Ronai and Ronai
AMERIKAI

Dr. Schmitt Dél-Koreában égeti Magyarországot 2012. március 25. vasárnap 23:06 | AN

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Dr. Schmitt Dél-Koreában égeti Magyarországot

Budapest – A nem köztársaság Magyarország első számú szégyene a nukleáris védettségi csúcson képviseli Magyarországot Dél-Koreában. A közveszélyes szédelgő szélhámos, aki jelenleg is érdemtelenül bitorolja csalással szerzett doktori címét, ezúttal a nukleáris terrorizmushoz ért majd Szöulban. Dr. Schmitt Pál, aki egész életében csalt, hazudott és szélhámoskodott, pontosan kifejezi az őt elnöki székbe juttató Fidesz és Orbán Viktor színvonalát és a magyar néppel szembeni lenézését és megvetését. Schmitt még utazgat egy kicsit az adófizetők pénzén, lejáratva a magyar népet, majd röpül a Sándor Palotából, és amíg bíróság elé nem áll az alkotmányos rend elleni államcsínyben való tevőleges részvétel miatt, mint egy király él majd Budapesten, palotában, sofőrrel, titkárnővel, irodával, jó fizetéssel.

Az egész életét szélhámoskodással töltő, minden diktatúrát jellemtelenül kiszolgáló, a minimális emberi és erkölcsi értékek sárba tiprását megtestesítő Schmitt, akiről akár még az olimpiai tisztségeiben elkövetett korrupciós ügyek is kiderülhetnek, vasárnaptól négynapos látogatásra utazik Dél-Koreába, s Magyarországot képviseli a második nukleáris védettségi csúcson, ahol 53 ország állam- és kormányfője és számos nemzetközi szervezet vesz részt. Magyarország Schmittel képviselteti és járatja le magát. A csúcstalálkozó témái között a nukleáris terrorizmus megfékezése, a radioaktív anyagok és létesítmények védelme, valamint azok illegális kereskedelmének megakadályozása érdekében tett nemzetközi erőfeszítések állnak, amelyeknek külön-külön is nagy szekértője Schmitt, bármikor doktori disszertációt is képes belőlük beadni egy tolmács, egy gépíró és fénymásoló gép segítségével.

A konferenciát követően Schmitt találkozik a jelentős magyarországi befektetésekkel, termelő üzemekkel rendelkező Samsung Electronics és Hankook Tire nagyvállalatok vezetőivel, a Doosan ipari vállalat elnökével, valamint ellátogat a szöuli Hankuk Egyetem magyar tanszékére, ahol valószínűleg a 200 méteres férfi és női úszásról tart előadást.

Csütörtökön Ri Mjong Bak dél-koreai államfő még munkaebéden is fogadja Schmitt Pált, ahol várhatóan szóba kerülnek a kétoldalú gazdasági kapcsolatok, amelyekről a mi doktorunknak szintén komoly ismeretei vannak.  Mint azt hivatala közölte, “Schmitt Pál fel kívánja hívni koreai partnere figyelmét a Magyarországon működő dél-koreai vállalatok rendkívül sikeres tevékenységére”, ami igazán Schmitt képességeihez illő feladat, továbbá “tájékoztatni kívánja a termelő beruházások támogatása érdekében meghozott kormányzati intézkedésekről”, így vélhetően a multikra kivetett büntetőadókról.

Magyarország szégyene, hogy egy köztörvényes bűnöző, egy közönséges szélhámos, csaló, rossz értelemben vett életművész, egy másik szélhámosnak és bűnözőnek, Orbán Viktornak köszönhetően a legmagasabb közjogi méltóságig emelkedhetett, és járatja le annak tekintélyét. Bűnözőkből és szélhámosokból, közönséges tolvajokból álló vezetése van Magyarországnak, akik hatalmuk érdekében ordas eszméket és fasiszta ideológiákat melegítenek fel, és tagadják ki az ország demokratikus részét a nemzetből, és kényszerítenek rá egy beteges, elnyomó ideológiát a fiatalokra és az egész népre.


VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (37 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +60 ( 66 szavazatból)
Dr. Schmitt Dél-Koreában égeti Magyarországot, 4.8 out of 5 based on 37 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

52 Reader’s Comments

  1. T Citizen!
    az írásod első felére:
    Szerintem semmivel, de legalábbis kevés százalékkal térünk el az európai népek (Német, Olasz, Osztrák) emberek becsületességétől, (mint írtam, tapasztalatból tudom) csak ezen népek, és köztünk egy apró különbség van, hogy míg ők, nem azon fáradoznak, hogy leégessék, és sárba tapossák egymást, addig, mi sajátos magyar módon, kiteregetjük, a szennyest, csak azért hogy a másikat bevádoljuk ez által, sőt olyanokat is terjesztünk, ami részben, vagy egyáltalán nem úgy van. (remélem érthető amit írok) Azért rontják tudatosan a hatalmon levők az adózási, és bűnügyi statisztikákat, hogy ezzel mocskolják az előző kormányok teljesítményét. Honnan is vannak ezek a statisztikai adatok, mert az elítélt áfacsalók, ahogy írod, fémtolvajok, és egyéb az általad leírt “mocsok” közül keveset ítélt el a bíróság,
    a másik része: ne hasonlítsuk Finnországot magunkhoz, hiszen a II . világháború után sem voltak 40 évig megszállva, ők tudják azóta is mi a demokrácia, nálunk ez a mai napig sajnos nincs meg, tehát könnyebben fel tud állni akinek a lába nincs megkötve.
    Sajnos a 40 év alatt belénk rögződött, hogy ha elmegyünk az orvoshoz, pénzt adunk neki, ha a hivatalba megint csak pénzt, és ha mi vagyunk olyan pozícióba, akkor, mi is el várjuk. Ezeket le kellene vetkőzni, de ez addig nem fog megtörténni, amíg azok is elvárják a pénz, sőt követelik, akiknek igazából nincs is rá szüksége, mert már meg sem tudja számolni a vagyonát, aki meg alul van, annak meg lassan a betevőre kell, vagy a gyere iskolájára, bölcsődéjére.
    Ismétlem nem védem, mert ez súlyosan leépíti a társadalmat, és nem jutunk előre, csak felvázoltam hogy miért van ez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  2. ez már a pofátlanság netovábbja, nem a pali a hülye, hanem azok akik vizsgáztatták!!!
    http://www.parlamenttv.hu/hu/belfoldi_hirek/megall_a_plagiumvad_schmitt_ugyeben_de_a_hibat_az_egyetem_kovette_el-2012-03-27?sid=cd09907d662b169fdac1cd4760990bea

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos