyarország az uniós csatlakozáskor kötelezettséget vállalt arra, hogy a közös demokratikus normákat betartja.

“Azt akarjuk, hogy Magyarország a saját tengelye körül forogjon, ezért a jövőnk zálogát jelentő alkotmányt meg fogjuk védeni” – jelentette ki Orbán, mire a téren összegyűlt tömeg azt skandálta: “Megvédjük!” A kormányfő szerint a magyarok sem hibátlanok, lehet szeretni vagy nem szeretni a őket, de “senki nem vitathatja, hogy a mi szabadságharcaink előrevitték a világot”, és utólag mindig kiderült, hogy nekünk volt igazunk. Csakhogy Orbán mostani szabadságharca nem 1848 vagy 1956 szellemiségét, hanem Horthy hatalomátvételét és a nyilasok hatalomra jutását idézi, azok pedig nem vitték előre  avilágot, hanem sok százezer magyar halálát okozták.

“A pénzügyi függetlenség a szabadság feltétele” – mondta Orbán, aki szerint nem véletlen, hogy már 1848-ban, a 12 pontban is ott állt a nemzeti bank. A kormány és a Magyar Nemzeti Bank közti vitákra utalva a miniszterelnök úgy fogalmazott: “Nem az a független nemzeti bank, amely a nemzetétől független, hanem amely az idegen érdekektől megvédi a nemzet gazdaságát.” Orbán nem hajlandó tudomásul venni arról az alapvető demokratikus követelményről, amit az Unió alapokmánya is rögzít, hogy a nemzeti bankok (mint Amerikában is) függetlenek a kormányzattól. Ez csak diktatúrában van másképp. Az IMF és az Európai Unió pedig most éppen azt mondja a támogatásokra és a hitelekre váró Orbánnak, hogy legyél független pénzügyileg. Ne akard a mások pénzét, ne kérj hitelt, hogy aztán azt mondd, hogy téged eladósítottak a gyarmatosítók. Éljen meg Magyarország a saját lábán. Viszont ha Orbán nem kap pénzt, akkor államcsőd lesz, és akkor nem lesz fizetés, közvilágítás, közlekedés, nyugdíj, nem lesz áram, nem lesz kenyér, és a szabadságharcát vívó Magyarországon olyan vérengzés tör ki, amit csak valamilyen civilizált ország hadserege tud majd megfékezni. És a felelősök akkor is azok lesznek, akik nem adtak pénzt, de akiket közben azért gyaláznak, hogy a pénzükkel gyarmatosítanak. A zsidók tehet5nek majd mindenről, meg a kommunisták, ha ismer valaki egyet is, mutassa meg.

Orbán szerint a modern kor gyarmatosítói úgy cserkészik be áldozataikat, “ahogy az oktondi békát főzik meg a fokról fokra melegített vízben”. A hitelekkel Orbán szerint a magyarokat is majdnem megfőzték, csak “az utolsó pillanatban ugrottunk ki a fazékból”. Mondja ezt Orbán, aki most akar beugrani a fazékba, de nem akarják engedni, mert nem akarják megfőzni. A spekulánsok uralmát szerinte nem az európai bürokraták fogják felszámolni, nem ők emelik majd ki Európa szekerét az árokból, hanem a dolgozó emberek. “Sokszor tűnik úgy, hogy egyedül vagyunk, de nem igaz” – mondta Orbán, aki szerint “ma is vannak lengyel Bem apók”, és kiállnak Magyarország mellett a csehek, a szlovének és a románok is. “Dicsőség Litvániának, Isten éltesse Lengyelországot!” – mondott köszönetet a kormányfő a téren jelen lévő lengyel és litván szimpatizánsoknak, majd lengyelül idézte az 1848-49-es lengyel légió jelmondatát: “A ti szabadságotokért és a mienkért”. Mindez arra utal, hogy Orbán klerikálfasiszta diktatúráját már igyekszik a Vatikán tervei szerint kiszélesíteni, és más országokkal együtt támadni és felszámolni a liberális, szekularizált, demokratikus Európai Uniót.

“Okos dolog-e ilyen időkben a szabadságharc, nem lenne jobb szélárnyékban megúszni?” – kérdezte Orbán, majd azt mondta: a szabadság nem a jólétben élők luxusa, és “minden, amire vágyunk, csak a szabadságból nőhet ki, ez a törvény, minden más csak illúzió”. A szabadságharc értelme szerinte nem a harc, hanem az, ami utána jön. ”Magyarország sokat változott két év alatt, ám ahhoz, hogy elindulhassunk, először fel kell állni” – mondta Orbán, aki szerint fontos, ami eddig történt, de még nem elég.

Isten irgalmazzon Magyarországnak, és most a legkomolyabban mondjuk, hogy aki teheti, az meneküljön, ez az ember pusztulásba, polgárháborúba és gyilkolásba viszi azt az országot. Nem kétséges, Orbán vallási fanatikus, elmebeteg, őrült diktátor. Egy igazi fasiszta diktátor.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (136 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +115 ( 207 szavazatból)
Náci beszédet mondott Orbán a Kossuth téren, 4.1 out of 5 based on 136 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(204)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

204 Reader’s Comments

  1. http://ingatlanmenedzser.hu/varos/2012/3/18/Igy_szotyolazik_Orban_viktor_egy_sportingat_38PGXC#rss
    .
    Tessék, a díszes társaság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  2. Orbáncfű:Világ fasisztái egyesüljetek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  3. Néztem a tévében a hablatyoló futóbolondot és csodálkoztam: mivel tudja a csúti Cipolla még mindig emberek százezreit úgy elkábítani, mint ha intravénás heroint nyomna beléjük?
    Ami feltűnt: a közvetlenül mögötte álló fiatalok teljesen kifejezéstelen arca. Gyanítom, külföldiek lehettek, akik a kusza szózuhatagot szerencséjükre nem érthették.
    Miért jó ez nekünk? Meddig kell még tűrni ezt az eszelős, kártékony pacákot?
    Történelem Ura, szabadíts meg minket a gonosztól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  4. Felcsúti Akadémia – ontja őket! Védőpajzsnak, kormányhivatalnoknak, focistának, minusz gombnyomónak, bírónak, ügyvédnek – olyanok, mint Jolly Joker vagy póker arc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Az Orbán-villa titkai 2012. április 19. csütörtök

Megvédte Orbánt a norvég tömeggyilkos 2012. április 19. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos