Dr. Schmitt Dél-Koreában égeti Magyarországot 2012. március 25. vasárnap 23:06 | AN

Dr. Schmitt Dél-Koreában égeti Magyarországot
Ez a szélhámos idióta, ő illik Orbánhoz, aki választotta. Személye jól mutatja, hogy mi volt Orbán célja. Közönséges szélhámos bitorolja a legfőbb közjogi méltóságot, akinek társtettesként kell államcsíny miatt ülnie a vádlottak padján. Előtte még úgy él majd a kirúgása után, mint egy király. Reméljük, megéri, amikor a börtönbe kerül ezért az életműért. Fotó: MTI

Budapest – A nem köztársaság Magyarország első számú szégyene a nukleáris védettségi csúcson képviseli Magyarországot Dél-Koreában. A közveszélyes szédelgő szélhámos, aki jelenleg is érdemtelenül bitorolja csalással szerzett doktori címét, ezúttal a nukleáris terrorizmushoz ért majd Szöulban. Dr. Schmitt Pál, aki egész életében csalt, hazudott és szélhámoskodott, pontosan kifejezi az őt elnöki székbe juttató Fidesz és Orbán Viktor színvonalát és a magyar néppel szembeni lenézését és megvetését. Schmitt még utazgat egy kicsit az adófizetők pénzén, lejáratva a magyar népet, majd röpül a Sándor Palotából, és amíg bíróság elé nem áll az alkotmányos rend elleni államcsínyben való tevőleges részvétel miatt, mint egy király él majd Budapesten, palotában, sofőrrel, titkárnővel, irodával, jó fizetéssel.

Az egész életét szélhámoskodással töltő, minden diktatúrát jellemtelenül kiszolgáló, a minimális emberi és erkölcsi értékek sárba tiprását megtestesítő Schmitt, akiről akár még az olimpiai tisztségeiben elkövetett korrupciós ügyek is kiderülhetnek, vasárnaptól négynapos látogatásra utazik Dél-Koreába, s Magyarországot képviseli a második nukleáris védettségi csúcson, ahol 53 ország állam- és kormányfője és számos nemzetközi szervezet vesz részt. Magyarország Schmittel képviselteti és járatja le magát. A csúcstalálkozó témái között a nukleáris terrorizmus megfékezése, a radioaktív anyagok és létesítmények védelme, valamint azok illegális kereskedelmének megakadályozása érdekében tett nemzetközi erőfeszítések állnak, amelyeknek külön-külön is nagy szekértője Schmitt, bármikor doktori disszertációt is képes belőlük beadni egy tolmács, egy gépíró és fénymásoló gép segítségével.

A konferenciát követően Schmitt találkozik a jelentős magyarországi befektetésekkel, termelő üzemekkel rendelkező Samsung Electronics és Hankook Tire nagyvállalatok vezetőivel, a Doosan ipari vállalat elnökével, valamint ellátogat a szöuli Hankuk Egyetem magyar tanszékére, ahol valószínűleg a 200 méteres férfi és női úszásról tart előadást.

Csütörtökön Ri Mjong Bak dél-koreai államfő még munkaebéden is fogadja Schmitt Pált, ahol várhatóan szóba kerülnek a kétoldalú gazdasági kapcsolatok, amelyekről a mi doktorunknak szintén komoly ismeretei vannak.  Mint azt hivatala közölte, “Schmitt Pál fel kívánja hívni koreai partnere figyelmét a Magyarországon működő dél-koreai vállalatok rendkívül sikeres tevékenységére”, ami igazán Schmitt képességeihez illő feladat, továbbá “tájékoztatni kívánja a termelő beruházások támogatása érdekében meghozott kormányzati intézkedésekről”, így vélhetően a multikra kivetett büntetőadókról.

Magyarország szégyene, hogy egy köztörvényes bűnöző, egy közönséges szélhámos, csaló, rossz értelemben vett életművész, egy másik szélhámosnak és bűnözőnek, Orbán Viktornak köszönhetően a legmagasabb közjogi méltóságig emelkedhetett, és járatja le annak tekintélyét. Bűnözőkből és szélhámosokból, közönséges tolvajokból álló vezetése van Magyarországnak, akik hatalmuk érdekében ordas eszméket és fasiszta ideológiákat melegítenek fel, és tagadják ki az ország demokratikus részét a nemzetből, és kényszerítenek rá egy beteges, elnyomó ideológiát a fiatalokra és az egész népre.


Címkék:, , , , , ,

52 Reader’s Comments

 1. Erre nemigen van szo,ilyen ‘alamelnok’ meg nicns egy a vilagon. par nap mulva kell, hogy kijojjon a bizottsag riportja. Elotte meg egyet kirandul a rohadt komcsi szelhamos. Csoda hogy nyugaton olyan sajtonk van, amilyen? Nem ertem, hogy a koreai elnok hogy tud vele leulni rohogogorcs nelkul.

 2. “…a koreai elnok hogy tud vele leulni rohogogorcs nelkul…”

  1, Úgy, hogy a koreai elnöknek gőze nincs, ki ez, azon kívül, hogy a magyarsztáni áLamelnök. Szerepe amúgy is reprezentatív, így érdemleges tárgyalás úgysem vele van. Az ő szerepe a formális locsogás, semmi több.

  2, Úgy, hogy a koreai elnököt vélhetően nem tájékoztatta a stábja (diszkréció), kivel készül találkozni; egy nagybetűs SENKIVEL. Egy semmi ország semmilyen áLamelnökével.

  3, D- Koreában ebben a témakörben a magyar látogatás eleve reprezentatív, mivel magyarsztánnak nulla hatása van bármire is, nem hogy a nuke- tárgyalásokra.

  Valahogy így van ez.

  Boldog vagyok, hogy ez a ganaj alak, ez a Shit pál az én adómból ugyan már sehová nem fog utazni… komolyan örülök neki!

 3. 53 orszag kepviseloi kozt o lesz a falu bolondja. Nekik is jar a munka mellett szorakozas.
  kedves koreai hazigazdak!
  Plagi aldoktort ne engedjek a vendegkonyv kozelebe! Az ezust evoeszkozt megszamolni a vacsora utan! A hotelbol valo tavozasakor ellenorizni a minibart es a torolkozoket!

 4. A keleti ember gondolkodasmodjaban az ember ertekelese nem az alapjan dol el hogy mit csinaltal , hanem hogy kinek szulettel.
  A nyugatiban nem erdekes hogy ki vagy hanem az hogy mit tettel es ez alapjan ertekelnek.
  Mivel golyostollunk “magas” pozicioban van, a keletiek feltetelezik a magasrangu szuleteset, vagyis elfogadjak a tekintely. (Elvegre egy orszagban csaknem viheti egy buta senki ilyen magasra. Csak tud valamit ami kiemeli ot a tomegbol).

  Persz a nyugati kulturaban is a pozicio ad egyfajta tekintelyt, mert a pozociot betolto kepviseli azt aki a pozicioba tette, jelen esetben Magyarorszagot. Ezert lehet az hogy kimondottan alkalmatlan, ugyefogyott emberek, sot meg diktatorok is magasrangu fogadtatasban reszesulnek.

  Persze egy ido utan szaglik a dolog es elkezdi csipni a szemet….

 5. Eldrad:
  Tévedni méltóztatsz Ön !
  Mostanra már annyi balhé volt Magyarsztán körül , hogy a különféle országok nagykövetségei ezernyi kifeszített ‘ antennával ‘ figyelnek minket.
  Ne legyenek kétségeid : a koreai fejesek mind megkapták Smitt dossziéját. Benne mindennel ami csak a sajtóból begyüjthető .
  Szóval tökéletesen tisztában vannak vele ki ül az asztal másik oldalán.
  Ez nagy szégyen miránk nézve !

 6. Del-Korea nem a vilag vege, oda is eljutnak a hirek! Ha a koreai kormanyfo nem rohogi szembe plagit, azt csak annyit jelent, hogy jol vegzi a munkajat. Lehet, hogy nem birja ki rohoges nelkul, de a pali majd azt hiszi, hogy o mondott valami szorakoztatot.

 7. Nos … Dr (?) Schmitt nem sokkal ezelőtt Csepelen is járt … Mivel mi tudjuk kicsoda, mi nem is hagytuk szó nélkül a jelenlétét: http://budapest17.dkp.hu/schmitt-pal-szemelye-ellen-tuntettunk-csepelen/

 8. Ez még mindig elnök?
  Mikor takarodik már a p*csába?

 9. Lehet hogy ez lesz a hattyúdala…Készül már leváltása esetére a törvény…

 10. Hungarian citizen

  Ahaha, szanalmas tompa smitpacarol nagyon jol tudjak kicsoda, vagy inkabb micsoda. Meghivtak, hogy lassak, tenyleg olyan balfasz-e, hogy el mer menni. Es ez a szegyen ostoba szardarab ez megy. Olyan ez, mint ilyen-olyan klubokban a “diszno est”, amikor teljesen oda nem illo, rendszerint idiota embereket hivnak meg, es az kap dijat, akinek a “disznaja” (tehat a poenbol meghivottja) a legnagyobb idiotat csinalja nyilvanosan. Nos, tehat a kerdes: honnan, kitol kapta smitpaca a meghivojat? ;) Mert arra fogadnek azert jopenzen, hogy nyerni fog :>

 11. A dél-koreaiak igen alapos emberek és hosszasan tájékozódnak minden résztvevő hátteréről és ellenőrzik őket. Persze ez áll az egyéb résztvevőkre is.
  -
  Az Orbán kormánynak a régi szocialista rendszerben, vagy ahogy ő nevezte a kommunisták uralmának érájában gyökerező felfogása, miszerint nemcsak a Magyarország egy protekcionista baráti társaság, de az egész világ ugyanolyan rothadó korrupt közeg ahol bratyizással, üres dumákkal, együtt ivással és zabálással, idióta jópofásodással előre lehet jutni, nem fog beválni.
  -
  Természetesen mindent megtesz, hogy ha a világ nem is az, egyéni hatalmi érdekei céljából ő azzá züllessze, amelyhez kiváló eszköz az erkölcsileg fosszilis és intellektuálisan embrionális állapotban lévő Schmitt, azonban a bomlasztó és zavarkeltő folyamat, még ha nem is fog beválni, nagyon veszélyes.
  -
  Orbán módszereit tekintve egy kiöregedett, szakadt, ápolatlan, fonnyadt prosti aki a kopott, kizsírosodott bíbor pongyolájában próbálja szexi módon illegetni ványadt farát és ezzel lázba hozni a környezetét. Ez a kopott, öreg zsíros pongyola Schmitt.
  -
  Nem tudom ki fogja komolyan venni és ki jön tőle lázba, de az undor amit kivált és a sokkal súlyosabb tény, hogy Schmittet Magyarországgal azonosíthatják, igen komoly további károkat okozhat Magyarországnak.
  -
  Csak remélni tudom, hogy az enyészet magvai amit elvet, nem találnak táptalajra és nem fognak kikelni. Sajnos ez a taktika több mint bárgyúság, ez komoly veszélyforrás.
  -
  Tisztelt Orbán és Schmitt urak, és az egész Fidesz. Önök már sikeresen beírták magukat nemcsak a magyar, de világtörténelembe is. Valószínűleg dicsőbb módon szerettek volna bekerülni, de mint korábban írtam ha a frusztrált focista nem tud gólt rúgni az ellenfélnek, az öngól is megteszi csak kapura rúgni már és bent látni a labdát.

  A kérdés már csak az, hogy milyen szavakkal fog a történelem megemlékezni önökről. De gondolom ez önöket nem érdekli, csak bent legyenek. Szeretnék ezúton gratulálni önöknek, már bent vannak kitörölhetetlenül. A magyar néppel ne törődjenek, nem számít, úgysem az államférfiak rovatába vannak beírva a történelem könyvekben, hanem egy teljesen más kategóriában.
  -
  Egyébként figyelemmel kísértem az eseményeket és a reakciókat innen vettem a bátorságot, hogy ilyen módon kommentáljam az eredményüket.

 12. Úgy látszik, a bolondházak végiglátogatása után megtalálták a fidess fiúk a méltó utódját, aki szintén legalább ennyire elmeháborodott. Valószínüleg ez utóljára égeti a hazánkat. Kérdés, hogy a következő mennyire lesz égő? Láttátok ezt a videót? Nem szinházi bemutató. A parlament,
  http://andrassew.blogspot.de/

 13. Tisztelt S. egyetem: Elküldöm a doktorimat. Neeem loptam csak kölcsönvettem!Úgyis tudom,hogy jó lesz,mert a Pali bácsiét is megvéditek!Előre tudom az eredményt:betojtatok a Fityisztől,megélhetőségi tudósok vagytok.Különben nem húztátok volna idáig.Ez ma most a Magyarországi egyetemi oktatás színvonala.

 14. Eltevedt! Eszakra kellett volna mennie menedek jogert!

 15. http://www.origo.hu/itthon/20120325-orban-mintaorszag-lesz-magyarorszag-a-magyarok-kepesek-talpra-allni.html
  Orbán: Magyarország mintaország lesz
  Orbán szokás szerint hazudik: már most is mintaország vagyunk, rajtunk kívül nincs senki az EU-ban illetve a NATO-ban amely felrúgta volna a demokrácia, és a jogállam legalapvetőbb szabályait.

 16. Megnéztem a videót! Hát ehhez már végképp nincs mit hozzátenni.Ilyen nincs,ez nem igaz! Hajintottam egy hátast!

 17. Az észak-koreai elnöknek kell beajánlani udvari bolondnak.

 18. Bízom benne hogy átlökik, északabra, és ott is hagyják

 19. gagyimami
  2012. március 26. hétfő
  06:56

  Tegnap láttam én is a videót, ehhez az élményhez egyszerűen nincs mit hozzátenni. Sokszor gondoltam már úgy, hogy ennél aztán nincs már lejjebb, de mindig bebizonyosodik, hogy bizony még mindig van, sőt ………..
  Várom az állatáldozatot is, mondjuk a házelnöki pulpitus előtt.
  Azért ez sem utolsó dolog, vajon mi a “zarándokút” motivációja – a fogyókúrán kívül – a nagyasszonynak ?
  Korábban vajon hány zarándokúton vett részt a nagy nyilvánosság tudtával ? Miért kerül ez nekünk 17 millióba ? Mert megérdemli……?

  http://www.borsonline.hu/news.php?fegyveres-zarandokok-vedik-schmitt-pal-feleseget-&op&hid=55114

 20. Ez az ember világgá viszi országunk szégyenét.Tisztességes ember ki sem merne jönni a házából.Ez kimer,menni még az országból is.Öt nem érdekli milyen véleménnyel vannak országunkról és főleg róla..

 21. Az talán még nagyobb probléma, hogy a lehetséges utódjaként felmerült zsirosparaszt kövér még nagyobb szégyent fog hozni ránk viselkedésével és megnyilvánulásaival!!!!!

 22. szegény dél-kóreiak mikor megkapták a magyar delegáció névsorát és látták Dr. Schmitt nevét gondolták, ezek a magyarok komolyan veszik a dolgokat: egy igazi doktort gyaníthatóan egy atomtudóst küldenek hozzájuk tárgyalni. Majd aztán mikor leszáll a gép Szöulban és megszólal élőben Paja akkor jön a nagy csodálkozás

 23. Szerintem a 200 oldalas fénymásolásról tart előadást.

 24. “és amíg bíróság elé nem áll az alkotmányos rend elleni államcsínyben való tevőleges részvétel miatt, mint egy király él majd Budapesten, palotában, sofőrrel, titkárnővel, irodával, jó fizetéssel.”
  .
  Na és Sólyom László? Aki az elnöki újév-köszöntőben pártpropagandát folytatott? Élete végéig éldegél egy villában a bazsarózsái között.
  .
  Hogy hullana rá a kertjére egy permetező helikopter.

 25. Járkálj csak halálra ítélt!

 26. Anyuci is teflonorcájú, mert teljesen megdöbbent, hogy egy riporter kérdezni merészelt tőle az esetleges szerdai eredményről, miközben ő egy muzulmán hölgyek által szervezett jótékonykodásra igyekszik! Szóval náluk nincs szégyen, elbujdokolás pláne lemondás, csakis 3,14-n rugás jöhet szóba!

 27. Jobb érzésű ember egy ilyen botrány után úgy eltűnt volna , mint az aranyóra
  a szovjet bevonulás után. Pali bácsi még erre is képtelen, írni sem tud helyesen és önérzete sincs. A legjobb alattvaló a Kedves Vezető csapatában.
  Ha kiderül a disszertációról amit már mindenki tud, hogy lopta,akkor is meg fogja kapni élete végéig azokat a kiváltságokat, amiről a köznép csak álmodozhat.

 28. Báthory Ödönke

  “…és akkor még fut körbe, hogy igen, én vagyok a hülye” (Hofi, amikor a bírót hülyézik a focipályán)
  .
  Valaki homályosítson már fel, hogy mi ez a kép a Smiciről? Mikor készült? Milyen összefüggésben? Mit akart jelenteni?

 29. Dr. Schmittné Makray Katiról írtam a riporteres-affért.
  Szégyen, ugyanmá’, tudják ők ott a fideszes felsőbb körökben, hogy a vezérnek mindekiről meg van az aktája…ezért muszáj összezárniuk!
  Én vakarom a te hátadat, te vakarod az én hátamat, ez a kínai szólás-mondás ugrott be a mostani oligarchákkal , fideszes “felsőtízezerrel” kapcsolatban!

 30. Mit lehet várni ettől az embertől, akinek már fiatalon gazdasági vám bűnözésre megvolt a hajlama?
  Mindig oda dörgölődzött, ahol SZOLGÁLHATOTT, hatalmat, de nem a népet, nem a népnek a javát akarja, nem azt képviseli.

  Elmondhatjuk, hogy Magyarországnak van egy MEGÉLHETÉSI “KÖZTÁRSASÁGI” elnöke ! – köztársasági? – már nincs! – ő még lapul, csuszik-mászik azért a sok milliós jövödelemért és haszonért, amit majd megkap, mert jogosult lesz rá, ez is szégyen!
  Arról nem beszélve havi 6,5 millió forintért őrzik ezt a szélhámost!

 31. Az a gyanúm,, hogy a napokban tett figyelmeztetése, nem érte el célját, amikor megfenyegette Phenjant,
  http://mno.hu/kulfold/schmitt-pal-figyelmeztette-phenjant-1062659
  ezért közelebb utazott, hogy átkiabáljon nekik, hátha így meghalják, a “világhatalom” egyik vezetőjének szavait.

 32. Nem tudom elképzelni, h elvegyék a doktoriját. A fidesz túlhatalma nem engedi.Majd elkenik valami szöveggel, h az akkori rendelkezés szerint megfelelt. Ha meg egy szocialista politikusról lenne szó már égne a félváros.

 33. Sokszor elgondolkodtam azon, hogy miért nem egy progresszív módon tüntető/demonstráló fajta ember a magyar. Ha ugyanis, valamijét ellopják, rendőrért kiált, de ha a szomszédot, vagy éppen az államot lopják meg, akkor hallgat, mint “sz .. a gazban”.
  Arra jutottam, hogy a magyar emberek jelentős tömegei még bizonyos mértékig sem lehetnek tisztességesek, mert amit lentről nézve jogtalannak és elítélendőnek látnak, az ellen azért nem mennek protestálni, mert nekik maguknak is van némi “vaj a fülük” mögött.
  A “fenti fejesek” lopása azért nem fáj nekik, mert maguk is lopnak, mindent, amit csak lehet “itt lent”, jóllehet kevesebbet, de az ügy nem érdemel részükről semmiféle “vircsaftot”. Valljuk meg, a legutóbbi huszonkét év a “ti ott fent, mi meg itt lent” kompromisszum jegyében telt el!
  Nézzünk csak néhány közkeletű dolgot, ami miatt oly “engedékeny” a magyar jellem:
  (1) az áfa-, és szja-csaló festők és mázolók, fuvarosok, kútfúrók, fodrászok, kiskereskedők, vendéglősök és kocsmárosok stb. zömmel az egyéni vállalkozások világában, akik nem adnak számlát, vagy két pénztárgépes számlázást folytatnak,
  (2) az szja-csaló, minimálbérre bejelentett, jövedelemeltitkolók tömegei, vélhetően milliós nagyságrendet képviselve,
  (3) az üzemanyag-elszámolással machináló benzin- és gázolajseftelő taxisok, gépkocsi-, haszonjármű és buszvezetők stb., meg a traktorosok, aki csak mímelik a talajmunkák elvégzését,
  (4) a jövedelmi helyzetét az állam nyújtotta kedvezmények elnyeréséért eltagadók tömegei, akik lelkiismeret furdalás nélkül csapolták meg az állami költségvetést a gázdíjkedvezmények és ki tudja milyen más kedvezmények és támogatások jogtalan igénybevétele révén,
  (5) a kommunális díjat megspórolók és környezetszennyezők tömegei, akik a háztartási szemetet és az építési törmeléket a közutak mellett rakják le rendszeresen, vagy a faluvégen, az eldugott helyeken, és hiába a mobilkamerák tömege, nem képesek lelepleződni,
  (6) a villamoshálózatot “megcsapoló” tolvajok tömegei, hisz a felmérések szerint a fogyasztók mintegy 20 %-a lopja az áramot kis hazánkban, és “fura módon” nem volt olyan honi szolgáltató, amely pályázatot írt volna ki hatékony ellenszer létrehozása érdekében (!),
  (7) a fémtolvajok, akiket a veszély- vagy katasztrófahelyzet előidézése sem riaszt vissza a tolvajlástól,
  (8) a tűzifa, a nemes fa, és a fenyőfatolvajok, akik évente erdőség nagyságú fatömeget vágnak ki illegálisan,
  (9) az orvvadászok, akik hovatovább az erdőőrök kiirtását is felvállalják, széles társadalmi asszisztencia és nemtörődömség mellett,
  (10) a kőolajvezetékeket megcsapoló gengszter bandák,
  (11) az áfa-csalásra létrehozott, hamis számlákat kibocsájtó vállalkozások és a szolgáltatásaikat igénybe vevő vállalkozások tömegei,
  (12) a közterhek megfizetése alól kibúvó adócsaló vállalkozások, akik nem jelentik be az alkalmazottaikat, vagy feketén foglalkoztatnak alkalmi munkát végző embereket, akik ezáltal maguk is adócsalókká válnak,
  (13) az autóhasználatot sújtó közterheket elcsalók népes tábora, és a sor folytatható, hiszen egy-egy honpolgár rálátása szükségképpen véges.
  Ezek után gondoljuk csak meg:
  a) Hány tisztességes ember lehet ma Magyarországon, akit valóban jogos felháborodás emészthet a fenti, letaglózó méreteket öltő abnormalitás miatt?
  b) Miért nem lehet tiltakozó tömegeket verbuválni a nemzetrontók és az újnácik elleni utcai demonstrációkhoz?
  c) Melyik párt vette fel igazán hiteles hozzáállással a kesztyűt ez ellen a társadalmi méretű fertő ellen?
  d) Melyik pártban, kikben is kéne hinnie a még mindig tisztességességért kiáltó társadalomnak ebben az országban, ha tétlenül elnézik, hogy az ország “első polgára” még csak el sem ismeri a nyilvánvaló tolvajlást, nem hogy bocsánatot kérne a választóktól, vagy elbujdokolna valahol jó messze innen, mondjuk Venezuelában?

 34. oktododekaéder

  Daniel!
  .
  Nálad a “komcsi” pusztán szitokszó, vagy marxistát értesz alatta?
  Szerintem fogalmad nincs a fogalomról.

 35. Citizen
  “Arra jutottam, hogy a magyar emberek jelentős tömegei még bizonyos mértékig sem lehetnek tisztességesek,”
  Azért ez a kijelentés, alapja egy alapos becsületsértésnek, a Magyar emberek részéről.
  Tény, a fent leírt jelenségek valóban léteznek, de nem szabad azt sem elfelejteni, hogy Európa más országaiban is elő fordulnak ezek, legfeljebb kisebb mértékben. Dolgoztam Ausztria, Németország, Hollandia, Franciaországban, ott is meg találhatók, és nem jelenthetem ki kategorikusan, hogy Román, vagy Magyar tulajdonosnál volt ez a jelenség tapasztalható. Nálunk azért fordul gyakrabban elő, mert a vállalkozásokat akkora adók sújtják, hogy mire a vállalkozó kitermeli a profitját, és leadózik, befizeti a járulékokat, tehát 100%-ig tisztességesen lerója az állam felé a kötelezettségeit, addigra neki, vagy a munkásoknak nem jutnak csak fillérek, arról nem is beszélve, ha a kisipari árak után próbál vállalni, elhajtják a francba, mert túl drága, ezért sumákolnak a megrendelők is.
  A különböző lopásokról meg ne beszéljünk, (vezeték, réz, vasúti sin) mert azokat általában, egy bizonyos “csoport” szokta végre hajtani. Az már viszont számomra is vérlázító, hogy egyes emberek felvásárolnak, több “négyzetkilométernyi” területeket, nem vetnek bele semmit, esetleg egyszer feltárcsáztatják, és kérik rá az állami támogatást, de mint tudjuk, ezek sajnos legtöbbször, valamilyen szálon, a politikai vezetők holdudvaraihoz köthetők, ugyan úgy mint az Uniós támogatást lenyúló állami közbeszerzésre pályázó vállalatok, cégek. Nem véletlen, hogy mindig a legolcsóbb pályázat a legdrágább, mióta kitalálták a pótköltségvetés intézményét. De ezt nem a dolgos Magyar csinálja, tehát tisztességtelennek beállítani az ország “jelentős tömegeit” enyhén szólva is (nagyon finoman) butaság.
  Azt meg hogy miért nem mennek el demonstrálni, (az szerintem is felelőtlenség) de a megsarcolt emberek vagy másodállásba mennek a fő állásuk után, (már akinek van főállása) vagy félnek, hogy felismerik, és kirúgatják, Vagy egyszerűen, nincs olyan ellenzék aki felkarolni, és koordinálná ezeket.
  Természetesen az írásommal, sem legalizálni, sem védeni nem akarom, a fentebb felsorolt bűncselekmény elkövetőit, de sokan vannak, akik úgy ítélik meg a helyzetet, hogy ha a kormány tagoknak, képviselőknek lehet, akkor neki miért nem?

 36. A kormánypárti napilap szerint smitt palika nem vétett a törvény ellen, mert szerintük az akkori szabályok megengedték, hogy azt tegye, amit tett. Vajon miért nem lepődtem meg ezen az ítéleten. Tehát Kertésznek igaza van, amikor a magyarok tulajdonságairól úgy ír, ahogyan ír.

 37. oktododekaéder

  Marslakó!
  .
  Az aranyórás szellemeskedésed elavult, ócska, gonosz limlom, rossz beidegződés.
  Nekünk 1945-ben egy rohadt kenyrünk, annyi nem volt, nemhogy aranyóránk, azt ugyanis már a mi bevonulásunk előtt – ti. a gettóba – elvették tőlünk a magyarok. Volt akitől hivatalosan, bankfiókban leadva (irány az MNB.) és volt akitől ott, a kerítés mellett (feltartatott kéz módszerével) motozás során…
  És bevallom, ezért neheztelek a Padödő két – tudtommal a fentiekben érintett – tagjára, mert pont ők a Bájbáj Szása cimű szellemsnek tűnő opuszukkal nem röstellték fenntartani ezt a hamis hagyományt.
  .

 38. Citizen!
  egyébként miért csodálkozol ezeken a dolgokon, ha az “államfő” lophatja a doktorija 99%-át és van olyan testület, aki ezt kivizsgálja, ráadásul legalizálja, akkor mit fog a sok doktor jelöltnek üzenni ez az égbe kiáltó szemtelenség?
  Nyugodtan csaljatok!

  http://mandiner.hu/cikk/20120327_magyar_nemzet_schmitt_doktor_maradhat

 39. hamond:

  - Alighanem ez megadja a kegyelemdöfést az immár amúgy is gyalázatos morális állapotban lévő magyar felsőoktatásnak.

 40. Ez nemcsak a 92 előtti dr címeket minősíti! :(((((((((((((((

 41. Az értelmiségnek annyi! :((((((((((((((((( ????????????

 42. Most jut eszembe, a fiókomban, nekem is van 2.3 kisdoktori (copy/paste készítésű) disszertáció, ócsón megszámítom, a borító, és dátum, valamint a készítő aláírás helyek üresek, tetszés szerint szignálható

 43. Most mit szól szegény Deutsch Tamás? Ő vért izzadva, 12 éven keresztül dolgozott a doktori címéért.

 44. OVI DOKTORI CÍME IS ENNYIT ÉR!

 45. Azt hiszitek, Pacalkánk ügye nemzetközi viszonylatban nem ismert? Tévedtek.
  Mégis, mindenütt kezet ráznak vele, leülnek egy asztalhoz és nem hánynak.
  Jó gyomruk van, nem? Avagy, similis simile gaudet? Mert vannak ám olyanok is, akiknek még Kicsike doktorijuk sincs.
  Ha valahol akadna EGY tisztességes, aki azt mondaná, hogy na ne má!
  Mondom, EGY : TISZTESSÉGES !

 46. Deutsch tompika “vért izzadt”?
  Vért? Fehérvérű? Olyan tejfehér? Vagy az nem is vér? :))

 47. ” Most mit szól szegény Deutsch Tamás? Ő vért izzadva, 12 éven keresztül dolgozott a doktori címéért.”
  Na, na! Azért én még emlékszem, hogy Mádl nevezetű akkor még csak reménybeli majd Köztársasági Elnök (urunk?) hathatós segítségével csak sikerült valahogy kiizzadni azt a doktorit:))))))))))))))

 48. Kedves Admin!
  Kérem szépen, hogy ezentúl már dr Avi legyen a nickem. Igazolásul felhozom, hogy az íróasztal fiókomban már vagy 30 éve lapul egy doktori disszertáció. Igaz, hogy nem én írtam de az író nevét majd átjavítom a sajátomra.
  Köszönettel
  Dr.Avi

 49. T. hamond!
  Furcsának, egyben jellemzőnek találom azt, hogy esetemben szóba jöhet bármiféle becsületsértés, miután nem azt állítottam, hogy a magyarság egésze nem becsületes! Azt azonban nagy valószínűséggel állíthatom, hogy a magyarok nagy tömege nem makulátlanul tisztességes, sőt egy része, ezen belül is kifejezetten tisztességtelen hisz a felsorolt abnormalitásokat magad is elismerted.
  Az sem szorul bizonyításra, hogy a magyar politikai elit, éppen a megosztottságból és az őszinte célú, következetes tenni akarás hiányából eredően is, képtelen volt előremutató értékek és célok mentén kivezetni az országot abból a tunyán tespedő állapotból, amelyben a prosperitás helyett csak a vagyonosok vagyona és a kiszolgáltatottság mértéke növekedhetett, az ország egésze pedig a lesüllyedés lejtőjére került.
  Kell-e bizonygatni bármit is, amikor mindkét vezető párt, úgy a Fidesz, mint az MSZP, jórészt korrupciós pénzekből működteti magát a mai napig bezárólag! Ebből az egyik most a “nemzeti megújulás” hamis ígéreteit szajkózza, a “róka és a holló” történetét lemásolva, miközben a háttérben csak a privilegizáltak és a tőkésosztály átrendeződése zajlik Orbán személyes vezényletével!
  De mondja el a lényeget helyettem az alábbi tartalom, amely a világ 2011. évi korrupciós fertőzöttségét rangsorolja. Kérem tanulmányozni Magyarország, a régiónk, Ny-Európa és a korábban oly nagyon lesajnált Finnország helyezését!
  A II. Világháború után Finnország szegényebb, lepusztultabb volt mint Magyarország. Ma az egy főre vetített GDP és a korrupció visszaszorítása terén a finnek a világ vezető helyre kerültek!
  A finneket nem az üres fejű, nemzetieskedő melldöngetés juttatta a világ élére!
  Kitekintés, tájékozottság és építő kritika nélkül nem lehet előre lépni a társadalom egyetlen szférájában sem!

  http://cpi.transparency.org/cpi2011/results/

  AZ ÚJNÁCIK, A KIREKESZTŐ ÉS MEGBÉLYEGZŐ NEMZETIESKEDŐK, AZ ORBÁNI “SZABADSÁGHARCOSOK” ÉS A SZOLGALELKŰ KÖVETŐIK ÉPPEN EZÉRT GYŰLÖLIK A KRITIKÁT, A FÜGGETLEN SAJTÓT ÉS A CIVIL MOZGALMAKAT!

Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS kanadaihirlap
Videók