Gerinctelen nyaloncok szégyenfala 2012. március 28. szerda 10:05 | AN Forrás: 168 Óra, Index, Origo, vg.hu

Gerinctelen nyaloncok szégyenfala
Csak nem akarja eltolni a biciklit
Budapest – Schmitt Pál disszertációjának kivizsgálása közben kapta meg a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöki posztját a vizsgálóbizottság egyik tagja. A bizottságban neves, külföldön is elismert tudósok vannak, akik félelemből vagy kényelemszeretetből korrumpálódtak, amikor nem mondták ki egyenesen, hogy a köztársasági elnök közönséges tolvaj, hanem ehelyett „hoztak is ajándékot, meg nem is”. Különvéleményt csak az ügyvéd tag jelentett be. A Fidesz-frakció tagjai nem nyilatkozhatnak Schmitt Pál ügyében, erre sms-ben figyelmeztették őket kedden reggel. A 168 Óra szerint a Semmelweis Egyetem rektora magát a miniszterelnököt is megkereste korábban a dilemmával, hogy miként lehetne az egyetem hírnevét és a köztársasági elnök renoméját is megmenteni.
,
Heteken át töprengett a tudós testület az egyértelműen koppintott és így érvénytelen kisdoktori felett; végül több mint ezer oldalas (!) jelentésben tesz meglehetősen szánalmas kísérletet arra, hogy mentse a menthetetlent, a nemzet szánalmas bohócának, a Fidesz kártékony aláírógépének gyalázatos tettét – amivel azt érte el, hogy az ügyben eddig udvariasan hallgató nyugati sajtó, élén a Spiegellel, napirendi kérdéssé tette Magyarország újabb gyalázatát. Schmitt Pálnak pechje, hogy korábbi sportdiplomáciai pályafutása okán viszonylag ismert figura nemzetközileg is; az Orbán-kormány megítélésének is minden bizonnyal használni fognak a következő hetekben megjelenő anyagok.
.
Nem szabad megfeledkeznünk arról az öt emberről, akik közül négyen sokat tettek azért, hogy kimosdassák Schmittet. Ők a következők: Tóth Miklós, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának dékánja, Gombocz János, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Testnevelés-elmélet és Pedagógiai Tanszékéről, Kovács Etele, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Atlétikai Tanszékéről, valamint Rácz Károly, a Semmelweis Egyetem Doktori Iskola elnöke és Fluck Ákos ügyvéd, aki egyedüliként különvéleményt fűzött a jelentéshez. A sajtó számára természetesen valamennyien elérhetetlenek, illetve nem kívánnak nyilatkozni; jó, sunyi magyar szokás szerint behúzzák fülüket-farkukat, és várják, hogy alábbhagyjon a nemzetközi felháborodás.
.
Van, aki már megkapta a júdáspénzt. Tóth Miklós – 2011 óta a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának dékánja, kutatóorvos, 1979-1986 között a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán dolgozott, több alkalommal kutatott Heidelbergben az ottani gyógyszertani intézetben, illetve a finn oului egyetem gyógyszertani intézetében; 1989-ben német orvosdoktori címet szerzett Magna cum Laude minősítéssel; 1991- 2009 között az MTA Orvosi Tudományok Osztályának tudományos titkára; 2000-2002 között Széchenyi Professzori Ösztöndíjas volt, 2002-ben megszerezte az MTA Doktora címet; különböző vezető beosztásokban dolgozott a Semmelweis Egyetemen, volt rektori tanácsadó, a Szentágothai János Tudásközpont igazgatóhelyettese, a Technológiai Transzfer Iroda igazgatója. 2007-től a Egészségtudományi és Sportorvosi Tanszék vezetője – 2009-től a Magyar Sporttudományi Társaság elnöke, 2010-től pedig a Magyar Olimpiai Bizottság orvosbizottsági tagja, idén, már a plágiumbotrány kirobbanása után, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnökévé választották. A MOB február 26-ai közgyűlésén lett elnökségi tag, hetekkel a vizsgálóbizottság felállítását követően, s szinte napra pontosan egy hónappal a tegnapi „eredményhirdetés” előtt. A szakember egyben a diák- és főiskolai-egyetemi sportért felelős szakmai tagozat elnöke is lett – írja a vg.hu.
.
A 71 éves Kovács Etelét a SOTE-ről választották a bizottságba. 2001 óta sportszakmai dékánhelyettes, atlétika tanszékvezető. Középiskolai testnevelő tanárként diplomázott, atléta szakedző lett, majd az ELTE pedagógia szakát végezte a 60-as, 70-es években. A dobások specialistája, korábban szakedzőként dolgozott Irakban és Katarban. Nős, három gyereke van, nyelvismeretként angol c-típusú középfokot jelölt meg. A tudományos publikációs listája itt található.
.
Az 1944. január 14-én, Sopronban született Gombocz 1968-ban az ELTE BTK-n diplomázott pedagógiából és magyar nyelv és irodalomból. 1968-88 között az ELTE Neveléstudományi Tanszékének munkatársa. 1988-tól tanít a Testnevelési Főiskola Testnevelés-elmélet és Pedagógia Tanszékén docsensként, 2000-től egyetemi tanár. 1994-től megbízott tanszékvezető, 1995-től tanszékvezető, 1999-től megbízott intézetigazgató, 2000-től intézetigazgató a Társadalomtudományi Intézetben. Szakterülete a neveléselmélet, a pedagógia elméleti és történeti alapjai. Korábban neveléstörténettel és sportpedagógiával foglalkozott.
.
Rácz Károly az orvostudományok doktora, a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának elnöke. 1976-1978 között segédorvos volt a Tétényi úti kórház belgyógyászatán. 1982-1986 között a montreali McGill Egyetem, 1989-1991-ben a párizsi College de France ösztöndíjasa volt. 1978-2008 között a SOTE II.sz. Belgyógyászati Klinikáján dolgozott, adjunktusként, docensként, majd 1996-tól egyetemi tanárként. 2008-tól 2009-ig az Általános Orvostudományi Kar dékánhelyettese, 2009-től a II. sz. Belgyógyászati Klinika igazgatója. Ettől az évtől a Doktori Tanács elnöke. Fő kutatási területe az endokrinológia. Nemzetközi folyóiratokban 122 tudományos közleménye jelent meg. Tagja a Belgyógyászat Szakmai Kollégiumnak, a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság elnöke, az Orvosi Hetilap főszerkesztője.
.
Fluck Ákos ügyvédnek a XXII. kerületben van az ügyvédi irodája, tevékenységéről kevés publikus adat található. 2003-ban a Belügyminisztérium megbízásából, hivatalos kiküldöttként részt vett az Európai Rendőrakadémia (CEPOL) egyik rendőri etikáról szóló konferenciáján Észtországban. Ezen kívül jogi képviselőként lépett fel egy építőipari generálkivitelezéssel foglaló cég közbeszerzési ügyében, illetve jegyzőkönyvvezető volt a Hungarograin Tőzsdeügynöki Szolgáltató Rt. közgyűlésén. Fluck Ákos 2002-2004 között az ELTE jogi karán a Magyar Állam- és Jogtörténeti Tanszéken meghívott oktató is volt.
.
Nyilatkozatstopot rendelt el a Fidesz frakció sajtóosztálya a kormánypárti képviselők körében Schmitt Pál plágiumügyével kapcsolatban. A kormány és a Fidesz elnökségének több tagja kapott olyan sms-t, amelyben utasítják, a köztársasági elnök kisdoktori dolgozata ügyében ne nyilatkozzon a sajtónak – értesült az Origo, amely nevük elhallgatását kérő kormánypárti képviselőkre hivatkozva állítja: többen csalódottak amiatt, hogy a bizottság nem marasztalta el egyértelműen a csaló államfőt, aki maga sem tagadta, hogy a dolgozata nagy részét „átemelte”. A legtöbb fideszes azonban mégis arra számított, ami bekövetkezett, mert a bizottsági tagok „nyomás alatt” végezték a munkájukat, ami gyakorlatilag abból állt, hogy megpróbáltak valamilyen mentséget találni Schmitt számára. Ennyi tellett tőlük.
.
A dolgok kimenetelét alapvetően határozta meg Orbán Viktor Fideszen belül megmásíthatatlan akarata. A diktátor az első pillanattól fogva letette a garast Schmitt megvédése mellett, tekintet nélkül arra, mit tett, és az milyen súlyú; ennek az akaratnak pedig szolgai módon engedelmeskedett az egész párt, egyetlen pisszenés nélkül. Sokan reménykedtek abban, hogy Kövér László, aki annak idején körömszakadtáig ellenezte Schmitt kinevezését, hatni tud Orbánra. Kövér azonban később letagadta, hogy ellenezte volna Schmitt személyét, és az elnök lemondásáról úgy vélekedett, hogy az „nem időszerű”.
.
A diktatúra magas rangú képviselői közül egyedül Pokorni Zoltán fideszes alelnök és Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár nyilatkozott a lemondás mellett, illetve mondta ki, hogy csaló az, aki más dolgozatát adja be diplomamunka gyanánt.

Címkék:, , , , , , ,

52 Reader’s Comments

 1. Adva van a feladat fideSS!
  Hogyan merjétek vissza a szart, a lóba!

 2. Mind csaló! Az ország és nemzet szégyenei!
  Lassan azt gondolom, hogy nincs becsületes ember
  a vezetés felsőbb szintjein, és éppen ezért
  rohassza az alattavalókat is! Habár azokat sem kell félteni!

  Ez a Fidesz valóban az ország rákfenéje!
  Undorító! nem emlékszem ekkora visszaélésekre, szemétségekre!

 3. A komplett magyar értelmiség renoméja kevésbé fontos a regnáló KE renoméjánál.
  EMBEREK ÉBRESZTŐ!!!!!!! :(((((((((((

 4. Felesküdött az alkotmány védelmére és közben segített eltörölni az alkotmányosságot: http://www.youtube.com/watch?v=XyKWDBe-S60&feature=related

 5. A cikk írója ” számból, ill.tollamból vette ki a szót”. Szégyen és gyalázat amikor a FIDESZ és hű csatlósai rezzenéstelen képpel mondják: a téma le van zárva. Minden pereg le róluk.
  Ezt az ügyet is szemrebbenés nélkül fogják felhasználni “szabadságharcukhoz”
  Egy biztos, erkölcsi bizonyítványt nem kaphatnának, az élen: le sem írom a nevét elnökünkkel.

 6. Én bizony beperelném, ha a szerző vagy annak utódja lennék.
  Megtenném ezt önmagamért és a munkámért.

 7. Érdekes hogy nemzetközileg lismert , jólszituált emberek képesek ilyesmire.

 8. Geyza,teljesen mindegy,hogy elismert vagy nem.Valaki már megírta, “genetikailag kódolt”. Így teljesen mindegy,hogy hova sorolod őket.

 9. Ha már a köztársasági elnök is egy csaló tolvaj, akkor mit várnak el a hétköznapi emberektől?

 10. Fiatalok figyelem!
  .
  Ezentúl dolgozatíráskor nyugodtan használjatok ún. meg nem engedett eszközöket, azaz puskázzatok, hisz nemzetünk gerince, Scnitt is nyugodtan élt ezzel a “lehetőséggel”, mely kihágásért azok az egyetemi tanárok, akik az egyetemen hasonlókért diákokat zárnak ki a zárthelyikről majdnem, hogy meg is dicsérték Plagit…
  .
  [A "tudomány" szégyene!! . MTA, hol a p@ba vagy?]

 11. zka67,
  A hétköznapi emberektől azt várják el, hogy tisztességesen éljenek. Elvárják, hogy ne a feketegazdasában dolgozzanak, még csak ne is szürkén kapják a fizetésüket. Patyolattiszta fizetésüket vallják be, és minden egyes forint után fizessék be az utánajáró adót. Elvárják, hogy mindenről higyje el a hétköznapi ember, hogy úgy helyes, ahogyan az állampárt mondja, ajánlja fel a nyugdíjmegtakarítását az államadósság törlesztésére, és az állam tőzsdei manővereihez. Elvárják, hogy napról napra több terhet cipeljenek a hétköznapi emberek, és ehhez még jópofát is vágjanak. Mellékesen elvárják, hogy szeressék a szeretett vezetőt, és holdudvarát.
  Máshol ezt diktatúrának, személyikultusznak hívják, de ma Magyarországon ez a demokrácia. Mint a régi vicc a szocializmusról mondta: “szabad emberek, szabad országban azt csinálják amit szabad”.

 12. “…amivel azt érte el, hogy az ügyben eddig udvariasan hallgató nyugati sajtó, élén a Spiegellel, napirendi kérdéssé tette Magyarország újabb gyalázatát. ..”

  - Meg azt is elérték, hogy ezentúl még az is jogosnak fogja érezni a diplomákkal történő üzérkedést, akinek eddig esetleg kétségei lettek volna.

  A magyar diploma ezek után megnézheti magát külföldön…

  Úristen, gyerekek… amihez ez a népvezéri bűnbanda hozzáér, az sz…rá változik.

  Ezeket már tényleg csak a szálasi- féle banda múlja alul a modern kori magyar történelemben.

 13. És nézzétek meg, nincs az egyetemi oktatói társadalom részéről össz- népi munkabeszüntetés, sztrájk, meg ilyenek… itt tényleg vége mindennek.

 14. http://www.origo.hu/itthon/20120328-schmitt-pal-nem-mond-le.html

  Nem mond le a csaló ! Magyarország szégyene cím várományosa lehet .

 15. Ezek a szánalmas kollaboránsok még az igazi fideszeseknél is undorítóbbak. Alkotmánybírók, akik képesek ilyen feltételek mellett helyükön maradni, szakszervezeti vezetők, akik “tárgyalnak” a kormánnyal, riporterek, akik tök komolyan kérdezik Szíjjártót vagy Selmeczit és nem röhögik szét magukat közben.
  A normalitás visszaállása után a fideszes vezetők legalább vigasztalhatják majd magukat, hogy “hősi küzdelemben buktunk el”, és mindig lesz egy réteg, akiknek a szemében tényleg hősök lesznek, de ezeknek a kollaboránsoknak tényleg csak a szégyen marad. Szerintem még a fideszesek is megvetik őket.

 16. Tudjátok, hogy a “független” bizottság az összes TF-s diplomát, phd-t értéktelenné nyilvánította?????
  .
  A fordítást gondolták eredeti munkának, de szerintem az se az övé, mert benne lenne az összes helyesírási hiba amit el lehet követni.

 17. Csendben megjegyeznem , hogy az USA-ban es tudomasom szerint mas nyugati allamokban az is csalasnak szamit (academic dishonesty) ha valaki mas csalasat segiti vagy elnezi valaki. Tehat egy tudomanyos cim azert is visszavonhato ha valaki mint e bizottsag tagja ilyen velemenyt fogalmaz meg.
  Lehet ezt csak az ugyved tudja?

 18. Tamás
  2012. március 28. szerda
  12:28
  Már nem várományos – már az! :(

 19. Ez történik akkor, ha maguk a politikusok a maffia. Ez a természetes… és a bizonyíték is a maffiaklánra – hogy valóban azok. De van még lejjebb is, hamarosan…

 20. Ezzel megszűnt a SOTE.
  .
  Ami magyarországon van, az nem kádár rendszeréhez, hanem rákosiéhoz hasonlít. Azért tűnik puhábbnak, mert van internet, és lehet utazni. Ez benne a megtévesztő.

 21. Maeldron,
  Lehet utazni, de meddig? Ferihegy 1 bezár, a Budapest Airportot agyonadóztatni készül a kormány, a Schengeni övezetből előbb zárhatnak ki mint az EU-ból…

 22. Ez a mai Magyarország !! Mit várhatnánk az átlag emberektől ha az ország első ” méltósága” is LOP-CSAL- HAZUDIK ?? Ilyen a mai jobboldali Magyarország nincs mit csodálkozni rajta !!!! Attól tartok lesz ez még rosszabb is !!!

 23. Azok, akik, mint bizottsági tagok, részt vettek ebben a szerecsen-mosdatásban, egy szintre kűzdötték le magukat egy, a más gondolatait ellopó egyénhez.
  Nem vagyok jogász, de ezek alapján az árúházból csekély értéket ellopó tolvaj ügyvédje – ha elég vér van benne! – hivatkozhat arra: aki lopott, nem bűnös, hiszen sehol nincs kiírva: “Lopni tilos!”. (Amikor sógorék kírták, nagy volt a felháborodás!)
  Cameron leereszkedett a Mariana-árok mélyére, a felvételein rajta kell lenni drága jó Plagi PaLYa bá’ képének is, hiszen annél nincs mélyebb.
  Egyes híradásban megjelent, hogy a “disszertációra” jelentkezés és megvédése közben egy hónap(!) telt el. Ennyi idő alatt 210 oldalas szakdolgozatot, ami kerek-egész, ráadásul csak saját gondolatait tartalmaz, még egy zseni sem tud – szerintem – összehozni.
  Mondogatom, Magyarország és Észak-Kórea közöt annyi a különbség, hogy nekünk nincs tengerpartunk.

 24. Várja a kiegészítést a téma :Schmitt Pál elleni plágiumvád – Wikipédia
  http://hu.wikipedia.org/wiki/Schmitt_P%C3%A1l_elleni_pl%C3%A1giumv%C3%A1d

 25. Egy egészen friss hír:

  Schmitt még doktor? A SOTE rektorának titkárságán tüntetnek a diákok
  http://www.stop.hu/belfold/schmitt-meg-doktor-a-sote-rektoranak-titkarsagan-tuntetnek-a-diakok/1018108/

  Nekik nem engedik majd, hogy ilyen “lazán” írják szakdolgozatukat!

 26. *
  Nemzetközi szintre kell áthelyezni az ügyet. Világbotrányt kell belöle csinálni.
  *
  Remélem a hazai erkölcs és etika oktatásban mint szuper negatív példa helyet kap majd az eset.
  *

 27. Kérdés: perelhető-e SP a csalása miatt a független, magyar bíróságon?
  Ha igen, legyen egy tisztességes, és elszánt doktor, aki ezt megteszi.

 28. *
  GONDOLJUNK BELE: KÉPZELJÜK EL UGYANEZT HELYZETET EGY ORVOS DOKTOR ESETÉBEN.
  *

 29. A két minuszoló 1/2 2 után eligazításra ment, lehet, hogy még a minuszolást is letiltotta nekik a párt!
  Nem ég az arcuk, amikor vezérük választottját kell védeniük, ami lehetetlen a tények ismeretében, és abban a tudatban, hogy ha ez az előző garnitúra emberével esett volna meg, mit össze örjöngenének?!
  Mennyire tudnak még lemerülni a pocsolyába, hogy képesek itt minuszolni?
  Komolyan mondom, nekem döbbenetesebbek, mint a dr. plagibá….ő milliókért égeti magát, de ezek talán sz….s 1500 forintért?

 30. Dr. Doktor Observer

  Kedves Olvtársaim, ezúttal bejelentem, hogy a mai naptól kezdve Dr. Doktor Observer néven írom hozzászólásaimat. Mindezt teszem annak okán, hogy semmivel sem dolgoztam kevesebbet disszertációmon (melynek ideiglenes címe: “A tarajos gőték esélyei az olimpiai játékok rövidtávú gátfutó számaiban, különös tekintettel az esetlegesen ugyanabban a versenyszámban induló vörösseggű páviánok teljesítményére a célegyenesben”), mint doktorschmittpál nemköztársasági elnök és hivatásos gojóstoll… Az összes derék jobboldali erkölccsősznek pedig innen üzenem, hogy Gyurcsány üzemszerű fikázása (éjjel-nappal hazudott, csalt a választásokon, stb.) helyett ezentúl foglalkozzanak ugyanolyan intenzitással a derék doktorschmittpál erkölcseivel, nem feledkezve el arról sem, hogy ezt a szánalmas, hazug, csaló, félanalfabéta bohócot ki ültette be a Sándor-palotába…

 31. Ez a keresztényi erkölcs a mai vezető politikusainkban. Gratulálunk!
  Hogy van képe a KE-nek ezek után megjelenni diplomáciai körökben?
  Hogy saját magát lejáratja, az egy dolog. Megtette ezt már a díszpinty ME-ünk is. Ha ezt hagyja a birka nép, akkor ezek után nincs alapunk kikérni a külföldi kritikákat az ország ellen. Ahol ilyen alávaló dolgokat eltűr a nép, annak ugyan az lesz a minősítése, mint a maffiózó vezetőinek.
  Így leszünk elkönyvelve: ez egy ilyen náció! Lop, csal, hazudik.
  Én a környezetemben egyre jobban szégyenlem, hogy magyar vagyok!

 32. Kedves oktododekaéder, (remélem nem rontottam el a nickedben egy betüt sem)
  -
  Nekem nem nehéz elképzelnem. Sajnos vannak ilyen doktorok is. Nekem két vizilabdázó volt egykor a szobatársam a koleszban. Most meséljem el neked, hogy mikor kihez és hogy mentek el szigorlatozni? Vagy, hogy hányszor mentek el az anatómi vagy élettani gyakorlatokra? Nekem azóta is fenntartásaim vannak minden Dr. Olimpikonnal kapcsolatban. Elnézést a kivételektöl ha vannak olyanok.

 33. Dr. Doktor Observer

  A derék konzervatív professzoroknak – akiknek, mint az közismert, Körük is van, a Batthyány – is üzennék: vajon nem kellene elgondolkodniuk azon (elővéve a sutból a nevezetes konzervatív-keresztény erkölcseiket), hogy ebből a szarból, amit doktorschmittpálról a T. tényfeltáró bizottság lemosni igyekezett, bizony rájuk is fröccsent, mégpedig nem is kevés! Az nem zavarja őket, hogy sok emberben felmerül a gyanú, vajon jeles professzor uramék nem plagizáltak annak idején? Hiszen rájuk ugyanolyan előírások vonatkoztak, mint doktorschmittpálra… És ha doktorschmittpál imígyen szerezhetett anno doktori címet, nem lehetséges-e, hogy másnak is hasonló “teljesítmény” nyomán ítélték oda a babérkoszorút? Akkor is, ha az illető jelenleg nem államelnök, hanem a Professzorok Batthyány Körének megbecsült tagja…

 34. Most jöttem rá, hogy egy rezervátumban élek, degenerált környezet hatásai által formálva, és ezek szerint kész csoda, ha sikerül valamire normális szemmel tekinteni.
  Jó sokan vagyunk így. És az ilyen kis szabad&gondolkodó fórumok, mint ez itt, nekünk sokat számítanak. Az ellenkultúra kis szigetei.
  Schmittel legkésőbb az idő majd igazságot tesz. Ő lesz a csaló senki az elnökök sorában. Mára már neki is világos lehet, hogy jobban járt volna, ha megmaradt volna a sportoló szerepénél.
  A magyar becsületért pedig most az teszi a legtöbbet (most félretéve azt, hogy érdemes-e, és mennyi múlik ezen), aki életben tartja ezt az ügyet addig, amíg az az egyetlen, ezek után még etikusnak tekinthető módon, Scmitt elfüstölésével le nem zárul.
  Kár, hogy senkit nem fog magával rántani, egy ilyen senki még ahhoz is kevés. Pedig így nagyobb lenne a befejezés megtisztító hatása.

 35. Kedves Olvtársaim, ezúttal bejelentem, hogy a mai naptól kezdve Dr. Doktor Observer néven írom hozzászólásaimat. Mindezt teszem annak okán, hogy semmivel sem dolgoztam kevesebbet disszertációmon (melynek ideiglenes címe: “A tarajos gőték esélyei az olimpiai játékok rövidtávú gátfutó számaiban, különös tekintettel az esetlegesen ugyanabban a versenyszámban induló vörösseggű páviánok teljesítményére a célegyenesben”), mint doktorschmittpál nemköztársasági elnök és hivatásos gojóstoll… Az összes derék jobboldali erkölccsősznek pedig innen üzenem, hogy Gyurcsány üzemszerű fikázása (éjjel-nappal hazudott, csalt a választásokon, stb.) helyett ezentúl foglalkozzanak ugyanolyan intenzitással a derék doktorschmittpál erkölcseivel, nem feledkezve el arról sem, hogy ezt a szánalmas, hazug, csaló, félanalfabéta bohócot ki ültette be a Sándor-palotába…

  A derék konzervatív professzoroknak – akiknek, mint az közismert, Körük is van, a Batthyány – is üzennék: vajon nem kellene elgondolkodniuk azon (elővéve a sutból a nevezetes konzervatív-keresztény erkölcseiket), hogy ebből a szarból, amit doktorschmittpálról a T. tényfeltáró bizottság lemosni igyekezett, bizony rájuk is fröccsent, mégpedig nem is kevés! Az nem zavarja őket, hogy sok emberben felmerül a gyanú, vajon jeles professzor uramék nem plagizáltak annak idején? Hiszen rájuk ugyanolyan előírások vonatkoztak, mint doktorschmittpálra… És ha doktorschmittpál imígyen szerezhetett anno doktori címet, nem lehetséges-e, hogy másnak is hasonló “teljesítmény” nyomán ítélték oda a babérkoszorút? Akkor is, ha az illető jelenleg nem államelnök, hanem a Professzorok Batthyány Körének megbecsült tagja…

  P.S. Moderálás után ez a hozzászólásom új nevem alatt ismét meg fog jelenni, ez nem azért van, mert dadogok… :)

 36. oktododekaéder
  2012. március 28. szerda
  16:15
  “Nemzetközi szintre kell áthelyezni az ügyet. Világbotrányt kell belöle csinálni.

  .
  Hajaj… ne álmodozzunk. Magyarország elég kis pont a világban.
  Téged mennyire érdekelne, ha jamaicai, grenadai vagy izlandi, vagy gaboni elnökről kiderülne valami ilyesmi?
  Lassan európa is csak egy kis folttá válik. Egyébként pont ennek, a csalás és kamu uralmára építő életszemléletnek köszönhetően, amit Schmitt és a háttere (a Fidesz és Orbán) most éppen bemutat.

 37. Tudjátok-e, hogyan hangzik Plagi Pali indián neve? “Enyves Gojóstoll”… :)

 38. Amig mi itt ba’josan csevegunk es majd’ infarktust kapunk,addig ezek az emberek tovabb elik ,szegyen nelkul komfortos eletuket…
  Hol a hatar gyerekek?Hol van a tarsalgas vege es mikor kezdunk el cselekedni?
  Gondolja azt itt barki is hogy ezek az emberek SP-vel kezdodoen lelkiismereti kerdest csinalnak ebbol a plagizalasi botranybol?Ugyan DEHOGY!Ezeknek az embereknek nincs lelkuk,ismeretuk meg plane nincs erkolcsrol,gerincrol miegymasrol!Cselekedni kell minel elobb,mert ha nem tesszuk,mi pusztulunk bele ebbe a mocsokba!

 39. Jönnek a fideszesek…jönnek a szarból. Aztán oda vissza is térnek….

 40. Doktori címet ezentúl csak Felcsúton lehet átadni. Miután a disszertációt az Orbán család üdvöskéje átvizsgálta. A magyar polihisztor……

 41. Fideszes birkák most miért nem ordítotok????

 42. Orbánnak olyan nagy a hatalma , h mindenki retteg tőle. A legfőbb ügyészség ugye ott áll Orbán mögött. Erre jól ráérzett Orbán. A maffia az államgépezetbe épült igy az állam nem tud harcolni ellene. Mi lesz hazánkkal, a maffia az államban van. ellensúly sehol. Hogy lehet az, h ha szólás szabadság van a fidesz politikusok nem nyilatkozhatnak. Mi ez ha nem maffia?

 43. A következő mese egy igaz történet. A címére már nem is emlékszem. A mesében található nevek és helyszínek nem igaziak. Ha valaki mégis magára ismer, csak a véletlen műve lehet. Én a mesét a nagyanyámtól hallottam, ő meg az ő nagyanyjától, ő meg ki tudja honnan valamikor a múlt század elejéről. Kezdődjön hát a mese:

  Volt egyszer egy ország. Abban az országban volt egy falu, abban a faluban lakott egy fiú, nevezzük Viktornak. Paraszt gyerek volt ez, a virtust otthonról hozta. Tanult sokat, de hiába, kutyából nem lesz szalonna. Parasztból nem lesz úr.

  Egy nap Viktor, a mi okos barátunk, átment a szomszéd bácsihoz, akiknél együtt lakott több generáció és náció, néhány zsidó, buzi, jobbikos egy nagy családi házban, és Viktor magával vitte keresztapját, Plagi bácsit is, akinek két csúnya tulajdonsága volt. Egyik, hogy mindig csalt a kártyán, a másik meg, hogy a helyesírása felettébb gyenge volt. A fokhagymát rendre foghagymának írta, és a kettős mássalhangzókat sem érezte. Mindenki kinevette szegényt a háta mögött.

  Düllesztette mellét, böfögött a Viktor. Erre apuka, akit Nikolasnak hívtak, odahívta anyukát, vagy más néven Angélát, akit Viktor csak Angéla néninek szólított korábban. Dicsekedett Viktor, nem kell a pénzed, ti vagytok az ellenség, és búcsúképpen kinyújtotta a nyelvét, majd –szerinte- gusztán a padlóra köpött.

  Telt –múlt az idő, Viktornak meg elfogyott a pénze. Nem volt mit tenni, oda kellett menni, ahol korábban köpködött, most, miután már felélte a magánnyugdíjas nagyanyja és nagyapja vagyonát is.

  Már csak Istenben hitt és a derék magyarokban, akik bár néhányan genetikailag visszamaradottak voltak, és moslékzabálók is,-ezek mindig magukra is vették ha említették nekik ezt a dolgot-, de szerencsére a többségük normális, dolgos ember, genetikailag ALKALMATLAN a hülyeségre, a csalásra, és csak békében akarnak megélni, és nem mennek ki a hideg időben, de még a melegben sem, hogy egy valóságtól elrugaszkodott félidióta embert éltessenek. Nem, a magyarok nem ilyenek!

  Fölvette a fapofát, de sajnos ezek a szomszédok érzékenyek lévén, nem fogadták örömmel a Viktort. Volt nekik egy gazdag nagybácsijuk, Ájemef bácsi,- mert így hívták-, aki segíteni szokta a bajba jutott családtagokat. Hozzá szólt hát Viktor, miközben csavart egyet kackiás bajuszán, felszívta a turhát, köpött egy nagyot, mosolygott elégedetten és kibökte: Pénz kell!!! Majd hazajött, és öntelten gondolt magára, hogy milyen nagyszerű ember. Elnyerte mindenki szimpátiáját a nagy házban, öregbítette a magyarság hírnevét. Büszke lehet rád édesapád, Viktor!-szokták mondani a moslékzabáló barátai.

  Teltek a napok, ült az irodájában, két hónapon keresztül, várta Ájemef bácsit, de az nem jött. Aztán tavasz lett, majd nyár. Viktor pedig csak ült, szidta szemét szomszédait és nem értette miért nem segítenek, hiszen Ö mindent megtett, és csak sírt és sírt …

  Még több mese:
  http://www.nemzetiratyi.blog.hu

 44. Ez egyértelműen maffia – Barroso-ék későn eszméltek, épp most, ezekben a napokban borítja el Kelet-Európát a szövetséges, fideSS által életre hívott szövetséges családok, caporegimek… Aztán indulnak Nyugat-Európa meghódítására. A végén külföldi csapatok fogják kívülről megdönteni a rezsimet, mert nem lesz más választásuk – az önvédelem ugyanis mindent felülír majd.

 45. Szomoru elgtetellel tolt el hogy ennyira gerinctelen emberek lehetnek vezetok magyarorszagon.
  Az elegedetseg erzese onnan van hogy lam megint igazam van. Mi a magyar ha nem szolgalelku. Talan nem genetikusan, de kulturalisan mindenkeppen.
  Mit lathatunk ebben az esetben ?:
  Gyavasag, szolgalelkuseg, korrupcio es ostobasag ? Tudom hogy nem minden magyar ilyen de …… ? %

 46. Bohém
  2012. március 28. szerda
  10:10
  Adva van a feladat fideSS!
  Hogyan merjétek vissza a szart, a lóba!

  Annyira tetszik, hogy plagizálok….akarom mondani spalizálok…..

 47. Megvan a megoldás ! A Schmitt egy kommcsi öngyilkos robbantó aki befurakodott a Pártba és most felrobbantotta magát. Így aztán lehet utasítani a Tulassayt, hogy már nem kell védeni a Haza gój gojóstollát, gój motorosát – van másik.
  .
  Mondjuk a Wittner Mária és akkor leszünk igazán Mária Országa, vagy az éber Kövér László:
  .
  According to Sherlock Holmes Schmitt is a fanatic communist suicide bomber who sneaked into FIDESZ and so to speak “detonated” himself causing immense damage.
  .
  László Kövér must have smelt the rat as he was against Schmitt being let into FIDESZ (http://index.hu/belfold/2010/06/29/kover_kormeszakadtaig_ellenezte_schmi...

Kapcsolódó cikkek

Schmitt Pál már nem doktor 2013. május 16. csütörtök

Tolvaj az ország miniszterelnök-helyettese 2012. december 8. szombat | AN

Közlemény: Semjén egy szaktekintély 2012. november 18. vasárnap | AN


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók

Blogok