Ronai and Ronai
AMERIKAI

Idegen test Orbán a német köztévében 2012. március 25. vasárnap 12:56 | AN Forrás: MTI, 168 Óra

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Idegen test Orbán a német köztévében
Budapest – A német sajtó részletesen beszámolt Orbán Viktor csütörtöki bajorországi látogatásáról, a The Economist a magyar politikai helyzetet elemezte, a lengyel és osztrák lapok szintén több cikkben foglalkoztak Magyarországgal.
.
A lengyel rádió hírportálja a nemzetközi kapcsolatok központjának (CSM) elemzőjét szólaltatta meg a lengyel elnök magyarországi utazásával kapcsolatban, aki szerint Lengyelországnak diplomáciailag nagyon óvatosnak kell lennie a térségben. Az európai stratégiai központ (DemosEuropa) szakértője pedig azt mondta a honlapnak, hogy vitathatók a magyar kormány lépései, de nem szabad beleegyezni Európa felosztásába.
.
Pawel Lisicki, az Uwazam Rze konzervatív hetilap főszerkesztője szerint a lengyelek Magyarország melletti kiállása fényében feltételezhető: Lengyelország és az unió vezető országai közötti nézeteltérés esetén a magyarok viszonozzák a lengyel szolidaritást.
.
A Die Welt című német konzervatív lap Orbán Viktor: a CSU vitatott barátja címmel számolt be a miniszterelnök munkalátogatásáról. A lapban megjelent írás szerint a bajor kormány fokozza a nyomást a magyar kormányfőre a BayernLB bajor tartományi bank magyarországi érdekeltségének, az MKB-nak a veszteségei miatt. Mint írják, Horst Seehofer bajor miniszterelnök mellett Markus Söder pénzügyminiszter is előhozta az Orbánnal folytatott megbeszélésen az ügyet.
.
A Bild című bulvárlap online kiadásában Vita Orbán Viktor látogatása körül című cikke szerint “már a meghívás is felzúdulást okozott”. A Bild ellenzéki politikusokat idézett a német szociáldemokratáktól (SPD) és a Zöldektől, akik bírálták Seehofert, amiért fogadta a magyar kormányfőt.
.
Az ARD országos közszolgálati televízió Tagesthemen című híradójában Tiltakozások Magyarországon címmel közölt beszámolót Orbán müncheni látogatásával összefüggésben. A mindenekelőtt a magyarországi politikai helyzettel foglalkozó tudósítást felvezető szövegében a műsorvezető megjegyezte: Orbán szívesen” sorakozik fel uniós kollégáival, hiszen Magyarország az EU tagja, maga Orbán viszont olyan az uniós kormányfők sorában, mintha idegen test lenne egy szervezetben.
.
A Velencei Bizottság kifejtette véleményét a magyarországi alkotmányos változásokról, és e vélemény elítélő – áll a The Economist pénteki elemzésében, amely Magyarország esetében azért is jelentőséggel bír, mert megállapításai bekerülnek az uniós jogszabályok magyarországi betartásáról kialakítandó brüsszeli értékelésbe. Magyarország húszmilliárd eurós készenléti hitelt szeretne kapni az IMF-től, de erre az EU-nak is rá kell bólintania, Thornbjorn Jagland, az Európa Tanács főtitkára pedig szoros kapcsolatban áll José Manuel Barroso EU-bizottsági elnökkel – állapította meg a lap, majd visszautalt Orbán Viktor miniszterelnök március 15-ei „izzó hangvételű” beszédére. A The Economist szerint ugyanakkor Orbán Viktor és kormánya a színfalak mögött engedékenyebb, és más hangon szól a lojális tömegekhez, mint a brüsszeli öltönyös emberekhez.
.
A svájci Neue Zürcher Zeitung belföldi kiadása a februári éhségmenetről közölt riportot. A tekintélyes liberális-konzervatív napilap tudósítója beszámolt a menet kiindulópontja, Miskolc nehézipari múltjáról és jelenlegi helyzetéről. „Azt hallani” – írta Charles E. Ritterband –, hogy a pangó iparváros 2010 októberében megválasztott új polgármestere, a fideszes Kriza Ákos „nem sokat mozdított a dolgokon”. Hozzátette: a polgármester pénzügyi mozgástere a magyarországi „centralizmusra” tekintettel csekély. „Hogy a városban uralkodó kritikus helyzetre – a szegénységre, munkanélküliségre, sőt reménytelenségre, egyes esetekben éhezésre – felhívja a figyelmet, a 2010 márciusa óta munkanélküli Tóth Imre Miklós szokatlan kezdeményezést indított” – írta lap, amely a Miskolcról Budapestre indított éhségmenetről is beszámolt.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +25 ( 31 szavazatból)
Idegen test Orbán a német köztévében , 4.7 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. Menjen csak külföldre. Ott legalább nem kell a hátsó ajtón kicsempészni a szeretett népe elől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  2. Orbán már nem csak az EU megosztására törekszik, hanem a bajorországi látogatásán mondottakkal elkezdte Németország leszalámizását is.
    Ha nem vigyáz Seehofer, hamarosan Orbán fogja megmondani, hogy mit és hogyan csináljanak a bajorok.
    Szóval kedves Angela Merkel, jó lesz vigyázni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (41 szavazatból)
  3. Érdekes hozzáállás.
    A Keleteurópai országok majd megdöglöttek az EU-tagságért , most meg belülről szeretnék lerombolni , széjjel rothasztani ?
    -
    Már csak a többi klerikálfasizmusra hajazó ország hiányzik hogy az összkép teljes legyen.
    -
    Közeleg az új világméretű szembenállás.
    -
    Nem lehet véletlen az -amit eddig nehezen értettem meg- hogy Nagybritannia
    miért fanyalog az EU.-tól.
    Talán féltik önmagukat ? Helyesen teszik.
    Egy olyan szervezet ami képtelen megvédeni deklarált emberi értékeit , csak árthat az évszázados angolszász kultúrának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (39 szavazatból)
  4. Azon csodálkozom, hogy egyáltalán fogadják!!!Mint az ótvarat, kerülni kéne, mert amerre jár, csak szítja a hülyeségeivel az ellentéteket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (40 szavazatból)
  5. Orbánt mindig is fogadják a németek, mert Orbán a németek nagy barátja. Nem csak szavakban hanem anyagilag is. Rendesen pénzeli Orbán a német vállalatokat az adófizetők pénzéből. Bizony a pénz beszél…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (24 szavazatból)
  6. Máshol azt olvastam (kaptam, hogy a Napi Gazdaságban íródott), hogy kifejezetten kijelentették, hogy Orbánt nem hívta senki, de ha már jött, akkor voltak annyira udvariasak, hogy fogadják.
    Az angolk meg sztem azért olyanok, mert – mondjonak bármit is – az amerikaiakkal szimbiózisban vannak, amerikának meg nem érdeke, hogy az EU igazán gazdasági hatalom legyen. Az nekik üzletrontás. Minden eurovége jövendölés tőlük érkezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (21 szavazatból)
  7. latyapatya:
    Ezt nem tudom elfogadni.
    Nyugateuróp Amerika szülöttje.
    ( Amikor nem engedték meg ugyanazt a II Vilháb után , amit Franciaország művelt az Első Vilháb befejezésekor. )
    Amerikának érdeke egy gazdaságilag erős Európa mert csak gazdaságilag erős országokkal lehet jól üzletelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (24 szavazatból)
  8. És maradjon is ott, mindörökké, ámen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  9. Itthon is idegen test :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (34 szavazatból)
  10. Róna Péter? Ő már smafu?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  11. A briteknek nem tetszik hogy a németek viszik a zászlót nem a nagy brit birodalom..amely ámr sehol nincs. Tough luck.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (12 szavazatból)
  12. New York Times marc.22.i cikke: Hungary Pressed to Ease Judicary and News Media Laws cikkeben Navracsics szerint a Velencei B. es MO kozott the diferences were ‘FUNDAMENTALLY DUE TO TRANSLATION OR INTERPRETATION ISSUES’ Remelem kirugtak a tolmacsot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  13. Orbán virtuálisan halálra ítélte magát! A rendes emberek és a világ normális fele csak arra várnak, hogy mikor hajtja végre magán és kleptokratikus, klerikálfasiszta rendszerén az ítéletet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  14. “Amerikának érdeke egy gazdaságilag erős Európa mert csak gazdaságilag erős országokkal lehet jól üzletelni.”
    .
    Hogy ez mennyire nem így van, azt könnyen megérthetnéd egy földgömb segítségével.
    .
    Ha kétszer-háromszor körbeforgatod, és elolvasod, mi van a körbezárt területekre írva, észre fogod venni, hogy Amerika saját magán kívül jobbára szegény országokkal üzletel, illetve velük dolgoztat olcsón.
    .
    Amerika kapcsolata a fejlett országokkal arról szól, hogy pénzt kér tőlük kölcsön, amiből egyelőre semmit sem ad vissza. Ez a modell nagyon jól működik, nagyon sokat gondolkodni se kellett rajta, mert az egyik felét már leírta Orwell, gondolok a szegény országokért és a nyersanyagért folyó harcra.
    .
    Aki műszaki cikkeket vásárol, vagy online játékokkal játszik, hamar rájön arra, hogy Európa, mint piac, alig létező fogalom. Két nagy piac van: Amerika és Ázsia.
    .
    Európában a Németek gyártanak egy-két autót, és annyi. A modell hasonló, mint Amerika esetén: a náluk szegényebb országokban állítják elő, aztán ők adják el. Ez a gazdaság egyik motorja.
    .
    Nekem ezzel együtt semmi bajom sem Németországgal, sem Amerikával, talán én is hasonlóan cselekednék a helyükben, csak azt a nagyon naiv mondatot szerettem volna értelmezni, hogy “csak a gazdaságilag erős országokkal lehet üzletelni”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (14 szavazatból)
  15. Egy újabb téveszme elosztása mostmár nyilvánosan:
    http://hvg.hu/gazdasag/20120325_eszak_amerika_olaj_fordulat#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_3_25

    Eddig is tudvalevő volt, az USA-nak vannak a legnagyobb olajtartalékai, és az “olajért háborúzik” csak a kommunistáktól örökölt itt maradt szlogen volt.Ne feledjük a kommunizmust és a fasizmust csak a retorika különbözteti meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  16. Nem kárörömből, csak úgy maga a tény miatt nagyon örülök ennek a címben szereplő ténynek.
    Ez az ember nem, hogy nem érdemel egy jó szót sem, de annál inkább az európai népeknek kell őt maguk közül kivetni, mert egy csapnivaló, primitív politikus – mit politikus – diktátorfajzat, aki nem csak saját népét sodorta súlyos veszély állapotába, de az Európai Unió kohézióját szintúgy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  17. Maeldron; 16:22;
    Azért ez csak az érem egyik oldala. Hogy miképpen fest a másik oldala? Nézz be a devizatőzsdére, és figyeld óránként 24 órán keresztül. Meg fogsz lepődni. Ugyanis az ott napi szinten megforduló 5 milliárd USD összeg (kereskedett devizákban kifejezve) jelentős nagy hányada az európai nyitvatartás (Londoni piac!!!) alatt cserél gazdát. Tehát a “jó öreg Brit oroszlánt” nem kellene egy tollvonással elintézni, leírni.:-) A többi az helytálló lehet, de az a piac kisebbik szegmense.
    A cikkhez pedig csak annyit, hogy barátaim szerint (UK, USA) úgy vannak a nyugati világban OV-vel és bandájával, mint egy lakodalomban az oda bepofátlankodó kellemetlen és zajos emberrel…. Megtűrik udvariasságból, de nagy ívben kerülik. Azaz alaposan kezd kiközösítve lenni a félnótás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  18. Az idegen testet a szervezet “kilöki”, különben maga is “rámegy”
    KIVÁGNI A GENNYEST!!!
    :((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  19. vélemény
    2012. március 25. vasárnap
    14:21
    Marhaságokat írsz!
    Azért nincs Magyarországon Bayerische Motoren Werke (BMW) Gyár, mert ovi első uralkodásakor megfúrta a félkész szerződést! :((((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. Nem lehet csodálkozni a német köztévé véleményén, hiszen a törvényhozásban
    is alakul valami:
    http://hirek.msn.mainap.hu/kulfold/a-magyar-jogrendet-vizsgalna-a-nemet-torvenyhozas-11808/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. hehehhe..Angliát leírni…Aki leírja az még nem járt ott.
    Anglát már Hitler is ” leírta ” aztán roppant módon meglepődött mikor leverték a ködös Albion kék egéről. ( Merhogy a felhők felett mindig kék az ég.)
    Más.
    Az USA .-val pedig az üzletel aki csak akar.
    Pl. én is. Jó rég óta.
    Lehet nagyban , én speciel kicsi tételekbe de ottani nagy cégekkel.
    ( Elektronikai dolgokkal bíbelődök )
    És nem küldenek el a fenébe az én nem túl nagy bizniszeimmel , udvariasak és előnyös bulikat lehet csinálni velük.
    Aki mást mond az vagy félrebeszél vagy festi magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. A jelenlegi Európai Unióból jobb is, ha kimarad az Egyesült Királyság. Igazából arra jó volt, hogy közelebb hozza egymáshoz a tagállamokat, a régi ellentéteket megszüntesse, de ennyit ért. Gazdaságilag, politikailag soha nem lesz jelentősége. Jelenleg haldoklik, és hogy mi lesz helyette, azt nagyon nehéz megmondani. Vagyis inkább azt, hogy ki hova fog tartozni. Németország, Franciaország, a Benelux államok a közelmúltban erősen elkezdett alapozni egy leendő, a mostaninál sokkal erősebb szövetséget, ami talán átalakulhat egyfajta Európai Egyesült Államokká. A katolikus ügynökök nagyon jól tudják, hogy a mostani EU-nak vége lesz, ezért minél több tagállamot meg akarnak szerezni maguknak. Magyarországra már rátették a mocskos, gyerekmolesztáló kezüket, Lengyelország veszélyben van, a balti államok pillanatok alatt velük lesznek, csakúgy, mint a jezsuiták kedvence, Horvátország. Intermare tengely kész is van. Olaszországban eddig sem volt túl demokratikus rendszer, Spanyolország vergődik. Meglesz az a kelet-nyugati tengely is. És akkor még ott van a kommunista lázadók által uralt Görögország. Az USA talán azért nem sieti el Irán lerohanását, mert pár év múlva talán Európa lesz az, akire a katonai erőt összpontosítani kell. Ez közelebb van, mint bárki gondolná. Nem véletlen tervezik a sorozás bevezetését Magyarországon. Amerika és az új Európai Szövetség nem csak egy lenézett nyugati civilizáció lesz, de katonai ellenfél is nemsokára. Persze a klérikus államok katonailag harmatgyengék lesznek, ezért valószínűleg szövetkeznek majd Iránnal (viszik a cuccot, amit normális országok nem adnak el terroristáknak) valamint Kínával, ahogy Orbán már el is kezdte a dolgot. A komcsi kínai vezető pesti látogatása egy jövőbeli fegyverbiznisz felé vezető első lépés volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  23. Szóval aki azt hiszi, hogy a következő hidegháborús időszak a nyugati civilizáció és az iszlám között lesz, az hatalmasat téved. A vasfüggöny újra itt lesz Európa közepén

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  24. Sajnos MrB extrapolálása nem nélkülöz minden alapot.
    Lehet hogy ismét kialakul valamiféle ” Új Közöspiac és Új NATO ” amiben mi már nem kapunk helyet.
    És senkinek ne legyenek kétségei : Oroszország SOHA nem mondott le a nyugati territórumairól , csak átmeneti gazdasági nehézségei miatt felfüggesztette a vele való foglalatoskodást.
    A kommunisták ( inkább Sztálinisták. A kommunizmusnak és a Sztálinizmusnak nem sok köze van egymáshoz.) legutóbb másodiknak jöttek be az Orosz választásokon.
    Csak úgy mondom . Mindenki gondolja tovább magában a várható végkifejletet.
    Az USA gyorsan bevett minket a NATO.-ba anno , mert akkor félt a magyar az orosz medvétől. És Horn Gyuláék jól bedolgozták magukat Taszár révén. Ami nagyon helyes dolog volt.
    Csakhát a magyar nép ilyen : a a bajban segítő kezet nyújt neki , az később leköpi.
    A Görög is ilyen.
    Az , hogy Görögországban nem lett orosz megszállás , holott Sztálin nagyon akarta , márcsak a nyelvi közös hagyományok miatt is , legfőképpen Churchill és kiseb mértékben Roosevelt kiállásának köszönhető.
    Viszont amikor az USA lebombázta a vérszomjas Milosevics-rezsimet , a jó és hálás görögök megpróbálták felgyújtani a Brit és USA követségeket…napokig őrjöngtek az uccán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. MrB elég jól látja.
    .
    „A pápai cél: az európai katolikus szövetség – amelyet már XII. Piusz pápa szorgalmazott a kommunizmus ellen – most megvalósíthatóvá vált. XII. Piusz tervében a kulcs egy észak-déli és kelet-nyugati katolikus tengely létrehozása. A tengerek közötti („inter marae”) folyosó Lengyelországtól Szlovákián és Magyarországon át Horvátországig nyúlik, míg a Keletet a katolikus Nyugat-Európával Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Horvátország, valamint Magyarország kapcsolná össze.” (Hetek – Az Opus Dei vatikáni küldetése; A cél: Európa meghódítása)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. MrB
    Talán nem az EU haldoklik, meg nem is Európa, hanem egy mentalitás, egy életfelfogás. Vagyis az ilyesmiknek a mostani európai lakosságban kialakuló mintázata. Az EU ennek a haldoklásnak csak a kerete. De nélküle is ez történne, sőt, még előrébb tartana.
    Minden társadalomban, minden fejlődési fázisban vannak tipikus, tömeges ambíciók. „Nem lehet a mi családunk az egyetlen, amelyik nem adott legionáriust a császárnak.” „Válthassam ki magam a jobbágysorból.” „Minket akkor is tartson el a családi gazdaság, ha körülötte akármi lesz is.” „A nevünk garancia legyen az üzleti világban.” Vagy: „tanuljon a gyerek annyit, amennyivel aztán úgy is megél, hogy csak meghúzza magát valahol.” „Ha mindig eltalálod a főnökeid tetszését, úgyis megtartanak, nekik is kell a biztonság, a jó ember.”
    (Meg tömegekre ható kényszerek is vannak mindig, pl. iparvidékekre kényszerülnek a korábbi földművelők.)
    Ezeknek a tömeges ambícióknak az eredője aztán néha előre viszi a közösséget, néha hátra. Erre a kisembernek nincs rálátása. Az életcéljait a környezete itatja bele. („Kocsi nélkül köztünk egy senki vagy.”) Ő csak azon küszködik, hogy az elvárásoknak megfeleljen. Aztán ha ezeknek az elvárásoknak úgy is meg lehet felelni, hogy az ember nem kénytelen pl. a „nekem úgy kell a diploma, hogy aztán az ördög se kaphasson rajta felületes tudáson” nehézségeit vállalni, mert körülötte senki más se vállalja, és nincs lebukási kockázat, és még egy csomó hasonló életstratégia elterjed valahol, akkor ott bizony alábbhagy az innováció, a tőkemegtérülés, és jön a válság. Túlérett társadalomban a jövedelemtulajdonosok egymást kényszerítik a munkabérek alacsonyan tartására (verseny), ezért aztán a német utcák seprését csak egy török vállalja. Alibiző, kibicelő, teljesítés helyett önigazolással foglalkozó, a közösség szabályait (pl. adózás) kijátszó, maga fölé erkölcstelen politikusokat megválasztó tömegek sorsa csak a válság lehet, és ne panaszkodjanak. (Ma a magyar egyetemisták 90%-a rendszeresen puskázik, néhány tényfeltáró érdeklődésű újságíró és egyéb kérdezősködő eredményei szerint.)
    De szerintem még mélyebbről is tudtak már visszafordulni. Ha pl. a tömegkommunikáció és az oktatás eszközeivel legalább a felnövekvők között növelni lehetne néhány jó nézet követőinek az arányát, ez nekünk is sikerülhetne. Gondolom, hogy pl. az ide írogatók is a családon belül is az értelmes érvelés módszerét népszerűsítik „a hagyományos magyar családmodell” („apádnak van igaza, amíg az ő kenyerét eszed”) helyett. Ez is egy csepp a tengerben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. És ha már szóba került Horvátország, a lengyelek mellett a magyarok másik kedvenc népe… Orbán nem azért támogatta olyan nagyon a horvát EU csatlakozást, mert úgy határellenőrzés nélkül mehet majd nyaralni. Horvátország már egy olyan EU-hoz csatlakozhat, ahol a kereszténységnek és hasonló, a fidesz által is kedvelt ‘értékeknek’ kitüntetett helye lesz. Soha nem láttam még olyan nacionalista és intoleráns országot, mint Horvátország. Én semmi helyüket nem látom egy nyitott Európában. Jól ki fognak jönni a magyarokkal. Nagy-Britannia ugyanakkor mindig ellenezte a horvátok felvételét, mivel a mai napig rejtegetik háborús bűnöseiket, és sokkal inkább Szerbiát támogatták, még akkor is, ha a kilencvenes években le kellett bombázni az országot. A szerb nép érdekében tették, és a szerbek, akármilyen hihetetlenül hangzik, ma már sokkal nyugatiasabb, európaibb nép, mint nyugati szomszédjaik. A szerbek elleni lejáratókampány évek óta folyik a magyar médiában kitalált vagy kiprovokált magyarverésekkel, a horvátok elleni gaztettek újra és újra felemlegetésével. Szlovákia a nemzeti ellentétek ellenére szintén rendkívül közel van a magyar gondolkodáshoz, igazából a magyarokhoz leginkább hasonló nép minden szempontból, ahol nyelvtörvény, ősmorávia, katolikus értékek vannak terítéken nap mint nap. Ilyen államok kerültek be az EU-ba 2004-ben, és nem csoda, hogy most a németek, a franciák, a britek már menekülnének, vagy pedig csak magárahagyják az egészet, mert ebben a formájában már nincs értelme vele foglalkozni, és egyesek a német márkát sírják vissza, mások valami új Fortress Europe-ot szorgalmaznak. Oda pedig nem annyi lesz a csatlakozás, hogy meghamisítunk néhány adatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Ez komoly dolog vajon amit itt művelnek?Ha igen miért nem mozdul Európa Amerika.Két frontos harc megvárják melyik erősebb ki győz?Átcsoportosítják a vagyonokat és lesz egy sokkal rosszabb világ mint ami most van.
    Vagy a színpad mögött nagy harc van amiből nem látunk semmit?Végre tisztán akarok látni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos